Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nu söker Luxaflex en Ekonomiassistent till kontoret i Anderstorp
Junic AB
Ekonomiassistent: Luxaflex Scandinavia utvecklar, producerar och marknadsför invändig fönsterinredning under varumärket Luxaflex®. Luxaflex Scandinavia har idag ca 200 medarbetare inom det nordiska verksamheten, och en omsättning på ca 400 Mkr. Luxaflex Scandinavia ingår i Hunter Douglas Group, som är världsledande inom branschen med bla det egna varumärket Luxaflex®. För mer info gå till www.luxaflex.se Vi söker nu en ekonomiassistent till Luxaflex i Andesrtorp..
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

Ekonomiassistent
Ida Infront
Är du en erfaren och noggrann ekonomiassistent? Då kan det här vara en spännande möjlighet för dig! Ida Infront erbjuder ett utmanande jobb, med placering i nyrenoverade lokaler centralt i Linköping. Det finns många fördelar med att arbeta för oss. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt IT-produktföretag med platt organisation och stabil kundbas.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Ekonomiassistenter sökes för kommande uppdrag!
StudentConsulting
Vi söker nu vassa ekonomiassistenter för kommande deltids- och heltidstjänster. Sök redan idag då vi jobbar löpande med urval! Vi hjälper många unga i starten på deras karriär och vi kommer framöver arbeta med mycket tjänster inom bland annat ekonomi, administration mm. Därför söker vi dig som vill ha erfarenhet eller skapa en karriär inom dessa områden. För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med konsultuppdrag, där man anställs via oss men jobbar ute på plats hos våra kunder.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Service-inriktad ekonomiassistent till modeföretag i centrala Malmö
Framtiden AB
Är du en social och service-inriktad person som älskar kundkontakt? Har du minst två års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning? Vill du dessutom arbeta tillsammans med härliga kollegor i fräscha lokaler belägna i centrala Malmö? Sök då tjänsten som ekonomiassistent redan idag!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 05-06-2018

Ekonomiassistent sökes för sommarjobb till Friskis&Svettis!
StudentConsulting
Studerar du ekonomi och har tidigare erfarenhet som ekonomiassistent? Är du intresserad av träning och är på jakt efter ett spännande sommarjobb? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund Friskis&Svettis. Friskis&Svettis är en förening som brinner och träning och hälsa. De har 500 000 medlemmar samlade i 159 ideella idrottsföreningar. Friskis&Svettis i Sverige finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder, i Norge finns 40 föreningar och utanför norden har Friskis&Svettis ytterligare fem föreningar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 26-07-2018

Ekonomiassistent till Willo i Växjö - start omgående
Maxkompetens Konsult AB
Dina arbetsuppgifter Har du erfarenhet av administration och siffror? Är du tillgänglig omgående och minst fram till och med Augusti på deltid, upp till 50%? Då har vi en tjänst för dig! Till vår kund Willo i Växjö söker vi nu en ekonomiassistent på deltid, upp till 50%. Willo är ett svenskt familjeföretag som befinner sig i ständig tillväxt.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Business Controller
Stunlock Studios
Job Type: Permanent - full time Location: Skövde, Sweden Founded in 2010 by a group of enthusiastic gamedev students, joined together in their mutual worship of competitive gaming. Dreaming loud and together building one of Scandinavia's finest game studio to date. There are forty developers in our highly efficient team, each gifted with their own unique skill set. We have a great sense of togetherness and a large part of our team has been with us from the beginning. At Stunlock Studios we value passion and diversity.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Ekonomiassistent med intresse för redovisning till Axfood
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Ekonomisamordnare
Umeå universitetsbibliotek, Universitetspedagogik och lärandestöd
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 31 500 studenter har redan valt Umeå universitet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Ledigt jobb som Ekonomiassistent i Löddeköpinge
Experis AB
Vi söker en Ekonomiassistent till en av våra kunder i Löddeköpinge. Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018