Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Beredningsassistent
Åklagarmyndigheten
Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet, personligheterna vi söker och de karriärvägar som öppnas. ÅM2019-1035 Dina arbetsuppgifter Anställningen är placerad på Västerorts åklagarkammare. Som beredningsassistent möter du en händelserik vardag med varierande arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att: Ge våra åklagare administrativt stöd. Det innebär t.ex.
Skapad : 25-05-2019 Ansökningsfrist : 27-05-2019

Trafikutvecklare Tåg
Region Jönköpings län
Jönköpings Länstrafik Har du ett intresse för hållbart resande och gillar tåg? Då kanske du är vår nya trafikutvecklare till tågtrafiken? Trafikavdelningen på Jönköpings Länstrafik har som huvuduppgift att utveckla och driva kollektivtrafiken i Jönköpings län. Tågtrafiken är en viktig del av vår verksamhet och vi strävar efter att ständigt få fler kunder som väljer hållbara resealternativ. Vår ambition är att leverera en tågtrafik av god kvalitet med en hög kundnöjdhet. Vi erbjuder dig En utvecklande och intressant tjänst där det kommer att hända mycket de kommande åren.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Bemanningsassistent till Planeringsenheten, tim- och sommarvikariat
Mjölby kommun, Omsorgs- och socialförvaltningen
Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Vill du ha ett utvecklande och roligt sommarjobb? Omsorgs- och socialförvaltningen har ett tydligt uppdrag - vi finns till för människor.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Skolassistent
Arvidsjaurs kommun
Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor. Vi söker en skolassistent på Ringelskolan. Ringelskolan är den största skolan i Arvidsjaurs kommun. På skolan går ca 420 elever från förskoleklass till årskurs 6.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Administratör med planeraruppdrag till hemtjänsten i Angered
Göteborgs Stad , SDF Angered
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar med cirka 53 000 invånare. Här lever och arbetar människor från hela världen, vilket ger Angered en dynamisk och internationell prägel. Angered ska med sin unika mångfald och goda förutsättningar vara en attraktiv del av Göteborgsregionen där vi känner stolthet över stadsdelen och utvecklas tillsammans. I stadsdelsförvaltningen Angered arbetar cirka 2000 medarbetare. Vi driver verksamheter inom individ- och familjeomsorg, social omsorg, samhälle, intern service, kultur och fritid samt hälso- och sjukvård.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Arkivarie i Stockholm
Randstad Sweden Group AB
Arkivarie i Stockholm Drivs du av självständighet, ansvar och stor frihet i ditt arbete? Har du en god förmåga att skapa struktur, ta egna initiativ och driva arbetet framåt? Se då hit! Vi söker för kundsräkning en arkivarie till en högskola i Stockholm. Här kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter inom arkiv där du både har en rådgivande och administrativ roll. Låter det här som något för dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag! Omfattning Heltid, med start i september 2019 och med en uppdragslängd på minst 3 månader. Stor chans till förlängning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Utbildningsadministratör (tidsbegränsad anställning)
Stockholms universitet
vid Institutionen för folkhälsovetenskap. Sista ansökningsdag: 2019-06-02. Institutionen för folkhälsovetenskap är en nybildad institution vid Samhällsvetenskapliga fakulteten med omkring 80 anställda. Vi erbjuder en dynamisk, tvärvetenskaplig och internationellt framstående forskningsmiljö. Forskningen är i huvudsak organiserad kring två centrumbildningar: ojämlikhet i hälsa (tidigare Centrum för forskning om ojämlikhet i hälsa, CHESS) samt drog-, alkohol-, tobaks- och spelfrågor (tidigare Centrum för socialvetenskaplig alkohol- och drogforskning, SoRAD).
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Forskningssekreterare
Örebro Universitet
Vi söker 4-5 forskningssekreterare för tidsbegränsad anställning vid institutionen för naturvetenskap och teknik. Anställningarna är placerade vid Enheten för datavetenskap inom området artificiell intelligens och robotik. Arbetsuppgifter Arbetet omfattar bland annat stöd vid forskning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Affärsutvecklare med legaltech intresse
TNG Group AB
Trobar är i en spännande utvecklingsresa och söker nu en affärsutvecklare med stort intresse för tech och digitala tjänster. Vill du ha en central och utmanande roll i ett bolag med stark tillväxt? I rollen som Affärsutvecklare hos Trobar får du vara med på en spännande utvecklingsresa, då bolaget är i uppstartsfas. Du bli en värdefull kollega som kommer att påverka såväl bolagets som branschens utveckling. Rollen är strategisk men kommer att kräva stor operativ leveransförmåga i det dagliga arbetet. Låter det intressant?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Handläggare kundärenden
Trafikverket
Vill du arbeta som Handläggare kundärenden i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Planering ansvarar för kort- och långsiktig planering av trafik och av åtgärder i den statliga infrastrukturen inom väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Vårt ansvar är att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019