Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vakin söker Dokumentationsansvarig El & Automation till VA Underhåll
Vatten & Avfallskompetens i Norr AB
Vi söker en Dokumentationsansvarig till Underhåll med inriktning mot el och automation. Som dokumentationsansvarig rapporterar du direkt till Underhållschef VA och arbetar med systematisk dokumentation av nya och befintliga ritningar och annan maskinspecifik dokumentation. Målet är att Vakin inom 18 månader har en effektiv kvalitetssäkrad dokumentations och revisionshantering av ritningar inom el och automation och generell ritningshantering. Du har en relevant teknisk gymnasial utbildning inom el eller styr och reglerteknik.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 01-07-2018

Bibliotekarie
Flens Kommun
Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta! Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi. Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Bibliotekarie eller bibliotekspedagog
Falkenbergs kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen är Falkenberg kommuns tredje största förvaltning med ca 140 medarbetare och en omsättning omkring 145 mkr. Förvaltningen ansvarar bland annat för idrotts- och badanläggningar, ishall, evenemangshall, bibliotek, offentlig konst, designmuseum och kulturarv. Öppen ungdomsverksamhet, föreningsstöd, skötsel av kommunens skogar, parker, grönytor och stränder ligger också under förvaltningens ansvarsområde. Vi letar efter dig som tillsammans med dina kollegor vill inspirera och bidra till utvecklingen av kommunens biblioteksverksamhet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Nu söker vi en bibliotekarie till Region Hallands medicinska bibliotek!
Region Halland, FoU Halland
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Regionkontoret är Region Hallands huvudkontor. Här arbetar cirka 240 personer, de flesta med placering i Halmstad.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Bibliotekarie till Ersbodabiblioteket
Samhällsbyggnad, Kultur
Umeå är känt för sitt kreativa klimat med ett rikt, inspirerande, kulturliv av nationell betydelse. När en svensk stad skulle utses till Europas kulturhuvudstad 2014 föll valet på Umeå.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Barn- och ungdomsbibliotekarie
Jönköpings kommun
Råslätts bibliotek Arbetsplatsbeskrivning Råslätts bibliotek är ett integrerat folk- och skolbibliotek som ligger i den mångkulturella stadsdelen Råslätt i Jönköping. Biblioteket ligger tillsammans med simhall, sporthall, fritidsgård och familjecentral i en byggnad som kallas Stadsgården i Råslätts centrum. Arbetsuppgifter Du tjänstgör som barn- och ungdomsbibliotekarie på Råslätts bibliotek. Du ska i samarbete med kollegorna driva barn- och ungdomsbiblioteksverksamheten med utgångspunkt i Biblioteksplanen för Jönköpings kommun.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Bibliotekarie till Burgårdens Gymnasium
Göteborgs stad., Utbildningsförvaltningen
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Bibliotekarie till Arkenbiblioteket
Örnsköldsviks kommun, Biblioteksenheten
Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik. Biblioteksenheten består av Arkenbiblioteket, som är kommunens huvudbibliotek, och sju närbibliotek. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid till och med 31 augusti 2019 Arbetsuppgifter Förekommande bibliotekarieuppgifter, strukturera .
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Bibliotekarie till Bredbyns bibliotek, resp Arkenbiblioteket.
Örnsköldsviks kommun, Biblioteksenheten
Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik. Biblioteksenheten består av Arkenbiblioteket, som är kommunens huvudbibliotek, och sju närbibliotek. Bredbyns bibliotek är ett integrerat folkbibliotek i Bredbynskolan och är ett av fyra större närbibliotek ute i kommunens serviceorter. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid till och med 31 augusti 2019. Arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för biblioteket i Bredbyn.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Arkivarie/systemadministratör
Tillväxtverket
Tillväxtverket är en kunskapsdriven myndighet med professionella, kompetenta och engagerade medarbetare. Här kan du påverka både din och Sveriges framtid. Tillväxtverket stärker företagens konkurrenskraft och förbättrar näringslivets och regionernas utveckling. Vår vision är ett Sverige med fler företag som vill, kan och vågar. Om tjänsten Tillväxtverket inför under 2018 ett e-arkiv. I tjänsten ingår att leda detta arbete från Tillväxtverkets sida (en extern projektledare kommer att finnas).
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018