Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Skogsarbetare
Awjm Skogsarbete AB
Hej. Awjm skogsarbete behöver en arbetare som ska jobba med skogsröjning .Du som söker måste kunna jobba med ett fysiskt jobb som kräver god kondition .Sesongen börjar från april 2020 och slutar i december. Välkommen med din ansökan?
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 26-12-2019

Vi söker nu skogsvårdsarbetare!
Hans Andersson Skogsvård AB
Hans Andersson Skogsvård AB, ett företag som jobbar som skogsvårdsentreprenör åt södra skogen. Vi söker nu flera skogsvårdsarbetare! - Du skall inte vara rädd att hugga i. - Du skall gilla att arbeta ute i alla väder. - Du skall vara 18 år. Arbetet innebär att plantera och röja skog. Erfarenhet av plantering och röjning av skog. B körkort är inget krav men är bra. Möjlighet beroende på var du bor finns att samåka från Västervik Och du skall ha ett Röjsågskort och erfarenhet av skogsvård är meriterande.
Skapad : 05-12-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2020

skogsarbetare
Bergslagens Skogstjänst AB
Bergslagens Skogstjänst AB startade 2014, efter att i 9 år arbetat under namnet Fagersta Skogsvård HB.    Bergslagens Skogstjänst AB bildades främst för att företaget expanderade både organisatoriskt som geografiskt. Idag är vi 15 anställda där all personal har lång erfarenhet och utbildning inom just området skogsvård.  Vi är specialiserade mot manuellt arbete i skog vilket inkluderar arbete med röjsåg, motorsåg, plantering samt svedjebränning .   Vår riktar oss såväl till större skogsbolag som till privata kunder och så klart allt där i mellan.
Skapad : 04-12-2019 Ansökningsfrist : 03-01-2020

Projektledare till Falun
Stora Enso AB
På Stora Enso Skog bidrar du till en förnybar framtid! Vår inställning är att allt som idag tillverkas av fossila material kan tillverkas av träd imorgon. Ett aktivt skogsbruk är en viktig komponent i Sveriges strävan att motverka växthuseffekten, och genom vår verksamhet arbetar vi varje dag med att motverka global uppvärmning. Vårt uppdrag är att förse Stora Ensos svenska sågverk, massa- och pappersbruk med råvaran från skogen. Men vi ska också utveckla och förvalta vårt skogsinnehav – som är ett av Sveriges största.
Skapad : 29-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Skogsvård, jordbruk, byggnation
Mnordin Skogstjänst AB
Vi söker dig som gillar variation är ambitiös och inte är rädd för att hugga i. Du ska ha kunskaper inom skogsvård, kunna snickra, måla och hjälpa till med djuren på vårt jordbruk. I första hand gäller det säsongsarbete med motormanuell röjning. Motorsågsarbete kan förekomma om du är behörig. Renovering samt nybyggnad, både snickeri och målning, på vårt jordbruk. Du ska förstå och kunna prata svenska eller engelska! Arbete är ett säsongsarbete från maj till november. Med start maj 2020. Men är du rätt person så har du jobb året runt i många år framåt på ett seriöst företag.
Skapad : 28-11-2019 Ansökningsfrist : 28-12-2019

Vi söker nu skogsvårdsarbetare!
Hans Andersson Skogsvård AB
Hans Andersson Skogsvård AB, ett företag som jobbar som skogsvårdsentreprenör åt södra skogen, söker nu flera skogsvårdsarbetare. - Du skall inte vara rädd att hugga i. - Du skall gilla att arbeta ute i alla väder. - Du skall vara 18 år Arbetet innebär att plantera och röja skog Erfarenhet av plantering och röjning av skog. B körkort är inget krav men är bra.
Skapad : 27-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Linjeröjare sökes
Nilssons Jord & Skog
Nilssons Jord & Skog söker ett antal linjeröjare/ skogsarbetare inför sommarsäsongen 2020 med start i mitten av april 2020. Arbetsuppgifter är manuell skogsröjning, ledningsröjning ocheventuell eftersläckning av skogsbränder. Vi söker dig som är strävsam och kvalitetsmedveten. Du tycker om att arbeta utomhus, även när vädret inte är det allra bästa. Arbetet kommer att utföras i Sollefteåområdet. Boende kan ordnas på orten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av skogsarbete sedan tidigare. Det är meriterande om du har: - grönt kort - motorsågskörkort A,B,C, D - ESA-utbildning - körkort
Skapad : 26-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

Skogsarbetare, plantering/rojning
QVARNSJÖ SKOGSTJÄNSTER AB
Företaget arbetar med skogsvård, framför allt plantering och röjning. Företaget har även en ved och pelletsfabrik i Rätan. Nu söker företaget ett antal personer som ska jobba med skogsplantering/skogsröjning under barmarkssäsongen 2020.
Skapad : 22-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

Skogsarbetare sökes
Malsta Skog & Natur AB
Vi är ett företag som främst är verksamma inom skogsbruk och skogsvårdsverksamhet. Vi söker en eller flera arbetare som ska jobba med skogsplantering. Du som söker måste kunna jobba med ett fysiskt jobb som kräver god kondition. Körkort o erfarenhet av att jobba ute är en fördel men inte ett krav. Planteringsarbete med start runt 1 april och slut 30 juni med möjlighet till förlängning. Efter planteringssäsongen övergår arbetet till andra uppgifter, tex arbete med röjning av ungskog.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 17-12-2019

Driven Arbetsledare sökes till Pema Partner
Pema People AB
Är du en driven och engagerad arbetsledare som söker nya utmaningar och vill utvecklas tillsammans med oss? Pema Partner erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett växande företag med trevliga kollegor! I rollen som arbetsledare ansvarar du för den dagliga ledningen av din arbetsgrupp som består av fastighetsskötare och reparatörer. Du rapporterar direkt till VD vilket innebär att förtroendet för dig är stort redan från start.  Du planerar och leder arbetet och sköter den dagliga driften, både gällande kostnad och personalansvar.
Skapad : 06-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019