Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teknisk Installatör sökes till Sveriges största telekombolag
Academic Work
Vill du få en inblick i morgondagens teknik och få utlopp för din passion på ett företag som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter? Har du ett stort tekniskt intresse och någon form av teknisk bakgrund? Då är detta tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en teknisk installatör med start omgående. Arbetet är beläget på vår kunds stora testcenter i Norrort och du kommer arbeta i team om 4–5 personer och med en team manager som introducerar dig i ditt arbete.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Vi söker en IT-tekniker till ett världsledande företag inom IT!
Market Partner Scandinavia AB
Together with Market Partner, leading companies within the IT and Telecom industries get access to the most skilled technology-, sales- and marketing professionals. Market Partner Scandinavia is trusted advisor to some of the most well-known brands in the Nordics and the world. With successful, well-trained individuals and teams, we strengthen the position and marketshare for new and existing products or services. Beskrivning: Dina uppgifter som IT-tekniker är att ge support på plats till kunder.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Maskinoperatör till kund i Varberg
Randstad AB
Maskinoperatör sökes Just nu söker vi maskinoperatörer till våra kunder i Varberg! Trivs du att jobba i en industriell miljö där du får utlopp för din praktiska ådra? Vill du utvecklas och bredda dina kompetenser? Då ser vi fram emot din ansökan, redan idag! Omfattning Tjänsten avser en 6 månaders visstidsanställning på heltid.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Fältmekaniker till Ramirent i Örebro
OnePartnerGroup
Vi söker nu en Fältmekaniker till expansiva Ramirent som kommer arbeta med reparation och underhåll av liftar och anläggningsmaskiner. I rollen arbetar du på fältet hos Ramirents kunder i och runt om Örebro. Om du är en serviceinriktad, social och engagerad person med några års erfarenhet från verkstadsarbete, då kan tjänsten vara rätt för dig! Om Ramirent Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Har du en praktisk utbildning från gymnasiet? Vi söker juniora tekniker!
Framtiden AB
Har du studerat en praktisk linje på gymnasiet och vill få arbeta med spännande teknik som förbättrar människors vardag? Då har vi ett spännande jobb för dig! Dina arbetsuppgifter Som tekniker hos vår kund arbetar du med installationer och reparationer av repeatrar på tåg samt ha andra varierande uppgifter så som att bygga ställningar för arbeten samt assistera vid stora projekt. Du jobbar med mycket frihet under ansvar och arbetar alltid tillsammans med en annan kollega. Ni utgår från kontoret i Årsta och tar er därifrån tillsammans till den plats där ni ska utföra dagens arbete.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Underhållsmekaniker
Södra Wood
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Nu söker vi på Södra en Underhållsmekaniker till vårt sågverk i Långasjö. En tjänst för dig med tekniskt intresse, erfarenhet inom branschen och som vill jobba i en växande och modern industri tillsammans med oss ett riktigt härligt gäng.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Pooltekniker till kund Kristianstadregionen
EF Sverige AB
Om företaget För kunds räkning söker vi nu erfaren pooltekniker. Dina arbetsuppgifter Som pooltekniker kommer du att arbeta med nybyggnationer, om- och tillbyggnationer, underhållsarbeten samt byggservice. Arbetstiderna är förlagda mån-fre 07.00-16.00, lön enligt avtal. Tjänsten är tänkt som en hyrrekrytering på 6 månader, därefter går anställningen över till kund under förutsättning att allting fungerar. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom byggbranschen med installation av pooler och tidigare har arbetat med ovan nämnda arbetsuppgifter.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Mekaniker
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker mekaniker till en av våra kunder i centrala Stockholm. Arbetet kommer innebära underhåll, reparation och ombyggnation av större fordon. Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start snarast enligt överenskommelse. Du kommer inledningsvis vara anställd via Ikett, därefter är målet att anställningen går över direkt hos kund. Om företaget Företaget utför reparations-, och underhållsarbete av större fordon.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

REKRYTERINGSTRÄFF INDUSTRI, VERKSTAD, EL, ADMINISTRATION OCH PARKARBETARE
Arcus Resurs AB
Arcus Resurs är ett rekryteringsföretag med attraktiva resurslösningar till företag och organisationer. Med lokal förankring förser vi våra kunder med kompetent och välmotiverad personal för ett tillfälligt eller permanent behov. Vi fokuserar på kvalitet och effektivitet i våra uppdrag. För mer information läs på www.arcus.nu Välkommen på rekryteringsträff på Arcus i Bromölla!  Måndagen den 4 mars kommer Ikett Personalpartner AB till Arcus i Bromölla. Ikett är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad personal och tjänstemän.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Bilmekaniker, Sundsvall
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Är bilar ditt stora intresse? I så fall kommer du att trivas hos vår kund! Nu söker vi efter två stycken duktiga mekaniker till Sundsvall. Arbetet innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar & lätta lastbilar i vår kunds moderna verkstad. Som mekaniker är du en viktig del i kvalitetsarbete och verksamheten som helhet. Du skall besitta en inre motor och kunna överblicka vad som behöver göras på arbetsplatsen. Personliga egenskaper Vi vill att du som person är noggrann, har lätt för att samarbeta samtidigt som du tar för dig på ett ödmjukt sätt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019