Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
SERVICETEKNIKER/MONTÖR
MPR LIFTS AB
SERVICETEKNIKER/MONTÖR MPR LIFTS AB är det äldsta och ett av de ledande liftföretagen i Sverige, grundat 1977. MPR LIFTS är idag ett internationellt företag med försäljning i ca 45 länder dit ca 90 % av produktionen exporteras. Vi utvecklar och tillverkar liftar för äldre och funktionshindrade men importerar även trappliftar från några av Europas ledande tillverkare. Vi installerar liftar till den svenska sjukvården genom bostadsanpassning och gör hela det svenska samhället tillgängligt i alla typer av byggnader.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Kundmottagare sökes till Mönsterås
Mekonomen Sverige
Vi söker nu en serviceminded och driven kundmottagare till vår bilverkstad. Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka in kunder på service och reparationer, planera in jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden samt göra beställningar av reservdelar. Du bör ha en god kunskap om bilar och du talar och skriver även obehindrat på svenska. Ett stort fokus ligger på att ge en god service och uppnå en kundnöjdhet. Vi vill att du brinner för att jobba med människor och service. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Underhållsledare till verkstaden på Hisingen depå
Keolis Sverige AB
Vi söker nu dig som vill ha arbetsmiljöansvar och personalansvar för våra mekaniker på Hisingen depå. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

BILMEKANIKER SÖKES
Bil & Alltjänst i Halmstad AB
AnBil Service söker en FORDONSMEKANIKER Vi söker en bil-fordonsmekaniker. Vi söker dig som tidigare arbetat som mekaniker och kan utföra alla uppgifter exempelvis , felsökning, reparationer, service, AC, däck, rekonditionering. Den vi söker ska ha intresse för bilar och ska vara självgående och tycka om att ge service till våra kunder. Sök snarast då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Verkstadsmekaniker till Beck Maskin i Haninge
Beck Maskin Sverige AB
Beck Maskin Sverige AB är en av landets och Nordens ledande importörer av entreprenadmaskiner till bygg, anläggning, kommuner och lantbruk. Vår ägare, Beck Maskin AS, i Norge är ett stabilt familjeägt AAA-företag med 39-års erfarenhet i branschen. Vi har även ett flertal sälj- och servicepartners runt om i Sverige. I vår verksamhet ingår även försäljning av reservdelar och uthyrning av maskiner.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Servicetekniker till Swecon Anläggningsmaskiner i Skövde
Autorekrytering
Om företaget Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Vehicle Operations Manager
Voi Technology AB
The growing VOI Technology team is in the process of making the dreaded morning commute to work exponentially more enjoyable. In due time, we will have a network of electrically-powered scooters (VOIs) throughout densely populated urban centers. Users will access these vehicles via a phone application and ride to wherever they need to be, leaving the scooter for the next user. Our Vehicle Operations organisation is tasked with ensuring VOIs are maintained and repaired quickly and to a high standard.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Tekniker till EuroMaint Rail för längre uppdrag
Autorekrytering
Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Lastbilsmekaniker
Ado Åkeri AB
Om dig: Du har fordonsteknisk kunskap och praktisk erfarenhet av arbete med reparationer av lastbilar men också andra fordon. Som person är du positiv, drivande, inte rädd för att ta eget initiativ. Du ska ha känsla för god service. Körkort: B, har du C-, E- är det meriterande. Arbetslivserfarenhet: Lastbilsmekaniker: Erfarenhet efterfrågas, 2-5 års erfarenhet. Om tjänsten: Du ska utföra underhåll och reparationer på lastbilar och andra fordon. Ansökan: Maila in din ansökan. Bifoga CV och personligt brev. Vi behöver även ditt fullständiga namn, adress, e-post och telefonnummer.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 10-09-2018

Fordonsteknik = ny karriär!
Semcon Sweden AB
Söker du en ny väg framåt?    Hos oss på Semcon i Trollhättan och Göteborg finns det flera vägar att gå för dig med fordonstekniska kunskaper, vi har tre roller som är ytterst viktiga för oss, våra kunder och den framtida fordonsindustrin. Om du har fordonskunskaper och intresse, har vi rollen för dig: vilken väg väljer du att ta?    Är du skicklig på:  Fordon, reparation och metodik? Vill du kombinera kontors- och verkstadsmiljö samt hjälpa verkstäder att framgångsrikt och prismedvetet hjälpa sina kunder att reparera framtidens fordon?
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018