Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Assistent till EU-valet i Stockholm
Randstad AB
Assistent till EU-valet i Stockholm Vi söker nu valassistenter till centrala Stockholm. Här kommer du arbeta med ett betydelsefullt jobb där du bland annat kommer ta emot och sortera poströster samt sammanställa enklare protokoll. Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning (eller likvärdigt) och har goda färdigheter i MS Office. Låter det här som du? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag! Omfattning: Heltid, från och med 2019-04-29 till och med 2019-05-28. Kväll- och helgarbete kan förekomma. Vi har även kortare uppdrag inom samma roll vid intresse, som kortast på en vecka.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Studenter till spännande uppdrag som Mystery Passenger
Academic Work
Är du ute efter ett spännande extrajobb vid sidan av dina studier? Åker du kanske mycket i kollektivtrafiken och önskat att du ska kunna bidra för att förbättra servicen och kvalitén? Vi söker nu studenter till tjänsten som Mystery Passanger. Vill du vara med och påverka Stockholms kollektivtrafik tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning studenter som kan jobba cirka 3 dagar i veckan under fyra perioder under 2019 som Mystery Passanger i Stockholms kollektivtrafik.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Servicemedveten Technical Specialist sökes till Tieto i Luleå!
Academic Work
Vill du bli en del av ett spännande företag som är i framkant gällande teknik och som dessutom arbetar för att samhällets utveckling. Hos Tieto får du vara med och göra skillnad! Vi söker nu en Teknisk specialist som vill ingå i ett spännande projekt mot laboratorieverksamhet i sjukvården och fortsätta växa tillsammans med företaget. Är servicemedveten och har intresse för databaser och SQL är det kanske dig vi söker? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Technical Specialist till ett spännande labbprojekt för Tieto i Luleå.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Ledningsassistent till Lokalfastigheter i Sundbyberg
Academic Work
I rollen som ledningsassistent kommer du få användning av din noggrannhet och din kommunikativa förmåga. Förutom din starka kommunikativa förmåga är du den på kontoret som bäst hanterar alla administrativa uppgifter från golv till tak. Din uppgift är att se till att underlätta arbetet för VD, styrelse och ledningsgrupp samt vara en länk till resterande verksamhet. Känner du att du redan börjar planera för hur din ansökan ska se ut? Skapa en lucka i kalendern och sök redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en ledningsassistent till Lokalfastigheter i Sundbyberg AB.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Kontorsansvarig till WaterTech
Academic Work
Om du är den som, när du måste välja vem du är i Nalle Puh, alltid säger att du är Tiger så kan detta vara din nästa utmaning. Här erbjuds du en bred arbetsroll på ett mindre företag med allt ifrån löpande administrativa uppgifter till att öka WaterTechs synlighet digitalt. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Kontorsansvarig till WaterTech. WaterTech är ett mindre, ägardrivet bolag under tillväxt med stark entreprenörsanda. Idag finns sex medarbetare som säljer produkter, utför service och konsultuppdrag inom vattenteknik och vattenkemi.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Nämndsekreterare till Tomelilla Kommun!
Academic Work
Nu söker vi dig som trivs med administrativa och koordinerande arbetsuppgifter i rollen som Nämndsekreterare på heltid. Är du en strukturerad och kommunikativ person som önskar arbeta koordinerande och serviceinriktat gentemot kollegor, politiker, allmänhet och media? Sök tjänster redan idag då start är omgående! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en nämndsekreterare på heltid till Tomelilla Kommun. Uppdraget kommer att löpa 6 månader initaialt, och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Detta är ett konsultuppdrag.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Åklagaradministratör
Åklagarmyndigheten
Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet, personligheterna vi söker och de karriärvägar som öppnas. ÅM2019-436 Dina arbetsuppgifter Anställningen är placerad på Särskilda åklagarkammaren i Malmö. Som åklagaradministratör möter du en händelserik vardag med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt men också tillsammans i grupp för att få det administrativa arbetet att fungera.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 27-02-2019

Boendehandläggare till HSB Södermanland
HSB
Vill du vara en viktig representant hos oss och trivs att arbeta med boendeadministration är du välkommen till HSB Södermanland. HSB Södermanland är den regionala HSB-föreningen i Nyköping, Oxelösund, Eskilstuna, Strängnäs, Trosa, Vagnhärad, Katrineholm och Flen. Vi arbetar med allt från att bygga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning. Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan - ETHOS. Våra ledord ska visas både i förhållningssätt och inte minst i handling.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Administratör till Sätra vård- och omsorgsboende
Stockholms Stad, Skärholmen SDF, Sätra vård- och omsorgsboende
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Skärholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms stads 14 stadsdelsförvaltningar och omfattar stadsdelarna Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Här arbetar mer än 1000 medarbetare för våra 35.000 invånare. Vi erbjuder en kommunal verksamhet som vi är stolta över och vi har en fantastisk mångfald.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Dokumenthanterare sökes inför kommande uppdrag!
StudentConsulting
Är du en strukturerad person och trivs med att arbeta självständigt? Är du tillgänglig på heltid under våren och vill skaffa dig värdefull erfarenhet för framtida arbete? Ta chansen och arbeta inom dokument- och posthantering! Vi söker nu dig som vill jobba heltid med att öppna post och sortera olika dokument hos vår kund i Malmö. Kunden är ett välkänt internationellt företag beläget i Fosie i Malmö. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2019