Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Parkarbetare på heltid
StudentConsulting
Trivs du att arbeta utomhus och vill ha naturen som arbetsplats? Är du dessutom ansvarstagande, effektiv och strukturerad? Då kan det vara dig vi söker! För Svevias räkning söker vi nu en parkarbetare på heltid med start i augusti. I rollen som parkarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att sköta offentliga parker i Solnaområdet. I arbetet kommer du att använda en K-Heat-maskin som hjälp vid ogräsrensning.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Extrapersonal Trädgård
Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Skötselarbetare till säsong
Svensk Markservice
Vi behöver utöka vår personalstyrka och sökerträdgårdsarbetare för säsongsanställning hos Svensk Markservice i Malmö! Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattningm.m. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara Svensk Markservice platskontor i Malmö. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 27-12-2019

Medarbetare Parkenheten
Sjöbo kommun, Gatuavdelning
Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, och erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vårt arbete genomsyras av värdeorden "Professionella, öppna och engagerade mot gemensamma mål" Tillsammans gör vi skillnad för Sjöbo kommuns medborgare och besökare! ARBETSUPPGIFTER Offentlig utemiljö söker nu en anläggningsarbetare som ska medverka i arbetet med skötsel och underhåll av grönytor.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Ansvarsfull Anläggningsvårdare
Kolmården
Kolmården är Nordens största djurpark och ett av Sveriges populäraste resmål. Här ingår även Vildmarkshotellet som tidigare under året har renoverats för att nu kunna bjuda våra gäster på en än mer magisk vistelse hos oss. Vildmarkshotellet är ett av Sveriges mest barnvänliga hotell, men också ett mycket populärt konferenshotell. Kolmården har ett 80-tal olika djurarter och driver en rad olika forsknings- och bevarandeprojekt. Djurparken fungerar som utbildningsresurs för Sveriges skolor och är medlem i Svenska Djurparksföreningen och internationella branschorganisationerna EAZA och WAZA.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Områdesansvarig inom trädgård
WorkWeb
Vi söker nu en Områdesansvarig inom Trädgård till Tingvalla Mark i Norra Stockholm! Huvudsakliga arbetsuppgifter Du ska jobba med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom trädgård och kommer att leda din grupp mot uppsatta mål. Det kan exempelvis vara skötsel av grönytor, plantering, beskärning av buskar och träd, samt ogräsrensning.
Skapad : 03-07-2019 Ansökningsfrist : 20-08-2019

Arbetsledare till kyrkogårdsavdelningen
Svenska kyrkan i Lund
Kyrkogårdsavdelningen i Lund söker Arbetsledare Kyrkogårdsavdelningen ansvarar för Lunds 12 kyrkogårdar där cirka 80 medarbetare tillsammans ansvarar för begravningsverksamhetens drift, underhåll och utveckling. Vår största begravningsplats är Norra kyrkogården i centrala Lund, vi sköter även flera mindre kyrkogårdar och ytor i och strax utanför Lund. Verksamheten är indelad i olika grupper, vilka vart och ett leds av en arbetsledare.
Skapad : 03-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Parkarbetare sökes för arbete med skötsel och renhållning!
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en duktig trädgårdsmästare/ hantverkare som skall arbeta för drift och underhåll avdelning i Malmö, Lomma, Staffanstorp eller Lund preliminärt fram till november 2019.
Skapad : 01-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Säsongsjobba i Branäs vintern 2019-2020 Arbetsledare gästvärdar
Branäs Fritidscenter AB
Branäs är Sveriges femte största skidanläggning med 415 meters fallhöjd, tre kilometer långa åk, gondollift, expressliftar och 31 nedfarter. Branäs är en av sex anläggningar som ingår i Branäsgruppen, Sveriges största privatägda skidanläggningsföretag. Ta chansen och kom till ett utvecklande arbete i en härlig positiv skidmiljö.
Skapad : 01-07-2019 Ansökningsfrist : 02-09-2019

Säsongsjobba i Branäs vintern 2019-2020 Gästvärd
Branäs Fritidscenter AB
Branäs är Sveriges femte största skidanläggning med 415 meters fallhöjd, tre kilometer långa åk, gondollift, expressliftar och 31 nedfarter. Branäs är en av sex anläggningar som ingår i Branäsgruppen, Sveriges största privatägda skidanläggningsföretag. Ta chansen och kom till ett utvecklande arbete i en härlig positiv skidmiljö. ”BRANÄS BÄSTA BERGET” är vinterns roligaste arbetsplats!GästvärdSom gästvärd är du en viktig del av ett litet sammansvetsat team som jobbar både ”on och off stage”.
Skapad : 01-07-2019 Ansökningsfrist : 02-09-2019