Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Driftarbetare till Gatukontoret
Vimmerby Kommun
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Driftarbetare, visstid, till Gatukontoret Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Vi söker nu en Driftarbetare till
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Arborist Uppsala
Uppsala Fastighetstjänst
Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på Facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist :

Produktionschef till Svensk Markservice i Göteborg
Essence Human Resources AB
Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet. Är du en strukturerad problemlösare med stort intresse för och erfarenhet från utemiljöbranschen? Trivs du i en kundnära ledande roll där ingen dag är den andra lik?
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Resande arbetsledare sökes!
Effektiv Borås
Vill du ta nästa steg i karriären? Gillar du att ta ansvar och trivs med sälj? Då har vi tjänsten för dig! Åt kund söker vi nu en arbetsledare med Borås som utgångspunkt. Om vår kund Vår kund är verksamma i hela västra Sverige inom mark och anläggning med installation av konstgräs som specialitet och har Borås som utgångspunkt.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Parkarbetare
Växjö kommun, Tekniska
Växjö kommun är Europas grönaste stad, vilket innebär att det hållbara samhället är en självklarhet för oss. Det vi på tekniska förvaltningen arbetar med har betydelse för alla medborgare i Växjö kommun. Vårt ansvarsområde omfattar utveckling, planering och produktion samt underhåll och skötsel av naturområden, parker, gator, trafik, avfallshantering och VA-ledningssystem.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Svenska Kyrkan Norrköping söker Arbetsledare
Norrköpings Pastorat
Arbetsledare 100% till Kyrkogårdsförvaltningen, Norrköpings pastorat En av våra arbetsledare kommer att arbeta med ett utvecklingsprojekt under ca ett år. Vi söker en vikarie under den tiden med möjlighet till förlängning. Som arbetsledare ingår du i ledningsgruppen och ska i samverkan med arbetschefen leda och planera arbetet på våra kyrkogårdar. Du ansvarar för den dagliga driften på din enhet samt verkar för att vi följer gällande regelverk samt att vi har en god arbetsmiljö. Tillsammans med arbetschef medverkar du i utvecklingsarbete och uppföljning. Du är aktiv i det dagliga arbetet.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist :

Trädgårdsanläggare till företag
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Vikariat parkarbetare/anläggningsarbetare
Partille kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och skapa en trevlig utemiljö i Partille? Då är detta jobbet för dig. Gata/parkenheten har ett viktigt uppdrag att förvalta och förädla kommunens fysiska miljö.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Säljande Trädgårdsmästare
Plantagen Sverige
På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna. Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Allt i allo inom trädgård/utemiljö sökes till Upplands-Bro
Assars Trädgårdstjänst
Vi är ett mindre familjeföretag med arbetsområde hela storstockholm. Vi har vårt säte i Upplands-Bro men har uppdrag i hela storstockholm från Upplands-Bro till Västerort, Söderort, Åkersberga, Täby mm. Vi utför trädgårdsjobb åt främst bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Det är skötsel av utemiljön och även anläggningsjobb på beställning. Under vintern tar vi hand om snöröjningen med plogbil och handskottning Vi söker nu en allt i allo inom utemiljö/trädgård för anställning under hela året.
Skapad : 04-10-2018 Ansökningsfrist : 07-12-2018