Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker fler Växtarbetare till Eriksbo Plantskola
NYA ERIKSBO PLANTSKOLA AB
Gillar du växter, att arbeta utomhus, ordning och reda, fart och fläkt, samt att möta och anta utmaningar på ett kreativt sätt tillsammans med andra?Nu söker vi ännu fler medarbetare till det praktiska arbetet i produktion, orderplock och lagerhantering!Tjänsterna är på heltid eller deltid efter överenskommelse.Tjänsterna är säsongsanställningar som i första skedet gäller höstsäsongen september-november 2019, men som vi även hoppas kan gälla nästa års växtsäsong.Du som sökande bör vara intresserad av plantskoleväxter.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Medarbetare Södras plantskola i Falkenberg
Södra Skogsplantor
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 100 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Är du en lagspelare som har mycket energi och är intresserad av teknik? Uppskattar du en omväxlande vardag och att arbeta med kollegor där ni löser uppgifter som ett lag?
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Trädgårdsskötsel
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi.
Skapad : 03-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Trädgårdsskötsel
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi.
Skapad : 02-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Trädgårdsmästare
Uppsala universitet, Uppsala linneanska trädgårdar
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 28-06-2019 Ansökningsfrist : 20-08-2019

Vi söker en arbetsledare till en trädgårdsgrupp i Hagsätra
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 16-06-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Trädgårdsarbetare
Ekebergs Htrg AB
Säsongsarbete till grönsaksodling.Skötsel och skörd av gurka och tomat, vilket innehåller pincering, bladning, vattning samt övriga göromål kring produktionsväxterna.Diverse städning och rengöring ingår också i arbetsuppgifterna
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

TRÄDGÅRDSARBETARE TILL WE FIX TRÄDGÅRD
WEFIX Trädgård AB
WE FIX TRÄDGÅRD HAR REKRYTERINGSTRÄFF NÄR: FREDAG DEN 17 MAJ KL 11.00 VAR: WE FIX TRÄDGÅRD, Sandövägen 23, Vallda ANMÄL DIG VIA LÄNKEN NEDAN https://www.simplesignup.se/event/152500 "Vi söker trädgårdsarbetare med eller utan erfarenhet! Wefix Trädgård är ett företag med ca 25 anställda. Vi jobbar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar och vid större nybyggnationer.
Skapad : 14-05-2019 Ansökningsfrist :

Säsongsanställda för yttre skötsel
KKB Fastigheter AB
KKB Fastigheter AB är ett kommunägt fastighetsbolag med verksamheten förlagd till huvudorterna inom kommunen - Kävlinge, Löddeköpinge och Furulund. KKB har ca 2 600 bostäder och 30 000 kvm lokaler för skola, äldreomsorg, vård och handel. Inom våra bostadsområden har vi fyra Kvarterskontor belägna i Löddeköpinge, Furulund, Kävlinge Centrum och Kävlinge Väst.
Skapad : 16-04-2019 Ansökningsfrist :

Trädgårdsarbete till Högsby
Smålandstomater AB
Jord, skogsbruk samt tomatodling i växthus 10 000 kvm. Företaget sköts av familjen samt 5 anställd (8) som arbetar heltid största delen av året. Vid högsäsong arbetar 9 personer inklusive ägarna. Arbetsuppgifter:Plantering, uppbindning, beskärning, plockning, pincering mm. Sorteringsmaskin som läser av gröna och röda tomater. Manuell paketering. Totalt skörd per år cirka 500 ton. Söker 2 st, helst ett par. Plockning och skötsel av tomatplantor: Krav: B-körkort Ansvarsfulla, självgående och flexibla
Skapad : 10-04-2019 Ansökningsfrist :