Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
PhD student in the research education subject Biology
Sveriges lantbruksuniversitet
Department of Aquatic Sciences and Assessment The Department of Aquatic Sciences and Assessment (www.slu.se/aquatic-sciences) is a competence center for applied environmental science and has a national responsibility for assessing the condition of Swedish surface waters with respect to water chemistry, pollution and aquatic biota. The department is part of SLUs Soil-Water-Environment Centre and has about 100 employees.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Doktorand i forskarutbildningsämne Biologi med specialisering i ekologi
Sveriges lantbruksuniversitet
Institutionen för vatten och miljö Institutionen för vatten och miljö (http://www.slu.se/vatten-miljo) är ett kompetenscentrum för tillämpad miljöforskning med ett nationellt ansvar för övervakning av miljötillståndet i svenska sjöar och vattendrag med avseende på vattenkemi, miljöförorening och akvatisk biota. Forskningen vid institutionen fokuserar på geokemiska och hydrologiska processer, akvatisk ekologi och biodiversitet, samt akvatisk ekotoxikologi och miljökemi.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Miljö- och Kvalitetssamordnare
Codeq
Codeq är en långsiktig kompetenspartner för medvetna kunder som inser att nyckeln till framgång är kompetent och engagerad personal. Vi är en helhetsleverantör inom rekrytering och ett ledande konsultbolag inom strategisk kompetensförsörjning, ledarskapsutveckling och organisationsutveckling. Vi har bred kompetens, men är specialister på tekniker, ingenjörer och ledare. Codeq startade 2005 och vi är f.n. sex medarbetare. Våra kunder är oftast tillverkande företag och teknikföretag i Jönköpings län och Skaraborg.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Miljöutredare
Gävle kommun, Livsmiljö Gävle
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! Livsmiljö Gävles knappt 500 medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser till kropp och själ. Vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Konsult Hållbar infrastruktur och stadsbyggnad
Tyréns
På Tyréns arbetar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Våra skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla våra områden. Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Inspektör enskilt vatten och avlopp
Uppsala kommun
Miljöförvaltningen, avdelning VA, områdesskydd och hälsoskydd Är du engagerad, målinriktad och gillar att ha ett stort eget ansvar? Vill du vara med och påverka hur Uppsala utvecklas och hur miljö- och hälsoskyddsfrågor stärks och utvecklas i en växande stad? Då kanske du är den vi söker! På miljöförvaltningen i Uppsala kommun arbetar vi för en hållbar samhällsutveckling och för att skapa goda och hälsosamma livsmiljöer för alla invånare i kommunen. Miljöförvaltningen arbetar med tillsyn av miljöfarliga verksamheter, hälsoskydd, livsmedelskontroll, alkoholtillsyn och lantmäteri.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Programansvarig specialist till Enheten för globala miljösamarbeten
SIDA
Är du expert på bevarande och nyttjande av haven och de marina resurserna på ett hållbart sätt för en hållbar utveckling och har gedigen erfarenhet av att arbeta med dessa frågor i utvecklingsländer? Vill du arbeta på en statlig myndighet för att minska fattigdomen i världen och tillsammans med andra bidra till att genomföra de globala målen med fokus på miljömässigt hållbar utveckling? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi erbjuder Sida är en modern, statlig myndighet som arbetar på uppdrag av Sveriges riksdag och regering för att minska fattigdomen i världen.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist :

Miljöcontroller till miljö- och hållbarhetsenheten, Härnösand
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Region Västernorrland arbetar för liv och hälsa och är en av länets största arbetsgivare.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Markmiljöspecialist
Malmö stad, Stadsutvecklingsavdelningen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Miljöspecialist till Stena Aluminium i Älmhult
Stena Aluminium
Är du engagerad i miljöfrågor och har erfarenhet av att arbeta i industri eller annan tillståndspliktig verksamhet? Har du kunskap om svensk och europeisk miljölagstiftning? Trivs du i en varierande såväl som koordinerande specialistroll, där du får många kontaktytor? Vill du arbeta i en organisation med ett tydligt miljöfokus? Då borde du söka tjänsten som Miljöspecialist hos Stena Aluminium!
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019