Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frontend utvecklare
Caupo AB
OBS! Hittelön på 20.000 kr utgår till den som tipsar om kandidat som vi senare anställer! Såhär fungerar hittelön Vi har de senaste åren växt kraftigt och behöver nu två kompetenta webbutvecklare som ska ingå i vårt team av web- och systemutvecklare. Om tjänsten Som front-end-utvecklare kommer du jobba nära våra kunder.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 30-03-2020

GRAFIKER
STIL-OFFSET AB
Stil Offset söker grafiker till Trångsund Stil Offset AB i Trångsund hjälper företag och privatpersoner med trycksaker, webbdesign, presentreklam mm Stil Offset söker grafiker till Trångsund Stil Offset AB i Trångsund hjälper företag och privatpersoner med trycksaker, webbdesign, presentreklam mm Nu söker vi en grafiker med viss erfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska då du bland annat kommer formulera texter. Anställningen inleds med 2 månaders provanställning och kan sedan leda till fast tjänst. Nu söker vi en grafiker med viss erfarenhet. Det är viktigt att du behärskar s
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 14-12-2019

Junior webbdesigner sökes
Mediakonsulterna i Linköping AB
Mediakonsulterna startades 2004 och är en mediabyrå som erbjuder tjänster inom webbproduktion och internetmarknadsföring. Tack vare en lång och gedigen erfarenhet inom marknadsföring och webbproduktion så kan vi idag erbjuda våra kunder en helhetslösning inom dessa områden. Vi hjälper våra kunder med att skapa attraktiva, moderna och konverterande hemsidor. Men en attraktiv hemsida är ingenting utan besökare och därför erbjuder vi även våra kunder kompletta lösningar för att driva in rätt typ av besökare till deras hemsidor.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Junior testare
Centric Professionals AB
Är du en mjukvaruutvecklare som letar nya utvecklingsmöjligheter eller är du på väg att ta första steget ut på arbetsmarknaden efter examen? Oavsett kan vi erbjuda dig många spännande kunder där innovativa digitala lösningar står i fokus. Arbetsuppgifter Du kommer få veta vad som ska testas men HUR produkten ska testas, det är upp till dig och dina kollegor att lista ut!
Skapad : 07-11-2019 Ansökningsfrist : 07-02-2020

Studentmedarbetare - kommunikativ webbsamordnare
Helsingborgs stad
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Om arbetsplatsen Näringslivs- och Destinationsutvecklingsavdelningens uppdrag är att verka för att göra Helsingborg till Sveriges attraktivaste stad för våra målgrupper företag, besökare och studenter.
Skapad : 07-11-2019 Ansökningsfrist : 21-11-2019

Vass webbutvecklare för innovativt företag
Q Bemanning & Rekrytering AB
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv. Beskrivning Vår kund söker just nu webbutvecklare i Linköping. Är du en entusiastisk person som drivs av nya utmaningar?
Skapad : 06-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Frontend-utvecklare
Centric Professionals AB
En av Centrics kunder i Malmö söker nu dig som vill jobba som Frontend-utvecklare. Arbetsuppgifter Som frontend-utvecklare kommer du jobba med UI-design, utveckling av nya funktioner, testning och fastställande av produktionsproblem. Du kommer att ingå i ett team som arbetar väldigt nära affärsavdelningen. Teamets mål är att leverera vad som är värdefullt för användarna.
Skapad : 04-11-2019 Ansökningsfrist : 04-02-2020

Gameplay Animator
Tarsier Studios AB
Tarsier is on the verge of great things. We'd love to say we're there already, but that would just be lying to sound cool in a job ad. So we're close, but we need more top people to help us get there, and that's what we're looking for right now! We're just about to head out on our next set of adventures, making world-class games with top publishers; all the while pushing the bar of what comes next with our in-house concept team.
Skapad : 01-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Webbdesigner
Progrits
Vill du var med på en resa i ett växande produktbolag med höga ambitioner där det du gör kommer att efterfrågas och göra skillnad, på riktigt - och där du har väldigt stor chans att växa och utvecklas? Empori är ett mjukvarubolag som utvecklar och säljer vår egen CMS/e-handelsplattform. Just nu vidareutvecklar vi våra produkter mer än någonsin i nära dialog med våra samarbetspartners och kunder.
Skapad : 30-10-2019 Ansökningsfrist : 17-04-2020

Webbdesigner
Progrits
Vill du var med på en resa i ett växande produktbolag med höga ambitioner där det du gör kommer att efterfrågas och göra skillnad, på riktigt - och där du har väldigt stor chans att växa och utvecklas? Empori är ett mjukvarubolag som utvecklar och säljer vår egen CMS/e-handelsplattform. Just nu vidareutvecklar vi våra produkter mer än någonsin i nära dialog med våra samarbetspartners och kunder.
Skapad : 30-10-2019 Ansökningsfrist : 17-04-2020