Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker en Kraftvärmeadministratör till kund i Stockholm
Poolia Örebro AB
Till långsiktigt uppdrag i Stockholm söker vi nu en Kraftvärmeadministratör. Uppdraget förväntas starta i september för att pågå under ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter I rollen som Kraftvärmeadministratör kommer du att stödja de administrativa uppgifterna för inköpare samt ingenjörer och arbetsledare. Du kommer också arbeta med offertintagande inför kommande inköp och skapa rekvisitioner samt ansvara för fakturahanteringen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Är du vår nästa registrator?
Kornboden
Nu söker vi efter en registrator till ett konsultuppdrag på en statlig myndighet i Stockholm. Uppdraget omfattar 100% och förväntas börja den 17 september och pågå i 4 månader med möjlighet till förlängning.    Arbetsbeskrivning: I rollen som registrator kommer du att arbeta med daglig postöppning, registrering, diarieföring och expediering. Aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden. Kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen.  Framtagande av information om pågående och avslutade ärenden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Junior Assistent Ludvika
Danda
For our client we are looking for a Jr Assistent Job description: Provide general administrative services and/or secretarial assistance at local country, function or business level. SSG-entré is required for work in the Client's facilities. Youneed to be serviceminded, have the ability to handle stress, communicative, organized, have administrative skills, ability to prioritize and being a people-person is a necessity. Required skills: -High School education -Fluent in Swedish and English -Basic IT-skills -MS Office required. Start: ASAP Duration: 2018-12-31 or longer Location: Ludvika Wo
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Rättviks kommun söker en administrativ assistent till särskilt boende
Rättviks kommun Socialförvaltningen/IFO
Rättvik - livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 11-09-2018

Administratör med erfarenhet av logistik och planering
Unik Resurs i Sverige AB
Företagspresentation: Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en administratör med erfarenhet av logistik och planering. Uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill ge din karriär en skjuts i rätt riktning i en modern, internationell och framåtsträvande miljö. Arbetsuppgifter och ansvarsområden: Arbetet innebär materialregistrering och hantering av ändringsmeddelanden kopplade till material. Du kommer mest att arbeta i SAP, PLM-system, Excel och Outlook.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Orderkonstruktör
Unik Resurs i Sverige AB
Företagspresentation: Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en orderkonstruktör. Uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill ge din karriär en skjuts i rätt riktning i en modern, internationell och framåtsträvande miljö. Arbetsuppgifter och ansvarsområden: I rollen som orderkonstruktör ansvarar du för att konstruktion sker enligt givna lokala normer och kundkrav. Du har det tekniska ansvaret och ansvarar även för att hålla dig till tidsplanen, från orderstart tills dess att produkten är levererad.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Förrättningsassistent, Linköping
LANTMÄTERIET
Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 12-09-2018

Sekreterare
Region Uppsala
Hjälpmedelcentralen Vill du vara med och utveckla den framtida vården tillsammans med oss? 2018 samlas Primärvården och Hälsa och habilitering i en gemensam förvaltning, med cirka 1400 medarbetare. Vårt nya arbetssätt är en del i arbetet med att förverkliga visionen om nära vård i hela Uppsala län. Hos oss blir du en viktig del i vår förändringsresa! Vår verksamhet Hjälpmedelscentralen tillhör den nya förvaltningen Nära vård och hälsa.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Studerande Contract Specialist Assistant på deltid till Ework
Academic Work
Är du student och vill få ytterligare erfarenhet av avtal och administration där du arbetar ca tre dagar i månaden + vid behov? Gillar du att arbeta i en driven och fartfull miljö med många kontaktytor? Då kan du vara den vi söker till Eworks Contracting & Onboarding-team! I rollen som Contracting Specialist Assistant kommer du att stötta dina kollegor i deras arbete med administration, support och service gällande avtalshantering.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Projektassistent
Lunds universitet, Ekonomihögskolan, Företagsekonomiska institutionen
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor. Ekonomihögskolan är en av åtta fakulteter inom Lunds universitet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018