Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Städare till Västerås med Omnejd
Hemfrid i Sverige AB
Just nu söker vi fler Hemfridare i Västerås Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare till Västerås-området som vill jobba med städning. Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag. Dina arbetsuppgifter Som Hemfridare har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service. Du ansvarar för ca 5 -10 egna kunder varje vecka och att ge dem en riktigt bra kundupplevelse.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Städare/städerska sökes
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Säsongsarbetare till fastighetsbolag
OnePartnerGroup Borås AB
För start i juni och juli söker vi flera drivna och glada personer som vill sommarjobba som lokalvårdare till ett fastighetsbolag i Borås. Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss! Om kundföretaget Vår kund erbjuder kompletta lösningar inom fastighetsförvaltning där lokalvård ingår. Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019

Hemrex söker städpersonal till området runt Kristianstad
Hemrex AB
Hemrex söker städpersonal till Kristianstad: Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag. Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Vi vill att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man vill göra kunden blir nöjd. Då är man en riktig Hemrexare!
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Städare till Strängnäs
Hemfrid i Sverige AB
Just nu söker vi fler Hemfridare i Strängnäs med omnejd.  Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare till Enköpings-området som vill jobba med städning. Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag. Dina arbetsuppgifter Som Hemfridare har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service. Du ansvarar för ca 5 -10 egna kunder varje vecka och att ge dem en riktigt bra kundupplevelse.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Lolalvårdare m.m.
Laxå kommun
Välkommen till Laxå kommun Laxå kommun är en liten kommun i södra Närke som satsar inför framtiden. Medvetna satsningar görs för att stärka kommunen inom näringsliv, arbetsmarknad samt boende med kvalitet. Laxå kommun ligger strategiskt mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Kommunen består av de mindre orterna Finnerödja, Hasselfors, Röfors och Tived samt huvudorten Laxå. Genom centralorten Laxå passerar E20 och utmed detta område erbjuder kommunen tomtmark med mycket bra skyltläge. Idag är det ett aktivt område för handel, industri och serviceföretag.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Lokalvård 20 h/vecka under dagtid.
Runstyckets förskola o skola
Runstyckets skola är en privat Förskola som ligger i Husie stadsdel. Vi söker dig med utbildning samt erfarenhet av lokalvård. I din ansökan vill vi att du beskriver de tidigare erfarenheter samt vilken utbildning du har. Tillträde 12 augusti 2019 . Vi söker dig med erfarenhet samt utbildning av lokalvård. Du arbetar tillsammans med annan personal dagtid mellan måndag-fredag klockan 07.00-11.30 Runstyckets Förskola finns beläget i Husie stadsdel. Vi har fem avdelningar med barn i förskoleåldern .
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 28-06-2019

Lokalvårdare
KUSTSTÄD AB
Lokalvård och närliggande tjänster hos våra kunder i stor Göteborg. Kontorstädning, trappstädning mm. Vi söker en flexibel , pigg, serviceminded person helst med tidigare erfarenhet inom städning. Våra kunder finns från Kungälv till Kungsbacka men med störste delen i Central Göteborg, Mölndal och västra Göteborg. Arbetstider är varierande oftast med tidig morgon på vardagar och även helger och kvällar kan vara aktuella.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 24-06-2019

Lokalvårdare
Mg Städ & Miljö i Uppsala AB
Allt inom Hemstäd, Trappstäd, Kontorsstäd, Gymstäd och Flyttstäd Jobbar i team av 2 personal i varje bil Körkort B Kan jobba under tidspress Inga problem att ta och förstå instruktioner Kan jobba i grupp Kan jobba individuellt Gillar ordning och reda Kan jobba snabbt utan att fuska Samling på kontoret för genomgång varje morgon Jobb ute hos kunder under dagen Avrapportering på kontoret efter avslutad arbetsdag
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 01-06-2019

Housekeeper, Scandic S:t Jörgen, deltid sommar
Scandic Hotels Sverige
Housekeeper - stolt över att skapa rum för fantastiska upplevelser På vårt hotell sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa rum för fantastiska upplevelser. På Scandic har vi ett starkt driv att bry oss om varandra och vår planet. Våra medarbetare är betrodda med att de kan göra stor skillnad och det verkar som att våra kollegor inom Housekeeping tagit till vara på detta extra mycket. Det var t.ex.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019