Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Customs Expert
Star Hunt
For our client we are looking for a Customs Expert Job description: Customs Expert needed for support with ongoing projects in Gothenburg. Our customer is going through significant change programs and Customs is directly affected in a number as well as driver a number of other changes on the global level. Projects ongoing include "Origin calculation and documentation", "Brexit", "Logistics Flexibility", "Centralised Clearance", "IT Globalisation", "New Car launches" etc. To ensure the successful completion of the projects the existing team will need augmenting over the next coming year.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2019

Erfaren Ekonom till PlatinumCars
PlatinumCars
Platinumcars har tillväxt för 13:e året i rad, vill du vara med? PlatinumCars har en lönsam tillväxt för 13:e året i rad och är nu en av Sveriges största leverantörer av sport och lyxbilar. Vi har spännande utmaningar på gång inför framtiden då vi nu har etablerat vårt Sportbilscenter direkt vid E4:an i Norrköping och är på väg att bygga ut fastigheten. Vi tar nu ytterligare ett steg i vår utveckling och rekryterar därför en ekonom till verksamheten.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 03-11-2018

Ekonomiadministratörer till Hald & Tesch Brand
Academic Work
Vill du få erfarenhet och utvecklas i en roll inom fakturering och administration? Företaget Hald & Tesch Brand har nu behov av två drivna ekonomiadministratörer på heltid som har möjlighet att börja omgående. Välkommen in med din ansökan då urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker två ekonomiadministratörer till Hald & Tesch Brand. Hald & Tesch finns för att hjälpa alla att skydda sig mot brand på bästa sätt. Detta gör dem genom att bland annat erbjuda hög kvalité på systematiskt brandskyddsarbete och personalutbildningar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Administratör till internationellt modeföretag!
Academic Work
Gillar du att träffa nya människor? Anser du dig även vara ett administrativt geni som gillar att arbeta i en organisations med högt tempo och framgångsrika resultat? Bra! Detta är en klassisk ”spindeln i nätet”-roll där du får arbeta i en internationell miljö. Låter det som ditt nästa steg? Sök redan idag då vi selekterar löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en administratör/consultant responsible till kunds Business Support Functions. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Analytiker med intresse för flygbranschen?
Academic Work
Har du ett genuint intresse för att analysera och skapa rapporter? Vill du dessutom vara en del av ett företag som tror på din utveckling samt jobba i ett sammansvetsat och dynamiskt team med god stämning? Air France-KLM söker nu en Business Analyst till deras Business Intelligence team med ansvar över de Skandinaviska och Baltiska länderna. Här får du multikulturella kollegor, ett brett socialt nätverk och möjligheten att växa professionellt.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Finsktalande student sökes för flexibelt extrajobb!
StudentConsulting
Är du noggrann, effektiv och trivs med administrativa arbetsuppgifter? Då har vi nu ett flexibelt extrajobb till dig! Vår kund är ett företag som erbjuder flexibla förvaringslösningar för både privatpersoner och företag. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en student som trivs med administrativa arbetsuppgifter och vill uppdatera deras databas i enlighet med GDPR! I rollen som administratör kommer du hantera kundens interna databas, kontrollera information och korrigera utifrån GDPR. Materialet du ska gå igenom är på finska, där vi söker dig som är finsktalande.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Administratör sökes till bokningsenhet i Jönköping.
StudentConsulting
Har du tidigare arbetat med administrativa uppgifter? Har du erfarenhet av kundservice? Då har vi ett spännande uppdrag för dig. Vi söker nu för kunds räkning en administratör till vår kunds bokningsenhet i Jönköping. Arbetet innebär att du kommer ta emot samtal av business kunder och sedan boka upphämtning/leverans av paket. Du kommer att arbeta både administrativt samt med kundtjänst då du dagligen kommer att ha kundkontakt, främst via mail och telefon. Du kommer att ingå i ett team på 13 personer där man man kommer samarbeta med det dagliga arbetet och hjäps åt med diverse uppgifter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Rekryteringsassistent
StudentConsulting
Är du en flexibel och serviceinriktad student som nu söker ett extraarbete? Lockas du av att testa på arbetet som rekryteringsassistent på deltid? Vi söker nu engagerade rekryteringsassistenter till StudentConsultings huvudkontor i Luleå! Varje dag ger vi på StudentConsulting unga människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Front Advokater söker erfarna jurister med ett intresse för fastighets- och
Front Advokater AB
Front söker dig som vill arbeta med varierande och utmanande fastighets- och entreprenadjuridik i ett stort team på drygt 20 advokater, jurister och paralegals. Vi söker dig som vill arbeta med intressanta och dynamiska kunder inom både privat, offentlig och idéburen sektor där du förutom att leverera högkvalitativ och komplex juridisk rådgivning samtidigt bidrar till att göra nytta i alla delar av samhället. Hur kommer din roll att se ut? I din roll som senior fastighetsjurist arbetar du med mycket spännande och varierande arbetsuppgifter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Business planner to the team in Kista.
Star Hunt
For our client we are looking for a Business planner to the team in Kista. This will be a key role in the Business Control and Planning team supporting the Nordic and Baltic markets. The role will be largely responsible for controlling pricing in the Market Unit: communicating price-related information, managing the pricing process, ensuring KAMs correctly maintain quarterly pricing and co-ordination of the Special Price Request process in the pricing tool.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2019