Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fastighetstekniker
OnePartnerGroup Uddevalla AB
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull fastighetstekniker för vår uppdragsgivares driftverksamhet i området kring Stenungsund och STO. Deras driftavdelning växer och därför behöver de dig som vill vara med att utveckla avdelningen framåt. Dina arbetsuppgifter Att vara fastighetstekniker innebär att du tar ett helhetsansvar för teknisk drift av fastigheten. Du arbetar med tillsyn/skötsel, avhjälpande underhåll samt utförande av servicebeställningar. I ditt arbete ingår även återrapportering till kund samt hantering av projekt/UE.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Fastighetstekniker till Uddevalla
OnePartnerGroup Uddevalla AB
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull fastighetstekniker för vår uppdragsgivares driftverksamhet i området kring Uddevalla och Fyrbodal. Deras driftavdelning växer och därför behöver de dig som vill vara med att utveckla avdelningen framåt. Dina arbetsuppgifter Att vara fastighetstekniker innebär att du tar ett helhetsansvar för teknisk drift av fastigheten. Du arbetar med tillsyn/skötsel, avhjälpande underhåll samt utförande av servicebeställningar. I ditt arbete ingår även återrapportering till kund samt hantering av projekt/UE.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Tillmötesgående fastighetsskötare
Just Arrived
Vår kund inom fastighetsbranschen ska nu stärka deras team med ytterligare en fastighetsskötare till deras lokala kontor i Haninge. Uppdraget är på heltid i 4 månader och det kan finnas möjlighet till förlängning. Vår kund är ett stort företag inom fastighetsbranschen med kontor över hela Sverige, därför kan tjänsten erbjuda utvecklingsmöjligheter inom yrket som fastighetsskötare. Detta är ett konsultuppdrag via Just Arrived. Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult hos företaget.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Fastighetstekniker till expansiva Axcell i Örebro
Axcell Fastighetspartner
Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Energitekniker sökes till ett sjukhusuppdrag i norra Stockholm!
Lassila & Tikanoja FM
Tjänsten Lassila & Tikanoja söker en energitekniker som kommer att jobba för ett av våra sjukhusuppdrag i Stockholm. L&T representerar en fastighetsdrift som gör att den dagliga vårdverksamheten kan bedrivas med minimala avbrott eller skador. Nära samarbete med vården förekommer dagligen och verksamhetens behov ändras kontinuerligt. Som energitekniker ansvarar du för att optimera sjukhusanläggningarna med syfte av dels att förbättra driftsäkerheten och samtidigt att vi ska uppnå uppsatta energi och miljö mål.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 10-02-2019

Fastighetsskötare sökes för uppdrag hos kund
Kornboden
Kornboden söker nu två Fastighetsskötare för uppdrag hos kund. Tjänsterna är placerade i Krokom. Uppdraget beräknas starta omgåede och på gå till och med 2018-02-28.  Uppdraget kan komma att förlängas.  Beskrivning: Arbetet innebär att du har ansvar för dina fastigheter. Arbetet förekommer både inomhus och utomhus. Du ser till att värme, ventilation och andra tekniska system fungerar och att hyresgästerna får bra service som möjligt. I arbetsuppgifterna ingår drift och skötsel samt reparationer i ett fastighetsbestånd bestående av lägenheter och lokaler.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Fastighetsskötare till IKANO Bostad Öresund
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Sökord: Fastighetsskötare, fastighetstekniker, driftstekniker, servicetekniker Vi söker en fastighetsskötare till vårt bestånd i Öresundsregionen. Du blir en del av IKANO Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Självgående fastighetstekniker till Bellevue Park i Malmö
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Självgående fastighetstekniker till Bellevue Park i Malmö Sökord: fastighetstekniker, drifttekniker, servicetekniker, styr- och reglertekniker, systematiskt brandskyddsarbete På uppdrag av Bellevue Park söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en fastighetstekniker samt kunskaper inom systematiskt brandskyddsarbete. Vi söker Dig som brinner för komplexa tekniska installationer och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?   VI ERBJUDER Ett varierande och flexibelt arbete och en god arbetsmiljö i en unik miljö.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Servicetekniker inom automation hos vår kund i Arvika
Manpower AB
Nu letar vi efter en engagerad och pålitlig servicetekniker inom automation för ett heltidsuppdrag hos vår kund i Arvika. Du behöver ha bra kunskaper inom ditt teknikområde, en vilja att utveckla dig vidare och bra inställning till ditt jobb. Är du ambitiös, hjälpsam och gillar att att ta dig an tekniska utmaningar? Då kan det vara dig vi söker! Vad går jobbet ut på? I rollen som servicetekniker inom automation kommer du framförallt att ansvara för att utföra och rapportera de servicearbeten som förekommer i din region. Detta med fokus på styr- och reglerteknik.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 17-12-2018

Pensionerad Rörmokare
GOveteran
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019