Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ta första steget inom orderadministration på livsviktiga KEBOMED!
Academic Work
Vid Infra City nära Upplands Väsby sitter internationella KEBOMED, ett modernt företag som bidrar med livsviktig medicinsk utrustning till Europas sjukhus. Företaget förknippas med högsta kvalitet och bästa service för att lösa kunders utmaningar. Det är här du kommer in i bilden, du som tillsammans med kollegan Katarina kommer att vara företagets direkta kontakt för att KEBOMED och sjukhusen ska nå framgång. KEBOMED söker dig som vill ta ett första steg i karriären i en bred roll inom orderhandläggning, administration och kundsupport.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Servicesinnad administratör till myndighet
Poolia Stockholm AB
Är du en administrativ stjärna? Vill du arbeta i en bred och varierande roll? Då kan du vara den vi söker! Poolia söker en administratör till vår kund i centrala Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i januari och förväntas pågå till augusti 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag – så välkommen in med din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter Avdelningen du kommer att tillhöra består av ca 60 personer fördelade över fyra enheter och en stab om tre personer vilka är direkt underställda avdelningschefen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018

Samarbetsorienterad administrativ assistent sökes till Härryda
Bemannia Kontor
Är du i början av din karriär och öppen för ett kortare uppdrag där du får assistera och arbeta tätt med två administratörer i varierande administrativa arbetsuppgifter? Vår offentliga kund i Härryda söker nu dig som är noggrann, men samtidigt effektiv och vill utvecklas i en administrativ roll. Om uppdraget: Tjänsten avser ett konsultuppdrag på 100% med start per omgående. Uppdraget beräknas pågå under tre (3) månader och utförs hos vår offentliga kund i Härryda.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018

MUCF söker Administratör till Avdelningen för internationellt samarbete
Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor , Avd. för stöd och samverkan
Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är en statlig myndighet som tar fram kunskap om ungas levnadsvillkor och om det civila samhällets förutsättningar. Vi ger stöd till föreningsliv, kommuner och internationellt samarbete. Myndigheten finns idag i Stockholm, men kommer att från och med 1 februari 2019 ha sitt säte i Växjö. Idag har myndigheten ca 80 anställda och leds av en generaldirektör. Läs mer om vår verksamhet på www.mucf.se.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 25-12-2018

Kontorsansvarig/receptionist 50% till kund i Solna!
Adecco Sweden AB
Är du serviceminded ut i fingerspetsarna? En spindel i nätet som älskar att ha varierande arbetsuppgifter och vara en stöttande funktion? Då är det dig vi söker som Receptionist på 50% till kund i Solna med start omgående. Om tjänsten Som kontorsansvarig/receptionist kommer du ha en stöttande funktion på kontoret och vara navet i hjulet som ser till att allting fungerar och rullar på.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Administrativ samordnare och utvecklare till Stadsbyggnad
Örebro Kommun
Stadsbyggnad är en spännande förvaltning med många utmaningar. Vi arbetar ständigt med att ha god leverans i våra grunduppdrag, vara innovativa och utveckla verksamheten på bästa sätt för medborgarens bästa!
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Student / deltid / extrajobb / administratör
Bravura
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Nynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Järnet Smide rekrytering av administratör/assistent
Järnet Smide Stockholm AB
Verksamhetsbeskrivning Järnet Smide expanderar och behöver omgående rekrytera en administratör och assistent till vår ekonomichef. Vi har verkstad och kontor i moderna lokaler belägna i Länna industriområde, Huddinge kommun Arbetsuppgifter Svara i telefon och öppna posten Registrera arbetsordrar Fakturera Registrera in- och utbetalningar Registrera leverantörsfakturor Kopiera, scanna, sortera Bistå ekonomichef och arbetsledare med diverse uppgifter Utbildning/Erfarenhet Vi jobbar i följande programvaror: Excel, Fortnox, MobiU, Outlook Goda kunskaper i Excel är ett krav Sista ansökningsd
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Prestigelös och lättlärd administratör sökes till myndighet
Bemannia Kontor
Har du arbetslivserfarenhet som administratör och kan uttrycka dig väl i tal och skrift? Vill du arbeta på en expertmyndighet med flertalet uppdrag från regeringen? Söker du en arbetsplats där du ständigt får utvecklas med varierande arbetsuppgifter? Då är du välkommen med din ansökan idag. Om uppdraget: Kunden är en statlig myndighet med kontor i centrala Stockholm.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

ADMINISTRATÖRER TILL UNIKT UNDERHÅLLSSTOPP PÅ OLJERAFFINADERI I NYNÄSHAMN
Academic Work
Vill du vara en del av ett unikt underhållstopp på ett stort oljeraffineraderi? Är du flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo? Som administratör kommer du få meriterande teknisk erfarenhet genom detta underhållsstopp som endast sker vart fjärde år! Låter detta intressant skulle jag rekommendera att skicka in din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker ett flertal administratörer till Nynas Oljeraffinaderi under deras underhållsstopp mellan 13 mars-27 april.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019