Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fastighetsansvarig sökes till innovativt företag i centrala Helsingborg
Framtiden AB
Är du en ansvarsfull och social person som tycker om problemlösning? Vill du arbeta för en av Sveriges största fastighetsägare? Sök då tjänsten som fastighetsansvarig redan idag! Dina arbetsuppgifter - Daglig kundkontakt via telefon och mail för att sköta frågor och problem kring lokalerna - Ansvara för att allting fungerar på fastigheterna I arbetet som fastighetsansvarig har du ansvar för att allting fungerar som det ska hos företagets kunder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Drifttekniker
Kils kommun, Samhälle och service
Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Arena söker personal via JOBBCHANSEN 1 JUNI i Strängnäs
Arena Personal Nordic AB
JOBBCHANSEN 1 JUNI Välkommen att träffa Arena Personal på Jobbtorg Strängnäs, Trädgårdsgatan 12 (mitt emot kommunhuset ovanför ICA Bengtsson) klockan 9:00-11:00 den 1 juni. Vi får då möjlighet att träffa dig och du får möjlighet att träffa oss.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Bilmekaniker/fordonstekniker till Mekonomen
Din bilverkstad i Mölnlycke AB
Mekonomen gör BilLivet enklare. Mekonomen Nordic är en ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butikskedja och tre unika verkstadskoncept i form av Mekonomen Bilverkstad, Speedy och MekoPartner. Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och på Island och erbjuder ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Mekonomen står för helhetslösningar, innovation, kompetens, prisvärdhet och hög kvalitet. Tillsammans med Meca och Sørensen og Balchen är vi en del av Mekonomen Group.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Servicetekniker, montör, tekniker sökes till tjänst på heltid!
StudentConsulting
Har du erfarenhet och vill jobba med teknik och installationer av större maskiner? Är du serviceinriktad och tycker om att arbeta självständigt? Då är det dig vi söker! För kunds räkning söker vi nu en servicetekniker/ montör på heltid. Du kommer att ha ett omväxlande jobb som innebär att leverera bästa möjliga montage, allmän maskindrift och service till egna, distriktets och företagets kunder. Vidare ska du hantera och rapportera serviceordrar i företagets fältservicesystem. Du utgår från hemmet och jobben är mestadels i Stockholms-området.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Serviceinriktad fastighetsskötare sökes till TePe i Malmö!
StudentConsulting
Är du serviceinriktad och initiativtagande? Är du händig och tycker om att hjälpa andra? Då har vi det perfekta arbetet för dig! TePe är ett expanderande multinationellt företag med huvudkontor och produktion i Malmö. Med utgångspunkten i deras vision "om munhälsa för alla" skapar de produkter som bidrar till friska leenden världen över.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Arenapersonal till Idrottsenheten
Örebro Kommun
Örebro är en attraktiv plats för företag och medborgare. Vi bygger staden bit för bit. Stadskärnan, närheten till naturen och det spännande kultur- och fritidsutbudet gör att många vill flytta hit och stanna kvar. Det skapar möjligheter men ställer också krav på oss. Är du rätt person att anta utmaningen? Om tjänsten Arenapersonalen arbetar i olika team som utgår från en central anläggning men de har olika idrottsanläggningar som sina arbetsplatser. Idrottsenheten har som uppdrag att sköta och ansvara för de centrala idrottsanläggningarna.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Dokumentationsansvarig till Vimmerby Fibernät AB
Framtiden AB
Vill du va med och bygga upp en ny spännande roll med fokus på dokumentation? Har du erfarenhet av fiber eller elnät? Sök tjänsten idag, intervjuer sker löpande. Dina arbetsuppgifter Då rollen som dokumentationsansvarig på Vimmerby fibernät AB är ny och du är den första in i rollen är du med ifrån början. Huvuduppgiften är att från olika källor inhämta och skapa en enhetlig och strukturerad slutdokumentation av fibernätet i ett modernt nätinformationssystem. Då allt kanske inte finns dokumenterat kan man behöva åka ut på fältet för att få tag på information och skapa ny dokumentation.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Servicetekniker till Binar Quicklift Systems i Trollhättan
Premier Service Sverige AB
Företagsinformation Binar Quicklift Systems med huvudkontor i västsvenska Trollhättan utvecklar och producerar lyftutrustningar, handtag och gripdon som sedan distribueras till världens alla hörn. Att lyfta och hantera laster är för våra kunder ett arbetsmoment som måste flyta smidigt i verksamheten.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Underhållsmekaniker
Randstad AB
Underhållsmekaniker Har du ett mekanikintresse och önskar arbeta med reparation, service och montering av industrimaskiner? I så fall bör du läsa vidare. Vi söker dig med lämplig utbildning inom underhåll, serviceteknik, automationsteknik eller motsvarande kunskap förvärvat genom yrkeserfarenhet som underhållsmekaniker. Välkommen med din ansökan! Omfattning: Heltid Arbetsuppgifter: Här får du ett omväxlande roligt yrke inom industrin där vanligt förekommande arbetsuppgifter är service av maskiner, reparation, förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll och svetsning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018