Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Medarbetare till vår uthyrnings- och serviceavdelning, Vernum Maskin
Gillar du maskiner, praktisk arbete och service?
Vernum Maskin är ett modernt maskinuthyrningsföretag med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder flexibilitet, hög servicegrad och en modern maskinpark till våra kunder. Vi hyr ut anläggningsmaskiner, byggmaskiner, bodar, fordon och trafikavstängningsmaterial.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Till Hammar Maskin i Olsfors söker vi en servicetekniker/reparatör!
Logent Resurs AB
Tycker du om att jobba med händerna? Har du kanske ett bil- eller teknikintresse? Är du driven och självgående? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Om tjänsten Till våran kund Hammar Maskin i Olsfors söker vi nu en person som kommer att jobba som servicetekniker/reparatör. Du kommer att arbeta på reparationsavdelningen med att felsöka, reparera eller renovera chassin och krandetaljer till Hammarliften. Tjänsten är på heltid med start i augusti.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 24-07-2019

Servicetekniker sökes till Stockholmsområdet!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Är du tekniskt intresserad och gillar att arbete självständigt? Just nu söker vi på Uniflex enklare servicetekniker till vår kund i Stockholm med start omgående. Arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag och du utgår från ditt hem med tjänstebil. Uppdraget är på långsikt fortlöpande och för rätt person kan det leda till anställning direkt hos vår kund. Arbetsuppgifter: Vår kund har ett flertal biltvättar placerade runt om i Mälardalsområdet. Rollen går ut på att agera hjälptekniker till de ordinarie serviceteknikerna på plats.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Servicemekaniker till Sörlings-Ilsbo Knivsta
Autorekrytering AB
Om företaget J. Sörling-Ilsbo AB utvecklar, tillverkar och säljer dumprar, lastväxlare, kärror och tippflak. J. Sörling-Ilsbo AB bildar tillsammans med systerbolaget PLS & Sala Truck Service AB (www.pls.se) Lastfordonspåbyggargruppen Nordic truck bodies AB, en del i Industrikoncernen Inducore (www.inducore.se). Med mer än 170 års gemensam erfarenhet har vi utvecklats från vagnssmedja till modern påbyggnadsindustri och är idag en av Sveriges ledande påbyggare av lastbilar och släpfordon. Sörling-Ilsbo finns i Knivsta och Enånger. Huvuddelen av tillverkningen sker i Enånger.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Extrapersonal till företag inom träning
AMGA AB
AMGA är ett bolag med expertis inom service, bank & finans, försäkring och försäljning. Vi är specialiserade på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling. Företaget är medlem i Almega Tjänsteföretagen och tillämpar kollektivavtal för branschen. Vi söker nu dig som vill jobba lite extra hos ett mycket professionellt och spännande företag inom träningsområdet. Uppdraget är ett kortare uppdrag från augusti till september, men därefter också fortsatt vid behov. Arbetsbeskrivning Som extraresurs kommer du att hjälpa erfarna servicetekniker ute på fältet. Där du kommer att bistå vid ex.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Fordonstekniker till Kubikenborg Aluminium AB
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning För Kubals räkning söker vi på Uniflex en fordonstekniker för direkt rekrytering. Du som fordonstekniker kommer att bli direkt anställd av Kubal, som är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt som levereras till press – och valsverk över hela Europa.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Vi söker duktiga mekaniker till Göteborg!
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Är du tekniskt intresserad och har ett stort bilintresse? Letar du efter ett arbete med varierande arbetsuppgifter så kan det vara dig vi söker! Just nu söker vi efter flera duktiga mekaniker till olika bilanläggningar runt om i Göteborg. I ditt arbete som mekaniker kommer du utföra service och arbeta med reparationer och felsökningar på personbilar.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Mekaniker till Oresund DryDocks i Landskrona
ActivPersonal AB
ActivPersonal har sedan 2008 framgångsrikt hjälpt våra kunder med att hitta och leverera kompetent personal. Vi är en personlig och engagerad personalpartner. Vi levererar effektiva, flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Vi är sedan 2009 via Kompetensföretagen, ett auktoriserat bemanningsföretag och sedan juli 2019 även ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi har AAA i kreditvärdighet enligt Bisnode.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Servicetekniker Transportkyla
FMR Rekrytering och Bemanning AB
Brinner du för att meka och lösa kluriga tekniska utmaningar? VTK Transportkyla (Växjö Transportkyla) är ett familjeföretag i andra generationen, som under de senaste 5 åren befunnit sig i en expansiv fas och som nu även startar upp verksamhet i Göteborg (Hisingen). Företaget är generalagent för Mitsubishi transportkylaggregat i Skandinavien, och är en av marknadsledarna inom detta område i Sverige. Bolaget har ett helägt dotterbolag i Södertälje. VTK har även verksamhet via en partner i Finland. Dina arbetsuppgifter Som en del av verkstadsteamet kommer du att få växa in i din roll.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 07-08-2019

Montör/Servicetekniker
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Vi söker en montör/servicetekniker till en av våra kunder i Billesholm. I rollen som montör/servicetekniker arbetar du med service, reparation, felsökning och montering av lantbruksmaskiner på verkstad och ute på fältet. I början av anställningen ges god introduktion av företagets produkter.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019