Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ekonomiassistent
Effektiv Borås
Vill du anta nya utmaningar inom ekonomi och har siffersinne? Då kan du räkna med oss! Nu söker vi ekonomiassistetner till flertalet av våra kunder, då vi ser ett ökat behov efter sommaren. Om vår kund Våra kunder inom ekonomi varierar i storlek och finns inom flera olika branscher och segment, flertalet av dessa kunder innehar verksamhet internationellt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 23-07-2019

Ledigt jobb som ekonomiassistent via Adecco
Adecco Sweden AB
Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent men känner att utvecklingen står still där du är idag? Eller har du nyligen tagit examen och söker ditt första jobb inom ekonomi? Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller om du har arbetat i många år som ekonomiassistent så har vi garanterat ett uppdrag som passar dig!
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Ekonomiassistent till statlig förvaltningsmyndighet i Stockholm
Poolia Ekonomi AB
Har du tidigare arbetat inom statlig verksamhet? Har du dessutom erfarenhet från att arbeta med statlig redovisning? Då kan just du vara den vi söker till vår kund som söker en konsult på heltid under hösten 2019. Om tjänsten Arbetet kräver både interna och externa kontakter med personer som inte är vana med att förstå ekonomi. Du ska kunna verkställa betalningar och göra avstämningar, löpande och vid bokslut, i reskontror, balans- och resultaträkning samt mot diverse banker. Du ska även kunna göra kontroller av bidragssökandes plus- och bankgiro eller finansiell status mot exempelvis UBC.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Myndighet i Boden söker flertalet ekonomiassistenter
Bemannia
Har du ett par års erfarenhet av löpande ekonomiarbete samtkänner dig trygg inom området? Finns du tillgänglig för start under hösten 2019? Då kan du vara den vi söker för detta uppdrag hos vår kund i Boden. Om uppdraget Vår kund är verksam inom offentlig sektor, med engagerade och kunniga medarbetare som besitter stark handlingskraft och samarbetsanda. Kunden finns på flera orter i Sverige ochplaceringsort för uppdragetär Boden. Omfattningen är heltid och uppdraget beräknas starta under tidig höst 2019 för att pågå i ca 6 månader med god chans till förlängning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Erfaren ekonomiassistent på deltid
Avanzera AB
Vårt uppdrag: Vår kund behöver nu en erfaren ekonomiassistent på deltid. Företaget är inom teknikkonsultbranschen och sitter i södra Stockholm. Det är mycket positiv stämning på kontoret och man är mån om att alla ska må bra. Detta är en inhyrning på deltid, ca 60 % och som konsult (underkonsult kan även vara aktuellt). Hos Avanzera erbjuds alltid en månadslön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Arbetsuppgifter: Tjänsten passar utmärkt för en erfaren ekonomiassistent som har ambitionen att bli ekonomiansvarig.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-09-2019

SJÄLVGÅENDE EKONOMIASSISTENTER SÖKES FÖR KOMMANDE UPPDRAG!
Resultat AB
Har du erfarenhet av att arbeta som Ekonomiassistent och vill fortsätta utvecklas i din roll? Då kan vi skapa nya möjligheter för dig! Om företaget Vi söker just nu ekonomiassistenter till kunder i Göteborg. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragen kan variera i längd från några månader och uppåt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Ekonomiassistent
OnepartnerGroup Jönköping AB
Vi söker just nu en ekonomiassistent! Om oss Reach Service Center. Reach Service Center är ett ekonomibolag som ingår i OnePartnerGroup-koncernen och sköter samtliga koncernens 60 bolag vad gäller bokföring, redovisning, periodbokslut och lönehantering. Koncernens omsättning för 2019 beräknas bli 1,4 miljarder kronor. Reach Service Center sköter även ett antal externa kunders bokföring och redovisning. Bolaget har idag 15 anställda.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Ekonomiansvarig
Prima Rekrytering AB
Koncernen BK Invest Holding med bl. a.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Bokförare
H&I Redovisning AB
Vi är en snabbväxande bokföringsbyrå därför behöver vi utöka vårt team.Vi söker dig med  kunskaper inom redovisning och har tidigare erfarenhet inom löpande bokföring.  Som person är du duktig, lättlärd och noggrann. Vidare ser vi att du är flexibel och kan jobba självständigt. Dina arbetsuppgifter består av sortering, löpande bokföring, fakturering och leverantörs- och kundreskontra. Till en början handlar det om en deltidstjänst som på sikt kan utökas till heltid för rätt person. Skicka din ansökan via mejl, viktigt att du även bifogar CV och personligt brev.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

School Economist
Internationella Engelska Skolan Linköping
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019