Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
natur- och vattenvårdare
Knivsta kommun, Samhällsbyggnadskontoret
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor. Som natur- och vattenvårdare kommer du att vara en del av park- och naturenheten på Samhällsbyggnadskontoret. Samhällsbyggnadskontoret ansvarsområde spänner över hela samhällsbyggnadsprocessen från översiktsplan till drift och underhåll.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Kvalitets- och hållbarhetsansvarig till välkänt fastighetsbolag!
Newsec Competence AB i Göteborg
Om företaget Vi på Newsec söker dig med erfarenhet i rollen som kvalitets- och hållbarhetsansvarig till vår kund inom fastighetsbranschen. Som kvalitets- och hållbarhetsansvarig kommer du att bedriva ett strategiskt arbete samt stötta den interna organisationen inom området. Är du den vi söker? Varmt välkommen in med din ansökan! Dina arbetsuppgifter Som kvalitets- och hållbarhetsansvarig kommer du att driva vår kunds kvalitets- och hållbarhetsarbete på kort och lång sikt. Bolaget är idag ISO 9001 certifierade och du kommer vara involverad i den nya miljöcertifiering som pågår.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Utvärdering, miljöhandläggare
Naturvårdsverket
Vi söker dig som är intresserad av att genomföra och utveckla utvärdering och analys av miljöarbetet i samhället! Utvärderingsenheten hör till Miljöanalysavdelningen som tar fram kunskap som behövs i miljöarbetet genom att samla in, analysera och sammanställa information om hur miljön mår och hur miljöarbetet går samt driver arbetet för smidig digital tillgänglighet till miljöinformation. Enheten arbetar med samhällsvetenskaplig utvärdering och analys.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Länsstyrelsen söker: Miljöskyddshandläggare
Länsstyrelsen Jönköpings län
Länsstyrelsen i Jönköpings län är en arbetsplats med cirka 260 medarbetare. Engageras du av samhällsfrågor och vill vara med och bidra till ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart samhälle utifrån ditt yrkeskunnande? Då kan Länsstyrelsen vara en arbetsplats för dig! Vi är en arbetsplats med bred verksamhet där du har inflytande över ditt arbete och goda utvecklingsmöjligheter. Du har kontakter och samverkar med företag, kommuner, organisationer och medborgare i vårt län. Som medarbetare på länsstyrelsen är du en del i utvecklingen av samhället.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018

Projektledare
Malmö stad Miljöförvaltningen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Frisk luft och rent vatten, bra mat, hälsosamma bostäder och en hållbar stad. Miljöförvaltningen har ett stort verksamhetsområde med en gemensam nämnare: miljön i Malmö.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Miljöinspektör
Malmö stad Miljöförvaltningen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Frisk luft och rent vatten, bra mat, hälsosamma bostäder och en hållbar stad. Miljöförvaltningen har ett stort verksamhetsområde med en gemensam nämnare: miljön i Malmö.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Revisionsledare
Experis AB
Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Har du erfarenhet som revisionsledare och att driva förbättringsprojekt?
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 28-03-2018

Miljökonsult
Swerea SWECAST AB
Swerea skapar, förädlar och förmedlar forskningsresultat inom material-, process-, produkt- och produktionsteknik.Swerea-koncernen består av 5 forskningsinstitut, har 550 anställda, 650 milj i årsomsättning och ca 3000 kundföretag Swerea SWECAST är ett av de fem forskningsinstituten och har verksamhet i Jönköping. Vi arbetar med industrinytta i fokus på uppdrag av och tillsammans med gjuterier och gjutgodsanvändare inom fordons-, verkstads- och energiindustri samt tillsammans med universitet och högskolor.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 24-03-2018

Postdok i Ekologi: Utformning av ekologisk kompensation
Sveriges lantbruksuniversitet
Vi söker en postdoktor för arbete med att undersöka under vilka förutsättningar ekologisk kompensation kan vara ett effektivt verktyg för att gynna biologisk mångfald och relaterade ekosystemtjänster. Ekologisk kompensation syftar till att uppväga de negativa miljöeffekterna av olika typer av exploatering. Dock finns det stora osäkerheter angående effektiviteten hos olika kompensationsåtgärder och i vilken utsträckning skador på biologisk mångfald och ekosystemtjänster kan kompenseras fullt ut. Du kommer att undersöka detta med utgångspunkt från befintliga studier.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Handläggare förorenade områden
Länsstyrelsen i Gävleborg län
Länsstyrelsen ser till att riksdagens och regeringens beslut genomförs och samordnar länets intressen för en hållbar utveckling i länet. Vi är en kunskapsorganisation, totalt ca 200 anställda, och en myndighet med viktiga uppgifter inom förvaltning och tillsyn. Majoriteten av de anställda har Gävle som placeringsort. Handlingskraft, professionalitet och förståelse är ledorden i vår värdegrund.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018