Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Rekryteringsassistent
StudentConsulting
Är du en flexibel och serviceinriktad student som nu söker ett extraarbete? Lockas du av att testa på arbetet som rekryteringsassistent på deltid? Vi söker nu engagerade rekryteringsassistenter till StudentConsultings huvudkontor i Luleå! Varje dag ger vi på StudentConsulting unga människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Recruiter till Adecco i Malmö
Adecco Sweden AB
Har du ett stort intresse för att utvecklas inom området rekrytering/personbedömning och vill jobba i en affärsorienterad miljö? Vill du arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor för att tillsammans uppnå bästa möjliga resultat? Då är det dig vi söker! Om tjänsten Som Recruiter kommer du att tillhöra teamet General Staffing i Skåne. Idag arbetar vi med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivanställda till våra kunder i Malmö och Helsingborg med omnejd.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 02-11-2018

Rekryterare för spännande uppdrag hos global kund i Göteborg!
Poolia Stockholm AB
Har du ett stort driv och engagemang inom rekrytering och tidigare erfarenhet inom området? Just nu söker vi en Rekryterare för konsultuppdrag hos vår globala fordonskund i Göteborg! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till slutet av december.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

HR-konsult med fokus på rekrytering och employer branding
Vallentuna kommun
Har du erfarenhet av arbete med rekrytering och ett brinnande intresse för employer branding, och vill du bidra till att Vallentuna kommun stärker sina möjligheter att fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare? Då är du kanske den vi söker till vårt team! Vallentuna Kommun söker en vikarierande HR-konsult som kommer att fokusera sitt arbete på rekrytering, kvalitetssäkring av rekryteringsprocessen och employer branding. Tjänsten är ett föräldravikariat fram till och med augusti 2019. HR-avdelningen i Vallentuna kommun är centralt placerad på kommunledningskontoret.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

HR-partner
Linnéuniversitetet
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. På HR-avdelningen är vi för närvarande 22 medarbetare, placerade både i Växjö och i Kalmar där avdelningen sitter tillsammans på respektive ort. I vårt dagliga arbete är vi organiserade i team och vi ingår även i processgrupper inom avdelningen. Vi behöver nu förstärka vår HR-avdelning. Arbetsuppgifter Som HR-partner arbetar du tillsammans med övriga kollegor på HR-avdelningen både operativt och strategiskt inom samtliga HR-frågor.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Rekryterare till Tink!
Novare Professionals
Tink enables banks and financial institutions to become data-driven through smart, precise, future-proof technology. From collecting or analysing data, to obtaining insights and generating tailored advice and product recommendations - we help you deliver a more personal, intelligent financial experience to your users. Today, our technology is transforming banks and countless customer experiences across Europe. Founded in Stockholm in 2012, our partners include Nordea, BNP Paribas Fortis, Klarna, ABN AMRO and SEB.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Rekryterare med inriktning teknik
Lernia HR
På Lernia får vi människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson som står i annonsen. Lernia är Sveriges ledande kompetenspartner inom, bemanning, rekrytering, utbildning och omställning. Vi utvecklar människors kompetens och matchar dem till jobb i arbetslivets alla skeden. Samtidigt stärker vi företags och organisationers konkurrenskraft och förmåga att möta arbetsmarknadens skiftande utmaningar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Söker du ett variationsrikt jobb som IT-Rekryterare Inhouse?
Wise IT AB
Arbetar du idag som rekryteringskonsult men vill komma närmare verksamheten? Eller sitter du internt med Talent Acquisition men önskar mer variation? Vi söker nu IT-rekryterare till Wise IT Inhouse – där du får möjligenhet att sitta internt hos olika företag och stötta HR/chefer med rekrytering! DIN VARDAG Inledningsvis kommer du att få en grundlig introduktion kring våra metoder och processer, för att senare ha en betydande roll på plats ute hos våra kunder där du som specialist stöttar HR/chefer och ha ansvaret vid deras rekryteringsprocesser inom IT.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-12-2018

IT-researcher till satsningsområdet Wise IT Inhouse
Wise IT AB
Har du ett brinnande intresse för rekrytering? Har du ett stort intresse för IT och människor? Är du nyfiken, engagerad och självgående samt vill utmanas och utvecklas? Vi söker nu IT-researchers till Stockholm och vårt satsningsområde Wise IT Inhouse! DIN VARDAG Hos oss på Wise IT kommer du att lära dig search och rekrytering av de främsta i branschen! Inledningsvis kommer du att få en gedigen introduktion, då du får lära dig alltifrån searchmetodik, intervjuteknik till utbildning i rekryteringsverktyg så som LinkedIn Recruiter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Personalansvarig sökes till Uniflex
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vår verksamhet i växer och vi söker nästa stjärnskott till vårt team i Halland! Personalansvarig ansvarar för personalanskaffning, urvalsarbete, matchning, bokning och personaladministrativa ärenden. Tjänsten innebär även att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kunder och personal. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje och ansvarstagande. I arbetet ingår att rekrytera personal till våra kunder, vi arbetar även med att rekrytera direkt till kunden.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018