Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Häst och stallskötare
International Sporthorses & Equipment AB
Verksamhetsbeskrivning: Företaget arbetar med utbildning, tävling och förmedling av dressyrhästar av god kvalitet. Även en agentur med sadlar och hästinspirerad inredning ingår i konceptet. Beskrivning av arbetsuppgifter: Arbetet består av häst och stallskötsel. Hålla iordning i stall och sadelkammare samt ställa hästar i ordning för träning. Mockning samt ut/insläpp i hagar samt ställa hästar klara för träning. Utbildning/Erfarenhet Gärna Hippolog eller Hästgymnasiestudent.
Skapad : 18-10-2018 Ansökningsfrist :

Djurskötare sökes till mjölkproduktion
Tore Johansson
Tore Johansson i Gunnarstorp söker nu djurskötare och för arbete inom robotmjölkning. Gärna erfarenhet inom djurskötsel och/eller växtodling. Arbetstider kan diskuteras.
Skapad : 17-10-2018 Ansökningsfrist :

Stallhjälp Gårdskarl/kvinna
Qvarnhem
Anställningsstöd i form av t.ex. Nystartsjobb är förutsättning för anställningen. Verksamhetsbeskrivning Hästanläggning med boningshus och mark. Arbetsuppgifter Stallhjälp Gårdskarl/kvinna. Arbete med allt som rör en hästgård och dess områden och mark. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet av hästar och körning av traktor, lätt att samarbeta med och kan ta egna intitiativ. För att klara arbetet behöver man kunna svenska eller mycket god engelska. Måste vara rökfri och kunna ta arbetsuppgifter som man blir tilldelad, jobba effektivt och klara högt tempo vid krissituationer, t.ex.
Skapad : 16-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Djurskötare
Springsta Säteri AB
Vi söker en djurskötare På Springsta Säteri, bedriver vi ekologiskt lantbruk med inriktning på värphöns och växtodling. Vi har totalt 51 000 värphöns varav 19 500 st är ekologiska enligt KRAV's regelverk och övriga är frigående konventionella värphöns. Välkommen att läsa mera på vår hemsida, www.springsta-sateri.se. Gården ligger mellan Västerås (ca 17 km) och Enköping (ca 20 km). Profil Vi söker dig som har erfarenhet av djurskötsel inriktat på fjäderfä och/eller annat djurslag.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist :

Driftig djurskötare till Ogesta Herrgård
Ogestad Herrgård
Vi söker en driftig och ansvarsfull djurskötare som vill vara med att utveckla mjölkproduktionen på Ogestad Herrgård i Odensvi. Du kommer att ingå i ett team med 7 personer som tillsammans ansvarar för den dagliga driften. Utbildning krävs i djurskötsel och du bör ha några års erfarenhet av liknande verksamhet. Vid behov av bostad för att kunna ta denna tjänst kan vi till viss del vara behjälpliga. Vi rekryterar löpande. Ansökning sker endast via länk: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/23171
Skapad : 05-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Stallskötare
Maria Törnqvist
Vi söker en Stall/hästskötare till Travstall Vi söker dig som är van att arbetare med djur och helst att du har vana av hästar. Arbetet består av att mocka boxar, in och utsläpp av hästar, duschning av hästar, underhåll av byggnader och vagnar. Även traktor körning kan ingå i arbetet. Är du inte van av att arbete med hästar kan du lära dig det eftersom. Vi söker dig som är. -Positiv och glad. -Ordningsam och ambitiös. -Innehar B-körkort och egen bil för att kunna komma till och från arbetet. Skicka din ansökan via e-post till stalltornqvist@hotmail.com
Skapad : 03-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Stuteriarbetare
Överby Stuteri
Stuteriarbetare Utbildning och erfarenhet krävs ej men bör vara beredd att lära sig arbetet på ett stuteri med 50-100 hästar. Mycket utomhus arbete och ibland fysiskt krävande.
Skapad : 01-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Djurskötare mjölkproduktion i Gamleby
Håkan Lundgren
Vi söker em djurskötare till vår mjölkproduktion. Det handlar om en tjänst på 50% och arbetstiderna är främst på eftermiddagar och måndag-fredag. Du bör ha kunskap om djur, vara lugn och gilla ordning och reda. En merit är om du har tidigare erfarenhet av arbete på en mjölkgård.
Skapad : 28-09-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Djurskötare
Kårtorp säteri
Kårtorp säteri är Kravcertifierad och driver en gård med bland annat nötkreaturer och producerar ekologisk mjölk. Vi söker en djuskötare till vår gård i Götene, med start snarast möjligt. Stora delar av arbetsuppgifterna består av att mjölka kor men även andra uppgifter inom lantbruket förekommer. Arbetstiderna är skift, från kl 05.00-22,30, antingen jobbar du förmiddag eller eftermiddag/kväll. Ni arbetar i team under passen. En fördel om man har gått naturbruksgymnasiet eller har arbetat med liknande uppgifter tidigare men inget krav.
Skapad : 28-09-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Djurskötare, häst
Njorum AB
Njorum AB utövar travverksamhet och söker nu stallpersonal med uppgifter som skötsel av hästar men som också har vana att rida hästar. Det är inte ett krav att du jobbat med hästar tidigare men dock att du har ett stort hästintresse. Det är travhästar man arbetar med och man rider också dessa! Positivt är att du har ett gott ordningssinne och är serviceminded
Skapad : 27-09-2018 Ansökningsfrist :