Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Gruppledare Lager Nässjö
Tranpenad AB
Om oss Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Elgiganten Bäckebol söker säljare 17% (helger)
Elgiganten AB
Vi söker en säljare till avdelningen Tech där vi erbjuder produkter inom Telefoni, Data & Gaming och Ljud och Bild. Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att bli en skicklig Säljare hos oss. Den viktigaste uppgiften som säljare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad. Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Lagermedarbetare till Evi industries i Kungsängen
Academic Work Sweden AB
Till Evi Industries söker vi nu dig som vill arbeta på ett företag med framåtanda! Evi industries är ett företag som arbetar med tunn plåt och nu behöver de fylla på med en heltidare till godsmottagningen. På denna arbetsplats får du alltid lite längre helger än dina vänner och familj då det är väldigt fördelaktiga arbetstider där du dessutom har flex. Letar du efter en långsiktig roll, har truckkort och vill komma till en rolig arbetsplats, då ska du söka den här tjänsten!
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Produktspecialist förbrukningsmaterial till ApoEx
Academic Work Sweden AB
Har du erfarenhet av tandvård och är nyfiken på att bredda din kunskap i ett ungt och entreprenörsdrivet företag i tillväxtfas? ApoEx är ett företag med stora ambitioner för framtiden och de har ett öppet klimat, högt i tak och goda möjligheter till att påverka din egen såväl som företagets utveckling framåt. ApoEx söker nu en produktspecialist som vill vara med och bygga upp, utveckla och förbättra kunderbjudandet för förbrukningsmaterial.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Servicemedveten talent sourcer till KPMG
Academic Work Sweden AB
För dig som är relationsskapande, serviceminded och söker ett långsiktigt och utvecklande heltidsjobb som på sikt kan leda till fast anställning är det läge att avsätta 15 minuter till annonsläsning. Nu söker KPMG en talent sourcer som kommer stötta Talent Managers i de tidiga skedena av rekryteringsprocessen genom att söka upp, kontakta och utvärdera lämpliga kandidater för tjänsterna KPMG rekryterar till. Vill du bli en del av KPMG:s rekryteringsteam?
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

PIM-administratör till Hydroscand!
Academic Work Sweden AB
För dig som är intresserad av en teknisk roll på ett internationellt bolag erbjuds nu möjligheten att arbeta som PIM-administratör på Hydroscand! Som PIM-administratör kommer du att hantera data som genom god struktur och noggrant arbete ska bidra till kommersiell framgång och ökad försäljning för hela Hydroscand Group. OM TJÄNSTEN Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande i Skandinavien inom slang och ledningskomponenter.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Student inom IT/teknik och nyfiken på test?
Academic Work Sweden AB
Vill du ha ett meriterande deltidsjobb på en spännande startup? På Hemma får du utvecklas inom test samtidigt som du får arbeta i en innovativ miljö full av möjligheter. Du arbetar från deras kontor som ligger på en mysig gammal gata mitt i Gamla stan. Du blir en del av ett litet och ambitiöst team där dina idéer är varmt välkomna! Sök rollen som testare redan idag då urvalet sker löpande. OM TJÄNSTEN På Hemma har du chans att vara med från företagets start och bidra med tankar, idéer och engagemang.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Ekonomiassistent till SISAB
Academic Work Sweden AB
I den här rollen får du möjlighet att utvecklas inom leverantörsreskontra hos en av Sveriges största fastighetsägare. Vi söker dig som snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och vill lära dig mer om ekonomiarbete. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en ekonomiassistent till SISAB. SISAB är ett värderingsstyrt bolag som aktivt arbetar med att ha ett gemensamt synsätt och förhållningssätt, de beskriver sig som affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Marknadsassistent till Micare
Academic Work Sweden AB
Nu söker vi en student som är ute efter en bred och ansvarsfull roll inom marknad. Är du en orädd, driven och serviceinriktad person läser du helt rätt annons. Här får du möjligheten att samla på dig massor av meriterande erfarenheter och får chansen att ha ett växande ansvar. Är det dig vi söker? Skicka då in en grym motivering i din ansökan till varför just det här är du. Vi går igenom ansökningarna löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en marknadsassistent till vår kund Micare.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Back-Office Specialist inom trading/cash
Academic Work Sweden AB
MFEX, som är en automatiserad och global plattform för fonder, söker nu sin nästa medarbetare. Till rätt kandidat erbjuder vi en möjlighet att få en god inblick i denna spännande bransch och komma in på ett expanderande företag. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten redan idag då vi arbetar med ett löpande urval. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för MFEXs räkning en Back-Office Specialist inom trading/cash till deras huvudkontor beläget vid Östermalmstorg i Stockholm. Du välkomnas till ett öppet, nytt och ljust kontor där ett 20-tal arbetar back-office.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019