Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Webbredaktör
Sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats söker en Webbredaktör med placering i Norrköping Är du en vass webbredaktör och en stjärna på digital kommunikation, som vill vara med att bygga upp och utveckla vår nya webbplats? Gillar du att ha ett helhetsperspektiv på kommunikation och är van vid att hantera både innehåll och struktur?
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Studerande webbredaktör till Polygon Group!
Academic Work
Är du studerande och söker ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna? Har du även ett intresse för marknad och kommunikation? Då kan det vara just dig vi söker för rollen som webbredaktör till Polygon Group! Här får du möjligheten att skapa artiklar samt ansvara för både intranät och webb. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Polygon Groups räkning en webbredaktör.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

P4 Östergötland söker nyhetspresentatör
Sveriges Radio AB
Gillar du att ha koll på vad som händer och förmedla det vidare till ett helt län? P4 Östergötland söker en nyhetspresentatör. Är du snabb, vet vad som är en nyhet och kan formulera och presentera på ett begripligt, trovärdigt och intressant sätt? Då kan du vara rätt person för uppdraget som nyhetspresentatör på P4 Östergötland. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde. P4 Östergötland bevakar en av Sveriges största och mest händelserika regioner.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Webbredaktör
Malmö universitet
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat.
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Webbredaktör
Ekerö kommun
Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan. EKERÖ DIREKT är Ekerö kommuns kontaktcenter och är en del av Digitalisering och service inom kommunstyrelseförvaltningen.
Skapad : 04-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Sociala mediereporter till SVT Nyheter Riks
Sveriges Television AB
Nu söker vi en sociala mediereporter, för vikariat, till Riksnyheterna i Stockholm. Har du erfarenhet av användargenererad journalistik och genomslagsarbete i sociala kanaler? Vill du vara först med att rapportera om senaste nytt och ser bevakning av sociala medier som ett självklart verktyg? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Som sociala mediereporter arbetar du i Riksnyheternas onlineredaktion, nära SVT Nyheters innehållsproduktion på alla plattformar. Din placering är i sociala medieteamet och du rapporterar till Riksnyheternas chef för sociala kanaler.
Skapad : 03-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Digital Kommunikatör till Kävlinge kommun
Kävlinge kommun
Vi bryr oss! Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare. Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra.
Skapad : 01-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Digital Recruiting and Customer Communication Specialist
Alert Alarm
Alert Alarm grundades 1998 och har sedan starten jobbat med trådlösa hemlarm. Det som driver oss är övertygelsen om att ett tryggt hem inte ska behöva kosta mer än nödvändigt. Därför bygger vårt koncept på att kunden själv enkelt monterar larmet och därmed slipper betala för en installatör och kostnaderna förknippade med ett hembesök. Vi är i kraftig tillväxt och behöver förstärka vårt team.
Skapad : 27-06-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Enterprise magazine söker redaktör!
RDS Förlag AB
. RDS Förlag AB är ett sedan 2005 väletablerat tidningsförlag/mediabyrå som ger ut tidningen Enterprise Magazine i Sverige, vi har under många år arbetat med redaktionell kommunikation och digital marknadsföring. Vi utvecklar engagerande och inspirerande innehåll i form av attraktiva texter för våra uppdragsgivare som vi sedan marknadsför via sociala medier och andra plattformar. För oss handlar Content Marketing om att skapa relevant och engagerande innehåll sedan arbeta effektivt mot kundspecifika målgrupper.
Skapad : 27-06-2019 Ansökningsfrist : 27-07-2019

Redaktör till högkvarterets kommunikationsavdelning
Försvarsmakten
OBS! För fullständig annons se www.mil.se Vill du utvecklas arbetsmässigt och samtidigt göra skillnad för andra? Har du erfarenhet från kommunikationsarbete i större företag, organisation eller myndighet? Försvarsmaktens kommunikationsavdelning växer – vill du bli en av oss? Försvarsmaktens kommunikationsavdelning leder och inriktar myndighetens kommunikation för att nå militärstrategiska mål. Avdelningen ansvarar för kommunikationsplanering, projektledning av kommunikationsaktiviteter, myndighetens varumärkesarbete och planerar rekryteringskommunikationen.
Skapad : 27-06-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019