Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Controller till Länsförsäkringar Bergslagen
Norén & Lindholm
Vi erbjuder nu en spännande tjänst som Controller med inriktning mot kund- och marknadsanalys. Här blir du en viktig del av Controllergruppen som består av 3 personer.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Kvalificerad projektadministratör
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Delgivningshandläggare till Aktiv Delgivning
Alektum Group
Söker du ett arbete där du fårarbeta med kundkontakt kombineratmed ettadministrativt ansvar i ett litet härligt team? Se hit! TjänstenRollen som delgivningshandläggare på Aktiv Delgivning arbetar du medpersonlig handläggning av delgivningsuppdrag i vårt ärendehanteringssystem NOVA. I dina arbetsuppgifterna ingår bland annatposthantering, telefon- och mejlkontakt med kunder, delgivningsmän och myndigheter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Universitetsstudenter! Extrajobb inom kontor i Stockholm
KFX HR-partner Stockholm AB
Om tjänsten Sökord: ambulerande, service, reception, växel, vaktmästare, internservice, kontor, administration Är du student och känner att du har lite mer att ge i kombination till dina studier? Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet? Vi söker nu ambitiösa medarbetare som brinner för service och kan arbeta 1–3 dagar i veckan under terminerna.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Ekonom till systemförvaltning
Region Örebro län
Vi söker nu en förvaltningsledare med ansvar för den verksamhetsnära förvaltningen av Region Örebro läns ekonomisystem. Regionen arbetar enligt förvaltningsmodellen PM3 och i rollen kommer du tillsammans med förvaltningsorganisationen att leda, utveckla och säkerställa att systemen uppfyller organisationens krav, behov och önskemål. Regionens ekonomisystem hanterar idag årligen ca 360 000 leverantörsfakturor och ca 600 000 kundfakturor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Controller/Verksamhetsekonom, Centrum för verksamhetsstöd och utveckling
Region Östergötland
Vill du vara med och utveckla framtidens verksamhetsstöd? Vår vision är att bidra till Region Östergötlands utveckling genom att skapa branschens bästa verksamhetsstöd. Centrum för verksamhetsstöd och utveckling (CVU) levererar tjänster inom HR, ekonomi, arkivverksamhet, regional biblioteksverksamhet, vårdnära verksamhetsutveckling, folkhälsa, medicinsk teknik, IT, facility management och upphandling. Ett brett och spännande uppdrag med andra ord! Vi utgör Region Östergötlands kompetensstöd inom alla våra discipliner.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Service Delivery Manager
Danda
Till vår kund söker vi en Tjänsteansvarig / Service Delivery Manager Jobbeskrivning: Du är tjänsteansvarig för beställande organisations IT-leverans till deras kunder. Ansvarsområden: Hantera kundrelationen och samordningen av organisationens leverans till kunder.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Vi söker en Kraftvärmeadministratör till kund i Stockholm
Poolia Örebro AB
Till långsiktigt uppdrag i Stockholm söker vi nu en Kraftvärmeadministratör. Uppdraget förväntas starta i september för att pågå under ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter I rollen som Kraftvärmeadministratör kommer du att stödja de administrativa uppgifterna för inköpare samt ingenjörer och arbetsledare. Du kommer också arbeta med offertintagande inför kommande inköp och skapa rekvisitioner samt ansvara för fakturahanteringen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Är du vår nästa registrator?
Kornboden
Nu söker vi efter en registrator till ett konsultuppdrag på en statlig myndighet i Stockholm. Uppdraget omfattar 100% och förväntas börja den 17 september och pågå i 4 månader med möjlighet till förlängning.    Arbetsbeskrivning: I rollen som registrator kommer du att arbeta med daglig postöppning, registrering, diarieföring och expediering. Aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden. Kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen.  Framtagande av information om pågående och avslutade ärenden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Nu söker vi extrapersonal till Lernias kontor i Uddevalla
Lernia
Välkommen till Lernia! För att uppnå balans i en tillvaro där gränsen mellan jobb och fritid blir allt mer flytande krävs flexibilitet, det vet vi på Lernia. För att livet är mer än bara jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb eller om du är en erfaren specialist kan ditt drömjobb finnas här. Du kan arbeta som uthyrd konsult eller bli rekryterad till något av alla de företag som vi samarbetar med. Vi täcker många branscher över hela Sverige. Våra konsulter är bland de nöjdaste i branschen – sök ditt nästa jobb hos oss så förstår du varför.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018