Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker en webbutvecklare!
StudentConsulting
Är du en student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba som webbutvecklare? - Då kan du vara den vi söker! Jaretegs jobbar med allt inom Solskydd och Interiör. De är en specialbutik med ett brett sortiment som erbjuder allt från det traditionella till det senaste i design. Hos Jaretgs får du både idéer och inspiration. De har butiker och showrooms i Göteborg och Borås. De söker nu en webbutvecklare som ska hjälpa dem med deras hemsida.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Barnombudsmannen söker kommunikatör med inriktning digital kommunikation
Barnombudsmannen
Barnombudsmannen är Sveriges barnrättsmyndighet. Vi har i uppdrag att företräda barns och ungas rättigheter och intressen utifrån FN:s konvention om barnets rättigheter - barnkonventionen. Barnombudsmannen ska också informera och bilda opinion i frågor om barns och ungas rättigheter. Vi söker en kommunikatör med inriktning mot digital kommunikation. Tjänsten är placerad vid kommunikationsenheten. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara med och driva Barnombudsmannens digitala kommunikation framåt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018

Senior Teknikinformatör
Etteplan
Din roll   Som Senior Teknikinformatör på Etteplan finns stora möjligheter, många fler än du kan ana.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Junior Teknikinformatör
Etteplan
Din roll   Som Junior Teknikinformatör på Etteplan finns stora möjligheter, många fler än du kan ana. Du kommer arbeta nära våra kunder inom olika branscher, med den gemensamma faktorn att de allra flesta är branschledande inom sitt område.     De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att vara delaktig i framställning av teknisk dokumentation där ett målgruppstänkande genomsyrar allt du gör.      Ditt dagliga arbete som teknikinformatör sker som regel i projektgrupper tillsammans med exempelvis konstruktörer, utvecklare, servicepersonal, utbildare, produktspecialister eller andra teknikinform
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Senior Teknikinformatör
Etteplan
Din roll  Som Senior Teknikinformatör på Etteplan finns stora möjligheter, många fler än du kan ana.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Projektledarassistent med digitalt fokus till Inizio i Stockholm
Oddwork Sweden AB
Inizio är ett analys- och undersökningsföretag med digitalt fokus. De förvandlar data till affärsnytta och låter kundens unika behov styra istället för att automatiskt föreslå ännu en undersökning. De erbjuder en spännande produktportfölj förenad med strategiska rådgivningstjänster. Ungefär hälften av deras kunder finns inom media, andra hälften bland annonsörer och företag med behov av insikter. Människorna på Inizio drivs av nyfikenhet och insikten om att inget uppdrag är det andra likt. Intresset för kund och den nya digitala världen sitter i väggarna.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Bibliotekarie
Borgholms kommun, Utbildningsförvaltningen
Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland - solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp. De största näringsgrenarna i kommunen är besöksnäringen och lantbruket. Borgholms kommun har drygt 10 900 åretruntboende invånare och över två miljoner besökare varje år. Vi erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på fyra förvaltningar och två kommunala bolag. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Marketing and Content Illustrator
Glorious Games
Glorious Games Group Our story started in 2005 with a big hit. Back when our company was known as "Stardoll AB", we focused on our one dear product: stardoll.com A pioneering online dress up game, Stardoll.com took the world by storm by providing a safe, friendly and fun environment for young girls to express their creativity.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Skolbibliotekarie med kunskap om MIK till nya Kvibergsskolan F-3
Göteborgs stad., SDF Östra Göteborg
I stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg arbetar cirka 3 600 medarbetare tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Stadsdelen Östra Göteborg omfattar områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby och här bor närmare 50 000 invånare. Stadsdelen har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum. Här finns unika naturområden och en varierad bebyggelse där utveckling, förnyelse och expansion sker inom många områden. Stadsdelens struktur och mångfalden bland invånare och medarbetare gör arbetet hos oss utvecklande och lärorikt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Rytmikpedagog/Musikhandledare 40 %
Stenungsunds kommun, Kultur och fritid
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord. Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar 16 förskolor och 10 grundskolor med tillhörande Skolbarnomsorg och Grundsärskola.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018