Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Leg Optiker
C4 Optik AB
C4 Optik nyetablerar sig på C4 Shoppingcenter och söker Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Din huvuduppgift som optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder utefter deras behov. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm. Ordinera synhjälpmedel Arbeta aktivt med rådgivning. Vara lyhörd inför kundens behov. Ge god kundvård inför, under och efter genomfört köp. Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Specialpedagog/Speciallärare Mårängskolan Sävast
Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till – fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser. Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Administratör till Utbildningsförvaltningen
Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Administration
Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun! Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till – fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser. Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Universitetslektor i pedagogik
Linnéuniversitetet
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Vid fakulteten för samhällsvetenskap finns sex institutioner, därutöver tillkommer Polisutbildningen. Denna anställning är placerad vid institutionen för didaktik och lärares praktik (DLP) som är representerad vid både campus Kalmar och campus Växjö.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Universitetslektor i pedagogik
Linnéuniversitetet
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Vid fakulteten för samhällsvetenskap finns sex institutioner, därutöver tillkommer Polisutbildningen. Denna anställning är placerad vid institutionen för didaktik och lärares praktik (DLP) som är representerad vid både campus Kalmar och campus Växjö.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Rolig & utvecklande tjänst för dig utan tidigare arbetserfarenhet
HomeCall
Home Call 2018 - vi expanderar!Därförsöker vi nu fler säljare till vårt kontor vid Liljeholmskajen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Sommarturne i Sverige: ha kul samtidigt som du tjänar pengar
HomeCall
Home Call 2018 - Vår efterlängtade tjänst är äntligen ute! Vi söker de mest drivna individerna i Stockholm till vårt nya projekt därdukommer ingå i ett team med 20toppsäljare som reser runt i hela Sverigeoch arbetar tillsammans med utvecklande &roligfältförsäljning. Arbetsuppgifter Som fält – och eventförsäljare ansvarar du för att presentera och förmedla våra samarbetspartners tjänster och utbud till nya och befintliga kunder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Packaging Solution Engineer
IKEA of Sweden AB
Business Area Kitchen & Dining IKEA Range & Supply has the responsibility to develop, design, produce and supply IKEA stores with home furnishing solutions available to the many people. Each year IKEA Range & Supply introduces 2,000 new products in the IKEA stores. The total range is almost 10,000 products. Do you want to contribute to create a better life at home through our Kitchen & Dining range? Then we are looking for you! We are on a fantastic journey with our Kitchen & Dining business.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

NPA Plast söker Orderadministratör
Chefspoolen i Sverige AB
NPA Gruppen, där NPA Plast AB och NPA Nordiskt Papper AB ingår, är ett framgångsrikt familjeägt handels- och produktionsföretag. NPA Plast har verkat i polyetenbranschen i snart 15 år och växer för varje år. Vårt breda produktsortiment finns i alla olika kvalitetssegment och kan anpassas helt till olika kunders krav och önskemål. NPA Gruppen finns i Stockholm och i Ljungby, och har totalt ca 25 anställda. Läs mer på www.nordisktpapper.se och www.npaplast.se NPA Plast söker en Orderadministratör   Är du organiserad, ansvarsmedveten, gillar kundkontakter och att ge bra service?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 18-06-2018

Ansvarig specialkost, Karolinska Universitetssjukhuset Solna
Coor Service Management
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK. Är du nyfiken på att veta mer? Här kan du läsa mer om tjänsten: http://hpr.to/j12069
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018