Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Har du ett öga för design? Sök rollen som Junior Webbdesigner till WebbEss!
Academic Work
Webbess söker nu dig som har ett öga för design och vill få utlopp för din kreativa förmåga genom att bidra till att främja olika företags digitala identiteter i rollen som Webbdesigner. Här får du bli en del av ett härligt team som präglas av glädje, öppenhet och laganda. Webbess har även en spännande resa framför sig med stora planer framöver. Låter det som någonting för dig? Skicka in din ansökan idag! OM TJÄNSTEN Vi söker nu två Webbdesigners till startupföretaget WebbEss!
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Studenter till spännande extrajobb som webbdesigners till Yambird
Academic Work
Nu har du som student chansen att arbeta med löpande webbproduktioner i ett nytt spännande och innovativt företag. Sök jobbet redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker studenter som vill ha ett extrajobb inom webbdesign till Yambird. Yambird är ett nystartat företag där du kommer att arbeta med anpassningar av nya webbplatser där ramverket redan är färdigt men behöver justeras efter kundens önskemål och företagsprofil. I detta nystartade företag är grundarna dina närmsta kollegor, med visionen att nyckeln till framgång är att ha roligt på resan.
Skapad : 06-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Animatör/Visual FX-artist till Mecs
OPG Halland AB
Vi ser fram emot att hälsa en ny medarbetare till Mecs-teamet Välkommen till en positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsfokuserad samarbetsförmåga värderas högt. Vi söker dig idéstarka, formsäkra animatör/visual FX-artist som har passion och kunskap inom rörligt media med fokus inom post production med 2D- och 3D-animation, visual FX och compositing. Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel.
Skapad : 02-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Grafisk Designer med fokus på Webb
Räckesbutiken Sweden AB
Räckesbutiken säljer måttanpassade räcken och ledstänger via nätet. I vårt lättanvända beställningsverktyg kan kunden själv skräddarsy sitt räcke och får det sedan levererat till dörren. Besök oss på www.räckesbutiken.se för att få veta mer om oss och våra produkter. Hade det här varit en ansökan till Robinson 2020 hade du angett skissblock och penna som personlig sak, framför fiskenät, tändstål eller något annat praktiskt. Form går alltid före funktion helt enkelt; du skulle lätt gå i döden för dina åsikter, bara kistan är snyggt utformad.
Skapad : 01-10-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Spelutvecklare inom iOS & tvOS sökes i Stockholm!
StudentConsulting
Har du erfarenhet inom spelutveckling inom video iOS & tvOS? Då har vi det perfekta jobbet! För kunds räkning söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet inom spelutveckling. Som spelutvecklare kommer du att sköta uppspelning av video och reklam på kundens plattform. Du kommer att sitta tillsammans med övriga spelarutvecklare (JavaScript, iOS, Android), vilket har som uppgift att bygga spelarkomponenter som levereras till respektive klientteam. Spelarkomponenten består av videouppspelning, reklamuppspelning samt mätning av dessa. Tydliga KPIer gällande performance på uppspelning.
Skapad : 01-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

UX designer - INTERSPORT Servicekontor
INTERSPORT AB Servicekontoret
Vi söker en UX designer till INTERSPORTs Servicekontor i Mölndal, Göteborg! Är du en kreativ och strukturerad teamspelare med passion för grafisk design? Är du bra på att förstå samband och drivs utav att arbeta resultatinriktat? Då hör du hemma hos oss på INTERSPORT- världens största sportkedja! Vår framgång bygger på kunskap, passion, inspiration och ett personligt engagemang hos alla – från våra drygt 150 butiker runt om i Sverige till vårt Servicekontor i Göteborg. Vi erbjuder dig ett brett och utmanande jobb där vår vision är att skapa en köpupplevelse i världsklass!
Skapad : 26-09-2018 Ansökningsfrist : 19-10-2018

Har du ett öga för design? Sök rollen som Junior Webbdesigner till WebbEss!
Academic Work
Webbess söker nu dig som har ett öga för design och vill få utlopp för din kreativa förmåga genom att bidra till att främja olika företags digitala identiteter i rollen som Webbdesigner. Här får du bli en del av ett härligt team som präglas av glädje, öppenhet och laganda. Webbess har även en spännande resa framför sig med stora planer framöver. Låter det som någonting för dig? Skicka in din ansökan idag! OM TJÄNSTEN Vi söker nu två Webbdesigners till startupföretaget WebbEss!
Skapad : 26-09-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Webbdesigner till grossistföretag - Huddinge
Amandofood AB
Amando Food AB är ett grossistföretag som säljer produkter till storkök och restauranger. Nu söker vi en webbdesigner som kan utveckla vår hemsida. Du ska även ansvara för annonsering till våra kunder. Det är en fördel om du har erfarenhet av att bygga hemsidor. Du behöver även kunna ta bilder och ha kunskap om grafik. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 21-09-2018 Ansökningsfrist :

Webbdesigner till RE Media Group
Academic Work
Har du ett brinnande intresse för skapande, utveckling av digitala lösningar samt att arbeta med foto och film? Vill du arbeta på ett mindre företag med stark gemenskap & där passionen för den gemensamma branschen speglar sig i varje medarbetare? Sök idag! Vi går igenom urvalet löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en webbdesigner till RE Media Group. RE Media Group vill stärka upp sin trupp med just dig som har ett brinnande intresse för ditt yrke. De är idag 6 personer som har olika ansvarsområden men jobbar mycket tillsammans i teamet.
Skapad : 21-09-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Product designer, Growth team
Lifesum
We are a Stockholm-based digital health startup, a unique collective of colorful individuals motivated by a common goal: to help create a world full of healthy, happy people. Our approach to human health is highly personalised, using technology, data and behavioural science to help people reach their health goals. Today, the Lifesum app is available for iOS, Android, Apple Watch and Google Wear, having recently been featured by Apple, Google and Samsung.
Skapad : 13-09-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2019