Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Traktorförare sökes till Hälsingborg /Ängelholm
KJ PÅLSSONS MASKINSTATION
Verksamhetsbeskrivning Allehanda jobb på lantbruk Arbetsuppgifter Traktorkörning inom lantbruk. Tröskning reparationer mm. Utbildning/Erfarenhet Sprutcertifikat samt reparationskunnig är en merit. Viktigt att du har tillgång till egen bil då arbetet kan förläggas på annan ort. Körersättning utgår då vid dessa tillfällen.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist :

Vi söker fler Växtarbetare till Eriksbo Plantskola
NYA ERIKSBO PLANTSKOLA AB
Gillar du växter, att arbeta utomhus, ordning och reda, fart och fläkt, samt att möta och anta utmaningar på ett kreativt sätt tillsammans med andra?Nu söker vi ännu fler medarbetare till det praktiska arbetet i produktion, orderplock och lagerhantering!Tjänsterna är på heltid eller deltid efter överenskommelse.Tjänsterna är säsongsanställningar som i första skedet gäller höstsäsongen september-november 2019, men som vi även hoppas kan gälla nästa års växtsäsong.Du som sökande bör vara intresserad av plantskoleväxter.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Parkarbetare på heltid
StudentConsulting
Trivs du att arbeta utomhus och vill ha naturen som arbetsplats? Är du dessutom ansvarstagande, effektiv och strukturerad? Då kan det vara dig vi söker! För Svevias räkning söker vi nu en parkarbetare på heltid med start i augusti. I rollen som parkarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att sköta offentliga parker i Solnaområdet. I arbetet kommer du att använda en K-Heat-maskin som hjälp vid ogräsrensning.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Extrapersonal Trädgård
Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Jönköpings distrikt söker en skogskonsulent för visstidsanställning
Skogsstyrelsen
Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 06-08-2019

Skogskonsulent till Jönköpings distrikt
Skogsstyrelsen
Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 06-08-2019

Medarbetare Södras plantskola i Falkenberg
Södra Skogsplantor
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 100 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Är du en lagspelare som har mycket energi och är intresserad av teknik? Uppskattar du en omväxlande vardag och att arbeta med kollegor där ni löser uppgifter som ett lag?
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Djurvårdare till vårt operationsteam, AniCura Djursjukhuset i Jönköping
AniCura Sverige
VÅR VERKLIGHET ÄR en dröm för de flesta andra. Ja, lite så är det faktiskt. Nästa höst står nämligen vårt nybyggda drömdjursjukhus klart. I Jönköpings västra utkant med naturen som närmsta granne får vi optimala förutsättningar att kunna bedriva en avancerad djursjukvård och möta 2020-talets vårdbehov. Nu söker vi en djurvårdare som vill bli en del av vår operationsavdelning. Är du den vi söker? ANICURA DJURSJUKHUSET I Jönköping är regionens största djursjukhus med primärvård samt en stor andel akut- och remisspatienter. Vi har funnits i över 35 år och här arbetar omkring 100 personer.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Skotar- och skördarförare
Bernt Rosqvist
Bernt Rosquist söker skördar- och skotarförare. Utbildning inom området är ett krav och det är önskvärt med erfarenhet som skotar- eller skördarförare. Arbete sker på flera ställen i Jönköpingstrakten. Körkort B är ett krav.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Engagerad produktionsledare
SCA
Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Engagerad produktionsledare Vi växer och behöver förstärkning, så nu behöver vi dig som vill jobba i en spännande och utmanande verksamhet inom vår produktionsfunktion.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019