Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Analytisk kemist eller laboratorieingenjör som gillar praktiskt arbete
RISE
RISE Research Institutes of Sweden är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 700 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Doktorand i biokemi
Stockholms universitet
vid Institutionen för biokemi och biofysik. Sista ansökningsdag: 2018-11-05.  Projektbeskrivning Dina studier på forskarnivå inom biokemi kommer att bedrivas inom projektet Metoder för spatiell molekylär profilering av vävnader. Projektledare: Mats Nilsson, mats.nilsson@scilifelab.se. Forskarguppen i molekylär diagnostik leds av professor Mats Nilsson utvecklar och tillämpar nya molekylära analysmetoder för forskning och diagnostik.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Doktorand i biokemi, inriktning strukturbiologi
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Postdoktor i bioinformatik
Uppsala universitet, Institutionen för kemi - BMC
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Sobi söker Analytisk kemist till roll inom QA
Poolia Stockholm AB
Är du en analytisk kemist med god av erfarenhet av frågeställningar vid tillverkning av läkemedel? Har du erfarenhet av metodutveckling samt validering av analytiska metoder? Sobi rekryterar nu till en spännande roll som Metodspecialist/ QA-specialist med inriktning mot analytisk kemi. Här får du arbeta mot analysverksamheten på Sobis kontrakterade QC laboratorier och bli en del av en väl fungerande grupp bestående av kollegor med hög kompetens. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Hornsberg, Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Laboratorieingenjör med fokus på kvalitetsdokumentation
Dfind Science & Engineering AB
Laboratorieingenjör med fokus på kvalitetsdokumentation Nu söker vi en laboratorieingenjör för konsultuppdrag inom kvalitetskontroll (QC) till ett läkemedelsföretag i centrala Stockholm. Vill du bli del av ett växande konsultteam där du bidrar till säker tillverkning av läkemedel. I rollen som laboratorieingenjör består arbetsuppgifterna av att utföra kemiska analyser av färdig produkt samt utföra stabanalyser enligt fastställda specifikationer och metoder samt att rapportera resultat i LIMS.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Analytiker till Eurofins BioPharma Product Testing, Uppsala
Eurofins BioPharma Product Testing Sweden AB
Om Eurofins! Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper, med kemiska och mikrobiologiska analyser samt digitala tester till kunder inom bland annat lantbruk, livsmedel, läkemedel, miljö och leverantörer av tv-tjänster. Vi är drygt 38 000 anställda och mer än 400 laboratorier i 44 länder över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Medarbetare till Processlab
BillerudKorsnäs
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

QA/QC till medelstort bolag
Dfind Science & Engineering AB
QA/QC till medelstort bolag Är QA-arbete med inslag av QC något som lockar Dig? Är Du vad vid utredningsarbete vid skrivbord så väl som labbänk? Kommer kvalité och noggrannhet först i Ditt arbete? Tjänsten Huvudsaklig arbetsuppgift kommer att vara utrednings- och/eller avvikelsehantering. Initialt kommer det administrativa att vara i fokus för att sedan på sikt även involvera arbete kopplat till kvalitetskontroll. Det arbete kommer främst att fokusera på utredningsarbete rent laborativt.
Skapad : 05-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Entreprenöriell utvecklingsingenjör inom process!!
Dfind Science & Engineering AB
Entreprenöriell utvecklingsingenjör inom process Vill du vara med på en spännande resa i ett företag som satsar på produktutveckling och nya applikationer av sina nuvarande produkter. Har du samtidigt erfarenhet av processindustrin och intresse för produktutveckling så kan det här vara en chans till en ny utmaning för dig! Jästbolaget söker nu en utvecklingsingenjör till utvecklingsgruppen.
Skapad : 04-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018