Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ekonomiassistent sökes till Veolia Water Technologies AB i Lund!
StudentConsulting
Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Motiveras du av att arbeta tillsammans med dina kollegor i ett team? Då kan det vara just dig vi söker! Veolia Water Technologies levererar till kommunala och industrikunder en långsiktig hållbar vattenmiljö genom överlägsen teknologi för minskade miljörisker. Med expertis och teknologi i världsklass har företaget globalt 10 000 anställda i 135 affärsenheter (teknologicenter/säljbolag), lokaliserade i 54 länder runt om i världen.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Ekonomiassistent till internationellt modebolag
Academic Work
Är du intresserad av mode och redo för att ta dig an en ny roll i samband med det nya året som ekonomiassistent? Ta klivet till en av vår tids stora modebolag och sök tjänsten redan idag! Välkommen in med din ansökan. OM TJÄNSTEN Academic Work söker till vår kund en ekonomiassistent med start i början på nästa år. Här kommer du till ett kontor med en positiv stämning och en organisation med tydliga värderingar. Ekonomiavdelningen ansvarar över att säkerställa att organisationen hanterar alla finansiella transaktioner etc. enligt de regelverk som omfattas i hela världen.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Ekonomiinriktad receptionist sökes till MVB Astors AB
Academic Work
Söker du efter ett varierande och långsiktigt heltidsarbete där du får använda din sociala förmåga? Har du erfarenhet av att arbeta serviceinriktat och gillar mötet med nya människor? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med enklare fakturahantering? Då har vi jobbet för just dig! Start omgående! Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en ekonomiinriktad receptionist på heltid till ett av Sveriges största privatägda byggföretag, MVB Astors Bygg AB i Gamlestaden.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Ekonomiassistent som talar estniska
AMBITIÖS
Ambitiös har nöjet att rekrytera en Ekonomiassistent som har estniska som modersmål, men som ävenkan svenska ochengelska. Tjänsten löper tillsvidare och är på50% tjänst till att börja med. Du blir anställd av kundföretaget som har huvudkontor i Eskilstuna. Arbetet innebärlöpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontran,fakturering, momsredovisning, avstämning, löner och allmänt administrativt stöd. Du som sökerhar relevant ekonomisk utbildning kombinerat med minst några års yrkeserfarenhet av nämnda arbetsuppgifter.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 18-01-2019

ACCOUNT FOR H&M
Star Hunt
For our client, we are now looking for new team members with a great interest in accounting to H&M´s Accounting Department. The Accounting Department is responsible to make sure that H&M Group can handle all financial transactions in a way complying with the rules and regulations all over the world, as looking for new team members to our local accounting team.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Är du vår nya ekonomiassistent?
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Weum Gas AB är den ledande gasdistributören i Sverige med ca 45% av slutkundsmarknaden. De ansvarar för att driva, utveckla och optimera gasnät. De är ett team om drygt 50 personer som arbetar brett inom flera områden. Som ekonomiassistent kommer du att få vara med och bygga upp en helt ny organisation där du kommer att ingå i ett nytt team på 4 personer. Du kommer att hantera inkommande ärenden från företagets kunder, jobba med administrativt inom debiterings- och faktureringsprocessen samt kundreskontra.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Tysktalande ekonomiassistent sökes för uppdrag
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Om verksamheten Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Ekonomiassistent till vår kund i Alingsås
AB Effektiv Borås
Är du driven, ansvarstagande och har kunskaper inom kundreskontra? Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund. Om vår kund Kundens placering är i Alingsås, och de äger och förädlar bolag som utvecklar samt marknadsför starka varumärken till professionella användare inom industri och bygg. Dina arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: • Matchning av inbetalningar • Kreditbedömningar av slutkunder • Bedömning av kreditspärrade order • Kontakt med slutkunder (återförsäljare) och kundtjänstavdelningar • Uppföljning av reskontra • Skapande av betalningspåm
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Experis söker ekonomer/ekonomiassistenter
Experis AB
Nu vill vi fylla på vår kandidatbank med kandidater som vill jobba som ekonomer/ekonomiassistenter ute på uppdrag hos våra kunder, då vi ser en ökad efterfrågan på denna typ av tjänst. Denna annons gäller alltså inte för någon specifik tjänst utan vi vill komma i kontakt med dig som vill finnas i vår kandidatbank inför kommande uppdrag som kommer in från våra kunder i Sundsvallsområdet. Är du en driven och självgående person som gillar att arbeta med siffror? Är du dessutom analytisk och noggrann? Skicka då in en ansökan idag. Du blir anställd av Manpower och arbetar ute hos våra kunder.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Administratör inom ekonomi till Swedbank Finans
TNG Group AB
Vill du jobba som administratör med fakturahantering på Swedbank Finans i Stockholm? Sök jobbet redan idag! Nu söker Swedbank Finans flera administratörer till gruppen inom billeasing i Stockholm. Rollen erbjuder dig en stor möjlighet att utvecklas inom administration på en av Sveriges största banker. Trivs du i en administrativ roll och tycker att ekonomi är kul? Då är du den vi söker! Välkommen med din ansökan! VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Detta är en möjlighet för dig att utvecklas i rollen som administratör och lära sig mer om billeasing hos en av Sveriges största banker.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019