Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Djurskötare till Forslundagymnasiet
Umeå kommun, Utbildning, Forslundagymnasiet
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Forslundagymnasiet ligger i en vacker lantlig miljö endast 5 km från Umeå centrum. Gymnasieskolan har cirka 170 elever, gymnasiesärskolan 20 elever samt vuxenutbildningar inom trädgård, mark och anläggning med cirka 80 elever.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019

PostDoc i Skogsteknologi med inriktning mot råvaruförsöjning och logistik
Sveriges lantbruksuniversitet
Institutionen för skogens biomaterial och teknologi (SBT) har omkring 50 anställda och är en del av fakulteten för skogsvetenskap med huvudsäte i Umeå. Institutionen utför på en internationellt högklassig nivå, i samverkan med samhälle och näringsliv, grund- och forskarutbildning samt forskning som bidrar till en utvecklad bioekonomi med skogens biomaterial som en viktig resurs.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Lantbruksavbytare/ djurskötare
Englund Kenneth
Söker dig som gillar att jobba nära mjölkkor för mjölkning av 50 kor i båsladugård och skötsel av rekryteringsdjur. Viss traktorkörning förekommer.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Lantbrukare sökes för uppdrag till kund!
MX Servicefirma Västervik
MX Servicefirma utför alla typer av tjänster såsom målning, snickeri och hushållsnära tjänster. Vi söker nu en Lantbrukare för arbete på uppdrag av kund. Vi söker dig som har god fysik och tycker om att arbeta med kroppen. Erfarenhet av arbete inom lantbruk är meriterande men inte ett krav. Intresserad? Välkommen med din ansökan!
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Jönköpings distrikt söker skogskonsulenter
Skogsstyrelsen
Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 28-11-2019

Postdoktor inom ämnet landsbygdsutveckling i det globala syd
Sveriges lantbruksuniversitet
Institutionen för stad och land Institutionen för Stad och Land erbjuder en stimulerande forskningsmiljö. Forskning och utbildning vid institutionen bedrivs vid fyra olika avdelningar: agrarhistoria, landsbygdsutveckling, landskapsarkitektur och miljökommunikation. Utnämningen sker vid avdelningen för landsbygdsutveckling. Avdelningen för landsbygdsutveckling består av två ämnesområden: landsbygdsutveckling i det globala syd och landsbygdsutveckling i Sverige och Europa.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Söker arbetsledare till begravningsplatserna i Kalmar pastorat
SVENSKA KYRKAN I KALMAR
Kalmar pastorat har tre begravningsplatser om 26 ha gravmark och ca 15 000 gravar samt ett krematorium. Vårt mål är att begravningsplatserna ska vara goda platser för sorgearbete, kulturhistoria, rekreation och meditation samt tillgängliga gröna oaser i staden Kalmar. Läs gärna mer på: www.svenskakyrkan.se/kalmar Vi erbjuder: Ett självständigt arbete i en, kulturhistoriskt intressant miljö med stort fokus på miljöarbete och att vara fossilfria till år 2022, där du kommer att, tillsammans med erfarna medarbetare ha stor möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Kalvskötare till Vollsjö
Persson Leif Ingemar
Vi söker en kalvskötare till 150 kalvar, lantbruket har 260 mjölkkor. Vi använder oss av robotmjölkning, 3 st VMS- maskiner, Alfa-Laval. Den som söker skall ha ett stort djurintresse och ett bra djuröga. Det är en fördel om du är semineringskunnig, men det är inget krav.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Inköpare av indirekt material till fordonsindustrin!
Adecco Sweden AB
Har du tidigare erfarenhet av konsultinköp? Känner du en stor passion för att hantera förhandlingar, sluta avtal likväl som att skapa goda relationer med leverantörer och kunder? Vi på adecco får fortlöpande in olika uppdrag inom inköp, sök idag och skapa ett samarbete med oss! Om tjänsten Som inköpare av konsulter kommer du huvudsakligen ansvara för att genomföra operativa inköpsaktiviteter samt att utveckla och upprätthålla kommersiella relationer med både leverantörer och övriga intressenter. Med rollen följer ansvar för att inköpsprocesserna följs, effektiviseras och förbättras.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Engagerad produktionsledare
SCA
Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Engagerad produktionsledare Vill du vara en del i vår hållbara, starka och effektiva värdekedja som sträcker sig från skogen till industrin? I den här spännande rollen blir du en av nyckelpersonerna i skogsförvaltningens avverkningsverksamhet.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019