Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bemanningsassistent till Planeringsenheten, tim- och sommarvikariat
Mjölby kommun, Omsorgs- och socialförvaltningen
Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Vill du ha ett utvecklande och roligt sommarjobb? Omsorgs- och socialförvaltningen har ett tydligt uppdrag - vi finns till för människor.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Administratör med planeraruppdrag till hemtjänsten i Angered
Göteborgs Stad , SDF Angered
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar med cirka 53 000 invånare. Här lever och arbetar människor från hela världen, vilket ger Angered en dynamisk och internationell prägel. Angered ska med sin unika mångfald och goda förutsättningar vara en attraktiv del av Göteborgsregionen där vi känner stolthet över stadsdelen och utvecklas tillsammans. I stadsdelsförvaltningen Angered arbetar cirka 2000 medarbetare. Vi driver verksamheter inom individ- och familjeomsorg, social omsorg, samhälle, intern service, kultur och fritid samt hälso- och sjukvård.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Granskare med servicekänsla till Aon Hewitt
Aon
Är du en administratör med ett bra sinne för siffror och ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter? Då har vi jobbet för dig! Aon Hewitt söker nu flera administratörer/granskare för ett uppdrag åt en av våra uppdragsgivare. Om Aon Hewitt: Aon Hewitt är världens ledande företag inom Human Resources consulting. Med fler än 29 000 medarbetare i 90 länder ger vi dagligen företag, förvaltningar och organisationer värdefulla råd kring att utveckla och säkra sin i särklass viktigaste tillgång – medarbetarna.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Administratör på heltid med kundfokus sökes för uppdrag i Malmö
Bemannia
Trivs du i ett högt tempo och besitter en god samarbetsförmåga? Har kundfokus med känsla för ett gott bemötande. Är duvår nästa administratör? Om uppdraget Vi söker just nu en arkivadministratör som ska arbeta på kundens enhet för journal- och arkivservice. Kundens uppdrag äratt främja hälsa, hållbarhet och tillväxt i området. Uppdraget pågår i 6 månader medchans till förlängning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Administratör, VO Frivården Östergötland
Kriminalvården, Frivården Östergötland
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ARBETSUPPGIFTER Kriminalvården, Region Öst består av verksamhetsområden i Östergötland, Småland och på Gotland.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Kvalificerad administrativ handläggare
Ljungby kommun, Barn- och utbildningskontoret
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Te-älskande Office Manager till E.W.C Scandinavia AB
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Är du den på din arbetsplats som har koll på allt? Har du en förmåga att hantera flera projekt parallellt, utan att för den delen tappa strukturen och noggrannheten i ditt arbete?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Administratör till projekt på X-Sam!
Academic Work
Är du duktig på att hantera information i Excel och gillar samtidigt att ha kontakt med kunder och leverantörer i ditt dagliga arbete? Är du dessutom en analytisk person med god datavana? Du har nu möjligheten att bli X-Sams nya administratör och få ta del av X-Sams spännande projekt! Skicka in din ansökan redan idag och ta chansen till ett nytt steg i karriären! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för XSAMs räkning en administratör fram till årskiftet. Du kommer sitta i fräscha lokaler beläget i Jordbro tillsammans med ett härligt gäng kollegor som präglas av god stämning och högt i tak.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Serviceenheten, Stockholm Stad, söker serviceinriktad handläggare!
Academic Work
Stockholm växer som aldrig förr och ambitionerna kring utvecklingen av huvudstaden är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och bygga nystartade "Serviceenheten" som bidrar till att forma morgondagens Stockholm; i en roll som handläggare på Trafikkontoret. De ca 370 anställda sitter huvudsakligen i Tekniska Nämndhusets lokaler på Kungsholmen i Stockholm, ett stenkast från Centralstationen. Är du en strukturerad och serviceinriktad person som önskar få erfarenhet av offentlig förvaltning?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

STUDENT SÖKES SOM RECEPTIONIST TILL FAMILJÄRT FÖRETAG!
Academic Work
Är du student och vill arbeta i en hemtrevlig miljö i sommar? Vi söker en receptionist och ordermottagare för ett 6 veckors heltidsuppdrag, perfekt för att samla på sig meriterande erfarenhet i ett karriärpartnerskap med Academic Work! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en student som vill jobba som receptionist och ordermottagare under veckorna 28-33, samt extra vid behov. Du får en gedigen introduktion där du får insyn i företagets alla avdelningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019