Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Trädgårdsabete i Östersund med omnejd
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Klippa gräset samt en häck på Öxnehaga/Bullerbyn - 136373
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Vi anställer personer fyllda 55 år och uppåt. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Gräsklippning 1-2 tillfällen snarast i Göransberg, Huskvarna - 136267
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Du som fyllt 55 år är välkommen att arbeta hos oss. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Hjälp med att klippa häck i Tenhult - 136102
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Du som fyllt 55 år är välkommen att se vad vi har att erbjuda. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 28-05-2019

Trädgårdsmedarbetare
Kolmården
Vi vet att vackra blommor, välskötta gräsmattor och en skinande park är en mycket viktig del av helhetsupplevelsen för våra gäster som besöker oss. Likaså vet vi att det är viktigt för all vår personal att varje dag få komma till en ren och fräsch arbetsplats. Därför söker vi nu nya lysande Trädgårdsmedarbetare till Parkmiljö som vill vara med och göra skillnad i helhetsupplevelsen, både för gäster och kollegor! Är du ansvarstagande, självgående och har ett sinne för detaljer samtidigt som du kan se helheten?
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 30-05-2019

Plantskolearbetare/Maskinoperatör
Södra Skog
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 100 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Nu söker vi på Södra Skogsplantor en Plantskolearbetare/Maskinoperatör till Flåboda.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Trädgårdsarbetare
Ekebergs Htrg AB
Säsongsarbete till grönsaksodling.Skötsel och skörd av gurka och tomat, vilket innehåller pincering, bladning, vattning samt övriga göromål kring produktionsväxterna.Diverse städning och rengöring ingår också i arbetsuppgifterna
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

TRÄDGÅRDSARBETARE TILL WE FIX TRÄDGÅRD
WEFIX Trädgård AB
WE FIX TRÄDGÅRD HAR REKRYTERINGSTRÄFF NÄR: FREDAG DEN 17 MAJ KL 11.00 VAR: WE FIX TRÄDGÅRD, Sandövägen 23, Vallda ANMÄL DIG VIA LÄNKEN NEDAN https://www.simplesignup.se/event/152500 "Vi söker trädgårdsarbetare med eller utan erfarenhet! Wefix Trädgård är ett företag med ca 25 anställda. Vi jobbar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar och vid större nybyggnationer.
Skapad : 14-05-2019 Ansökningsfrist :

Trädgårdsarbetare, inr. stenarbete
Svenska Kulturträdgårdar
Vi jobbar med anläggning av villaträdgårdar (stenläggning, anläggning av rabatter, gräsmattor, häckar och stålarbeten såsom kantstöd och odlingsramar i cortenstål och pergolor mm) och löpande underhåll av grönytor (sly- och ogräsrensning, trädbeskärning mm). Vi söker nu en person med erfarenhet av arbete med naturstensmurar och andra typer av stenarbete såsom skifferläggning, kalkstensläggning m.m.
Skapad : 07-05-2019 Ansökningsfrist : 06-07-2019

Trädgårdsskötsel
Just Arrived
Hortologerna i Danderyd söker nu tre stycken positiva personer som kan bidra till deras trädgårdsskötsel-team. Företaget arbetar med varierande trädgårdsarbete i olika typer av bostadsområden i norrort.
Skapad : 03-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019