Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Grafisk formgivare/ Originalare/Art Director
Sveriges Radio AB
Kärt barn har många namn. Är du en formgivare som vill ta ett steg närmare Art Direction, eller en Art Director som designar själv från pitch till färdig produkt? Är du idéstark, kan imponera i pitcher samt har koll på vad som händer i den digitala världen? Har du dessutom samarbetsförmåga samt är prestigelös och lösningsorienterad? Kommunikationsenheten söker en grafisk formgivare/originalare/Art Director som jobbar i nära samarbete med vår CD/AD med hela kedjan från start till färdig produkt. Du kommer arbeta operativt med hela organisationen där en hel del originalarbete ingår.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Grafiker till Destination Sigtuna med möjlighet att jobba på distans
Academic Work
Hos Destination Sigtuna finns en stor kärlek och passion för staden och nu söker de dig som vid sidan av dina studier kan hjälpa dem att locka besökare till Sigtuna. Som grafiker kommer du att ca 4-10h i veckan ta fram affischer, bilagor till tidningar samt bildinnehåll till hemsidan. Egentligen är det din expertis som sätter gränserna för vad du tar dig an då det är du som kommer driva det grafiska arbetet - det finns till och med möjlighet att klippa film om du kan det! Arbetet kan skötas på distans, men någon enstaka resa kan förekomma till Sigtuna och detta tycker du såklart är toppen!
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Digital designer/AD inom utveckling av den digitala kundupplevelsen
Skatteverket
Vill du arbeta i en stor organisation där du får chansen att bidra till samhällsnytta? Vi söker efter en Digital designer/AD som vill vara med och forma skatteverkets utveckling med fokus på det digitala kundmötet. Om jobbet I rollen som Digital designer/AD leder du arbetet med att utveckla det visuella uttrycket i våra externa digitala kundgränssnitt.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 13-03-2019

Förpackningsoriginalare till Julas EMV-avdelning
Jula AB
Julas EMV-avdelning arbetar både strategiskt och operativt med utvecklingen av Julas egna varumärken. Avdelningens arbete ska bidra till en positiv helhetsupplevelse av Julas egna produkter och varumärken som leder till fler nöjda kunder, ökad försäljning och ökad lönsamhet.     Detta gör du som Förpackningsoriginalare på Julas EMV-avdelning  Som förpackningsoriginalare på Julas EMV-avdelning kommer du arbeta med att producera tryckfärdiga förpackningsoriginal efter beslutade grafiska riktlinjer för olika varumärken.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 13-03-2019

Digital AD
Codeq
Creative Works är en design- och contentbyrå som i snart 15 år har skapat kreativa lösningar som gör våra kunder modigare i ständigt föränderliga mediekanaler. Vi är morgondagens designbyrå. De senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt, framförallt inom vårt digitala fokus, en spännande utveckling som möter våra kunders behov. Med vår fantastiska kundbas får vi chansen att jobba med spännande uppdragsgivare och starka varumärken, såväl på en lokal som regional och global marknad. Ni hittar oss i öppna, inspirerande lokaler i stationshuset i Värnamo.
Skapad : 15-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Grafisker till Mitsubishi Electric
Hero
Om kunden: Mitsubishi Electric Sverige är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter (värmepumpar, luftkonditionering mm) på deras marknad som är både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric produkter kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi och är idag marknadsledande i många delar av världen.
Skapad : 13-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Business Manager sökes till startup-företag inom tryckt media!
Academic Work
Har du erfarenhet av grafisk design och tryckt print, och vill arbeta mer verksamhetsnära med mycket kreativ frihet? Vill du dessutom vara med och starta upp en helt ny business från grunden, med ett starkt moderbolag i ryggen? Se hit! Nystartade Crazy Advertising söker en driven Business Manager med fullt operativt ansvar! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Business Manager till Crazy Advertising i Spånga, ett nystartat bolag med fibernätföretaget Crazy Communications i ryggen. Crazy Communications etablerades 2016 men personerna bakom företaget har lång erfarenhet från bredbandsbranchen.
Skapad : 13-02-2019 Ansökningsfrist : 13-03-2019

Senior Art Director
NA-KD
Do you want to be part of a revolutionary e-commerce brand, that works with worldwide fashion and social media icons and has over 2 million global fans? The team at NA-KD consists of highly experienced professionals who live and breathe online fashion with a global outlook. In the less than three years since launch, NA-KD has seen record growth and has raised more than $65 million from international tier 1 venture capital firms.
Skapad : 12-02-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Grafisk Designer till internationellt bolag
Adecco Sweden AB
Grafisk Designer sökes för omgående uppdrag. Vi söker dig med erfarenheter av programmet artwork och har tidigare arbetat en projektrelaterad tjänst. Du behöver ha goda erfarenheter i Excel och finnas tillgänglig fram till juni 2019! Hur ser din arbetsdag ut? I rollen som Grafisk Designer kommer du arbeta med är tryck på förpackningar och artworks.
Skapad : 11-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Digital Designer / UX till Stronger
E-commerce recruit
För direktrekrytering till expansiva Stronger söker vi nu en skicklig Digital Designer/UX. Vill du vara medoch skapa nya attraherande designkoncept tillett modernt varumärke med stark digital närvaro?Har dustenkoll på trender ochvad som är aktuellt just nu? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Om tjänsten Som Digital Designer/UX kommer du axlaen bred rollmedinriktning på att skapa digitalt innehåll för web och online.
Skapad : 10-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019