Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
E-commerce Design manager till e-handelsbolaget Jollyroom
Jollyroom
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Ledigt jobb, Product Picture Coordinator till Älmhult!
Experis IT
På detta lediga jobb som Product Picture Coordinator får du möjlighet att arbeta med företagets produktion av all global produktrelaterad kommunikation, produktbilder och produktfilmer. I rollen kommer du koordinera produktionen och leveransen av produktbilderna samt säkerställa att ert team levererar i tid, med rätt kvalité och till rätt kostnad. I rollen som Product Picture Coordinator kommer du vara med i uppstartsmöten med uppdragsgivare och sedan koordinera hela processen fram till färdig bild/film.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 21-08-2019

Graphic Designer to our Retail Creative Team!
Workshop International Sweden AB
Workshop – the retail agency is the largest and leading retail agency in the Nordics. We help some of the world’s largest brands to provide their consumers with a world class shopping experience. We do this via our offering, “ A unique combination of strategic, creative, and tactical services”. We run our business across the entire of Northern Europe with offices across the Nordics and Benelux. Workshop has a turnover of ca 250MSEK and have several years been awarded as a Gassell company.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Teknikinformatör för uppdrag i Skaraborg
Randstad AB
Teknikinformatör Teknikinformatör för uppdrag i Skaraborg arbetsbeskrivning. Vi söker nu teknikinformatör till vår kund i Skaraborg. Skulle du beskriva dig som såväl noggrann som kommunikativ? Har du tidigare erfarenhet av arbete med marknadsmaterial och har därav goda färdigheter i InDesign och Photoshop? Då har vi en tjänst för dig! Vi söker nu en teknikinformatör för sammanställning av användarmanualer. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot en kaffe och ett samtal ihop med dig! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder.
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Förpackningsoriginalare för uppdrag i Skaraborg
Randstad AB
Förpackningsoriginalare Förpackningsoriginalare för uppdrag i Skaraborg arbetsbeskrivning. Nu söker vi en förpackningsoriginalare för uppdrag i Skaraborg! Har du minst 6 månaders erfarenhet som förpackningsoriginalare eller liknande och behärskar programmen i Adobe Creative Cloud? Skulle du dessutom beskriva dig som kreativ, självständig och öppen? Är du på jakt efter en ny utmaning och vill få möjlighet att utvecklas ytterligare som förpackningsoriginalare? Då har vi rätt tjänst för dig!
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Produktkommunikatör för uppdrag i Skaraborg
Randstad AB
Produktkommunikatör Produktkommunikatör för uppdrag i Skaraborg arbetsbeskrivning. Nu söker vi en produktkommunikatör för uppdrag i Skaraborg. Har du minst 6 månaders erfarenhet som produktkommunikatör eller liknande uppdrag? Har du stort säljfokus och har lätt för att förstå vad kunden vill veta om olika produkter? Skulle du dessutom beskriva dig som en lagspelare som skapar rätt förutsättningar för andra roller i teamet genom ditt arbete? Då har vi rätt tjänst för dig!
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Senior Grafiker till Växjöföretag
Empleo Växjö AB
Empleo bemanning och rekrytering är ett auktoriserat rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd.
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Grafisk formgivare
Maxkompetens
Kreativ grafisk formgivare sökes Mecs är en affärsmässigt inriktad strategi- och reklambyrå som skapar effektiv kommunikation genom en kombination av kompetenser inom affärsstrategi, kommunikationsstrategi och kreativa designteam. Vi söker dig som är en riktigt vass grafisk formgivare. Vår affärsmodell delar tydligt in Mecs kompetenser i tre ben - business, brands och communication. Mecs bedriver affärsstrategi och digital affärsutveckling, strategi för varumärke, kommunikation och koncept samt effektiv kommunikation i alla kanaler.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Cellbes söker en vikarierande Web Producer
Cellbes
Cellbes startade redan 1954 som ett postorderföretag och har sedan dess utvecklats till att bli ett av de ledande E-handelsföretagen inom mode -och heminredning. Vår drivkraft är att erbjuda favoritplaggen i garderoben, oavsett tillfälle. Det breda storleksutbudet är en viktig del av det och storlekarna går från 34-64 för kvinnor och S-8XL för män. Cellbes kläder är till för alla! Vår kunskap och vårt starka engagemang för vår kund har resulterat i kampanjen #viärcellbes där vi vill visa hur våra kläder ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Art director till SCB
Statistiska centralbyrån
Statistikmyndigheten SCB förser samhället med statistik för beslutsfattande, debatt och forskning, på uppdrag av regeringen, myndigheter och forskare. Vår statistik bidrar till en faktabaserad samhällsdebatt och väl underbyggda beslut. Det är vi som beräknar bland annat befolkningstillväxten, bruttonationalprodukten och konsumentprisindex. Utvecklingen av våra statistiska metoder och IT-system baseras på aktuell vetenskap och beprövad erfarenhet.    Vi har en aktiv och omfattande roll i det internationella statistiksamarbetet.
Skapad : 04-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019