Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicetekniker på heltid till Cramo
Academic Work
Är du en noggrann och strukturerad person med intresse för maskiner? Ser du det som en självklarhet att göra det där lilla extra för dina kunder? Då är detta tjänsten för dig! Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag. OM TJÄNSTEN Som Servicetekniker hos CRAMO kommer du tillhöra ett härligt team på 10 personer och ha en central roll där du är länken mellan verkstad och innesälj.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Älskar du att meka och är problemlösare? Sök till verkstadsmekaniker!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av reperationer, service, felsökning av entreprenadmaskiner och tunga i fält och i verkstad. Maskinerna innefattar t.ex. kranar, stapellyftar samt både lätta och tunga lastbilar.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 22-12-2018

Stridsfordonsmekaniker inriktning stridsfordon 122
Försvarsmakten
Försvarsmakten söker stridsfordonsmekaniker med inriktning Stridsfordon 122 Har du några års erfarenhet som stridsfordonsmekaniker eller mekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Stridsfordonsmekaniker inriktning stridsfordon 90
Försvarsmakten
Försvarsmakten söker stridsfordonsmekaniker med inriktning Stridsfordon 90 Har du några års erfarenhet som stridsfordonsmekaniker eller mekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Spännande roll som servcetekniker!
Maxkompetens Konsult AB
Dina arbetsuppgifter För direktrekrytering till kund söker vi nu en tekniker med intresse för el och elektromekanik. Vår kund är ett internationellt företag som är världsledande inom lösningar för märkning och spårbarhet både för den industriella och estetiska marknaden. Bolaget har cirka 1000 anställda runt om i världen och idag jobbar fyra av dessa på bolagets Sverigekontor i södra Stockholm. På kontoret i Stockholm arbetar man tätt tillsammans med kollegorna och atmosfären genomsyras av att man hjälps åt, får utrymme för sina idéer och att beslutsvägarna är korta.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Lastvagnsmekaniker till Atteviks i Växjö
Lernia
Vi söker nu en lastvagnsmekaniker för direktanställning hos vår kund i Växjö. Har du servicekänsla, initiativförmåga och viljan att utvecklas då kanske du är den vi söker! Om företaget Vår kund Atteviks Lastvagnar AB ingår i Attevikskoncernen och finns på åtta orter i Småland; bland annat Växjö. En av de större återförsäljarna för Scania Sverige. Förutom försäljning omfattar verksamheten service och skadereparationer.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Lastbilsmekaniker
Wikan Personal
På uppdrag från en av våra kunder söker vi nu ett antal kvalificerade Lastbilsmekaniker. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att Du är på vår verkstad för att felsöka, reparera och serva lastbilar. Utförande av servicearbeten och reparationer i verkstad och ev i fält. Vara delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna. Vara med att skapa nya rutiner för att arbetet skall bli effektivt.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Internationell servicetekniker till Marinspect
ActivPersonal AB
ActivPersonal har sedan 2008 framgångsrikt hjälpt våra kunder med att hitta och leverera kompetent personal. Vi levererar effektiva, flexibla och skräddarsydda lösningar för alla typer av företag, oberoende av storlek. Vi är sedan 2009 via Kompetensföretagen, ett auktoriserat bemanningsföretag. Följ och gilla oss på LinkedIn och Facebook. . Marinspect Safety & Rigging AB, kallat Marinspect, utför service och inspektioner av säkerhetsutrustning ombord på fartyg och riggar i hela världen.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Fordon- o maskintekniker
Järfälla kommun, Transport och verkstad
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Bygg- och miljöförvaltningens enhet Transport och Verkstad, verksamheten Verkstadsservice behöver nu förstärka med en fordon- och maskintekniker.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

JOPRA söker bussmekaniker
Autorekrytering
Om företaget Vi söker nu en mekaniker på heltid till Jopras verkstad i Kungälv. Jopra startades 2002 och har över 20 års erfarenhet i branschen. De arbetar med många olika partners bland annat Vest och Irisbuss. Dessutom har dem ett reservdelssortiment för Iveco bussar, stora som små. De reparerar och servar tillsatsvärmare och tillhandahåller lager för Spheros/Stroco. Dina arbetsuppgifter Som mekaniker kommer du arbeta med reparationer, service och felsökning på bussar. Det kan även förekomma arbete med el & hydraulik.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019