Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Programledare med placeringsort Göteborg
Sveriges Television AB
Att vara relevant i nyhetslägen, gå till botten i frågor som är viktiga för publiken och sätta nyheter i sammanhang. Som nyhetsankare på SVT:s lokala nyheter i Västsverige är du vårt ansikte utåt.   Vi söker dig som vill sätta din personliga prägel på nyhetsberättandet - med publikens bästa för ögonen.     Vi erbjuder:  Ett spännande och omväxlande arbete som ställer krav på god språklig förmåga, kreativitet och samarbetsförmåga. Som programledare för SVT:s lokala nyheter arbetar du mot flera redaktioner med flera sändningar varje kväll och du är bärare av utformningen av programmen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Webbredaktör - vikariat, Gävle
LANTMÄTERIET
Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!Kommunikationsenheten stödjer hela Lantmäteriet med kommunikation.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

VILL DU SKRIVA OM DEN LOKALA IDROTTEN I LAHOLM?
Laholms Tidning
Laholms Tidning letar nu efter en ny sportmedarbetare. Vi söker dig som är driven, orädd och gillar att leta reda på egna nyheter. Vi bevakar och har fokus på den lokala idrotten i Laholms kommun. Stort som smått. Högt som lågt. Brett som smalt. Tjänsten är på 80 procent med tjänstgöring varannan helg samt kvällstid vardagar. Utbildning och/eller tidigare erfarenhet är ett plus.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Videospecialist till SVT Nyheter online
Sveriges Television AB
I rollen som videospecialist producera du allt från enkel nyhetsvideo till egna inslag för vår nyhetssajt, app och sociala medier med krav på hög kvalitet både när det gäller innehåll och form. Du vet hur en historia ska berättas på bästa sätt och har känsla för bild, språk och form.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Svenska kraftnät söker en redaktionell samordnare
Svenska Kraftnät
Vill du arbeta i en spännande roll mitt i den svenska och europeiska elmarknaden? Vi söker nu dig som vill dela våra kommunikativa utmaningar och utveckla vårt redaktionella arbetssätt. Svenska kraftnät är inne i en intensiv period. Elmarknaden, i Sverige och Europa, står inför stora förändringar samtidigt som vi bygger ut och förstärker Sveriges stamnät för el. Vår resa ställer höga krav på en proaktiv och sammanhållen kommunikation. Vill du vara en del av vår resa? Vi har under våren utvecklat och infört ett redaktionellt arbetssätt. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att ta nästa steg.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Reporter för tillsvidareanställning
Sveriges Television AB
Brinner du för lokal journalistik och är van att leverera nyheter både till online och broadcast? Då kanske du är vår nya kollega på   redaktionen i Södertälje!    Din bakgrund  Vi söker en driven, självständig journalist som är van att leverera nyheter mot flera plattformar i olika format. På SVT Nyheter Södertälje skriver vi och producerar video för webben samtidigt som vi gör TV-inslag för våra nyhetssändningar, därför söker vi dig som gillar utmaningen i båda formerna.     Arbetsuppgifter  Som reporter på SVT producerar du egna nyheter från idé till publicering.
Skapad : 06-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Sportjournalist
Lysekilsposten
Lysekilsposten söker journalist till sportredaktionen. Tidigare erfarenhet erfordras, datavana och redigeringskunskap är meriterande.
Skapad : 03-08-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018

Hallands Nyheter söker en nyhetsreporter till vår redaktion i Varberg
Stampen Local Media AB
Stampen Lokala Medier består av Västsveriges ledande morgontidningar: Göteborgs-Posten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Hallands Nyheter, Hallandsposten och TTELA. Från Strömstad i norr till Halmstad i söder läses nyheter från hela världen, men alltid med det lokala perspektivet i fokus.
Skapad : 01-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Digital dagchef till SVT:s riksnyheter
Sveriges Television AB
SVT Nyheter online är hjärtat i nyhetsarbetet på riksnyheterna. Här rapporterar vi dagens viktigaste nyheter på svt.se och i våra övriga digitala kanaler och här finns SVT:s breaking-beredskap. Vårt digitala utbud utvecklas hela tiden samtidigt som vår onlinepublik växer kraftigt.    Vill du ha ett av Sveriges roligaste och mest utmanande journalistjobb?
Skapad : 30-07-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Webbredaktör sökes till e-handelsföretag i Solna!
StudentConsulting
Har du en god kommunikativ förmåga, med resultatfokus och erfarenhet av redaktionellt arbete? Då har vi rollen för dig! Vår kund är ett svenskt e-handelsföretag för byggvaror som startades 1965 och finns idag i Sverige, Norge och Finland. Vår kund har kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund och erbjuder produkter såsom uterum, växthus, fönster, dörrar och förvaring. Till deras marknadsavdelning i Solna söker vi nu en webbredaktör. I rollen som webbredaktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att skapa, publicera och redigera digitalt innehåll.
Skapad : 27-07-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018