Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker omgående ekonomiassistent till härlig universitetsmiljö
Bemannia Kontor
Är du en engagerade och positiva ekonomiassisten som finns tillgänglig för start snarast? Skulle du trivas i en statlig universitetsmiljö? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Om uppdraget: Kunden är ett av Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar studenter, forskare och fakultet från hela världen. Du kommer att vara uthyrd konsult till kunden vars arbetsplats har goda kommunikationsförbindelser bland annat genom Östra station. Uppdraget kommer att starta så fort som möjligt, senast den 6/11 och beräknas sträcka sig i ca 6 månader framöver.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Montico HR Partner AB söker nu en ekonomiassistent för uppdrag hos kund. Du kommer i huvudsak att arbeta med leverantörsreskontra och ingå i ett team om 6 personer. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader där du som anställd konsult på Montico HR Partner AB utför arbete åt kundföretaget.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Ekonomiassistent till föräldravikariat med start omgående
Unik Resurs i Sverige AB
Företagspresentation: Kunden skapar kundanpassade kök som innehåller det lilla extra: tysk ingenjörs­kunskap mixad med innovativ internationell design. I över 70 år har de utvecklat och förfinat varje detalj och lyft kvalitetskraven till nya höjder. Kunden ritar och tillverkar unika kök för alla smaker, livsstilar och utrymmen. Med form, funktion och pris i bästa tänkbara harmoni. Arbetsuppgifter och ansvarsområden: I rollen som ekonomiassistent ansvarar du bland annat för kund- och leverantörsreskontra, fakturering, leverantörsavtal och liknande.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Ekonomiassistent till Statlig Myndighet
Arena Personal Sverige AB
Om tjänsten Vi söker ekonomiassistenter till en större statlig myndighet. Är du en duktig administratör med ekonomibakgrund som söker nya utmaningar? Har du erfarenhet av att arbeta med kundreskontra? Som ekonomiassistent kommer du arbeta med ett brett spektra av arbetsuppgifter. Du kommer arbeta i ett team på ekonomiavdelningen med varierande ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Tjänsten passar dig som är strukturerad och har öga för siffror och vill få chans att utvecklas på en större statlig myndighet.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Montico HR Partner AB söker nu en ekonomiassistent för uppdrag hos kund. Du kommer i huvudsak att arbeta med leverantörsreskontra och ingå i ett team om 6 personer. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader där du som anställd konsult på Montico HR Partner AB utför arbete åt kundföretaget.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Skolintendent, Söderskolan Modersmål och Studiehanledning
Gävle kommun, Bergby rektorsområde
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Ekonomiadministratör till Artdatabanken vid SLU
Poolia Uppsala AB
ArtDatabanken är ett kunskapscentrum för Sveriges arter och naturtyper. Här arbetar biologer, kommunikatörer och systemutvecklare, tillsammans är vi ca 90 personer. ArtDatabanken bidrar till en hållbar förvaltning av naturresurser genom att samla in, analysera och tillgängliggöra data samt beskriva och presentera fakta om biologisk mångfald. Vi samverkar nationellt och internationellt med naturvårdsnyttan i fokus. Hos oss ingår du i en positiv arbetsgrupp om sex personer och deltar i nätverk vid hela SLU.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 19-11-2018

Ekonomiassistent till tillverkande industri i Örnsköldsvik
Poolia Umeå AB
Vi söker en ekonomiassistent till vår kund i Örnsköldsvik. Har du tidigare erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning eller är nyexaminerad från universitet? Uppdraget är ett bemanningsuppdrag som skall utmynna i en anställning hos vår kund. Sök idag, urval sker löpande! Arbetsuppgifter Du kommer ingå i vår kunds ekonomiavdelning och avlasta deras ordinarie personal.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Ekonomiassistent till AniCura med intresse för djurens bästa!
Academic Work
Som ekonomiassistent hos AniCura får du arbeta med varierande arbetsuppgifter i en miljö som ser till både djurens och dess ägares bästa. I rollen får du möjligheten att utvecklas och vara med på AniCuras spännande och expanderande resa. Tjänsten passar dig som tar egna initiativ, visar stor omtanke och som ser vad som behöver göras. Stämmer beskrivningen in på dig? Välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en ekonomiassistent till AniCura Stockholms Regiondjursjukhus AB i Danderyd.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Junior ekonomiassistent till Sveriges största privatägda vårdkoncern!
Academic Work
Är du noggrann, har ett gott siffersinne och vill arbeta som ekonomiassisten på Sveriges största privata vårdkoncern? Praktikertjänst söker just nu en ekonomiassistent. Det är omgående start så ta chansen och sök tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Praktikertjänst räkning en ekonomiassistent på heltid med omgående start. Arbetsplatsen är belägen i ljusa, nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm. Här arbetar drygt 300 personer med alltifrån ekonomi och support till kommunikation.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018