Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Journalist till P4 Värmland
Sveriges Radio AB
Journalist till P4 Värmland Som reporter på P4 är du den som fångar upp det som händer lokalt. Du agerar och sänder direkt – alltid med människorna som utgångspunkt och med syfte att beröra.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Kommunikatör till Polismyndigheten/NFC, Linköping
Polismyndigheten, Kommunikationsavdelningen
Kommunikationsavdelningen har ca 190 anställda. Avdelningen består av nio enheter samt ett kansli som lyder direkt under avdelningschefen. Kommunikationsenheten för region öst och NFC leds av en kommunikationschef och består av 15 medarbetare placerade i Linköping, Jönköping och Eskilstuna. ARBETSUPPGIFTER Som kommunikatör på Nationellt forensiskt centrum blir du ansvarig redaktör för tidningen Kriminalteknik, en facktidning som riktar sig till rättsvårdande myndigheter. I arbetsuppgifterna ingår att leda redaktionsrådet, planera tidningen och driva tidningens utveckling.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Kommunikationsstrateg
Sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats söker en      Kommunikationsstrateg    med placering i Norrköping        Vi söker dig som vill jobba med kommunikation och genom nyskapande och engagerande innehåll göra vår kunskap om sjön, sjöfart, och räddningstjänst tillgänglig för fler. Du kommer att tillhöra Kommunikationsstöd som är en av två enheter på Kommunikationsavdelningen på Sjöfartsverket.      Sjöfartsverket jobbar för säker och hållbar sjöfart.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Kommunikatör
Sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats söker en      Kommunikatör     med placering i Norrköping        Vi söker dig som vill jobba med kommunikation och genom nyskapande och engagerande innehåll göra vår kunskap om sjön, sjöfart, och räddningstjänst tillgänglig för fler. Du kommer tillhöra Kommunikationsstöd som är en av två enheter på Kommunikationsavdelningen på Sjöfartsverket.      Sjöfartsverket jobbar för säker och hållbar sjöfart.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 05-03-2019

Produktionsassistent
Sveriges Television AB
Allsång på Skansen söker dig som vill ta chansen att jobba med produktion, publikbokning, research och inslagsproduktion. Som produktionsassistent arbetar du med att förbereda och planera inför och under sommarens sändningar och utveckla programmets närvaro i bl.a. sociala medier.   Det här är chansen för dig som är intresserad av event och TV-produktion till ett av Sveriges största livesända underhållningsprogram! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av egen publicering (filma, intervjua och redigera) i t.ex. sociala medier.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Assistent till artistsansvarig
Sveriges Television AB
Allsång på Skansen söker dig som är intresserad av att lära dig grunderna kring liveproduktion, artistbokning och eventplanering. Som assistent till artistansvarig för programserien får du möjligheten att arbeta nära produktionsteamet kring allt från administration, produktionsplanering och praktiskt genomförande.   Det här är chansen för dig som har ett stort intresse för artist- och musikbranschen där du kan lära dig hur ett av Sveriges största underhållningsprogram produceras! Vi söker dig som är nyfiken på musik och underhållningsbranschen och som vill & kan arbeta i ett team.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Sommarvikarierande webbredaktör
Myndigheten för samhällsskydd och beredskap
MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi har även uppdrag som rör planering och samordning av det civila försvaret. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, landsting, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från lokalt till globalt. Jämställdhet och likabehandling är en grund för MSB:s arbete internt och gentemot Sveriges befolkning.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 13-03-2019

Redaktörer till SCB
Statistiska centralbyrån
Statistikmyndigheten SCB förser samhället med statistik för beslutsfattande, debatt och forskning, på uppdrag av regeringen, myndigheter och forskare. Vår statistik bidrar till en faktabaserad samhällsdebatt och väl underbyggda beslut. Det är vi som beräknar bland annat befolkningstillväxten, bruttonationalprodukten och konsumentprisindex. Utvecklingen av våra statistiska metoder och IT-system baseras på aktuell vetenskap och beprövad erfarenhet.    Vi har en aktiv och omfattande roll i det internationella statistiksamarbetet.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Blekinge Läns Tidning sommarvikariat
BLT
Blekinge Läns Tidning behöver ett antal duktiga sommarvikarier – reportrar, fotografer, och redigerare. Hos oss får du jobba med Newspilot, både mot BLT.se och papperstidningen. Som reporter och fotograf har du tidigare erfarenhet av lokaltidningsjournalistik, allt från kommunal bevakning till reportage. Du är noggrann, snabb och lätt att samarbeta med. Som redigerare är du van vid att jobba med Newspilot på ett planerat sätt, men du kan också frihandsredigera när det finns tid och möjlighet. Alla jobbar på ett rullande schema där man jobbar helger, kvällstid och dagtid omväxlande.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Semestervikarier till Västerbottens-Kuriren, Folkbladet och Umeå X
Västerbottens Kuriren
Vi har mycket att vara stolta över på VK Media. Vi har ett arv som vi värnar om, samtidigt som vi är på en förändringsresa där målet är att göra om ett klassiskt tidningsföretag till en fullt ut multimedial organisation. Vi spänner bågen högt och siktar på att uppfattas som Europas ledande lokala multimediala koncern. Vi erbjuder våra kunder det bästa genom våra starka lokala varumärken som Västerbottens-Kuriren, Folkbladet, Totalt Umeå, Umeå X, Jippo Eventbyrå och Daily Print.
Skapad : 18-02-2019 Ansökningsfrist :