Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Gruppchef till QC Mikrolab
Dfind Science & Engineering AB
Gruppchef Vill du leda en egen grupp på ett framstående företag i Malmö? Har du ledarskapserfarenhet och samtidigt erfarenhet av mikrobiologi? Gillar du att sätta bra rutiner och skapa en bra arbetsmiljö? APL söker nu en gruppchef till QC Mikrolab i Malmö. Om du är redo för nästa utmaning så sök tjänsten. APL erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med ständigt nya utmaningar på ett stabilt företag i utveckling. Önskan om kvalifikationer: Vi letar efter dig som har en akademisk examen inom mikrobiologi och har arbetslivserfarenhet av mikrobiologiska analyser inom läkemedelsindustrin.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Förste forskningsingenjör i Virologi
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov på grund av pensionsavgångar och en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Forskare, Molekylärbiologi/Molekylär Systembiologi
Uppsala universitet, Institutionen för cell- och molekylärbiologi
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Vi söker en naturvårdshandläggare med inriktning mot våtmarker
Länsstyrelsen Jämtlands län
Tillsammans för en hållbar framtid! Länsstyrelsens cirka 240 medarbetare arbetar med respekt, professionalitet och öppenhet för länets invånare. Länsstyrelsen består av åtta enheter. En av enheterna är Naturvårdsenheten som är indelad i tre funktioner, Fältfunktion, Viltfunktion och funktionen för Naturskydd & Förvaltning. Enheten skyddar och förvaltar värdefull natur, statens leder i fjällen och viltstammarna. Dessutom handlägger Naturvårdsenheten ärenden och bedriver tillsyn inom naturvårdsområdet.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Handläggare lokala vattenvårdsprojekt (LOVA)
Länsstyrelsen Västerbotten, Miljöanalysenheten
Länsstyrelsen är en serviceinriktad kunskapsmyndighet som arbetar för Västerbottens utveckling och framtid. Myndigheten är en regional del av den svenska statsförvaltningen - med uppdrag att verka för att nationella mål får genomslag i länet, att samordna olika samhällsintressen, och att följa och till regeringen rapportera tillståndet i länet. Länsstyrelsens uppgifter omfattar bland annat samhällsplanering, natur- och miljövård, regional tillväxt, klimat- och energifrågor, landsbygdsfrågor och krisberedskap.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Postdoktor inom Reumatologi, systemisk autoimmunitet
Uppsala universitet, Institutionen för medicinska vetenskaper
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Doktorand i Molekylärbiologi
Umeå universitet, Teknisk-naturvetenskaplig fakultet
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 31 500 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också. Vi söker en doktorand i teknisk-naturlig vetenskap med inriktning mot molekylärbiologi och intresse för infektionsbiologi till institutionen för molekylärbiologi vid Umeå universitet. Positionen är tidsbegränsad till fyra år med start snarast eller enligt överenskommelse.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Sourcing Assistant
Dfind Science & Engineering AB
Sourcing Assistant I rollen som Sourcing Assistant på Dfind Science & Engineering hjälper du rekryteringskonsulterna med kandidatsökningar, marknadsundersökning och mötesbokningar. Du kommer vara involverad som stöd i flera olika rekryteringsprojekt. Rekryteringskonsulterna som du stöttar jobbar i första hand mot Life Science industrin varför det är bra att ha ett intresse och kännedom därinom. Positionen kommer vara upplagd så att det ska vara lätt att kombinera jobbet med studierna. Omfattning: 20-50% Sista ansökningsdag: 2018.03.01.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 16-05-2018

Laborant inom Molekylärbiolog till Kemiavdelningen
Eurofins Food & Feed Testing Sweden AB, Eurofins Lidköping
Om Eurofins! Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper, med kemiska och mikrobiologiska analyser samt digitala tester till kunder inom bland annat lantbruk, livsmedel, läkemedel, miljö och leverantörer av tv-tjänster. Vi är drygt 30 000 anställda och mer än 400 laboratorium i 42 länder över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Postdoctoral fellow in molecular virology
Göteborgs universitet
The University of Gothenburg tackles society’s challenges with diverse knowledge. 38 000 students and 6 000 employees make the university a large and inspiring place to work and study. Strong research and attractive study programmes attract scientists and students from around the world. With new knowledge and new perspectives, the University contributes to a better future. The Institute of Biomedicine is involved in both research and education.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 13-04-2018