Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicetekniker på heltid till Cramo
Academic Work
Är du en noggrann och strukturerad person med intresse för maskiner? Ser du det som en självklarhet att göra det där lilla extra för dina kunder? Då är detta tjänsten för dig! Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag. OM TJÄNSTEN Som Servicetekniker hos CRAMO kommer du tillhöra ett härligt team på 10 personer och ha en central roll där du är länken mellan verkstad och innesälj.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Vindkraftstekniker Borlänge
Vestas Northern Europe AB
Är du intresserad av el, mekanik eller hydraulik och brinner för förnyelsebar energi? Eller är du redan servicetekniker och söker en ny utmaning? Då kan du vara vår nya vindkraftstekniker till Borlänge. Vestas erbjuder dig som är driven och självständig möjligheten att utvecklas och arbeta som service- och underhållstekniker på vindkraftverk med den absolut senaste teknologin. Just nu söker vi en vindkraftstekniker till Borlänge, som kommer att ingå i serviceteam med ansvar för service och underhåll av våra vindkraftverk i området.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist :

Vindkraftstekniker, Grängesberg
Vestas Northern Europe AB
Är du intresserad av el, mekanik eller hydraulik och brinner för förnyelsebar energi? Eller är du redan servicetekniker och söker en ny utmaning? Då kan du vara vår nya vindkraftstekniker till Grängesberg. Vestas erbjuder dig som är driven och självständig möjligheten att utvecklas och arbeta som service- och underhållstekniker på vindkraftverk med den absolut senaste teknologin. Just nu söker vi en vindkraftstekniker till Grängesberg, som kommer att ingå i serviceteam med ansvar för service och underhåll av våra vindkraftverk i området.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Älskar du att meka och är problemlösare? Sök till verkstadsmekaniker!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av reperationer, service, felsökning av entreprenadmaskiner och tunga i fält och i verkstad. Maskinerna innefattar t.ex. kranar, stapellyftar samt både lätta och tunga lastbilar.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 22-12-2018

Verkstadsmekaniker
BillerudKorsnäs
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Fastighetstekniker till köpcentrum i Kristianstad!
Framtiden AB
Är du en positiv person med stort intresse för service? Vill du bli en del av ett växande företag som satsar på sina medarbetare? Här är en tjänst för dig som trivs med eget ansvar och är serviceminded. Ansök redan idag! Dina arbetsuppgifter Tjänsten som fastighetstekniker hos vår kund innebär ett brett arbete och en varierande vardag på ett av Sveriges främsta shoppingcenter. Här kommer du som fastighetstekniker ansvara för all teknik och arbeta med att sköta service, underhåll, gå ronderingar och felavhjälpning och se till att allt fungerar i fastigheten.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 18-01-2019

Vitvarutekniker
Västkustens Hushållsservice AB
Västkustens Hushållservice ligger i Varberg och vårt arbetsområde är från Kungsbacka - Halmstad med Hylte och Marks kommuner som östlig gräns. Vi jobbar med att reparera , serva och installera vitvaror hemma hos privatkunder , återförsäljare fastighetsägare och kommuner , alla märken och varianter men främst åt Electrolux koncernen. Vi söker Vitvarutekniker Arbetsuppgifter: Arbetsbeskrivning: Som servicetekniker kommer du att arbeta med att service av våra vitvaruprodukter ute hos våra kunder. Du kommer främst att serva vitvaror, så som spis, kylskåp, tvättmaskin mm.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist :

Industrielektriker
Gestamp Hardtech AB
Gestamp Automoción är en internationell koncern, ledande inom design och tillverkning av metallkomponenter till fordonsindustrin. Gestamp har verksamheter i 25 länder och ca 40.000 anställda. Gestamp HardTech i Luleå har drygt 400 medarbetare och verksamhet inom Forskning och Utveckling, Produktion samt Verktygstillverkning. www.gestamp.com Vi söker nu en behörig och självgående industrielektriker till vår underhållsavdelning som ansvarar för underhåll av maskiner i vår produktionsanläggning. Som elektriker arbetar du med felsökning, reparationer och underhåll av vår maskinpark.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Kyrkvaktmästare
Tölö-Älvsåkers pastorat
Vi söker till Tölö-Älvsåker Pastorat en kyrkvaktmästare. Du kommer att arbeta både med grönytor, vår maskinpark och våra fastigheter samt tjänstgöra vid gudstjänst, dop och begravningar. Helgtjänstgöring ingår enligt schema och verksamhet kvällstid kan förekomma. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på kyrkogård med blommor, gräsklippning och annan skötsel. Du gillar att arbeta utomhus.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

ELEKTRIKER
Eltjänst i Ulricehamn AB
Vi söker ELEKTRIKER. Är du utbildad elektriker? Gillar att arbeta självständigt och ta ansvar ? Och har körkort? Då kanske du skulle passa in hos oss! Vi söker just nu elektriker för arbete med elinstallationer på industrier och hos privatpersoner. Vi söker en person som drivs av att leverera goda resultat, tycker om att ta stort eget ansvar och trivs med att träffa kunder.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2019