Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Åtgärdssamordnare övergödning
Trelleborgs kommun, Kommunledningsförvaltningen, Hållbar utveckling
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Handläggare förorenade områden
Länsstyrelsen Dalarnas län, Länsstyrelsen i Dalarnas län
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och centrala myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande. Enheten gör Miljötillsyn och Efterbehandling arbetar med tillsyn och vägledning av förorenade områden och miljöfarliga verksamheter.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 20-11-2018

Miljöskyddshandläggare
Länsstyrelsen Jämtlands län
Tillsammans för en hållbar framtid! Länsstyrelsens cirka 240 medarbetare arbetar med respekt, professionalitet och öppenhet för länets invånare. Länsstyrelsen består av åtta enheter.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

EHS Officer
Poolia Stockholm AB
Finisar vill förstärka sitt team med en environmental, health and safety officer Arbetsuppgifter I rollen som EHS Officer kommer du att vara kontaktperson för myndigheter och andra intressenter rörande olika EHS-frågor kopplade till våra tillstånd. I rollen ingår att utveckla det interna miljö, arbetsmiljö och säkerhetsarbetet och delta vid externa och interna revisioner. Finisar arbetar i en internationell miljö vilket bl.a. innebär att det blir kontakter med USA.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Miljöinspektör
Jokkmokks kommun Samhällsbyggaravdelningen
Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Projektsekreterare
Malmö stad Miljöförvaltningen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Miljöförvaltningen leder och samordnar Malmö stads miljöarbete. Genom tillsyn och kontroll enligt miljöbalken och livsmedelslagen arbetar vi för en säker miljö som inte är skadlig för människors hälsa.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Nu söker vi en kundservicemedarbetare till SYNLAB i Malmö (Vikariat)
SYNLAB
Vi söker en Kundservicemedarbetare till Livsmedelsupporten Är du social och gillar att prata med kunder? Är du den som drivs av att göra kunden nöjd och stormtrivs med att arbeta serviceinriktat? Vill du jobba för ett företag som värdesätter miljön?
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018

Miljö- och hälsoskyddsinspektörer till bygg- och miljökontoret
Norrköpings kommun
KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid. VÅR VERKSAMHET På bygg-och miljökontoret är vi ca.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Miljöinspektör
Orust Kommun
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Environmental and Quality Engineer
Ascom
You will be a part of the global Quality & Regulatory team consisting of 17 persons, both men and women with different backgrounds. The team supports the development of healthcare ICT and mobile workflow products with compliance, standards and regulations.     As our Environmental and Quality Engineer you will work closely with R&D, product managers and supply chain to identify, interpret, define and establish environmental performance and compliance requirements for multiple countries.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018