Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Stalltekniker/djurskötare i Uppsala, SLU Lövsta lantbruksforskning
Sveriges Lantbruksuniversitet
Lövsta Lantbruksforskning är en av Europas modernaste anläggningar för forskning och undervisning på lantbrukets djur. I stallarna finns en omfattande produktion med grisar, mjölkkor och fågel. Stallarna används dagligen av lantbruksuniversitetets studenter och forskare. http://www.slu.se/fakulteter/vh/institutioner/lovsta/ Lövsta lantbruksforskning Vi söker en djurskötare/stalltekniker för anställning på Sveriges lantbruksuniversitets forskningsanläggning Lövsta utanför Uppsala.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Stallskötare med hästvana till Specialisthästsjukhuset Strömsholm
Evidensia Häst AB
Specialisthästsjukhuset i Strömsholm är ett anrikt hästsjukhus i historisk miljö med Ridskolan Strömsholm som närmaste granne. Verksamheten bedrivs i nybyggda lokaler med en stor poliklinikavdelning, två operationssalar, en modern vårdavdelning med isolering, en bilddiagnostisk avdelning med röntgen, scintigrafi och CT, samt en avdelning för hovslageri. Vid enheten arbetar specialister inom kirurgi, internmedicin, ortopedi och odontologi.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Djurskötare, mjölkproduktion
Jonasson, Bo
Vi bedriver mjölkproduktion 5 km utanför Virserum. Du bör ha djurintresse samt viss traktorvana då utfodring sker med hjälp av traktor. I övrigt krävs att du kan passa tider och är plikttrogen. Vi söker djurskötare till vår mjölkgård fr o m oktober-november 2019. Arbetsuppgifterna består i mjölkning av c:a 80 kor i mjölkgrop samt övrig skötsel och utfodring av kor och kalvar.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 16-10-2019

Erfaren och engagerad verksamhetsansvarig sökes till hästverksamhet
Grim Islandshästar AB
Erfaren och engagerad verksamhetsansvarig sökes till Grim Islandshästar Norrtälje, StockholmVi söker nu en ansvarig för att driva och utveckla verksamhetenArbetsuppgifter:Övergripande ansvarig för verksamheten, anläggningen samt anställdaHästansvarigPersonalansvar (schemaläggning, tidsrapportering och semesterplanering, hantera olika personalärenden, introduktion för nyanställd personal m.m.)Primärkontakt för verksamheten mot kunderÖvriga administrativa uppgifter tillkommer eventuelltGärna instruktör för lektionerStalltjänstgöring vid behovErfarenhet:Motsvarande erfarenhet som verksamhetsansva
Skapad : 13-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Ridinstruktör/hästskötare
Luspens Ryttarfören
Ridinstruktör/hästskötareOm arbetsplatsenLuspens Ryttarförening, LURF, ligger i Stensele som är en mindre ort i Storumans kommun. Orterna ligger vackert i södra Lappland vid E12 och har lika långt till Umeå som till Mo i Rana, Norge. Turistorterna Tärnaby och Hemavan ligger i kommunen och huvudorten Storuman presenterades väl av SVT i programmet ”Storuman forever”. För dig som tycker om att leva med naturen in på knuten, finns varierande friluftsliv året om. Naturupplevelser i samband med jakt, fiske, bär- och svampplockning är naturliga delar av vardagslivet.
Skapad : 13-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Arbete med ekologiska djur och lantbruk
Knutstorps Skog AB
Vi söker lantarbetare för arbete med ekologiska nötkreatur och ekologiskt lantbruk. Erfarenhet med uppfödning av köttdjur och traktorvana.
Skapad : 12-09-2019 Ansökningsfrist : 23-09-2019

Lantarbetare, skötsel av djur
Johan Henriksson
Vi söker en medarbetare till vår gård med modern mjölkproduktion i Överkalix. Arbetet består huvudsakligen av mjölkning samt övrig skötsel av kor, ungdjur och kalvar.
Skapad : 11-09-2019 Ansökningsfrist : 22-09-2019

Grisskötare sökes!
Kingelstad Gris AB
Beskrivning av företaget:Uppfödning av grisarBeskrivning av arbetsuppgifter:Skötsel av grisar,tvätt och underhåll av stallar.Utbildning:Dokumenterad utbildning i skötsel av grisarPersonliga egenskaper:Samarbetsvillig,ta ansvarErfarenheter: Tidigare arbete med grisarSpråkkunskaper:Svenska,engelska
Skapad : 11-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Stall personal sökes
Wonabee AB
Stall personal sökes till litet privat stall i Malmköping.Arbetstid är varierande Dag kväll helg ca 12-20 tim vecka.Sedvanliga arbetsuppgifter i stall.Du skall vara ridkunnig samt ha vana att hantera unghästar.Vi har box plats om intresse finns att stalla upp en egen häst. Modernt stall med ridhus, ridbana och fina ridvägar.Bil behövs för att ta sig hit.
Skapad : 10-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Djurskötare till Mjölkgård
Bergs Mjölkgård AB
Söker djurskötare som har starkt intresse för djur.Vi har ca 140 mjölkkor som mjölkas 2 ggr dagligen i mjölkgrop.Tjänsten är schemalagd mjölkning och övrigt förekommande arbete inom lantbruk.Det är bra om du har erfarenhet av mjölkning och lantbruksarbete men inget krav.Du är ansvarsfull, punktlig och noggrann,att du är lugn, stresstålig och våga ta i när det behövs.Tillträde snarast.
Skapad : 08-09-2019 Ansökningsfrist : 25-09-2019