Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Städare för anställning vid behov sökes
Parmstrand Röjarna HB
Att kunna ställa upp vid behov för städning i privata hem och städning av lokaler Gärna städvana från liknande arbetsuppgifter Noggran person med intresse för städning i privata hem. Viktigt att personen kan göra sej förstådd i tal och skrift i svenska språket. Gärna körkort B Vi är ett företag som utför tjänster inom området hushållstjänster
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 30-03-2018

Lokalvårdare
Långbergets Sporthotell AB
Långbergets Sporthotell ligger högt upp bland bergen mitt i den nordvärmländska naturen. Den höga höjden 630 meter över havet medför en fantastisk utsikt över såväl dalar som fjäll. Området är idealiskt för alla sorters vinter- och sommaräventyr! Inför sommarsäsongen söker vi lokalvårdare för städning av hotellrum och allmänna ytor. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi ser att du gillar att jobba inom service, turism och friluftsliv.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Lokalvårdare på Clas Ohlson sommaren 2018
Clas Ohlson AB
Clas Ohlson är ett starkt växande företag med visionen att bli en ledande internationell detaljhandelskedja. Affärsidén är att lösa våra kunders praktiska problem i vardagen genom att erbjuda kundservice utöver det vanliga samt ett brett och prisvärt sortiment inom el, bygg, multimedia, hem och fritid. Vårt uppdrag är tydligt; vi vill bidra till en inspirerande shoppingupplevelse genom att hela tiden försöka överträffa våra kunders förväntningar. Vi erbjuder en rolig och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, utbildningar och konkurrenskraftiga löner.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Städande arbetsledare i Uppsala
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten RestaurangAssistans söker arbetsledare/rumsstädare till ett nyöppnat hotell i Uppsala. Vi önskar att man har minst 1 års erfarenhet av hotellstädning inom Europa, helst erfarenhet av en ledande befattning från housekeeping.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Lokalvårdare - timvikarie
Regionservice, Arbetsplatsservice Mölndal & Lillhagsparken
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som lokalvårdare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Arbetsbeskrivning Som lokalvårdare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbetar med lokalvård i administrativa hus och har nära kontakt med arbetskamrater och kunder. Du erbjuds variation och utveckling då vi även hjälper våra kunder med andra serviceuppdrag. Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Lokalvårdare
Regionservice, Gemensam service, Arbetsplatsservice, APS Mölndal
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som lokalvårdare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Arbetsbeskrivning Som lokalvårdare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbetar med lokalvård i administrativa hus och har nära kontakt med arbetskamrater och kunder. Du erbjuds variation och utveckling då vi även hjälper våra kunder med andra serviceuppdrag. Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Lokalvårdare, timvikariat, till kost- och lokalservice
Borlänge kommun, Verksamhetsstöd/Kost- och lokalservice
Lokalservice i Borlänge kommun är sedan hösten 2013 sammanslagen med kommunens Kostservice och bildar Kost- och lokalservice som är en del av sektorn Verksamhetsstöd. Tillsammans sysselsätter vi ungefär 230 medarbetare. Vårt uppdrag är tvådelat och består dels i att dagligen laga och servera mat till kommunens alla skolor, förskolor och äldreboenden. Utöver detta har vi som uppgift att förse borlängebon med välstädade lokaler där såväl barn, vuxna och äldre kan vistas i en ren och hälsosam miljö.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 01-04-2018

Housekeeping Team member Hilton Slussen
Hilton Stockholm Slussen
Vi söker nu team members till Housekeeping. 80% tillsvidare, 80% visstid Maj-September samt Extra vid behov anställningar. Huvudsakliga arbetsuppgifter: · Städning av hotellrum enligt brand standards · Städning av allmänna ytor kan förekomma · Möjlighet finns för rätt kandidat att jobba självständigt kvällstid på turn down skift Utbildning: Gymnasial, helst inom hotell eller annat serviceyrke. Arbetslivserfarenhet: Gärna minst 1 års erfarenhet av housekeeping inom hotellbranschen Övriga kompetenskrav & personliga egenskaper: · God förmåga att tala svenska och engelska.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Zofias AB söker lokalvårdare
Zofias AB
Vi söker en person som tycker om att städa, har kundfokus och finess. Städningen är både på företag och hemma hos privatpersoner. Många kunder är hemma när man städar och det är viktigt att man kan vara flexibel i till exempel vad man städar från gång till gång, det finns inte en mall för jobbet. Det är meriterande om man har erfarenhet av städning men det är viktigast att man är noggrann och serviceinriktad. Sekretess och inga anmärkningar i belastningsregistret då man städar hemma hos privatpersoner. Körkort är ett krav.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Servicemedarbetare i Iggesund
ISS Facility Services AB
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018