Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Miljökonsult med inriktning kemikalier till Intersolia!
Academic Work
Brinner du för att jobba på en strategisk och operativ nivå inom kemi-, miljö- och arbetsmiljöområdet? Vill du ta chansen att arbeta på ett företag som är inne i en spännande expansions- och utvecklingsfas där just du kommer få möjlighet att påverka din egna roll inom företaget? Hos Intersolia erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter både på kort och lång sikt! Läs mer i annonsen och ansök redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en miljö- och arbetsmiljökonsult med inriktning kemikalier till Intersolia i Umeå.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Miljövetare till Arbets- och miljömedicin Syd
Region Skåne, Medicinsk service, labmedicin
Gör skillnad. Varje dag. Arbets- och miljömedicin (AMM) Syd arbetar med samband mellan ohälsa och faktorer i arbetsmiljö och yttre miljö i Södra sjukvårdsregionen. AMM Syd arbetar preventivt via bland annat utbildningar och kunskapsspridning, men utreder även enskilda ärenden och initierar forskning och utveckling inom området. Inom området Arbetsmedicin ska AMM Syd verka för en god arbetsmiljö utan skadliga exponeringar för kemiska, fysikaliska, ergonomiska och arbetsorganisatoriska faktorer.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Vikarierande miljöinspektör
Värnamo kommun
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Vår organisation behöver förstärkas under 2019 och vi söker därför en vikarierande miljöinspektör. Vi söker dig som har förmåga och vilja att samarbeta men också kan arbeta självständigt, är initiativrik och utåtriktad. . Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är i huvudsak inom miljöområdet med tillsyn på olika typer av verksamheter samt inventering av enskilda avlopp.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Värnamo kommun
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Då en av våra medarbetare har fått arbete i sin hemkommun, söker vi nu en erfaren miljö- och hälsoskyddsinspektör till vår verksamhet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Analytisk Vattenstrateg till Haninge kommun
Haninge Kommun
Kommunstyrelseförvaltningen, Strategisk planering Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. Välkommen att utvecklas med oss Haninge kommun är inne i ett spännande skede och söker nu en Vattenstrateg. Gillar du att jobba strategiskt och med långsiktig vattenplanering?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Miljöhandläggare tillsyn gränsöverskridande transporter av avfall
Länsstyrelsen i Stockholm
Arbetsplatsbeskrivning Enheten för miljöskydd har 20 medarbetare och arbetar med tillsyn och prövning av miljöfarlig verksamhet. Arbetet är inriktat på att tillämpa miljöbalken i enskilda fall. Enheten tillståndsprövar även avfallstransportörer samt viss hantering av kemiska produkter.   Vi deltar i arbetet med att pröva överklagade kommunala beslut enligt miljöbalken, bevakar hälso- och miljöskyddsfrågor i planärenden samt tillsynsvägleder kommunerna, t.ex.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Projektör VA till Distributionsnät
Mälarenergi AB
Beskrivning av enheten Den enhet som du kommer att tillhöra är Distributionsnät Projekt. Enheten består av 16 medarbetare som arbetar med värme- och VA-projekt. Enheten utför projektering, projektledning och byggledning. Som medarbetare på enheten välkomnas du till ett både mål- och lösningsfokuserat gäng. Tillsammans med dina kollegor kommer du att få utveckla infraservicetjänster avseende VA i ett Västerås som vill växa både hållbart och medvetet. Arbetsuppgifter Vi har stora exploateringsprojekt och utmanande förnyelseuppdrag framför oss.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Postdoktoral forskare i ekologi: Växtskyddets ekologi i jordbruket
Sveriges lantbruksuniversitet
Växtskyddets ekologi i lantbruket Vi söker en motiverad postdoktoral forskare som är intresserad av att utveckla populations- och nätverksekologi för att åstadkomma ett mer hållbart växtskydd inom jordbruket. Skadegörare som påverkar nyetablerad raps (främst sniglar och jordloppor) och deras naturliga fiender (främst jordlöpare) kommer att användas som modellsystem. Projektet har ett starkt element av fältexperiment och innefattar även tidserieanalyser av befintlig långtidsdata för insekter som är funktionellt viktiga i jordbruket.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 29-03-2019

Postdoctoral researcher in Ecology
Sveriges lantbruksuniversitet
Ecology of crop protection in agriculture We are searching for a motivated postdoctoral researcher interested in developing population and food web ecology in order to achieve more sustainable crop protection in agriculture. Crop pests that affect oilseed rape in the establishment phase (mainly slugs and flea beetles) and their predators (primarily ground beetles) will be used as a model system. The project has strong elements of field experiments and also includes analysis of already compiled long term population time series data.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 29-03-2019

Projektör inom VA till Distributionsnät
Mälarenergi AB
Beskrivning arbetsplatsen Den enhet som du kommer att tillhöra är Distributionsnät Projekt. Enheten består av 16 medarbetare som arbetar med värme- och VA-projekt. Enheten utför projektering, projektledning och byggledning. Som medarbetare på enheten välkomnas du till ett både mål- och lösningsfokuserat gäng.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019