Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Produktionspersonal/maskinoperatörer
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi har nu behov av produktionspersonal mot tillverkningsindustrin. Det krävs av dig att du har arbetat som maskinoperatör inom tillverkningsindustrin tidigare, att du är teknisk och har ett intresse av att arbeta med maskiner. Som person skall du vara prestigelös, noggrann och tycka om att jobba i grupper, du är positivt inställd till att lära dig nya saker och ser vikten av att leverera kvalitet. Man måste behärska svenska språket i tal och skrift. Vi ställer krav på att man har B-körkort och tillgång till bil man ska också kunna jobba skifttider.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Kundservicemedarbetare till ABC-Gruppen på Östermalm
Cronwik Rekrytering och Bemanning
ABC-Gruppen AB är idag är en del av den Nordens största leverantör av individualiserade studentprodukter där studentmössan är i huvudfokus. Vi är idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island med en omsättning på ca 150MSEK och sysselsätter 54 personer under lågsäsong och över 100 under högsäsong. Om tjänsten som Kundservicemedarbetare Du kommer vara ansiktet utåt och hjälpa kunderna med alla typer av frågor via telefon och epost. Du är självgående och en lagspelare.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Account Manager till internationellt e-handelsbolag
Cronwik Rekrytering och Bemanning
Vi söker på uppdrag av vår uppdragsgivare en Account manager Axon Profil är ett internationellt e-handelsbolag som genom teknik och innovation vill förenkla företags inköp av profilprodukter. Från huvudkontoret i Stockholm bedrivs försäljning i sex europeiska länder och påkontoret talas lika många språk. Det är ett ungt, dynamiskt och snabbväxande företag som leder utvecklingen i sin bransch. Vill du vara en del av Nordens största e-handelsbolag för profilprodukter? Är du van vid att arbeta med komplex försäljning och har ett starkt affärsintresse? Stämmer beskrivningen in på dig?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Fritidspedagog till Glanshammars skola
Örebro Kommun
Vill du vara med och forma dagens unga i en stimulerande och utmanande skolmiljö. Vill du bidra till att elevernas kreativitet och nyfikenhet leder dem på rätt spår i framtiden. Om tjänsten Förutom din roll som fritidspedagog deltar du tillsammans med kollegor i övrigt arbete på skolan, så som arbetslagstid, arbetsplatsträffar och lärarkonferenser.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Extra Brevbärare, Tomelilla
Postnord Sverige AB, Bemanning, PostNord Region Syd
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev, tidningar och reklam når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar.  Bli en del av vårt team Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Tomelilla. Arbetsuppgifterna är att arbeta med in- och utlämningar till och från våra ombud. Arbetstiderna är förlagda till dagtid samt eftermiddag/kväll. Tjänsten är en extraanställning med start omgående. Extraanställning innebär att du anställs på 0% och får erbjudande om att arbeta när behov uppstår.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 16-10-2018

Tältmontörer sökes på deltid, Hyrtältet
Athletic Work
Om arbetsgivaren Hyrtältet är ett familjeföretag med stora resurser. Företaget startades 1987, nu är Hyrtältet en av Sveriges ledande uthyrare av tält och evenemangs utrustning. Från de stora idrottsarrangemangen och festivalerna till de små privata trädgårdsfesterna. Med dryga 30 år i branschen är vi med andra ord en trygg leverantör till mängder av olika typer av arrangemang. Hyrtältet vill genom vår personliga service ge ert arrangemang den speciella stämning ni önskar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2019

Kvalitets-, Miljö- och Arbetsmiljöingenjörer till VästlänkenVästlänken
NCC
Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu KMA till vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Customs Expert
Star Hunt
For our client we are looking for a Customs Expert Job description: Customs Expert needed for support with ongoing projects in Gothenburg. Our customer is going through significant change programs and Customs is directly affected in a number as well as driver a number of other changes on the global level. Projects ongoing include "Origin calculation and documentation", "Brexit", "Logistics Flexibility", "Centralised Clearance", "IT Globalisation", "New Car launches" etc. To ensure the successful completion of the projects the existing team will need augmenting over the next coming year.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2019

Lagerpersonal
Maxkompetens
Är du en person som tycker om att lära dig nya saker och tycker om att göra ett bra jobb? Vi värderar högt dina personliga egenskaper. Till en av våra kunder fyra mil utanför Kristianstad är vi nu i behov av personal till deras lager för att bemanna upp under deras kommande högsäsong. Som lagerarbetare hos denna kund kommer du att arbeta med plock och packning av produkter efter inkomna ordrar. Sortimentet är brett och därav är produkterna som ska packas varierande i både form och storlek. Du får gärna ha arbetat på lager och ha testat på liknande arbetsuppgifter tidigare.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

KONSTRUKTÖR MED ERFARENHET AV TUNNPLÅT OCH PLAST TILL ALTEN
Alten Sverige AB
För att passa in som konsult på ALTEN är det viktigt med engagemang och att leverera hög kvalité till våra kunders höga förväntningar. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018