Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Receptionist/växeltelefonist, Nacka
Sodexo AB
Sodexo ansvarar för reception, växel, konferenseservice, vaktmästeri, post, gods, lokalvård, säkerhet, SBA m.m. på ett nytt kontrakt som startar 1-maj. Vi söker nu en medarbetare till detta uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Du kommer att vara kundens ansikte utåt och arbeta i ett team som bemannar reception, växel, konferensservice och kontorsservice. Din bakgrund bör vara inom reception och service. Vi arbetar flexibelt och arbetsuppgifterna är varierande.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Redovisningsekonom
Air LEAP
Har du goda kunskaper inom bokföring och redovisning? Vill du till en spännande arbetsplats med snabba beslutsvägar och stora utmaningar. Då kan vi ha tjänsten för dig.  Dina arbetsuppgifter I rollen som redovisningsekonom hos oss arbetar du brett med bokföring, & redovisning. Kund och leverantörsreskontra, månads och årsbokslut, moms & skattedeklarationer, löpande redovisning, budget och resultatuppföljning samt övriga förekommande uppgifter inom en ekonomiavdelning.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Assistent till EU-valet i Stockholm
Randstad AB
Assistent till EU-valet i Stockholm Vi söker nu valassistenter till centrala Stockholm. Här kommer du arbeta med ett betydelsefullt jobb där du bland annat kommer ta emot och sortera poströster samt sammanställa enklare protokoll. Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning (eller likvärdigt) och har goda färdigheter i MS Office. Låter det här som du? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag! Omfattning: Heltid, från och med 2019-04-29 till och med 2019-05-28. Kväll- och helgarbete kan förekomma. Vi har även kortare uppdrag inom samma roll vid intresse, som kortast på en vecka.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Studenter sökes som Talent Aquisition Lead till kulturstarka One Agency!
Academic Work
ITSABOUTTHEPEOPLE är ledord för IT-konsultföretaget One Agency, som nu söker 2-3 studenter till rollen som Talent Aquisition Lead. One Agency är verksamma inom projektledning, systemutveckling- och arkitektur samt krav och test. Förutom en imponerande tillväxt sedan starten 2008 utmärker sig One Agency för sin starka företagskultur, där medarbetare trivs ihop och där alla har en vilja att nå sin fulla potential.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Studenter till spännande uppdrag som Mystery Passenger
Academic Work
Är du ute efter ett spännande extrajobb vid sidan av dina studier? Åker du kanske mycket i kollektivtrafiken och önskat att du ska kunna bidra för att förbättra servicen och kvalitén? Vi söker nu studenter till tjänsten som Mystery Passanger. Vill du vara med och påverka Stockholms kollektivtrafik tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning studenter som kan jobba cirka 3 dagar i veckan under fyra perioder under 2019 som Mystery Passanger i Stockholms kollektivtrafik.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Törstig analytisk verktygs-utvecklare inom Excel till Coca-Cola!
Academic Work
Är du personen som inte bara säger att du kan Excel utan verkligen är en fena när det kommer till verktyget? Kan du skapa och bygga ihop ett vertyg i Excel? Har du dessutom ett sinne för siffror och upplever dig vara en analytisk person med god problemlösningsfråga? Då är detta drömjobbet för dig! Läs vidare, och sök tjänsten redan idag då vi jobbar med ett löpande urval. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en medarbetare till Coca-Cola som som ska hjälpa deras Demand Planner med att skapa mallar och verktyg i Excel för att effektivisera tillhandahållandet av data och planeringen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Junior kommunikatör för långsiktigt uppdrag på BIL Sweden!
Academic Work
Med miljön som centralt ämne i debatten diskuteras det idag mycket om hållbara drivmedel och automatisering inom fordonsindustrin. I debatten är BIL Sweden, den svenska branschorganisationen för tillverkare och importörer av personbilar, lastbilar och bussar, en central röst mellan näringslivet och politiker. Nu söker BIL Sweden dig som är nyutexaminerad inom kommunikation eller marknad och som vill vara en trovärdig röst i debatten.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Receptionist till GANT!
Academic Work
När du kommer in på GANT möts du av en miljö som präglas av kreativitet och professionalism, där receptionisten Cecilia bemöter dig med en ”world class visitor experience". Förutom att vara några av de främsta ambassadörerna för att sätta kulturen på GANT, innebär rollen som receptionist ett övergripande ansvar för att vardagen för medarbetarna ska bli så enkel som möjligt. Detta för att möjliggöra för GANT att fortsätta vara ett internationellt modeföretag som är ledande inom sin bransch!
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Marknadskommunikatör till ledande leverantör av mat och dryckesservice
Academic Work
Vi söker en marknadskommunikatör tillsammans med vår kund som är en av nordens ledande leverantör inom mat och dryckesservice. Kunden är ett entreprenöriellt företag där du kommer att får vara med och ta stort eget ansvar och driva frågor självständigt. Du kommer att spela en viktig roll i deras marknadskommunikation och det är här ett spännande uppdrag för dig som brinner för digital kommunikation.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Junior Business Controller sökes till Schindler Hiss AB!
Academic Work
”Hos Schindler Hiss AB finns det alla möjligheter att utvecklas i din roll, både genom utbildningar och genom att växa med ansvar. Vi är en tight organisation med snabba beslutsvägar och fördelen är att du får arbeta verksamhetsnära och kan ha en daglig dialog med såväl VD som installatörer. Stämningen är också riktigt bra, du får kollegor som är drivna och har mycket kompetens. Jag skulle säga att vi är en väloljad organisation med en lösningskultur där saker och ting går snabbt!” Så beskriver CFO Dick Olsson arbetet.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019