Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Grafisk formgivarstudent till Play Reklam & Event!
Academic Work
Har du ett öga för detaljer och brinner för webbdesign? Här finns möjligheten att arbeta på en fullservicebyrå i ett högt tempo tillsammans med ett sammansvetsat team. OM TJÄNSTEN Play Reklam & Event söker en student som kan hjälpa till att avlasta under de perioder som arbetsbelastning är hög. I dagsläget arbetar det 4-6 personer i bolaget och när deras tid inte räcker till så kommer du att vara en resurs.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Cellbes söker en vikarierande Web Producer
Cellbes
Cellbes är en av norra Europas ledande distans/e-handelsbolag och ingår i koncernen Consortio Fashion Group AB. Med huvudkontor i Borås har vi närheten kvar till rötterna, där resan började för Cellbes på 50-talet. Sortimentet tas fram med kvinnan i fokus och består av dam-, herr- och heminredningsprodukter. Vi är stolta över att kunna erbjuda samtliga av våra egna damprodukter i ett brett storleksutbud, från strl 34-64. Som komplement till vår egen kollektion erbjuder vi även några väl utvalda externa varumärken.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Art Director, Kinnarps AB
Kinnarps AB
Trivs du i en internationell miljö som präglas av framåtanda och kreativitet? Vill du vara med och skapa inspirerande kundupplevelser i våra kommunikationskanaler? Vi söker nu en driven Art Director till globala marknadsavdelningen på Kinnarps AB. Uppdraget är en tillsvidare anställning, med önskad start så fort som möjligt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Studerande copywriter till reklambyrå i centrala Linköping!
Studentwork Sweden AB / Linköping
Vår kund är en reklambyrå som i mer än 30 år har blåst ny energi i varumärken. På företaget jobbar ett sammansvetsat team om fem personer som består av kreatörer och strateger. Vår kunds framgång bygger på att jobba nära, lyssna, lära och fånga upp nya möjligheter. Genom att lyssna på kundens behov, förväntningar och mål skapar de långsiktiga lösningar som når ut, når fram och ökar lönsamheten. OM TJÄNSTEN Tjänsten är ett konsultuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund.
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 26-06-2019

Studerande art director till reklambyrå i centrala Linköping!
Studentwork Sweden AB / Linköping
Vår kund är en reklambyrå som i mer än 30 år har blåst ny energi i varumärken. På företaget jobbar ett sammansvetsat team om fem personer som består av kreatörer och strateger. Vår kunds framgång bygger på att jobba nära, lyssna, lära och fånga upp nya möjligheter. Genom att lyssna på kundens behov, förväntningar och mål skapar de långsiktiga lösningar som når ut, når fram och ökar lönsamheten. OM TJÄNSTEN Tjänsten är ett konsultuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund.
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 26-06-2019

Junior UX och grafisk designer till TaxiCaller i Linköping (extrajobb)
TaxiCaller Nordic AB
Du kommer att vara ansvarig för allt det grafiska hos oss, från UX designen i våra appar till det grafiska i vårt marknadsföringsmaterial. Du kommer att få hjälpa till med det grafiska inom en rad olika områden hos oss, så det kommer att vara ett mycket omväxlande jobb med många intressanta arbetsuppgifter inom det grafiska, och du kommer själv vara ansvarig för att leda ditt arbete. Allt arbete kommer att ske från vårt kontor i Linköping. Vi söker dig som passar in på följande beskrivning: * Du har ett brinnande intresse för grafisk design.
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019

Art Director, Kommunikationsavdelningen
Halmstads kommun, Kommunikationsavdelningen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Kommunledningsförvaltningen har fokus på ledning, samordning och uppföljning för att kommunkoncernen ska arbeta effektivt med invånarnas bästa i fokus.
Skapad : 14-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Content and social media manager sökes!
Framtiden AB
Är du analytisk och kreativ som person samt vill vara med och skapa nya digitala stordåd? Vill du arbeta i en spännande och utmanande roll på ett företag med stort driv? Sök idag! Dina arbetsuppgifter I rollen kommer du ha ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer få möjlighet att använda din analytiska och kreativa förmåga i spännande projekt inom sociala medier.
Skapad : 10-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Kommunikatör - visuell kommunikation till Medborgarskolan
Randstad AB
Kommunikatör - Visuell kommunikation till Medborgarskolan Älskar du visuell kommunikation och grafisk design? Ställer du dessutom upp på Medborgarskolans värdegrund: Individen i centrum, Utveckling i samverkan, Ömsesidig respekt och Kunskapens egenvärde? Då har vi ditt nästa kommunikationsjobb här! HR och kommunikation har en viktig roll i Medborgarskolans verksamhet genom att levandegöra kultur och utveckla arbetssätt som skapar förutsättningar för varje medarbetare att bidra till kund- och verksamhetsnytta.
Skapad : 10-05-2019 Ansökningsfrist : 26-05-2019

Modeälskande Art Director
Gina Tricot Sweden
More than a job" At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and in our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine.
Skapad : 09-05-2019 Ansökningsfrist : 27-05-2019