Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ladugårdsförman
Jarl Pontus
Ladugårdsförman sökes till mjölkproduktion på Normstorp Säteri! Besättningen består av 300 mjölkkor samt rekrytering . Arbetet bedrivs med 4 st VMS robotar. Vi söker dig som har erfarenhet av mjölkproduktion. Seminutbildning. Tycker om att ha stort ansvar och ta egna initiativ. Kan arbeta självständigt. Viss traktorvana. Välkommen med din ansökan till Pontus 0708174921 pontus@normstorp.se Du ska vara positiv och ha lätt för att samarbeta och ha viljan och drivkraften att göra så bra resultat som möjligt. Gården Normstorp Säteri ligger strax utanför Linköping
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Kyrkogårdsarbetare för säsong 2018
Nässjö Kyrkcentrum
I tjänsten ingår skötsel och underhåll av kyrkogårdar och gravar på våra kyrkogårdar (Skogskyrkogården, Anneforskyrkogården och Nässjö gamla kyrkogård). Vanligen är man stationerad på en av våra kyrkogårdar, men kan få jobba på alla vid behov. Det kan även förekomma yttre skötsel i kyrkparken runt Nässjö kyrka, och vid vårt sommarhem i Gissarp, samt städning och underhåll av våra lokaler. Tjänsten är en säsongsanställning på 5 månader, med eventuell förlängning.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Parkingenjör till Enskede-Årsta-Vantör
Stockholms Stad, Enskede-Årsta-Vantör SDF
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Enskede Årsta Vantör är en av 14 stadsdelar i Stockholms stad. Som en del av Stockholms stad erbjuder stadsdelsförvaltningen förskola och fritid, omsorg om äldre och funktionsnedsatta, socialtjänst, förebyggande och trygghetsskapande arbete, stadsutveckling och parkskötsel till de snart 100 000 stockholmare som bor i vårt stadsdelsområde. Vi står inför spännande utmaningar när Enskede Årsta Vantörs stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Kyrkogårdarbetare-säsong till Södra Vings Pastorat
Södra Vings Pastorat
Under sommarhalvåret är det som mest att göra på våra kyrkogårdar. Därför behöver vi öka bemanningen under den tiden och söker dig som trivs med trädgårdsarbete och tycker om att arbeta utomhus. Allmänt Du som söker platsen som kyrkogårdsarbetare-säsong- bör vara praktiskt lagd, vara lyhörd, positiv och självgående. Du bör ha vana från trädgårdarbete, vara stresstålig, ha ett gott ordningssinne och gärna vara tekniskt intresserad. Du ska också vara medveten om att som kyrkogårdsarbetare är du kyrkans ansikte utåt på kyrkogården. Krav - Du ska ha körkort.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist :

Handledare parkarbete
Stadsbyggnadsförvaltningen, Park och natur
Haninge är inte bara skärgård. Här – 20 minuter från huvudstaden – växer Haninge med bostäder i centrum, ny stadsdel, handel och ny företagspark med dynamiskt företagande. Vi arbetar inte i eget intresse eller för att gå med vinst - vi arbetar för människan. Välkommen till en spännande vardag där vi tar Haninge in i framtiden. Söker du sommarjobb? Stadsbyggnadsförvaltningens avdelning park och natur söker dig som vill leda och arbeta tillsammans med skolungdomar med enklare parkarbete. Du får massor av frisk luft, motion och möjligheten att testa dina ledaregenskaper.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Säljande Trädgårdsmästare
Nya Solberga Blommor
Säljande Trädgårdsmästare Solberga Blommor i Strängnäs är en av Sörmlands största trädgårdsbutiker/gardencenter. Inför säsongen 2018 söker vi erfarna och kunniga trädgårdsmästare till vår uteväxtavdelning. Arbetet innebär att sälja och hjälpa kunder med växtval och trädgårdsskötsel, framplockning av växter, skötsel och vård av växter. Genomförd trädgårdsmästarutbildning är ett krav samt erfarenhet av arbete vid plantskola/gardencenter. Arbetstiden är schemalagd och innefattar helgarbete.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Djurskötare, mjölk
Hallagård
Här kommer en ansökan om anställningsbara människor. Kan ni hitta ?? Djurskötare/mjölkare sökes. Halla gård Vallsta söker en djurskötare inför kommande säsong. Gården ligger ca 2 mil norr om Bollnäs i Vallsta. Arbetsuppgifterna består av den dagliga skötseln av gårdens 95 mjölkkor. Mjölkningen av korna sker i mjölkgrop en dubbel åtta. Du som söker skall vara noggrann, plikttrogen. Erfarenhet av mjölkkor är meriterade för tjänsten. Tjänsten kräver någon form av erfarenhet av djur. Krav: Tjänsten kräver att du har körkort och bil.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Säljande trädgårdsmästare
Plantagen Sverige
På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna. Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Rekrytering - Arbetsledare feriepraktik
Botkyrka kommun, Tekniska förvaltningen
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Arbetsbeskrivning Tekniska förvaltningen i Botkyrka kommun tar under sommaren 2018 emot cirka 450st feriepraktikanter.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 26-03-2018

Handledare feriepraktik
Botkyrka kommun, Tekniska förvaltningen Ekonomienheten
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Tekniska förvaltningen i Botkyrka kommun söker handledare för att handleda feriepraktikanter sommaren 2018. Som handledare arbetar du två alt. tre perioder á tre veckor plus introduktionsutbildning och uppföljning.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018