Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fastighetsansvarig sökes till innovativt företag i centrala Helsingborg
Framtiden AB
Är du en ansvarsfull och social person som tycker om problemlösning? Vill du arbeta för en av Sveriges största fastighetsägare? Sök då tjänsten som fastighetsansvarig redan idag! Dina arbetsuppgifter - Daglig kundkontakt via telefon och mail för att sköta frågor och problem kring lokalerna - Ansvara för att allting fungerar på fastigheterna I arbetet som fastighetsansvarig har du ansvar för att allting fungerar som det ska hos företagets kunder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Drifttekniker
Kils kommun, Samhälle och service
Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Serviceinriktad fastighetsskötare sökes till TePe i Malmö!
StudentConsulting
Är du serviceinriktad och initiativtagande? Är du händig och tycker om att hjälpa andra? Då har vi det perfekta arbetet för dig! TePe är ett expanderande multinationellt företag med huvudkontor och produktion i Malmö. Med utgångspunkten i deras vision "om munhälsa för alla" skapar de produkter som bidrar till friska leenden världen över.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Arenapersonal till Idrottsenheten
Örebro Kommun
Örebro är en attraktiv plats för företag och medborgare. Vi bygger staden bit för bit. Stadskärnan, närheten till naturen och det spännande kultur- och fritidsutbudet gör att många vill flytta hit och stanna kvar. Det skapar möjligheter men ställer också krav på oss. Är du rätt person att anta utmaningen? Om tjänsten Arenapersonalen arbetar i olika team som utgår från en central anläggning men de har olika idrottsanläggningar som sina arbetsplatser. Idrottsenheten har som uppdrag att sköta och ansvara för de centrala idrottsanläggningarna.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Fastighetsreparatör/ fastighetsskötare till kund i Växjö
Maxkompetens Konsult AB
Dina arbetsuppgifter I samarbete med vår kund i Växjö söker vi nu en Fastighetsreparatör/ fastighetsskötare. Vi ser att du är serviceinriktad och sprider energi till dina kollegor och våra hyresgäster. Har du erfarenhet inom området är det meriterande. I rollen som fastighetsskötare har du dagligen kontakt med våra hyresgäster och ger dem den service de behöver. Du ansvarar för fastigheternas och lägenheternas inre och yttre underhåll för ett angivet område i Växjö.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Fastighetstekniker med inriktning VVS - Eskilstuna/Örebro
Victoria Park
I Eskilstuna har vi två områdeskontor, ett i Råberstorp och ett i Skiftinge, och det är där vi samlas dagligen och går igenom dagens olika uppgifter.Vi är som jobbar här har olika roller; fastighetstekniker, förvaltningsassistenter, bocoach, miljövärdar och områdeschef. Vi är ett team om ca 30 personer som tillsammans jobbar för att utveckla bostadsområdet på flera nivåer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Fastighetstekniker med regionalt SBA-ansvar
Folkuniversitetet
Fastighetstekniker med regionalt SBA-ansvar, Göteborg     Folkuniversitetet region Väst bedriver utbildningsverksamhet i olika former på 26 adresser runt om i västra Sverige, från Karlstad i norr till Varberg i söder. Nu söker vi fastighetstekniker med specialansvar för regionens brand-, larm och säkerhetsfrågor, med placering i Göteborg. Sista ansökningsdag 17 juni.     Tjänsten   Vi söker en fastighetstekniker med stort intresse för fastighetsservice som ska arbeta med regionens övergripande fastighetsfrågor.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Arbetsledare/handledare till Wämöparken, semestervikariat
Karlskrona kommun
Kommunens verksamhet är idag uppdelad i nio förvaltningar och en av dessa är Drift- och serviceförvaltningen som förser Karlskrona kommun med viktig samhällsservice samt intern service till kommunens förvaltningar.     Nu erbjuds en möjlighet att arbeta med oss i denna expansiva kommun. Vi förvaltar unika miljöer där både förnyelse och bevarande är ledord.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

FASTIGHETSSKÖTARE
HSB Göteborg
HSB Göteborg är Västsveriges största bostadskooperativa företag. Vi ägs av 66 000 medlemmar och all vinst går till att utveckla framtidens boende, bland annat genom att producera tjänster och bostäder som ligger i framkant. Inom HSB Göteborg finns drygt 350 bostadsrättsföreningar och vi äger samt förvaltar även hyresrätter och lokaler. Vår vision är att höja kvaliteten på allt från grannskap och gemenskap till arkitektur och boendeekonomi. Vägen dit ska vara hållbar enligt ISO 26000 och visa att vi tar vårt miljömässiga, ekonomiska och sociala ansvar för framtiden.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Fastighetstekniker
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex har nu möjlighet att erbjuda en tjänst som fastighetstekniker med omgående start Du kommer bli anställd av Uniflex och vara uthyrd till vår kund. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som bovärd/drifttekniker eller liknande.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018