Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Studenter sökes som Talent Aquisition Lead till kulturstarka One Agency!
Academic Work
ITSABOUTTHEPEOPLE är ledord för IT-konsultföretaget One Agency, som nu söker 2-3 studenter till rollen som Talent Aquisition Lead. One Agency är verksamma inom projektledning, systemutveckling- och arkitektur samt krav och test. Förutom en imponerande tillväxt sedan starten 2008 utmärker sig One Agency för sin starka företagskultur, där medarbetare trivs ihop och där alla har en vilja att nå sin fulla potential.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Rekryteringsassistent sökes till Academic Work i Gävle!
Academic Work
Om du lockas av möjligheten att få utveckla dina kunskaper i rekrytering, kundbemötande, administration, och service – samtidigt som du skapar ett brett nätverk med insyn i flera branscher, så är rollen som Staffing & Recruitment Assistant något för dig. Vill du vara med och utvecklas i vår fortsatta framgångssaga? Nu söker vi ytterligare en Staffing & Recruitment Assistant till vårt kontor i Gävle.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Innovativ Researcher till Clarify
Clarify AB
Vill du vara med och utveckla ett växande och entreprenörsdrivet företag i konsult- och rekryteringsbranschen? Välkommen till oss på Clarify som är ett familjeägt företag med stort hjärta, och som arbetar för att skapa mervärde och göra skillnad för både individer och organisationer. Inom Clarify hjälper vi våra kunder med rekrytering av chefer och specialister, förmedling av konsulter inom ekonomi samt att arbeta i utvecklings- och coachingsprojekt för ledare och medarbetare.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Rekryteringskonsult, Addilon AB
Addilon AB
Addilon fortsätter att växa och vi har beslutat att förstärka vårt kontor i Stockholm. Vi söker en rekryteringskonsult som vill vara med och bygga framtidens bästa rekryteringsföretag. Du kommer att vara ansvarig för hela rekryteringsprocessen. Det innebär att du tar kravspecifikation, skriver fångande annonser, intervjuar, genomför personlighetsbedömningar, färdighetstester, urvalsövningar och presenterar lämpliga kandidater för våra kunder.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Rekryteringskonsult, Addilon AB
Addilon AB
Addilon fortsätter att växa och vi har beslutat att förstärka vårt kontor i Göteborg. Vi söker en rekryteringskonsult som vill vara med och bygga framtidens bästa rekryteringsföretag. Du kommer att vara ansvarig för hela rekryteringsprocessen. Det innebär att du tar kravspecifikation, skriver fångande annonser, intervjuar, genomför personlighetsbedömningar, färdighetstester, urvalsövningar och presenterar lämpliga kandidater för våra kunder.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Konsultchef till B3P
B3 Personal AB
Om tjänsten: B3P är ett Rekrytering och Bemanningsföretag som varit verksamma sedan 2014, vi är idag sex personer som arbetar inom företaget och söker nu vårt nästa tillskott. Som företag präglas vi av korta beslutsvägar och nära relationer med både kund och konsulter. Nu söker vi dig som trivs med ansvar och brinner för att prestera på jobbet, samtidigt som du förstår att ett gott skratt räcker långt. Tjänsten I ditt nya arbete som konsultchef på B3P blir du en viktig del av vårt expanderande team.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2019

ledigt jobb som HR-administratör på globalt företag i Göteborg
Manpower
Vill du utvecklas i en roll inom Human Resources? Är du en duktig administratör med ett gediget intresse för personal? Då ska du söka jobbet som HR-administratör redan idag! Hur är jobbet som HR-administratör? Du kommer att vara en del av ett globalt team som förser bolaget och deras anställda med administrativa tjänster inom HR-området. Gruppen svarar på frågor från olika avdelningar som till exempel kan handla om semesterlagen, föräldraledighet med mera. Man svarar på frågor och utreder också vissa frågor.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 05-04-2019

HR administratör norr om Stockholm
Jobquest Sverige AB
HR administratör som har lite erfarenhet i lönefrågor Uppdraget handlar om att som stödja medarbetare, chefer och kollegor. Du ger support inom HR - frågor via mail, ärendehanteringssystem och telefon. Du kommer besvara lönefrågor av olika slag, hjälpa till med administrativa rutiner, policyfrågor, personalförmåner, reseräkningar etc. Kompetenskrav: - Utbildad inom personalområdet - Van att ge service via telefon och e-post. - Lätt för att lära dig nya system och verktyg.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

HR-konsult - Stadsledningskontoret, Lidingö stad
Lidingö stad
Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.  I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.  Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt. HR-enheten tillhör stadsledningskontoret där ungefär 100 personer arbetar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

HR-partner, Umeå
Region Västerbotten, HR stab
Oavsett roll i vår organisation så jobbar vi mot visionen att tillsammans bygga världens bästa hälsa. Nu söker vi en HR-partner till Umeå som vill vara med och göra skillnad för ledare och medarbetare i Region Västerbotten. Som HR-partner hos oss kommer du att jobba med 20 kollegor som delar ditt uppdrag, dina utmaningar och din grundkunskap. Utöver det har vi olika erfarenheter, kunskaper och intressen som vi använder som en styrka för att få varandra att växa. Vi är nyfikna på vad du kan bidra med i vår grupp.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019