Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Logistics Coordinator till Atlas Copco Industrial Technique
Academic Work
Vi söker till Atlas Copco Industrial Techniques logistikavdelning dig som vill anta utmaningen att driva projektet ”Last Time Buy” och tillsammans med övriga kollegor bidra med lösningar och utveckla processer för att hantera en produktutfasning med hänsyn tagen till marknadsbehov och samtidigt minska risken för eventuella skrotkostnader. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter med utrymme för kreativitet och ansvar. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Atlas Copcos räkning en Logistics Coordinator.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

HR-administratör på deltid till Nobina!
Academic Work
Läser du en utbildning inom HR/personal och är service minded? Trivs du med att jobba administrativt och vill samla på dig praktisk erfarenhet som HR-administratör på deltid? Nobina söker dig som kan komma in och stötta utbildningsansvarig i administrativa och HR-relaterade arbetsuppgifter ca två dagar i veckan fram till mitten av juni. Välkommen med din ansökan idag då urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en HR-administratör till Nobina med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nobina.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Medarbetare till godsmottagningen hos Coor på Nya Karolinska
Academic Work
Vill du jobba med att leverera service i världsklass till Nya Karolinska i Solna? Nu söker vi en person som kan stötta upp Coors godsmottagning på Nya Karolinska. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en medarbetare till Coor på Nya Karolinska. Uppdraget är ett föräldravikariat från mars till och med september 2018 med chans till förlängning. Coor Service Management ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplatsfastighets- och logistiktjänsterna på det nybyggda universitetssjukhuset.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Sommarjobbare till Nordic Infucare
Academic Work
Är du på jakt efter ett sommarjobb där du är med och gör skillnad? Skulle det dessutom passa att börja jobba en dag i veckan redan nu? Vi letar efter dig med erfarenhet från servicebranschen som vill ta nästa steg i karriären och bli en del av Nordic Infucares supportavdelning! OM TJÄNSTEN Academic Work söker två sommarjobbare till Nordic Infucares supportavdelning. Uppdraget är på heltid mellan juni till augusti men kommer dock starta omgående på deltid fram till juni där du jobbar ca. en dag i veckan för att komma in i dina arbetsuppgifter inför sommaren.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Är du student och vill arbeta med lager & orderplock i Täby? Se hit!
Academic Work
Vill du varva studierna med ett fysiskt extrajobb? Vi söker nu studenter på eftergymnasial nivå som vill jobba extra på lagret hos vår kund Robota i Täby. Här får du möjligheten att arbeta i vår nystartade studentpool med orderplock & truck - ett perfekt extrajobb vid sidan av studierna! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Robota AB:s räkning flera lagermedarbetare till vår nya studentpool. Robota AB är ett agentur- och grossistföretag med pumpar och VVS-produkter. De representerar ledande tillverkare såsom Ebara, DP-pumps, Pentair och Zenit.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Laboratorieingenjör till expansivt läkemedelsföretag
Academic Work
Har du erfarenhet av laboratoriearbete och vill få in en fot i läkemedelsindustrin? Är du en strukturerad person som trivs med att arbeta i ett högt arbetstempo? Då kan du vara den vi söker. Läs mer nedan och skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval och söker en person med start omgående! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Octapharmas räkning en Laboratorieingenjör till deras biokemiska laboratorium som tillhör Kvalitetsenheten på företaget, beläget i centrala Stockholm.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

TEKNSIK KONSULT INOM MARKANDSTILLTRÄDEN
Academic Work
Vill du jobba med kunder över hela världen som teknisk konsult för att hjälpa dessa att få ut sina produkter på den globala marknaden? Har du ett stor teknikintresse samt är en fena på engelska? Sök då tjänsten som teknisk konsult inom marknadstillträde! OM TJÄNSTEN Intertek är en ledande global leverantör av kvalitetslösningar för företag och myndigheter. Intertek erbjuder en mängd olika tjänster där deras team Global Market Access arbetar med att hjälpa internationella kunder med marknadstillträde för tekniska produkter globalt.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Receptionist till uppdrag på en vecka i Bromma!
Academic Work
Är du tillgänglig för en veckas heltidsarbete mellan 6-14e mars? Om du dessutom är en initiativtagande och självgående person bör du söka detta vikariat hos Centrum för Näringslivshistoria i Bromma. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en receptionist till Centrum för Näringslivshistoria i Bromma. Du kommer att vikariera för den ordinarie receptionisten som har semester under denna vecka. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Centrum för Näringslivshistoria i Bromma. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i en vecka.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Vill du utvecklas inom inbyggda system och hårdvarunära C-programmering?
Academic Work
Brinner du för utveckling av inbyggda system och söker möjligheten att få jobba tillsammans med de främsta inom samma område? Är du dessutom vass på hårdvarunära C-programmering och Linux kan du vara den vi söker. Nyexaminerad eller med några år på nacken är vilket som. Huvudsaken för kunden är att du har ett djupt tekniskt intresse och lockas av en framtida karriär inom inbyggda system! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning hårdvarunära C-programmerare för programmering i Linuxmiljö.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Två administrativa stjärnor sökes till MTR Tech!
Academic Work
Är du en stjärna på administration och vill få in en fot i ett internationellt företag? Sök då tjänsten redan idag! MTR Tech söker nu två administratörer med god datorvana och ett sinne för struktur. Arbetet i sig är väldigt varierande, där huvudområdet är administration i MTR:s underhållssystem, Maximo. Du får arbeta med allt från arbetsordrar, till skapande av arbetsorderkit. OM TJÄNSTEN MTR Tech förvaltar, utvecklar och underhåller tunnelbanans cirka 500 fordon samt den verkstadsutrustning som ingår och ägs av SL. MTR Tech utför även uppdrag för andra aktörer inom spårtrafik.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018