Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
LANTBRUKSARBETARE
Georg Månsson
Jag driver ett lantbruk på 300 ha och har 40 000 höns. Jag söker en drivande kraft, en kunnig och noggrann medarbetare. Arbetsuppgifterna består av att sköta och ta hand om mina frigående värphöns samt stå vid packmaskinen och packa äggen. Beroende på din tidigare erfarenhet kan det även bli aktuellt att hjälpa till med övriga sysslor t ex växktodling, traktorkörning. Har du sprutcertifikat är det ett plus. Du ska ha bilkörkort B samt tala och förstå svenska.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Djurskötare, djuruppfödning
Torvhögs Lantbruk AB
Verksamhetsbeskrivning Uppfödring/skötsel av djur Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter att födda/mjölka boskap, rensa stall, köra traktor/maskiner. Utbildning/Erfarenhet Krävs ej, meriterande med erfarenhet
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Djurskötare / stalltekniker Uppsala, Lövsta lantbruksforskning
Sveriges lantbruksuniversitet
Lövsta Lantbruksforskning är en av Europas modernaste anläggningar för forskning och undervisning på lantbrukets djur. I stallarna finns en omfattande produktion med grisar, mjölkkor och fågel. Stallarna används dagligen av lantbruksuniversitetets studenter och forskare.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Djurskötare Uppsala, Lövsta lantbruksforskning - Sommarjobb
Sveriges lantbruksuniversitet
Lövsta Lantbruksforskning är en av Europas modernaste anläggningar för forskning och undervisning på lantbrukets djur. I stallarna finns en omfattande produktion med grisar, mjölkkor och fågel. Stallarna används dagligen av lantbruksuniversitetets studenter och forskare.
Skapad : 18-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Worker to a pigfarm
Alviksgården AB
Alviksgården searches for a worker to a pigfarm with 900 sows. The work is to take care of sows and piglets. Expereance is needed. English language.
Skapad : 15-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Stallpersonal sökes till Arphus Gård, Strängnäs
Arphus Equestrian AB
Stallpersonal sökes till Arphus Gård Vi söker självgående och trevlig stallpersonal till Arphus Gård. Verksamheten på gården innefattar inackorderingsverksamhet med fullservice. De flesta hästarna tävlas i hopp och dressyr på hög nivå. Gården fungerar också som en mötesplats för träning i hopp och dressyr, bland annat för Pether Markne och Per Sandgaard. Vi söker stallpersonal som kan ansvara för den dagliga driften av stallet med fullservice och allt vad det innebär samt vara ytterst ansvarig för hästarnas välmående dagtid.
Skapad : 13-02-2019 Ansökningsfrist :

Kalvskötare till Vollsjö
Ingemar Persson
Vi söker en kalvskötare till 150 kalvar, lantbruket har 260 mjölkkor. Vi använder oss av robotmjölkning, 3 st VMS- maskiner, Alfa-Laval. Den som söker skall ha ett stort djurintresse och ett bra djuröga. Det är en fördel om du är semineringskunnig, men det är inget krav.
Skapad : 13-02-2019 Ansökningsfrist :

Hästskötare
Uddevalla Equine Medical Service AB
Företaget arbetar med inseminering av hästar. Nu söker de medarbetare som ska arbeta med hästarna i samband med inseminering. Kommer i första hand leda in och ut hästarna. Krav är att ha erfarenhet av att hantera hästar och att du är en stabil person. Du måste kunna kommunicera på engelska. Körkort krävs för att kunna ta sig till arbetsplatsen som ligger vid Listaskogen gamla 44:an mellan Uddevalla och Tvåstad. Utbildning inom djurskötsel är meriterande.
Skapad : 12-02-2019 Ansökningsfrist :

KLS Ugglarps i Dalsjöfors söker stallpersonal till slakteri
KLS Ugglarps Dalsjöfors
Om företaget: KLS Ugglarps slaktar och styckar endast svenskt kött. Unika koncept utvecklas i samklang med våra kunder för att tillgodose konsumenternas önskemål. Verksamheten omfattar gris, nötboskap och lamm. Hos oss finns allt från styckningsdetaljer till färdiglagade produkter - enbart av svenskt kött från utvalda gårdar, så klart! Stallpersonal till vårt slakteri. Dina arbetsuppgifter består främst av att ta emot och lasta ur djur och ta hand om djuren innan slakt. Verksamheten omfattar gris och nötboskap.
Skapad : 11-02-2019 Ansökningsfrist :

Djurskötare/Traktorförare till Gård utanför Hedemora
Hermanssons jordbruk AB
För säsongen söker vi en Djurskötare/Traktorförare. Gården, som ligger 6 km utanför Hedemora, är en kravgård med 68 mjölkande kor. Korna mjölkas med en robot. Vi är självförsörjande på foder. I arbetsuppgifterna ingår djurskötsel, samt traktorkörning för exempelvis bearbetning av marken. Vi söker dig som har intresse för, och någon erfarenhet av kor sedan tidigare. Du behöver ha vana av att köra traktor. Pga kommunikation på arbetsplatsen, behöver du kommunicera bra på svenska. Det är meriterande om du har gått Lantbruksskola, samt har erfarenhet av odling.
Skapad : 11-02-2019 Ansökningsfrist :