Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare i foto, film och digitalt skapande sökes till Solna kulturskola
Solna Stad
Vi söker dig, foto- och filmlärare, som med kompetens, uttalad samarbetsförmåga och lust och engagemang, kan utveckla och bedriva undervisning i ämnena film, foto och digitalt skapande på Solna kulturskola. Detta är en utvecklingstjänst där du arbetar med att skapa förutsättningar för ökad foto- och filmundervisning på Solna kulturskola centralt men också i våra filialer. Det kräver samarbete med många olika aktörer men i första hand med grundskolor i Solna och andra kulturskolor i landet som också utvecklar foto- och filmundervisning. Du behöver även samarbeta med t.ex.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 13-08-2019

Full Stack Developer till Briteback i Norrköping!
Bli en del av vårt framgångsrika team!
Vill du vara med och utveckla framtidens kommunikationslösningar? Arbeta med en grym produkt och med den senaste tekniken? Som Full Stack Developer på Briteback blir du en viktig del i ett växande team som ständigt är under utveckling. Om rollen Som Full Stack Developer på Briteback kommer du att vara med och utveckla våra kunders kommunikationslösningar till nästa nivå.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Chef projekt/service med fokus på projektledning, MCD, Nyköping
Measure connect display AB MCD
Med smarta nivåmätningssystem och egenutvecklad kommunikationslösning erbjuder vi molnbaserade övervakningstjänster för företag som hanterar olika typer av bulkprodukter.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Leg.Fysioterapeut/Sjukgymnast - sökes till Djursjukhuset Växjö
Evidensia djursjukvård
Vill du ta steget vidare och jobba med hund och katt samt jobba med ett härligt gäng för att driva vår rehabavdelning framåt? Vi söker nu en leg.fysioterapeut/sjukgymnast med uppdraget att utveckla vår rehabavdelning. Vi söker dig som har erfarenhet inom rehabilitering av såväl sjuka som friska individer samt ett brinnande intresse för hund.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Mjukvaruutvecklare till Secure Meters (Sweden) AB, Nyköping
Secure Meters (Sweden) AB, Nyköping
Cewe Instrument, med mer än 60 år i branschen, ingår i den internationella ägargruppen Secure Meters, som är en av världens ledande leverantörer av energimätarsystem med en omsättning på 640 milj. USD. Arbetsbeskrivning I din roll som mjukvaruutvecklare inom Technology Exploration Group kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor i förutvecklingsprojekt med ny teknik genom att ta fram prototyper och demonstrationer. Med moderna utvecklingsmetoder tar du fram återanvändbar kod och bygger vidare på vår plattform.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

BMA- leg.Biomedicinsk Analytiker sökes till Djursjukhuset Växjö
Evidensia djursjukvård
Är du leg. Biomedicinsk analytiker,intresserad av djur ochvill ha härliga kollegor omkring dig? Då är detta jobbet för dig. Vad erbjuder vi? Hos oss får du möjlighet till ett fantastiskt arbete där din kompetens kommer vara mycket värdefull. Det här är arbetet för dig som är intresserad av djur och vill utvecklas inom djursjukvården. Du kommerarbeta på vårt labratorium där vi utför många olika analyser inom områden såsomklinisk kemi, cytologi, bakteriologi mm. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Max söker medarbetare
Max Burgers AB,
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna?
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Köksmästare
Bockholmengruppen
Bockholmengruppensöker nu köksmästare till restaurangenDjurgårdsbrunn. Om Bockholmengruppen Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 15 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Souschef
Bockholmengruppen
Bockholmengruppensöker nu souschef till restaurangenBockholmengruppen Catering & Event. Om Bockholmengruppen Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 15 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Gruppchef/Skiftledare, Logistikcenter till Octapharma Märsta
Octapharma AB
Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 50 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret. Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019