Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bilrekonditionerare
Tuna Bilvård
Tuna Bilvård söker bilrekonditionerare för anställning omgående. Arbetsuppgifter: tvätta bilar, dammsugning, klädseltvätt, polering, däckbyte.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

rekonditionerare till Auto-state
Auto State
Vi är ett företag som bedriver Bilförsäljning, verkstad och bilvård. Vi har en nybyggd fastighet på Bredasten i Värnamo. Auto state söker en rekonditionerare till sin verksamhet på Bredasten. Du ska kunna bilvård samt ha kunskap inom biltvätt och polering. lön på 28 000kr + provision för Bilmekanikern. 26 000kr + provision för bilrekonditioneraren. Ansökan skickas till: Lir86Makolli@hotmail.com
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Bilvårdare till internationellt företag i centrala Stockholm
Palm & Partners Bemanning AB
Tycker du om att arbeta i högt tempo och har ett intresse för bilar. Då är detta jobbet för dig! Tjänsten är på heltid och tillsvidare placerad på företagets Citykontor tillsammans med ca 7 positiva och engagerade kollegor. Tjänsten beräknas starta i slutet av februari. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag. Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Fönsterputsare
WALLINS FASTIGHETSSERVICE AB
Professionell fönsterputsning av fastigheter, sjukhus och förvaltningar i västra delarna av Sverige. Arbetet kräver minst 1 års vana. Liftkort en merit. Resor förekommer. Vi söker personer som är servicemedvetna. I detta yrke behöver man vara ambitiös och noggrann. Du måste vara en person som det går att lita på. Du är punktlig och har ett trevligt sätt gentemot våra kunder och anställda. Wallins Fastighetsservice startades 2009 med fokus på fönsterputs. Företaget har på senare tid etablerat sig inom fastighetsrelaterade tjänster. Under högsäsong sysselsätter vi ca 15 personer.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Duktiga bilrekonditionerare till Stop-In i Upplands Väsby
Stop In AB
Nu söker vi flera heltidsanställda rekonditionerare till vår biltvätt/rekonditioneringsanläggning i Bredden i Upplands Väsby. Vi jobbar med rekonditionering av utställnings- och företagsbilar vilket innebär att våra anställda är och måste vara noggranna och effektiva. Det är mycket meriterande om du har körkort, och vi ser helst att du talar lite svenska. För att trivas hos oss och för att göra våra kunder nöjda är det såklart bra om du har intresse av och tidigare erfarenhet av bilrekonditionering eller liknande arbetsuppgifter.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018

Gillar du att tvätta bilar? Vi söker en rekondare
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Service Agents sökes till Avis i centrala Stockholm
Palm & Partners Bemanning AB
Tycker du om att arbeta i högt tempo och har ett intresse för bilar. Då är detta jobbet för dig! Tjänsten är på heltid och tillsvidare placerad på företagets Citykontor tillsammans med ca 7 positiva och engagerade kollegor. Tjänsten beräknas starta i slutet av februari. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag. 1946 öppnade Warren Avis världens första uthyrningsstation av bilar på en flygplats vid Willow Run Airport, Detroit, med totalt tre bilar. Idag är Avis verksamt på över 5 000 platser i 165 länder över hela världen.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Fönsterputsare och flyttpersonal sökes till Hemrex i Ystad
Hemrex AB
Hemrex i Ystad söker personal till fönsterputs och flytthjälp: Känslan av att vara efterlängtad när man kommer till sitt arbete och vetskapen om att man gjort något riktigt bra när man går hem, är oslagbar. Det är utifrån den värdegrunden vi på Hemrex, ett av de ledande företagen i branschen, bygger vår verksamhet. Hemrex hjälper till med hushållsnära tjänster såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, flytthjälp, hantverk, seniorservice m.m.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Bilrekonditionerare
Wangbergs Bilvård
Verksamhetsbeskrivning: Vi utför handtvätt, invändig rengöring, maskinpolering, vaxning,och lackförsegling. Hög kvalitet till rätt pris! - 30 år i branschen. Vi söker nu ytterligare 1 till 2 kunniga bilreconditionerare som är ansvarstagande, har känsla för finish och kvalité. Är du är en plikttrogen och stresstålig person som känner igen sig i beskrivning ovan, så är du välkommen att kontakta oss. Vänta inte för länge att söka jobbet då vi avse att tillsätta tjänsten så snabbt som möjligt.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Bilrekonditionerare
Rekond Center
Rekondcenter AB är ett bilvårdsföretag i Helsingborg med lång erfarenhet i branschen. Vi har som mål att alltid leverera jobb till hög kvalitet. Våra kunder är allt från från bilfirmor till privatpersoner. Det är meriterande om du har erfarenhet från bilrekonditionering men det viktigaste är att du har ett bilintresse, att du har B-körkort och att du vill jobba med med bilrekonditionering. Vi kräver att du har god erfarenhet av allt inom bilvård. Du tar egna initiativ, är stresstålig och punktlig.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018