Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Barn- och ungdomsbibliotekarie till Kiruna stadsbibliotek
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Kiruna kommun har en spännande tid framför sig med allt vad det innebär att flytta en stad. Vill du vara med och skapa det nya Kirunas biblioteksverksamhet för barn och ungdomar? Verksamheten kommer under de kommande åren att genomgå stora förändringar i samband med flytt till nytt Kulturhus.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Bibliotekarie till Vuxenutbildningen
Vuxenutbildningen
Om verksamheten Vuxenutbildningen är en del i Kunskapsförbundet Väst. Nyligen öppnades ett nytt skolbibliotek i renoverade lokaler i Vänerparken i Vänersborg. Under hösten går vår fantastiska bibliotekarie Maria hem på barnledighet och nu söker vi dig som vill vara del av vårt superteam. Biblioteket ingår i ett nybildat stödteam tillsammans med IT-pedagog, kurator och specialpedagog, med egen rektor som chef. På biblioteket arbetar du tillsammans i ett glatt gäng bestående av erfaren bibliotekarie samt en kunnig assistent.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Projektsamordnare på Ydre kommunbibliotek
Ydre kommun
Brinner du för att väcka läslust hos barn- och unga? Är du intresserad av att arbeta med litteratur, kultur och digital delaktighet? Tror du, liksom vi, att det krävs nytänkande och ett utåtriktat arbetssätt för att locka unga till biblioteket? Vi kan då erbjuda dig ett utmanande och varierande arbete som projektsamordnare på Ydre kommunbibliotek. Du kommer mötas av en välkomnande arbetsmiljö, korta beslutsvägar och en kommun där livskvalité står i fokus. Om arbetet Som projektsamordnare får du möjlighet till utveckling och många spännande möten.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Bibliotekarie på Sjödalsgymnasiet
Huddinge kommun
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I alla våra förskolor och skolor pågår ett arbete med en gemensam pedagogisk plattform. Barn och elever ska mötas av samma syn på pedagogiskt ledarskap och lärande, oavsett hur gamla de är eller var i kommunen de bor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Bibliotekarie
Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? Vi erbjuder dig: Att arbeta tillsammans med en sammansvetsad arbetsgrupp med fokus på att ständigt utveckla vår biblioteksverksamhet som består av tre folkbibliotek och sex skolbibliotek.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Arkivarie till Teknik- och fastighetsförvaltningen
Västerås stad, Teknik- och fastighetsförvaltningen
Som arkivarie bidrar du med att bevara historia. Det vi arkiverar idag kan vi plocka fram och läsa om tjugo, trettio eller fyrtio år. Du värderar och bedömer vilken information som ska sparas och tillgängliggör handlingar och dokument till allmänheten. Tänk vad intressant att få vara med och påverkar hur vi i framtiden arkiverar dokument och handlingar och vilken historieskatt du kommer att ha framför dig. Du kommer att arbeta på Teknik- och fastighetsförvaltningen och enheten Ekonomi och administration.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Riksarkivet söker arkivarie till Arninge
Riksarkivet
Riksarkivet är en kulturmyndighet, med uppgift att vara statlig förvaltningsmyndighet för arkivfrågor. Vi har sedan 1618 bevarat statens handlingar, alltifrån medeltida pergamentsbrev till dagens digitala uppgifter. Vi säkrar morgondagens samhällsinformation och möter kraven på snabb och enkel tillgång till information ur arkiven. Med vår kunskap och initiativkraft säkerställer vi samhällets arkivinformation och gör den möjlig att använda.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Inspirerande barn- och ungdomsbibliotekarie till Borlänge bibliotek
Borlänge kommun, Samhällsbyggnadssektorn/Kultur- och fritidsenheten
Vi som arbetar på Borlänge bibliotek är ett härligt gäng på ca 24 personer som just nu med spänning väntar på att få en ny kollega; en positiv och inspirerande barn- och ungdomsbibliotekarie. Borlänge bibliotek består av ett centralt beläget huvudbibliotek, en filial och en utlåningsstation. ARBETSUPPGIFTER Du har ett nära samarbete med barn- och ungdomsavdelningen som idag består av en barnbibliotekarie och två förskollärare. Ditt huvudfokus är att arbeta läsfrämjande, främst för barn i grundskoleåldern. Utöver huvuduppdraget ingår även sedvanliga bibliotekarieuppgifter som t.ex.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Skolbibliotekarie, Söderportgymnasiet
Kristianstads kommun
Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 84 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för kreativa människor som vill lyfta tillsammans med oss. Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018

Bibliotekarie
Uppsala kommun
Bibliotek Uppsala Bibliotek Uppsala består av 13 bibliotek, två biblioteksbussar och ett bibliotek på nätet. Bibliotek Uppsala är indelat i fyra enheter som alla tillhör en avdelning inom Kulturförvaltningen.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018