Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vakin söker Dokumentationsansvarig El & Automation till VA Underhåll
Vatten & Avfallskompetens i Norr AB
Vi söker en Dokumentationsansvarig till Underhåll med inriktning mot el och automation. Som dokumentationsansvarig rapporterar du direkt till Underhållschef VA och arbetar med systematisk dokumentation av nya och befintliga ritningar och annan maskinspecifik dokumentation. Målet är att Vakin inom 18 månader har en effektiv kvalitetssäkrad dokumentations och revisionshantering av ritningar inom el och automation och generell ritningshantering. Du har en relevant teknisk gymnasial utbildning inom el eller styr och reglerteknik.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 01-07-2018

Webbredaktör sökes till e-handelsföretag i Solna!
StudentConsulting
Har du en god kommunikativ förmåga, med resultatfokus och erfarenhet av redaktionellt arbete? Då har vi rollen för dig! Vår kund är ett svenskt e-handelsföretag för byggvaror som startades 1965 och finns idag i Sverige, Norge och Finland. Vår kund har kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund och erbjuder produkter såsom uterum, växthus, fönster, dörrar och förvaring. Till deras marknadsavdelning i Solna söker vi nu en webbredaktör. I rollen som webbredaktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att skapa, publicera och redigera digitalt innehåll.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Nationalmuseum söker säljare med kompetens inom Butikskommunikation (Dnr 22
Nationalmuseum
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde senast 2018-0-.20 med sex månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 2018-06-24. Nationalmuseum är en statlig myndighet och Sveriges konst- och designmuseum med ca 130 anställda. Museets samlingar består av äldre måleri, skulptur, teckningar och grafik samt konsthantverk och design från antiken till idag. Nationalmuseum ansvarar även för porträtt­konsten fram till våra dagar genom Statens porträttsamling.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Bibliotekarie
Flens Kommun
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Bibliotekarie eller bibliotekspedagog
Falkenbergs kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen är Falkenberg kommuns tredje största förvaltning med ca 140 medarbetare och en omsättning omkring 145 mkr. Förvaltningen ansvarar bland annat för idrotts- och badanläggningar, ishall, evenemangshall, bibliotek, offentlig konst, designmuseum och kulturarv. Öppen ungdomsverksamhet, föreningsstöd, skötsel av kommunens skogar, parker, grönytor och stränder ligger också under förvaltningens ansvarsområde. Vi letar efter dig som tillsammans med dina kollegor vill inspirera och bidra till utvecklingen av kommunens biblioteksverksamhet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Vill du vara med i vårt fantastiska team?
Semcon Sweden AB
Teknikinformatör, teknisk skribent eller technical communicator? Oavsett vad du kallar dig – älskar du teknik och har du fokus på slutanvändaren? Då vill vi träffa dig!    Semcon Product Information  Product Information är ett fokusområde inom Semcon som består av ca 700 experter på produktinformation vilket gör oss till en av de största aktörerna i världen inom detta område. Här finns en unik möjlighet för dig att utvecklas genom att hämta inspiration, idéer och lösningar från många olika branscher och områden via ett brett nätverk av Semconkollegor.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Musikerassistent till Wien
Svenska kyrkan i utlandet
Svenska kyrkan i utlandet finns i 24 länder runt om i världen. Uppdraget är att finnas till för svenskar som befinner sig utanför Sveriges gräns. Vare sig man är ute på resa, arbetar eller bor utomlands behöver man ibland en fast punkt i tillvaron där man känner sig hemma och får tala sitt modersmål. En plats där man kan möta nya vänner och uppleva gemenskap och trygghet men också, inte minst viktigt, dela sorg och få stöd i svåra stunder. Utlandsförsamlingarna arbetar på samma sätt som en församling i Sverige.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Nu söker vi en bibliotekarie till Region Hallands medicinska bibliotek!
Region Halland, FoU Halland
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Regionkontoret är Region Hallands huvudkontor. Här arbetar cirka 240 personer, de flesta med placering i Halmstad.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Koordinator scenkonst till Dunkers utställningar och scenkonst
Helsingborgs stad, KULTURFÖRVALTNINGEN
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Kulturförvaltningens ledstjärna ”Kulturen är angelägen och avgörande” genomsyrar vårt arbete och motiverar och driver oss framåt. Vi förverkligar de uppdrag som kulturnämnden beslutar och vi gör det med lekfullhet, mod och engagemang utifrån stadens vision.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Bibliotekarie till Ersbodabiblioteket
Samhällsbyggnad, Kultur
Umeå är känt för sitt kreativa klimat med ett rikt, inspirerande, kulturliv av nationell betydelse. När en svensk stad skulle utses till Europas kulturhuvudstad 2014 föll valet på Umeå.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018