Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Administratör till internationellt modeföretag!
Academic Work
Gillar du att träffa nya människor? Anser du dig även vara ett administrativt geni som gillar att arbeta i en organisations med högt tempo och framgångsrika resultat? Bra! Detta är en klassisk ”spindeln i nätet”-roll där du får arbeta i en internationell miljö. Låter det som ditt nästa steg? Sök redan idag då vi selekterar löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en administratör/consultant responsible till kunds Business Support Functions. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Finsktalande student sökes för flexibelt extrajobb!
StudentConsulting
Är du noggrann, effektiv och trivs med administrativa arbetsuppgifter? Då har vi nu ett flexibelt extrajobb till dig! Vår kund är ett företag som erbjuder flexibla förvaringslösningar för både privatpersoner och företag. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en student som trivs med administrativa arbetsuppgifter och vill uppdatera deras databas i enlighet med GDPR! I rollen som administratör kommer du hantera kundens interna databas, kontrollera information och korrigera utifrån GDPR. Materialet du ska gå igenom är på finska, där vi söker dig som är finsktalande.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Administratör sökes till bokningsenhet i Jönköping.
StudentConsulting
Har du tidigare arbetat med administrativa uppgifter? Har du erfarenhet av kundservice? Då har vi ett spännande uppdrag för dig. Vi söker nu för kunds räkning en administratör till vår kunds bokningsenhet i Jönköping. Arbetet innebär att du kommer ta emot samtal av business kunder och sedan boka upphämtning/leverans av paket. Du kommer att arbeta både administrativt samt med kundtjänst då du dagligen kommer att ha kundkontakt, främst via mail och telefon. Du kommer att ingå i ett team på 13 personer där man man kommer samarbeta med det dagliga arbetet och hjäps åt med diverse uppgifter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Global Assistant
Star Hunt
Jobbeskrivning: Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande, bl.a.; mail- & kalenderhantering, assistera/leda/koordinera och protokollföra möten, personaladministration, reseadministration, internkommunikation samt vara behjälplig i en mängd ad hoc-uppgifter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2019

Personalassistent till Uniflex!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu en Personalassistent till vårt kontor i Västerås. Tjänsten innebär att avlasta den som är Personalansvarig samt vår rekryterare. För att vara aktuell för denna tjänst måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Bemanningsassistent till Barn- och ungdomsmedicin i Sundsvall
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Teknikhandläggare sökes till Hästveda
Försvarsmakten
FMTIS Systemenhet har verksamhet på flera orter i landet med enhetsledningen stationerad i Stockholm.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 01-12-2018

Samordnare Lövåsen Äldreboende
Hallstahammars kommun, Äldreomsorgen
Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Att vara samordnare innebär att du kommer bistå ledningen inom äldreomsorgen. Din roll är bred men i huvudsak administrativ och dina arbetsuppgifter för dagen kan se olika ut beroende på vad som händer och vad som är prioriterat för stunden.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Fakultetshandläggare, vikariat
Sveriges lantbruksuniversitet
Fakulteten för veterinärmedicin och husdjursvetenskap, kansli Fakultetskansliet för veterinärmedicin och husdjursvetenskap söker en vikarierande fakultetshandläggare. Kansliet arbetar med övergripande planering, ekonomistyrning, utvecklingsprojekt, remisshantering, utredningar och uppföljning inom fakultetens olika verksamhetsområden. Vi svarar även för administrativt stöd till fakultetsledningen, fakultetsnämnden och underordnade nämnder och utskott.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018

Administratör med telefonvana
Jobquest Sverige AB
Till vår kund söker vi en Administratör som har någon tidigare erfarenhet av telefonadministration. Avgörande för uppdraget är att du är serviceinriktad samt har ett brinnande intresse och talang för att jobba med administration. Du kommer arbeta med orderflöden som huvudsakliga arbetsuppgifter, därav behöver du tycka det är roligt med order samt vara noggrann med detaljer. Du kommer även beställa nya telefonanknytningar samt hantera förändringar. Uppdraget är en del av JobQuest konsultverksamhet.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 24-10-2018