Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Produktionsmedarbetare på deltid sökes!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Vill du ha ett roligt och aktivt deltidsarbete vid sidan av dina studier? Vi söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta som produktionsmedarbetare! Arbetsuppgifterna kommer att vara att arbeta på ett tvätterie med uppgifter såsom tvätt, mangling och torktumling. Du kommer att få upplärning på alla stationer och därefter rotera på de olika arbetspassen. Det är ett fartfyllt arbete i ett sammansvetsat gäng och vi ser gärna att du har god fysik då du står upp och jobbar under dagarna. Arbetspassen är förlagda dagtid på hel- eller halvdagar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Studenter sökes till extrajobb som däckskiftare i Örebro.
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du studerande och känner att du ibland vill växla studierna med ett fysiskt utmanande extrajobb? Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och B-körkort så bör du söka tjänsten redan idag! Vår kund är ett stort företag inom däckservice som nu behöver hjälp för att klara av högtrycket under däckbytarsäsongen. Vi söker nu 6 stycken däckskiftare till en studentpool hos vår kund i Örebro. Dina arbetsuppgifter går ut på att byta och tvätta däck vid en däckverkstad. Du kan komma att behöva transportera bilarna in och ut från verkstaden varför B-körkort är ett krav.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Vi söker en Tvätt-Tekniker till Truck & Buswash i Klevshult
Bemanningspoolen i Värnamo AB
Uppdragsbeskrivning Vi söker en Tvätt-Tekniker till Truck & Buswash i Klevshult. Arbetet består av att ta emot order per telefon eller direkt av kund. Arbetsordern registreras i affärssystem. Fordonet tvättas i automat men även en del handtvättas. Daglig skötsel av anläggningen. Arbetet bedrivs i 2-skift. Vi ser gärna att du har en lokal koppling och är servicemedveten. Som person är du utåtriktad, flexibel, gillar att arbeta med service och har ett tekniskt intresse. För jobbet krävs det att du är noggrann och kvalitetsmedveten.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Produktionsmedarbetare på sökes!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du en ansvarsfull och strukturerad person? Vill du arbeta med hjälpsamma och trevliga kollegor på ett spännande företag? Då finns chansen nu, för vår uppdragsgivare VIC Textiltvätt söker nämligen produktionsmedarbetare. Vi söker nu för kunds räkning dig som vill jobba som produktionsmedarbetare mellan veckorna 39-46. Eventuellt kan det bli förlängning. Arbetsuppgifterna kommer att vara att arbeta på ett tvätteri med uppgifter såsom tvätt, mangling, strykning och andra förekommande uppgifter. Du kommer att få upplärning på alla stationer och därefter rotera på de olika arbetspassen.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Rekondare sökes till Västerås
Tidy Center Västerås
Vi söker en bil rekondare med erfarenhet till Västerås dina arbetsuppgifter går ut rekonda bilar och däckservice vi vill gärna har stort intresset för bilar sätta kunden i fokus.Välkommen med din ansökan
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Däckmontör till Däckia i Örebro
Randstad AB
Däckmontör Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag för Däckia i Örebro. Om tjänsten: Tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Mr Cap i haninge söker bilvårds tekniker
Alcanta AB
Vi på Mr Cap Haninge söker en ny bilvårds tekniker krav är B körkort och att man är noggrann och har lätt för att jobba i ett team vi arbetar med exklusiva fordon  och är marknadsledande så kvalitets nivån är hög.för mer info maila eller ring .08-7776200Med vänlig hälsningMicke Bergkvist
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 16-10-2019

Fönsterputsare
Tpm Städ AB
Vi är ett ledande företag i städbranschen med verksamheten huvudsakligen i Dalarnas län. Företaget har idag ca 40 anställda och vi verkar i Borlänge, Avesta och Falun med tillhörande områden. och behöver nu semestervikarier i Borlänge och AvestaTPM Städ AB fokuserar på att ta ett helhetsansvar vad det gäller städ och serviceuppdrag hos våra kunder. Detta gör att kunden kan ägna sig åt sin kärnverksamhet.Vårt mål är att arbeta så våra kunder kan få en kostnadseffektiv servicefunktion. Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande.
Skapad : 13-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Bussvårdare
MTC Sweden AB
MTC Sweden är ett dotterbolag till MTC TysklandVi är specialister på att städa bussar samt tåg i kollektivtrafikenArbetsplatsen för det sökta tjänsten är i LERUM . Med start omgående.Tal och skrift av Svenska språket men ej krav.Pålitlig stresstålig person. Städning ,tvättning ,rangering ,påfyllning vätskor av bussar inhägnat områdeLön OB samt helg ersättningar enligt kollektivavtal.
Skapad : 11-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Bilrekonditionerare
YouCruit AB
Bilvård bilvård/biltvätt. Den anställda skall noggrant, punktlig stresstålig Utbildning/Erfarenhet För bilvård är önskevärt att personen har erfarenhet, men viktigast är inställningen - VILJAN att genomföra ansvarsfull sina arbetsuppgifter. Sedvanliga arbetet inom Bilrekondering och bilvård tvätta polera vaxa etc,
Skapad : 10-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019