Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Djurskötare, gris
Nya Skottorps Gris
Nya Skottorp ägs av en dansk producent som ser de hårdare svenska djurskyddsreglerna som positivt och en av anledningarna till varför svenskt griskött är efterfrågat.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

LANTBRUKSARBETARE
Georg Månsson
Jag driver ett lantbruk på 300 ha och har 40000 höns. Jag söker en drivande kraft, en kunnig och noggrann medarbetare. Du skall vara intresserad av att sköta och ta hand om mina frigående värphöns samt att stå vid packmaskinen och packa äggen. Du skall även kunna hjälpa till med övriga sysslor t ex traktorkörning. Du ska ha bilkörkort B samt tala och förstå svenska. Har du sprutcertifikat är det ett plus. 80 --100% timanställning även helg/el lördag 1-2 ggr i månaden. Minst 5 tim /dag, Säsong blir det mer. Provanställning
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Djurskötare till Liden, Sundsvall
Järkvissle Ekogård
Järkvissle Ekogård söker nu personal för skötsel av nötkreatur - kor och kalvar. I arbetsuppgifterna ingår utfodring och skötsel av djuren (då det är köttdjur så ingår inte mjölkning) och traktorkörning för utfordring. Under sommartid är det även skötsel av stängsel och röjning av betesmarker. Det är meriterande om du kan utföra underhåll och reparationer av maskiner m.m. Det krävs körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till och från arbetet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Djurskötare/Instruktör till Kvinnerstagymnasiets lantbruk
Örebro Kommun
Kvinnerstagymnasiets lantbruk söker medarbetare för anställning i vår ladugård.  Om tjänsten Du kommer att ingå i ett aktivt arbetslag som består av kollegor som är ansvariga för jordbruket och kollegor som ansvarar för mjölkproduktionen samt lärare. Arbete med de förekommande arbetsuppgifterna som finns i en mjölkproduktion kommer att vara dina främsta arbetsuppgifter.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018

Djurskötare Gunnarstorp
Tore Johansson
Tore Johansson i Gunnarstorp söker nu djurskötare för arbete inom robotmjölkning. Gärna erfarenhet inom yrket. Körkort och traktorkort är meriterande. Sök jobbet via e-post norrgarden.gunnarstorp105@gmail.com
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist :

Instruktör/Djurskötare
Skurups kommun, Skurup Jordbruks AB
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist : 23-12-2018

Djurskötare/Instruktör till Kvinnerstagymnasiets lantbruk
Örebro Kommun
Kvinnerstagymnasiets lantbruk söker medarbetare för anställning i vår ladugård.  Om tjänsten Du kommer att ingå i ett aktivt arbetslag som består av kollegor som är ansvariga för jordbruket och kollegor som ansvarar för mjölkproduktionen samt lärare. Arbete med de förekommande arbetsuppgifterna som finns i en mjölkproduktion kommer att vara dina främsta arbetsuppgifter.
Skapad : 04-12-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018

Lantarbetare/Djurskötare till Aneby
Svante Bäckström
Vi söker lantarbetare/djurskötare med inriktning mjölkproduktion för omgående anställning. Anställningen är tillsvidare på heltid. Om gården: Vi bedriver mjölkproduktion med två mjölkrobotar. Vi har ca 120 årskor + rekrytering och vi har även amkor på gården. Om dig: Vi ser gärna att du har gått naturbruksgymnasiet och att du har vana av att arbeta med djur. Vi vill även att du har viss traktorvana. Ring gärna redan idag till Svante Bäckström på tel. 073-5106698 eller skicka din ansökan via e-post till: svante8150@hotmail.com. Vi ser gärna att du kan börja omgående.
Skapad : 22-11-2018 Ansökningsfrist :

Djurskötare till Långås i Falkenberg
Liljegård
Arbetsuppgifterna består främst av mjölkning och övrig djurskötsel, som att utfodra djuren. Vi ser gärna att du har arbetat inom lantbruk tidigare men det är inte ett krav. Det viktigaste är att du har intresse för djur och gröna näringar. Meriterande med B-körkort.
Skapad : 21-11-2018 Ansökningsfrist : 17-12-2018

Djurskötare med stort intresse för djurskötsel sökes till Undrom
Golva gård
Vi söker dig som gillar att arbeta med kor och gärna har erfarenhet och/eller utbildning av mjölkproduktion. Du gillar att arbeta självständigt, är noggrann, pålitlig och snäll med våra djur. Du ser vad som behöver göras och åtgärdar det. Dina främsta arbetsuppgifter är att mjölka våra kor och ta hand om ungdjur och kalvar, samt andra förekommande sysslor i lantbruket, så som utfodra och städa. Viss traktorvana är bra. Men arbetsuppgifterna kan förändras utifrån intresse och förmåga. Korna går i lösdrift och mjölkas i grop.
Skapad : 21-11-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019