Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vikarierande kommunikatör, inriktning press och media
Lunds universitet, Naturvetenskapliga fakulteten, kansli N
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor. Vid Naturvetenskapliga fakulteten bedrivs forskning och utbildning inom biologi, astronomi, fysik, geovetenskap, kemi, matematik och miljövetenskap. Verksamheten bedrivs vid nio institutioner samlade inom norra universitetsområdet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Smålandsposten Lokal- och webbreporter Tingsryd vikariat
Smålandsposten
Beskrivning Vi söker en kombinerad lokal- och webbreporter till vår lokalredaktion i Tingsryd för ett långtidsvikariat från månadsskiftet augusti/september till i början av januari med möjlighet till förlängning. Tjänsten innebär att du delar din tid mellan att arbeta som lokalreporter i Tingsryd och som webbreporter på Smålandspostens centralredaktion i Växjö. Vi söker dig som brinner för den lokala journalistiken och som gillar att bevaka och granska allt som händer i en mindre kommun men som även kan skriva de korta snabba nyheterna till webben.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Danderyds sjukhus söker kommunikatör med webbfokus
Danderyds Sjukhus AB
Vi söker dig som är en utvecklingsorienterad kommunikatör med webbfokus till vårt team.   Arbeta i team  Vi är en kommunikationsenhet med sju kommunikatörer. Alla på avdelningen har lång erfarenhet av kommunikation från privat och offentlig sektor. Vi har många olika kompetenser och personligheter som gör att vi åstadkommer spännande kommunikation som ger effekt. Vi samarbetar i olika konstellationer för att skapa så bra och effektiv kommunikation som möjligt.    Arbetsuppgifter  Som kommunikatör med inriktning webb krävs att du har god känsla för struktur och innehåll.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

PR-MANAGER MED DIGITAL INRIKTNING (vikariat)
Göteborgs Stad , Göteborg & Co
Göteborg & Co:s uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. Det görs genom att i bred samverkan leda och driva utvecklingen av Göteborg som hållbar destination så att alla som lever och verkar här gynnas av en växande besöksnäring. Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad. Läs mer på goteborgco.se. ARBETSUPPGIFTER Göteborg & Co söker en driven PR-manager till avdelningen Marknad och Kommunikation. Befattningen är ett vikariat från 2019-09-09 2020-10-21. Din huvuduppgift är att tillsammans i team ansvara för och driva PR- och kampanjarbetet på prioriterade marknader.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Orka plugga UR söker en praktikant
Sveriges Utbildningsradio AB
Sveriges Utbildningsradio, UR är ett flermedialt public servicebolag som ska göra skillnad i människors lärande. UR:s uppgift är att bidra till kunskap och utbildning samt att bredda, förstärka och komplettera andras utbildningsinsatser. UR är i en spännande utvecklingsfas och digital transformation. I januari 2019 lanserade vi vår nya vision som är Frihet genom kunskap till de många och de få. Vi är cirka 230 medarbetare som huvudsakligen arbetar i Stockholm. Orka plugga är Youtube-kanalen som hjälper ungdomar att plugga smartare och förstå skolans kunskapskrav.
Skapad : 16-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Webbredaktör till enheten för digital kommunikation i Norrköping
Huvudkontor, Kommunikationsavdelningen
Vi söker en positiv och engagerad webbredaktör med en förmåga att sätta användaren i centrum till enheten för digital kommunikation i Norrköping. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Frågor som berör och engagerar! Enheten för digital kommunikation är en av två enheter på kommunikationsavdelningen på Migrationsverket. Avdelningens uppdrag är att styra, stödja, samordna och utveckla Migrationsverkets kommunikation.
Skapad : 14-05-2019 Ansökningsfrist : 27-05-2019

Projektledande Webbredaktör
Wise Professionals
Till Roche Diagnostics söker vi dig som vill axla rollen som projektledande webbredaktör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionells med start omgående. Uppdraget är på deltid och beräknas pågå i 6 månader med placerat i Solna, Stockholm. Uppdraget innefattar att leda arbetet med att ta fram och lansera en ny webbplats. Webbplatsen kommer att innehålla både företagsövergripande information (för positionering och employer branding) samt produkt- och tjänsteinformation.
Skapad : 14-05-2019 Ansökningsfrist : 01-06-2019

Rutinerad digital copywriter/kommunikatör (vikariat)
Göteborgs Stad , Göteborg & Co
Göteborg & Co:s uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. Det görs genom att i bred samverkan leda och driva utvecklingen av Göteborg som hållbar destination så att alla som lever och verkar här gynnas av en växande besöksnäring. Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad. Läs mer på goteborgco.se. ARBETSUPPGIFTER Göteborg & Co söker en skicklig och stilsäker copywriter och webbkommunikatör till avdelningen Marknad och Kommunikation. Befattningen är ett vikariat från 2019-10-01 till 2020-08-31. Vi är måna om att ha dig på plats hos oss vid oktobers början.
Skapad : 13-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Kommunikationsansvarig
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Environment for Development (EfD) initiativet är ett miljöekonomiskt kapacitetsuppbyggnadsprogram med inriktning på forskning, policypåverkan och akademiska program i det globala syd.
Skapad : 13-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Är du BT:s nya reporter?
Borås Tidning
Drivs du av nyhetsjakt och är intresserad av kommunal demokrati? Anser du att det politiska spelet är spännande?
Skapad : 10-05-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019