Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Redovisningsassistent till Kista
Andara AB
Vi söker en självständig och ansvarstagande redovisningsekonom till vår kund i Kista.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Redovisningsekonom till Solna
Andara AB
Vi söker en driven och ambitiös redovisningsekonom till en framgångsrik koncern i Solna.Du kommer att jobba med varierande arbetsuppgifter inom redovisning med fokus på månadsavstämningar och bokslut. Du måste tycka om ett högt tempo och att alltid ligga steget före.Du får gärna vara i början av din karriär och se möjligheten att utvecklas inom ettsnabbväxande företag. Arbetsuppgifter Som redovisningsekonom arbetar du tillsammans med redovisningsteamet för att säkerställa företagets bokslut och rapportering.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Senior redovisningsekonom
Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB
ERFAREN REDOVISNINGSEKONOM Har du erfarenhet av redovisning, trivs att arbeta i en internationell miljö i tillväxt samt brinner för utvecklings- och förbättringsarbete? Då söker Renault Finance Nordic, Renaults nordiska bankfilial, någon som dig! De söker nu efter en engagerad och erfaren redovisningsekonom till deras kontor i Stockholm. På Renault Finance Nordic har vi ett gemensamt mål att säkerställa kundnöjdhet för samtliga av våra kunder, både privata som inom återförsäljarnätverket, genom att erbjuda ett komplett anpassat utbud av finansieringslösningar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Redovisningsekonom till koncern.
TopWork Sverige AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Är du redovisningassistent och söker nya utmaningar?
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Är du en driven ekonom som är i början av din karriär eller letar du efter nya utvecklingsmöjligheter? Då kan vi ha rollen för dig. Vår kund Centera söker efter dig som är redovisningsekonom/ redovisningsassistent och redo att ta nästa steg i karriären. De erbjuder en härlig, familjär arbetsplats och en roll med stora utvecklingsmöjligheter.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Redovisningsekonom till Enwa
Sjr In Scandinavia AB
Vatten är en grundförutsättning för allt levande på jorden, och därmed också en förutsättning för en hållbar utveckling”. Enwa är en av de största tillverkarna av vattenbehandlingssystem i Skandinavien. Vi behandlar och renar vatten i en mängd olika applikationer och ser till att människor får tillgång till rent vatten. Vi är specialister inom avsaltning och vattenrening.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-10-2019

Redovisningsekonom (12 månaders vikariat)
Poolia Sverige AB
ContextVision är ett medicintekniskt mjukvaruföretag specialiserade på bildanalys och artificiell intelligens. Vi är marknadsledande inom bildförbättring och stolta över att framstående tillverkare av bildgivande system över hela världen samarbetar med oss. Med lanseringen av AI-baserade beslutsstöd för patologer ger vi oss snart in på ytterligare en spännande och expansiv marknad. Bolaget bildades 1983 och är noterat på Oslo Börs. Vi har idag ca 45 anställda i Sverige, USA och Kina, med kontor i Stockholm, Linköping och Peking.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 26-09-2019

Lönekonsult LRF Konsult i Norrköping
LRF Konsult AB
Är du en driven lönekonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till vårat kontor i Norrköping söker vi nu lönekonsulter. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. Arbetsuppgifter Som lönekonsult på LRF Konsult ansvarar du för månatligt löneberedning, löneadministration samt rapportgenerering för flera kunder.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Lönekonsult LRF Konsult i Ängelholm
LRF Konsult AB
Är du en driven lönekonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till vårat kontor i Ängelholm söker vi nu lönekonsulter. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. Arbetsuppgifter Som lönekonsult på LRF Konsult ansvarar du för månatligt löneberedning, löneadministration samt rapportgenerering för flera kunder.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Lönekonsult LRF Konsult i Vänersborg
LRF Konsult AB
Är du en driven lönekonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till vårat kontor i Vänersborg söker vi nu lönekonsulter. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. Arbetsuppgifter Som lönekonsult på LRF Konsult ansvarar du för månatligt löneberedning, löneadministration samt rapportgenerering för flera kunder.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019