Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Samordning av miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö
Strålsäkerhetsmyndigheten
Vill du bidra till att göra samhället strålsäkert? Strålsäkerhetsmyndigheten arbetar pådrivande och förebyggande för att skydda människor och miljö från oönskade effekter av strålning, nu och i framtiden. Till vårt kontor i Solna söker vi nu en medarbetare som ska ansvara för att samordna uppföljningen av miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö.  Dina arbetsuppgifter Strålsäkerhetsmyndigheten ansvarar för miljökvalitetsmålet Säker strålmiljö.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Miljöchef
INTEND AB
Vill du vara med och jobba i en attraktiv kommun med fokus på tillväxt, kunskap och livskvalitet? Ljungby ligger utmed E4:an och väg 25 vilket ger oss fantastiska möjligheter. I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med? Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Arbetsplatsbeskrivning På miljö- och byggförvaltningen arbetar 26 personer med bland annat bygglov, fysisk planering, miljö-, hälsoskydds- och livsmedelstillsyn. Vi förstärker nu förvaltningen med en miljöchef.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Konsult inom Ljud och Vibrationer - Växjö
ÅF AB
Om jobbet Vill du vara en del av att planera och forma framtidens samhälle? Ligger akustik, ljud och vibrationer dig varmt om hjärtat? Då kan du vara den vi söker.  Hos oss får du chansen att arbeta med branschens bästa akustiker, med de mest spännande uppdragen i regionen och i en väldigt energifull och positiv miljö! Vi utför uppdrag runt om i Norden samt en del internationella uppdrag och bildar tillsammans ett av världens största kompetenscentra inom akustik.  Inom ÅF Sound & Vibration arbetar vi inom akustikområdet med rådgivning, projektering, analyser, mätning och beräkning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Miljövetare med inriktning mot avfallsfrågor – LSR
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-09-2018

Engagerad Projektör till Rejlers!
Rejlers Sverige AB
Har du ett stort intresse för teknik och en bakgrund inom vatten- och/eller elkraft? Söker du nya utmaningar där du är den viktiga länken mellan planering och genomförande? Vill du arbeta hos ett av nordens största teknikkonsultbolag? Då kan det här vara tjänsten för dig! Rejlers energidivision i Västernorrland ser fram emot en kraftig ökning av förfrågningar vilket bidrar till flera nya tjänster. Energidivisionen består av både erfarna och mer juniora konsulter med erfarenhet inom både el- och vattenkraft.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Environmental Improvement Lead, Miljöingenjör
AstraZeneca
Tycker du det är viktigt att läkemedelsindustrin tar ett miljöansvar vid tillverkning? Är du en miljö/kemiingenjör som vill ha utmaning? Nu har du chansen att söka rollen att leda och utveckla arbetet med att minska miljöpåverkan från produktion och produkt på/från ett av Sveriges viktigaste exportföretag med en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel - AstraZeneca. På AstraZeneca gör alla våra medarbetare skillnad för patienters liv varje dag. AstraZeneca är ett av världens ledande läkemedelsföretag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Delprojektledare inom tillståndsärenden till Svenska kraftnät
Svenska Kraftnät
Vill du vara med som en spindel i nätet när vi bygger ut stamnätet för att möta framtidens energibehov? Arbetar du gärna i en utvecklande miljö där du även får samarbeta med övriga Europa? I takt med att utbyggnadsprojekten blir fler ökar också behovet av delprojektledare med erfarenhet av tillståndsfrågor. Vi söker nu dig som vill arbeta för den svenska och europeiska elmarknaden. Som delprojektledare kommer du att tillhöra enheten Tillståndsärenden på vårt huvudkontor i Sundbyberg. Här blir du en viktig del i varje steg, från projektstart till driftsättning av nya ledningar och stationer.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Miljöutredare med inriktning sötvatten
Göteborgs stad., Miljöförvaltningen
Miljöförvaltningens uppdrag är att vara drivande i stadens miljöarbete. Som myndighet arbetar vi med miljötillsyn och livsmedelskontroll för att skydda människors hälsa och miljön. Vi har också i uppdrag att leda, samordna och följa upp strategiska program och planer för hur staden ska arbeta för att nå miljömålen. Göteborg arbetar för att bli en attraktiv och hållbar stad där vi gemensamt skapar en bättre framtid för alla.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Gå till jobbet och känn att du är med och gör skillnad
Dfind Science & Engineering AB
Seniorkonsult inom Förorenade Områden Vårt mål är att bli den främsta experten inom miljömässiga och socialt hållbara lösningar. Vi söker där av en seniorkonsult inom Förorenad Mark som vill vara med och bidra till en renare och bättre värld för kommande generationer. Har du en relevant högskoleutbildning inom miljöområdet med runt 10 års erfarenhet av uppdragsledning inom förorenade områden, mkb, naturvärdesinventering eller förorenade byggnader? Trivs du med att självständigt få välja vilka avancerade projekt du skall driva? I sällskap av ett kompetent och roligt gäng?
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Miljö-/utvecklingssamordnare
Jönköpings kommun
Staben/Verksamhetsutveckling Arbetsplatsbeskrivning Tekniska kontoret har som uppgift att förvalta, driva och utveckla processer som rör kommunens mark och fastigheter, gator och parker, skogar och naturreservat, hamnar och parkeringsplatser, vatten och avlopp samt miljöhantering av avfall. Verksamhetsutvecklingsenheten tillhör tekniska kontorets stab och stödjer tekniska kontorets alla verksamheter inom arbetsområdena IS/IT, digitalisering, miljö, projektledning och kvalitetsstyrning.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018