Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare
Järfälla kommun, Idrott och fritid
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 76000 invånare. Även om storstaden ligger nära -20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Idrottsplatsarbetare till Grimsta idrottsplats
Stockholms Stad, Idrottsförvaltningen, Idrottsplatser Västerort
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Stockholm är staden med ett stort och varierat utbud av idrotts-, motions- och friskvårdsaktiviteter. Stockholmare i alla åldrar kan röra på sig och må bra, ute och inne och året runt. Idrottsförvaltningen är en del av Stockholms stad och vårt huvuduppdrag är att skapa förutsättningar så att ännu fler stockholmare kan bli fysiskt aktiva.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Reparatör
Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 400 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen! Som reparatör hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kund. Arbetet är omväxlande och socialt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Driftchef till Göteborg
ISS Facility Services AB
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Fastighetsförvaltare till Västsveriges ledande energiföretag!
Experis Engineering
Vår kund är Västsveriges ledande energiföretag som nu söker en fastighetsförvaltare till ett roligt och varierande uppdrag! Beskriver du dig som en praktisk och teknikintresserad person? Gillar du att arbeta med människor och trivs du med utmaningar? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Experis erbjuder en trygg anställning som konsult hos oss där du får möjlighet att komma ut på ett spännande uppdrag och utveckla dig i din arbetsroll.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 12-09-2018

Fastighetsskötare sökes!
L.E Sundberg's Fastighetsservice AB
L.E Sundberg's Fastighetsservice söker erfaren fastighetskötare. Arbetsuppgifterna består av skötsel av fastigheter, trappstädning samt trädgårdsarbete Utbildning och erfarenhet: 3 års tidigare vana vid liknande arbete B-körkort är krav samt god svenska i tal och skrift. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Vaktmästare med visst uppdrag på fritidshem.
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Vi söker Vaktmästare till Brunne skola med visst uppdrag på fritidshem. Vill du arbeta på en fin skola i härlig miljö och vara med att forma den till en skola med höga ambitioner och mångfald -då är du rätt person för oss. Vi ser att du är en person som brinner för ditt uppdrag, vill utveckla dig själv och vara en del i hela skolans verksamhet.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Fastighetsförvaltare till Västsveriges ledande energiföretag!
Experis Engineering
Vår kund är Västsveriges ledande energiföretag som nu söker en fastighetsförvaltare till ett roligt och varierande uppdrag! Beskriver du dig som en praktisk och teknikintresserad person? Gillar du att arbeta med människor och trivs du med utmaningar? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Experis erbjuder en trygg anställning som konsult hos oss där du får möjlighet att komma ut på ett spännande uppdrag och utveckla dig i din arbetsroll.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 11-09-2018

Fastighetsskötare/Allt i allo
Wikan Personal
Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Servicetekniker med inriktning tvättstugor
HSB Södra Norrland
HSB jobbar med att skapa det goda boendet för våra drygt 600 000 medlemmar i Sverige. I Gävleborg, Västernorrland och Jämtland servar vi 430 bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med ett heltäckande utbud av förvaltningstjänster. HSB har också ca 2 000 hyreslägenheter i området.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018