Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare i Kemi, Biologi, Naturkunskap och Matematik till NTI Gymnasiet
NTI-gymnasiet
NTI Gymnasiets uppdrag är att ge våra elever digital spetskompetens redan på gymnasiet. Vi använder tech, science och IT som verktyg för utveckling, forskning och företagande. Vår skolmiljö präglas av digitaliserad pedagogik, med konventionella labbsalar såväl som Makerspaces och VR/AR-labb, möjlighet till certifiering inom digitala branschverktyg samt programmering och entreprenörskap på alla program. Läs mer om våra 28 gymnasieskolor på www.ntigymnasiet.se.  Om arbetsgivaren NTI Gymnasiet i Västerås har tre program, Teknikprogrammet, IT-programmet och Estetprogrammet.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Lärare i samhällskunskap till Sågbäcksgymnasiet
Huddinge kommun
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Sågbäcksgymnasiet är ett gymnasium beläget i Huddinge kommun. Vi har följande program: Barn och fritid, Bygg och anläggning, Fordon och transport, Hotell, restaurang och bageri för gymnasiesärskola, Hotell och turism, Introduktionsprogram, Restaurang och livsmedel, Samhällsprogrammet samt nationella idrottsutbildningar, NIU.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Förskollärare till förskola i lantlig miljö!
KINGELSTAD BYSKOLA
Kingelstad Byskola/förskola ligger ca 1,5 mil sydost om Helsingborg, mellan Tågarp och Ekeby. Förskolan har idag ca 50 barn i åldrarna 1–5 år. Vi har en underbar miljö på landbygden, med charmiga lokaler och en härlig utemiljö. Vi ser till att vara ute så mycket som är möjligt och de mindre barnen sover ute i sina vagnar i en paviljong. För barnens trygghet arbetar vi strukturerat och med tydliga rutiner. Nyckelord för verksamheten är; Gemenskap, Trygghet och inte minst GLÄDJE! Förutom förskola har vi även skola, åk.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 12-12-2019

Förskollärare till Enestugans förskola
Lunds kommun, Utbildningsområde 3
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Förskollärare till Norlandia Utforskaren
Förskolan Utforskaren
Norlandia förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalité i alla våra verksamheter. Nya upptäckter varje dag – är vår ambition för varje barn, varje dag. Norlandia är ett Norskt företag och i dagsläget hittar du i Helsingborgskommun fyra Norlandia förskolor. På Utforskaren arbetar vi på ett hälsofrämjande sätt som för oss innebär att vi vistas ute minst 1ggr/dag, våra grupper har rörelse på schemat dagligen (gympa, yoga, hinderbana etc), vi tänker mycket på vad vi stoppar i oss och har därför två egna kockar i vårt kök.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Ph.D. student in Energy Technology with specialisation in District Heating
Halmstad University, Akademin för ekonomi, teknik och naturvetenskap
Halmstad University is a Swedish higher education institution located in the city of Halmstad on the Southern West coast of the country. The university is today characterised by innovation-driven research in the areas of information and communication technology, health and lifestyle, and sustainable development. Halmstad University is organised in four schools, where the School of Business, Engineering and Science hosts the Department of Construction and Energy Engineering.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 12-01-2020

Gymnasielärare i naturkunskap och biologi
Hässleholms Tekniska Skola (HTS)
Det här erbjuder vi dig! Du kommer att undervisa i naturkunskap och biologi. I din roll som lärare ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av din undervisning. Du leder och ansvarar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. Du kommer att använda dig av Schoolsoft som verktyg för dokumentation samt för föräldrakontakter. I tjänsten kommer även mentorskap att ingå. Vem är du? Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i naturkunskap och biologi.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Förskollärare till Fjärdhundra förskola
Förskolan
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Förskollärare till Korsängens förskola
Förskolan
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Grundskollärare till Söderhamns kommun
Söderhamns kommun
Stentägtskolan Vi söker en legitimerad grundskollärare till Stentägtskolan Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som i rollen som grundskollärare vill fortsätta utveckla arbetet i skolan tillsammans med dina kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens uppdrag. Stentägtskolan bedriver ett aktivt och kontinuerligt värdegrundsarbete som innebär trygghet, inflytande och att alla ska nå kunskapskraven och må bra. Stentägtskolan är en centralt belägen grundskola för årskurserna F-6. Skolan har för närvarande 292 elever.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019