Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Konsultchef/Business Manager Onsite Adecco Göteborg
Adecco Sweden AB
Letar du efter en arbetsplats med högt tempo, nära relationer med kund och konsult och en föränderlig vardag? Kan du växla fokus med snabba ryck och drivs du av att ha kunden i fokus? Just nu söker vi en relationsbyggande Business Manager till vårt Onsite kontor i Göteborg! Om tjänsten Som Business Manager kommer du att tillhöra vårt Onsite kontor i Göteborg och du kommer att arbeta hos en av våra största kunder inom Adecco Sverige. Som Business Manager har du personalansvar för ett antal konsulter och du ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

HR Business Partner till Sigma IT i Göteborg
Sigma IT Consulting
Vi söker dig, en människokännare, vår kärna och vår mitt. Du har ditt kall, du är klar på vad du vill – få oss att bli så bra vi kan bli. Vill du ha en titel då har vi självklart en, hos oss är det HR Business Partner och vi hoppas att det funkar för dig. Det viktiga är att du vill få människor att växa genom andra människor. Vi gillar det vi gör, har passion och vi gör det bra. Vi gillar frihet och hoppas att du vill ha ett arbete med stora frihetsgrader.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Rehabiliteringskoordinator
Vård & Omsorg, Ledning/Stab
Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Kundansvarig med entreprenörsanda sökes till Visby för uppstart av ny ve...
Nordström Assistans
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Bemanningsansvarig
Vård & Omsorg, Hela Staden
Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Junior Sea Recruiter
Stena Line
Can you help us set sails towards a new future, recruiting the right talent?! Become a part of transforming Europe’s leading Ferry Company Stena Line is in an exciting period of change, when it comes to digitalisation and truly being an innovative forward-thinking company. Step by step, we are transforming the shipping industry moving towards our vision: Connecting Europe for a sustainable future. At Stena Line, we are like family and friends to each other. Together we work hard to solve problems and make a difference because we know that challenges make us grow.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

HR-generalist
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb? Välkommen till Humana – det ledande nordiska omsorgsföretaget. Läs mer på www.humana.se. Till vår HR-avdelning i Örebro söker vi nu en självständig och handlingskraftig HR-generalist som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa!
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

HR Business Partner till fordonsindustrin
Adecco Sweden AB
Har du några års erfarenhet av rollen som HR Business Partner eller liknande och funderar på ditt nästa steg karriären? Är du som person både förtroendeingivande och analytisk samt besitter en god problemslösningsförmåga?
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

HR-partner till ELU i Göteborg
Wise Professionals
VAD KAN VI ERBJUDA DIG? ELU är ett konsultbolag inom samhällsbyggnadsbranschen som idag utgör en av de ledande aktörerna inom projektering och konstruktion av byggnader, anläggningar och geoteknik. ELU har idag cirka 215 anställda och kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. På HR jobbar idag 2 personer som båda är lokaliserade på huvudkontoret i Stockholm. ELU är ett företag som satsar på sin personal och som anställd erhåller du bland annat möjlighet till vinstdelning samt ett generöst förmånspaket.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Är du den Konsultchef som vi söker till Skövdekontoret till hösten?
First Personalpartner AB
Brinner du för affärer och för att arbeta med personal? Se hit!: Om oss och vad vi kan erbjuda Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med inriktning på rekrytering och bemanning av kollektiv- och tjänstemän inom industrisektorn. Genom att etablera ett nära partnerskap med våra kunder och en nära kontakt med våra anställda har vi byggt ett starkt varumärke i västra Sverige. Vi är inne i en expansiv fas och behöver nu ytterligare stärka upp vårt team med en till kollega på Skövdekontoret.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019