Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicetekniker/Mekaniker Spånga
Swecon Anläggningsmaskiner AB
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Fordonsmekaniker till Göteborgs Stads Leasing AB
Lernia
Göteborgs Stads Leasing AB (GSL) tillhandahåller finansiell- och operationell leasing av lös egendom, exempelvis IT-utrustning, spårvagnar, motorfordon och personalcyklar för stadens alla verksamheter. Bolaget tillhandahåller även miljövänliga varutransporter, administration av fordonsförsäkringar och trafikutbildningar. Med denna samordning uppnås en affärsmässig och kostnadseffektiv samhällsnytta med miljön i fokus. Vill du tillhöra ett bolag där ett av Sveriges mest spännande miljöuppdrag är i full gång?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Bussmekaniker Gislaved
Gislaved
Vi söker nu dig som vill ta ansvar för våra 27 nya Scaniabussar vad gäller service, monteringar, och reparationer i vår verkstad som du själv får vara med och utforma. I juni 2020 kommer Vårgårdabuss AB att ta över linjetrafiken i och kring Gislaved och Värnamo.Vi bygger en ny depå för 23 bussar i Gislaved med verkstad, personalutrymmen, tvätt och kontor. Därtill kommer vi hyra en depå för 4 bussar i Värnamo. Vårgårdabuss är ett bussbolag som driver linje-, skol- och beställnings-trafik med kunden i centrum.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Reservdelsman/kvinna
KRISTINEHAMNS BILDEMONTERING & BILSERVICE AB
Nu behöver vi en ny medarbetare till Kristinehamns bildemontering. Är du en driven bilmekaniker med teknisk kompetens? Då är du kanske den vi söker! Du är en självständig lagspelare som alltid ser till att sätta kunden och service i första rummet. Vidare har du en fordonsteknisk utbildning och det är meriterande om du har jobbat med reservdelar.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Båtmekaniker/Båtrecond
Marinhjalpen Sweden AB
Marinhjalpen Sweden AB Vi bedriver service & reparationer av fritidsbåtar. Vi är mobila från Varberg-Strömstad i någon av våra servicebilar. Så skulle olyckan vara framme är vi alltid nära till havs. Våran verkstad samt förvaring är belägen på Tjörn (Wallhamn marina) där du med enkelhet tar dig sjöväg samt med bil. Vi hanterar båtar upp till ca 35 ton. Vi är specialister på Volvo Penta motorer samt transmissioner. Vi tillhandahåller stort lager av Volvo Penta drev samt motorer. Vi har diagnostikverktyg för samtliga motormärken. Välkomna till Marinhjalpen Sweden AB Vi söker nya medarbetare.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Verkstadsassistent och mekaniker sökes till Bilfirma
Lomma Car Select AB
Lomma car select AB söker för närvarande en ambitiös och stresstålig bilmekaniker som kan assistera vår mekaniker. Erfarenhetsnivån vi söker är egentligen inte baserad på tiden man arbetat inom yrket utan att man utöver att assistera mekanikern ska kunna jobba självständigt med enklare arbeten som byte av chassidelar och bromsar, däckskifte, oljeservice, felsökning och förberedelse till besiktning och liknande. Det är viktigt att man brinner för arbetet med bilar då vi har en relativt hög försäljning och ett lager på ca 120 bilar.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2020

Mekaniker till Oresund DryDocks i Landskrona
ActivPersonal AB
ActivPersonal har sedan 2008 framgångsrikt hjälpt våra kunder med att hitta och leverera kompetent personal. Vi är en personlig och engagerad personalpartner. Vi levererar effektiva, flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Vi är sedan 2009 via Kompetensföretagen, ett auktoriserat bemanningsföretag och sedan juli 2019 även ett auktoriserat rekryteringsföretag. Vi har AAA i kreditvärdighet enligt Bisnode.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Fältservicetekniker / Servicetekniker / Verkstad / Mekaniker / Reparatör
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Vill du arbeta som Servicetekniker på ett projekt med start i januari?
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker i Jönköping. Du kommer att arbeta med installationer och service av elektronik, IT och mekanik, arbetet utförs i projektform. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara att arbeta med all EL och IT på bussar och tåg. Arbetet innefattar allt från att dra kabel till att arbeta med felsökningar. Som servicetekniker arbetar du ute hos kunden och du kommer arbeta i team. Projektets längd kommer att vara från januari till juli med möjlighet till förlängning.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Servicetekniker/Underhållstekniker till Norrköping
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Vill du arbeta som Servicetekniker/Underhållstekniker? Då har vi tjänsten för dig. Du kommer att få ett flexibelt arbete där du utgår hemifrån och även avslutar din arbetsdag hemma. Du får tillgång till tjänstebil och kommer att planera och strukturera upp din egen arbetsdag. Vi söker nu personal till Norrköping med omnejd. Du blir en del av en arbetsgrupp med 10-12 tekniker. I rollen som servicetekniker/underhållstekniker kommer du att arbeta ute på fältet hos olika kunder med att förebygga, reparera samt underhålla företagets produkter.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019