Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Originalare/Graphic Producer
Cellbes
Cellbes är en av norra Europas ledande distans/e-handelsbolag och ingår i koncernen Consortio Fashion Group AB. Med huvudkontor i Borås har vi närheten kvar till rötterna, där resan började för Cellbes på 50-talet. Sortimentet tas fram med kvinnan i fokus och består av dam, herr och heminrednings produkter. Vi är stolta över att kunna erbjuda samtliga av våra egna dam- produkter i ett brett storleksutbud, från strl 34-64. Som komplement till vår egen kollektion erbjuder vi även några väl utvalda externa varumärken.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Grafisk designer till Holistic
Academic Work
Vill du vara med och skapa friskare och mer kärleksfull värld? Är du en grafisk designer som gillar produktion men också brinner för den kreativa processen och design som bygger starka varumärken? Då ska du söka denna tjänst hos Holistic. Här får du arbeta med att stärka och utveckla kännedomen om Holistic och öka kunskapen om vad som påverkar vår hälsa och hur vi kan hålla oss friskare och må bättre. OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en grafisk designer till Holistic i Norrköping.
Skapad : 08-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019

Studerande grafisk formgivare sökes till Malmö!
StudentConsulting
Är du student inom marknadsföring/kommunikation eller till produktionsledare inom media och på jakt efter ett meriterande extrajobb? Trivs du dessutom i en arbetsroll där du får driva projekt? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en positiv och driven grafisk formgivare för extrajobb hos vår kund i Malmö. I rollen kommer du att bidra i arbetet med att implementera företagets varumärkesstrategi och grafiska profil.
Skapad : 08-12-2018 Ansökningsfrist : 12-12-2018

Digital Art Director till företag i framkant sökes
Framtiden AB
Är du analytisk och kreativ som person samt vill vara med och skapa nya digitala stordåd? Vill du arbeta i en spännande och utmanande roll på ett företag med stort driv? Sök idag! Dina arbetsuppgifter I rollen som Digital Art Director kommer du till största del producera olika grafiska material och lösningar. Detta sker i ett nära samarbete med kollegor och i olika typer av projekt med varierande förutsättningar.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 06-02-2019

Bildredaktör med grafiska kunskaper sökes till SCA
Academic Work
Vill du fortsätta din karriär inom bild och grafisk design på ett internationellt bolag? Brinner du för visuell kommunikation och har ett öga för form och bildhantering? Vi söker nu för SCAs räkning en bildredaktör och grafisk designer för omgående start! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en kvalificerad bildredaktör och grafisk designer till koncernstab kommunikation på SCA. Du kommer leda arbetet med att skapa struktur och arbetssätt i företagets bildbank, ImgeVault. Uppdraget handlar även om att var med och utveckla den visuella kommunikationen i egna kanaler, internt och externt.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Student sökes som grafisk formgivare till produktionsbolag i Södertälje!
Academic Work
Produktionsbolaget Mandarin älskar film, print och retusch – och söker nu dig som delar deras passion. Som en del av NORD DDB-gruppen arbetar Mandarin med spännande kunder och har med Studiochefen Olle i spetsen gedigen kunskap att dela med sig av till dig. Vem är du då? Kanske är du den personen som är svår att resa med eftersom du är uppslukad i din kamera för att ta de perfekta bilderna? Eller kanske är du den som gör en grön av avund för dina perfekt redigerade bilder på Instagram?
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Grafisk Designer
Skånska Byggvaror
Till vårt huvudkontor i Solna söker vi en vass Grafisk Designer, gärna med intresse för Garden Living! Skånska Byggvaror befinner sig i en mycket spännande fas, med siktet inställt på att bli marknadsledare inom Garden Living. För att ta oss dit utökar vi vår marknadsavdelning i Solna och du som Grafisk Designer kommer vara en viktig resurs i vårt arbete och strävan mot en smartare och användarvänligare kundupplevelse.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Graphic Motion Designer
iDeal of Sweden
Om oss Vill du vara med i ett av Sveriges snabbast växande bolag? iDeal of Sweden är ett globalt och snabbt växande mode- och livsstilsmärke med HQ i Norrköping. Vi har lokalkontor i Stockholm och fyra andra länder runt om i världen. Vi letar alltid efter begåvade människor som vill växa tillsammans med oss. iDeal of Sweden är ett entreprenöriellt företag och söker dig som också är det. iDeal of Sweden har haft en mycket snabb tillväxt, och har blommat upp som ett av de snabbast växande bolagen i Sverige.
Skapad : 03-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Art Director/Graphic Content Designer
iDeal of Sweden
Om oss Vill du vara med i ett av Sveriges snabbast växande bolag? iDeal of Sweden är ett globalt och snabbt växande mode- och livsstilsmärke med HQ i Norrköping. Vi har lokalkontor i Stockholm och fyra andra länder runt om i världen. Vi letar alltid efter begåvade människor som vill växa tillsammans med oss. iDeal of Sweden är ett entreprenöriellt företag och söker dig som också är det. iDeal of Sweden har haft en mycket snabb tillväxt, och har blommat upp som ett av de snabbast växande bolagen i Sverige.
Skapad : 03-12-2018 Ansökningsfrist : 03-01-2019

Graphic Designer, Global Design- Stockholm/Huskvarna
Husqvarna AB
Husqvarna Group is the world's largest producer of outdoor power products including robotic lawn mowers, garden tractors, chainsaws and trimmers. The Group is also the European leader in consumer watering products and one of the world leaders in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries. The Group's products and solutions are sold via dealers and retailers to both consumers and professional users in more than 100 countries.
Skapad : 30-11-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018