Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Junior forskare inom peptidsynteser
Stockholms universitet
vid Institutionen för biokemi och biofysik. Sista ansökningsdag: 2019-03-14. Institutionens lokaler ligger huvudsakligen i Arrheniuslaboratorierna tillsammans med de andra kemiinstitutionerna och andra institutioner inom Life Science. Mer än 300 personer, varav ungefär 110 doktorander, är för närvarande verksamma vid institutionen. Forskningen spänner över ett brett område och är inom många av projekten av absolut högsta världsklass.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Postdoktor i NMR studier av batterimaterial
KTH, Skolan för kemi, bioteknologi och hälsa
KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Specialist med ansvar för röntgendiffraktionsutrustningen
Stockholms universitet
vid Institutionen för material- och miljökemi. Sista ansökningsdag: 2019-03-25. Projektbeskrivning Forskningsutrustningen för karakterisering av kristallstrukturer och materialegenskaper vid MMK sköts inom en enhet som kallas Materialanalyscentrum vid Arrheniuslaboratoriet (MACAL). MACAL är organiserat så att olika specialister har ansvar för olika instrument.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 25-03-2019

Doktorand inom katalytisk omvandling av pyrolysolja
Kungliga Tekniska högskolan,
KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Vi söker två seniora Kemister till vår analysverksamhet
Fresenius Kabi AB
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Doktorand i biokemi
Stockholms universitet
vid Institutionen för biokemi och biofysik. Sista ansökningsdag: 2019-03-20. Projektbeskrivning Dina studier på forskarnivå inom biokemi kommer att bedrivas inom projektet Metoder för spatiell molekylär profilering av vävnader. Projektledare: Mats Nilsson, mats.nilsson@scilifelab.se. Forskarguppen i molekylär diagnostik som leds av professor Mats Nilsson utvecklar och tillämpar nya molekylära analysmetoder för forskning och diagnostik. Gruppen arbetar tvärvetenskapligt och har samarbeten med forskare från fysik och matematik till biologi och medicin.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Analytisk Kemist
Dfind Science & Engineering AB
Analytisk Kemist Är du en analytisk kemist med erfarenhet av HPLC, UPLC och LC-MS och vill arbeta i ett växande företag inom Life Science området? Vi söker i så fall dig för ett konsultuppdrag på SGS DNA i Köping/Västerås. Här får du möjlighet att bli en del av en trevlig arbetsplats med ca 60 medarbetare, i ett företag som jobbar med kundanpassade medicintekniska produkter för i första hand diagnostik (IVD) och med kunder på den europeiska och amerikanska marknaden. Företaget flyttar till nya och större lokaler i Västerås under slutet av 2019.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2019

Postdoctoral position in Quantum Computing applied to Quantum Chemistry
Chalmers Tekniska Högskola AB
Building a platform for modelling molecules on quantum computers Within the the EU QT-Flagship, the OpenSuperQ consortium will build a cloud-based superconducting quantum computer. As part of this effort, we are currently seeking a Postdoc in Computational Quantum Chemistry, who will work in the Chalmers team modelling physical systems on quantum computers.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Packaging Engineer at AstraZeneca Gothenburg
Dfind Science & Engineering AB
Packaging Engineer AstraZeneca is a major international healthcare business engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. AstraZeneca is proud to offer a unique workplace culture that inspires innovation and collaboration.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2019

Kemist - ansvarig för forskarlaboratorierna
Sveriges lantbruksuniversitet
Institutionen för vatten och miljö Institutionen för vatten och miljö (http://www.slu.se/vatten-miljo) är ett kompetenscentrum för tillämpad forskning om sötvatten med särskilda miljöanalysuppdrag. Forskningen fokuserar på geokemiska och hydrologiska processer i avrinningsområden, akvatisk ekologi och biodiversitet, samt miljökemi och ekotoxikologi.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 25-03-2019