Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
CNC-operatör
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker en CNC-opetör till en av våra kunder i Gnosjö. Arbetet innebär att arbeta med svarv med 1 samt 6 spindlar. Arbetstid: Dagtid Start: Omgående Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget. Din profil Krav: - B-körkort - Utbildad CNC-operatör eller erfarenhet av arbete som maskinoperatör Meriterande: - Har tidigare ställt - Har arbetat med svarv Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor för uppdrag på avdelningar
Te Crea Care AB
Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta på olika avdelningar i Lund. Omfattning: 20-100%, främst nattjänstgöring. Du väljer själv när och hur mycket du vill arbeta! Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, samt med erfarenhet av melior och arbete på avdelning. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Operatörer till AstraZeneca
Adecco Sweden AB
På AstraZeneca gör alla våra medarbetare skillnad för patienters liv varje dag. AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distributionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel – Sweden Operations.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018

Te Crea Care söker sjuksköterskor för uppdrag på avdelningar
Te Crea Care AB
Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta på olika avdelningar i Malmö. Omfattning: 20-100%, främst nattjänstgöring. Du väljer själv när och hur mycket du vill arbeta! Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, samt med erfarenhet av melior och arbete på avdelning. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri? Då söker vi dig!
Te Crea Care AB
Är du sjuksköterska med erfarenhet av psykiatri? Då söker vi dig! Vi söker nu åt kunds räkning sjuksköterskor för uppdrag inom psykiatri i Malmö och Lund. Omfattning: 20-100% varierade arbetstider. Du väljer själv när och hur mycket du vill arbeta! Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, samt erfarenhet av psykiatri och Melior. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Studenter till Svea Ekonomi
AMGA AB
AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom service, finans, försäkring och försäljning. Vi är specialiserade på personal, rekrytering och affärsutveckling. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen. Vill du bli en del av ett väldigt attraktivt bolag samtidigt som du får ett flexibelt extrajobb medan du studerar? Vill du ha ett extrajobb där du får värdefulla erfarenheter inom ekonomi och kundkontakt? Då är rollen hos Svea Ekonomi perfekt för dig!
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Te Crea Care söker sjuksköterskor till vår bemanningspool!
Te Crea Care AB
Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på avdelningar i Malmö och Lund! Vill du arbeta extra vid sidan av din fasta anställning? Då passar det här perfekt. Du väljer själv när och hur mycket du vill boka dig! Vi söker dig som har erfarenhet av en eller flera av följande avdelningar Ortopedi Medicin Kirurgi Neurologi Akutmottagning Psykiatri Mag/tarm Lunga Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Smartworks söker en ny Handledare
Smartworks
Vilka är vi? SmartWorks är ett nytt och nytänkande matchningsföretag med smarta lösningar för arbetsgivare och arbetssökande. SmartWorks mål är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare med ett tydligt fokus på trivsel och utvecklingsmöjligheter. På SmartWorks arbetar man i en struktur där alla är synliga, initiativ uppskattas och där beslutsvägar är korta. Vårt mål innebär att vi skall vara den mest intressanta aktören för människor på väg mot arbete och den mest pålitliga samarbetspartnern för arbetsgivare och organisationer.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Undersköterska/vårdbiträde
Arvidsjaurs kommun
Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor. Arbetsbeskrivning: Omvårdnad och omsorgsarbete på särskilt boende samt förekommande administrativa arbetsuppgifter som dokumenteras enligt socialtjänstlagen. Aktivering av de äldre.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 25-12-2018

Farmaceut / läkemedelsansvarig till Märsta
Apotek Hjärtat
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019