Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Tekniker/montör
Elon Malmfälten AB
Elon i Gällivare söker Tekniker/Montör Vill du bli vårt ansikte utåt där din roll blir den sista viktiga länken i en kedja att få glada och nöjda kunder? Dina primära arbetsuppgifter är leverans och installation av vitvaror och luftvärmepumpar, men i tjänsten ingår även ansvar för lager, fordon, och ett visst butiksarbete. Vi söker dig som är en händig person, då du även kommer att utföra reparationer på de produkter vi säljer. Vi håller en hög servicegrad mot våra kunder, vilket vi kräver av dig samt att du har B-körkort
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist :

Dals Högens Gård AB söker Fastighetsskötare
Lars Olav
Dals Högens Gård AB erbjuder sina kunder bland annat fastighetsskötsel av mindre och medelstora fastighetsbestånd. Vi söker nu en fastighetsskötare på 60% för att genom konsultuppdrag serva våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Lön och övriga anställningsvillkor följer kollektivavtal. Sex månaders provanställning tillämpas. Arbetsuppgifter: . Inre och yttre skötsel/underhåll av fastigheter. . Trappstädning. . Skötsel av grönytor, rabatter, häckar och träd. . Snöröjning, grusning och sandning på vintern. . Förebyggande underhåll av fasader, dörrar och fönster. .
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Vaktmästare till Karolinska Institutet
Randstad Sweden Group AB
Vaktmästare till Karolinska Institutet arbetsbeskrivning. Vi söker nu en vaktmästare till Karolinska Institutet i Stockholm. Här kommer du att arbeta med ett stort fokus på internservice och blir en viktig del av myndighetens dagliga verksamhet. Med detta uppdrag får du chansen att både använda och vidareutveckla dina praktiska förmågor och sociala kompetenser, samtidigt som du bygger på ditt CV med attraktiv erfarenhet. Har du tidigare arbetslivserfarenhet som vaktmästare, alternativt likvärdig serviceroll, och god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska?
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Industrielektriker till PS Fiber
BillerudKorsnäs
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Vi söker industrielektriker med känsla för underhåll
Sydvatten AB
Sydvatten AB är ett kommunägt företag som producerar dricksvatten till 900 000 invånare i västra Skåne. Bolaget bildades 1966 och är i dag en av Sveriges största dricksvattenproducenter.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Medarbetare till Drift- och Underhåll
HIREQ AB
Om Ystad Hamn Logistik AB: Ystad Hamn Logistik AB har sedan 2000 ansvaret för hamnverksamheten i Ystad, vilket innebär all operativ drift, underhåll och utveckling. Under 2017 slog hamnen för tredje året i rad nya rekord avseende godsmängd, lastfordon, personbilar och passagerare. Hamnen är Sveriges största hamn med daglig färjetrafik till Polen och Bornholm samt Sveriges tredje största färjepassagerarhamn. Vi är ca. 30 anställda. Arbetsbeskrivning: Verksamheten i hamnområdet är en levande plats i Ystad.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Bovärd / Fastighetsskötare till Willhem
Palm & Partners Bemanning AB
Arbetsbeskrivning Har du tidigare erfarenhet av arbete inom fastighetsskötsel och dessutom trivs med att dagligen träffa och hjälpa hyresgäster? Då har vi tjänsten för dig! Palm & Partners söker nu en driftig bovärd till Willhem med placering straxt norr om Stockholm, i Blackeberg och Hässelby. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta relativt omgående och fortlöpa 6 månader. Därefter kommer rätt person att erbjudas anställning direkt hos Willhem. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Medarbetare till vår uthyrnings- och serviceavdelning, Vernum Maskin
Gillar du maskiner, praktisk arbete och service?
Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder flexibilitet, hög servicegrad och en modern maskinpark till våra kunder. Vi hyr ut anläggningsmaskiner, byggmaskiner, bodar, fordon och trafikavstängningsmaterial.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Maskinskötare till livsmedelsindustri
Wikan Personal
Nu söker vi ytterligare maskinskötare till ett av Österlens största livsmedelsföretag. Dina arbetsuppgifter Arbetet består av att självständigt sköta en tillverkningsmaskin. Inställning, emballagepåfyllning, övervakning och kvalitetsprovning ingår. Skift-arbete. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker dig som är intresserad av att jobba med maskiner. Du är teknisk, engagerad och har lätt för att lära nya saker. Du gillar att jobba med andra människor och är van vid att arbete i ett högt tempo.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Till Hammar Maskin i Olsfors söker vi en servicetekniker/reparatör!
Logent Resurs AB
Tycker du om att jobba med händerna? Har du kanske ett bil- eller teknikintresse? Är du driven och självgående? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Om tjänsten Till våran kund Hammar Maskin i Olsfors söker vi nu en person som kommer att jobba som servicetekniker/reparatör. Du kommer att arbeta på reparationsavdelningen med att felsöka, reparera eller renovera chassin och krandetaljer till Hammarliften. Tjänsten är på heltid med start i augusti.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 24-07-2019