Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bil- och maskinreparatör
Kristianstads kommun
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Tekniska nämnden ansvarar genom C4 Teknik för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Installationsledare för system inom sjukvårds- och läkemedelstillverkning
Academic Work
Som installationsledare hos Brookhaven får du det bästa av två världar. Du får både arbeta praktiskt med installationer ute hos kunder runt om i Norden samt med administrativa uppgifter från kontoret som är beläget i en hemtrevlig villa. För dig med erfarenhet av installationer inom bygg, el eller automation finns nu möjligheten att fortsätta karriären som installationsledare med stort eget ansvar. OM TJÄNSTEN I rollen som installationsledare arbetar du nära projekteringsgruppen som tillsammans med dig kommer bestå av fyra personer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Servicetekniker / Mekaniker
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Underhållstekniker till Borlänge, Sandviken eller Gävle
Midroc Electro
Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Fysiker, Datatekniker, Elektroteknikingenjörer - SE HIT!
Academic Work
Dymola, AI, AR, VR, Phyton, C#, R, Lambda Expressions <3 Processindustri? JA! Det är Way Forward och tillsammans med Valmet kan du nu anta din nästa utmaning. Dessutom kickstartar du din anställning med ett talangprogram! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en ingenjör till avdelningen för Process och Simulatorer till Valmets talangprogram som startar hösten 2019.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Fordonstekniker
Inlandståget AB
Vi behöver nu en fordonstekniker som även ansvarar för vår lagerhantering. I den här tjänsten ingår både verkstadsarbete och lager/förrådshantering och du kommer att arbeta oregelbundet i Östersund. Hos oss har du följande arbetsuppgifter: *Fordonsunderhåll * Godshantering * Hantera lagersystem * Visst inköp Som en del av koncernen Inlandsbanan ser trafiken för oss på Inlandståg olika ut beroende på säsong och därmed också verkstadens arbete. Under sommaren kör vi turisttrafiken mellan Mora och Gällivare medan vi under vintertid kör persontrafik dagligen mellan Östersund och Mora.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Underhållstekniker till vår kund i Rydaholm
Empleo Växjö AB
Till vår växande kund i Rydaholm rekryterarvi nu en Underhållstekniker. Du kommer i din roll att tillhöra teknikavdelningen vars huvuduppgift är att hålla företagets maskinpark igång.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 18-06-2019

Verkstadskunnig Maskinoperatör till 2-skift sökes!
First Personalpartner AB
Verkstadskunnig Maskinoperatör till kundföretag i Svenljunga!: Arbetsuppgifter Vi söker en Maskinoperatör med bred allmän verkstadskunskap! Du som Maskinoperatör kommer att ta hand om en av kundföretagets större produktionsmaskin och har därför en viktig roll i processen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av service- och maskinunderhåll, ställ av maskin samt diverse reparationer. Arbetet är varierande och du får upplärning på plats. Uppdraget är långsiktigt och chansen till överanställning är stor.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Tågreparatörer till Arriva sökes!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning På uppdrag av Arriva Sverige AB söker vi nu två händiga och självgående tågreparatörer till deras underhållsavdelning på Mörbydepån i Danderyd. Du blir anställd hos Uniflex och uthyrd till Arriva, men efter en tids inhyrning finns goda möjligheter till att få anställning direkt hos kunden. Start omgående. Arriva etablerade sig på den svenska marknaden 1999 och är idag ca 4500 anställda och har sitt huvudkontor i Stockholm, de är idag en del av Europas största koncern för persontrafik.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Servicetekniker Auma
EssRek AB
Om tjänsten: AUMA Scandinavia har över 50 års erfarenhet som leverantör av elektriska ställdon och servicetjänster till följande marknader: Energi- & Kraftindustri, Vatten & Avlopp, Industri & Marin samt Olja & Gas. Elektriska ställdon har en viktig funktion för styrning och reglering av flöden i rörsystem som ingår i processtekniska anläggningar. Vi har försäljningskontor i Sverige och Danmark samt agenter i Norge och på Island. Huvudkontor, lager, montageverkstad och utbildningscenter är beläget i Malmö.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019