Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fönsterputsare
Hemfrid i Sverige AB
Just nu söker vi fler fönsterputsare i Stockholm Hemfrid växer och vi söker nu fler fönsterputsare till Stockholms-området som vill jobba med fönsterputs.   Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag.   Tycker du om att putsa fönster och är noggrann? Då är du rätt person för oss på Hemfrid! Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta i Stockholm med omnejd.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Tvätthallsarbetare till Beck Maskin i Haninge
Beck Maskin Sverige AB
Beck Maskin Sverige AB är en av landets och Nordens ledande importörer av entreprenadmaskiner till bygg, anläggning, kommuner och lantbruk. Vår ägare, Beck Maskin AS, i Norge är ett stabilt familjeägt AAA-företag med 39-års erfarenhet i branschen. Vi har även ett flertal sälj- och servicepartners runt om i Sverige. I vår verksamhet ingår även försäljning av reservdelar och uthyrning av maskiner. Vi är idag ca 50 anställda i Beck gruppen och i Sverige fördelade på ca 15 st i Haninge och 10 st i Kungälv. Våra huvudprodukter är Kobelco och Airman som är japanska grävmaskiner.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Bilrekonditionerare
Larssons Cab AB
Bilvård bilvård/biltvätt. Den anställda skall noggrant, punktlig stresstålig Utbildning/Erfarenhet För bilvård är önskevärt att personen har erfarenhet, men viktigast är inställningen - VILJAN att genomföra ansvarsfull sina arbetsuppgifter. Sedvanliga arbetet inom Bilrekondering och bilvård tvätta polera vaxa etc,
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Bilrekonditionerare till Tannefors
Bil & Teknik i Tannefors
Bil & Teknik i Tannefors söker nu efter en bilrekonditionerare till vårt team. Arbetsuppgifterna består av biltvätt, polering mm. Du som söker behöver inte ha något tidigare erfarenhet då vi lär dig på plats. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Välkommen med din ansökan via e-post!
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Örebro Byt Bil AB söker en bilvårdare omgående
Örebro Byt Bil AB
Om företaget Vi på Örebro Byt Bil AB är en märkesoberoende bilhandlare som alltid har mellan 70-80 bilar i vår utställningshall, som köper, säljer, byter samt förmedlar bilar. Vi söker nu en person omgående som ska jobba både med bilrekonditionering och lackering. Du som söker bör ha 3-5 års erfarenhet från yrket och vara samarbetsvillig och gillar att arbeta. Är du intresserad av jobbet? Skicka då ett mail till orebrobytbil@hotmail.com senast den 10 september.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 10-09-2018

Fordonsvårade
Nobina
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se       Nu söker vi fordonsvårdare till vårt Trafikområde i Södertörn. Vi är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Bilvårdstekniker
Ditec Bilvårdscenter - Ängelholm Hedin Bil
Bilvårdstekniker sökes till vår anläggning på Hammargatan 11 i Ängelholm. Vi har skyddat och vårdat bilar i mer än 20 år. Vi var först i världen med lackkonservering och har genom åren utvecklat nya smarta behandlingar som t ex skyddar bilklädseln, gör sikten bättre och får din bil att kännas som ny år efter år. Vi söker dig som är noggrann och kan samarbeta med ett team för att utföra jobben på bästa sätt för våra kunder. Tidigare erfarenhet önskas
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Servicehallsmedarbetare till Falun/Borlänge
Keolis Sverige AB
Till Keolis i Dalarna, Falun/Borlänge söker vi nu ett par servicehallsmedarbetare på behov som ska kunna arbeta natt, men även andra arbetstider. Med dig i vår servicehall får vi rena och fina bussar så att våra resenärer trivs och känner sig välkomna. Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Leveranspersonal
Just Arrived
Just Arrived rekryterar nu på uppdrag av Mathem personer som är intresserade av att arbeta som Mathems ansikte utåt och sköta leveransen till deras kunder runtom i Stockholm. Som Leveransansvarig utesäljare hos MatHem.se har du ett stort ansvar för att bemöta deras kunder på ett bra sätt och sälja in Mathems koncept.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Biltvätt
Renbil i Göteborg AB
Arbetsuppgifter Tvätt av bilar, in och utvändig Kvalifikationer Ingen krav
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018