Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Aktuarie till Pensionsmyndigheten i Hornstull
Pensionsmyndigheten
Pensionsmyndigheten ansvarar för den allmänna pensionen och informerar om hela pensionen. I premiepensionssystemet som helhet förvaltas idag över 1000 miljarder kr och i den traditionella försäkring som vi erbjuder pensionärer förvaltas drygt 30 miljarder kr. Varje år betalar vi ut drygt 360 miljarder kronor till 2,1 miljoner pensionärer, genomför drygt 800 000 fondbyten och skickar ut 6,8 miljoner årsbesked i form av orange kuvert.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Laboratorieingenjör till spännande företag i Halmstad
Palm & Partners Professinal AB
Palm & Partners är engagemang i varje enskild individ och dess arbete! Det är när du trivs som Du presterar som bäst! Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Och Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners! Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Forskningsbiträde/djurvårdare
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Vid Institutionen för biologi och miljövetenskap (BioEnv) finns utbildnings- och forskningsverksamhet som sträcker sig från fjällvärldens ekosystem, genom skog, mark och vattendrag, hela vägen ut i havet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Forskningsassistent
Uppsala universitet, Institutionen för organismbiologi
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Miljöinspektör
Huddinge kommun
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Enhetsbeskrivning Miljötillsynsavdelningen är en del av Natur- och byggnadsförvaltningen i Huddinge kommun och utgörs av 23 medarbetare varav 20 stycken är miljöinspektörer, 1 utvecklingsledare, 1 jurist och 1 miljöchef. Vi arbetar med tillsyn och prövning inom bland annat miljöskydd, hälsoskydd och livsmedel. Vi deltar aktivt i samhällsbyggnadsprocessen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Rekryteringskonsult
Dfind Science & Engineering AB
Rekryteringskonsult Dfind Science & Engineering växer och vi söker nu dig som är ingenjör eller naturvetare som är nyfiken på HR frågor och vill få företag att växa och människor att utvecklas. Vi erbjuder en varierad tjänst där du som rekryteringskonsult får ett brett ansvarsområde och möjlighet att skapa dina egna kundrelationer, leverera våra rekryteringstjänster och utveckla långsiktiga affärsrelationer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 18-06-2018

Doktorand i beräkningsmatematik
Umeå universitet, Teknisk-naturvetenskaplig fakultet
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 31 500 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också. Institutionen för matematik och matematisk statistik söker en doktorand i beräkningsmatematik med fokus på numeriska metoder för partiella differentialekvationer. I anställningen ingår forskarstudier motsvarande heltid i sammanlagt 48 månader.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Forskare - Tidsupplöst kristallografi av fytokrom proteiner
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Vid institutionen för kemi och molekylärbiologi bedrivs forskning och forskarutbildning inom ett brett område som sträcker sig hela vägen från atom- och molekylskala via celler till hela organismer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Senior laboratorieingenjör till Företag i centrala Stockholm
Dfind Science & Engineering AB
Senior laboratorieingenjör Vi söker nu för kunds räkning en senior laboratorieingenjör med erfarenhet av kvalificering av analysinstrument till avdelningen QC incoming goods. QC incoming goods ansvarar för kvalitetsanalys av ingående råvaror som sedan kommer att användas inom företagets läkemedelsproduktion. Uppdraget är ett konsultuppdrag med placering i centrala Stockholm. Det är tänkt att starta så snart vi hittat rätt kandidat för att sedan pågå i sex månader med goda chanser till förlängning för rätt person.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

QC Analyst Stab&Transfer till företag i Solna
Dfind Science & Engineering AB
QC analyst stab&transfer Är du ny i branschen och söker möjligheten att ta klivet in på en spännande arbetsmarknad? Du kan vara BMA eller molekylärbiolog men huvudsaken är att du trivs i en laborativ miljö och gillar ett högt tempo. Vi söker dig som vill arbeta med testning av molekylärbiologiska produkter på ett framstående företag som alltid har patienten i fokus. Vi söker nu 2 personer till konsultuppdrag som sträcker sig fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Du kan vara nyutexaminerad eller kanske är du student som är i slutet på din utbildning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018