Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektsamordnare - Stockholm
Konstnärsnämnden
Vi söker en projektsamordnare till formområdet inom Iaspisprogrammet vid Konstnärsnämnden. I din roll ingår att: - arbeta med programmets uppdrag att främja formområdets internationalisering - utforma och genomföra besöksprogram och med internationella expertbesök - koordinera och genomföra publika program - vara kontaktperson för residensstipendiater - stärka residensstipendiaters nätverkande och synlighet i hela landet - vara delaktig i strategiska diskussioner med verksamhetsledare och övriga samordnare om programmets utveckling Eftersom Konstnärsnämnden är en relativt liten arbetsplats
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist :

Document Controller/ Delprojektledare
Etteplan
Din roll  Som Document Controller på Etteplan kommer du ha fler möjligheter än du kunnat ana.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Projektledare
Projektledaravdelning
Vill du bli vår nya projektledare och ha en nyckelroll i ett modernt operahus?  GöteborgsOperan är ett operahus med engagerade medarbetare, avancerad teknik, komplex organisation och ett effektivt projektorienterat arbetssätt. Grunden i verksamheten är opera, dans och musikal, där du som projektledare ansvarar för och driver de produktioner som spelas på våra scener i huset, i regionen och på turnéer både nationellt och internationellt.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Skolbibliotekarie till Withalaskolan - vikariat
Vetlanda kommun, Grundskola
Söker du en ny utmaning eller funderar du på att ändra livsstil? Bli en av 2 500 medarbetare i Vetlanda kommun, som varje dag gör skillnad för andra människor. Du kommer till en kommun som växer, både företag och invånare ökar i antal. Vetlanda är den vänliga, aktiva småstaden med handel, service, ett aktivt föreningsliv och en leende landsbygd med fantastisk natur in på knuten. Vetlanda är en del av småländska höglandet och mittpunkt mellan Jönköping, Kalmar och Växjö. Det är här du har chans att växa. Som medarbetare och som människa.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Bibliotekarie till Enheten för kunskapsstöd, Helsingborg
Region Skåne, Skånevård Sund, förvaltningsledning
Gör skillnad. Varje dag. Biblioteket vid Helsingborgs lasarett, är en del av Enheten för kunskapsstöd som tillhör verksamhetsområdet FoU, Skånevård Sund. Vårt uppdrag är att bidra till högre kvalitet för alla i vården genom att stödja lärande, forskning och utveckling i bred mening. Våra målgrupper är personal, studenter, patienter och deras närstående i hela vårt ansvarsområde, som förutom Helsingborg, även omfattar Ängelholm, Landskrona, primärvården samt psykiatrin.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Digital redaktör till P4 Skaraborg
Sveriges Radio AB
P4 Skaraborg söker nu en digital redaktör som har känsla för hur all bra radio vi gör får spridning och når så många som möjligt utanför det vanliga FM-lyssnandet. Din främsta uppgift blir att utveckla vårt digitala utbud utifrån de nya vanor som nu växer fram där lyssning sker allt mer i mobilen. Du måste också vara duktig på att kommunicera med våra lyssnare. Vi har en aktiv och stor publik och ligger i toppskiktet av de lokala kanalerna inom Sveriges Radio när det handlar om antalet lyssnare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Arkivarie, vikariat
Avdelningen Samlingar
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor. Universitetsbiblioteket, som är ett fristående bibliotek inom nätverket Lunds Universitets Bibliotek, är ett tvärvetenskapligt bibliotek med bas i omfattande samlingar av såväl tryckt som elektroniskt material. Biblioteket är också studiecentrum med 500 läsplatser.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Universitetsbibliotekarie KvinnSam
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Vi söker en universitetsbibliotekarie till KvinnSam - nationellt bibliotek för genusforskning!  Göteborgs universitetsbibliotek är ett av landets största bibliotek och består av åtta bibliotek med olika ämnesinriktningar.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Nordsverige söker Reporter till Sollefteå
Tidningar i Norr AB
Verksamhetsbeskrivning Nordsverige är en av fyra tidningar i Tidningar i Norr AB. Företaget fokuserar sin verksamhet på fådagarstidningar och räknas som Norrlands ledande företag i sin genre. Tidningar i Norr ger förutom Nordsverige ut Västerbottningen, Västerbottens Mellanbygd, Lokaltidningen, Jord&Skog samt fristående kundtidningar. Tidningar i Norrs journalistiska arbete utförs av reportrar vid redaktionerna i Umeå, Vännäs, Nordmaling, Vindeln, Robertsfors, Lövånger, Burträsk, Lycksele, Storuman, Vilhelmina, Bredbyn, Sollefteå och Kramfors.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018

Västerbottningen söker Reporter till Vännäs
Tidningar i Norr AB
Verksamhetsbeskrivning Västerbottningen är en av fyra tidningar i Tidningar i Norr AB. Företaget fokuserar sin verksamhet på fådagarstidningar och räknas som Norrlands ledande företag i sin genre. Tidningar i Norr ger förutom Västerbottningen ut Västerbottens Mellanbygd, Lokaltidningen och Nordsverige. I portföljen finns också Jord&Skog samt fristående kundtidningar.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018