Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lokalvårdare
Inspira AB
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Städare/Lokalvårdare
Parla Clean AB
Vill du arbeta 50% i centrala Kalmar? Pärla Clean AB söker just nu personal, som kan och vill arbeta dagtid och vardagar. Lokalvård, städning. Ställs inga krav på körkort men det ställs krav på körkort.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Lokalvårdare
Burlövs kommun, Städenhet och kombitjänster
Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur. Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt. Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv? ARBETSUPPGIFTER Tycker du om att ta ansvar och har du kapacitet att leverera lokalvård med hög kvalité? Vi söker lokalvårdare för städning av lokaler för kommunal verksamhet.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Lokalvårdare sökes till Lundby
Göteborgs Stad , SDF Lundby
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 54 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 1 600 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Lokalvårdare till Attendo Garnisonen
Attendo
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Jobbmaskinen söker starka industristädare omgående
Jobbmaskinen
http://jobbmaskinen.se/lediga-tjanster/) Jobbmaskinen är i grundenett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar över hela södra Sverige och har egna kontor i Malmö, Lund, Helsingborg, Höganäs och Höör där också många av kundföretagen finns. Jobbmaskinen levererar även tjänsten Stöd och matchning till Arbetsförmedlingen. Vill du veta mer om vår verksamhet i Malmö kan du läsa på vår hemsida www.jobbmaskinen.se/stod-och-m...
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 03-01-2020

Hotellstädare Mölndal
RestaurangAssistans
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten RestaurangAssistans söker personal inom hotellstäd i Mölndal.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Hotellstädare i Kungsbacka
RestaurangAssistans
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Hotellstädare i Göteborg
RestaurangAssistans
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten RestaurangAssistans söker extrapersonal inom hotellstäd i Göteborg.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Studentjobb Kristianstad
JobCenter
Vilka är vi? Jobcenter är ett nytt och nytänkande företag med smarta lösningar för arbetsgivare och arbetssökande. Vårt mål är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare med ett tydligt fokus på trivsel och utvecklingsmöjligheter. Vårt arbetssätt innebär att man arbetar i en struktur där alla är synliga, initiativ uppskattas och där beslutsvägar är korta. När du arbetar som konsult på JobCenter så är du försäkrad och omfattas av kollektivavtal.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019