Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Bilbärgning och verkstad i Varberg AB
Bilbärgning och verkstad AB är en liten verkstad som främst jobbar med reparering av fordon. I arbetsuppgifterna ingår bilmekanisk arbete, däckbyte och annat förekommande inom yrket. Väldigt mycket reperation av diverse personbilar. Vi söker en person som har tidigare jobbat som bilmekaniker och har mycket god kännedom om fordon samt har b körkort. Vi är en enskild firma som tar väl hand om våra kunder därför söker vi en person som dels har en god hand med människor men också har arbetserfarenhet och utbildning som fordonsmekaniker.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Bilmekaniker till JK Bil
JK Bil
Vi på J.K Bil är en märkesoberoende bilfirma som erbjuder bilar i alla modeller och prisklasser. Vi har ett utbud på begagnade bilar i bra skick. Alla våra bilar är besiktade hos Bilprovningen för att garantera ett bra bilköp. Nu söker vi en erfaren bilmekaniker. Tveka inte att höra av dig.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Servicetekniker till Byggnadsmaskiner i Malmö
Byggnadsmaskiner AB
Byggnadsmaskiner AB är ett väletablerat maskinuthyrningsföretag med anor från 60-talet och med kontor på fem orter i Skåne.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Servicereparatör sökes till Laxo Mekan AB!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu en ansvarsfull och driven servicereparatör som kan problemlösning, fordonsel, hydraulik, pneumatik och svetsning. Arbetet är omväxlande och består av att serva och reparera påbyggnader av lastbilar, såsom exempelvis kranar och lastväxlare i verkstad och i fält. Serviceverkstaden består av fyra personer och är ett sammansvetsat gäng med god stämning. Du som söker ska ha minst fordsonsteknisk utbildning på gymnasienivå och ett stort teknikintresse.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Katalogutvecklare/Reservdelsspecialist till AB Reservdelar
Autorekrytering AB
Om företaget AB Reservdelar (ABR) grundades 1942 som ett reservdelsbolag till Philipsonkoncernen. 1981 såldes företaget och sedan mars 2006 innehas aktiemajoriteten i bolaget av Springlake Invest AB. ABR representerar välkända tillverkare av bilreservdelar. Kunderna är i huvudsak bildelsgrossister och motorrenoverare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Maskinmekaniker
Hyr In i Ängelholm AB
Verksamhetsbeskrivning Hyr-In grundades 2009 i Ängelholm. Bolagets målsättning är att alltid överträffa gårdagens resultat, att visa hjärta, ha passion för uppdraget samt sprida glädje och positiv energi till kunder och medarbetare. Med detta som vår ryggrad har vi tagit oss an uppgiften att förse bygg- & anläggningsbranschen med moderna hyrmaskiner och hyrutrustning. Vi drivs av att göra livet och vardagen enklare för våra kunder. Hyr-In expanderar snabbt och vi söker en mekaniker till Ängelholm. Arbetsuppgifter Som mekaniker arbetar du nära din teamledare och verkstadschefen i Ängelholm.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Bilmekaniker / fordonstekniker till Täby
Arninge Bilverkstad AB
Arninge bilverkstad AB (kallad Arninge bilservice) är en mindre allbilverkstad som ligger i Arninge industriområde i Täby och är ansluten till Autoexperten. Verkstaden drivs av Janne Hamrin och Mats Vierma. Vi arbetar med de flesta bilmärken med har specialiserat oss på Volvo och VW.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist :

Fordonsmekaniker deltid
Saab AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Servicemekaniker Åkersberga
Autorekrytering AB
Om företaget Aftén Bils målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta dig som kund i fokus så vi överträffar dina förväntningar. Genom vårt stora kontaktnät ser vi till att aktivt köpa in bilar så vi har bilar i lager till rätt pris som håller erkänt hög kvalité. Många av våra kunder kommer från Norrort, Åkersberga, Täby, Danderyd, Upplands Väsby, Sollentuna med omnejd.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Juniormekaniker till premium märke i Söderort
Autorekrytering AB
Om oss Om företaget Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018