Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Webbredaktör sökes till e-handelsföretag i Solna!
StudentConsulting
Har du en god kommunikativ förmåga, med resultatfokus och erfarenhet av redaktionellt arbete? Då har vi rollen för dig! Vår kund är ett svenskt e-handelsföretag för byggvaror som startades 1965 och finns idag i Sverige, Norge och Finland. Vår kund har kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund och erbjuder produkter såsom uterum, växthus, fönster, dörrar och förvaring. Till deras marknadsavdelning i Solna söker vi nu en webbredaktör. I rollen som webbredaktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att skapa, publicera och redigera digitalt innehåll.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Redaktör/ Content Manager till Meramedia
Adecco Sweden AB
Är du kreativ, gillar ett högt tempo och är en skicklig skribent? Nu har du möjlighet att bli en del av Meramedias supercrew. Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för texter i alla dess kanaler. Om tjänsten Som Redaktör/Content Manager ser vi att du älskar att arbeta med text och är en skicklig skribent för bl a webb, sociala medier och print. Dina främsta arbetsuppgifter blir att träffa, guida och skriva för uppdragsgivare inom olika branscher och du kommer även att arbeta med vår egen marknadsföring.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Webbsamordnare – Bibliotek Värmland
Karlstads kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

SR söker digital redaktör till P4 riks
Sveriges Radio AB
På Sveriges Radio i Göteborg produceras några av P4 kanalens största riksprogram, såsom Karlavagnen, P4 Extra, Kvällspasset mfl.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018

Kommunikatör
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Institutionen för medicin är en del av Sahlgrenska akademin, Göteborgs universitets fakultet för medicin, odontologi och vårdvetenskap.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018

Webbadministratör till Fritidsfabriken/RevolutionRace
Effektiv Borås
Är du en duktig administratör som brinner för e-handel? Vill du arbeta i en fri roll på ett entreprenöriellt företag som vågar utmana sina konkurrenter utanför det konventionella med en unik strategi? Då har du kommit rätt. Läs vidare om hur du kan bli Fritidsfabrikens Webbadministratör! Om vår kund Prisbelönta och snabbväxande e-handelsföretaget Fritidsfabriken tillverkar och säljer prisvärda multifunktionella friluftskläder i grym kvalitet under varumärket RevolutionRace. Med fokus på såväl funktion som design skapar RevolutionRace ett unikt koncept.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

P4 Örebro söker reporter
Sveriges Radio AB
Vi stärker vår bevakning på kvällarna och söker nu en snabb och vass reporter som jobbar med nyheter kvällar (cirka sju dagar per månad) samt dagtid vid vår nyhetsdesk. P4 Örebro arbetar sömlöst mellan program och nyheter. I rollen som reporter ingår du i ett nav tillsammans med programledare, nyhetssändare, reportrar och publiken. Du arbetar aktivt med hela redaktionens flöde i FM och digitalt.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Kommunikatör
Stockholms universitet
vid Meteorologiska institutionen. Sista ansökningsdag: 2018-06-17. Vid Meteorologiska institutionen (MISU) på Stockholms universitet bedrivs forskning och undervisning i en internationell miljö med fyra huvudinriktningar: atmosfärfysik, dynamisk meteorologi, fysisk oceanografi och kemisk meteorologi. Forskningen i alla inriktningar har en stark koppling till klimatet och processer viktiga för klimatet och dess förändring. Omkring 75 personer arbetar vid institutionen varav ca 30 är forskare/lärare, 30 doktorander.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Reporter
Sveriges Television AB
Vi på SVT Nyheter Gävleborg söker en ny kollega till vår redaktion i Gävle!       Vi söker dig som har arbetat några år som journalist, som är bekväm med att jobba mot flera plattformar, och som brinner för det lokala och för att ta fram egna nyheter. På SVT Nyheter Gävleborg skriver vi och producerar video för webben samtidigt som vi producerar Tv-reportage för våra nyhetssändningar.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Driven kommunikatör till Livgardet
Försvarsmakten
Vi söker en kommunikatör till kommunikationsavdelningen som för närvarande består av en kommunikationschef och en kommunikatör. Vår avdelning ansvarar för att driva och utveckla kommunikationsarbetet, såväl internt som externt på Livgardet. Vi arbetar strategiskt och operativt med kommunikation till stöd för regementets övergripande mål och uppdrag. Nu söker vi dig som kan förstärka vår avdelning och jobba med hela bredden av uppgifter som normalt förekommer på en kommunikationsavdelning.
Skapad : 16-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018