Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ekonom med bred kompetens & administration
HIREQ AB
Om Meat Machines Sweden: Meat Machines Sweden grundades 2000. Företaget är ett av Europas ledande inom sin bransch och vi köper och säljer maskiner över hela världen. Huvudkontoret är beläget i Ystad. Arbetsbeskrivning: Meat Machines växer och det innebär att vårt behov på ekonomifunktionen har förändrats och blivit större. Vi rekryterar därför en ekonom med bred kompetens inom ekonomi och administration. Du kommer att ansvara för att sköta vår löpande redovisning med allt från leverantörs- och kundreskontran, till deklarationer, löner och betalningar.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Junior Redovisningsansvarig till SoftOne
SJR
SoftOne söker en driven och prestigelös redovisningsansvarig. Som Junior Redovisningsansvarig ansvarar du för det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen vilket innebär att du arbetar med löpande redovisning, avstämningar och bokslut. Tjänsten innebär en bred roll där du får växa in i rollen som redovisningsansvarig och hanterar även andra administrativa arbetsuppgifter och är delaktig i förbättringsarbete av interna processer och system. SoftOnes huvudkontor är beläget i centrala Stockholm på Drottninggatan 33 i moderna lokaler med öppet kontorslandskap och utsikt mot Sergels Torg.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Redovisingsekonom sökes till uppdrag hos Adecco
Adecco Sweden AB
Till flera spännande kunder runt om i Göteborg söker Adecco dig som är Redovisningekonom och på jakt efter nästa utmaning i karriären. Vi söker ständigt nya kollegor till vår konsultverksamhet och genom vårt nätverk får du chans till spännande tjänster inom ekonomi på flera eftertraktade arbetsplatser. Vi ger dig en trygg anställning som ekonom och en variationsrik vardag.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Redovisningsekonom på 50% som behärskar danska
Experis AB
Hos oss på Experis arbetar våra konsulter med varierande uppdrag hos de flesta av landets mest attraktiva arbetsgivare. Vår verksamhet erbjuder en spännande kombination av konsult- och rekryteringsuppdrag som möjliggör en attraktiv karriärväg för dig! Arbetsbeskrivning Till en kund i Höganäs söker vi nu en redovisningsekonom på 50% som behärskar danska. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara följande: * Löpande bokföring * Avstämning av konton * Månadsbokslut för ett mindre bolag Uppdraget är på 50% (8h/ vecka), startar helst omgående och pågår minst året ut. Vem är du?
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Accountant with focus on Treasury transactions to Hoist Finance
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Hoist Finance strive to be the best employer in the industry by giving our employees the best work environment and the chance to develop.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Ekonom till Paulssons Fastigheter
SJR
Paulssons är en koncern som är fokuserad på fastighetsinnehav och förvaltning av såväl bostäder som kommersiella fastigheter samt nyproduktion av bostadsrätter. De största fastighetsbestånden finns i Lund och Landskrona, där man tillhör städernas största privata fastighetsägare, men även i Hjärup och Löddeköpinge. Koncernens huvudkontor ligger i centrala Lund.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

JUNIOR REDOVISNINGSEKONOM MED START OMGÅENDE
Academic Work
Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom redovisning? Nu finns möjligheten för dig som vill utvecklas inom redovisning på ett hållbart och expanderande förtag inom solenergi. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för SVEA solars räkning en redovisningsekonom som vill få chansen att växa in i en roll där chans för utvecklingsmöjligheter skapas i samma takt som bolagets snabba tillväxt. Huvudsakligen innebär tjänsten hantering av fakturering samt kundreskontra men även att assistera med underlag för avstämningar, månads- och årsbokslut.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Redovisningsekonom
ABC-Gruppen AB
ABC-Gruppen är en av Nordens största leverantörer av produkter förknippade med minnen från skoltiden med verksamhet i Sverige och Danmark. Vi åstadkommer detta genom nytänkande och ärlighet. Verksamheten består av försäljning av studentprodukter. Företaget är ett ungt och innovativt företag med ca 30 fast anställda och ytterligare 20 under högsäsong. ABC-Gruppen har fått uppmärksamhet och utmärkelser för sin innovativa och framgångsrika tillväxt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

SJÄLVGÅENDE REDOVISNINGSEKONOMER SÖKES FÖR KOMMANDE UPPDRAG!
Resultat AB
Har du erfarenhet av redovisning och vill fortsätta utvecklas i din roll? Då kan vi skapa nya möjligheter för dig! Om företaget Vi söker just nu redovisningsekonomer till kunder i Göteborg. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragen kan variera i längd från några månader och uppåt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Implementationskonsult ekonomifunktion till CDK Global
Autorekrytering AB
Om företaget CDK är en global marknadsledande leverantör av programvara och digitala marknadsföringslösningar till bilbranschen. I över 40 år har vi erbjudit våra återförsäljare de rätta IT-lösningarna för att de ska lyckas erbjuda service av hög kvalitet under hela kundrelationen. Ett av de system vi tillhandahåller är DRACAR+ som är ett återförsäljarsystem med bred täckning för bland annat verkstad och bilmarknad. Vår nordiska organisation fortsätter att växa och vi utökar nu med en implementationskonsult för DRACAR+ till vårt Sverigekontor som för närvarande ligger i Sollentuna.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019