Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ekonomiassistent till Attentec
Academic Work
Har du inte säkrat sommarjobbet än? Studerar du inom ekonomi eller nyligen avslutat en utbildning på området? Här får även du som är junior chansen att utvecklas i din framtida yrkesroll. Vi söker nu en ekonomiassistent som under sommarmånaderna kan stötta upp brett inom hela ekonomiflödet från löpande bokföring till lönekörningen. Läs mer och sök idag då tjänsten är med start redan i juni. OM TJÄNSTEN På Attentec välkomnas du av ett öppet klimat och god stämning. I Linköping jobbar ca 30 medarbetare där ungefär hälften sitter ute hos kund i utvecklingsprojekt och hälften på kontoret.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Sommarjobba som ekonomiassistent
StudentConsulting
Vi söker dig med systemvana som vill avlasta vår kund i sommar med inkommande ärenden gällande ekonomifrågor. Det gäller främst externa frågor ifrån samarbetsföretag som behöver få hjälp att hantera systemet på rätt sätt. Arbetet är förlagt under kontorstid, 8-17 måndag-fredag och uppstart blir så snart vi hittat rätt kandidat. Tjänsten är ett sommarjobb som kan bli förlängt till hösten! Du anställs av oss på StudentConsulting och hyrs ut till företaget. Urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan omgående! Din profil Vi ser gärna att du har utbildning inom ekonomi.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Ekonomiadministratör
Borås Stad
Ekonomiadministratör till Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-06-16. (Ref nr 25:2019:4) Arbetsplats: Välkommen att arbeta i Bildningsstaden Borås! Professionell, engagerad och lärande är nyckelord för Borås Stads verksamheter. I Borås Stads Gymnasieoch vuxenutbildningsförvaltning är vi drygt 900 medarbetare som arbetar med över 6000 studerande på våra fem gymnasieskolor, inom gymnasiesärskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Verksamheterna arbetar efter strategin och förvaltningens utvecklingsplan Bildningsstaden Borås.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Ekonomi- /administrativ assistent
Åtvidaberg kommun
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Ekonomiassistent med systemkunskap
Clarify AB
Är du en person som trivs att jobba i en föränderlig organisation där du kan ha stor påverkan? Är du en klippa inom leverantörsreskontra med systemerfarenhet som vill ta nästa steg? Då är denna tjänst något för dig! OM FÖRETAGET Byggmax vill att alla hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga sina byggprojekt. Alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill renovera inne, ute eller i trädgården. På Byggmax strävar vi allesammans mot samma mål – att se till att hemmasnickarna får den möjligheten. Byggmax har hundratals butiker och en exploderande e-handel.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Ekonomiassistent till Helpdesk inom ekonomi
TNG Group AB
Vill du jobba med ekonomi och bredda dina kunskaper? Vi söker två ekonomiassistenter till vår kund i Stockholm. Läs mer här! Vill du jobba med ekonomi och få bred kompetens inom hela ekonomiområdet? Vi söker två personer till vår kunds helpdesk inom ekonomi med start omgående. Välkommen med din ansökan! VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Här får du möjlighet att jobba i en stor organisation och supportera den interna verksamheten, kunder och leverantörer inom ekonomi. Du blir en del av ett team på sju personer som ständigt jobbar med att förbättra arbetssätt och processer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

A/P Coordinator till Acne Studios!
Acne Studios
Acne Studios is a Stockholm based fashion house with a multi-disciplinary heritage. Through founder and Creative Director Jonny Johansson’s interest in art, architecture and street culture, an alternative path has been found, turning Acne Studios into a well-respected creator of ready-to-wear for men and women. The collections are defined by Jonny Johansson’s signature juxtaposing design and attention to detail, with an emphasis on tailoring and an eclectic use of materials and custom developed fabrics.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 03-07-2019

Kundoptimerare med ansvar för coachning
Express Bank Sverige Filial
SevenDay Bank ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group sedan 2017 med 18 500 anställda i mer än 30 länder. SevenDay Bank är en filial till danska Express Bank A/S. På kontoret i Kista arbetar ca 50 medarbetare. Hos oss får man arbeta i ett företag med goda resultat, höga ambitioner och en solid tillväxt. Vi har en kultur som är resultat-driven, transparent och en flexibel arbetsplats med nära relation mellan chef och medarbetare samt en stark samhörighet och god kamratanda.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Ekonomiadministratör till Rainpower i Kristinehamn
Manpower
Är du en positiv och social person som har ett intresse för arbete i projektform? Tycker du att det låter roligt att jobba med ekonomi- och personaladministration på ett marknadsledande och innovativt företag? Drivs du dessutom av att ha diversifierade arbetsuppgifter och tanken på att få göra ett riktigt bra jobb? Då borde du söka jobbet som ekonomiadministratör hos Rainpower i Kristinehamn! Till Rainpower i Kristinehamn söker vi nu en ekonomiadministratör. Det är ett konsultuppdrag på 75% med start enligt överenskommelse. Uppdraget varar i 1 år med möjlighet till förlängning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 01-06-2019

Ekonomiassistent inom fakturamatchning till Axfood
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019