Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Laboratorieingenjörer, semestervikariat
Karlskrona kommun
Laboratorieingenjörer, semestervikariat         Arbetsuppgifter   Dina arbetsuppgifter är laboratoriearbete med tillhörande kvalitetskontroll och kringarbete. Arbetet ska utföras strukturerat, noggrant och kvalitetsinriktat. Kundkontakter ingår i arbetet, både internt och med allmänheten.   Den största delen av ditt arbete utgörs av analyser på dricks- och avloppsanläggningar från kommunens egna anläggningar, men det förekommer även analysuppdrag från privata kunder och företag.   Du ingår i ett arbetslag på åtta personer.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Nyfiken analytisk kemist till spännande företag i Stockholm!
Dfind Science & Engineering AB
Analytisk kemist Är du analytisk kemist eller högskoleingenjör och vill göra skillnad genom att arbeta för ett företag med visionen ”En värld utan cigaretter”? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Swedish Match söker nu en ny medarbetare för att bli del av en stimulerande företags- och arbetsmiljö i ständig utveckling. Swedish Match är en internationell och börsnoterad koncern som utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken.
Skapad : 09-12-2018 Ansökningsfrist : 19-12-2018

Processingenjör till AstraZeneca i Södertälje
Modis Sweden AB
Modis är ett bemannings- och rekryteringsföretag och ingår i Adecco-koncernen, världens ledande leverantör av HR-lösningar i 60 länder. Denna skala och omfattning säkerställer att Modis verkligen är ett globalt bolag. Vårt uppdrag är att hitta rätt match mellan dig som kandidat och dig som kund, att skapa framgångsrika samarbeten med ambitionen att hjälpa dig som kund att växa och dig som kandidat att utvecklas. Vi är ett team med olika och komplementära bakgrunder inom Life Science, Engineering and Technology.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Doktorand inom avancerad kemisk modifiering av ligninfraktioner i WWSC
Academic Work
KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Doktorander inom extraktion och karakterisering av lignin i WWSC
Academic Work
KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Tuoteasiantuntija Unileverin virvoke- ja jäätelöosastolle!
MultiMind Bemanning AB MultiMind Bemanning AB
MultiMind Bemanning AB offers staffing and recruitment services. Our niche is to supply staff with language skills and international experience within Logistics, Accounting/Finance, Marketing, HR and IT. Pidätkö tutkimuksesta ja tuotekehityksestä? Haaveiletko työstä, jossa pystyt olemaan luova? Etsistkö roolia, jossa on erinoimiaset kehitymismahdollisuudet? Jos vastaus on kyllä, älä hukkaa tätä tilaisuutta! Asiakkaamme Unilever etsii parhaillaan suomen kieltä osaavaa tuoteasiantuntijaa liittymään heidän Tukholman tiimiinsä.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 23-12-2018

Technology Transfer Specialist
Dfind Science & Engineering AB
Technology Transfer Specialist Har du en examen i kemi eller biologi och samtidigt intresserad av produkt och processutveckling snarare än laborativt kvalitetsarbete, då kanske det här är en intressant roll för dig? Dfind Science & Engineering söker nu en konsult intresserad av att arbeta som Technology Transfer Specialist för uppdrag i Köping. I rollen kommer du att fungera som länken mellan säljorganisationen och produktionen. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande då du dels kommer arbeta med produkt- och processutveckling dels ren kundsupport.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 17-12-2018

Doktorand i materialkemi (C)
Stockholms universitet
vid Institutionen för material- och miljökemi. Sista ansökningsdag: (2018-11-05). Förlängd ansökningstid t.o.m.: 2019-01-11 Projektbeskrivning Projekttitel: Hierarkiskt porösa bio-baserade 3D-filter för vattenrening. Handledare: professor Aji P.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Doktorand inom utveckling av organiska elektrodmaterial
Uppsala universitet, Institutionen för teknikvetenskaper
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Scientist in advanced measurement techniques for termochemical conversion
Chalmers Tekniska Högskola AB
Information about the division The Division of Energy and materials belongs to the Department of Chemistry and Chemical engineering. The research and education at Energy and materials is coupled to materials, energy, environment and sustainable development.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019