Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Polismyndigheten söker administratör för tidsbegränsat vikariat till recept
Polismyndigheten, Polisregion Nord
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Geotekniker till Ramboll
Poolia Umeå AB
Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar. Vi är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-01-2020

Aktivt extrajobb som matkasseplockare på Linas Matkasse i Mölnlycke
Storesupport
Arbetsuppgifter Linas Matkasse är marknadsledande inom middagslösningar och levererar matkassar direkt hem till sina kunder. De fina lagerlokalerna finns i Mölnlycke och det tar endast 10-20 minuter med kollektivtrafik från Korsvägen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att packa och färdigställa matkassar för leverans till kund. Även andra arbetsuppgifter förekommer såsom sortering, emballering och varupåfyllnad.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-01-2020

Vill du jobba som servicetekniker inom el?
LN Personal AB
Är du en händig person som tycker om att ge service? Har du en elteknisk eller mekanisk utbildning i grunden och tycker om att lösa problem? Då har vi jobbet för dig. Till vår kund i Göteborg söker vi nu servicetekniker. Företaget servar byggbranschen med verktyg, tillfällig el och bodar bland annat. Du kommer inledningsvis att till stor del jobba i verkstaden med reparationer och underhåll av utrustning. Men för rätt person som kommer dagen så småningom att bestå av lika mycket uppdrag ute hos företagets kunder, där du installerar utrustning och löser problem på plats.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Utvecklare till flygträningssimulatorerna på Saab
Skill Rekrytering & Bemanning AB
Kliv ner i cockpit och lyft från marken – i Saabs simulatorer nås känslan som bara piloterna annars upplever. Nu förstärker vi teamet som skapar några av Sveriges häftigaste produkter, tillsammans gör ni flygträningssimulatorerna till de allra bästa!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Tekniskt extrajobb på Saab
Skill Rekrytering & Bemanning AB
Har du precis gått ut tekniskt gymnasium och funderar på vad du ska göra under våren? Eller pluggar du maskinteknik och vill dryga ut studentkassan? Då har vi extrajobbet för dig - läs mer här! Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Ambassadör Träning / Hälsa till Strömstad
Brand Impact
Om oss Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom varumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Ambassadör Träning / Hälsa - Tanumshede
Brand Impact
Om oss Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom varumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

PEMA People söker Licenssvetsare
Pema People AB
Har du en aktiv licens på MAG 138? Har du erfarenhet av ritningsläsning? Har du en flerårig arbetslivserfarenhet av verkstadsarbete? Är du som person driven, ambitiös med inställningen att alltid leverera med kvalitet?  Då är du den vi söker! Just nu söker vi licenssvetsare till våra kunder i området där du bor! Du kommer att ingå i Pemas team med duktiga och erfarna svetsare som dagligen levererar med kvalité och bidrar till stor kundnöjdhet i de verkstäder vi samarbetar med. Som medarbetare på Pema kommer du att få möjligheten att jobba med de största och mest välrenommerade företagen i d
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Lärare åk 1 Breddenskolan i Upplands Väsby
Upplands Väsby kommun
Arbetsplatsbeskrivning Breddenskolan är en skola med elever från förskoleklass till åk 5. Skolan är belägen mellan Bredden och Bollstanäs och har närhet till naturen.  Här arbetar ca 40 personer med våra ca 360 elever. Vi som arbetar på Breddenskolan är mycket engagerade och vi har ett genuint fokus på hela dagens lärande. Vi utvecklar tillsammans metoder som stödjer alla elevers lärande. Vi arbetar medvetet för en skola med god sammanhållning och lärmiljö för både vuxna och elever, där alla ska känna sig välkomna.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 27-12-2019