Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Är du vår vardagshjälte i Laholm? Vi söker fler trädgårdsarbetare!
Femtiofemplus Laholm
FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter.
Skapad : 07-11-2019 Ansökningsfrist : 07-12-2019

Trädgårdsmästare - chans till drömjobbet med både praktiskt och teoretiskt
Kultur- och fritidsförvaltningen, Kumla kommun
Kumla kommuns Parkavdelning ligger under Kultur-och Fritidsförvaltningen. Varje år utför vi ett mycket uppskattat arbete med att sköta och utveckla Kumla kommuns offentliga gröna miljöer, lekplatser, skolgårdar, parker och idrottsanläggningar men även skogar, friluftsleder och naturreservat. Vi har nöjet att smycka med vackra säsongsblommor, främja barns lek, ge möjlighet till rekreation och locka till liv och rörelse i det gröna. Vi är en viktig del i pusslet när Kumla växer! ARBETSUPPGIFTER Letar du efter drömjobbet där man får kombinera både praktiskt och teoretiskt arbete?
Skapad : 04-11-2019 Ansökningsfrist : 18-11-2019

växthus-gurkodling
Phan Handelsträdgård AB
behöver trädgårdarbeta. person som födde från 1975 till2000. kan tala svenska,ev:engelska,vietnamesiska arbeta:vidare,säsongarbeta,provanställning månadlön från 19000sek
Skapad : 04-11-2019 Ansökningsfrist : 14-11-2019

Trädgårdsskötare sökes
Bosab Fastighetsförvaltning AB
Vi söker 5 personer för omgående anställning. Vi har både heltid, deltidsjobb samt timanställning. Arbetet är trädgårdsskötsel utav parker samt bostadsområden. Arbetsuppgifterna består utav : plantering av blommor och växter, gräsklippning, ogräsrensning, häcklippning mm. Alla som känner att dom passar in är välkomna att söka. Vi anställer kontinuerligt.
Skapad : 14-10-2019 Ansökningsfrist : 13-11-2019

Trädgårdsarbetare - Norrort
ReGarden Nordic AB
Trädgårdsarbetare med känsla för service. Är du en passionerad trädgårdsarbetare som gärna hjälper andra att förverkliga sina trädgårdsdrömmar och dessutom delar våra ledord: effektivitet - pålitlighet och vänlighet? Vill du vara en del av ReGardens arbetslag – som gläds när vi tillsammans når resultat? Om du dessutom kan arbeta självständigt och ta egna initiativ – då vill vi att du söker det här jobbet. Arbetsbeskrivning Som trädgårdsarbetare utför du tjänster såsom häckklippning, trädbeskärning, ogräsrensning och allmän uppröjning av trädgårdar.
Skapad : 11-10-2019 Ansökningsfrist : 14-12-2019

Trädgårdsarbetare - Söderort
ReGarden Nordic AB
Är du en passionerad trädgårdsarbetare som gärna hjälper andra att förverkliga sina trädgårdsdrömmar och dessutom delar våra ledord: effektivitet - pålitlighet och vänlighet? Vill du vara en del av ReGardens arbetslag – som gläds när vi tillsammans når resultat? Om du dessutom kan arbeta självständigt och ta egna initiativ – då vill vi att du söker det här jobbet. Arbetsbeskrivning Som trädgårdsarbetare utför du tjänster såsom häckklippning, trädbeskärning, ogräsrensning och allmän uppröjning av trädgårdar.
Skapad : 11-10-2019 Ansökningsfrist : 14-12-2019

Vi söker trädgårdsarbetare inför säsongen 2020
LedarTeamet Norden AB
Känsla för trädgård i Varberg AB är ett litet företag med stora ambitioner som drivs av trädgårdsmästare Sara Gustavsson. Företaget startade 2010 och har numera 2 anställda som hjälper hallänningarna att försköna sina utemiljöer. Vi söker dig Som har blick för utemiljöer från trädgårdsbranschen eller anläggningssidan. Vi förväntar att du som person är lösningsfokuserad, engagerad i ditt arbete och intresserad av att lära nytt. Att du har en utpräglad serviceanda och att du är har lätt för att samarbeta tar vi för givet.
Skapad : 02-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019