Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Extrajobb som administratör
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Är du en person som uppskattar att få sköta dig själv och ta ansvar för dina uppgifter? Gillar du administration och tycker att ett jobb på kontor är perfekt? Letar du efter ett extrajobb med möjlighet att jobba 1-2 dagar i veckan i höst? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Din profil Till vår kund i Växjö söker vi en ansvarsfull person som har en annan huvudsakligsysselsättning i form av studier eller annat jobb. Vi vill att du ska kunna jobba 1-2 dagar i veckan framöver då vår kund har ett långsiktigt behov av hjälp.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 21-08-2019

Dispatch Clerk/Administratör
UPS
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Administratör för tillfälligt uppdrag i Växjö
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Till ett välkänt bolag i centrala Växjö söker vi nu en administratör med uppstart efter semestern och ca fyra månader framåt. Du behövs i verksamheten som ett stöd inom breda administrativa områden, allt från enklare bokföring, kalkylering samt uppdatering av priser mm i affärssystem. På företaget använder man sig också flitigt av excel varför vi ser erfarenhet från detta som en merit.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 28-08-2019

Coordinator-Internal Service
Ascom
We are looking for a person who is a master in coordination, like to have a varied work day and a desire to constantly work with improvements and service. In your role you will manage and follow up projects in the various departments and act as general support for any issues that arise. It is very important that you find joy in giving service and always are a step ahead. In your role you will do planning, coordination and organization of all supporting activities towards the VP Global Product Line Mobility, R&D Directors, section managers and Project Office.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

HSM-ansvarig till Superior Graphite
Amendo Bemanning & Rekrytering AB
Superior Graphite Ltd Europe ingår i en koncern, Superior Graphite, vilket är ett amerikanskt privatägt företag med huvudkontor i Chicago, USA. Koncernen har idag 3 fabriker, 2 i USA och en i Sverige. I Sverige håller vi till på industriområdet i Stockvik, 9 km söder om Sundsvall. Där har vi kontor, produktion och utlastning med drygt 40 anställda. Vi tillverkar syntetisk grafit till bland annat olje- och bilindustrin. Idag går drygt 95% av produktionen till marknader utanför Skandinavien, främst Europa och Asien.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

ADMINISTRATÖR TILL EULER HERMES AB
Ryska Posten Bemanning
Ryska Posten Bemanning söker nu en administratör till vår kund Euler Hermes ABsom vill vara en del av deras framgång. Önskemålet är att du kan starta omgående. Ryska Posten Bemanning är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering främst inom yrkesområdena kontor och administration. Ryska Posten Bemanning riktar sig mot företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-01-2020

Administratör till Advokatfirman Hammar
Premier Service Sverige AB
Företagsinformation Välkommen till Advokatfirman Hammar. Som en av regionens största och äldsta advokatfirmor biträder vi såväl privatpersoner som företag. För oss är alla ärenden prioriterade. Vi tar hand om dina juridiska ärenden och hjälper dig att finna lösningar. På våra tre kontor i Uddevalla, Trollhättan och Lidköping arbetar idag 22 personer, varav 15 är verksamma jurister. Tillsammans spänner vår erfarenhet över fler än 40 kompetensområden och vi erbjuder ett brett spektrum av spetskompetenser. Tjänstebeskrivning Vi söker efter en administratör till vårt kontor i Uddevalla.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

Administratörer med serviceanda sökes till myndighet
Bemannia
Vill du arbeta i en händelserikt roll där ditt arbetepräglas utav service, struktur och driv? Har du koll på läget och trivs i att arbeta i team? Då kan det vara dig vi söker för ett uppdrag på en viktig myndighet i Boden. Om uppdraget Vår kund inom offentlig sektor söker just nu flertalet administratörer med fokus på resebokningar. Kunden är verksam inom hela landet och samtliga resor bokas från kontoret i Boden. Just nu söker de flertalet nya medarbetare som kan starta i slutet av september och arbeta cirka sex månader med chans till förlängning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Erfaren projektadministratör till Vattenfall
Poolia Office Professionals AB
Poolia söker en erfaren projektadministratör till Vattenfall. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i augusti för att pågå till februari år 2020 med placering på Vattenfalls moderna kontor i Solna. Urval och intervjuer sker löpande – välkommen med din ansökan redan idag. Om tjänsten Som projektadministratör kommer du att ge stöd till utvecklings- och implementeringsprojektledare med administrativa uppgifter. Du kommer att arrangera workshops med deltagare och ansvara för förberedelser och logistik.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

BEMANNINGSASSTSTEN TILL MEDCURA VÅRDBEMANNING AB
Medcura AB
Vi söker Dig med ett gott sinnelag för människor, affärer och relationer. Du ser alltid till konsulten/kundens bästa och gör ditt yttersta för att möta konsultens/kundens önskemål. Du bör vara van att arbeta i många olika processer samtidigt och du trivs med att arbeta varierat, händelsestyrt och självständigt med många kontaktytor. Du är lyhörd, strukturerad, initiativtagande och kan snabbt prioritera om ”att-göra-listan” när så behövs. Du är engagerad och en ”doer” som gör det lilla extra och ser möjligheter till förbättring.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019