Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bilrekonditionerare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu efter en bilrekonditionerare till en av våra kunder i Järfälla. Vi vill att du som söker bor i närregionen då anställningen är tänkt att övergå till kund efter inhyrningsprioden. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med bildvård och rekonditionering in- och utvändigt. Arbetet innebär handtvättning, vaxning, polering och fönsterputsning. Om företaget Din profil Krav: Det krävs att du har en känsla för finish och är noggrann i ditt arbete för att ge kunden den bästa upplevelsen. Du är serviceminded och har högt kundfokus.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Erfaren Bilvårdare sökes
Autoelit i Uppland AB
Vi är ett företag som har arbetat med bilrekonditionering i över 10 är. Våra kunder består av bilhandlare,kommuner,företagare och privatpersoner.Vi söker en medarbetare som tycker om att arbeta med bilar, och vill jobba i grupp.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

Bilvård
A A Taxi AB
Bilrekond,Biltvätt,Bilvård. Bilrekonditionerare,Biltvättare,Bilvårdare,någon som är kunnig om bilvård .
Skapad : 10-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

STUDENTER SÖKES TILL NATTJOBB
StudentConsulting
Är du en nattuggla som vill jobba extra kväll/natt? Vill du dryga ut din studentkassa? Då har vi det perfekta jobbet för dig. Till Keolis depåer i Göteborg söker nu StudentConsulting servicehallsmedarbetare. Med dig i servicehallen får Göteborg rena och fina bussar så att alla resenärer trivs och känner sig välkomna. Keolis erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön.
Skapad : 08-11-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019

Beov av bilvårdare
Algieda, Fadil
Det här är ett jobb för dig som vill jobba med bilar och bilvård. Du ska också vara intresserad av bilar för att kunna jobba med dem. Du kommer att jobba med att laga bilar samt att tvätta bilar och bilrekond. Kontakta mig om du är intresserad. Så kan du komma och kolla på hur jobbet är i verkstaden.
Skapad : 08-11-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2020

Bilrekonditionerare
Ren bil i Malmö AB
Verksamhetsbeskrivning: Tvätt av personbilar och hyrbilar. Bemanning av kundmottagning. Avtal med Metall. Har verksamhet även på Sturup. Arbetsuppgifter: Tvätt av person- och hyrbilar. Hämta och lämna hyrbilar till kunder. Utbildning/Erfarenhet: Inget krav på tidigare erfarenhet, men man ska ha körkort och kunna kommunicera med kunder.
Skapad : 07-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Rekonditionerare
Lindesbergs Bilskadecenter AB
Om företaget: På Lindesbergs Bilskadecenter reparerar vi ditt fordon enligt tillverkarens och generalagentens krav, så att fordonets garantier fortsätter att gälla, även efter skadan. Här hjälper vi dig med skadeanmälan, tar hand om plåt-, plast- och lackskador samt glasskador. Under namnet Lindesbergs Bilvårdscenter utför vi även rekond. Arbetsuppgifter: Brinner du för att hålla rent och prydligt? Är du en person som har god samarbetsförmåga och alltid sätter kunden i fokus? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu rekondare.
Skapad : 07-11-2019 Ansökningsfrist : 07-12-2019

Servicevärd Mechanum Mölndal
Mechanum Sverige AB
Brinner du för försäljning och kundservice? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och ta ett stort eget ansvar? Gillar du att utmana branschen? Då kan du vara rätt person! Vårt mål är att göra våra kunder till fans Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som servicevärd är ett varierande och spännande jobb som innebär många olika kontaktytor och ett stort kundflöde.
Skapad : 05-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Rekondtekniker Mariestad
Brandt Fordon AB
Företagsinformation Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsätter ca 2,7 miljarder med ca 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. I koncernen ingår Brandt Fordon AB (Ford och Mazda). Tjänstebeskrivning Brandt Fordon AB söker en rekondtekniker med placering i Mariestad.
Skapad : 01-11-2019 Ansökningsfrist : 20-11-2019

Fönsterputsare
Rekryterings- och Etableringscentrum Sverige AB
Rekryterings och EtableringsCentrum Sverige AB (R&EC AB) har funnits på marknaden sedan 2009. Vi hjälper dagligen arbetssökande att hitta sin nästa karriärssmöjlighet! Vi samarbetar med företag från olika branscher och strävar efter att tillhandahålla kvalitativa medarbetare. Läs mer om oss www.recsverige.se Se alla lediga jobb www.jobbetnu.se Fönsterputsare sökes!   Är du driven och vill arbeta som fönsterputsare? Då har vi tjänsten för dig.    Just nu söker vi dig som vill arbeta som fönsterputsare åt vår samarbetspartner.  Du som söker ska ha B-körkort och kunna vara flexibel.
Skapad : 31-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019