Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fordonsmekaniker sökes till kund i Växjöl!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker nu för kunds räkning efter en erfaren mekaniker.  Din profil:  Som person är du driven och strävar ständigt efter att förbättras och vidareutvecklas. Likaså ska du ha ett gott ordningssinne och förmågan att arbeta i grupp.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Servicetekniker
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker en servicetekniker till vår kund i Alvesta. Du är en viktig person ut mot vår kunds kunder. Du kommer att arbeta med att serva kunder från kontoret och ute i fält, varför resor i Sverige och Norden och övernattningar är en naturlig del av dina arbetsuppgifter.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Fastighetstekniker
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker för kunds räkningen fastighetstekniker. Vi söker dig som har utbildning inom fastighetsteknik alternativt motsvarande branscherfarenhet. Du har några års arbetslivserfarenhet samt har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, gärna ytterligare språk.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Vi söker industrielektriker
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Fordonsmekaniker sökes till kund i Kalmar!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker nu för kunds räkning efter en erfaren lastbilsmekaniker.  Din profil:  Som person är du driven och strävar ständigt efter att förbättras och vidareutvecklas. Likaså ska du ha ett gott ordningssinne och förmågan att arbeta i grupp.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Vi söker elektriker
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Fordonselektriker? Se hit!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! För kunds räkning söker vi nu fordonselektriker. Företaget är beläget i Rydaholm och arbetar med påbyggnation på lastbilar.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Fordonselektriker? Se hit!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! För kunds räkning söker vi nu fordonselektriker. Företaget är beläget i Östervåla och arbetar med påbyggnation på nya tunga lastbilar.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Elmontör inom Belysning, Kraftringen Helsingborg
Randstad
Arbetsbeskrivning Trivs du i en miljö där dagarna är varierande och där du får möjlighet att arbeta självständigt så väl som i team? Där du har möjlighet att bidra till ett upplyst, trivsamt och säkert samhälle? Det går bra för Kraftringen och vi behöver därför utöka vårt team med fler energiska krafter i form av duktiga elmontörer! Är du en av dem?
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Malmö Airport söker drifttekniker inom EL
Swedavia AB
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.    Skåne är den tätast befolkade delen av Sverige.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 21-12-2019