Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
HR-administratör på deltid till Nobina!
Academic Work
Läser du en utbildning inom HR/personal och är service minded? Trivs du med att jobba administrativt och vill samla på dig praktisk erfarenhet som HR-administratör på deltid? Nobina söker dig som kan komma in och stötta utbildningsansvarig i administrativa och HR-relaterade arbetsuppgifter ca två dagar i veckan fram till mitten av juni. Välkommen med din ansökan idag då urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en HR-administratör till Nobina med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nobina.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

TEKNSIK KONSULT INOM MARKANDSTILLTRÄDEN
Academic Work
Vill du jobba med kunder över hela världen som teknisk konsult för att hjälpa dessa att få ut sina produkter på den globala marknaden? Har du ett stor teknikintresse samt är en fena på engelska? Sök då tjänsten som teknisk konsult inom marknadstillträde! OM TJÄNSTEN Intertek är en ledande global leverantör av kvalitetslösningar för företag och myndigheter. Intertek erbjuder en mängd olika tjänster där deras team Global Market Access arbetar med att hjälpa internationella kunder med marknadstillträde för tekniska produkter globalt.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Receptionist till uppdrag på en vecka i Bromma!
Academic Work
Är du tillgänglig för en veckas heltidsarbete mellan 6-14e mars? Om du dessutom är en initiativtagande och självgående person bör du söka detta vikariat hos Centrum för Näringslivshistoria i Bromma. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en receptionist till Centrum för Näringslivshistoria i Bromma. Du kommer att vikariera för den ordinarie receptionisten som har semester under denna vecka. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Centrum för Näringslivshistoria i Bromma. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i en vecka.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Två administrativa stjärnor sökes till MTR Tech!
Academic Work
Är du en stjärna på administration och vill få in en fot i ett internationellt företag? Sök då tjänsten redan idag! MTR Tech söker nu två administratörer med god datorvana och ett sinne för struktur. Arbetet i sig är väldigt varierande, där huvudområdet är administration i MTR:s underhållssystem, Maximo. Du får arbeta med allt från arbetsordrar, till skapande av arbetsorderkit. OM TJÄNSTEN MTR Tech förvaltar, utvecklar och underhåller tunnelbanans cirka 500 fordon samt den verkstadsutrustning som ingår och ägs av SL. MTR Tech utför även uppdrag för andra aktörer inom spårtrafik.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

JR ADMINISTRATÖR PÅ DELTID TILL KREATIVA MEDIEBYRÅN ZENITH
Academic Work
Är du studerande och söker ett meriterande deltidsjobb vid sidan av studierna? Tycker du även det vore intressant att få inblick i livet på en mediebyrå och samtidigt besitter kunskaper i Excel? I så fall kanske detta är rätt jobb för dig! Mediebyrån Zenith söker just nu en driven och ansvarstagande Administratör med sinne för siffror till sitt digitala team i centrala Stockholm. Ta chansen och sök detta spännande uppdrag nu! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Mediebyrån Zeniths räkning en Administratör på deltid till deras kontor på Södermalm i centrala Stockholm.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

HR-Advisor till internationellt bolag
Academic Work
Har du erfarenhet av brett HR-arbete och vill arbeta operativt i en rådgivande roll på internationell nivå? Vill du sätta guldkant på CV:t med en fantastisk erfarenhet? Till HR-teamet på Toyota Material Handling Europe söker vi nu en HR-Advisor som kommer att arbeta på huvudkontoret i Mjölby. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en HR-Advisor till Toyota Material Handling Europe AB (TMHE) i Mjölby. TMHE HR utvecklar och implementerar HR-processer för TMHE:s stabs-, dotter- och produktionsbolag. Du jobbar mot tjänstemannasektorn i en konsultativ roll med mycket internationella kontakter.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Office Assistant på 50 % till Verisure Innovation
Academic Work
Här erbjuds du en arbetsplats med härliga kollegor och god stämning. Verisure Innovation växer och behöver därför utöka sitt team med en Office Assistant. Du kommer vara den som har koll på allt och lite till som rör den dagliga verksamheten på kontoret så som att beställa kaffe och blommor, ta hand om posten och stötta upp vid planering av sommar – och julfester. Rollen är på 50 % och passar dig som trivs i en social roll med många kontaktytor både internt och externt! Start för uppdraget är den 21 mars, urval sker löpande så sök redan idag.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Meriterande tjänst för serviceminded ekonomistudent!
Academic Work
Studerar du ekonomi på eftergymnasial nivå och söker ett flexibelt extrajobb med bokföring i fokus? Söker du värdefull erfarenhet av bokföring och trivs i en serviceorienterad roll? SpeedLedger söker nu nya medarbetare inom Customer Success där just du får bli en del av ett energifyllt team lokaliserat på våning 4, Nordstan. Är detta din nya utmaning? Ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker totalt 4 Customer Success-medarbetare till SpeedLedgers supportavdelning. Rollen är flexibel där du under de första 3 veckorna förväntas arbeta 3 heldagar i veckan som en introduktion.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Vill du vara med där livet börjar? Vi söker två medicinska sekreterare
Region Kronoberg, Kirurgi- Barn- och Kvinnocentrum
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". På Kvinnokliniken i Växjö har vi cirka 200 anställda och består av en integrerad BB/Gyn/Förlossningsavdelning, mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, ungdomsmottagningar, ultraljudsmottagning samt gynekologisk öppenvård. Vi medicinska sekreterare på Kvinnokliniken i Växjö är en grupp på 11 personer med blandade åldrar och erfarenhet.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Ekonomiassistent sökes
Ammeraal Beltech AB
Rollen som Ekonomiassistent innebär struktur och noggrannhet för högsta effektivitet och bästa resultat. Du kommer i din roll, som ensam ekonomiassistent, ha en betydande funktion inom bolaget och stort fokus på service såväl externt som internt. Som Ekonomiassistent har du stort eget ansvar för ditt arbete men vid behov finns stöttning ifrån moderbolagets ekonomifunktion.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018