Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Tekniker/montör
Elon Malmfälten AB
Elon i Gällivare söker Tekniker/Montör Vill du bli vårt ansikte utåt där din roll blir den sista viktiga länken i en kedja att få glada och nöjda kunder? Dina primära arbetsuppgifter är leverans och installation av vitvaror och luftvärmepumpar, men i tjänsten ingår även ansvar för lager, fordon, och ett visst butiksarbete. Vi söker dig som är en händig person, då du även kommer att utföra reparationer på de produkter vi säljer. Vi håller en hög servicegrad mot våra kunder, vilket vi kräver av dig samt att du har B-körkort
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist :

Maskinskötare till livsmedelsindustri
Wikan Personal
Nu söker vi ytterligare maskinskötare till ett av Österlens största livsmedelsföretag. Dina arbetsuppgifter Arbetet består av att självständigt sköta en tillverkningsmaskin. Inställning, emballagepåfyllning, övervakning och kvalitetsprovning ingår. Skift-arbete. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker dig som är intresserad av att jobba med maskiner. Du är teknisk, engagerad och har lätt för att lära nya saker. Du gillar att jobba med andra människor och är van vid att arbete i ett högt tempo.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Duktig verkstadstekniker till Still
STILL SVERIGE AB Göteborg
OnePartnerGroup söker för direktrekrytering verkstadstekniker som vill tillhöra Still Sverige ABs laguppställning.Här finns stora möjligheter att utvecklas både för dig som är junior och till dig som har flerårig erfarenhet. Är du den personen? Sök nu! OM STILL Spela i den högsta divisionen: STILL är en ledande leverantör av skräddarsydda intralogistiklösningar. Bli en del av vårt topplag och bege dig ut på spelplanen för att imponera på våra kunder världen över tillsammans med ca 9000 kollegor. I jakten på innovativa lösningar spelar alla positioner hos oss en avgörande roll.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Tekniker
Spendrups
Nu söker vi tekniker till Logistiks avdelning Drift och Underhåll! Du får en spännande roll i en ung och dynamisk avdelning, möjligheten till att tillhöra ett lag som ger service och skapar bättre förutsättningar för sina intressenter! Spendrups har investerat i ett högautomatiserad höglager där logistiklösningen är bestående av automation i olika delar, hissar, bansystem, monorailbana och kranar. Avdelningsbeskrivning Avdelningen ansvarar för drift och underhåll av höglagret och tillhörande delar.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Reparatör till mekanisk underhåll
Göteborgs Stad , Renova AB
Renova är den ledande miljökoncernen i avfalls- och återvinningsbranschen i Västsverige. Koncernen består av två bolag: Renova AB, som arbetar med ägarkommunernas direkttilldelade uppdrag och Renova Miljö AB, som konkurrerar med andra företag om uppdrag från företag, verksamheter och kommuner. Vi är totalt ca 750 medarbetare inom koncernen. Verksamheten för mekaniskt underhåll söker nu två reparatörer till avfallskraftvärmeverket i Sävenäs. Här omvandlas brännbart avfall från hushåll och verksamheter till värme och el.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Ledigt jobb som mekaniker/tekniker i Göteborg
OnePartnerGroup Väst AB
Är du tekniskt intresserad, har elbehörighet som BB2 eller BB1? Är du en social person som tycker om att se till så att processer rullar på? Då kan det vara just dig vi söker! Vi söker just nu dig som är mekaniskt kunnig och vill ha en seriös arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER: Som mekaniker/tekniker kommer du att arbeta med att underhålla och förebygga eventuella avvikelser som kan påverka produktion.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Produktionstekniker
Randstad AB
Produktionstekniker Produktionstekniker Har du erfarenhet av rollen som tekniker eller har en verkstadsteknisk utbildning. Har ett tekniskt intresse och är händig? Då har vi jobbet för dig! Randstad söker nu efter de bästa teknikerna för våra kunders räkning. Vikten ligger i vilja och inställning. Om tjänsten: Arbetsuppgifterna består av att utifrån tekniska underlag montera ihop del system. Produktionsplanering av eget arbete. Test, felsökning och verifiering av system. Meriterande om du har jobbat i LEAN.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 15-10-2019

Fältingenjör för JLG
Barona Human Resource Services AB
Vi söker nu fältingenjörer till JLG, ett tekniskt utmanande och varierande arbete för dig som gillar att vara ute på fältet och arbeta med moderna verktyg och produkter. JLG utökar sitt oerhört professionella eftermarknadsteam i Norden, ta chansen och sök redan idag. Som fältingenjör på JLG arbetar du direkt gentemot kunden, med service och underhåll av accessfordon för at säkra drift och kvalité. Den här tjänsten gäller för Region Mitt och vi ser gärna att du är bosatt i närheten av Örebro eller Linköping.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Fältingenjör för JLG
Barona Human Resource Services AB
Vi söker nu fältingenjörer till JLG, ett tekniskt utmanande och varierande arbete för dig som gillar att vara ute på fältet och arbeta med moderna verktyg och produkter. JLG utökar sitt oerhört professionella eftermarknadsteam i Norden, ta chansen och sök redan idag. Som fältingenjör på JLG arbetar du direkt gentemot kunden, med service och underhåll av accessfordon för at säkra drift och kvalité. Den här tjänsten gäller för Region Norr och vi ser gärna att du är bosatt i närheten av Umeå.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Svetsare till Make Large Weld
Alfa Laval
Introduction Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. För oss är god arbetsmiljö en självklarhet och därför föredrar vi ett mångsidigt arbete med möjlighet till rotation! Vi söker därför personal till svetsavdelning med flexibilitet till montagen i Lund. Så, vad ska du göra idag? Who you are Om jobbet Vi söker nu svetsare med flexibilitet till montage.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019