Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hands-on installatör
Instabox
Om jobbet Gillar du att fixa saker? Då är det här jobbet något för dig! Vi är nu i behov av en person som kommer att leda våra installationer av våra nya paketskåp ute hos våra kunder. Våra kunder är tillexempel Ica, Coop och Pressbyrån. I rollen kommer du att installera, laga, underhålla och uppgradera våra skåp. Ni är oftast två stycken ute och gör det här tillsammans och vi förväntar oss att det är du som leder arbetet. Det här är en hands-on roll så det är bara att kavla upp ärmarna! Om dig som söker Vi tror att du älskar bra service!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Industrielektriker
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Nu söker vi en Industrielektriker åt vår kund Södra Timber i Kisa,Kinda kommun. Södra Timber i Kisa är en Processindustri vilket här omfattar sågverk och vidareförädling. Man är totalt 92 anställda på enheten, varav nio tjänstemän. Totalt fyra är elektriker. Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba i ett mindre arbetslag där dina arbetsuppgifter huvudsakligen kommer bestå av felsökning, nyinstallation, förbättringsarbete samt förebyggande och avhjälpande underhåll.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Montör
MPR LIFTS AB
Montör Arbetsuppgifter: Tillverkning av hissar för rörelsehindrade/handikappade. Olika slag av monteringsarbete, som montering av olika komponenter, borrning, elkopplingar, produktion m.m. Utbildning/Erfarenhet: Verkstads-/Montörsvana, all typ av montörsvana är av intresse. Gärna med elkompetens (ej krav).
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

SERVICETEKNIKER/MONTÖR
MPR LIFTS AB
SERVICETEKNIKER/MONTÖR MPR LIFTS AB är det äldsta och ett av de ledande liftföretagen i Sverige, grundat 1977. MPR LIFTS är idag ett internationellt företag med försäljning i ca 45 länder dit ca 90 % av produktionen exporteras. Vi utvecklar och tillverkar liftar för äldre och funktionshindrade men importerar även trappliftar från några av Europas ledande tillverkare. Vi installerar liftar till den svenska sjukvården genom bostadsanpassning och gör hela det svenska samhället tillgängligt i alla typer av byggnader.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Signaltekniker
Infranord AB
Infranord står inför en intressant resa. Allt fler transporter av människor och gods förväntas gå på räls och satsningar på nybyggnation, underhåll och upprustning av järnvägar ökar. Järnvägen är ett av det mest miljöanpassade transportalternativen och har dessutom en hög kapacitet jämfört med andra transportslag. Under de kommande åren står vi inför stora pensionsavgångar vilket gör att det finns goda möjligheter för den som vill utvecklas på Infranord. Här finns jobben! Följ med på vår resa. Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Kundmottagare sökes till Mönsterås
Mekonomen Sverige
Vi söker nu en serviceminded och driven kundmottagare till vår bilverkstad. Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka in kunder på service och reparationer, planera in jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden samt göra beställningar av reservdelar. Du bör ha en god kunskap om bilar och du talar och skriver även obehindrat på svenska. Ett stort fokus ligger på att ge en god service och uppnå en kundnöjdhet. Vi vill att du brinner för att jobba med människor och service. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Industripersonal Resurspool
Adecco Sweden AB
Vi söker dig som vill ha ett flexibelt arbete där du får möjlighet att själv styra över din arbetstid. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en produktion. Är du även praktiskt lagd samt har lätt för att lära och att växla mellan olika arbetsuppgifter? Sök då industriarbete i Adeccos resurspool och arbeta hos någon av våra industrikunder i Arvika.  Om tjänsten Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder i Arvika i deras produktionsverksamhet. Dina arbetsuppgifter kan vara som montör eller sågverksoperatör beroende på arbetsplats.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare
Järfälla kommun, Idrott och fritid
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 76000 invånare. Även om storstaden ligger nära -20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Underhållsledare till verkstaden på Hisingen depå
Keolis Sverige AB
Vi söker nu dig som vill ha arbetsmiljöansvar och personalansvar för våra mekaniker på Hisingen depå. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Idrottsplatsarbetare till Grimsta idrottsplats
Stockholms Stad, Idrottsförvaltningen, Idrottsplatser Västerort
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Stockholm är staden med ett stort och varierat utbud av idrotts-, motions- och friskvårdsaktiviteter. Stockholmare i alla åldrar kan röra på sig och må bra, ute och inne och året runt. Idrottsförvaltningen är en del av Stockholms stad och vårt huvuduppdrag är att skapa förutsättningar så att ännu fler stockholmare kan bli fysiskt aktiva.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018