Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Administratör sökes till företag inom finans!
StudentConsulting
Har du en administrativ ådra och ett intresse för finansiella produkter? Då har vi rollen för dig! Vår kund är ett företag som arbetar med professionell rådgivning och förvaltning. De erbjuder sina produkter både till privatpersoner, företag, institutioner och fristående förmedlare. De är ett privatägt värdepappersbolag och arbetar alltid för att skräddarsy och anpassa sina produkter utifrån deras kunders specifika behov. Till deras backoffice-avdelning söker vi nu en administratör.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Administratörer/assistenter sökes för kommande uppdrag!
StudentConsulting
Vi söker nu administratörer/assistenter m.m. för kommande deltids- och heltidstjänster. Sök redan idag då vi jobbar löpande med urval! Vi hjälper många unga i starten på deras karriär och vi kommer framöver arbeta med mycket tjänster inom bland annat administration. Därför söker vi dig som vill ha erfarenhet eller påbörja en karriär inom detta område. För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med konsultuppdrag, där man anställs via oss men jobbar ute på plats hos våra kunder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Administratör till vår kund
Lernia
Om företaget Just nu söker vi en administratör till vår kund i Göteborgsområdet. Om du är en person som trivs med att arbeta strukturerat och drivs av att arbeta i en social roll är detta uppdraget för dig!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Administrativ assistent inom Kontorsservice och Upphandling i Stockholm
Försäkringskassan
Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Avdelningen för verksamhetsstöd (VS) är Försäkringskassans försäkrings-, organisations- och utvecklingsstöd. VS stödjer verksamheten för att tillsammans nå Försäkringskassans mål. VS levererar tjänster och stöd inom bl.a. HR, kontorsservice, lokalförsörjning, upphandling, ekonomiadministration, skanning, arkiv, processer, produktionsstyrning, generellt handläggningsstöd, hållbarhet, behörigheter och säkerhet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Arbetskoordinator sökes till Uniflex i Göteborg
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker nu en Arbetskoordinator till vårt kontor i Göteborg för en heltidstjänst.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Vi söker en receptionist till vår kund i centrala Stockholm!
Adecco Sweden AB
Har du erfarenhet från reception sedan innan? Brinner du för att ge service? Då kan vi ha tjänsten för dig! Om tjänsten Som receptionist kommer din huvudsakliga arbetsuppgift att vara företagets ansikte utåt och visa besökare till rätta samt svara på frågor om företaget.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Kvalificerad administratör/assistent
Söder & Co Göteborg AB
Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Vi hjälper organisationer med kompetensförsörjning och vi hjälper människor att utvecklas. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Det går bra för Söder & Co och en kul grej när det går bra är att vi behöver bli fler. På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personer. För hos oss är det människorna som gör skillnad.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Bilmekaniker
Adecco Sweden AB
For our clients in Oslo we need Formworkers - Do you have these skills?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Säljkoordinator till BMW Group Northern Europe
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Om BMW Group Northern Europe BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Produktionsadministratör
Adecco Sweden AB
Vill du arbeta med administration som produktionsadministratör hos vår kund i Järfälla, ett stabilt miljöföretag som gör världen lite bättre, varje dag.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018