Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sökes seniro med intresse och kunskap om trädgårdsskötsel
GOveteran
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår.
Skapad : 12-08-2018 Ansökningsfrist : 23-09-2018

Trädgårdsmästare sökes
Team-Builder Rekrytering & Bemanning AB
Om Uppdraget Detta är en uthyrning till vår samarbetspartner som är ett Fastighetsbolag med ett härligt team i trädgårdsgruppen. Arbetsuppgifter Som trädgårdsarbetare utför du skötsel i den yttre miljön. Beskärning av träd, buskar, rensning utgör en del av jobbet. Du ansvarar för att det är rent, snyggt och välskött. Regelbunden rondering ingår som en naturlig del i arbetet för att ha kontinuerlig uppsikt över den yttre miljön.
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Trädbeskärning i Säve - 111024
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi.
Skapad : 06-08-2018 Ansökningsfrist : 16-08-2018

Arbeta heltid med trädgårdsskötsel hos Patrull!
Patrull Workforce Management
Vi söker nu ett antalTrädgårdsarbetare och/eller Trädgårdsmästare Som trädgårdsarbetare jobbar du ute hos våra kunder som har allt från mindre trädgårdar till stora fastighetsträdgårdar. Arbetsuppgifterna är beroende på vilken kompetens och formell utbildning du har samt av vad våra kunder behöver av oss just nu. Vanliga tjänster som våra kunder vill ha hjälp med är att beskära buskar och träd, klippa gräs, fälla träd, plantera blommor och växter samt också mer kvalificerade trädgårdsuppdrag som kräver analys, planering och design om du har den utbildningen.
Skapad : 03-08-2018 Ansökningsfrist :

Trädgårdstekniker till SLU Balsgård
Poolia Malmö AB
Ett spännande uppdrag som trädgårdstekniker till SLU I Baslgård. Uppdraget förväntas börja omgående och är på 100 % under 2-3 månader. Har du erfarenhet av arbete med fält- och/eller växthusskötsel, sök redan idag! Vi har ett löpande urval för intervjuer. Arbetsuppgifter Som trädgårdstekniker kommer du arbeta med fält- och växthusarbete. Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara: - Skörd av försök - Ogräsrensning - Hantering av jord i säckar (vilket kan innebära tunga lyft) - Plantering - Rengöring i växthus Arbetet kommer innebära fysiskt hårt arbete utomhus i varierande väder.
Skapad : 27-07-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Ogräsrensare till Hansjö utanför Orsa
Solsyran
Vi söker ogräsrensare till Hansjö utanför Orsa. Arbetsuppgifter: Ogräsrensning i grönsaksrader. Vi söker dig som har tålamod, noggrannhet och god motorik. Då arbetet kan vara fysiskt krävande vill vi att du har god fysik. Arbetet är på deltid över sommaren och kan komma att variera i omfattning. Platsen är Hansjö, 5 km. utanför Orsa.
Skapad : 15-06-2018 Ansökningsfrist :

Trädgårdsarbetare Sollefteå
Marc Hoffman
Vi söker efter trädgårdsarbetare, gärna med erfarenhet. Vi arbetar främst med skötsel av trädgårdar, skog och fastigheter i Sollefteå området. Vi söker dig med erfarenhet inom trädgårdsarbete, du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med motorsåg samt att du kan köra bil med släp. Arbetet är tidsbegränsat men beroende på uppdrag kan arbetet bli förlängt. Välkommen med din ansökan till stservice21@gmail.com
Skapad : 05-06-2018 Ansökningsfrist :

Trädgårdsarbetare
Kvickiroten - trädgårdsodling
Kvickiroten bedriver växthusodling av blommor. Arbetsuppgifter: Plantera, rensa, vattna och allmänna trädgårdsgöromål. Utbildning/Erfarenhet: Utbildning krävs inte men tidigare erfarenhet är önskvärt.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist :

TRÄDGÅRDSARBETARE PÅ DELTID
Västmanlands Städ & Trädgårdsservice
FÖRETAGET: Vi arbetar med städning av lägenheter, kontor och övriga lokaler samt flyttstädning och trädgårdsservice. TJÄNSTEN: Vi söker nu någon som kan arbeta med trädgårdsarbete. Uppgifterna kan variera och gälla allt som finns att göra i en trädgård. Deltid mån - fre inledningsvis.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist :

TRÄDGÅRDSARBETARE TILL FÖRETAG I BOTKYRKA /STOR STOCKHOLM
Sorina AB
Verksamhetsbeskrivning: Sorina AB är ett företag med lång erfarenhet inom lagerarbete och har idag 65 personer anställda. Vi erbjuder personaluthyrning inom lager, logistik, transport och bygg. Vi söker nu 10-15 personer till trädgårdsarbete och handskottare till snö-och halkbekämpning i 2018 och till nästa år. Arbetsuppgifter: Den största delen av din vardag består av inre och yttre fastighetsskötsel som gräsklippning, snöskottning, sandning, rengöring, reparationer och skötsel av installationer.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist :