Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bilvårdare/Garagearbetare till Solna
Bilcenter i Huvudsta AB
Vi bedriver bilverkstad, däckförvaring, biltvätt, import & export av bilreservdelar. Vi söker nu Bilvårdare och garagearbetare/däck. Vi servar alla typer av bilar.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist :

Vill du arbeta med biltvätt/rekond i Norrtälje?
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta med biltvätt/rekond, arbetsplatsen ligger i Norrtälje. Dina arbetsuppgifter kommer vara att i grupp städa bilen både utvändigt och invändigt. Du iordningställer, polerar, städar och tvättar personbilar och transportbilar från olika varumärken. Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är varierande då skift förekommer.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Vill du arbeta med biltvätt/rekond i Södertälje?
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta med biltvätt/rekond, arbetsplatsen ligger i Södertälje. Dina arbetsuppgifter kommer vara att i grupp städa bilen både utvändigt och invändigt. Du iordningställer, polerar, städar och tvättar personbilar och transportbilar från olika varumärken. Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är varierande då skift förekommer.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Vill du arbeta med biltvätt/rekond i Söderort?
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta med biltvätt/rekond, arbetsplatsen ligger på södra Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer vara att i grupp städa bilen både utvändigt och invändigt. Du iordningställer, polerar, städar och tvättar personbilar och transportbilar från olika varumärken. Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är varierande då skift förekommer.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Erfaren Rekondare som vill arbeta som Arbetsledare sökes
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta som arbetsledare för ett team rekondare/biltvättare. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som Rekondare och vill ta ett stag vidare i din karriär, då har vi tjänsten för dig. Arbetsplatsen ligger södra om Stockholm, dina arbetsuppgifter kommer vara att i grupp städa bilen både utvändigt och invändigt. Du iordningställer, polerar, städar och tvättar personbilar och transportbilar från olika varumärken.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Recondare sökes till Helmers Bilar.
Helmersbilar i Karlstad AB
Arbetsgivaren söker en recondare, man skall polera, tvätta och bland annat lacka bilar. Man behöver ha tre års erfarenhet av reconding. Du måste också ha B-körkort. Välkommen in med din ansökan via mail. helmersbilar@outlook.com
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist :

Produktionsmedarbetare på deltid sökes!
StudentConsulting
Vill du ha ett roligt och aktivt deltidsarbete vid sidan av dina studier? Vi söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta som produktionsmedarbetare! Arbetsuppgifterna kommer att vara att arbeta på ett tvätterie med uppgifter såsom tvätt, mangling och torktumling. Du kommer att få upplärning på alla stationer och därefter rotera på de olika arbetspassen. Det är ett fartfyllt arbete i ett sammansvetsat gäng och vi ser gärna att du har god fysik då du står upp och jobbar under dagarna. Arbetspassen är förlagda dagtid på hel- eller halvdagar.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Fönsterputsare sökes för service till privatkunder i Skåne!
MV Polering APS
Du kan fortfarande få ett eftertraktat jobb som fönsterputsare! Fri som en fågel, massor av frisk luft, solen som skiner från en klar himmel, fåglarna kvittrar på morgnarna och du kan vara hemma tidigt och njuta av resten av dagen med familjen. Dessutom erbjuder vi en riktigt bra lön och massor av härligakolleger på ett bra och stabilt företag med över 35 år på nacken.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist :

Bilrekonditionerare sökes
Kungsbacka Biltvätt & Rekond Handelsbolag
Kungsbacka biltvätt söker personer för rekonditionering i första hand. Inga särskilda krav ställs på sökande men arbetsgivaren har ett behov av anställningsstöd i form av introduktionsjobb. Tidigare erfarenhet av rekonditionering är önskvärt men ej ett krav. Man behöver behärska svenska till den grad att man förstår instruktioner och kan förmedla detta men det ingår inte direktkontakt med kund.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Bilvårdare/Garagearbetare
ME Transport & general trading AB
Vi söker nu en bilvårdare/garagearbetare för heltidsanställning. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av tvättning och invändig städning av bilar. Om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande men ej krav. Krav är dock att du behärskar svenska eller engelska för att kommunikationen mellan oss ska fungera.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist :