Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ledig tjänst inom trädgårdsarbete / fastighetskötsel
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Vår kund är ett ungt företag med ca 50 anställda som är etablerad i den sydliga delen av Sverige och är verksam inom bygg, mark och fastighet. De har expertis inom flera frågor och arbetar med kvalitetsansvar. De arbetar med kunder både inom den offentliga sektorn samt privata fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter kan komma att variera från dag till dag. Allt förekommande arbete inom grönyteskötsel t.ex. trimning, gräsklippning, häckklippning, beskärning, plantering och renhållning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-07-2018

Trädgårdsarbetare
Kvickiroten - trädgårdsodling
Kvickiroten bedriver växthusodling av blommor. Arbetsuppgifter: Plantera, rensa, vattna och allmänna trädgårdsgöromål. Utbildning/Erfarenhet: Utbildning krävs inte men tidigare erfarenhet är önskvärt.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist :

Trädgårdsarbetare
Indo Swed AB
All Service & Bemanning. Indo Swed AB utför rekryteringstjänster, Mark - och fastighetsunderhåll, Trädgårdsarbete, allt inom bygget och Lagerarbete mm Vi söker nu 10-15 personer till trädgårdsarbete och handskottare till snö-och halkbekämpning i 2018 och till nästa år. Du har körkort och, om du pratar flera språk och har truckkort är det ett plus, men det är inget krav. Den största delen av din vardag består av inre och yttre fastighetsskötsel som gräsklippning, snöskottning, sandning, rengöring, reparationer och skötsel av installationer
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

TRÄDGÅRDSARBETARE SÄSONG
Svensk Markservice AB
VI SÖKER NU TRÄDGÅRDSARBETARE TILL GÖTEBORG Trivs du med att arbeta utomhus? Har du en känsla för maskiner?? Svensk Markservice är Sveriges ledande företag inom markskötsel vilket innebär att sköta, utveckla och anlägga utemiljöer. Nu söker vi flera säsongsanställda för start i maj. Vi vill bjuda in dig som har svenskt körkort och vill jobba utomhus till en informationsträff.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

TRÄDGÅRDSARBETARE PÅ DELTID
Västmanlands Städ & Trädgårdsservice
FÖRETAGET: Vi arbetar med städning av lägenheter, kontor och övriga lokaler samt flyttstädning och trädgårdsservice. TJÄNSTEN: Vi söker nu någon som kan arbeta med trädgårdsarbete. Uppgifterna kan variera och gälla allt som finns att göra i en trädgård. Deltid mån - fre inledningsvis.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist :

Park- och trädgårdsarbetare till säsongen!
VMP Group i Göteborg
Om företaget VMP Group Göteborg söker nu till vår kund självgående och erfarna personer med intresse för trädgårdsarbete! Vi söker dig som kan stötta kundens befintliga grupp under säsongen, samt dig som kan arbeta självgående i eget område. Tjänsterna innebär säsongsjobb under sommarhalvåret men för rätt person kan det finnas möjligthet att bli anställd hos kund. Dina arbetsuppgifter Ditt uppdrag är att arbeta med skötsel av parker och övriga grönområden i Göteborg. Förekommande uppgifter är plantering, häckklippning, gräsklippning samt ogräsrensning.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Trädgårdsarbetare
Bite Mark & Anläggning AB
Verksamhetsbeskrivning BITE Mark & Anläggning AB är ett bolag i byggbranschen. Bolaget har två affärsområden: 1. Mark och anläggning 2. Drift och underhåll Inom mark och anläggning är vi gärna med redan i projekteringsstadiet fram till att en gjuten platta fnns på plats och finplaneringen är genomförd. VA och infrastruktur ingår även i detta affärsområde. Inom drift och underhåll utför vi arbeten inom skötsel, grönytor, skolgårdar, parker, planteringar och snöröjning. Vår grund är de ramavtal vi har där arbeten utförs genom avrop eller mindre kalkylarbeten i en form av orderhantering.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Gruppchef Trädgård
Skansen
Friluftsmuseet Skansen är en av Sveriges mest kända turistattraktioner med cirka 1,4 miljoner besökare per år. Det grundades 1891 av Artur Hazelius och har öppet året runt. Här finns byggnader från hela Sverige med trädgårdar och husdjur, djurpark, Europas största utomhusscen, och här firas alla stora högtider. På Skansen möts det förflutna och nuet, fantasi och fakta, djur och kultur, traditioner och trender. Här möts det mångsidiga och det unika, det lekfulla och lärorika, det eviga och det flyktiga. Sveriges själ i ett levande museum, mitt i Stockholm.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

TRÄDGÅRDSARBETARE TILL FÖRETAG I BOTKYRKA /STOR STOCKHOLM
Sorina AB
Verksamhetsbeskrivning: Sorina AB är ett företag med lång erfarenhet inom lagerarbete och har idag 65 personer anställda. Vi erbjuder personaluthyrning inom lager, logistik, transport och bygg. Vi söker nu 10-15 personer till trädgårdsarbete och handskottare till snö-och halkbekämpning i 2018 och till nästa år. Arbetsuppgifter: Den största delen av din vardag består av inre och yttre fastighetsskötsel som gräsklippning, snöskottning, sandning, rengöring, reparationer och skötsel av installationer.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist :

Fastighetsskötare/trädgårdsarbetare
Hedenskog och Jansson Fastighetstjänst AB
Fastighetsskötsel med inriktning mot trädgårdsarbete. Beskrivning av arbetsuppgifter: Ronderingar i fastigheter in- och utvändigt, trädgårdsskötsel, nyplanteringar. Det är meriterande om du är utbildad fastighetstekniker. Erfarenhet krävs.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist :