Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nu söker vi en Maskintekniker!
Framtiden AB
Är du en positiv och driven tekniker i början av din karriär eller som har jobbat något år. I så fall är detta jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med att ställa och tömma robotmaskiner. Ställa kan göras både mekaniskt och via en dator det beroende på maskin. Det förekommer mellan 1 och 15 olika ställ per dag på 6st maskiner. Avdelningen har sitt eget ansvar att planera sin dag utifrån uppdragen som ligger i arbetssystemet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Servicetekniker, montör, tekniker sökes till tjänst på heltid!
StudentConsulting
Har du erfarenhet och vill jobba med teknik och installationer av större maskiner? Är du serviceinriktad och tycker om att arbeta självständigt? Då är det dig vi söker! För kunds räkning söker vi nu en servicetekniker/ montör på heltid. Du kommer att ha ett omväxlande jobb som innebär att leverera bästa möjliga montage, allmän maskindrift och service till egna, distriktets och företagets kunder. Vidare ska du hantera och rapportera serviceordrar i företagets fältservicesystem. Du utgår från hemmet och jobben är mestadels i Stockholms-området.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Underhållsmekaniker
Randstad AB
Underhållsmekaniker Har du ett mekanikintresse och önskar arbeta med reparation, service och montering av industrimaskiner? I så fall bör du läsa vidare. Vi söker dig med lämplig utbildning inom underhåll, serviceteknik, automationsteknik eller motsvarande kunskap förvärvat genom yrkeserfarenhet som underhållsmekaniker. Välkommen med din ansökan! Omfattning: Heltid Arbetsuppgifter: Här får du ett omväxlande roligt yrke inom industrin där vanligt förekommande arbetsuppgifter är service av maskiner, reparation, förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll och svetsning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Servicetekniker till varierande tjänst
Framtiden AB
Är du en praktiskt lagd person som har ett intresse för att meka? Missa inte chansen att jobba med ett varierande och utvecklande jobb! Dina arbetsuppgifter I rollen som servicetekniker kommer du att underhålla maskinerna som finns på plats hos Cogra Pro. En rolig och varierande tjänst där du får upplärning på plats, och alla verktyg för att utvecklas i ditt arbete. Exempel på arbetsuppgifter: - Service och underhåll av befintlig maskinpark i industrimiljö - Viss hantering av farligt gods.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 20-07-2018

Windpower Service technician Munkflohögen-1800018N
Vestas Northern Europe AB
Service Sweden/Finland > Region North Sweden > Jämtland Vestas North and Central Europe är en affärsenhet som omfattar Skandinavien, Storbritannien, Irland, Polen, Finland, Baltikum, Tyskland, Benelux såväl som Östra Europa samt södra delen av Afrika. Vi ansvarar för försäljning, projekt, installation och service för vindparker i dessa regioner. Vi har ett regionalt kontor i Malmö såväl som lager runt hela Sverige. Serviceavdelningen för Sverige och Finland ansvarar för service och underhåll av våra vindkraftverk i länderna.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Åmål: Servicetekniker till Euromaint Rail
Jobbakuten Väst AB
Vi söker en underhållstekniker till anläggningsunderhåll för direktrekrytering till Euromaint Rail i Åmål. Arbetsbeskrivning: I din roll som underhållstekniker förvaltar du anläggningens processutrustning.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Tekniker för skylifts i Stockholm
Barona Human Resource Services AB
Vi söker just nu nästa nyckelspelare för service av olika modeller av JLG:s liftar! - Företaget är en ledande designer och tillverkare av arbetsplattformar och man hittar JLG:s produkter och personal över hela världen. De ser sig själva som mer än bara ett tillverkningsföretag och sätter stort fokus även på oöverträffad utbildning och service. - JLG är placerade på Enköpingsvägen 150, Järfälla. Det är endast en restid på totalt 34 minuter från Stockholm med tåg till Kallhäll och en busstur på 2 stationer.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Montörer till industriföretag
Adecco Sweden AB
Adecco söker montörer på heltid med geografisk placering i Västerås. Du kommer att b.la att ansvara för montering, momentdragning och kontaktpressning. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom industribranschen och kan starta omgående? Då är tjänsten som montör på Adecco något för dig! Om tjänsten Du kommer att arbeta med slutmontage till färdig produkt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat montering, momentdragning, montering av både större och mindre slag, kontaktpressning samt lödning.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 16-06-2018

Mekaniker Tormaskinssalen
Domsjö Fabriker AB
Bioraffinaderiet Domsjö Fabriker söker en dagtidsgående mekaniker för reparationsarbeten på maskinutrustning inom avdelning torkmaskinssal. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av reparationsarbeten som kan uppstå på avdelningen, exempelvis på pumpar och växellådor samt lagermontering. Tjänsten är direkt underställd arbetsledaren för torkmaskinssalen. Du som söker bör ha mekanisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av lagermontering. Du är noggrann och har ett stort mekaniskt intresse.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Industrimekaniker till Gyproc Saint-Gobain
Pema People AB
Om kundbolaget: Gyproc är en del av den globala koncernen Saint-Gobain som startade sin verksamhet 1665 och har idag cirka 180.000 anställda i 64 länder. Gyproc erbjuder kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. I samarbete med Gyprocs kunder och partners utvecklar och levererar de innovativa, säkra och hållbara lättbyggnadssystem, främst för innerväggar, ytterväggar och undertak. Deras system bygger på gips och stål som är 100 procent återvinningsbara.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 23-06-2018