Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lantarbetare/Djurskötare till Aneby
Svante Bäckström
Vi söker lantarbetare/djurskötare med inriktning mjölkproduktion för omgående anställning. Anställningen är tillsvidare på heltid. Om gården: Vi bedriver mjölkproduktion med två mjölkrobotar. Vi har ca 120 årskor + rekrytering och vi har även amkor på gården. Om dig: Vi ser gärna att du har gått naturbruksgymnasiet och att du har vana av att arbeta med djur Vi vill även att du har viss traktorvana. Ring gärna redan idag till Svante Bäckström på tel. 073-5106698 eller skicka din ansökan via e-post till: svante8150@hotmail.com. Vi ser gärna att du kan börja omgående.
Skapad : 03-08-2018 Ansökningsfrist :

Djurskötare mjölk
Lans Anders
arbetsuppgifterna består av: mjölkning,blandning av foder,utfodring,skötsel av ungdjur å kalvar,allmänt underhåll å rengöring i stallarna samt underhåll på stängsel på betesperioden. viss traktorkörning kan förekomma Du som söker ska ha ett gott djuröga, ha stort intresse för kor å avel,ska vara noggrann,viss del problemlösare självständig ja lägger stor vikt vid att den som jobbar hos mig kommer varje dag å är punktlig. gården består av ca 80årskor +rekrytering i ett uppbundet system med datafodervagn. arbetstiden är eftermiddagar fem dagar i veckan samt en hel helg i månaden till en börj
Skapad : 02-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Mjölkningskunnig djurskötare Enköping
Enköpings inomgårdsteknik, lantbr Peter Engvall
Vi producerar ekologisk mjölk och behöver nu förstärkning i vårt arbete med mjölkningen. Varje dag mjölkar vi ca 120 kor, vi mjölkar våra kor i en mjölkgrop. Du är som person är lugn och sansad, van vid hantering av stora djur och inte allergisk. Meriterande är erfarenhet av arbete i mjölkproduktion. Om allt går bra och vi trivs tillsammans kan vi erbjuda en möjlig utveckling till mer omfattande tjänst. För att ta sig till arbetsplatsen och också kunna förvalta sin dag då arbetstiderna är delade behöver du körkort och bil. Vi talar enbart svenska.
Skapad : 01-08-2018 Ansökningsfrist :

Hästskötare med stalltjänst i Bålsta
Telford, Monica Sophie
Medarbetare sökes till vårt hopp och utbildningsstall. Arbetsuppgifter är in-utsläpp av hästar, mockning, vägning av hö och ridning efter kunskap. Bor du inte i närheten, behöver du kunna ta dig till och från gården. Eventuellt kan vi ordna boende.
Skapad : 31-07-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Stall- och hästskötare till Storgården i Åkersberga
Rörfixaren i STHLM AB
På Storgården som ligger cirka en mil norr om Åkersberga har vi 10 hästar. Vi letar nu efter en ansvarsfull stall- och hästskötare som kan hjälpa till med fodring, ut- och insläpp, mockning, sopning, skötsel av hästar och annat arbete som förekommer i ett stall. Vi behöver hjälp främst på vardagsmorgnar och - förmiddagar fram till lunch. Omfattningen på arbetet är cirka 4-6 timmar per dag enligt överenskommelse. Möjlighet till extraarbete kan finnas vissa helger. Du behöver ha vana vid att hantera hästar och självständigt kunna ta hand om den dagliga skötseln av stallet och hästarna.
Skapad : 27-07-2018 Ansökningsfrist :

Djurskötare /Gårdsmästare
Svensson Nils-Ola Ingmar
Hålabäck lantbruk föder upp grisar och har idag ca 270 suggor. Vi söker nu en person som vill arbeta med skötsel av djuren. I arbetet ingår allt förekommande arbete med djur. Arbetet är omväxlande och det är bra om du är självgående, noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av djurskötsel är ett krav men man måste inte ha arbetat med suggor. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att djuren skall ha det bra. Om du är osäker på om arbetet är rätt för dig så kan du praktisera hos oss någon dag. Krav B-körkort.
Skapad : 23-07-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Urval-djurskötare
Annelövsgrisen AB
Verksamhetsbeskrivning Smågris produktion med 950 suggor Arbetsuppgifter Skötsel av grisar i boxsystem Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet av djurskötsel krävs Språkkundkaper Svenska Personliga egenskaper Nogrann, djuröga, lugn
Skapad : 16-07-2018 Ansökningsfrist : 25-08-2018

Djurskötare / Förman Karlstad
Jan Johansson
Djurskötare sökes till lantbruk inom dikor/nötköttsproduktion till en större köttdjursbesättning. Vi söker en djurskötare med relevant utbildning, för arbete med nötkreatur. Vi söker dig med erfarenhet av nötkreatur samt med vana av att köra lastmaskin. Vi ser att du är intresserad av ett långsiktigt arbete inom lantbruk och har kunskap i svenska språket. Ansök via e-post till: johanssonjanch@gmail.com Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 16-07-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018

Djurskötare gris till Önnerståhl Smågris AB i Eskilstuna
Önnerståhl Smågris AB
Vi söker personal för helgarbete till vår grisproduktion. Dina arbetsuppgifter består av daglig skötsel av grisarna samt övriga rutiner. Du behöver vara intresserad samt ha viljan att jobba med djur. Om du tidigare har jobbat med grisar är det det meriterande, dock inget krav. Huvudsaken är att viljan finns. Du kanske är t ex föräldraledig, student eller pensionär som vill ha lite extra tillskott i kassan. Alternativt timanställd på vardagar och vill ha mer tid. Välkommen med din ansökan och eventuella frågor via e-post: jonas.onnerstahl@telia.com
Skapad : 13-07-2018 Ansökningsfrist :

Djurskötare för grisuppfödning
Tyskagårdens Maskinstation AB
Åsens gris söker grisskötare med stort djurintresse o engagemang att jobba med smågrisproduktion i nyare och moderna stallar o med arbetskamrater . Vi har börjat bygga om och till fler stallar för ännu bättre djuromsorg och bättre arbetsmiljö o rationellare produktion.
Skapad : 11-07-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018