Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ingenjör med intresse för teknisk dokumentation till Swedish Net
Academic Work
Är du utbildad ingenjör med ett stort tekniskt intresse och en utpräglad förmåga att uttrycka dig i skrift? Då är det kanske just dig vi söker till Swedish Nets avdelning för teknisk dokumentation! Swedish Net satsar på ambitiösa talanger och ger därför dig med ingenjörsbakgrund möjligheten att ta en nyckelroll i tekniskt utmanande projekt på säkerhetsklassade anläggningar. Sök redan idag då urvalet sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Swedish Nets räkning en ingenjör till företagets avdelning som arbetar med förfrågningsunderlag och teknisk dokumentation.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Översättare/undertextare Danska
VSI ORDKEDJAN AB
VSI/Ordkedjan jobbar med översättning och undertextning av tv-program. Företaget grundades 1997 och är sedan 2004 en del av VSI-koncernen med kontor världen över, som utför alla tänkbara språkuppdrag. Vår största marknad är tvkanaler och produktionsbolag i Skandinavien. Vi på Ordkedjan vet att kunderna vill ha blixtsnabba leveranser och väl utförda jobb till rimliga priser. Allteftersom bolaget har växt till ett av Sveriges ledande översättningsföretag har vi strävat efter att bibehålla den filosofin.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Översättare/undertextare Finska
VSI ORDKEDJAN AB
VSI/Ordkedjan jobbar med översättning och undertextning av tv-program. Företaget grundades 1997 och är sedan 2004 en del av VSI-koncernen med kontor världen över, som utför alla tänkbara språkuppdrag. Vår största marknad är tvkanaler och produktionsbolag i Skandinavien. Vi på Ordkedjan vet att kunderna vill ha blixtsnabba leveranser och väl utförda jobb till rimliga priser. Allteftersom bolaget har växt till ett av Sveriges ledande översättningsföretag har vi strävat efter att bibehålla den filosofin.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Grafisk formgivare med kunskap i animation och illustration
Sveriges Utbildningsradio AB
Sveriges Utbildningsradio, UR är ett flermedialt public service-bolag som ska göra skillnad i människors lärande. UR:s uppgift är att bidra till kunskap och utbildning samt att bredda, förstärka och komplettera andras utbildningsinsatser. UR är i en spännande utvecklingsfas och digital transformation. Vi är cirka 230 medarbetare som huvudsakligen arbetar i Stockholm. UR söker en grafisk formgivare med kunskap i animation och illustration.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Bildretuschör
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Linjepunkt Repro arbetar med avancerad bildretusch och grafisk produktion. Vi finns i centrala Falun och Stockholm och är ett framgångsrikt företag inom den grafiska branschen. Huvuddelen av produktionen består av kreativa bildarbeten av hög kvalitet för kunder med högt ställda förväntningar och kvalitetskrav. Framgångsreceptet är enkelt – hårt arbete, stor kunskap och lojala medarbetare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Visual Merchandiser/Säljare sökes till Mall of Scandinavia och Solna
Hemtex AB
Att komma hem ska vara härligt, tycker vi på Hemtex. Vi söker just nu en försäljningsorienterad Visual merchandiser till våra team i Solna och Mall of Scandinavia. Vi tror att du, precis som vi alltid sätter kunden i fokus och vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem.  Du brinner för mötet med kund och vill bidra med en kundupplevelse i världsklass. Som VM hos oss ansvarar du för att hålla konceptuellt omhändertagande i butik, kampanjgenomförande och försäljningsoptimering.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 29-12-2018

Kommunikatör sökes för kortare uppdrag i Malmö
Experis AB
Vår kund inom Region Skåne behöver förstärka sitt kommunikationsteam omgående och i 2-3 månader framöver. Som kommunikatör jobbar du nära de olika verksamheterna, stöttar verksamhetscheferna och sitter med i verksamhetens ledningsgrupp. Du kommer att arbeta med förändringskommunikation, kommunikation mellan chef och medarbetare och med kommunikationsplaner. Eftersom uppdraget är ganska kort kräver det att du som kommer in har god erfarenhet av liknande uppdrag. Låter detta spännande i dina öron så är du varmt välkommen med din ansökan.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Teckenspråkstolk
Uppsala kommun
Valsätraskolan Kan du teckenspråk? Valsätraskolan söker dig som kan hjälpa en elev med hörselnedsättning att tolka i olika situationer. Tycker du att det låter intressant ber vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Valsätraskolan (F-9) har cirka 950 elever läsåret 2018-19. Klicka här (http://www.valsatraskolan.uppsala.se) för att läsa mer om arbetsplatsen. Ditt uppdrag Din arbetsuppgift innefattar huvudsakligen tolkarbete till en elev i årskurs 9 med hörselnedsättning i klassrumsmiljö, vid möten och scenframträdanden.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Kidswear Fashion Design Assistant
H&M Hennes & Mauritz AB
Are you a creative and professional fashion design assistant who would love to work for H&M Kidswear? The H&M Design and Buying Office is based in Stockholm, Sweden. This is where we design and develop our collections of garments and accessories for a great variety of customers. As a Kidswear Design Assistant you will work in a team at one of our concept Kidswear. Together with the rest of the team you will produce and develop collections that will be sold worldwide in all H&M markets.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 25-12-2018

Visual Merchandiser WIndow & Campaign
Gina Tricot Sweden
Vi söker nu enVisual Merchandiser som bliransvarigför att Gina Tricots koncept visualiseras och optimeras i skyltfönster och kampanj. Du kommer att tillhöra vår Visual Merchandising-avdelning och arbeta nära vår retailledning, mkt samarbete med vårCreative director, marknads- och inköpsavdelningar.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-06-2019