Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Skogsmaskinförare till SCA Skog, Ångermanlands skogsförvaltning
SCA Skog AB
Verksamhetsbeskrivning: Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Nu utökar vi våra egna avverkningslag i Ångermanland och rekryterar just nu tre nya skogsmaskinförare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-09-2018

Maskinförare Vinterväghållning 2018/2019
Kållered Entreprenad AB
Vi söker maskinförare till traktor och hjullastare för vintersäsongen 2018/2019. Denna annons söker sig till den som vill jobba extra. Du får gärna vara f-skattare med eller utan egen maskin. Arbetet kommer att vara till större del i Mölndal Stad med omnejd. Du som söker ska ha erfarenhet av större traktorer med plog och sandspridare. Även god lokalkännedom och att kunna läsa kartor är ett plus.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-10-2018

Institutionstekniker till experimentell biomedicin (EBM)
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Core Facilities vid Sahlgrenska akademin är en för Göteborgs universitet gemensam forskningsinfrastruktur och består av två avdelningar: Sambio Core Facilities och Experimentell Biomedicin (EBM).
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Skogsinspektor till Sollebrunn
Södra Region Väst
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Med kunskap och engagemang verkar vi för att skapa ett lönsamt och långsiktigt hållbart skogsbruk genom att bland annat tillhandahålla bra skogliga tjänster.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Flera trädgårdsmedarbetare sökes till kund i Huddinge
Bemannia Kontor
Trivs du med ett arbete i rörelse och stimuleras av att arbeta i utomhusmiljö? Just nu söker vi för kunds räkning en trädgårdsmedarbetare som inkluderar skötsel av utemiljöer under hela året. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan. Om uppdraget: Uppdraget avser en heltidstjänst med start så snart som möjligt.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018

Ringsjöns vattenråd söker skeppare
Höörs kommun, Miljö- och byggmyndighet
Välkommen till Höörs kommun! Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit. I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna. Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Nytt team med trädgårdsarbetare till Falun
Svensk Markservice AB
Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet. Till Svensk Markservice söker vi nu trädgårdsarbetare som kommer att arbeta heltid med grönyteskötsel.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Lantarbetare,Traktorförare sökes till Åsarp
Kent Ingvarsson
Söker nu en person på heltid som kan arbeta som lantarbetare och traktorförare på min gård. Arbetsuppgifter: Mjölkning, fordring, köra traktor och laga maskiner. Kvalifikationer: Traktorvana, djurvana samt kunna laga maskiner ( traktorer och mjölkningsmaskiner) B-körkort ett krav. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Växtodlingskonsult
Hushållningssällskapet Halland
Vi söker en växtodlingskonsult med intresse för pussel, problemlösning och framtidens teknik! Väder och vind gör att ett växtodlingspussel aldrig läggs klart. Ibland behöver bitar bytas ut och ibland behöver bitar slipas på för att passa in i bilden. Vi söker dig som har intresse av att arbeta och bygga vidare på det halländska växtodlingspusslet. Vi tror att du är intesserad av biologi, framtidens teknik och digitalisering. Du ser kundernas behov och ser möjligheterna att vara delaktig i att utveckla deras företagande och lantbruk.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Parkarbetare/Maskinförare
Jönköpings kommun
Gatu o Park/Produktion/Drift Arbetsplatsbeskrivning Produktion Gata Park Skog, är Tekniska Kontorets utförarenhet vad beträffar drift/underhåll, anläggning av gator, VA-ledningar och parker samt växthusproduktion Arbetsuppgifter Löpande drift och underhåll av kommunens gator, torg och parker i Jönköping eller Huskvarna.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018