Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nattstäd, Scandic Plaza, Borås, deltid
Scandic Hotels Sverige
Nattstäd till Scandic Plaza På vårt hotell sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa fantastiska pplevelser. På Scandic har vi ett starkt driv att bry oss om varandra och vår planet. Våra medarbetare är betrodda med att de kan göra stor skillnad och det verkar som att våra kollegor inom Housekeeping tagit till vara på detta extra mycket. Dina arbetsuppgifter som Nattstäd är bla. : - Renhållning av konferensrum och gemensamma utrymmen. - Se till att housekeepings förråd är påfyllt. - Hantera gästernas glömda saker. - Hälsa på våra gäster och ge personlig service.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Lokalvårdare
Miljöstäd Team MT AB
Vi söker dig till vårt företag. Arbetstiderna är varierande, du har möjlighet att välja allt från timmar till heltid utifrån hur våra uppdrag är för tillfället. Körkort är meriterande dock inget krav, har du erfarenhet från lokalvård är det ett plus men vi ger även intern utbildning. Vi tillsätter tjänster löpande så skicka in din ansökan omgående.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Extra personal inom städ
Storhogna Högfjällshotell & Spa
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är vackert beläget på gränsen till kalfjället 725 m.ö.h.Vi är en unik fjällanläggning som håller öppet 10 månader / år. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi har två matsalar; Vinterträdgården (140 platser) och Kopparsalen (70 platser). I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat i form av a la carte menyer och kvällens 3-rätters meny. Vårt nytillskott är Sport & Eventhuset som inhyser Cafe 755, skiduthyrning och sportbutik. Vi söker nu en medarbetare som kan jobba jobba extra inom städ hos oss.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Lokalvårdare till Linköpings tågstation helger (25%)
Primär Fastighetsförvaltning
Om företaget PRIMÄR Fastighetsförvaltning är ett förvaltningsföretag inom teknisk och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, energitjänster, fiber- och teleteknik samt stationsunderhåll. Våra kunder är större offentliga och privata fastighetsägare/fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar och samfälligheter. För närvarande är vi ca 300 anställda och omsätter 350 Mkr.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Hemrex söker städpersonal till Trelleborg
Hemrex AB
Hemrex söker städpersonal till Trelleborg: Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag. Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Vi vill att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man vill göra kunden blir nöjd. Då är man en riktig Hemrexare!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Lokalvårdare semestervikariat
Kalmar kommun, Serviceförvaltningen - Supportavdelningen
Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet På serviceförvaltningen arbetar cirka 500 personer inom verksamheterna produktion, support, fastighet samt administration.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 01-04-2019

Lokalvårdare på 100% till Ängelholm
Ultra Clean
Ultra Clean söker 4 lokalvårdare till Ängelholm på heltid Ultra Clean är ett modernt städbolag som tillhandahåller städtjänster till privatpersoner, företag och kommunal verksamhet. Bolaget har gjort sig känt dels för sin goda städteknik samt sitt stora yrkeskunnande. Ultra Clean sitter i moderna lokaler i området Gullvik vid Ystadsvägen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Hemrex söker städpersonal till Malmö
Hemrex AB
Hemrex söker städpersonal till Malmö: Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag. Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Vi vill att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man vill göra kunden blir nöjd. Då är man en riktig Hemrexare!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Hemrex söker städpersonal till Staffanstorp
Hemrex AB
Hemrex söker städpersonal till Staffanstorp: Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag. Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Vi vill att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man vill göra kunden blir nöjd. Då är man en riktig Hemrexare!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Hemrex söker städpersonal runt Tomelilla
Hemrex AB
Hemrex söker städpersonal till Tomelilla: Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag. Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Vi vill att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man vill göra kunden blir nöjd. Då är man en riktig Hemrexare!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019