Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Postdoctoral Fellow in Materials Chemistry
Stockholms Universitet
at the Department of Materials and Environmental Chemistry. Closing date: 17 October 2019. Stockholm University is one of the world’s leading education institutes. Here more than 35,000 students and 5,000 staff are active within science, the humanities and the social sciences.The Department of Materials and Environmental Chemistry, MMK is one of the biggest departments at the Faculty of Natural Sciences with about 130 employees and 200 students. The teaching focuses on solid state chemistry, materials chemistry and modern characterzation techniques.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 17-10-2019

Valideringskonsult inom Life Science
Randstad AB
Valideringsingenjör Vill du arbeta inom Life Science där du får möjlighet att utvecklas i ditt arbete och samtidigt hjälpa våra kunder att nå sina högt uppsatta mål? Vi söker dig som har erfarenhet av att driva kvalificeringsarbete och valideringar. Vi på Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag i Mälardalen.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Anläggningsansvarig Södertälje/Strängnäs
Randstad AB
Anläggningsansvarig arbetsbeskrivning. Har du lång erfarenhet av GMP reglerad miljö och labbvana från kvalitetsanalyser? Har du starka ledaregenskaper och drivs av att jobba operativt? Just nu söker vi anläggningsansvarig till en av våra kunder inom läkemedelsindustrin i Södertäljeområdet. Som anläggningsansvarig kommer du ingå i teknikorganisationen och vara del i att utveckla produktionsanläggningen och fabriken. Du blir tillsvidareanställd (6 månaders provanställning) hos oss på Randstad Life Sciences och kommer att ingå i vår växande projektkonsultgrupp.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 08-10-2019

Forskare i bioinformatik
Uppsala Universitet
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 13-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Kemist till ALS Toxicon i Landskrona
Als Scandinavia AB
ALS Group är ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 300 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Humlebæk, Landskrona och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. I Landskrona har vi ett laboratorium med fokus på läkemedelsanalyser med korta svarstider. Det gäller framförallt frisläppningsanalyser. Laboratoriet står nu inför en storsatsning med stora investeringar i personal, utrustning och lokaler. Kemist till ALS i Landskrona Om tjänsten I denna tjänst kommer du att genomföra analyser som titreringar, HPLC, GC mm.
Skapad : 13-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Forskningsingenjör
Lunds Universitet
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö.
Skapad : 12-09-2019 Ansökningsfrist : 26-09-2019

Organisk kemist med intresse för läkemedelsutveckling
Sprint Bioscience AB
Skapa framtidens läkemedelVi förstärker nu vår kemistgrupp med ytterligare en organisk kemist, med uppgift att stärka vår kompetens inom läkemedelskemi och organisk syntes. Ansök idag om du trivs i en snabbfotad och multi-disciplinär forskningsmiljö med fokus på att driva innovativa läkemedelsprojekt framåt. Du får möjlighet att utvecklas både inom och utanför din disciplin.Sprint Bioscience växerSprint Bioscience utvecklar småmolekylära läkemedel för att bekämpa cancer.
Skapad : 10-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Product Manager, Chemical and Disposible Gloves
Hansson & Partners i Sverige AB
Ejendals i Leksand förser sedan 1949 en stor del av Sveriges näringsliv med skyddshandskar och skyddsskor. För några år sedan tog vi steget ut i Europa och växer nu snabbt. Vår verksamhet expanderar kontinuerligt och vi behöver förstärka vår organisation med en Product Manager.  Vi söker nuProduct Manager, Chemical and Disposable Gloves Do you want to work in an international environment where we are aiming for continued growth? Are you an organised person with good communication skills?
Skapad : 09-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Analytisk kemist till Klinisk kemi 24/7 enhet 3
Västra Götalands Läns Landsting
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård.
Skapad : 06-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Vi söker en Koordinator inom QA Product Maintenance
Fresenius Kabi AB
Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.
Skapad : 05-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019