Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Onlinespecialist
Sveriges Television AB
Älskar du nyheter? Vill du vara med att skapa och utveckla nyhetserbjudandet för SVT:s lokala redaktioner? Vet du hur man berättar dagens bästa nyhet i ett format som funkar i mobilen? Har du hög digital kompetens och gott publicistiskt omdöme? Då kan du vara den vi söker. Arbetsuppgifter I rollen som onlinespecialist förväntas du se till att vi har det bästa erbjudandet till publiken – i rätt format – för våra lokala redaktioner. Vårt största fokus är nyhetsförmedling med rörlig bild.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Praktikant inom kommunikation till RFSU Göteborg, VT 2020
RFSU
Om RFSU Göteborg RFSU Göteborg är en lokalförening inom RFSU som arbetar för förbättrad sexuell hälsa och ökad kunskap om sexuella och reproduktiva rättigheter för personer i Västra Götaland. Föreningens verksamhet består framförallt av information, upplysning och opinionsbildning. Arbetet utgår från ett normkritiskt perspektiv.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Bli nyhetsreporter på BT - två lediga vikariat finns att söka
Borås Tidning
Nu finns det två långa vikariat som nyhetsreporter lediga på Borås Tidning. Ett vikariat är elva månader och det andra är sju månader. Vi söker efter självgående reportrar som brinner för nyheter i alla kanaler.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Mobiljournalist till Kristianstad
Sveriges Television AB
SVT permanentar nu sitt försök med reporter i Kristianstad. SVT Nyheter Blekinge och Skåne vill genom detta stärka sin bevakning av västra Blekinge och nordöstra Skåne.    Arbetsuppgifter  Som reporter på SVT producerar du nyheter från idé till publicering. I jobbet ingår att filma, redigera och publicera på alla plattformar. Som mobiljournalist på vår lokalredaktion i Kristianstad arbetar du självständigt inom ditt bevakningsområde nordöstra Skåne och västra Blekinge. Du kommer att ha dina kollegor på distans och arbetsledas från våra centralredaktioner i Malmö och Karlskrona.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Digital reporter
Sveriges Television AB
Är du en engagerad, driven och vass digital nyhetsreporter? Nu behöver vi dig som brinner för webbjournalistikens möjligheter. SVT lokala nyheter är mitt inne i ett förändringsarbete där vi fokuserar på att vässa våra lokala nyheter online. SVT Nyheter Jämtland bevakar de åtta kommunerna i Jämtlands län. Vi är cirka tio personer som jobbar på redaktionen. Vi värdesätter särskilt vår sociala arbetsmiljö, där alla jobbar för och med varandra på ett konstruktivt sätt.  Jobbet som digital reporter handlar om att driva och skapa webbjournalistik för SVT Nyheter Jämtland.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Webbredaktör till Utbildningsförvaltningen
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Kulturreporter till P1 i Malmö
Sveriges Radio AB
Som kulturreporter förväntas du producera nyheter och reportage för framför allt Kulturnytt men också P1 Kultur. Du arbetsleds av redaktörer och producenter på olika sändningsorter i landet vilket ställer stora krav på samarbetskompetens och självständighet. Är du en driven nyhetsreporter som vill bevaka kulturen i södra Sverige? Du kommer att bevaka kultur både regionalt, nationellt och internationellt.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Journalist till Markbladet (föräldravikariat)
Markbladet AB
Markbladet söker nu en journalist till ett längre vikariat då en av våra reportrar ska vara föräldraledig med start i februari. Vikariatet är i grunden på 12 månader men det finns chans till förlängning. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. På Markbladets redaktion i Skene arbetar fyra reportrar och en chefredaktör. Du blir en del i vårt team av journalister. Du är med i planeringen varje vecka. Du gör intervjuer, tar bilder och skriver texter. Som person är du framåt och tar egna initiativ.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 14-01-2020

Erfaren kommunikationsstrateg, vikariat
Läkemedelsverket
Läkemedelsverket är en myndighet under regeringen. Vi ska vara en ledande kraft i samverkan för bättre hälsa genom att bidra till utvecklingen av folk- och djurhälsan, hälso- och sjukvården, den medicinska forskningen och industrin i Sverige och Europa. Vi jobbar för att läkemedel och övriga produkter inom vårt ansvarsområde är säkra, effektiva och av god kvalitet. Kommunikationsenheten ansvarar för Läkemedelsverkets interna och externa kommunikation och arbetar både på strategisk och operativ nivå.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Web Editor
Decerno Göteborg
Decerno builds tailor-made business-critical solutions for customers with high demands. For over 30 years, we have run over hundreds of successful assignments that drives the digitalization forward. Decerno builds all types of systems, from public web and intranet websites to customized internal business solutions. We work for both the private as well as the public sector. We are now looking for a person who is passionate about giving advice and support and who wants to work in our team together with our customer Volvo Cars. We work closely with the customer and you will be their advisor.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 14-12-2019