Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Arkivarie till enheten tillsyn och utredning
Stockholms Läns Landsting
Är du utåtriktad, driven och vill arbeta med styrning av informationshantering? Då kan du vara den person vi söker till Regionarkivets enhet för tillsyn och utredning. Hos oss får du möjligheten att arbeta med styrning och stöd till regionens förvaltningar, bolag och stiftelser så de kan hantera sin information rätt.   Om oss Regionarkivet är Region Stockholms arkivmyndighet och en del av Kulturförvaltningen. På enheten tillsyn och utredning arbetar vi med att styra, stödja och följa upp informationshanteringen inom regionen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Bibliotekarie/avdelningschef till Medicinska biblioteket
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 16-10-2019

Bibliotekarie/avdelningschef till Medicinska biblioteket
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 16-10-2019

Universitetsbibliotekarie till Biomedicinska biblioteket
Göteborgs Universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Bibliotekarie till Widerströmska gymnasiet
Huddinge kommun
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Widerströmska gymnasiet, en helt ny gymnasieskola på Campus Flemingsberg, startade hösten 2019. Fullt utbyggd har skolan plats för 500 elever.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Bibliotekarie
Stockholms kommun
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Här får du chansen att vara med och skapa läslust och digital kompetens för nästa generation! Vinsta grundskola ligger i Vällingby i västra Stockholm. Skolan är en kommunal grundskola med två enheter, Östra (åkF-5) och Västra (åk4-9), och totalt cirka 990 elever. Skolans ledning består av en rektor, fyra biträdande rektorer och en administrativ chef.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Bibliotekarie med inriktning unga
Sollentuna kommun
Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! Biblioteken i Sollentuna är hjärtat i kommunen – en lockande och tillgänglig mötesplats för alla. Vi erbjuder nu en visstidsanställning med fokus på våra unga besökare.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Skolbibliotekarie
Kramfors kommun
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar. Engagemang tas tillvara, det är enkelt att mötas och vi har mod att genomföra våra idéer. Tillsammans skapar vi framtiden! I Kramfors kommun är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi skapar bästa möjliga vardag och välfärd för våra medborgare. Tillsammans arbetar vi för ett samhälle fyllt av livskraft.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Systemansvarig bibliotekarie
Östersunds kommun
Östersunds bibliotek söker nu en systemansvarig bibliotekarie till våra bibliotek. Biblioteket finns organisatoriskt i Kultur- och fritidsförvaltningen, Östersunds kommun. Biblioteksorganisationen omfattar huvudbibliotek, tre områdesbibliotek och biblioteksbuss. Besök gärna vår webbplats ostersundsbibliotek.se Arbetsuppgifter: Du ansvarar för vårt bibliotekssystem BOOK-IT, driver system- och verksamhetsutveckling med slutanvändaren i fokus, tar fram och planerar interna utbildningsinsatser för personal.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Arkivarie/ registrator
Trossamfundet Svenska Kyrkan
Att arbeta inom Svenska kyrkan innebär en stor spännvidd; allt från teologi och rättvisefrågor till fastighets- och finansfrågor. Vi bedriver ett långsiktigt arbete, både nationellt och internationellt. Här får du chans att göra verklig skillnad och bidra till en hållbar samhällsutveckling med människovärdet i centrum. Svenska kyrkan har idag ca 22 000 anställda, varav ca 550 hör till den nationella nivån – kyrkokansliet i Uppsala. Kyrkokansliets uppdrag är att ansvara för frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019