Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fagottist, tutti med plikt på kontrafagott
Kungliga filharmonikerna
Kungliga Filharmonikerna, chefdirigent Sakari Oramo söker från 1 januari 2020 fagottist, tutti med plikt på kontrafagott Provspelningsrepertoar i omgång 1 Wolfgang Amadeus Mozart Fagottkonsert B-Dur KV 191, sats 1 med kadens. Orkesterutdrag (fagott). Provspelningsrepertoar i omgång 2 Wolfgang Amadeus Mozart Fagottkonsert B-Dur KV 191, sats 2 med kadens på kontrafagott. Orkesterutdrag (kontrafagott). Provspelningsrepertoar i omgång 3 Camille Saint-Saëns Sonat för fagott och piano, sats 2. Orkesterutdrag Provspelningen äger rum 10-11 maj 2019. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 8 april 20
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-04-2019

Studio Fotograf till Ellos hemstudio.
Ellos AB
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med bolagen Ellos, Jotex och Stayhard. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Ellos Group – med huvudkontor i Borås – är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 700 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Vi söker dig som skulle kunna bli vår punktskriftsspecialist
Myndigheten för tillgängliga medier
Vi är ett nationellt kunskapscentrum för tillgängliga medier som arbetar för att alla ska ha tillgång till nyheter, litteratur och samhällsinformation. Detta utifrån vars och ens förutsättningar, oavsett läsförmåga eller funktionsnedsättning. Vill du vara en del av vårt viktiga, demokratiska uppdrag? Vi söker dig som vill bidra till allas rätt att läsa på sina villkor, genom hela livet. Du utgår från läsarens behov och ser till helheten. Du är samarbetsinriktad, generös med din kunskap, prestigelös och nyfiken på nya utmaningar. För dig är ett positivt och inkluderande arbetsklimat viktigt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Journalist till P4 Värmland
Sveriges Radio AB
Journalist till P4 Värmland Som reporter på P4 är du den som fångar upp det som händer lokalt. Du agerar och sänder direkt – alltid med människorna som utgångspunkt och med syfte att beröra.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Bibliotekarie till Biologibiblioteket
Biologiska institutionen, Naturvetenskapliga fakulteten, Lunds Universitet
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor. Vid Naturvetenskapliga fakulteten bedrivs forskning och utbildning inom biologi, astronomi, fysik, geovetenskap, kemi, matematik och miljövetenskap. Verksamheten bedrivs vid nio institutioner samlade inom norra universitetsområdet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Barnbibliotikarie
Ljusdals kommun
Arbetsplats Vi söker dig som är utbildad bibliotekarie och som vill arbeta med verksamhet för barn och unga.   Din arbetsplats blir främst på Ljusdals nyrenoverade huvudbibliotek, som är inrymt i det välbesökta kommunhuset. Viss tjänstgöring på vår nya bokbuss ingår också. Ljusdals kommunbibliotek ingår i samarbetet HelGe-biblioteken, som är ett nätverk mellan folkbiblioteken i Gävleborgs län. Arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för verksamheten för barn och unga inom Ljusdals kommunbibliotek. Du kommer att ingå i och få en ledande roll i bibliotekets barnteam.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Vill du hjälpa oss att skapa teknikinformation med användaren i fokus?
Semcon Sweden AB
Är nyfiken på rollen som Teknisk skribent och Semcon som arbetsgivare? Då är vi minst lika nyfikna på dig!    Kärt barn har många namn och kanske känner du mer igen dig i titlar som Technical communicator, Information engineer, Informationsingenjör eller Teknikinformatör. Oavsett - har du liksom oss ett starkt tekniskt intresse samt tycker om att beskriva, förmedla och sammanställa tekniskt avancerade funktioner i text & bild? Då tror vi att du kan vara vår nästa kollega!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-04-2019

Bibliotekarie vid Umeå universitetsbibliotek
Umeå universitet, Umeå universitetsbibliotek
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 000 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Bibliotekarie
Sigtuna kommun, Biblioteksenheten
Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Kommunikatör till Polismyndigheten/NFC, Linköping
Polismyndigheten, Kommunikationsavdelningen
Kommunikationsavdelningen har ca 190 anställda. Avdelningen består av nio enheter samt ett kansli som lyder direkt under avdelningschefen. Kommunikationsenheten för region öst och NFC leds av en kommunikationschef och består av 15 medarbetare placerade i Linköping, Jönköping och Eskilstuna. ARBETSUPPGIFTER Som kommunikatör på Nationellt forensiskt centrum blir du ansvarig redaktör för tidningen Kriminalteknik, en facktidning som riktar sig till rättsvårdande myndigheter. I arbetsuppgifterna ingår att leda redaktionsrådet, planera tidningen och driva tidningens utveckling.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019