Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Finsktalande Säljsupportspecialist sökes!
MultiMind Holding AB
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Är du på jakt efter nya utmaningar och har ett stort intresse för säljsupport? Då är denna tjänst något för dig! MultiMinds kund Sandvik Coromant letar efter en säljsupportspecialist till deras växande team i Stockholm.  Företaget Sandvik Coromant är en världsledande leverantör av verktyg och know-how till metallbearbetningsindustrin.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Key Account Support till Alphabet Fleet Services
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Är du en person som drivs av att leverera service i världsklass? Motiveras du av stort självständigt ansvar samtidigt som du är en social och öppen lagspelare? Är du dessutom duktig på att prioritera och arbeta strukturerat – då har vi tjänsten för dig!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Studerande administratör till Øresundsbron!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du självständig i ditt arbete och detaljfokuserad? Har du ett logiskt tänkande och ett öga för siffror? Då har vi rätt tjänst för dig. Ansök redan idag! Till Øresundsbron söker vi nu en student som kan stötta upp den tekniska avdelningen. Arbetsuppgifterna innebär att granska inkommande data från fordon som passerar bron och sedan överföra detta från databasen till Excel. Du ska jämföra foto i förhållande till klassificering av längd i databasen och därefter filtrera informationen genom att korrigera eventuella avvikande data i en Excelrapport. Arbetet är på cirka 20 timmar i veckan.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Administratör till kund
Poolia Sverige AB
Till vår kund söker vi en administratör/kontorsassistent på deltid, uppdraget förväntas pågå fram till årskiftet med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att avlasta och bistå kollegor med administrativa arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av administration och van att hålla många bollar i luften så kan detta vara jobbet för dig.Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Om tjänsten Rollen som administratör innebär att du stöttar avdelningen med administrativt arbete.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Skoladministratör grundskola och förskola
Vimmerby kommun
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.  Vi söker en Skoladministratör till Astrid Lindgren Skolas skolområde Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Coordinator på deltid till AstraZeneca
Randstad AB
Coordinator på deltid till AstraZeneca Bygg på din första erfarenhet inom läkemedelindustrin som GMP Coordinator på AstraZeneca Biologics. På AstraZeneca gör alla medarbetare skillnad för patienters liv varje dag.   Vill du vara med i uppstartfasen av Astra Zenecas nya fabrik för Biologiska läkemedel?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Registrator/systemansvarig till arkiv- och registraturområdet
Örebro Universitet
Vi söker en registrator/systemansvarig på 100% för tillsvidareanställning vid Universitetskansliet. Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 15 000 studenter och 1 500 anställda. Universitetskansliet vid Örebro universitet söker en registrator/systemansvarig. Vid Universitetskansliet (UK) arbetar ca 45 personer som utgör ett stöd till universitetsledningen, fakultetsnämnderna, institutionerna och avdelningar,.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Registrator
Örebro Universitet
Vi söker en registrator på 100 % för visstidsanställning på universitetskansliet. Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 15 000 studenter och 1 500 anställda. Universitetskansliet vid Örebro universitet söker en registrator. Vid Universitetskansliet (UK) arbetar ca 45 personer som utgör ett stöd till universitetsledningen, fakultetsnämnderna, institutionerna och avdelningar,. Enheterna inom UK arbetar inom bland annat juridik, arkiv och registratur samt med digital utveckling och GDPR och har systemansvar för flera centrala verksamhetssystem.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Administrativ Koordinator till vår kund inom primärvården
Bemannia Kontor AB
Om uppdraget Vår kund är främst inriktade inom beredskapsjour i primärvården i Västra Götaland. De har varit verksamma sedan 2001 och i deras arbete ingår det att bemanna större delen av regionen med bland annat hembesök, konstaterande av dödsfall utanför vårdinrättning, vårdintygsbedömning samt telefonrådgivning till 1177 och HSV De söker nu en administrativ stjärna med en omfattning 50%. Denna omfattning kan komma att öka efter kunds önskemål, men kommer att inledas på 50%.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Projektassistent till Deloitte i Stockholm
Tng Group AB
Deloitte söker nu en projektassistent med ett intresse för ekonomi och administration till affärsområdet Consulting i Stockholm! Söker du efter en administrativ roll med inslag av fakturering och ekonomi? Trivs du att arbeta med flera projekt parallellt? Har du även ett öga för detaljer där du får använda din analytiska förmåga? Deloitte söker nu en projektassistent till deras kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag! VAD KAN VI ERBJUDA DIG? I rollen som projektassistent kommer du att få en central administrativ tjänst med mycket eget ansvar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019