Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
TEKNSIK KONSULT INOM MARKANDSTILLTRÄDEN
Academic Work
Vill du jobba med kunder över hela världen som teknisk konsult för att hjälpa dessa att få ut sina produkter på den globala marknaden? Har du ett stor teknikintresse samt är en fena på engelska? Sök då tjänsten som teknisk konsult inom marknadstillträde! OM TJÄNSTEN Intertek är en ledande global leverantör av kvalitetslösningar för företag och myndigheter. Intertek erbjuder en mängd olika tjänster där deras team Global Market Access arbetar med att hjälpa internationella kunder med marknadstillträde för tekniska produkter globalt.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Två administrativa stjärnor sökes till MTR Tech!
Academic Work
Är du en stjärna på administration och vill få in en fot i ett internationellt företag? Sök då tjänsten redan idag! MTR Tech söker nu två administratörer med god datorvana och ett sinne för struktur. Arbetet i sig är väldigt varierande, där huvudområdet är administration i MTR:s underhållssystem, Maximo. Du får arbeta med allt från arbetsordrar, till skapande av arbetsorderkit. OM TJÄNSTEN MTR Tech förvaltar, utvecklar och underhåller tunnelbanans cirka 500 fordon samt den verkstadsutrustning som ingår och ägs av SL. MTR Tech utför även uppdrag för andra aktörer inom spårtrafik.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

JR ADMINISTRATÖR PÅ DELTID TILL KREATIVA MEDIEBYRÅN ZENITH
Academic Work
Är du studerande och söker ett meriterande deltidsjobb vid sidan av studierna? Tycker du även det vore intressant att få inblick i livet på en mediebyrå och samtidigt besitter kunskaper i Excel? I så fall kanske detta är rätt jobb för dig! Mediebyrån Zenith söker just nu en driven och ansvarstagande Administratör med sinne för siffror till sitt digitala team i centrala Stockholm. Ta chansen och sök detta spännande uppdrag nu! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Mediebyrån Zeniths räkning en Administratör på deltid till deras kontor på Södermalm i centrala Stockholm.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

ADMINISTRATÖR/MATUTVECKLARE
Nya Gävle Partiaffär AB
Gävle Partiaffär är en lokal grossistfirma som jobbar med livsmedel, framför allt frukt och grönt. Som administratör/matutvecklare hos oss svarar du i telefon och kan arbeta obehindrat vid en dator. Du tar emot och registrerar ordrar. Du ansvarar du för att regelbundet följa upp våra kunder och du ska planera samt genomföra säljaktiviteter och följa upp ditt resultat. Det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljningsarbete, helst inom livsmedel.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Noggranna bildgranskare sökes till PostNord!
Randstad Solutions AB
Videokodare/Administratör Vill du testa något nytt? Kanske letar du efter det perfekta extrajobbet? Randstad söker just nu fokuserade videokodare i olika arbetsgrader. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Passar dig som är fokuserad, målmedveten och gillar högt tempo.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Administrativ erfaren assistent till kontor i centrala Stockholm
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vår kund expanderar och vi söker nu en administrativ och serviceorienterad person med start omgående i centrala Stockholm. Som kontorsassistent arbetar du mestadels gentemot personer i ledningsgruppen och du ansvarar för all service som är kopplad till deras administrativa behov. Syftet med rollen är att underlätta ledningens dagliga arbete.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Administratör sökes till internationellt bolag
Poolia Stockholm AB
Poolia söker efter en administratör till ett stort internationellt bolag. Du kommer att tillhöra en division som utvecklar och driver företagets digitala lösningar och marknadsföringssystem. Divisionen arbetar kontinuerligt med ett flertal spännande projekt som syftar till att förbättra kundupplevelsen online. Du kommer i huvudsak supportera deras serviceområden med administration kring deras konsulter. Du kommer att vara placerad i Liljeholmen. Uppdraget kommer initialt vara på konsultbasis med en eventuell anställning som följd.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Skoladministratör (visstid)
Motala kommun, Enhet Södra skolan F-3
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Executive Assistant inom Finance till ledande telekomkoncern
Poolia Stockholm AB
Har du har tidigare erfarenhet av att arbeta som assistent och känsla för detaljer? Då kan du vara den person vi söker för detta uppdrag. Uppdraget förväntas starta 2018-03-01 för att pågå till 2018-05-01, men kan komma att förlängas.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Vikarierande assistent med datakunskap sökes till Helsingborg
Hyresgästföreningen
Hyresgästföreningen är en medlemsorganisation som verkar för hyresgästers intressen och rättigheter. Vi har över en halv miljon medlemmar och den övergripande verksamhetsidén är att alla har rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Vi är en idéburen och demokratiskt uppbyggd folkrörelse som är partipolitisk obunden. I vår region har vi idag ungefär 44 000 medlemmar, varav cirka 650 är aktiva som förtroendevalda.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018