Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
HR-Advisor till internationellt bolag
Academic Work
Har du erfarenhet av brett HR-arbete och vill arbeta operativt i en rådgivande roll på internationell nivå? Vill du sätta guldkant på CV:t med en fantastisk erfarenhet? Till HR-teamet på Toyota Material Handling Europe söker vi nu en HR-Advisor som kommer att arbeta på huvudkontoret i Mjölby. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en HR-Advisor till Toyota Material Handling Europe AB (TMHE) i Mjölby. TMHE HR utvecklar och implementerar HR-processer för TMHE:s stabs-, dotter- och produktionsbolag. Du jobbar mot tjänstemannasektorn i en konsultativ roll med mycket internationella kontakter.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Personaladministratör till offentlig verksamhet
Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

HR Business Partner till Malmös skönaste kontor
Telavox
Hallå, missa inte det här! Nu utökar vi HR-teamet på Telavox och vi behöver en person som älskar operativ HR, att underhålla såväl som skapa nya policies och arbetssätt men framförallt vill vara den där personen som våra chefer alltid kan få kloka råd av. Vi är ett team om fyra personer där vi alla har olika specialområden och längtar nu efter dig! People & Performance (som vi kallar vår HR-avdelning) växer tillsammans med övriga Telavox som erbjuder en kreativ och energisk arbetsplats med kraftig tillväxt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 10-08-2018

Greenpeace bygger på sitt värvningsteam i Göteborg!
Greenpeace Norden
Greenpeace arbetar aktivt för en frisk, välmående planet både för oss och kommande generationer. Vi är en oberoende miljöorganisation som inte tar emot pengar från staten eller näringslivet. Därför söker vi dig som inser vikten av en engagerad allmänhet och tror på Greenpeaces vision om en friskare planet. Känner du oro över utvecklingen i vår värld? Över de bakåtsträvande krafter som motarbetar hållbara lösningar & utveckling? Det är du inte ensam om.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 26-02-2018

Barona Industri söker en säljare med inslag av rekrytering
Barona Human Resource Services AB
Barona Industrial utökar teamet! Nu söker vi en driven driven person för vidareutveckling av vårt framgångsrika affärsområde Barona Industrial. Vi är en utpräglad entreprenörsorganisation där glädje, mod, kreativitet och hårt arbete står i fokus. Vi gör en otroligt spännande tillväxtresa och vi söker dig som vill växa med oss. Barona fokuserar på att tillhandahålla tjänster där flexibel bemanning och nya teknologiska plattformar tillsammans skapar unika lösningar för våra kunder på den svenska marknaden.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 27-02-2018

Rekryterare med intresse för försäljning!
Barona Human Resource Services AB
Uppskattar du ett högt arbetstempo? Har du ett brinnande intresse för försäljning, rekrytering och administration? Om svaret på ovanstående är JA – då har vi drömjobbet för dig! Om rollen Barona Industrial växer så att det knakar i Sverige och vi behöver nu utöka teamet med en rekryterare. Som rekryterare kommer du att ansvara för hela rekryteringsprocessen; annonsering, urval, intervjuer, referenstagning och testning. Du kommer även att ansvara för personaladministration för anställda konsulter inom affärsområdet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Ztifts nya ledare
Helekopter AB
Ett positivt problem Att söka jobb är ofta inte en enkel sak. Det kan vara svårt att förstå arbetsbeskrivningar eller prestera sitt bästa på en arbetsintervju. Det är något som de flesta har erfarenhet av. Däremot talas det sällan om är att det är precis lika svårt att söka en ny medarbetare till mindre bolag. När du som ny medarbetare kan öka antalet anställda med 10-20% i företaget så är det såklart väldigt viktigt att du passar just hos oss. Helekopter idag Vi inom Helekopterkoncernen är ett tight team som arbetar hårt och inspirerat med våra olika verksamheter.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Talent & Competence Specialist inom Employer Branding!
Adecco Sweden AB
Vill du bli en del av en snabbt växande och ledande organisation och arbeta i en händelserik, kreativ och varierande miljö? Söker du en spännande roll i en global koncern med inriktning mot kommunikation och employer branding? Vill du vara med och stärka företagets arbetsgivarvarumärke och attraktionskraft? Adecco söker nu dig med en bakgrund inom HR eller kommunikation som är redo för ny utmaning hos vår kund inom fordonsindustrin. Om tjänsten Som Talent & Competence Specialist kommer du att arbeta hos ett globalt växande bolag inom fordonsindustrin.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 26-02-2018

HR-specialist inom rekrytering sökes till vår kund i Örebro
Bemannia Kontor
Är du HR-specialist och brinner lite extra för rekrytering? Vår kund i Örebro inom offentlig sektor söker nu dig som är ansvarstagande, strukturerad och tar egna initiativ för att driva arbetet framåt. Om uppdraget: Under 2018 driver vår kund ett projekt med fokus på att ge ett utökat stöd vid rekryteringar för några av verksamheterna inom kommunen. Detta innebär att HR-funktionen hanterar hela rekryteringsprocessen för samtliga tjänster i alla nivåer i de verksamheter som ingår i projektet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Vikarierande Områdeschefer och Bemanningsansvariga för sommaren 2018!
Hemfrid i Sverige AB
Vill du arbeta på ett intressant företag i stark tillväxt och utveckling? Hemfrid kan nu ha ett av Sveriges roligaste och mest givande sommarvikariat för dig som är student! Nu söker vi flera sommarvikarierande områdeschefer/bemanningsansvariga som kan ersätta våra ordinarie chefer som är på semester.  Om tjänsterna Som områdeschef på Hemfrid har du helhetsansvaret för kunderna i det geografiska område som du ansvarar för. Du ansvarar för våra befintliga kunder och nytillkomna kunder i ditt område. I det ingår att kvalitetssäkra vår tjänst och hantera eventuella skador/reklamationer.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018