Trainee sjuksköterska till akutmottagningen i Gävle

Akutmottagningen är sjukvårdens ansikte utåt. Vi står beredda att ta emot alla patienter, oavsett sjukdom, dygnet runt, året om. Idag är vi cirka 75 personer på akutmottagningen i Gävle och vi söker nu dig som vill bli en del i vårt fina team, och vill vara med att fortsätta utveckla vår akutmottagning framåt.

Vad kan vi erbjuda dig?
• Individuellt schema
• Arbetstidmodell där du börjar 15,30 på kvällsturerna men får betalt från 14,00 (se nedan)
• Goda utvecklingsmöjligheter med ett brett utbildningsprogram/fortbildning
• Generöst friskvårdsbidrag med tillgång till sjukhusets gym
• Företagshälsovård
• Stöd för synundersökning eller glasögon
• Personal-klubb
• Kompetenstrappa
• Mentor/Adeptskap
• Föreläsningar
• Scenarioövningar

Verksamhetsområde Ambulans/Akut i Region Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som sörjer för den prehospital- och akutsjukvården i länet. I verksamheten arbetar cirka 400 medarbetare fördelat på elva ambulansstationer och två akutmottagningar. Verksamhetsområdet Ambulans/Akut bedriver akutsjukvård på två orter i regionen; Gävle och Hudiksvall. Verksamheten på Gävle akutmottagning omfattar, förutom verksamhetschef och tre vårdenhetschefer, cirka 140 medarbetare. Yrkeskategorierna innefattar sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, chefssekreterare, kvalitetssamordnare och driftledare

Akuten i Gävle tar emot cirka 51000 patienter per år och har ett stort upptagningsområde.
Vi har ett samarbete med primärvården där patienter som kommer till akutmottagningen blir bedömda av en distriktssköterska och en sjuksköterska från akuten, för att sedan anvisas dit patienten bäst kan få hjälp. Vi har 2018 bytt triage-system från RETTS till SATS/TEWS. Vi är först i Sverige med att införa detta i en hel region.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet på akutmottagningen är spännande, utvecklande och mycket lärorikt.
Du har stora möjligheter att påverka din arbetsplats och ditt arbete då vi dagligen arbetar med förbättringar och lyssnar in medarbetarnas synpunkter, samt provar nya sätt för att kunna erbjuda patienterna bästa tänkbara vård.

På akutmottagningen arbetar du som sjuksköterska i team med undersköterskor och läkare inom olika specialiteter; kirurg, medicin, ortopedi, ögon, gyn, öron näsa hals och barn. Vi har nu skapat möjlighet för dig som är mindre erfaren att kunna jobba hos oss. Vi har en utvecklingstrappa specifikt för trainee programmet i 4st trappsteg där vi gemensamt tar fram en individuell utvecklingsplan där vi satsar på dig och din fortbildning. Trappan innefattar hospitering på inom de olika klinikerna samt specialist områden. Vi har många utbildningar och föreläsningar samt regelbundna scenarioövningar. Som nyanställd erbjuds du en mentor som stöttar dig under och efter din introduktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för akutsjukvård och vill vara med och utveckla och driva akutmottagningen i Gävle till den bästa i Sverige. Du är utbildad sjuksköterska som nyss fått legitimation eller har arbetat en kort period som sjuksköterska.

Önskvärt/Kvalificerande är att du har erfarenhet av akutsjukvård i någon form, god förmåga att efter utbildning och trainee programmet är slut kunna göra bedömningar, prioriteringar och arbeta självständigt, samt att du har en mycket god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Sjuksköterska, grundutbildad
Startdatum: 
Wednesday, November 6, 2019 - 13:50
Kommun: 
Gävle
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Heltid. Tillsvidareanställning
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Sunday, November 24, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Land: 
Sverige
Egenbil: