Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Trädgårdsarbetare-timanställning
IRISRO Trädgård
Skötsel av i huvudsak privata trädgårdar. Beskärning av träd och buskar, gräsklippning, ogräsrensning mm. Man arbetar även med plantering, anläggning samt gödsling och bevattning. Timanställning över säsongen. Någon typ av grön erfarenhet krävs samt B-körkort och tillgång till bil
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 18-06-2018

Allt-i-allo sökes till friluftsanläggning
NORDMARKENS KANOT CENTER AB
Nordmarkens Kanot Center finns 12 km söder om Årjäng och har kanotuthyrning och turer, internationell överlevnadsskola, managementträning, Friluftstekniska kurser. Bergsklättring. Actioncamp = Kombinationsarrangemang med Montainbike, vandring, klättring och kanoting. Vi söker en person, gärna med friluftsvana för att utföra tänkbara göromål på en kanotanläggning. Du kommer även ta emot kunder och städa. Skicka din ansökan via mail till canoes@tele2.se
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Skötselarbetare
Malmö stad, Kommunteknik
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Engagerad Lagbas
Svensk Markservice AB
Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet. Gillar du att ha ansvar och leda människor? Är du ansvarsfull och organisatorisk? Då har Svensk Markservice jobbet för dig! Vi söker nu en lagbas/ arbetsledare till vårt team som arbetar med trädgårdskötsel i Uppsala.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Anläggare till Norrland Mark & Park
Professionals Nord Rekrytering AB
Trivs du bra med fysiskt arbete utomhus? Längtar du efter att arbeta i ett familjärt och tight gäng? Vill du ha roliga och variationsrika vardagar? Tänkte väl det! Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Norrland Park & Marks räkning en anläggare inom trädgård, mark och anläggning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Norrland Park & Mark under sex månader.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Strukturerad Lagbas
Svensk Markservice AB
Svensk Markservice AB, ägs av Nalka Invest AB och är ett av Sveriges största företag inom markskötsel och markanläggning, med en omsättning på ca 800 mkr. Svensk Markservice AB anlägger, sköter och underhåller den yttre miljön åt ägare och förvaltare av park och fastighetsmark. Verksamheten har fast etablering på ett trettiotal orter över hela landet. Svensk Markservice expanderar och till vår verksamhet i Uppsala söker vi nu en lagbas vars uppgift blir att leda och koordinera det dagliga arbetet avseende skötsel av grönytor.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Gräsklippsabonnemang!
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Rensning av rabatter under sommaren (106855)
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Fältarbetare
Länsstyrelsen i Gävleborg län
Länsstyrelsen ser till att riksdagens och regeringens beslut genomförs, samordnar länets intressen och för fram invånarnas behov för en bra utveckling när det gäller t.ex. arbete, service och miljö. Vi är en kunskapsorganisation, totalt ca 200 anställda. Majoriteten av de anställda har Gävle som placeringsort. Handlingskraft, professionalitet och förståelse är ledorden i vår värdegrund.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Parkarbetare
Arvika Fastighets AB
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Beskrivning Vi söker nu en ny kollega till Arvika Fastighets AB eftersom en av våra medarbetare inom park- och tomtmark kommer att gå i pension. Avdelningen park- och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018