Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicemedarbetare till Städservice
Svedala kommun
Svedala kommun växer och utvecklas. Mod, engagemang, öppenhet och hållbarhet är värdeord som präglar vår vardag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Lokalvårdare till Norberg
Assistansvalet Na AB
Vi söker två lokalvårdare för sedvanliga arbetsuppgifter på vårt vandrarhem i Norberg. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet eller utbildning inom lokalvård. Du ska vara van att samarbeta och är tydlig i din kommunikation både på svenska och engelska. Du är en person som har ett engagemang och ett professionellt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Tillträde snarast. Skicka din ansökan snarast, vi påbörjar urvalet omgående. Välkommen att skicka din ansökan per post eller e-post!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Lokalvårdare, Scandic Continental, deltid 75%
Scandic Hotels AB
Välkommen till Scandic Continental, hotellet med det absolut bästa läget mitt i Stockholms stadskärna! Vare sig du välkomnar gäster till ett av våra 392 hotellrum eller till vår takbar med spektakulär utsikt över Riddarfjärden så kommer du konstant möta besökare från hela världen. Till Scandic Continental kommer våra gäster bland annat för att lobbyjobba, njuta av en AW eller för att uppleva en oförglömlig sharingmiddag i vår restaurang The Market.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Vi söker en ny servicevärd
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Brinner du för att vara spindeln i nätet och erbjuda förstklassig service och kvalitet? Är du en medarbetare med inställningen att allt går att lösa? Då har vi tjänsten för dig! Om enheten Serviceförvaltningen utökar nu med fler medarbetare som ska arbete med Service Management till fler administrativ objekt. Som Servicemedarbetare levererar du högkvalitativ Service i form av lokalvård, IT eller fastighetsskötsel.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Serviceassistent
HomeMaid AB
Vill du vara med och ge bättre livskvalitet för våra kunder? Vi erbjuder ett spännande jobb med många utmaningar i en mycket expansiv tjänstebransch. Arbetsuppgifterna är varierande och består i allt som kan tänkas inom hemstäd. Eftersom våra kunder köper städning regelbundet så är det viktigt att alltid leverera till 100%. HomeMaid är medlem i Almega och har kollektivavtal med Kommunal. Våra professionella medarbetare har därför schyssta villkor med riktiga löner, pensioner och semester. HomeMaid är ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Hemrex söker städpersonal till Ystad
Hemrex AB
Hemrex söker städpersonal till Ystad: Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag. Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Vi vill att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man vill göra kunden blir nöjd. Då är man en riktig Hemrexare!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Hemrex söker städpersonal till Lund
Hemrex AB
Hemrex söker städpersonal till Lund: Hemrex erbjuder sina kunder en enklare vardag. Det gör vi med tjänster inom bland annat städning, fönsterputs, trädgårdsarbete, seniorservice, flytthjälp och enklare renoverings- och hantverksuppdrag. Kunden är viktig för oss på Hemrex och för oss är det en självklarhet att våra medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Vi vill att man tar ansvar för sina arbetsuppgifter och att man vill göra kunden blir nöjd. Då är man en riktig Hemrexare!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Fastighetsskötare till Djupadalsbadet
Kumla kommun
Nu söker vi dig som vill jobba som fastighetsskötare på Djupadalsbadet Bad och Camping. ARBETSUPPGIFTER Djupadalsbadet Bad och Camping består idag av tre arbetsområden, bad/simhall, fastighetsservice och badkassaservice. Vi har en arbetsledare som leder och fördelar arbetet gemensamt för hela anläggningen. Den vi söker till den här tjänsten, ska främst arbeta som fastighetsskötare, men det kan förekomma att du som fastighetsskötare även tidvis jobbar med exempelvis olika uppgifter i simhall och gym eller kundservice i badkassan.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Lokalvårdare, Strömsbruk
Iss Facility Services AB
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Städare till storstädningsteamet / Move-out and deep house cleaners
Hemfrid i Sverige AB
Hemfrid växer och vi söker nu fler serviceinriktade städare till vårt stor- och flyttstädningsteam i Stockholm. Dina arbetsuppgifter Stor- och flyttstädning i privata hem.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 14-02-2020