Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Extrajobb som receptionist/bilvårdare på Hisingen
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Till vår kund inom bilbranschen söker vi nu efter dig som vill arbeta som receptionist/bilvårdare. Hälften av tiden kommer du att arbeta i receptionen med att ta emot besökare och koppla inkommande samtal och resterande tid kommer du agera bilvårdare där du sköter ankomstkontroll av bilar, kontroll och enklare städning av lånebilar samt ansvarar för gården och att bilar parkeras korrekt. Arbetstiden är beräknad till 25 timmar i veckan och du kommer att vara schemalagd måndag-fredag 13:00-18:00.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Vi söker en bilvårdare till Häggvik
StudentConsulting
Vi söker nu en bilvårdare till Häggvik. Är du på jakt efter ett heltidsjobb under sommaren och senare ett extrajobb under hösten? Läs då vidare. Vi söker just nu studenter till en internationell biluthyrningsfirma som är känd världen över, har kontor i 146 länder och cirka 8100 uthyrningskontor. Biluthyrningsfirman lockar till sig både affärsresenärer och turister från både Sverige och utlandet. Som bilvårdare kommer du ta hand om de hyrbilar kunderna lämnar in på stationen i Häggvik.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Bilrekonditionerare
Silvan Bilvård
Bilvård. Krav på körkort
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist :

Kille eller tjej som gillar bilar.
AC Center i Huskvarna
Nu söker vi en serviceinriktad kille eller tjej som gillar bilar. Vi har både bilförsäljning, bilrekonditionering och bilverkstad. Bra om du kan hoppa emellan vid behov. Krav på körkort och talar svenska och engelska obehindrat. Är serviceinriktad, utåtriktad och stresstålig. Meriterande om du har tidigare erfarenhet och har yttterliggare språkkunskaper.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist :

STUDENTER SÖKES TILL NATTJOBB
StudentConsulting
Är du en nattuggla som vill jobba extra kväll/natt? Vill du dryga ut din studentkassa? Då har vi det perfekta jobbet för dig. Till Keolis depåer i Göteborg söker nu StudentConsulting servicehallsmedarbetare. Med dig i servicehallen får Göteborg rena och fina bussar så att alla resenärer trivs och känner sig välkomna. Keolis erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Fönsterputsare
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Fönsterputsare
Inspira AB
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Bilvårdare/Rekond till kund i söderort
Autorekrytering AB
Om företaget Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter.
Skapad : 16-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Fönsterputsare
Hemfrid i Sverige AB
Just nu söker vi fler fönsterputsare i Stockholm Hemfrid växer och vi söker nu fler fönsterputsare till Stockholms-området som vill jobba med fönsterputs.   Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag.   Tycker du om att putsa fönster och är noggrann? Då är du rätt person för oss på Hemfrid! Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i Stockholm med omnejd.
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 15-06-2019

Bilrekonditionerare till Ditec Bilvårdcenter i Lidköping
Bilvårdcenter Lidköping
Verksamhetsbeskrivning Bilrekond och tvätt av fordon. Arbetsuppgifter Bilrekond, tvätt/städ av diverse fordon. Utbildning/Erfarenhet Ingen särskild utbildning eller erfarenhet krävs. Du får upplärning på plats. Vi ser gärna att du är rökfri och att du inte är rädd för hundar. Körkort B ett krav. Ansökan skickas till angiven mailadress.
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019