Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Samordning av miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö
Strålsäkerhetsmyndigheten
Vill du bidra till att göra samhället strålsäkert? Strålsäkerhetsmyndigheten arbetar pådrivande och förebyggande för att skydda människor och miljö från oönskade effekter av strålning, nu och i framtiden. Till vårt kontor i Solna söker vi nu en medarbetare som ska ansvara för att samordna uppföljningen av miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö.  Dina arbetsuppgifter Strålsäkerhetsmyndigheten ansvarar för miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Miljöchef
INTEND AB
Vill du vara med och jobba i en attraktiv kommun med fokus på tillväxt, kunskap och livskvalitet? Ljungby ligger utmed E4:an och väg 25 vilket ger oss fantastiska möjligheter. I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med? Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Arbetsplatsbeskrivning På miljö- och byggförvaltningen arbetar 26 personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn. Vi förstärker nu förvaltningen med en miljöchef.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Konsult inom Ljud och Vibrationer - Växjö
ÅF AB
Om jobbet Vill du vara en del av att planera och forma framtidens samhälle? Ligger akustik, ljud och vibrationer dig varmt om hjärtat? Då kan du vara den vi söker.  Hos oss får du chansen att arbeta med branschens bästa akustiker, med de mest spännande uppdragen i regionen och i en väldigt energifull och positiv miljö! Vi utför uppdrag runt om i Norden samt en del internationella uppdrag och bildar tillsammans ett av världens största kompetenscentra inom akustik.  Inom ÅF Sound & Vibration arbetar vi inom akustikområdet med rådgivning, projektering, analyser, mätning och beräkning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Miljövetare med inriktning mot avfallsfrågor – LSR
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-09-2018

Engagerad Projektör till Rejlers!
Rejlers Sverige AB
Har du ett stort intresse för teknik och en bakgrund inom vatten- och/eller elkraft? Söker du nya utmaningar där du är den viktiga länken mellan planering och genomförande? Vill du arbeta hos ett av nordens största teknikkonsultbolag? Då kan det här vara tjänsten för dig! Rejlers energidivision i Västernorrland ser fram emot en kraftig ökning av förfrågningar vilket bidrar till flera nya tjänster. Energidivisionen består av både erfarna och mer juniora konsulter med erfarenhet inom både el- och vattenkraft.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Två laboranter till Synlabs miljölaboratorium
SYNLAB
Nu söker vi två laboranter till vårt miljölaboratorium i Linköping. Är du en positiv och stabil person som gillar teknik och standardiserade metoder? Gillar du att arbeta i en miljö där du får använda din flexibilitet och analytiska förmåga? Då kan tjänsten som laborant vara något för dig. Om tjänsten Metallgruppen består av tio personer som arbetar med provberedning och analys av miljöprover avseende metaller med teknikerna ICP-AES och ICP MS. Analyserna genomförs främst på rena/smutsiga vatten samt fasta material och livsmedel/biota.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Environmental Improvement Lead, Miljöingenjör
AstraZeneca
Tycker du det är viktigt att läkemedelsindustrin tar ett miljöansvar vid tillverkning? Är du en miljö/kemiingenjör som vill ha utmaning? Nu har du chansen att söka rollen att leda och utveckla arbetet med att minska miljöpåverkan från produktion och produkt på/från ett av Sveriges viktigaste exportföretag med en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel - AstraZeneca. På AstraZeneca gör alla våra medarbetare skillnad för patienters liv varje dag. AstraZeneca är ett av världens ledande läkemedelsföretag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Postdoctor in Structural Biology/ Protein Science
Linköpings Universitet
Skilled and committed employees are a crucial factor in the success of Linköping University. And we need more of them. Our core expertise comes from teachers and researchers, but a successful university requires experienced and motivated employees in many fields. Everyone is important. We need to recruit many new employees due to retirement among our current staff and an expansion in our research activity. We need you here.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Postdoktor i Strukturbiologi, Proteinvetenskap
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov på grund av pensionsavgångar och en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss! Institutionen för fysik, kemi och biologi (IFM) bedriver såväl grundutbildning som forskning och forskarutbildning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Researcher in antibiotic resistance evolution
Göteborgs universitet
The University of Gothenburg tackles society’s challenges with diverse knowledge. 38 000 students and 6 000 employees make the university a large and inspiring place to work and study. Strong research and attractive study programmes attract scientists and students from around the world. With new knowledge and new perspectives, the University contributes to a better future. The Institute of Biomedicine is involved in both research and education.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 04-09-2018