Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Städare/lokalvårdare sökes för rekrytering i Skåne!
StudentConsulting
Är du noggrann, strukturerad och tycker om att städa? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vi söker nu medarbetare inom hemstäd i Skåne! Arbetet innebär att städa i kundernas hem utifrån deras behov. Man är oftast 2 personer som är ute hos kunderna tillsammans och städar. Det kan både vara kunder som vill ha veckostädning, storstädning och flyttstädning. Arbetsdagen börjar i Höllviken där du hämtar en bil, nycklar till kunderna samt produkter du behöver. Du åker sedan runt till de olika kunderna du ska städa hos under dagen och avslutar dagen med att återlämna bilen i Höllviken.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Timvikarier till Lokalvård i Angered
Göteborgs Stad , SDF Angered
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar med cirka 53 000 invånare. Här lever och arbetar människor från hela världen, vilket ger Angered en dynamisk och internationell prägel. Angered ska med sin unika mångfald och goda förutsättningar vara en attraktiv del av Göteborgsregionen där vi känner stolthet över stadsdelen och utvecklas tillsammans. I stadsdelsförvaltningen Angered arbetar cirka 2000 medarbetare. Vi driver verksamheter inom individ- och familjeomsorg, social omsorg, samhälle, intern service, kultur och fritid samt hälso- och sjukvård.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Hemservice specialist till Solna
Vardagsfrid AB
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt! Välkommen söka dig till vårt växande städteam i Solna ! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett företag som specialiserat sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

Hemservice specialist till Nacka/Värmdö
Vardagsfrid AB
Tycker du om ordning och reda? Ta eget ansvar och arbeta självständigt! Välkommen söka dig till vårt växande städteam i Nacka / Värmdö! Vardagsfrid är ett av Stockholms snabbast växande företag och behöver därför anställa fler servicemedvetna hemstädare. Vi är ett företag som specialiserat sig på hemstädning i Stockholmsområdet. Vi har kollektivavtal, som medarbetare hos oss ska du känna dig stolt och trygg med ett leende på läpparna när du går till jobbet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

Lokalvårdare Hällefors
Samhällsbyggnad Bergslagen, Lokalvård
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Lokalvårdsavdelningen ansvarar för städning av alla lokaler som ägs eller hyrs av medlemskommunerna.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Timanställning - TECKENSPRÅKIG LOKALVÅRDARE / STÄDARE Välkomnas till NRS...
NRSE Sverige AB
Bakgrund NRSE Sverige AB är ett ungt expansivt bolag och arbetar med hållbar kontorsservice. Hållbar kontorsservice innebär att vi använder oss av resurser som organisationer kräver idag, utan att påverka möjligheten för framtida generationers resursanvändning. Detta utifrån ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv. Inom bolaget tänker vi därför extra mycket på hur vi kan förbättra och effektivisera vårt interna hållbarhetsarbete. Vi erbjuder våra kunder över 20 miljöoptimerade tjänster.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-05-2020

Sodexo söker serviceinriktad städare med kundfokus i Sundsvall!
Sodexo AB
Sodexo i Sundsvall söker nya medarbetare med ett tydligt kundfokus och stark servicekänsla! Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete. Som städare spelar du en viktig roll våra kunder! Vårt mål är att förbättra våra kunders oh gästers livskvalité igenom att skapa en trevlig arbetsmiljö för dem. Vi söker dig som tycker om att ge bra service, är ansvarsfull och noggrann. Att arbeta hos oss är spännande, varierande och lärorikt!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

Städare / Cleaner - Linköping
Hemfrid
HEMFRID SÖKER DIG SOM VILL ARBETA SOM STÄDARE I LINKÖPING Hemfrid söker nu kollegor inom Hemstädning till Linköping! Du kommer att jobba med hemstädning i privata hem och ge dina kunder bästa service! Hemstädning i världsklass i privata hem Som Städare på Hemfrid har du en viktig roll - att ge dina kunder bästa service! Du kommer att arbeta med ett varierande och roligt arbete inom hemstädning där du bland annat kommer att få damma, dammsuga, moppa, stryka och tvätta kläder i våra kunders privata hem. Du arbetar självständigt och har dina egna kunder.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-05-2020

Lokalvårdare Kungshögaskolan/Lagmansskolan, vikariat, 87,5 %
Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen
Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 27 700 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2200 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Lokalvårdare behovsanställning
Vida Servicepartner
Det är med hjälp av våra medarbetare vi ständigt förenklar vardagen för våra kunder. Därför söker vi nu nya engagerade och målmedvetna medarbetare. Med ett stort driv, känsla för service och idéer att förenkla vardagen både för personal och kund.  Är du arbetssökande och söker ett roligt, omväxlande arbete med möjlighet att variera er arbetsdag?  Då är Vida Servicepartner något för dig, vi söker alltifrån timanställda till heltidsanställda.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019