Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teknikintresserad person till innovativt företag!
Academic Work
Till Coloreel söker vi nu en person som ska ingå i deras testgrupp. I den här tjänsten kommer du att få vara delaktig i ett innovativt företag som nu går in i en ny fas. Coloreel utvecklar en helt ny produkt som kommer att revolutionera arbetsmarknaden där du får chansen att arbeta med spännande och nytänkande teknik. Vi söker dig som vill vara med i den här utvecklingen och som brinner för teknik.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 17-12-2019

Projektledare
Sveriges Television AB
SVT Umeå söker två projektledare med huvudsakligt uppdrag att projektleda samt exekutivt producera minoritetspråkprogram på meänkieli, jiddisch, romani, samiska och teckenspråk. Utöver det huvudsakliga uppdraget kan du även komma att projektleda programuppdrag inom SVT Umeås övriga genreområden fakta, livsstil, barn, livsåskådning, samhälle och dokumentärer. Roll Projektledarna inom SVT arbetar utifrån ett antal gemensamma grundläggande arbetsprocesser.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Distans-TOM till SVT, Remote Technical Operation Manager
Sveriges Television AB
Placeringsorten är Malmö men du kommer att arbeta över hela Sverige samt utomlands. SVT i Malmö har under flera år producerat framgångsrika program som Sommarlov, Antikrundan, Robins och Musikhjälpen. Nu söker vi en person med hög teknisk kompetens och mångårig erfarenhet av teveproduktion som kan vässa SVT Malmö ännu mer. Vi söker en person som vill anta utmaningen att öka andelen distansproduktion i SVT i stort och i Malmö i synnerhet. Att arbeta som distans-TOM på SVT Produktion är spännande och utmanande i en bransch som är mitt i en stor förvandling.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Digital reporter
Sveriges Television AB
Är du en engagerad, driven och vass digital nyhetsreporter? Nu behöver vi dig som brinner för webbjournalistikens möjligheter. SVT lokala nyheter är mitt inne i ett förändringsarbete där vi fokuserar på att vässa våra lokala nyheter online. SVT Nyheter Jämtland bevakar de åtta kommunerna i Jämtlands län. Vi är cirka tio personer som jobbar på redaktionen. Vi värdesätter särskilt vår sociala arbetsmiljö, där alla jobbar för och med varandra på ett konstruktivt sätt.  Jobbet som digital reporter handlar om att driva och skapa webbjournalistik för SVT Nyheter Jämtland.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

UX Designer
Cliff Design
At Cliff Design, we focus on design! We are working as team members in our OEM-clients design departments and we are work with project-based commitments towards other clients. We constantly need to be challenged and are always interested in connecting with dedicated creative souls. Currently we are looking for UX/UI Designers. Job Description You will be responsible of designing user experiences for different products. Considering the whole scope of UX you are to challenge and innovate the way users interact with the whole eco-system of products and services.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Biblioteksassistent, visstid
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Webbredaktör till Utbildningsförvaltningen
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Bibliotekarie
Södertörns Högskola
Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 11 000 studenter, cirka 70 program och 270 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På Södertörns högskola blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Flexibelt extrajobb som biblioteksassistent i Umeå
Bemannia
Vi söker vikarierande biblioteksassistenter som vill ha ett flexibelt arbete i Umeå och som vill bidra till ett gott bemötande och god servicekänsla. Om uppdraget Som vikarierande biblioteksassistent arbetar du i ett direkt kundbemötande där du i huvudsak kommer att besvara kunders frågor. Arbetspassen kan vara förlagda vardagar, kvällar eller helger. Dina kvalifikationer Du har intresse för litteratur och kultur, och vi ser gärna att du studerar en relevant utbildning för tjänsten. Du är självständig, kommunikativ, stresstålig och ansvarstålig.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Kulturreporter till P1 i Malmö
Sveriges Radio AB
Som kulturreporter förväntas du producera nyheter och reportage för framför allt Kulturnytt men också P1 Kultur. Du arbetsleds av redaktörer och producenter på olika sändningsorter i landet vilket ställer stora krav på samarbetskompetens och självständighet. Är du en driven nyhetsreporter som vill bevaka kulturen i södra Sverige? Du kommer att bevaka kultur både regionalt, nationellt och internationellt.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019