Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
KMA Samordnare till Active Works!
Academic Work
Vill du arbeta som KMA-samordnare där du får vara med och bidra till byggandet av Sveriges kanske häftigaste byggen? Active Works söker nu en person som trivs med att koordinera och strukturera samt vill få chans att vara delaktig i ett större projekt. Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag! OM TJÄNSTEN Active Works söker en KMA-samordnare som främst ska stötta kollegor och kunder i deras KMA-arbete genom förbättringsprojekt, utbildningar samt uppföljningar. I rollen som KMA-samordnare Kommer du att arbeta med engagerarade och drivna kollegor.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Miljöplanerare till Kommunstyrelsekontoret
Norrtälje Kommun
Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!   Om tjänsten Vill du bidra till utvecklingen av skärgårdskommunen Norrtälje som är hjärtat i Roslagen? Gillar du att arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor i stadsbyggnadsprojekt?
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 23-08-2019

Uppdragsledare till marknadsområde Miljö i Malmö
ÅF AB
Om jobbet ÅF Pöyry fortsätter att expandera och nu söker vi en Uppdragsledare till marknadsområde Miljö i Malmö. Vår miljö är mycket viktig för oss människor. Många påverkas varje dag av det arbete vi på ÅF utför och med den känslan och motivationen går vi till jobbet varje dag. Marknadsområde Miljö är indelat i förorenande områden och miljö. Vi tillhör division Infrastruktur och har därför en hel del projekt inom samhällsbyggnad. Men våra kunder finns även inom industri och offentlig sektor.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Miljö- och hälsoskyddsinspektör, industritillsyn
Landskrona stad, Miljöförvaltning
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. På miljöförvaltningen i Landskrona stad arbetar 25 personer fördelade på miljöskyddssektionen, hälsoskyddssektionen och strategi- och service. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer?
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

SHE Kordinator
Pima Bemanning&Rekrytering AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en driven SHE (Saftey Health Environment) koordinator till vårt logistikcenter i Nykvarn med start den 1 september 2019. Vi söker en driven SHE koordinator som är väl förtrogen med kemikaliehantering (lagringskrav och sluten hantering), riskgranskningar, säker arbetsmiljö och som kan agera som förebild kring ledarskap och SHE frågor, till vårt moderna logistikcenter i Nykvarn.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Utredare med kompetens inom vatten- och kemikalieområdet
Kemikalieinspektionen, Utveckling av lagstiftning och andra styrmedel
Kemikalieinspektionen är en statlig myndighet med cirka 280 medarbetare. Vi sitter i lokaler belägna i centrala Sundbyberg. Som anställd hos oss är du en del av ett betydelsefullt arbete, både på nationell och internationell nivå. Produktion och användning av kemikalier kan orsaka hälso- och miljöproblem. Därför har Kemikalieinspektionen i uppdrag att minska riskerna för att människor och miljö skadas av kemikalier. I det arbetet behöver vi dig som vill vara med och bidra till en mer hållbar utveckling.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Miljöstrateg till Ekerö Kommun
Randstad AB
Miljöstrateg Ekerö Kommun är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Miljöhandläggare
Sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats söker en   Miljöhandläggare     med placering i Norrköping, Stockholm, Göteborg eller Malmö   Att arbeta som Miljöhandläggare på Sjöfartsverket Enheten Strategisk analys och utredning (SAU) söker en miljöhandläggare för att förstärka och komplettera befintlig kompetens inom miljöområdet.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 08-09-2019

Junior Miljö-och avfallsingenjör till Staffanstorps kommun
Academic Work
Vi söker dig som är nyexaminerad, som har stort intresse för miljöfrågor och vill få möjlighet att både bredda och fördjupa dina kunskaper inom området. I den här tjänsten erbjuds du ett mycket varierat arbete där din kunskap och arbete verkligen gör skillnad både i nutid och framtid. Låter det intressant? Tveka inte på att läsa vidare och ta chansen och sök redan idag! OM TJÄNSTEN Staffanstorps kommun står inför många stora och spännande framtidssatsningar, som utbyggnaden av Södra stambanan och byggnationer av flera nya bostadsområden.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Miljöhandläggare
Sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats söker en   Miljöhandläggare   med placering i Norrköping, Stockholm, Göteborg eller Malmö   Att arbeta som Miljöhandläggare på Sjöfartsverket Enheten Strategisk analys och utredning (SAU) söker en miljöhandläggare för att förstärka och komplettera befintlig kompetens inom miljöområdet. Enheten består av åtta personer och arbetar med remisser och utredningar inom det transport- och näringspolitiska området, hanterar myndighetskontakter, samordnar myndighetens internationella arbete, handlägger avgiftsfrågor samt ansvarar för myndighetens strategiska miljöarbete.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 08-09-2019