Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fastighetsskötare till södra Stockholm - Direktrekrytering till Coor
MTX Rekrytering & Bemanning
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer – såväl privata som offentliga.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-04-2019

Fastighetsskötare till norra Stockholm - Direktrekrytering till Coor
MTX Rekrytering & Bemanning
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer – såväl privata som offentliga.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-04-2019

Reparatör
Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen! Kundorienterad reparatör till Riksbyggen i Luleå Som reparatör hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kund.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Vaktmästare till Rudbeckianska gymnasiet
Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Vill du ha ett arbete där du får vara en närvarande vuxen för våra elever? Är du dessutom händig och trivs i en roll med mycket service? Då har vi tjänsten för dig! Som vaktmästare vågar vi erbjuda dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du kommer tillhöra en positiv arbetsgrupp där vi har kul på jobbet! Varmt välkommen till Rudbeckianska gymnasiet. Vi är Sveriges första gymnasium som grundades år 1623 av biskop Johannes Rudbeckius. Vi är stolta över vår skola med fina lokaler.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Driftledare VVS
Sisab
Håller du med om att barnen är det viktigaste vi har? På SISAB får du arbeta med att driftoptimera framtidens utbildningsmiljöer i en av Europas mest expansiva regioner. Ditt uppdrag I rollen som Driftledare VVS är ditt övergripande uppdrag att svara för driftledning inom SISAB:s driftavdelning som ansvarar för bland annat energi, VVS- och kylsystem.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Vaktmästare sökes till kunduppdrag i Västerås!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi nu en vaktmästare med placering i Västerås. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag-fredag och uppdraget förväntas starta i april. Som vaktmästare är du ansiktet utåt mot kund. Du kommer att arbeta med en rad olika åtaganden inom ramen för kundens avtal, såsom olika vaktmästerisysslor, ta emot och utföra beställningar på uppdrag både i dator och telefon. Du kommer att vara aktiv och delta i att leverera tjänster såsom gods, byte av glödlampor, mindre reparationer och arbetsplatsflyttar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Fastighetsreparatör
Region Gotland, Fastighetsservice Visby
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Teknikförvaltningens fastighetsförvaltnings-avdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler m.m.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Fastighetstekniker, Umeå
Region Västerbotten, Fastighet
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Vaktmästare
Norsjö kommun
Välkommen att arbeta med oss mot målsättningen om världens bästa vardag! Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden. Vi söker nu en ny tekniskt kompetent serviceperson till vårt team i Teknikavdelningen som kan hjälpa oss höja vår servicenivå ytterligare. Verksamheten leds av chef för avdelningen Teknik samt en byggnadstekniker som har ett samordningsansvar. Teknikavdelningen tillhör verksamhetsområdet kommunal utveckling.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 02-03-2019

Bovärd
AB Botkyrkabyggen
Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med ca 11 000 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen. Vi söker en Bovärd som ska bygga goda kundrelationer och verka för en hög trivselfaktor och låg omflyttningsgrad.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019