Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Öbergs Lantbruk söker djurskötare
Öbergs Lantbruk
Öbergs Lantbruk söker en person med ett brinnande djurintresse, vana vid stora djur och ett gott djuröga som vill utvecklas inom mjölkproduktion. Dina personliga egenskaper är viktiga då du bör kunna jobba självständigt enligt instruktion och ta eget ansvar. God kommunikation är en förutsättning för att arbetet ska fungera optimalt. En viss mån av händighet och fysik fordras. Arbetet består av mjölkning av korna, utfodring av samtliga djur, brunstpassning, hålla djuren friska samt djur och ladugård rena.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

Polismyndigheten söker hästskötare till polisrytteriet, region Väst
Polismyndigheten, Polisregion Väst
POLISMYNDIGHETEN Den nya Polismyndigheten bildades den 1 januari 2015. Polismyndigheten som ersätter de tidigare 21 fristående polismyndigheterna och rikspolisstyrelsen är en enrådsmyndighet. Det innebär att myndigheten leds av en chef som inför regeringen ensam bär ansvaret för myndighetens verksamhet. Myndigheten består av drygt 28 500 medarbetare. Från den 1 januari 2015 består den nya Polismyndigheten av sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. REGION VÄST Polisregion Väst består av Hallands och Västra Götalands län.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Djurskötare till kycklingproduktion Röhlsgård
RÖHLS GÅRD
Arbetsförmedlingen hjälper företaget med rekryteringen. På Röhls Gård bedriver vi lantbruk med inriktning på slaktkyckling produktion, mjölkproduktion och växtodling. Vi söker dig som har erfarenhet av djurskötsel inom fjäderfä/slaktkyckling. Du tycker om att arbeta med djur, är noggrann och intresserad av att ta ansvar för och övervaka stallmiljön med utrustning, datorer mm. Ditt arbete kommer att bestå av daglig skötsel av gårdens kycklingar. Körkort är önskvärt, men inget krav.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Djurskötare, mjölk
Jan Henrik Sönnemark
DJURSKÖTARE SÖKES Vi söker en djurskötare till vårt lantbruk i natursköna Påarp. Arbetsuppgifterna är mjölkning och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter som finns på ett lantbruk. Du behöver ha körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till gården. Eftersom det handlar om mjölkning är vår arbetsdag delad. Arbetstiderna är 06,00-11,00 och 15,30-19,30 Brinner du för att arbeta med djur och på en gård som vår så är du varmt välkommen att söka tjänsten. Ring om du har frågor om tjänsten på 035-40023 eller maila din ansökan senast den 6/6. Välkommen med din ansökan
Skapad : 16-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Kycklingsorterare
SVENSK KYCKLINGSORTERING AB
Hanteringen av kycklingarna i samband med könssortering måste ske i enlighet med god djuromsorg och försiktighet så att djuren hanteras varsamt samtidigt som full träffsäkerhet uppfylls. Hantering av djuren sker i enlighet med de svenska höga djurskyddskraven enligt lag och föreskrift. Vi söker en person som kan köns bestämma dagsgamla kycklingar med en säkerhet på 99%. Du måste klara ett inträdesprov. Hanteringen av kycklingarna i samband med könssortering måste ske i enlighet med god djuromsorg och försiktighet så att djuren hanteras varsamt samtidigt som full träffsäkerhet uppfylls.
Skapad : 15-05-2018 Ansökningsfrist : 16-06-2018

Stallförman i Skara
Viking Genetics Sweden AB
VikingGenetics är marknadsledande inom avel för nötkreatur på den nordiska hemmamarknaden och ägs av 20 000 mjölk- och köttproducenter i Sverige, Finland och Danmark. Vår unika kombination med avel för hälsoegenskaper och hög produktion har lett oss till en ledande ställning på marknaden med en betydande export. Vi är ca 150 anställda i Sverige, Finland och Danmark och i våra dotterbolag i Au-stralien och Storbritannien. Vi söker Stallförman till vårt team i Skara. Tjänsten innefattar också regelbunden kontakt med kollegor på våra andra produktionsorter.
Skapad : 14-05-2018 Ansökningsfrist :

Djurskötare, gris till Appuna gård i Väderstad
Lindells Pig Farm AB
Lindells pigfarm Appuna gård i Väderstad är ett modernt grisstall med 1150 suggor och 6000 slaktsvinsplatser. Vi söker nu nya medarbetare som djurskötare. Du behöver ha ett stort intresse för omvårdnad av djur, kunna ta egna initiativ och ta ansvar för att djuren skötts efter de rutiner som finns utarbetade. Vi ser gärna att du har gått naturbruksgymnasiet men det är inte något krav.
Skapad : 11-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Mälarenergi AB söker Leveranskontrollant till AO Värme
Mälarenergikoncernen, Driftsupport
Vill du göra skillnad där du är? På Mälarenergi är vi 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar. Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.
Skapad : 11-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Djurskötare utan erfarenhet till Team Oscarsson
Jim Oscarsson Stall AB
Stall Jim Oscarsson har unga travhästar i Eskilstuna och söker nu en hästskötare eller en person som har intresse och vilja att arbeta med hästar. Du kommer att leda, utfordra och duscha hästarna. Du behöver inte ha häst eller djurvana, vi lär upp dig. Skicka ansökan med cv och personligt brev till jim@teamoscarsson.se
Skapad : 09-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Instruktör mjölkproduktion
Region Jönköpings län
Tenhults naturbruksgymnasium Vi söker Instruktör till skolans mjölkproduktion. Vi erbjuder dig Anställningen avser ett vikariat under ca ett år och med tillträde 1 augusti. Omfattning 70 - 100 % . Eventuellt kan anställningen delas mellan två personer - ange i din ansökan hur mycket du vill arbeta. Det här får du arbeta med Tillsammans med övriga instruktörer arbetar du med att förbereda skolans elever att bli yrkesmässiga inom lantbruk. Här ingår alla förekommande arbeten inom mjölkproduktion och djurskötsel. Schemalagd helgtjänstgöring.
Skapad : 08-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018