Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Reporter
Sveriges Television AB
Nu söker vi dig som brinner för lokaljournalistik och vill bidra till att stärka vår bevakning av Blekinge med journalistik som är angelägen och nära. Du är en driven och mångkompetent journalist som med självklarhet tar fram egna nyheter, anpassade till nya medievanor där webb och sociala medier är lika viktiga plattformar som TV.  Arbetsuppgifter    Som nyhetsreporter hos oss jobbar du med både snabba nyheter och mer planerad journalistik. Vårt fokus är att leverera relevanta nyheter för en publik som idag finns på flera olika plattformar- tv-sändningar, webb och sociala medier.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Vi söker nu en webbredaktör till ett konsultuppdrag på Dahl!
Wise Professionals AB
Ditt uppdrag I rollen som webbredaktör kommer du att vara din egna produktions- och projektledare där du ansvarar för ett flertal webbsidor och att de hålls levande och uppdaterade med relevant och träffsäkert content. Arbetet innebär att löpande underhålla och uppdatera hemsidan med allt från innehåll, struktur och analys.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 01-10-2019

Smålandsposten Lokal- och webbreporter Älmhult långtidsvikariat
Gota Media AB
Beskrivning Vi söker en kombinerad lokal- och webbreporter till vår lokalredaktion i Älmhult för ett långtidsvikariat. Vikariatet sträcker sig från mitten av november till och med augusti månad 2020. Tjänsten innebär att du delar din tid mellan att arbeta som lokalreporter i Älmhult och som webbreporter på Smålandspostens centralredaktion i Växjö. Vi söker dig som brinner för den lokala journalistiken och som gillar att bevaka och granska allt som händer i en mindre kommun men som även kan skriva de korta snabba nyheterna till webben.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Redaktör – web och årsrapport
Svenska Afghanistankommittén
SCA is a member-based aid and solidarity organization that works rights-based. We do opinion and advocacy work and fundraising. We work for and with the most vulnerable people in the Afghan countryside - women, girls, boys, people with disabilities as well as internally displaced people. SCA has over 6 000 Afghan employees. The programs are to the vast majority implemented in rural areas. SCA is operating in 14 of Afghanistan’s provinces. For more than 35 years we have been present among those in Afghanistan who need us most; despite war and conflict.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Reporter till Onlinedesken på SVT Nyheter
Sveriges Television AB
Är du en nyhetsjägare som brinner för digitalt berättande? En säker och driven journalist som är duktig på att hitta egna vinklar?    Bra, då är du reportern vi söker!    SVT Nyheter behöver rekrytera ytterligare en onlinereporter till hjärtat i nyhetsarbetet på Riksnyheterna. På Online finns ständigt breakingberedskap. Vid stora nyhetshändelser sänder vi direkt online, och här utvecklar och förklarar vi dagens viktigaste nyheter. Nyhetsreportrar, datajournalister, videojournalister och en rad andra experter samarbetar i den löpande nyhetsleveransen.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Programchef till Meänraatio
Sveriges Radio AB
Som programchef på Meänraatio utvecklar du tillsammans med redaktionen utbudet för Meänraatio i FM, på webben och i sociala medier med målet att nå publiken där den finns; den trogna publiken i FM-kanalerna P4 Norrbotten, P2 och Sisu liksom den växande publiken via webb och sociala medier. I uppdraget ingår också att spegla den tornedalska kulturen i Sveriges Radios övriga utbud. Brinner du för meänkieli? Kom och jobba med oss! Meänraatio är Sveriges Radios redaktion för utbudet på meänkieli i FM, på webben och i sociala medier. Det är en radio nära sina lyssnare och med ett brett utbud.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Reporter till SVT Nyheter Öst
Sveriges Television AB
Nära och med perspektiv, lättsamt men också komplext – på SVT Nyheter Öst vill vi göra skillnad med vår journalistik. Vill du vara med och berätta om det som händer i vårt område i dialog med publiken? Då har vi jobbet för dig. Vi söker en vikarie för minst sex månaders vikariat från 1 oktober eller snarast.  Vi erbjuder...?  ...ett arbete där du har stora möjligheter att göra avtryck online såväl som i våra nyhetsprogram i TV.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 25-09-2019

Videojournalist till SVT Nyheter Online
Sveriges Television AB
Riksnyheternas videodesk söker en videojournalist till vår verksamhet! I rollen som videojournalist producerar du allt från enkel nyhetsvideo till egna inslag för vår nyhetssajt, app och sociala medier med krav på hög kvalitet både när det gäller innehåll och form. Du vet hur en historia ska berättas på bästa sätt och har känsla för bild, språk och form.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

???? Webbredaktör till vår svenska sajt
Diet Doctor Sweden AB
Söker du ett utvecklande och meningsfullt jobb?I så fall kan vi ha en fantastiskt rolig och spännande uppgift för dig! Du kommer att ingå i ett team som ska göra Diet Doctor till landets överlägset bästa och mest trovärdiga hälsosajt.Till dethär viktiga uppdraget sökervi en medarbetare som är vass skribent ochsom harvisioner, idéer och kunskap som kan utveckla verksamheten ochföra oss framåt. Dina arbetsuppgifter - Du ska tillsammans med övriga teamet utveckla och förbättra vår sajt, med målet att vara den främsta svenska sajten om hälsa och livsstil. - Bidra till att kontinuerligt förbättra
Skapad : 13-09-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2020

Reportrar för tillsvidareanställning
Sveriges Television AB
Vi växer och blir fler. Kanske är du en av de två reportrar jag söker.  Är du en skarp nyhetsreporter med känsla för det nära och lokala? Ligger du i framkant när det gäller att göra video för mobilen? Skapar du gärna journalistik i dialog med publiken?     Vi erbjuder??  Hos oss står den moderna nyhetskonsumenten i centrum. Vi vill ge en bra översikt över dagens viktigaste händelser, fördjupningar i det som berör hallänningarna och ett videoberättande som passar mobilen.
Skapad : 11-09-2019 Ansökningsfrist : 23-09-2019