Timvikarier inom skola och förskola

Trivs du med att arbeta med barn och unga? Är du bekväm med att vara en ledare i klassrummet och undervisa i en större grupp? Äg din egen tid och bli timvikarie hos oss!

Vi söker vikarier till alla våra verksamheter inom barn- och utbildningsområdet. Du kan jobba i skolan och undervisa elever från lågstadiet upp till högstadiet, men vi behöver också vikarier till förskolan där du kan jobba som barnskötare eller förskollärare.

Hos oss får du ett jobb där du är med och skapar trygghet, utveckling och livslångt lärande för nya generationer.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi vikarier till vårterminen 2020. Hos oss blir du timanställd, perfekt för dig som vill kombinera med studier eller annat arbete eller som vill bygga på ditt CV. Du har möjlighet att styra din egen arbetstid och väljer själv i vilka ämnen du vill undervisa om du föredrar att jobba med tonåringar i högstadiet eller om du hellre vill arbeta med mindre barn i förskolan, låg- och mellanstadiet.

Att jobba som lärarvikarie är utvecklande på många plan och du får erfarenhet både av ledarskap och av pedagogik. För att fungera i rollen behöver du vara bekväm med att arbeta självständigt och samtidigt ha lätt för att samarbeta i ett arbetslag med olika yrkeskompetenser. Vi tror också att du är en person som är stresstålig, organiserad och trivs med att stå inför en klass och undervisa.

Som lärarvikarie gör du skillnad för många elever och bidrar till en positiv utveckling av skolan.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret.

KVALIFIKATIONER
Du har avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.

Vi söker dig som är flexibel. Som vikarie måste du kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du arbetar på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Som vikarie planerar du själv in den tid du vill jobba.

Kommunikation är ett av våra viktigaste arbetsredskap, därför behöver du som vikarie behärska svenska i både tal och skrift. Du har genomgått SFI D med godkända betyg.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Varaktighet: 
3 - 6 månader
Yrken: 
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Startdatum: 
Tuesday, November 12, 2019 - 11:50
Kommun: 
Vetlanda
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Deltid
Arbetstidvaraktighet: 
Timavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Urval och rekrytering sker löpande.
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Sunday, December 15, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
Vetlanda kommun, Kompetenscenter
Land: 
Sverige
Egenbil: