Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Självständig Golvvårdare Sökes
RH Servicetjänst Norrort AB
Vi söker nu en kunnig och självständig golvvårdare. För att vara aktuell för tjänsten skall du har erfarenhet av golvvård och polering. Det är också viktigt att du är självgående. Körkort är ett krav
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Servicepersonal med placering på Vallhamra skola
Partille kommun, Serviceenheten
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 26-12-2018

Lokalvårdare Storumans Folkhögskola
Västerbottens läns landsting, Storumans folkhögskola
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre - Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd. Storumans folkhögskola finns Storuman, Tärnaby, Lycksele och Örnsköldsvik.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Städpersonal, First Camp Nydala- Umeå
First Camp Umeå
First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark. På First Camp i Umeå har du chansen att jobba i en fantastisk miljö med bara 10 minuters buss- eller bilresa in till Umeå centrum.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Lokalvårdare sökes till Täby/Åkersberga
Pure zone HB
Vi söker en lokalvårdare för att hjälpa oss att arbeta med hem-städ i privata hem i Täby/Åkersberga. Deltidsarbete. Engelska eller svenska språket är nödvändigt. Om du är intresserad, vänligen sänd er ansökan till; purezonehb@gmail.com eller ring på tel.nr;073-9711905 We are looking for home cleaner to join our team in Täby/Åkersberga area for part time work. English or Swedish language is necessary. If you are interested in working with us send an interest report on purezonehb@gmail.com or contact us at 073-9711905.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist :

Extrapersonal, Kristinehamn/Karlskrona
ISS Facility Services AB
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Lokalvårdare
Kungälvs kommun, Service ledning
Med hjärtat i historien och blicken mot framtiden är vi en kraftigt växande kommun i Göteborgsregionen. Här finns över 43 000 invånare, två fästningar, handelsstaden Kungälv och seglingsmetropolen Marstrand, allt detta en kvart från centrala Göteborg. Kungälvs kommun är värderingsstyrd organisation med medborgarfokus, helhetssyn och lärande som våra kärnvärden. ARBETSUPPGIFTER Lokalvården arbetar med miljön i kommunen lokaler. Städningen utförs dagligen i kommunens fastigheter för att förbättra hygien och säkerhet, och öka trivseln.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Teamledare inom städ, Karlskrona
ISS Facility Services AB
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 16-01-2019

Förenade Service söker lokalvårdare till Falun
Förenade Service i Sverige AB
Förenade Service AB ingår i danska Forenede koncernen och är Nordens största familjeägda servicekoncern med en omsättning på 2,5 miljarder DKK och över 8 000 medarbetare. Vi är ett av nordens ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag, närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där alla jobb är lika viktiga och står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärs utveckling.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Lokalvårdare, vikariat Rimbo/Norrtälje
Inspira AB
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 450 mkr och sysselsätter 1300 medarbetare.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 11-02-2019