Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Två laboranter till Synlabs miljölaboratorium
SYNLAB
Nu söker vi två laboranter till vårt miljölaboratorium i Linköping. Är du en positiv och stabil person som gillar teknik och standardiserade metoder? Gillar du att arbeta i en miljö där du får använda din flexibilitet och analytiska förmåga? Då kan tjänsten som laborant vara något för dig. Om tjänsten Metallgruppen består av tio personer som arbetar med provberedning och analys av miljöprover avseende metaller med teknikerna ICP-AES och ICP MS. Analyserna genomförs främst på rena/smutsiga vatten samt fasta material och livsmedel/biota.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Kemist till PKU laboratoriet vid Centrum för medfödda metabola sjukdomar
Karolinska Universitetssjukhuset
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

ANALYTISK KEMIST i Stockholm.
ALS Scandinavia AB
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 250 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. I Stockholm (Danderyd) har vi ett laboratorium med fokus på analyser med korta svarstider Det gäller framförallt organiska föreningar, metaller och fysikaliska kemiska parametrar i jord och vatten.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Analytiska kemister till läkemdelsbolag
Dfind Science & Engineering AB
Analytiska kemister 2 analytiska kemister, start asap! Analytiska kemister till läkemedelsföretag i Uppsala Dfind Science & Engineering söker just nu två analytisk kemist för konsultuppdrag inom analytisk utveckling till en större kund i Uppsala Din roll I rollen som analytisk kemist kommer det att ingå laborativt arbete med fokus på kemiska rutinanalyser och en del utvecklingsarbete och validering. Du är van att inte bara förbereda och genomföra analyser utan också van att dokumentera enligt GMP och kritiskt utvärdera för att löpande förbättra metoderna. Analystekniker som används är bl.
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Specialist inom arbetsmiljö till Recipharm
Dfind Science & Engineering AB
Specialist inom arbetsmiljö till Recipharm i Uppsala Är du intresserad av en spännande och betydelsefull tjänst där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetsvardag och företagets viktiga arbete inom arbetsmiljö? Recipharm söker nu en specialist inom arbetsmiljö till EHS-avdelningen i Uppsala.
Skapad : 06-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Erfaren analytisk kemist sökes till ett spännande uppdrag!
Dfind Science & Engineering AB
Analytisk kemist Nu söker jag dig som vill jobba som analytisk kemist hos vår kund belägen i Business Park-området. Detta är ett konsultuppdrag med start i september som kommer pågå under hösten och med chans till förlängning. Som konsult hos oss får du en trygg anställning med fast månadslön, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och företagshälsovård. Du får en engagerad konsultchef som stöttar dig i din vidare karriärutveckling.
Skapad : 01-08-2018 Ansökningsfrist : 01-09-2018

Gruppchef inom ARD till Läkemedelsverket
Dfind Science & Engineering AB
Gruppchef inom ARD till Läkemedelsverket Läkemedelsverket och enheten Apotek och receptfri detaljhandel (ARD) söker nu en engagerad, förtroendeingivande och trygg ledare som drivs av att få utveckla verksamheter samt rutinerade medarbetare i deras olika yrkesroller. Läkemedelsverket erbjuder dig här en spännande och utvecklande roll som gruppchef och vi söker dig som inspireras av myndighetens uppdrag och vill leda genom tillit och den statliga värdegrunden.
Skapad : 01-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Kemist/sorterare till Stena Recycling i Örebro
Kornboden
Vi söker nu en kemist/sorterare till vår kund Stena Recycling i Örebro med placering på Atleverket. Tjänsten är ett vikariat på minst 2 år med start redan i september eller snarast möjligt enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid mån-fre 7.00-16.00. Har du ett intresse för kemi, återvinning, farligt avfall? Tycker du om variation att arbeta både praktiskt och administrativt kan detta vara tjänsten för dig! Om kundföretaget: Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag med ett rikstäckande nät av filialer och produktionsanläggningar.
Skapad : 27-07-2018 Ansökningsfrist : 18-08-2018

Laboratorieingenjör Kemi, Stora Enso Research Center Karlstad
Stora Enso
Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper och med detta en del av bioekonomin. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, kartong-och papperstillverkare, förläggare, detaljhandlare, tryckerier, konverterare, snickerier och byggföretag. Vi menare att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon. Våra material är förnybara, återvinningsbara och går att återanvända.
Skapad : 23-07-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Kemist till Funktionsområde Radiofarmaci
Karolinska Universitetssjukhuset
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Radiofarmaci, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.
Skapad : 16-07-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018