Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Arbetsledare utemiljö
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Om företaget. Vår kund är ett väl etablerat företag som med känsla skapar funktion och trivsel i utemiljö. Dina arbetsuppgifter I rollen som arbetsledare har du det överordnade ansvaret över en grupp av medarbetare och att leda och fördela arbetet i gruppen.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Parkskötare Växjö
Maxkompetens Konsult AB
Dina arbetsuppgifter Till vår kund i Växjö söker vi nu dig som vill vara med och skapa fina utemiljöer. Trivs du att vara ute i det fria och att ta eget ansvar? Då har vi ditt nya drömjobb! I din roll som parkskötare hos vår kund får du tillsammans med teamet om 7 personer sköta om parkmiljöer, lekplatser och övriga grönområden. I jobbet ingår enklare arbetsuppgifter inom markarbete. För rätt person erbjuder vi ett roligt arbete, trevliga arbetskamrater, en god arbetsmiljö och möjlighet till personlig utveckling. Tjänsten är på heltid med start omgående och 6 månader framåt.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Trädgårdsarbetare-timanställning
IRISRO Trädgård
Skötsel av i huvudsak privata trädgårdar. Beskärning av träd och buskar, gräsklippning, ogräsrensning mm. Man arbetar även med plantering, anläggning samt gödsling och bevattning. Timanställning över säsongen. Någon typ av grön erfarenhet krävs samt B-körkort och tillgång till bil
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 18-06-2018

Allt-i-allo sökes till friluftsanläggning
NORDMARKENS KANOT CENTER AB
Nordmarkens Kanot Center finns 12 km söder om Årjäng och har kanotuthyrning och turer, internationell överlevnadsskola, managementträning, Friluftstekniska kurser. Bergsklättring. Actioncamp = Kombinationsarrangemang med Montainbike, vandring, klättring och kanoting. Vi söker en person, gärna med friluftsvana för att utföra tänkbara göromål på en kanotanläggning. Du kommer även ta emot kunder och städa. Skicka din ansökan via mail till canoes@tele2.se
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Skötselarbetare
Malmö stad, Kommunteknik
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Handläggare inom djurskyddområdet
Länsstyrelsen i Gävleborg län
Länsstyrelsen ser till att riksdagens och regeringens beslut genomförs och samordnar länets intressen för en hållbar utveckling i länet. Vi är en kunskapsorganisation, totalt ca 200 anställda, och en myndighet med viktiga uppgifter inom förvaltning och tillsyn. Majoriteten av de anställda har Gävle som placeringsort. Handlingskraft, professionalitet och förståelse är ledorden i vår värdegrund.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Traktorförare/lantarbetare/gräsröjare mm, Tenhult
Tenhults Hästuthyrning
På Uppegården / Clinic Arena Tenhult har vi omgående behov av medarbetare till många olika arbetsuppgifter. Just nu gräsröjning, gödselkörning, stängsling, maskinservice, häckklippning, djurskötsel, rengöring lösdriftshallar mm I sommar har vi ca 50 ha vall som skall skördas - 90 % skördas normalt efter midsommar. Vi har fem mindre traktorer, slåtterkrossar, strängläggare, strängluftare, rundbalspress, plastare, småbalspress mm När förstaskörden är bärgad vidtager betesputsning samt underhåll av fastigheter och markanläggningar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 05-06-2018

Engagerad Lagbas
Svensk Markservice AB
Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet. Gillar du att ha ansvar och leda människor? Är du ansvarsfull och organisatorisk? Då har Svensk Markservice jobbet för dig! Vi söker nu en lagbas/ arbetsledare till vårt team som arbetar med trädgårdskötsel i Uppsala.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Anläggare till Norrland Mark & Park
Professionals Nord Rekrytering AB
Trivs du bra med fysiskt arbete utomhus? Längtar du efter att arbeta i ett familjärt och tight gäng? Vill du ha roliga och variationsrika vardagar? Tänkte väl det! Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Norrland Park & Marks räkning en anläggare inom trädgård, mark och anläggning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Norrland Park & Mark under sex månader.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Strukturerad Lagbas
Svensk Markservice AB
Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet. Svensk Markservice expanderar och till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en lagbas vars uppgift blir att leda och koordinera det dagliga arbetet avseende skötsel av grönytor.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018