Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Arkivarie/Teamledare
Lekebergs kommun, Administrativa avdelningen
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Bibliotekarie
Vara Folkbiblotek
Vara kommun, med cirka 16 000 invånare, ligger mitt på den bördiga västgötaslätten. Här finns det goda livet, hos oss är alla välkomna och här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden! Vårt mod och vår inneboende styrka är en stark drivkraft i vårt arbete och för vår framgång. Vara vågar! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. Vi prioriterar värdet av att arbeta utifrån uppsatta mål och visioner, personlig utveckling, kontinuerligt lärande i en god arbetsmiljö och ett tillitsbaserat ledarskap.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Skolbibliotekarie till Norra Real
Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Då vår skolbibliotekarie efter många år vid skolan går i pension till sommaren, söker vi till våra studiemotiverade elever vid Norra Real en engagerad och trygg skolbibliotekarie som vill bli en aktiv del av vår arbetsgemenskap. Norra Real är en attraktiv gymnasieskola i centrala Stockholm som präglas av motiverade elever i en trygg och inkluderande lärmiljö.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018

Kulturutvecklare unga till Landvetters kulturhus
Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Landvetters kulturhus öppnades i januari 2015 och har sedan starten etablerat sig som en välbesökt och öppen mötesplats i Landvetters centrum.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Riksarkivet söker Tillsynshandläggare
Riksarkivet
Riksarkivet är en kulturmyndighet, med uppgift att vara statlig förvaltningsmyndighet för arkivfrågor. Vi har sedan 1618 bevarat statens handlingar, alltifrån medeltida pergamentsbrev till dagens digitala uppgifter. Vi säkrar morgondagens samhällsinformation och möter kraven på snabb och enkel tillgång till information ur arkiven. Med vår kunskap och initiativkraft säkerställer vi samhällets arkivinformation och gör den möjlig att använda.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Bibliotekarie till S:t Eriks gymnasium
Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, S:t Eriks gymnasium
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola som ligger på Kungsholmen i Stockholms innerstad. Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Skolbibliotekarie till Ljungsbro skola och Blästadsskolan
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Bibliotekarie till S:t Eriks gymnasium
Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, S:t Eriks gymnasium
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola som ligger på Kungsholmen i Stockholms innerstad. Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Arkivarie
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Göteborgs universitetsbibliotek är ett av landets största forskningsbibliotek och består av åtta enheter med olika ämnesinriktningar.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Bibliotekarie
Hälsinglands Utbildningsförbund
Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet. Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019