Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bilvårdare, Bromma
GMN Bil och Motor AB
Vi sköter bilar med allt från reparation och service till städning och tvätt. Nu söker vi en Bilvårdare för arbete med städ och tvätt av personbilar. Ingen erfarenhet krävs, vi lär dig på plats. Det är ett stort plus om du har körkort. Anställningen är på heltid under 6 månaders, samt kan fortsätta med ytterligare 6 månaders anställningar. Kan leda till fast anställning. Ring oss för mer information och så vi har möjlighet till en intervju med dig.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Bilfirma söker platsansvarig på heltid!
StudentConsulting
Har du tidigare erfarenhet av mekanik, däckskifte och kundservice. Trivs du i ledarrollen och tycker om att ha det övergripande ansvaret på din arbetsplats? Sök då tjänsten nedan. Vi söker nu, för kunds räkning, en person som ska ha ansvar över däckhotellet på plats. Som ansvarig för däckhotellet arbetar du ständigt med kundservice och jobbar mot uppsatta mål.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Bilfirma söker platsansvarig på heltid!
StudentConsulting
Har du tidigare erfarenhet av mekanik, däckskifte och kundservice. Trivs du i ledarrollen och tycker om att ha det övergripande ansvaret på din arbetsplats? Sök då tjänsten nedan. Vi söker nu, för kunds räkning, en person som ska ha ansvar över däckhotellet på plats. Som ansvarig för däckhotellet arbetar du ständigt med kundservice och jobbar mot uppsatta mål.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Bilrekonditionerare med goda rekondkunskap till Stockholm City
GÖRAN MAGNUSSON BILSERVICE AB
Nu söker vi en till två bilrekonditionerare till vår verkstad i City. Vi söker engagerade, serviceinriktade och flexibla personer med god fysik då arbetet stundvis är fysiskt krävande. Vi letar efter en bilrekondare med gedigen kunskap och erfarenhet av bilrekond så som vaxning, polering, lackförsegling och rekonditionering samt har god kännedom om bilvårdsprodukter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Bilrekonditionerare
Online Bilvård i Kungälv AB
Vi söker bilrekonditionerare till vår anläggning i Kungälv. Vi vill att Du som söker skall vara duktig på inredningsrengöring, särskilt stolar. Meriterande med utbildning i yrket samt kunskaper i engelska och arabiska men ej krav.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Fordonsvårdare till Linköping
Transdev Sverige AB
Om tjänsten    Som fordonsvårdare hos oss på Transdev har du ett viktigt uppdrag att leverera hela och rena bussar till trafiken. Du bidrar stort till att våra kunder ska kunna resa säkert och bekvämt med oss. För att passa i rollen som fordonsvårdare hos oss ska du tycka om att klargöra och förbereda bussar för våra kunder. Du ser till att bussen är ren, tankad och säkerhetskontorollerad.      Dina personliga egenskaper    Vi söker dig som är serviceinriktad och noggrann.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Bilvårdare till Vallentuna/Åkersberga
ME Transport & General Trading AB
Vi söker en bilvårdare som kan tvätta och polera bilar, för anställning omgående.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 23-06-2018

Fönsterputsare sökes för service till privatkunder i Skåne!
MV Polering APS
MV Polering grundades i Danmark 1983. Genom tiden har vi byggt upp en kundkrets över hela Danmark, och MV Fönsterputs etablerades i Sverige i 2012. Vi vänder oss primärt till privatkunder som bor i villa, men vi erbjuder också vår service i lägenhet. MV Teamet består av omkring 40 fönsterputsare och 11 trevliga kollegor som betjänar både kunder och fönsterputsare. Vi söker två engagerade medarbetare till två heltidstjänster, som ska ingå i ett dynamiskt team av fönsterputsare, en tjänst som utvecklas varje dag. Som fönsterputsare hos MV Fönsterputs kommer du arbeta självständigt.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist :

CABO Fönsterputs söker personal
CABO Fönsterputs
CABO är specialiserad inom fönsterputs och etablerades 2009. Kundkretsen är väldigt blandad men till största delen är det privata hem, butiker samt kontorslokaler över hela Stor-Stockholm. Vi söker nu en fönsterputsare i första hand med erfarenhet från yrket. Du måste kunna kommunicera bra på svenska. Har du rätt till någon form av anställningsstöd är det positivt.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Duktig Fönsterputsare Sökes!
KS Städ & Fönsterputs Almvik AB
Vi söker efter en serviceminded person som vill jobba med fönsterputs ute hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att vara framförallt fönsterputsarbeten ute hos kund. Du kommer att arbeta i både större och mindre projekt, men arbetet är väldigt självständigt. Det är därför ett krav att du har erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av fönsterputsning, du är duktig på att putsa fönster och är självgående, noggrann, pålitlig och bra på att passa tider. Du är trygg i ett högt tempo, jobbar väl i team men kan även vara självgående.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018