Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Doktorand i medicinsk vetenskap med inriktning mot molekylärbiologi
Umeå Universitet
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också. Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-10-2019

Biträdande forskare vid Sahlgrenska cancer center
Göteborgs Universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Institutionen för kliniska vetenskaper, avdelningen för kirurgi, vid Sahlgrenska akademin söker en biträdande forskare. Anställningen är placerad i en forskargrupp som bedriver experimentell forskarverksamhet vid Sahlgrenska cancer center (SCC).
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Postdoktor i statistisk ekologi
Sveriges Lantbruksuniversitet
Institutionen för ekologi Vid institutionen för Ekologi bedrivs tillämpad och teoretisk forskning, samt utbildning, med inriktning mot ett hållbart skogs- och jordbruk. Vår forskning inriktar sig på populationer, ekologiska samhällen och ekosystem. Vi forskar kring lösningar för effektivt miljöskydd, naturvård och hållbar skogs- och jordbruksförvaltning. Vi bedriver också grundläggande forskning om populationers ekologi, evolution och dynamik, särskilt med avseende på förändringar i klimat, landskap och markanvändning.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 17-10-2019

Postdoctoral position in statistical ecology - joint species modelling
Sveriges Lantbruksuniversitet
Department of Ecology The Department of Ecology conducts empirical and theoretical research and education aimed towards sustainable forestry, agriculture and conservation. Our research focuses on populations, communities and ecosystems. We aim at finding solutions that will contribute to improve greenhouse gas balances, conserve threatened species, support biodiversity and ecosystem services, sustainable wildlife management, and pest management in forest and agricultural landscapes, as well as in urban areas.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 17-10-2019

Doktorand inom växters cell och molekylärbiologi
Umeå Universitet
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också. Umeå Plant Science Center (UPSC) är en av Europas starkaste forskningsmiljöer for växtgrundforskning inbegripande forskning om växternas ekologi, genetik, cellbiologi, molekylbiologi och fysiologi (se www. upsc.se). Vi söker nu en doktorand till institutionen för fysiologisk botanik som är en del av UPSC.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Postdoktor för utveckling av kemiska fingeravtrycksmetoder
Sveriges Lantbruksuniversitet
Institutionen bildades i slutet av 70-talet när Skogshögskolan flyttade till Umeå. Antalet medarbetare har sedan dess stadigt ökat och uppgår idag till ett 100-tal, postdoktorer, gästforskare och doktorander inräknade. I slutet av 90-talet väcktes idén att bilda ett forsknings- och utbildningscenter i experimentell växtbiologi, Umeå Plant Science Centre (UPSC), tillsammans med institutionen för fysiologisk botanik vid Umeå universitet.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 01-10-2019

Vill du jobba med matvanor och vetenskapliga underlag inom nutrition?
Livsmedelsverket
Har du intresse av nutritionsfrågor och vill bidra till ökad kunskap om svenska matvanor? Är du van att granska och sammanställa vetenskapliga studier och gillar att på ett enkelt sätt förklara komplexa samband och data? Då kan du vara vår nya medarbetare i team Matvaneundersökningar och nutrition. Här blir du del av ett team med bred kompetens inom nutrition och får arbeta med något som gör skillnad för många, varje dag. Livsmedelsverket är Sveriges expertmyndighet inom livsmedel. Dagligen hanterar vi aktuella frågor som angår människors liv och vardag, här får du möjlighet att påverka.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 23-09-2019

Forskningsassistent i akvatiskbiogeokemi
Uppsala Universitet
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 26-09-2019

Projektassistent
Umeå Universitet
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också. Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Projektledare inom FoU till Mercodia AB
Poolia Sverige AB
Har du erfarenhet av projektledning och vill arbeta med en spännande och varierad tjänst på ett företag som strävar efter att ge alla anställda utmanade och stimulerande uppgifter samt en delad entusiasm i arbetet mot gemensamma mål? Har du dessutom erfarenhet från produktutveckling? Mercodia AB söker nu en projektledare till sin FoU avdelning. Mercodia är ett biotech-företag i forskningens framkant och en ledande utvecklare, tillverkare och distributör av högkvalitativa ELISA-kit specialiserade på området för metaboliska sjukdomar. Varmt välkommen med din ansökan!
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019