Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kommunikatör sökes för kortare uppdrag i Malmö
Experis AB
Vår kund inom Region Skåne behöver förstärka sitt kommunikationsteam omgående och i 2-3 månader framöver. Som kommunikatör jobbar du nära de olika verksamheterna, stöttar verksamhetscheferna och sitter med i verksamhetens ledningsgrupp. Du kommer att arbeta med förändringskommunikation, kommunikation mellan chef och medarbetare och med kommunikationsplaner. Eftersom uppdraget är ganska kort kräver det att du som kommer in har god erfarenhet av liknande uppdrag. Låter detta spännande i dina öron så är du varmt välkommen med din ansökan.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Reporter till Ekot Radio Sweden på arabiska i Malmö
Sveriges Radio AB
Ekot Radio Sweden är Ekots nyhetsredaktion på andra språk och sänder radio i allmänhetens tjänst med uppdraget att bidra till demokrati och alla människors lika värde. Vi publicerar nyheter om Sverige på arabiska, engelska, kurdiska, persiska/dari, somaliska, och på lätt svenska. Många av nyheterna görs också på svenska för att publiceras på Ekots plattformar. Vårt utbud är nyhetsorienterat och riktar sig till lyssnare i Sverige.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Semestervikarier till P4 Blekinge
Sveriges Radio AB
P4 Blekinge satsar på att ständigt vara aktuell och ha mycket dialog med publiken. Vi har en stark position hos våra lyssnare och ska vara både agendasättande och underhållande. Vi arbetar fokuserat med både FM och digitalt och strävar hela tiden efter att komma ännu närmare vår publik.   Vi söker nyhetsreporter, nyhetssändare, programledare och digital redaktör till sommaren.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

P4 Gävleborg söker semestervikarier
Sveriges Radio AB
P4 Gävleborg söker dig som vill ha ett sommarjobb i en redaktionell miljö där vi ser möjligheter och där diskussion är en kreativ motor. Vi tycker att den lokala journalistiken är viktig och vi gillar att vara nära våra lyssnare – både genom att de är med och bidrar till vårt innehåll och att vi är ute mycket. Programledare Vi vill att du har journalistutbildning och/eller journalistisk erfarenhet och gärna vana av att programleda. Du tycker om att ta ett stort eget ansvar men du är också en lagspelare. Du är idérik och kan omsätta dina idéer i praktiken.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 10-02-2019

Semestervikarier till P4 Västmanland
Sveriges Radio AB
Vill du ha Sveriges roligaste och mest utmanande sommarjobb? Tillbringa sommaren i Västerås vid Mälarens strand. Vi söker vikarierande programledare och reportrar för nyheter och program till sommaren. Du jobbar i ett expansivt område i Mälardalen som är spännande och intressant i nyhetssammanhang även på sommaren. Vi söker dig som är driven och nyfiken, har egna idéer och en vilja att berätta. Huvudsakliga arbetsuppgifter Vi söker programledare, nyhetsreportrar, nyhetspresentatörer och digitala redaktörer som sänder och bevakar Västmanland under sommaren 2019.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 10-02-2019

En nyhetsjägare till SVT Nyheter Örebro
Sveriges Television AB
Vi söker en rutinerad och skarp reporter med förmåga att fördjupa journalistiken genom oväntade vinklar och perspektiv. Du bottnar i journalistiken och drivs av att hitta egna nyheter och det goda berättandet. Vi vill att du berör och engagerar genom ditt berättande.   Du behärskar mediernas olika uttryckssätt – text, bild och publikdialog. Som reporter har du en mycket god språk-, bild-, och formkänsla.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019

Projektledare till SVT Teckenspråk med kreativt barnasinne
Sveriges Television AB
Vi söker en projektledare till barn- och ungdomsredaktionen på SVT Teckenspråk. SVT Teckenspråk producerar och sänder program för en teckenspråkig publik både i tv och på SVT Play. Det är program som produceras i studio och ute på fältet. Vi producerar också för webb.    På SVT Teckenspråk gör vi program för alla målgrupper: Bland annat nyhetsprogrammet Nyhetstecken, men också en rad olika barn-, ungdoms och vuxenprogram i många olika genrer.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Semestervikarier till P4 Västernorrland
Sveriges Radio AB
P4 Västernorrland är kanalen som trots en allt hårdare konkurrens ökar sin publikskara och som satsar på undersökande journalistik med flera angelägna avslöjanden. Kanalen består av ett trivsamt och ambitiöst gäng som drivs av att utveckla utbud och arbetssätt. Här jobbar vi tillsammans för att göra angelägen och agendasättande journalistik för vår stora, entusiastiska och medverkande publik.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 10-02-2019

Webbredaktör
Nordic Leads AB
Nordic Leads är ett företag som förmedlar digitala annonser från annonsörer till webbplatsägare. Behöver nu en person som skall skapa innehåll, analysera data, skriva material för publicering osv. Vi söker nu en person som inte behöver vara utbildad webbredaktör utan det viktigaste är att du kan uttrycka dig i skrift, skriva säljande och lockande för att rikta dig till rätt målgrupp. Det krävs goda datakunskaper, kunskap kring enklare bildredigering, och kunskaper i HTML. Sök tjänsten genom att sända in din CV till johan@nordicleads.se Vi kommer löpande att kalla till intervju.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 18-01-2019

Semestervikarier till SR Norrbotten
Sveriges Radio AB
Sveriges Radio Norrbotten söker journalister för semestervikariat på lokala kanalens nyhets- och programredaktion. Vi söker också semestervikarier för Ekot och P3 Nyheter. Bakgrund och kvalifikationer • Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav • Radiovana är meriterande • Erfarenhet av nyhetsjournalistik eller programarbete är meriterande • Lokalkännedom om Norrbotten är meriterande • Körkort är ett krav Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 10-02-2019