Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Dals Högens Gård AB söker Fastighetsskötare
Lars Olav
Dals Högens Gård AB erbjuder sina kunder bland annat fastighetsskötsel av mindre och medelstora fastighetsbestånd. Vi söker nu en fastighetsskötare på 60% för att genom konsultuppdrag serva våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Lön och övriga anställningsvillkor följer kollektivavtal. Sex månaders provanställning tillämpas. Arbetsuppgifter: . Inre och yttre skötsel/underhåll av fastigheter. . Trappstädning. . Skötsel av grönytor, rabatter, häckar och träd. . Snöröjning, grusning och sandning på vintern. . Förebyggande underhåll av fasader, dörrar och fönster. .
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Medarbetare till Drift- och Underhåll
HIREQ AB
Om Ystad Hamn Logistik AB: Ystad Hamn Logistik AB har sedan 2000 ansvaret för hamnverksamheten i Ystad, vilket innebär all operativ drift, underhåll och utveckling. Under 2017 slog hamnen för tredje året i rad nya rekord avseende godsmängd, lastfordon, personbilar och passagerare. Hamnen är Sveriges största hamn med daglig färjetrafik till Polen och Bornholm samt Sveriges tredje största färjepassagerarhamn. Vi är ca. 30 anställda. Arbetsbeskrivning: Verksamheten i hamnområdet är en levande plats i Ystad.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Bovärd / Fastighetsskötare till Willhem
Palm & Partners Bemanning AB
Arbetsbeskrivning Har du tidigare erfarenhet av arbete inom fastighetsskötsel och dessutom trivs med att dagligen träffa och hjälpa hyresgäster? Då har vi tjänsten för dig! Palm & Partners söker nu en driftig bovärd till Willhem med placering straxt norr om Stockholm, i Blackeberg och Hässelby. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta relativt omgående och fortlöpa 6 månader. Därefter kommer rätt person att erbjudas anställning direkt hos Willhem. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Sopmaskinsförare/Fastighetsskötare - yttre skötsel
Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 26-07-2019

Drifttekniker till Teknisk Service
Regionservice, Teknik och fastighet, Teknisk Service Södra Halland
Är du drifttekniker och har ett starkt intresse för teknik samt viljan att utvecklas inom flera teknikområden? Då har vi tjänsten för dig!   Vi på Teknisk service har flera uppdrag inom Region Halland. Vårt största uppdrag är från Regionfastigheter och innebär att vi ansvarar för den kontinuerliga driften av regionens fastigheter. Ett annat stort uppdrag är att, med olika typer av teknisk kompetens, serva den teknikintensiva verksamheten som bedrivs i dessa fastigheter. Teknisk service är geografiskt indelad i två avdelningar (norr/söder).
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Tekniker fastighetsdrift, Sunne och Skoghall
Sodexo AB
Sodexo söker nu drifttekniker för placering på Tetra Pak i Sunne och Skoghall. Sodexo levererar en mängd integrerade FM-tjänster i ett paketerat format, däribland drift och underhållstjänster inom fastighetsteknik, både invändig och utvändig miljö. Som drifttekniker hos Sodexo får du möjlighet att utveckla och bredda dina kompetenser. För att lyckas i detta arbete är det av yttersta vikt att förstå helheten och verka för att hela uppdraget och teamet levererar rätt produkt med högsta kvalitet. Som drifttekniker kommer du att arbeta med olika arbetsuppgifter enligt kunds önskemål.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Solcellsmontörer sökes i Stockholm
Athletic Work
OM FÖRETAGET Vår kund erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Dom projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har företagetsamlat på sig massor av referenser och har monterat ca 10 MW solceller.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 06-09-2019

Vaktmästare
Åstorps kommun, Haganässkolan
Vill du vara med att utveckla vår verksamhet? Välkommen till Åstorp Söderåsstaden där människor och företag möts och växer. Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen. Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Fastighetsarbetare
Nyköpingshem
I exakt 70 år har Nyköpingshem spelat en viktig roll i kommunens expansion och bostadsutveckling genom att bygga nytt, bygg till och bygga om. Med drygt 4 000 bostäder är vi Nyköpings ledande bostadsföretag med gott om nöjda hyresgäster. Det tänker vi fortsätta att vara i 70 år till. Minst. För att ha de bästa förutsättningarna att möta framtidens utmaningar söker vi en fastighetsarbetare. Gillar du att arbeta i en händelserik miljö med kunden i fokus? Våra FASTIGHETSARBETARE gör bostadsområdena attraktiva!   Som fastighetsarbetare jobbar du nära våra kunder – hyresgästerna.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Vaktmästare/tekniker
Lunds kommun, Utbildningsområde 5
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten. Är du kreativ, effektiv och strukturerad?
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 07-08-2019