Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vårdfokus söker en redaktionschef med helikopterperspektiv!
Vårdförbundet
Vårdfokus är Vårdförbundets självständiga medlemstidning för 114 000 sjuksköterskor, barnmorskor, biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor. Vi skriver om medlemsgruppernas löner, arbetsmiljö, yrkes- och vårdutveckling, vårdpolitik, forskning och mycket mer. Är du en vass tidnings- och webbmakare med helikopterperspektiv som gör journalistik som fångar läsaren?
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Digital redaktör till P4 Skaraborg
Sveriges Radio AB
P4 Skaraborg söker nu en digital redaktör som har känsla för hur all bra radio vi gör får spridning och når så många som möjligt utanför det vanliga FM-lyssnandet. Din främsta uppgift blir att utveckla vårt digitala utbud utifrån de nya vanor som nu växer fram där lyssning sker allt mer i mobilen. Du måste också vara duktig på att kommunicera med våra lyssnare. Vi har en aktiv och stor publik och ligger i toppskiktet av de lokala kanalerna inom Sveriges Radio när det handlar om antalet lyssnare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Nordsverige söker Reporter till Sollefteå
Tidningar i Norr AB
Verksamhetsbeskrivning Nordsverige är en av fyra tidningar i Tidningar i Norr AB. Företaget fokuserar sin verksamhet på fådagarstidningar och räknas som Norrlands ledande företag i sin genre. Tidningar i Norr ger förutom Nordsverige ut Västerbottningen, Västerbottens Mellanbygd, Lokaltidningen, Jord&Skog samt fristående kundtidningar. Tidningar i Norrs journalistiska arbete utförs av reportrar vid redaktionerna i Umeå, Vännäs, Nordmaling, Vindeln, Robertsfors, Lövånger, Burträsk, Lycksele, Storuman, Vilhelmina, Bredbyn, Sollefteå och Kramfors.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018

Västerbottningen söker Reporter till Vännäs
Tidningar i Norr AB
Verksamhetsbeskrivning Västerbottningen är en av fyra tidningar i Tidningar i Norr AB. Företaget fokuserar sin verksamhet på fådagarstidningar och räknas som Norrlands ledande företag i sin genre. Tidningar i Norr ger förutom Västerbottningen ut Västerbottens Mellanbygd, Lokaltidningen och Nordsverige. I portföljen finns också Jord&Skog samt fristående kundtidningar.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018

Reporter till SVT Nyheter Sörmland
Sveriges Television AB
Är du en vass nyhetsjournalist som brinner för rörlig bild och vågar testa nya grepp?  Vi söker dig som vill göra skillnad med din journalistik och bidra till nya berättarformer med rörlig bild i fokus.    Arbetsuppgifter   Som reporter på SVT Nyheter Sörmland producerar du egna nyheter från idé till publicering. I jobbet ingår att filma, redigera, skriva och publicera på alla plattformar; webb, TV-sändningar och sociala medier.   Det ingår morgon-, kvälls- och helgpass, då man huvudsakligen jobbar med vår sajt svt.se/sormland.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Journalistpraktikant till P4 Kronoberg
Sveriges Radio AB
Sveriges Radio Kronoberg är en av landets största radiostationer utanför storstäderna och vi sänder kontinuerligt i P1, P2, och P4 – både lokalt och riks. Våra redaktioner präglas av stor ämnesbredd med specialkunskaper och olikheter som kompletterar varandra.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Producent till Sveriges Radio Drama
Sveriges Radio AB
En stor publik längtar efter nya spännande radiodramaserier! Vill du vara med och driva utvecklingen av radiodrama i Sveriges Radio? Vi söker nu en stark och erfaren producent till Luleå som ska utveckla dramaserier för P1, P3, P4. Som producent för Sveriges Radio Drama ska du utveckla dramaserier och fungera som en strukturerande, drivande kraft i de olika dramaprojekten. Du är med i processen från idé tills att den färdiga produktionen möter publiken. Du ska ha stor erfarenhet av producentarbete och kan serieutveckling och dramaturgi.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Digital redaktör
Koncernkontoret, Koncernstab Kommunikation & Externa Relationer
Västra Götalandsregionen ska bidra till ett gott liv för människorna i Västra Götaland. Koncernkontoret är en del av Västra Götalandsregionen. Idag arbetar drygt 1200 medarbetare på Koncernkontoret med utveckling av verksamheten och frågor som bland annat rör hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling, folkhälsa, mänskliga rättigheter, miljö, kommunikation, ekonomi, HR, inköp och IT. Verksamheten finns på flera orter i Västra Götaland.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Nyhetsredaktör till kommunikationsenheten med placering i Stockholm
Huvudkontor, Kommunikationsavdelningen
Vi söker en nyhetsredaktör till kommunikationsenheten med placering i Stockholm. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av förändring, med stort medialt intresse och med frågor som är i ständigt politiskt fokus. På Migrationsverkets kommunikationsenhet hanterar vi myndighetens samlade kommunikation såväl internt som externt. Vår kommunikation på webb, verksnät i media och andra sammanhang präglas av öppenhet, tydlighet och stort kunnande på migrationsområdet.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Revisionsvärlden söker en administrerande multireporter på deltid
Academic Work
Studerar du journalistik, ekonomi eller juridik? Låter det lockande att dels skriva artiklar och notiser inom området ekonomi samt arbeta med publicering och administration? Då kan du vara personen vi söker! Revisionsvärlden.se söker nu en medarbetare på deltid med start omgående. Sök redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en administrerande multireporter till revisionsvarlden.se. Revisionsvärlden grundades våren 2016 som en oberoende digital nyhetstidning. Man är idag ledande inom revisionsbranschen med över 10000 läsare/månad.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 19-11-2018