Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Facility Coordinator Assistant i Malmö
Academic Work
Har du erfarenhet av service och är ute efter en ny meriterande tjänst? Just nu letar vi efter initiativrik och prestigelös person som trivs med att arbeta både administrativt och praktiskt. Vi går igenom ansökningarna löpande, så välkommen med din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Flexim Nordic Ab ansvarar över företaget Strykers Facility Management. Academic Work söker nu för Flexim Nordics räkning en person på heltid i tre månader, med chans till förläning förutsatt att samarbetet fungerar bra.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Administratör biljettkontroll
Region Uppsala
Enheten för Försäljning Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckla och bedriva hållbara transporter för ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL bedrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Administratör till kommande uppdrag
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi på Uniflex söker nu administratörer till våra kunder runt om Göteborg. Våra kunder är aktiva inom många branscher och arbetsuppgifterna varierar därför efter kundens behov. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan tex vara: - fakturahantering - orderadministration - lägga in information i affärssystem och koordinera - post och mailhantering - internservice Personliga egenskaper Vi söker dig som har en mycket god känsla för service, du är glad och positiv!
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Administratör till Sandviken för omgående start
Randstad
Arbetsbeskrivning Trivs du att jobba med administrativa uppgifter och har god datavana? Skulle du även beskriva dig själv som noggrann, serviceminded och en teamplayer? Då kan vi på Randstad ha nästa uppdrag för just dig! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Receptionist på deltid till kund i Solna
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Som Receptionist kommer du främst att arbeta med att ta emot besökare och var ansiktet utåt för företaget. Du arbetar tillsammans med en kollega i receptionen. Detta är deltidstjänst där du arbetar mellan 7:30 till 13:30. Placering är i Solna och vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service och administration.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Administratör till endokrinmottagning i Malmö
Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Gör skillnad. Varje dag. Är du en fena på administration och söker ett omväxlande arbete med trevliga kollegor? Då är det dig vi söker! Endokrinologen har öppenvårds- och dagvårdsverksamhet både i Malmö och Lund samt slutenvårdsplatser i Malmö. Specialiteten endokrinologi och diabetologi utgör ett av Skånes universitetssjukhus profilområden. Vår verksamhet har också ett välutvecklat multidisciplinärt samarbete med andra discipliner såsom kirurgi, onkologi, njurmedicin, oftalmologi, patologi och neurokirurgi.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Administratör / kundtjänstmedarbetare till Hebygårdar
Poolia Uppsala AB
Direktrekrytering av hyresadministratör till Hebygårdar. Vi söker dig som kan och vill arbeta på deltid med administration och kundtjänstfrågor. Rollen är väldigt varierande och vi söker efter någon som är social, serviceinriktad och trivs med att dagligen ha kontakt med kunder. Om tjänsten Hos Hebygårdar får du som hyresadministratör en omväxlande tjänst med många utmaningar. Du kommer ha en stöttande roll med stor insyn i hela verksamheten och möjlighet att arbeta med kompetenta och engagerade kollegor.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Lösningsfokuserad administratör
Thalamus IT Consulting AB
Din nya tjänst Vill du arbeta på ett högteknologiskt företag med spännande produkter? Nu söker en av våra största kunder efter en administratör till deras serviceavdelning. Du får ett roligt och spännande uppdrag i högteknologisk miljö, synnerligen fina lokaler och fantastiska medarbetare. Ibland kan det bli fel även för dem bästa och det är du som administratör som tar hand om kunders felanmälningar, skickar ut RMA-formulär, rapporterar i affärssystemet SAP och informerar om licenser.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Rädda Barnen Malmö söker volontärer inför våren 2020
KFX HR-partner Syd
Om tjänsten Rädda Barnens Lokalförening i Malmö söker just nu nya volontärer! Rädda Barnen är en barnrättsorganisation som arbetar för att alla barn ska få sina rättigheter tillgodosedda och vår verksamhet grundar sig på Barnkonventionen. Ge av din tid och gör skillnad i ett barns liv genom att bli volontär i Malmö. Om företaget Rädda Barnen är en global barnrättsorganisation som funnits sedan 1919. Vi kämpar för barns rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet och vi finns i över 120 länder, inklusive Sverige.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Bemanningsassistent sökes!
Arena Personal Sverige AB
Om tjänsten Vi behöver nu stärka upp vårt Göteborgskontor med en ny engagerad och driven medarbetare på deltid. Ditt primära arbetsområde kommer vara kandidathanteringen i våra olika tillsättningar i rollen som bemanningsassistent. Arena Personal har lång och bred erfarenhet av branschen och vi brinner för att matcha rätt person till rätt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och tar egna initiativ!
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019