Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Serviceminded Ekonomiassistent/Administratör
serveOffice AB
serveOffice är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder personliga och transparenta lösningar. Med gedigen erfarenhet och stort engagemang arbetar vi för att skapa en vass leverans till kunderna och en välkomnande företagskultur med stark gemenskap med, och bland, våra konsulter. Att ha rätt person på rätt plats är det vi hela tiden strävar mot, för att både kandidaten, kunden och vi ska vara nöjda. Vi rekryterar och bemannar på tjänstemannasidan med fokus på ekonomi, lön, administration, sälj och HR.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Ekonomiassistent till Kundreskontra, Renova Miljö AB
Göteborgs stad., Renova AB
•Renova är Västsveriges ledande miljöföretag inom avfall och återvinning. Vårt uppdrag är att tillsammans med våra tio ägarkommuner ta ett långsiktigt ansvar när det gäller avfall och återvinning. Vi ska leverera affärsmässig samhällsnytta och aktivt medverka till en hållbar utveckling i vår ägarregion. Koncernen består av två bolag: Renova AB, som arbetar med ägarkommunernas direkttilldelade uppdrag och Renova Miljö AB, som konkurrerar med andra företag om uppdrag från företag, verksamheter och kommuner. Vi är totalt ca 780 medarbetare inom koncernen och omsätter 1 180 miljoner kronor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Handläggare till kundtjänst på finansbolag!
SJR
För att kunna möta kundernas förväntningar förstärker nu vår kund deras kundtjänst med en handlingskraftig och ansvarstagande person som har förmågan att skapa förtroende. Kanske är det du? Vår kund är ett av Nordens största finansbolag och är verksamma inom tre affärsområden; Bilfinansering, Kort och Investeringfinansiering. På den svenska marknaden har de ett brett utbud av tjänster gentemot både företag och privatpersoner där vi kan finansiera det mesta som önskas genom leasing och avbetalning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Serviceinriktad ekonom sökes!
SJR
Är du en nyutexaminerad ekonom som gillar att ge service? Brinner du för att hjälpa kunderna på bästa sätt? Då kan rollen hos vår kund vara din nästa tjänst! Här välkomnas du i en grupp som arbetar med kundtjänst över telefon och ert mål är att ge kunderna bästa möjliga service! I rollen inom kundtjänst kommer du hjälpa både privatpersoner och företagskunder med deras frågor. Frågorna kommer framförallt in via telefon där du hjälper kunder löpande under din arbetsdag. En del frågor kan även komma in via mail och chatt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Ekonomistudent till roll som ekonomiassistent vid sidan av studierna
Academic Work
Vill du 4 timmar per vecka utveckla praktiska erfarenheter inom fakturahantering och avstämningar? Perfekt! Studerar du ekonomi och har ett intresse för redovisning tror vi att du kan stötta upp Sveriges Begravningsbyråers Förbunds ekonomichef. På sikt kommer du även att få stötta ekonomichefen med mer avancerade uppgifter och på så sätt få god inblick i en ekonomiavdelnings arbete. Är du gravallvarlig passar du inte i denna roll, utan vi tror att du kommer trivas bäst i arbetsgruppen om du är social och öppen. Vi kontaktar ansökande i den ordning man söker, så skicka in ditt CV redan idag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Vi söker efter en ekonomiassistent till konsultuppdrag
Kornboden
Nu söker vi efter en ekonomiassistent för ett konsultuppdrag på en statlig myndighet i Solna. Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent eller liknande och finns tillgänglig för start den 1 september till och med mars 2019. Möjlighet till förlängning finns.   Arbetsbeskrivning: I rollen som ekonomiassistent kommer du i huvudsak att utföra självständigt operativt arbete.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Intresseanmälan junior/nyexad ekonom
MultiMind Bemanning AB MultiMind Bemanning AB
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Är du en nyexad ekonom som vill lära dig ekonomi från grunden? Eller är du en ekonomiassistent med några års erfarenhet? Är du noggrann, systematisk och intresserad av att förstå system är detta en möjlighet för dig.   Krav: Du har en ekonomiutbildning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Ekonomiassistent till spännande kund i Göteborg
Kontorsbemanning AB
Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Ekonom
Nybro kommun, Ekonomienheten
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Nytt jobb som ekonomiassistent i Malmö
Experis AB
Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Är du en noggrann och social person med ekonomibakgrund? Då är detta ett uppdrag för dig. Tveka inte utan ansök redan idag! Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är tillgänglig omgående till kund i Malmö. Du kommer vara anställd av Experis Finance och uthyrd till vår kund.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018