Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Reporter, Reporter/Digital redaktör till P4 Gotland
Sveriges Radio AB
P4 Gotland söker en reporter och en reporter/digital redaktör till hösten 2019 ! Var med och bidra till att P4 Gotland ligger i framkant i FM, digitalt och socialt Som reporter på P4 Gotland är du den som fångar upp det som händer lokalt. Du agerar och sänder direkt – alltid med människorna som utgångspunkt och med syfte att beröra.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Service Designer
VOI Technology AB
You get excited when thinking about user-centered design, and you are bursting with ideas on how to re-imagine services, disrupt industries and make the world a better place. You have ground-breaking expertise in designing Services in, for and around products existing in the digital and physical realms. You are very aware that experiences are part of an ecosystem and you know how to orchestrate them. You see the world through a lens of smart interconnected processes, information and products that ultimately brings value to customer.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Elgiganten Sisjön söker merchandiser 50%
Elgiganten AB
Är du vår nya merchandiser?  Som merchandiser så jobbar du med att hålla butiken i topp skick. Påfyllnad, uppdateringar av butikens inredning och allmänt hålla det fint är dina primära arbetsuppgifter. Ditt mål är att hålla butiken enligt koncept och att hålla ordning och reda.   Arbetsglädje Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Danslärare
Uddevalla kommun, Kultur och Fritid
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Intendent till Norrköpings Konstmuseum
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET  Norrköpings Konstmuseum är en nationell aktör med ett internationellt nätverk.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Print designer till Indiska
Indiska
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Produktionstekniker till Sameradion
Sveriges Radio AB
Som produktionstekniker blir du en av Sameradions nyckelpersoner med fokus på ljudteknik och ljudkvalitet. I tätt samarbete med våra reportrar och programledare kommer du att göra nyheter och program i studiomiljö, likväl som att vara med redaktionen i fält. Om Sameradion Sameradion speglar det som sker i Sápmi och rapporterar om samiska, svenska och globala ämnen som är angelägna för det samiska folket. Vårt mål är att vara relevanta och att vår journalistik lämnar spår efter sig samt att publiken är medskapande och att det märks i sociala medier, på webb och i radio.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Norsktalande översättare/skribent på heltid till Nordens största möbelbu...
Home Furnishing Nordic
Nu kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som norsktalande översättare/skribent hos Home Furnishing Nordic som är en del av e-handelsjätten Bygghemma Group. Här får du möjlighet att vara med en spännande resa i ett marknadsledande inredningsföretag i en bransch som är under ständig tillväxt. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos en av Nordens främsta e-handlare! Om företaget Home Furnishing Nordic är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Skräckinjagande Aktörer till Halloween på Gröna Lund
Gröna Lund
Vill du ha höstens läskigaste men också roligaste jobb? Då ska du se hit! För tredje gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 23-08-2019

Teckenspråkstolk, Tolkcentralen Örebro
Region Örebro län
Vi söker dig som är utbildad Teckenspråkstolk och med engagemang och drivkraft vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder Dig en mycket trevlig arbetsplats med många kollegor. Det finns stora möjligheter för Dig till utveckling, både professionellt och personligt. Vi har utvecklingsledare anställda vid verksamheten för att skapa bra förutsättningar för din yrkesutveckling. Det finns även möjlighet till handledning när du arbetar hos oss.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019