Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Arena söker personal via JOBBCHANSEN 1 JUNI i Strängnäs
Arena Personal Nordic AB
JOBBCHANSEN 1 JUNI Välkommen att träffa Arena Personal på Jobbtorg Strängnäs, Trädgårdsgatan 12 (mitt emot kommunhuset ovanför ICA Bengtsson) klockan 9:00-11:00 den 1 juni. Vi får då möjlighet att träffa dig och du får möjlighet att träffa oss.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Bilmekaniker/fordonstekniker till Mekonomen
Din bilverkstad i Mölnlycke AB
Mekonomen gör BilLivet enklare. Mekonomen Nordic är en ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butikskedja och tre unika verkstadskoncept i form av Mekonomen Bilverkstad, Speedy och MekoPartner. Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och på Island och erbjuder ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Mekonomen står för helhetslösningar, innovation, kompetens, prisvärdhet och hög kvalitet. Tillsammans med Meca och Sørensen og Balchen är vi en del av Mekonomen Group.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Servicetekniker, mek till Cranex i Kiruna.
Ghost Competence AB
Cranex AB fortsätter expandera och söker nu en Servicetekniker, mek till Kiruna. Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men anställning sker direkt hos Cranex AB. Information om tjänsten Du kommer att jobba med kranunderhåll i Servicegrupp Kiruna, Servicegruppen arbetar med åtaganden över längre tid och arbetar i Cranex eget servicesystem med tillhörande analysarbete.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

Mekaniker
I.A. Hedin Bil AB
Om rollen   Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilsmekaniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Servicetekniker till Sulzer
OPG Stockholm Rekrytering
Är du praktiskt lagd och har ett genuint intresse av teknik och mekanik? Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28. Dina arbetsuppgifter I rollen som servicetekniker ingår bl.a. service, felsökning, reparation, montage och driftsättning av Sulzers egna och andra fabrikat i deras egna serviceverkstad och ute hos deras kunder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Servicetekniker - Truckar
Toyota Material Handling Sweden AB
Toyota Material Handling Sweden Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Hamnens Bilverkstad & Däck söker Skånes bästa mekaniker
Transport & Boendeomsorg i Syd AB
Det är dags för Hamnens Bilverkstad & Däck att boosta upp sitt team med ytterligare en bilmekaniker, du blir den sjätte personen i gruppen som kommer till en välutrustad verkstad, där ambitionen är att alla ska kunna allt för största möjliga flexibilitet. DIN PROFIL Vi söker dig som är utbildad bilmekaniker, gärna med några års erfarenhet, meriterande är om du är extra duktig på Volkswagen men vi servar och reparerar alla typer av märken. Vår största kundgrupp består av företag med företagsbilar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Lastbilsmekaniker till Malte Månson Verkstäder AB i Karlstad!
Kornboden
2018 är vi ett 100-årigt företag som vårdar och utvecklar vår teamkänsla mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon. I dag finns vi på 12 orter i landet. Nu erbjuder vi dig att få vara med i den spännande utvecklingen av vår verkstadskedja där kvalité och kundnöjdhet är ett stort fokus. Vi har många stora kunder, både lokalt och nationellt, och utvecklingsplanerna för framtiden ser riktigt lovande ut. Vill du vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa verkstadskedja för tunga fordon med den högsta kundnöjdheten?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Servicetekniker till Linde
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Har du mekat med truckar, traktorer, bilar eller övriga fordon tidigare? Vill du arbeta med frihet under ansvar? Då kan tjänsten som servicetekniker hos Linde Material Handling vara perfekt för dig. Till Linde Material Handling söker vi nu en servicetekniker. Du kommer att vara stationerad på en verkstad i Hallstavik, Norrtälje där du arbetar i team om 3-4 personer. Ni kommer tillsammans att lägga upp ert dagliga arbete och fördela ansvaret. Arbetsuppgifterna kommer framförallt innefatta reparation och underhåll av gaffeltruckar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Servicetekniker
J. Sörling-Ilsbo AB
J. Sörling-Ilsbo AB utvecklar, tillverkar och säljer dumprar, lastväxlare, kärror och tippflak. J. Sörling-Ilsbo AB bildar tillsammans med systerbolaget PLS & Sala Truck Service AB (www.pls.se) Lastfordonspåbyggargruppen Nordic truck bodies AB, en del i Industrikoncernen Inducore (www.inducore.se). Med mer än 170 års gemensam erfarenhet har vi utvecklats från vagnssmedja till modern påbyggnadsindustri och är idag en av Sveriges ledande påbyggare av lastbilar och släpfordon. Sörling-Ilsbo finns i Knivsta och Enånger. Huvuddelen av tillverkningen sker i Enånger.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :