Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Miljöinspektör - hälsoskydd
Södertälje kommun
En dag på jobbet Som miljöinspektör har du ett av Sveriges viktigaste jobb. På Södertälje miljökontor kommer du arbeta inom hälsoskyddets alla områden. Du kommer därmed bidra till att ge förutsättningar för goda miljöer där människor vistas, som i skolor, förskolor och bostäder. Exempel på arbetsuppgifter är att bedriva prövning och tillsyn på skolor, förskolor, hygieniska verksamheter som tatuering, fotvård och bassängbad.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Naturvårdshandläggare
Vetlanda kommun, Tekniska kontoret
Levande skogar, sjöar och vattendrag, myllrande våtmarker, ett rikt djur-, växtliv och odlingslandskap. Det är några av målen som vi i Vetlanda kommun har med vårt naturvårdsarbete. Naturen spelar en nyckelroll när vi säger att Vetlanda är en attraktiv kommun att bo och leva i. Här finns närheten till djupa skogar och böljande ängar, levande kulturlandskap, stränder och grönområden. Från kommunens sida arbetar vi aktivt för en rik biologisk mångfald genom att bevara, restaurera och utveckla naturlandskapet.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

Miljöinspektör
Malmö stad, Avdelningen för miljö- och hälsoskydd
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Miljöförvaltningen leder och samordnar Malmö stads miljöarbete. Genom tillsyn och kontroll enligt miljöbalken och livsmedelslagen arbetar vi för en säker miljö som inte är skadlig för människors hälsa.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Miljöingenjör på visstid vid införande av kemikaliehanteringssystem
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Rollen som miljöingenjör hos oss Kungsbacka kommun planerar att införa ett kommunövergripande kemikaliehanteringssystem. Det innebär att kommunen ska genomföra kemikalieinventeringar på samtliga 250 arbetsställen och föra in detta i ett system som kommer att upphandlas. Systemet ska användas som en databas där samtliga kemikalier ska registreras och riskbedömas.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Nu söker vi en erfaren Miljökonsult till Luleå
Mitta AB
Mitta AB arbetar med en mängd olika tjänster inom miljöområdet. Många av våra miljöuppdrag utmärker sig genom att vara av teknisk karaktär och spridda över flera kompetensområden, vilket gör att vi kan leverera helhetslösningar till våra kunder. I tjänsten kommer du jobba med något som vi benämner som miljöpartner. Med det begreppet menar vi en rådgivande konsultverksamhet där vi hjälper mindre och medelstora producerande företag som har tillståndspliktig eller anmälningspliktig verksamhet enligt miljöbalken.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 15-01-2020

Naturvårdshandläggare
Länsstyrelsen Skåne, Naturprövningsenheten
Länsstyrelsen Skåne skapar samhällsnytta genom att ta ansvar för sam¬hällsbygget, skydda miljön och investera i landsbygden. Målet är att göra det bästa för Skåne och bidra till goda livsvillkor och en hållbar utveckling. I vårt uppdrag har vi olika roller och fungerar både som ut¬vecklingspartner och som beslutsfattare i frågor som rör länets utveck¬ling. Vi arbetar på uppdrag av regering och riksdag och investerar 2,3 miljarder och fattar 70 000 myndighetsbeslut för Skånes och Sveriges bästa varje år. Vi är ca 550 medarbetare och har kontor i Malmö och Kristianstad.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

HESQ-ansvarig inom marina branschen!
Academic Work
Denna rollen passar dig som vill vara med och göra skillnad inom miljö, säkerhet och kvalité. Du erbjuds varierande arbetsuppgifter där du kommer vara med och bygga upp ett team på Göteborgskontoret kopplat till HESQ-frågor. Är du således nyfiken på nästa utmaning och vill vara en del av en spännande resa inom den marina branschen är detta något för dig! Ansök idag- vi tillämpar löpande urval. OM TJÄNSTEN I denna rollen ingår du i ett marknadsledande innovativt bolag som fokuserar på rening av marina utsläpp. Bolaget är i en expansiv fas och söker därför en ny medarbetare.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Miljösamordnare
Grums kommun, Tillväxtfunktionen
Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan. Tillväxtfunktionen arbetar bland annat med turism, näringsliv, övergripande strategiskt miljöarbete, kundtjänst och växel. Tillväxtfunktionen består för närvarande av sju medarbetare.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

COWI söker konsult inom Miljöstyrning!
Academic Work
COWI upplever en stor efterfrågan på spännande och viktiga uppdrag inom hållbart byggande och miljöcertifieringar från sina kunder. På avdelningen Samhällsbyggnad Syd sitter flera hållbarhetsspecialister, och nu behöver avdelningen fylla på med ytterligare en junior konsult inom miljöstyrning! Du får möjligheten att jobba med unika och spännande projekt inom hållbart byggande och miljö. Känns det intressant?
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Hållbarhetsansvarig
Göteborgs Stad , Got Event AB
Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Träningshallen, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019