Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fastighetstekniker till SVEFAB i Solna
Starfinder
Om företaget SVEFAB tillhandahåller fullservice för fastighetsägare genom kostnadseffektiva, miljömässiga och långsiktiga förvaltningsåtgärder inom tre segment: teknisk förvaltning av fastigheter, administrativ förvaltning av fastigheter och ekonomisk förvaltning av fastigheter. Sedan starten 2001 har företaget både växt i storlek och utvecklat förvaltningen. De hjälper kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med allt inom fastighetsskötsel. SVEFAB har i dag cirka 60 anställda och omsättningen har de senaste åren legat stabilt runt 100 mkr.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 18-04-2020

Fastighetstekniker
Fortifikationsverket
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Vaktmästare Rådavallen
Råda Bk
Nuvarande heltidsanställd Vaktmästare har flyttat till annan ort och vi söker en efterträdare. Du har tillsammans med föreningens Idrottsplatsansvarig ett övergripande ansvar för skötsel och drift av fotbollsanläggningen. Arbetsuppgifter: Gräsklippning, kritning, gödsling och bevattning mm Skötsel och snöröjning av konstgräsplan Städning av omklädningsrum mm och tvättning matchkläder Enklare underhåll byggnader, maskiner Fördelning av träning/matchtider per plan/omklädningsrum Arbetsledning bidträdande vaktmästare
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Servicetekniker/fastighetsskötare till Partillebo
Partillebo via Manpower rekrytering
Partillebo är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3800 lägenheter och ca 230 000 m2 lokaler, samt verkar som samhällsbyggare i Partille kommun. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Du kommer att utgå från något av Partillebos fyra områdeskontor i Partille. I tjänsten ingår tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheterna både vad det gäller den inre- och yttremiljön.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Fastighetsskötare till Huddinge
Coor Service Management
Är du en person som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Din arbetsplats Hos oss kommer du att arbeta med fastigheter och hyresgäster i södra Stockholm, främst i Huddinge. I rollen kommer du tillsammans med kollegor arbeta för att säkerställa den framtida driften, utvecklingen av fastigheterna samt garantera hyresgästers nöjdhet.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 11-01-2020

Drifttekniker styr/regler sökes till Linköpings Universitetssjukhus
Lassila & Tikanoja FM
Är du en drifttekniker med styr och regler nära ditt hjärta? Söker du efter nya utmaningar? Här är din chans då vi söker en DRIFTTEKNIKER MED INRIKTNING STYR/REGLER Arbetsuppgifterna i denna tjänst innefattar daglig drift på Universitetssjukhuset i Linköping. Tjänsten är riktad för att ha ett nära samarbete med SRÖ avdelningen där vi behöver stärka upp med en operativ resurs med inriktning på PLC-programmering.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 18-11-2019

Vikarierande kyrkvaktmästare till Svenska kyrkan i Höllviken
Pastorsexp, Kyrkans Hus
Kyrkvaktmästare 100%, vikariat. Innetjänst. Tjänstgöring på gudstjänster med viss fastighetsskötsel. Varaktighet: 1/5 till 31/12 2020 Start 1/5 eller efter överenskommelse. Du ska tillhöra Svenska kyrkan och dela dessa värderingar. Vi önskar att du är självgående men också en lagspelare och serviceinriktad. Kväll- och helgtjänstgöring förekommer. Körkort och egen bil krävs.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Kyrkvaktmästare till Svenska kyrkan i Höllviken
Pastorsexp, Kyrkans Hus
Kyrkvaktmästare 100%, innetjänst med ansvar för kyrkliga inventarier, städning av kyrkor och tjänstgöring på gudstjänster m.m. Start 1/5 eller efter överenskommelse. Du ska tillhöra Svenska kyrkan och dela dessa värderingar. Vi önskar att du är självgående men också en lagspelare och serviceinriktad. Kväll- och helgtjänstgöring förekommer. Körkort och egen bil krävs. CV, personligt brev, referenser senast 8/12, 2019 till hollviken.pastorat@svenskakyrkan.se eller Höllvikens församling, Kyrkvägen 7, 236 32 Höllviken. Ansökningarna behandlas löpande.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Fastighetsskötare
Stöten i Sälen AB
Är du sugen på att jobba i en härlig fjällmiljö med utsikt över den svenska fjällkedjan? Stöten växer så det knakar och en spännande vinter stundar med bl.a en nybyggd internationell flygplats 15 minuter bort. Vi har de senaste åren storsatsat med nya liftar, mer boende, bättre snösystem, nya nedfarter och mycket mer. I Stöten finns allt från gamla timmerstugor till nybyggda lägenheter som behöver servas och tas hand om. Som fastighetsskötare hjälper du skidsemestrande gäster i deras boende med t.ex trasiga lampor och möbler, byte av vitvaror, vattenläckage eller el som inte fungerar.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Teknisk Fastighetsförvaltare till Skellefteå
NP3 Fastigheter AB - Skellefteå
NP3 är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter i främst norra Sverige. Företaget grundades 2010 i Sundsvall och har i dag drygt 40 anställda. Bolaget är indelat i sex affärsområden: Sundsvall, Gävle, Dalarna, Östersund, Umeå och Luleå. Anställda finns i alla de sex affärsområdena. Fastighetsbeståndet består av cirka 1 300 000 kvadratmeter i uthyrningsbar area fördelat på drygt 330 fastigheter inom främst segmenten handel, industri/logistik och kontor. Marknadsvärdet på fastighetsportföljen uppgick per den 30 september 2019 till 10,6 miljarder kronor.
Skapad : 08-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019