Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Trädgårdsarbetare
PEAB Sverige AB
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Till vår expanderande verksamhet i Västeråsområdet söker vi en trädgårdsarbetare. Du erbjuds ett intressant arbete, så tag chansen att bli en i vårt engagerade team.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Parkarbetare på heltid
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Trivs du att arbeta utomhus och vill ha naturen som arbetsplats? Är du dessutom ansvarstagande, effektiv och strukturerad? Då kan det vara dig vi söker! För Svevias räkning söker vi nu en parkarbetare på heltid med start omgående. I rollen som parkarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att sköta offentliga parker i Solnaområdet. I arbetet kommer du att använda en K-Heat-maskin som hjälp vid ogräsrensning.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Lagledare till kyrkogårdsförvaltningen i Malmö
Malmö Pastorat
Malmös kyrkogårdsförvaltning omfattar ca 150 hektar mark och innefattar alla kyrkogårdar inom Malmös stadsgräns. Kyrkogårdarna är indelade i 3 skötseldistrikt. Dessutom består förvaltningen av transportavdelning, verkstad, krematorium, anläggare och administrativ personal. Vi som arbetar här speglar mångfalden i Malmö. I vårt uppdrag ingår att åt Malmöbor tillhandahålla samtliga tjänster som begravningslagen föreskriver. Vi är ca 230 medarbetare under högsäsong. Vilka är vi? Malmö kyrkogårdsförvaltning består av tre distrikt och vi söker nu två vikarierande lagledare till Distrikt 2.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 02-10-2019

Parkarbetare till Stenungsunds kommun
Stenungsunds kommun
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord. Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 15-10-2019

Är du Uppsalahems nya arbetsledare?
Uppsalahem AB
På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Biträdande arbetsledare inom trädgårdsskötsel
Prowork Bemanning AB
OM TJÄNSTEN Nu söker vi en biträdande arbetsledare inom trädgård/anläggning till en kund i Älvsjö. Din roll som biträdande arbetsledare är framförallt att vara arbetsledarens högra hand och hjälpa till att fördela arbetet i företaget, du planerar och styr det dagliga arbetet, ansvarar för att medarbetarna vet vad som ska göras och att material finns på plats. Du ser helt enkelt till att arbetet rullar på med dina goda ledarskapsegenskaper och inom utsatt tidsplan. I din roll kommer du att sitta mycket på kontor och sköta det administrativa och ha koll på olika avtal.
Skapad : 11-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Trädgårdsskötare
Nordic Bemanning & Rekrytering AB
Nu söker vi dig som klär dig efter väder, älskar att spendera dina arbetsdagar utomhus och dessutom har gröna fingrar. Sök tjänsten som trädgårdsskötare eller tipsa en vän. Om tjänsten: Tjänsten innefattas av det mesta gällande våra gröna vänner däribland planteringar, gräsklippning, renhållning av parker och mer därtill. Du kommer att befinna dig i Stockholmsområdet vilket innebär att du är bekväm med rörelse och är naturligt nyfiken, både gällande platser och att lära sig nya saker.
Skapad : 11-09-2019 Ansökningsfrist : 20-09-2019

Parkarbetare på heltid
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Trivs du att arbeta utomhus och vill ha naturen som arbetsplats? Är du dessutom ansvarstagande, effektiv och strukturerad? Då kan det vara dig vi söker! För Svevias räkning söker vi nu en parkarbetare på heltid med start omgående. I rollen som parkarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att sköta offentliga parker i Solnaområdet. I arbetet kommer du att använda en K-Heat-maskin som hjälp vid ogräsrensning.
Skapad : 11-09-2019 Ansökningsfrist : 12-10-2019

Parkarbetare
Knivsta kommun
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Som parkarbetare är du en del av enheten för park och natur.
Skapad : 11-09-2019 Ansökningsfrist : 16-10-2019

Planeringsledare träd
Göteborgs kommun
Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag.
Skapad : 11-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019