Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Trafikvakt Stockholm
West Solutions AB
Arbetsbeskrivning Som trafikvakt kommer du arbeta i lag med 2-3 personer med trafikreglering. Arbete med logistik vid bygginfarter är även vanligt förekommande. Vem är du Vi söker dig som är serviceminded och har ett positivt sinne Du har god vana att hantera människor samt är en person med auktoritet. Du erbjuds Ett felxibelt arbete utomhus som utförs på vardagar och nätter. Kvalifikationer Gymnasiekompetens B-körkort Meriterande Du har tidigare erfarenhet med trafikreglering Utbildning, Arbete på väg  Se mer info på www.ramudden.se  Välkommen med din ansökan, urval sker löpande
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Barnvakt/Nanny till Södermalm 3gr/vecka
Nanny by Tellus AB
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för en familjs räkning en barnvakt/barnflicka till familj på Södermalm . De kommer vilja ha hjälp ungefär 3 gånger per vecka på antingen eftermiddag eller kväll.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-10-2018

Nätverkstekniker till Genomförandeenhet Mitt
Försvarsmakten
FÖRSVARSMAKTEN söker en medarbetare till: Försvarsmaktens Telekommunikations- och IT-systemförband, FMTIS. Placeringsort Enköping.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

IT-tekniker
Volvofinans Bank AB
Vill du vara en del av ett framgångsrikt och dynamiskt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du ha ett tekniskt jobb där du är med och gör skillnad! Vi söker nu en duktig IT-tekniker till vårt kompetenta ICT-team. I rollen som IT-tekniker blir du en viktig spelare för att ta Volvofinans Tech & Innovation till nya framgångar och nya höjder. Du kommer att jobba tillsammans med engagerade och drivna medarbetare i en miljö där du har stora möjligheter att utveckla dina kunskaper och kompetensområden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Barnskötare till spännande vikariejobb i Solna
Precator Rekrytering och Bemanning AB
Dina arbetsuppgifter Du arbetar med barn mellan 1-5 år och hjälper ordinarie personal i den dagliga verksamheten med alltifrån det praktiska till den pedagogiska verksamheten. Du arbetar till en början på olika förskolor och får därmed möjlighet att prova på olika arbetsplatser, olika pedagogiska inriktningar och lära känna olika pedagoger. Jobbet leder oftast till längre vikariat eller fast tjänst. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba men vi ser gärna att du är tillgänglig minst tre dagar/vecka. Din profil Brinner du för att arbeta med barn?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Samordning av miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö
Strålsäkerhetsmyndigheten
Vill du bidra till att göra samhället strålsäkert? Strålsäkerhetsmyndigheten arbetar pådrivande och förebyggande för att skydda människor och miljö från oönskade effekter av strålning, nu och i framtiden. Till vårt kontor i Solna söker vi nu en medarbetare som ska ansvara för att samordna uppföljningen av miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö.  Dina arbetsuppgifter Strålsäkerhetsmyndigheten ansvarar för miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Köksbiträde med sinne för ordning och reda Alingsås
ISS Facility Services AB
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Controller till Länsförsäkringar Bergslagen
Norén & Lindholm
Vi erbjuder nu en spännande tjänst som Controller med inriktning mot kund- och marknadsanalys. Här blir du en viktig del av Controllergruppen som består av 3 personer.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Barnvakt/Nanny till Östermalm 3gr/vecka
Nanny by Tellus AB
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för en familjs räkning en barnvakt/barnflicka till familj i Sundbyberg. De kommer vilja ha hjälp ungefär 3 gånger per vecka på antingen eftermiddag eller kväll.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-10-2018

Teknisk IT-chef/ projektledare
OnepartnerGroup Sydost AB
UppCom AB är ett helägt kommunalt bolag i Uppvidinge kommun som startade år 2006. Bolaget ansvarar för all IT-verksamhet inom kommunens verksamheter avseende bredband, telefoni och IT-tjänster. Vårt kontor finns i Åseda men vi är verksamma i hela kommunen. Totalt är vi idag nio anställda och har en omsättning på ca 18 MSEK. Läs gärna mer på www.uppcom.se Om oss UppCom är ett snabbväxande bolag som successivt genomgår flera stora utvecklingsprojekt inom IT.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018