Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bibliotekarie till Vuxenutbildningen
Vuxenutbildningen
Om verksamheten Vuxenutbildningen är en del i Kunskapsförbundet Väst. Nyligen öppnades ett nytt skolbibliotek i renoverade lokaler i Vänerparken i Vänersborg. Under hösten går vår fantastiska bibliotekarie Maria hem på barnledighet och nu söker vi dig som vill vara del av vårt superteam. Biblioteket ingår i ett nybildat stödteam tillsammans med IT-pedagog, kurator och specialpedagog, med egen rektor som chef. På biblioteket arbetar du tillsammans i ett glatt gäng bestående av erfaren bibliotekarie samt en kunnig assistent.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Programledare med placeringsort Göteborg
Sveriges Television AB
Att vara relevant i nyhetslägen, gå till botten i frågor som är viktiga för publiken och sätta nyheter i sammanhang. Som nyhetsankare på SVT:s lokala nyheter i Västsverige är du vårt ansikte utåt.   Vi söker dig som vill sätta din personliga prägel på nyhetsberättandet - med publikens bästa för ögonen.     Vi erbjuder:  Ett spännande och omväxlande arbete som ställer krav på god språklig förmåga, kreativitet och samarbetsförmåga. Som programledare för SVT:s lokala nyheter arbetar du mot flera redaktioner med flera sändningar varje kväll och du är bärare av utformningen av programmen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Projektsamordnare på Ydre kommunbibliotek
Ydre kommun
Brinner du för att väcka läslust hos barn- och unga? Är du intresserad av att arbeta med litteratur, kultur och digital delaktighet? Tror du, liksom vi, att det krävs nytänkande och ett utåtriktat arbetssätt för att locka unga till biblioteket? Vi kan då erbjuda dig ett utmanande och varierande arbete som projektsamordnare på Ydre kommunbibliotek. Du kommer mötas av en välkomnande arbetsmiljö, korta beslutsvägar och en kommun där livskvalité står i fokus. Om arbetet Som projektsamordnare får du möjlighet till utveckling och många spännande möten.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Deltidsjobb: Fotoassistent till Produktfotostudio
MVMT Media AB
Om företaget Studio1 är en fotostudio som enbart fotograferar produkter. De flesta bilderna vi producerar används till publicering i olika webbshoppar. Vi fotograferar för bland annat Åhléns, Lloyds apotek, Lekmer, Skultuna, Snö of Sweden, mfl.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Producent Kulturcentrum, vikariat
Sandvikens kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar bland annat för kulturskola, bibliotek, litteraturhus, konsthall och programverksamhet på Kulturcentrum i centrala Sandviken. Nu söker vi en producent till kultur- och fritidsförvaltningens kulturenhet. Kulturenheten producerar och samordnar Kulturcentrums öppna programverksamhet med arrangemang och utställningar samt förmedlar skolföreställningar och samordnar kultur i skolan. Vi ansvarar också för muséer och offentlig konst, och ger stöd till föreningar och studieförbund för att utveckla Sandvikens kulturliv.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 11-09-2018

Bibliotekarie på Sjödalsgymnasiet
Huddinge kommun
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I alla våra förskolor och skolor pågår ett arbete med en gemensam pedagogisk plattform. Barn och elever ska mötas av samma syn på pedagogiskt ledarskap och lärande, oavsett hur gamla de är eller var i kommunen de bor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

ITConnect i Uddevalla söker Webbdesigner
IT-Connect AB
Vi på ITConnect söker förstärkning med en webbdesigner till vårt team av medarbetare. OM OSS ITConnect har funnits sedan 2000 och arbetar i samarbete med kunden för att utveckla strategier och driftsäkra samt kostnadseffektiva system och lösningar inom IT. Vi är verksamma inom strategisk planering och företagsutveckling, uppbyggnad av IT-system, utbildning och support. På ITConnect har vi högt i tak och att ha roligt när vi arbetar är en självklarhet för oss. För rätt person erbjuder vi en riktigt trevlig arbetsplats med branschens bästa kollegor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 23-09-2018

Drifttekniker väg
Trafikverket
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. På Trafikledning jobbar vi i händelsernas centrum dygnet runt med tekniska system och många kontaktytor för att skapa ordning i trafiken. Vi leder och övervakar trafiken på 98 400 km statliga vägar och 12 000 km statliga järnvägar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Production Coordinator
Axel Arigato
Founded in 2014, Axel Arigato is a contemporary fashion brand with an online focus. By forgoing traditional channels and engaging with customers directly, the brand quickly gained a global presence and managed to sell to over 100 countries during the first year, whilst attracting positive reviews from both the industry and consumers. Axel Arigato manages to stay on top of the fast changing digital sphere by releasing one new style each week. The collections include men’s footwear, women’s footwear, clothing and accessories.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Av-tekniker med växelsystemserfarenhet
AB Bemanningskontoret
Dina arbetsuppgifter Till vår uthyrningsverksamhet i Göteborg söker vi efter en AV-tekniker som har en utpräglad servicekänsla och även har kunskaper inom telefoni och då telefonväxlarnas uppbyggnad.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018