Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
IT Sourcing Manager
Star Hunt
Till vår kund söker vi en IT Sourcing Manager för konsulthantering. Jobbeskrivning: Vi söker dig som vill bidra till kundens fortsatta verksamhetsutveckling genom att driva och koordinera kunden inom Corporate IT Sourcing & Vendor Management som har det övergripande ansvaret för IT Sourcing & Vendor Management inom bolagets koncern.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Förhandlingsansvarig
Vellinge kommun
Vellinge kommun med sina ca 35 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! Vill du bli vår nya kollega? Vi söker dig som vill arbeta som förhandlingsansvarig på HR-avdelningen i Vellinge kommun.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Nu har du chansen att arbeta som rekryteringskonsult hos Forsmark!
Academic Work
Vill du arbeta med rekrytering på ett stort företag med kultur som präglas av teamkänsla, omtanke och arbetsglädje? Har du känsla för service, god struktur på ditt arbete samt lockas av att arbeta i team? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer att arbeta på plats på anläggningen i Forsmark cirka 2-3 dagar i veckan och har utöver det möjlighet att förlägga arbetsdagar på kontoren i Uppsala alternativt Gävle. Urvalet av ansökningar sker löpande, så sök tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en rekryteringskonsult till Forsmark, en del av Vattenfall.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

HR Manager for Corporate Units
Volvo Car Corporation(Prd)
It's not about cars. It's about people. Our human-centric focus is what makes us different from all other car companies, and it’s at the heart of everything we create. If you want to join us in our mission to make people’s lives less complicated, we offer you a chance to grow together with talented people who want to make a true difference. What do we offer? Are you passionate about people and want to reach your personal goals together with other people?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

HR Verksamhetspartner till Systembolagets huvudkontor i Stockholm
Novare Propell AB
Rollen  Som HR Verksamhetspartner ansvarar du för att stötta ledare i HR-frågor vid vägval, förändrings- och utvecklingsarbete. Vidare ligger i rollen att definiera HR-behov utifrån den strategiska planen och säkerställa att HR strategin och HR-processerna stöder verksamhetsområdet att nå sina mål och realisera verksamhetsplanen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Ledigt deltidsjobb - Erfaren HR BP / HR Generalist
Experis
Vår kund behöver omgående få in en interims HR BP / HR-generalist på deltid. Uppdraget är i Lund och förväntas vara i ett par månader. Vem söker vi? Vi söker en erfaren HR BP/HR Generalist som motiveras av, och trivs med, alla de parallella och varierande arbetsuppgifter som normalt sett förekommer på ett medelstort företags HR avdelning. Du måste vara van att arbeta ensam - utan ett team, det vill säga vara självgående (exempelvis ta initiativ till lönerevisioner, förhandlingar etc).
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 22-08-2018

HR-konsult
Skaraborgs Sjukhus, Förvaltningskontoret, HR-enheten
Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

HR Business Partner till Östersund
Webhelp Nordic
Vi söker dig som har arbetat några år inom HR och är redo för att ta nästa kliv i arbetslivet.     Om oss:  Webhelp är ett globalt företag specialiserade inom kundupplevelse, betalningshantering samt marknadsföring över sociala och digitala kanaler. Ni hittar oss i mer än 25 länder med nästan 50 000 medarbetare runt om i världen. Från Piteå i Norr, Kapstaden i söder, New York i väst, till New Delhi i öst. Vårt huvudkontor ligger beläget i Paris, Frankrike och vi har de senaste fyra åren haft en tillväxt på över 250 %.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018

Rekryteringskonsult/Konsultchef till nyetablerat kontor i Göteborg
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter 2Complete öppnar nu kontor i Göteborg och söker nu dig som vill vara med att starta upp 2Completes bemannings- och rekryteringsverksamhet . Som Rekryteringskonsult/Konsultchef kommer du arbeta med hela rekryteringsprocessen gällande våra bemannings- och rekryteringsuppdrag. Som en i teamet erbjuds du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag som har nära till skratt, högt i tak och där beslutsvägarna är korta och snabba. Du kommer att arbeta nära våra kunder med att söka, attrahera och rekrytera profiler inom både tjänstemannaområdet och kollektivare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

HR-student till HR avdelningen på MTR Tunnelbanan
MTR Stockholm
Studerar du HR på universitetet och vill komplettera din teoretiska kunskap med praktisk erfarenhet? Drivs du av ett högt tempo och varierade arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker! Din roll hos oss Du kommer få en bred inblick i flertalet HR processer då du som HR-administratör stöttar våra HR Business Partners och Rekryterare i det dagliga arbetet. Störst fokus kommer att ligga på administrering i volymrekryteringsprocesserna.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018