Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nattstäd, Scandic Plaza, Borås, deltid
Scandic Hotels Sverige
Nattstäd till Scandic Plaza På vårt hotell sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa fantastiska pplevelser. På Scandic har vi ett starkt driv att bry oss om varandra och vår planet. Våra medarbetare är betrodda med att de kan göra stor skillnad och det verkar som att våra kollegor inom Housekeeping tagit till vara på detta extra mycket. Dina arbetsuppgifter som Nattstäd är bla. : - Renhållning av konferensrum och gemensamma utrymmen. - Se till att housekeepings förråd är påfyllt. - Hantera gästernas glömda saker. - Hälsa på våra gäster och ge personlig service.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Företag söker avfuktningstekniker till Stockholm (124680)
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Barnvakt/Nanny, deltid/extrajobb, Bromma Ekerö 2 eftermiddagar i veckan
Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 09-03-2019

Barnvakt/nanny, extrajobb, 1 eftermiddag/veckan, Akalla
Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 09-03-2019

Nanny/Babysitter part-time job Blekinge (Luckeby) 2 afternoons/week
Nannynu! Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! Ayuda a familias a encontrar su niñera de sueños! Ahora estamos buscando niñeras/ niñeros con experiencia, confiables y divertidos. Nuestras niñeras son bien atendidas. Tenemos un contacto muy estrecho con nuestras niñeras y las valoramos muy altamente. Nuestras niñeras deciden cuánto quieren trabajar y la familia vivirá en una zona cercana a la casa de la niñera o de su escuela / trabajo.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 09-03-2019

Lokalvårdare
Miljöstäd Team MT AB
Vi söker dig till vårt företag. Arbetstiderna är varierande, du har möjlighet att välja allt från timmar till heltid utifrån hur våra uppdrag är för tillfället. Körkort är meriterande dock inget krav, har du erfarenhet från lokalvård är det ett plus men vi ger även intern utbildning. Vi tillsätter tjänster löpande så skicka in din ansökan omgående.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Extra personal inom städ
Storhogna Högfjällshotell & Spa
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är vackert beläget på gränsen till kalfjället 725 m.ö.h.Vi är en unik fjällanläggning som håller öppet 10 månader / år. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi har två matsalar; Vinterträdgården (140 platser) och Kopparsalen (70 platser). I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat i form av a la carte menyer och kvällens 3-rätters meny. Vårt nytillskott är Sport & Eventhuset som inhyser Cafe 755, skiduthyrning och sportbutik. Vi söker nu en medarbetare som kan jobba jobba extra inom städ hos oss.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Lokalvårdare till Linköpings tågstation helger (25%)
Primär Fastighetsförvaltning
Om företaget PRIMÄR Fastighetsförvaltning är ett förvaltningsföretag inom teknisk och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, energitjänster, fiber- och teleteknik samt stationsunderhåll. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter 350 Mkr.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Hemrex söker städpersonal till Trelleborg
Hemrex AB
Hemrex söker städpersonal till Trelleborg: Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag. Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Vi vill att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man vill göra kunden blir nöjd. Då är man en riktig Hemrexare!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Lokalvårdare semestervikariat
Kalmar kommun, Serviceförvaltningen - Supportavdelningen
Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet På serviceförvaltningen arbetar cirka 500 personer inom verksamheterna produktion, support, fastighet samt administration.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 01-04-2019