Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Trädgård- och anläggningsskötare
Villa Famiglia HB
Villa Famiglia söker Trädgård- och anläggningsskötare Villa Famiglia är ett koncept byggt på en miljö med inspiration från medelhavet. Där finns Villa Famiglias trädgårdsanläggningar och park som är under ständig utveckling. Här bedrivs en verksamhet som står på två ben.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Trädgårdsarbetare som älskar att få jobbet gjort!
Job Systems AB/ Adoer
Vi söker trädgårdsarbetare som älskar att få jobbet gjort! Om dig Vi söker dig som älskar att arbeta utomhus och att skapa fina miljöer som både du och våra kunder kan njuta av. Du tar stort eget ansvar tillsammans med dina kollegor, allt för att få jobbet gjort på ett smidigt och tryggt sätt. Du vet att kommunikation är nyckeln till en god relation med kunder och kollegor och är därför både tydlig och öppen i kontakten med andra.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 06-03-2018

Gillar du att arbeta utomhus? Då har vi jobbet för dig!
Studentwork Sweden AB
Mer om företaget Vår kund Tranemo Trädgårdstjänst söker nu fler medarbetare som vill arbeta med grönytterskötsel! På 1960-talet lade Sture Juhlin grunden till det bolag som så småningom fick namnet Tranemo Trädgårdstjänst. Verksamheten som började i liten skala har genom åren växt till dagens nivå med 100 engagerade medarbetare under säsong och kontor i både Borås och Tranemo. Numera ägs och drivs företaget av Roger Carlsson som arbetat i, och varit delägare i företaget sedan många år tillbaka. Utemiljön är viktig.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Säljare/Trädgårdsarbetare
Högs Handelsträdgård
Verksamhetsbeskrivning H.H etablerades 1979. Här erbjuds det nästan ett oändligt sortiment av blommor, växter och träd för alla trädgårdsentusiaster, experter och hemmafixare. Arbetsuppgifter Försäljning, växtskötsel, kassa, plantering. Utbildning Behövs Ej Erfarenhet Kassavana Kännedom om växter och odling. Språkkunskaper Svenska
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist :

Trädgårdsmedarbetare
Kolmården
Vi vet att vackra blommor, välskötta gräsmattor och fina buskar är en viktig del av helhetsupplevelsen för våra gäster som besöker oss. Därför stävar vi alltid efter hög kvalitet och god omsorg av våra rabatter och odlingsytor. I rollen som trädgårdsmedarbetare kommer du bland annat att arbeta med allmän trädgårdsskötsel med fokus på tematiserade områden. Andra arbetsuppgifter som förekommer är plantering, häckklippning, bevattning, gräsklippning och lövblåsning . Du har gärna arbetat med varierande skötseluppgifter inom trädgård tidigare.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Trädgårdsarbetare
Montico HR Partner AB
Kundföretaget För kunds räkning söker vi flera trädgårdsarbetare till Landskrona. Vår kund erbjuder sina kunder en total lösning när det gäller utemiljö och fastighetsskötsel. Företaget är väl etablerat och har i dag kunder runt om i hela Skåne. Exempel på företagets kunder är privatpersoner, företag, kommuner och bostadsrättsföreningar. De erbjuder kvalitativa tjänster inom trädgård och fastighetssektorn. Arbetsbeskrivning Jobbet innebär arbete i så väl privata som offentliga trädgårdsmiljöer.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Villa Famiglia HB
Villa Famiglia behöver nu någon som kan bistå med alla de göromål som rör trädgården, anläggningarna och fastigheten. På sikt skall detta efter praktik och kunskap klaras under eget ansvar. Detta är inget vanligt fasighetsskötarjobb utan innefattar många typer av skiftande arbetsuppgifter. De är också olika under årstiderna både till typ och omfattning. Med företagets medelhavsinriktning är såväl växter som material ofta speciella och kräver en särskild kunskap om hantering och underhåll. Därför behövs en lång inlärningstid. Det är i första hand tänkt som en heltidsanställning.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Säsongspersonal 2018 till Säve Plantskola AB
Säve Plantskola AB
Säve Plantskola är en plantskola i tredje generation. 1976 tog Märta och Hugos dotter Madeleine och hennes man Rolf över plantskolan och 1981 beslutade de att satsa helt på produktion och försäljning av perenner i parti. 2011 tog syskonen Marie och Rickard över plantskolan och de har tillsammans jobbat vidare med att utveckla och driva plantskolan framåt. Idag producerar Säve Plantskola 1000 000 perenner av cirka 1500 olika sorter varje år. Företaget är inriktat på att kunna erbjuda ett brett sortiment från egen odling. Under säsongen sysselsätter plantskolan 25 personer.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist :

Trädgårdsarbetare
Firma Johan Antman
Vi behöver nu anställa en person på timmar, extra vid behov. Arbetsuppgifter: - trädfällning - trädgårdsarbete - assistera arboristen - motorsågsarbete (gärna utbildning på motorsåg - ej krav) Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av liknanade arbete.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist :

Trädgårdsarbetare
Landskrona stad, Landskrona museum
I Landskrona stad arbetar vi efter värdegrunden BRA där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vårt arbete och agerande syftar till att det ska vara BRA att bo och verka i Landskrona; för kommuninvånarna, övriga aktörer och för oss som medarbetare. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas. Tycho Brahe-museet är ett av Skånes mest välbesökta museum. Museet ligger på Ven och består av utställningar, renässansträdgård, butik, café samt observatoriet Stjärneborg.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018