Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Flera trädgårdsmedarbetare sökes till kund i Huddinge
Bemannia Kontor
Trivs du med ett arbete i rörelse och stimuleras av att arbeta i utomhusmiljö? Just nu söker vi för kunds räkning en trädgårdsmedarbetare som inkluderar skötsel av utemiljöer under hela året. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan. Om uppdraget: Uppdraget avser en heltidstjänst med start så snart som möjligt.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018

Nytt team med trädgårdsarbetare till Falun
Svensk Markservice AB
Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet. Till Svensk Markservice söker vi nu trädgårdsarbetare som kommer att arbeta heltid med grönyteskötsel.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Parkarbetare/Maskinförare
Jönköpings kommun
Gatu o Park/Produktion/Drift Arbetsplatsbeskrivning Produktion Gata Park Skog, är Tekniska Kontorets utförarenhet vad beträffar drift/underhåll, anläggning av gator, VA-ledningar och parker samt växthusproduktion Arbetsuppgifter Löpande drift och underhåll av kommunens gator, torg och parker i Jönköping eller Huskvarna.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Parkarbetare till Solna
StudentConsulting
Trivs du att arbeta utomhus och vill ha naturen som arbetsplats? Är du dessutom ansvarstagande, effektiv och strukturerad? Då kan det vara dig vi söker! För Svevias räkning söker vi nu en Parkarbetare på heltid med start omgående. I rollen som Parkarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att sköta offentliga parker i Solnaområdet. Arbetsuppgifter involverar bland annat manuell ogräsrensning, häckklippning, beskärningsjobb och plantering. Arbetet är på heltid med start omgående och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 06.30-15.30.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Allt i allo inom trädgård/utemiljö sökes till Upplands-Bro
Assars Trädgårdstjänst
Vi är ett mindre familjeföretag med arbetsområde hela storstockholm. Vi har vårt säte i Upplands-Bro men har uppdrag i hela storstockholm från Upplands-Bro till Västerort, Söderort, Åkersberga, Täby mm. Vi utför trädgårdsjobb åt främst bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Det är skötsel av utemiljön och även anläggningsjobb på beställning. Under vintern tar vi hand om snöröjningen med plogbil och handskottning Vi söker nu en allt i allo inom utemiljö/trädgård för anställning under hela året.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 21-09-2018

Tillförordnad Vice Kyrkogårdsmästare
Svenska Kyrkan Helsingborg
Genom våra fyra församlingar och begravningsverksamheten vill vi i Helsingborgs pastorat vara där människor är och möts. Tillsammans vill vi ge människor hopp och mervärde i mötet med Svenska kyrkan. Kyrkogårdsförvaltningen i Helsingborgs pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av pastoratets begravningsplatser vilket är indelat i tre distrikt.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Anläggningsarbetare sökes för heltidsuppdrag i Helsingborg!
StudentConsulting
Nu letar vi efter en service/anläggningsarbetare för direktrekrytering till vår marknadsledande kund i Helsingborg. Låter detta intressant?
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 15-10-2018

Trädgårdsarbetare
Pr Eko Mark AB
Vi söker en duktig trädgårdsarbetare med några års erfarenhet inom trädgård. Du kommer och arbeta med Trädbeskärning, beskärning av buskar, häckklippning, gräsklippning, trimning, lövblåsning, ogräsrensning, bortforsling mm. Du ska kunna ha kunskap att hantera trädgårdsmaskiner. Du är positiv och noggrann. Du ska arbeta både självständig och i team. Du ska vara van att jobba ute i alla väder. Vi är ett företag som arbeta med trädgårds och markanläggningar i hela Stockholm. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda. Vi jobbar mest med BRF föreningar.
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 18-08-2018

Trädgårdsarbetare till Skurup
Svensk Markservice AB
Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen. Vill du arbeta med trädgårdsskötsel i sommar? Har du körkort och kan börja med kort varsel?
Skapad : 07-08-2018 Ansökningsfrist : 21-08-2018

Trädgårdsarbetare till Eslöv
Svensk Markservice AB
Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen. Vill du arbeta med trädgårdsskötsel i sommar? Har du körkort och kan börja när som?
Skapad : 07-08-2018 Ansökningsfrist : 21-08-2018