Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Rekryteringskonsult
Dfind Science & Engineering AB
Rekryteringskonsult Dfind Science & Engineering växer och vi söker nu dig som är ingenjör eller naturvetare som är nyfiken på HR frågor och vill få företag att växa och människor att utvecklas. Vi erbjuder en varierad tjänst där du som rekryteringskonsult får ett brett ansvarsområde och möjlighet att skapa dina egna kundrelationer, leverera våra rekryteringstjänster och utveckla långsiktiga affärsrelationer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 18-06-2018

Senior laboratorieingenjör till Företag i centrala Stockholm
Dfind Science & Engineering AB
Senior laboratorieingenjör Vi söker nu för kunds räkning en senior laboratorieingenjör med erfarenhet av kvalificering av analysinstrument till avdelningen QC incoming goods. QC incoming goods ansvarar för kvalitetsanalys av ingående råvaror som sedan kommer att användas inom företagets läkemedelsproduktion. Uppdraget är ett konsultuppdrag med placering i centrala Stockholm. Det är tänkt att starta så snart vi hittat rätt kandidat för att sedan pågå i sex månader med goda chanser till förlängning för rätt person.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Analytisk Kemist till läkemedelsbolag i Stockholm
Dfind Science & Engineering AB
Analytisk kemist Analytiska kemister sökes till läkemedelsbolag i Stockholm! Vi söker nu analytiska kemister för konsultuppdrag inom kvalitetskontroll till våra kunder i Stockholm. Vi söker dig som har något/några års erfarenhet av kemiska och fysikaliska analyser av läkemedelsråvaror och produkter. Rollen som analytisk kemist Som analytisk kemist kommer du att analysera råvaror och produkt med olika metoder som t.ex. HPLC, GC, frisättning, titrering och våtkemiska metoder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Samordnare kemi
Karlstads kommun, Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss. Älvkullegymnasiet är en av fyra kommunala gymnasieskolor i Karlstad med ca 1000 elever fördelat på Teknik- och Naturvetenskapsprogrammet samt språkintroduktion.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Forskningsingenjör
Stockholms universitet
vid Institutionen för biokemi och biofysik. Sista ansökningsdag: 2018-06-06. Science for Life Laboratory (SciLifeLab) är ett nationellt centrum för storskalig livsvetenskaplig forskning med en avancerad teknologisk infrastruktur. Vid SciLifeLab utförs multidisciplinär forskning baserad på DNA sekvensering, genexpressionsanalys, proteomik, bioinformatik, biostatistik och systembiologi. Målsättningen är att göra det möjligt för svenska forskare att analysera gener, transkript och proteiner i olika organismer i avsikt att klarlägga molekylära mekanismer relaterade till hälsa och miljö.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Senior Research Scientist – Synthetic/Medicinal Chemist
Dfind Science & Engineering AB
Synthetic chemist At AstraZeneca, they work together across global boundaries to make an impact and find answers to challenges. They do this with the utmost integrity even in the most difficult situations because we are committed to doing the right thing. They continuously forge partnerships that help pursue world-class medicines in new ways, combining their people’s exceptional skills with those of people from all over the globe.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Forskningsingenjör i Polymerteknologi
Kungliga Tekniska högskolan, Skolan för kemi, bioteknologi och hälsa
KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, teknisk historia och filosofi. Avdelningsinformation Tjänsten tillhör Institutionen för Fiber-och Polymerteknologi, Avd. för Polymerteknologi.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Vikarierande laborant till provprepareringen
ALcontrol AB
Vi söker en Vikarierande laborant till provprepareringen Vill du arbeta i en grupp med god teamkänsla och bra stöttning från arbetsledare och kollegor? Då kan kanske tjänsten som laborant på vårt miljölaboratorium i Linköping kan vara något för dig. Om tjänsten På miljölaboratoriet i Linköping arbetar vi både med organiska och oorganiska analyser på vatten-, mark och luftprover. Proverna analyseras dygnet runt, året om. Inom ASAP upparbetas matriser inom mark-, slam- och vattenprover inför analys.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Kemist välkomnas till Diagnostisk Masspektrometri och Kromatografi!
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk kemi, Enhet 6
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 18-06-2018

Vikarierande sjukhuskemist till Centrum för medfödda metabola sjukdomar
Karolinska Universitetssjukhuset
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.
Skapad : 20-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018