Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Forskare i organisk kemi 10 %
Uppsala universitet, institutionen för kemi - BMC
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Forskare – Organisk och Peptidsyntes
Uppsala universitet, institutionen för kemi - BMC
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Vi söker en Produktutvecklare till R&D
Fresenius Kabi AB
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare. Till vår R&D avdelning i Uppsala söker vi en produktutvecklare.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Laboratorieutredare inom analytisk kemi
Läkemedelsverket
Läkemedelsverket är en myndighet under Socialdepartementet och vi verkar för att läkemedel och övriga produkter inom vårt ansvarsområde är säkra, effektiva och av god kvalitet. Läkemedelsverket ska vara en ledande kraft i samverkan för bättre hälsa genom att bidra till utvecklingen av folk- och djurhälsan, hälso- och sjukvården, den medicinska forskningen och industrin i Sverige och Europa. Vi är en kunskapsintensiv myndighet som erbjuder dig intressanta arbetsuppgifter i en spännande och lärorik miljö.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Analytiska kemister till Uppsala!
Technogarden
Introduktion Visöker nufleraanalytiska kemister till projekt i Uppsala. Kunden är ett läkemedelsföretag som just nu genomgår stora förändringar.Vår framgång vilar mycket på att framgångsrikt driva konsultuppdrag där vi ständigt överträffar kundens förväntningar – din framgång blir en del av vår framgång. Vi, Technogarden, finnsi Stockholm, Karlstad, Växjö, Västerås, Göteborg, Helsingborg, Malmö och Lund. Arbetsrollsbeskrivning Som analytisk kemist i detta projektkommer du ingå iantingen QC ellerproduktionssteamet.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 26-02-2018

Analytisk/teknisk kemist till operatörsgruppen i Luleå
ALS Scandinavia AB
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 250 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker en analytisk/teknisk kemist till Luleå. Om tjänsten Vi behöver nu förstärka vårt team av kemister med ytterligare en analytisk/teknisk kemist till vår operatörsgrupp.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 10-03-2018

Vi söker dig som vill jobba deltid nu under våren & heltid under sommaren!
Kornboden
Vi söker dig som vill jobba deltid nu under våren & heltid under sommaren 2018 med möjlighet till fortsättning under hösten. Har du ett intresse för kemi, återvinning, farligt avfall? Tycker du om variation att arbeta både praktiskt och administrativt kan detta vara tjänsten för dig! Beskrivning: Tjänsten innebär en varierad roll i ett företag som arbetar med återvinning och avfallshantering. Du kommer dels få arbeta administrativt med ordermottagning och kundservice, du kommer även arbeta praktisk med avfallshantering på företagets anläggning.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Vill du arbeta inom CMC Regulatory Affairs?
Dfind Science & Engineering AB
Regulatory Affairs Vill du engagera dig inom CMC/ RA på en internationell arena? Har du erfarenhet inom den farmaceutiska industrin och tycker om att skriva tekniska texter? Då kan du vara vår nästa medarbetare på PolyPeptide!! Vi söker nu en medarbetare till vår avdelning för Regulatory Affairs i Limhamn, Malmö. Regulatory Affairs har det internationella registreringsansvaret för våra aktiva substanser som tillverkas vid våra enheter i Limhamn, Belgien och Indien samt ett övergripande ansvar för all Regulatory Affairs inom PolyPeptide Group.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

QA Specialist Startmaterial
Dfind Science & Engineering AB
QA Specialist Sobi är ett internationellt läkemedelsföretag som fokuserar på att ta fram nya läkemedel mot sällsynta sjukdomar. De huvudsakliga terapiområdena är idag inflammation, genetiska sjukdomar och hemofili. I anläggningen på Kungsholmen tillverkar man både kommersiella läkemedel samt material för kliniska prövningar. Avdelningen Global Quality består av 8 sektioner, som tillsammans har i uppdrag att genom kvalitetssäkring och kontroll säkra att patienter/ försökspersoner erhåller säkra och effektiva läkemedel.
Skapad : 13-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Vikarierande laborant Spektrogruppen
ALcontrol AB
Är du intresserad av både manuella och instrumentella analyser? Vill du arbeta i en grupp med god teamkänsla och bra stöttning från arbetsledare och kollegor? Då kanske tjänsten som laborant med inriktning på spektrofotometriska analyser kan vara något för dig. Om tjänsten På grund av föräldraledighet söker vi nu en vikarierande laborant till Spektrogruppen på vårt Miljölaboratorium. Gruppen består av 12 personer som arbetar med laborativt arbete inom spektrofotometriska analyser på främst dricksvatten, avloppsvatten och recipientvatten.
Skapad : 13-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018