Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hjullastarförare sökes till OnePartnerGroup
OnePartnerGroup Helsingborg AB
OnePartnerGroup söker nu en hjullastarförare för kunds räkning. Du kommer att arbeta med att mestadels köra hjullastare på kundens fabrik. Inslag av truckkörning är även förekommande. För att klara arbetet är säkerhet, effektivitet och trivsel av avgörande vikt. Dina arbetsuppgifter består av att serva fabriken med material, orderplockning, lastning och lossning av gods samt att sikta fram olika fraktioner på råvara. Truckkort och behörighet för hjullastare är ett krav.
Skapad : 15-03-2019 Ansökningsfrist : 01-04-2019

Arbetsledare/Maskinförare, vassklippning
Sala Vassklippning AB
Sala Vassklippning AB etablerades 2014. Vi är ett professionellt företag som arbetar engagerat och ödmjukt med vatten och markentreprenad i och kring sjöar och vattendrag. Just nu söker vi en arbetsledare för säsongsanställning. I rollen som arbetsledare kommer du, utöver att leda personalen och planera det dagliga arbetet, även arbeta som maskinförare på en av våra båtar. Du bör ha dokumenterad tidigare erfarenhet av att leda en grupp. För att trivas med uppdraget tror vi att du gillar att jobba intensivt med ibland långa arbetsdagar för att sedan vara ledig en längre period.
Skapad : 11-03-2019 Ansökningsfrist :

Maskinförare, vassklippning
Sala Vassklippning AB
Sala Vassklippning AB etablerades 2014. Vi är ett professionellt företag som arbetar engagerat och ödmjukt med vatten och markentreprenad i och kring sjöar och vattendrag. För att trivas med uppdraget tror vi att du gillar att jobba intensivt med ibland långa arbetsdagar för att sedan vara ledig en längre period. Vissa uppdag utför du ensam, men ibland är ni flera maskinförare tillsammans på ett större uppdrag. Våra kunder finns främst inom en radie på 20 mil från Sala. Du transporterar vassklippningsbåten till och från uppdragen varpå B-körkort är ett krav och C-behörighet är meriterande.
Skapad : 11-03-2019 Ansökningsfrist :

Skotarförare
Bemanning & Rekrytering Nordic AB
Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet. Nordic Bemanning & Rekrytering söker en Skotarförare för arbete hos vår kund, med placering primärt i Stockholmsområdet.  Vi söker dig som vill arbeta Skotarförare.
Skapad : 08-03-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Instruktör till odling/teknik inom lantbruksutbildningen på Öknaskolan
Region Sörmland
Öknaskolan, Sörmlands Naturbruksgymnasium "Vill du bidra till vår vision att ”Vidga vyer och väcka engagemang”? Öknaskolan och Nynäs Slott & Naturreservat ingår i Sörmlands Naturbruk, en verksamhet inom verksamhetsområde Kultur & Utbildning som är en del av Region Sörmland. Öknaskolan är ett naturbruksgymnasium med 250 elever varav 160 bor på skolans internat. Skolan erbjuder naturbruksutbildningar inom lantbruk, trädgård, hästhållning, djurvård, naturvetenskap samt jakt och viltvård. All produktion bedrivs ekologiskt.
Skapad : 27-02-2019 Ansökningsfrist : 01-04-2019

Skotar- och skördarförare
Bernt Rosqvist
Bernt Rosquist söker skördar- och skotarförare. Utbildning inom området är ett krav och det är önskvärt med erfarenhet som skotar- eller skördarförare. Arbete sker på flera ställen i Jönköpingstrakten. Körkort B är ett krav.
Skapad : 26-02-2019 Ansökningsfrist : 01-04-2019

Maskinförare, lantbruk/Traktorförare, lantbruk sökes
Tore Johansson
Tore Johansson i Gunnarstorp söker nu en traktorchaufför. Du kommer köra på åker med förekommande redskap som plog, slåtterskross, harv, såmaskin med mera. Det är bra om du tidigare kört traktor. Bilkörkort eller traktorkörkort är ett krav. Verksamheten ligger ca 15 minuter från Färjestaden. Sök jobbet via e-post: norrgarden.gunnarstorp105@gmail.com
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Skogsmaskinförare sökes
Svartbyns Skogstjänst AB
Svartbyns Skogstjänst AB söker skogsmaskinförare med arbetsområde främst Luleå/Boden.
Skapad : 11-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Maskin-/Lastbilsförare/Gårdsarbetare
Storsvedens arbetshästar
Gimmersta Säteri är en större gård som arbetar inom många olika områden. Säteriet bedriver bland annat egen skogsförvaltning över 2 000 ha, handhar flera fjärrvärmeanläggningar i Valla, Björkvik, Forssjö med flera samt har flera egna hyresfastigheter. Vi söker Dig som har ett intresse för maskiner och är allmänt tekniskt lagd med erfarenhet av att köra traktorer och lastmaskiner. B-körkort krävs, då det kan vara en bit att åka till våra anläggningar. Vi tillhandahåller bil. Det är mycket meriterande om Du har CE-körkort och YKB. Du ska vara beredd att lösa saker praktiskt.
Skapad : 07-02-2019 Ansökningsfrist :

Skotarförare
Bengtssons Sågverk AB
Vi söker en erfaren skotarförare för framkörning av timmer. Vi kräver ingen särskild utbildning men ställer kav om erfarenhet av arbete som skotarförare. Det är meriterande om du har körkort B och tillgång till egen bil.
Skapad : 30-01-2019 Ansökningsfrist :