Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Erfaren Art Director sökes
AMBITIÖS
Vi söker en erfaren Art Director till ett av våra kundföretag inom reklam- och eventbranschen. Företaget arbetar med olika spännande produktioner inom varumärkesbyggande och evenemang. Du, formstarka och multikunniga Art Director med erfarenheter inom alla de vanligaste förekommande teknikerna-från tryck och print tilldigitalt,bör läsa vidare i annonsen. Vi söker digsomhar erfarenhet av att arbeta med hela processer från idé till färdig produktion – oavsett media. Du har en kombination avteoretisk utbildning och relevant yrkeserfarenhet. Du är kunskapshungrigoch lär dig snabbt nya tekniker.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Interaction Designer
Trialbee
Are you a creative and ambitious interaction designer interested in working towards improving people’s lives all over the globe? Then this could be a great opportunity for you! At Trialbee, your work will be used to engage with patients and help them with their clinical trial journeys, which in the end will help them improve their lives. Since our products are not created for mainstream use, it’s important that you understand the needs of our specific target groups. We believe a candidate for this role will be able to effectively present design work and create user-friendly products.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 30-01-2019

AD till Creative Works
Codeq AB
Creative Works är en design- och kommunikationsbyrå som i över 10 år har skapat kreativa lösningar för att göra sina kunder modigare i de ständigt föränderliga mediekanalerna. Kunderna finns inom såväl B2B, B2C som offentlig verksamhet. Creative Works består idag av sju medarbetare och håller till i öppna, inspirerande lokaler i stationshuset i Värnamo.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Junior grafisk designer till internationellt bolag!
KFX HR-partner Göteborg AB
Om tjänsten Har du ett intresse för grafisk design? Vill du ha en kombinerad roll där du får arbeta med kundrelationer, administration och använda din kreativa sida? Gillar du att ta eget ansvar och strukturera upp dina egna dagar? Här har du möjlighet att växa på ett internationellt företag! Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår internationella kund som är positionerad i Mölndal. Om företaget KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag.
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Grafisk designer till världsledande företag inom luft och värmepumpar!
Academic Work
Har du ett brinnande intresse för grafisk design? Söker du även en flexibel tjänst där du samtidigt får ta stort ansvar i ett familjärt världsledande företag? Sök tjänsten som grafisk designer redan idag då behovet är omgående! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en grafisk designer till ett världsledande företag inom luft och värmepumpar. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig 6 månader framåt.
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 08-09-2018

Grafisk Designer till Eklanda Screen // Göteborg
Oddwork Sweden AB
Året var 1991 och Olle tryckte till. Det var dags för den svenska Textiltrycksmarknaden att få en ny aktör. Idag trycker och broderar vi praktiskt taget på allt som är mjukt. Men några mjukisar är vi inte för det. Under snart 30 år har vi lyckats skapa en edge inom merchandise för den svenska artisteliten. Screentryck, transfertryck, digitaltryck. Det är med stor entusiasm vi ständigt letar nya tryckmöjligheter - utan att göra avkall på miljöhänsyn. För oss är det självklart att trycka grönt och vårt arbete präglas av långsiktig miljömedvetenhet.
Skapad : 03-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Artwork Coordinator till spännande kosmetikaföretag
Studentwork Sweden AB / Stockholm
Vår kund är ett internationellt ledande kosmetikaföretag som erbjuder skönhetsprodukter av hög kvalitet. Till deras kontor mitt i centrala Stockholm söker vi nu en Artwork Coordinator med tidigare erfarenhet av grafiska designprojekt. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående och pågå fram till årsskiftet. Låter detta som du? Ansök i så fall till tjänsten redan idag! DINA ARBETSUPPGIFTER Som Artwork Coordinator kommer du att ha en projektledande roll med ansvar för att koordinera och följa upp artwork-projekt.
Skapad : 01-08-2018 Ansökningsfrist : 12-09-2018

Kreativ och initiativrik Art Director till Brokk
Konsultia AB
Om kundföretaget Kom och jobba med oss i vårt växande och världsledande team! Idag används tusentals fjärrstyrda Brokk-maskiner i framgångsrika projekt i mer än 100 länder över hela världen. Och vi slutar inte där. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra arbetsprocesser och maskiner för att se till att Brokk fortsätter att vara ditt nummer ett. Brokk-konceptet växer kontinuerligt med nya maskiner, ny teknik och nya tjänster. Ändå är grundidén fortfarande densamma.
Skapad : 21-07-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018

Teknikmagasinet söker Originalare
TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Vill du vara med och marknadsföra Nordens roligaste detaljhandelsföretag? Teknikmagasinet är ett av Nordens roligaste detaljhandelsföretag, vi säljer nya heta prylar i alla dess former – allt från skön high-tech som smartphones och surfplattor till roliga gadgets, maskeradartiklar och andra populära presenter.  Nyckel nummer ett till våra framgångar, och vår främsta målsättning, är nöjda kunder. Alla våra kunder skall bli nöjda, stora som små - de är anledningen till att vi har våra jobb och de betalar varenda krona av våra löner.
Skapad : 20-07-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

studerande grafisk designer till msc
Academic Work
Har du en kreativ ådra och väntar på att få chansen att visa upp dina grafiska kunskaper i arbetslivet? Nu ger MSC dig chansen att, tillsammans med deras säljavdelning, ta fram och skapa grafiskt material till marknadsföring och kommunikation både internt inom bolaget, externt mot kunder och marknaden. De ger dig möjligheten att glänsa med dina kunskaper och samtidigt skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet. En perfekt chans för dig som ser en framtid som kommunikatör eller inom marknadsföring!
Skapad : 20-07-2018 Ansökningsfrist : 20-08-2018