Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Grafisk formgivare
Svensk Mediakonsult i Karlstad AB
Arbetsuppgifter: Vi söker en erfaren grafisk formgivare som har en genuin känsla för design och varumärken. Du hanterar allt material från tryck till webbutveckling. Du är van att ha många bollar i luften samtidigt. Som formgivare ansvarar du för att produktionstiderna hålls enligt tidplan. Arbetet görs i nära samarbete med övriga producenter och redaktion. Urval sker löpande. Tillsättning av tjänst enligt överenskommelse. Färdigheter Du har en utbildning och tidigare erfarenhet som grafisk formgivare och arbetar snabbt och obehindrat i de vanligaste CS programmen i mac miljö.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Originalare (Tryckare)
Allkopiering AB
Nu vi söker vi en originalare/tryckare till oss på Allkopiering i Kristianstad. Verksamhetsbeskrivning: Allkopiering AB etablerades 1967 och vi erbjuder digitaltryck, offset, storformatsutskrifter, Fine Art Print i världsklass, utställningssystem och utomhusexponering. Arbetsuppgifter: Designa trycksaker, webbsidor, originalframtagning, digitaltryck.. Utbildning/Erfarenhet: Erfarenhet och/eller utbildning som originalare och/eller grafisk formgivare eller liknande. Goda kunskaper i InDesign, Photoshop, Illustrator och Webbdesign. Goda kunskaper i Officepaketet Svenska och engelska, i både
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Grafisk Designer sökes till Alfa Neon AB
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Alfa Neon-koncernen har en stark tillväxt och för att fortsätta deras expansion söker de nu en Grafisk Designer som ska delta i ett av bolagets största projekt. Ett annat bolag i koncernen är CWT Worktools AB som vann Almis Tillväxtliga 2016. Alfa Neon är en ledande aktör inom försäljning och tillverkning av skyltutrustning för varumärkesprofilering. Huvudsakliga produkter är alla typer av skyltar men även fasadbeklädnader, belysning, inredning, möbler och digital signage.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Grafisk formgivare till Kraft Cosmetics
Studentwork Sweden AB
Information om företaget Kraft Cosmetics är en svensk distributör av välkända internationella varumärken inom hudvård och makeup. Kraft Cosmetics kännetecknas av snabba leveranser, attraktiva kundutbildningar och att vi stöttar salongernas försäljning och utveckling med unika marknadsföringskampanjer och teman varje månad. Kraft Cosmetics ingår i Kraft Group som grundades 1991 av Robert Kraft och Johan Kraft. Kraft Group har specialiserat sig på allt inom estetik med flera olika affärsområden och är en av Sveriges största leverantörer.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Grafisk formgivare till Kraft Cosmetics
Studentwork Sweden AB
Information om företaget Kraft Cosmetics är en svensk distributör av välkända internationella varumärken inom hudvård och makeup. Kraft Cosmetics kännetecknas av snabba leveranser, attraktiva kundutbildningar och att vi stöttar salongernas försäljning och utveckling med unika marknadsföringskampanjer och teman varje månad. Kraft Cosmetics ingår i Kraft Group som grundades 1991 av Robert Kraft och Johan Kraft. Kraft Group har specialiserat sig på allt inom estetik med flera olika affärsområden och är en av Sveriges största leverantörer.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Originalare / grafisk formgivare till väletablerat företag i Osby
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 30-05-2018

Junior Grafisk Designer till attraktivt kundföretag
Studentwork Sweden AB
Information om företaget Vår kund är ett internationellt ledande kosmetikaföretag som erbjuder skönhetsprodukter av hög kvalitet. Till deras kontor mitt i centrala Stockholm söker vi nu en nyexad Grafisk Designer som vill arbeta med digital grafisk design. Start för uppdraget är omgående och det sträcker sig inledningsvis tre månader fram, med möjlighet till förlängning. Låter detta som du? Ansök i så fall till tjänsten redan idag. Dina arbetsuppgifter Du kommer i rollen som Grafisk Designer att främst ansvara för att skapa digitala banners.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

E-handlaren Jollyroom i Göteborg söker Digital designer till ny tjänst!
Jollyroom AB
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 900 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 33 000 kvm stora lager, med över 30 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken.
Skapad : 16-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Art Director/Designer
Ellmount
Ellmount is looking for an Art Director/Designer to join the Marketing team at our Casino Room brand. We are seeking a candidate who is one part Graphic Designer and one part Art Director- someone who can translate our creative concepts and brand voice into cutting-edge, visually-stunning digital content. The ideal person has extensive experience in creating eye-catching UI/UX mobile-first, responsive web design that meets the needs of our in-house marketing and development teams.
Skapad : 15-05-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018

Mediautvecklare
Randstad AB
Mediautvecklare Vi söker nu en mediautvecklare till vår kund i Eskilstuna. I denna roll arbetar du med att utveckla, designa och framställa utbildningsmaterial som sedan ska distribueras ut och används i organisationen. Här söker vi dig med arbetslivserfarenhet av att arbeta med foto, illustrationer, animationer, ljud och video etc. Du har sedan tidigare god vana av att utveckla och organisera olika mediematerial såsom virtuella och visuella hjälpmedel, bilder och strukturer som ämnar stötta organisationers kompetensutveckling.
Skapad : 14-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018