Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fastighetsskötare till ett av Sveriges största privata fastighetsbolag
Skill
Vill du vara med från början? Vi bygger ett helt nytt kvarter där du får möjlighet att se det växa fram och lära dig hur byggnaderna ska skötas. När hyresgästerna flyttar in får du ansvar för fastighetsskötseln i det här kvarteret. Om företaget Fastighets AB L E Lundberg, med huvudkontor i Norrköping, är en av Sveriges stora privata fastighetsägare och förvaltar över en miljon kvadratmeter lokaler och bostäder på 10 orter runt om i landet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Fastighetsskötare
HSB Norr (Gällivare)
Vi är en medlemsägd, kooperativ organisation med uppgift att bygga och erbjuda prisvärda bostäder för våra 36 000 medlemmar och även leverera en riktigt bra förvaltning. Vi är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vårt uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet. Våra tydliga värderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar hela vår verksamhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Fastighetstekniker till ISS Teknik & Energi
ISS Facility Services AB
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 22-04-2018

Förvaltare till HSB
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018

Teknisk vaktmästare - Rögle BK i Ängelholm
Processbemanning AB
Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Sommarjobb, 2018
Bostads AB Vätterhem
Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 87 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Säsongspersonal, trädgård- och transport
Bostads AB Vätterhem
Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 87 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr. Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag. Sommaren är snart här...
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Tekniker
Luleå tekniska universitet
Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med företag som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,6 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 700 anställda och 15 000 studenter.   Verksamhetsstödets uppdrag är bland annat att säkerställa en väl fungerande serviceorganisation med stöd och service till vår kärnverksamhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

En schysst kyrkvaktmästare
Svenska kyrkan Västerås
Välkommen till en schysst arbetsplats! Vi letar efter en social och utåtriktad person som skapar bra relationer med de allra flesta. Service för dig är a och o och du finns alltid i närheten med en hjälpande hand. Idealkandidaten arbetar på ett strukturerat sätt men ser också möjligheter till förändringar och tar egna initiativ utifrån det. En av dina kollegor heter Jaana och arbetar som både vaktmästare och husmor. Du kommer arbeta en hel del tillsammans med Jaana samtidigt som du ingår i ett stort arbetslag på 13 personer.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 25-03-2018

Fastighetstekniker sökes till Sodexo!
StudentConsulting
För kunds räkning söker vi nu fastighetstekniker som vill vara en del utav ett starkt team samt som vill få bra möjligheter till att utveckla och bredda sina kompetenser. I rollen som fastighetstekniker ställs det krav på noggrannhet och god planering samt förmågan att prioritera rätt. Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvara för att optimera den dagliga driften i våra kunders fastigheter.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018