Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Djurskötare, gris
Lantbrukare Jimmy Tarler
Vi driver en livdjursproduktion med grisar i Södra Åby utanför Trelleborg. Pga att en av våra djurskötare går vidare i arbetslivet, söker vi en ansvarstagande person att anställa. Det är viktigt att man klarar ett fysiskt krävande arbete. Arbetsuppgifterna är alla tänkbara som finns inom grisproduktion: - hålla rent hos djuren, dvs gödsla och strö ut halm - tvättning av djurstallar - hålla i ordning i djurstallarna och på gården Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en gård med djur.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Medarbetare till hästgård
CE Hälsan
CE Hälsan arbetar med alternativbehandling och friskvård häst och övriga djur, konvalecentträning, trav-rid-träning, inkörning & inridning, bedriver verksamheten både på och utanför gården Arbetsuppgifter: mocka, utfodra hästarna, övriga sysslor förekommande på gården Kvalifikationer: Kunna ta instruktioner. Ha god fysik/hälsa, klara tungt arbete och att jobba ute. Prata och förstå svenska. På grund av begränsade allmänna kommunikationer är det en fördel om du har körkort och tillgång till egen bil för att ta dig till arbetsplatsen.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Djurskötare m maskinvana sökes.
Ekedals Lantbruk
Ekedals Lantbruk söker ny medarbetare. Arbetsuppgifterna är alla förekommande uppgifter som finns på en mjölkgård. Den vi söker har ett gott djuröga och kan arbeta bra i såväl grupp som enskilt. Makinvana samt seminerinsgutbildning är mycket meriterande.
Skapad : 10-11-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2020

Djurskötare sökes
Lars Olof Åhlund
Mjölkproduktion, mjölka, sköta om kalvar och liknade uppgifter. Du bör vara punktlig och noggrann, då det är ett fysiskt arbete är det bra om du är i god form. Det finns även hästar på gården.
Skapad : 08-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Djurskötare/maskinförare sökes
Ingesarvens Lantbruk AB
Vi söker en djurskötare/maskinförare till vårt lantbruk med mjölkproduktion, rekryteringsdjur samt växtodling. Det är en heltidstjänst främst som djurskötare men viss maskinkörning ingår. Vi kommer att hålla intervjuer vecka 47 och vi kontaktar dom som blir aktuella för det. Välkommen med din ansökan.
Skapad : 06-11-2019 Ansökningsfrist : 20-11-2019

Djurskötare
Hannus Lantbruks AB
Djurskötare till mjölkgård med robot. Heltid tillsvidareanställning med lön enligt överenskommelse. Det finns inget krav på utbildning eller erfarenhet av mjölkproduktion, men ett intresse att lära sig jobbet. Körkort B-personbil
Skapad : 05-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Hästskötare till ridskolan östjämten
Östjämten, Ridklubben
Omfattning: 50 % Mån-fre Anställningsform: 6mån provanställning, sen tillsvidare. Vi söker nu en erfaren hästskötare till vår ridskola. Arbetsuppgifterna är bl.a. utsläpp -, fodring, mockning åt hästarna och övriga stallsysslor. Önskvärt är att du har en hästskötarutbildning. Körkort och en egen bil är ett krav då du börjar tidigt och det går dåligt med bussar. Det är även ett plus om du har ett hjullastarkörkort. Men det viktigaste av allt är att du har erfarenhet och en känsla för hästar. Anställningen börjar 2 dec. Skicka in din ansökan till: kontakt@rkostjamten.se Märk det: Hästskötare
Skapad : 01-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Lantarbetare, blandad drift
Elfviks Gård
Elfviks gård är ett lantbruk på Lidingö utanför Stockholm. Gården är en öppen gård med många besökare. Verksamheten består av lammproduktion, inackordering av hästar, uthyrning av lokaler. Här finns får, hästar, getter, grisar, kaniner och höns. Vi hyr ut lokaler till Cafe/gårdsbutik, ostmejeri, antikbod, husbutik, blomsterverkstad mm.
Skapad : 31-10-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Gårdskarl med djurintresse
GRANEPIG AB
Vår duktiga gårdskarl/allt i allo ska tråkigt nog gå i pension och vi behöver därför anställa en ny. Det är ett varierande arbete där man tar mycket eget ansvar. Reparationer, underhåll, stalljobb och stalltvätt är en del av vad som ingår. Gården är stor, 1100 suggor och 7 anställda är vi idag. Nu söker vi just DIG. DU som är händig, ansvarsfull, initiativtagande och gärna älskar djur. Vill du jobba med sex glada djurälskare så ansök idag. Antagning sker löpande.
Skapad : 30-10-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Djurskötare till grisar sökes/Worker to a pig farm
Alviksgården AB
Djurskötare sökes till skötsel av suggor och smågrisar, med allt vad det det innebär. Vi har nybyggda och lättarbetade BB och tillväxtsstall. Erfarenhet önskvärd. Alviksgården searches for a worker to a pig farm with 900 sows. The work is to take care of sows and piglets. Experience is needed. Swedish or English language is required.
Skapad : 28-10-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019