Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ekonomiassistent till Haninge kommun
Arena Personal Sverige AB
Om tjänsten Nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund Haninge Kommun. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult hos Arena Personal och arbetar hos Haninge Kommun. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå i ca 6 månader med möjligheter till förlängning. Uppdraget är på heltid och dagtid under vardagar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Ekonomiassistent på heltid i Borås!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Har du intresse och utbildning inom ekonomi? Vill du jobba som ekonomiassistent med leverantörsreskontra hos ett spännande företag i Borås? Då har vi tjänsten för dig! Det aktuella företaget befinner sig i en stabil och expansiv fas där du kommer att få vara en del i en spännande förändringsresa. Rollen som ekonomiassistent hos det aktuella företaget innebär att assistera ekonomiavdelningen med framförallt leverantörsreskontra.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Flink Ekonomiassistent till Burde Förslags AB i Växjö
Empleo Växjö AB
Burde Förlags AB är ett framgångsrikt företag med egen produktutveckling, produktion, logistik och försäljning. Vi grundandes 1991 som ett kalenderföretag och är idag marknadsledande på kalendrar i Norden. Under åren har vi vuxit och breddat sortimentet med designade kontorsartiklar, ett finpappers- och kortsortiment under varumärket Papperix och med friskvårdskonceptet JobOut. Vi lanserar nya trendsäkra kollektioner flera gånger per år och levererar idag till över 3 000 butiker och e-handlare i sex länder. Burde Förlags AB har ca.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Ekonomiassistent till modernt matföretag i Stockholm
Poolia Sverige AB
Om tjänsten Har du erfarenhet av kundreskontra och tycker om att ge service? Vill du ha en varierad roll med många kontakter? Då kan det här konsultuppdraget vara något för dig. Vi söker nu en ekonomiassistent till en av våra kunder, ett modernt, hållbart matföretag med gamla anor. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, med start omgående och som fortsätter under tiden rekrytering till tjänsten pågår. Du kommer att vara placerad på huvudkontoret på Kungsholmen. Urval och intervjuer sker löpande.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Junior Redovisningsekonom
Wise Professionals AB
Om rollen I rollen som Junior Redovisningsekonom söker vi nu dig som har några års erfarenhet från nedan arbetsuppgifter: ·      Leverantör och kundreskontra ·      Förståelse för redovisning ·      Utläggsredovisning ·      Löpande bokföring ·      Avstämningar ·      Behjälplig i månadsbokslut I de flesta uppdrag kommer du även att ha kontakt med övriga delar av verksamheten, därför ser vi gärna att du har erfarenhet av att supportera i frågor som relaterat till reskontra, bokföring och exempelvis utlägg. Vem söker vi För att lyckas i rollen som Junior Redovisningsekonom har du 1
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Ekonomiassistenter till ett spännande bolag i centrala Stockholm
Poolia Sverige AB
Är du en Ekonomiassistent som är vass på engelska och vill du vara med på en spännande resa? Har du ett par års erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra? Nu söker vi för kunds räkning tre Ekonomiassistenter till ett företag i centrala Stockholm. Tjänsterna är konsultuppdrag som beräknas pågå i ca 1 år under företagets förändringsprocess.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Ekonom med fokus på forskning inom framtidens teknik
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss! Institutionen för systemteknik (ISY) är central inom olika ingenjörsutbildningar både vad gäller baskunskaper och tillämpade kurser.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Ekonomiassistent inom kundreskontra
Sjr In Scandinavia AB
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent till ett uppdrag med start omgående. Du ingår i ett mindre team och vår kund har lokaler i Arendal på Hisingen. Vad innebär rollen? I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med bolagets kundreskontra Du hanterar hela flödet och kommer även att stötta upp med leverantörsreskontran vid behov. Utöver reskontran kommer du även att arbeta med avstämningar av konton och en del rapportering i Excel. Arbetet ställer krav på noggrannhet och konsekvenstänk.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 28-09-2019

Ekonomiassistent
Tierps kommun
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Vi söker ekonom med erfarenhet av löneadministration!
Studentwork Sweden AB
Till vår kunds räkning söker vi just nu en ekonom/ekonomiassistent med erfarenhet av löneadministration. OM TJÄNSTEN Detta kommer vara ett vikariat med start i början av november 2019 fram till januari 2021. Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd av oss på Studentwork och uthyrd som konsult till vår kund. Frågor gällande tjänsten går via Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019