Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Specialpedagoger till Komvux Malmö, SFI
Malmö stad, Komvux Malmö Södervärn
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Högsby kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Högsby kommun Tillsammans med våra invånare, företagare, föreningar, församlingar och alla som vill kommunen väl arbetar vi aktivt med att göra kommunen ännu bättre inom alla områden. Genom att tackla utmaningar gemensamt med kringliggande kommuner har Högsby kommun skapat hållbara lösningar för framtiden. Med den lilla kommunens möjligheter till flexibilitet, korta beslutsvägar och nära kontakter får du här en gedigen plattform för framtiden. Din egen förmåga, talang och kapacitet definierar gränserna.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Specialpedagog till förskolorna i Vinslöv
Hässleholms kommun
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus. Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Lärare i svenska som andra språk
Ekerö kommun
EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling! CENTRUM FÖR NYANLÄNDA (CFN) består av en mottagningsenhet för nyanlända och en modersmålsenhet.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Musiklärare åk 6-9 Viksjöskolan
Järfälla kommun, Viksjöskolan
Viksjöskolan är en kommunal 6 – 9 skola med ca 740 elever. På vår skola finns goda resurser som t ex speciallärare, specialpedagog, socialpedagoger, skolpsykolog, kurator, skolsköterska, studie och yrkesvägledare, IT-pedagog och IT-tekniker. Som nyanställd på Viksjöskolan får du en mentor under ditt första läsår. Du får också många kollegor som samarbetar och utmanar tillsammans. Du får dessutom löpande fortbildning under året. I skolan finns traditioner som vi haft i många år, t ex uppskattade luciakonserter, julspex och festliga elevavslutningar.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Kliniskt träningscentrum söker en utbildningskoordinator på deltid
Landstinget Sörmland
Kliniskt träningscentrum, Patientsäkerhetsenheten i Eskilstuna Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Klinisk Träningscentrum (KTC) i Sörmland öppnade i slutet av augusti 2018. Vi växer och är i behov av en utbildningskoordinator med huvudsaklig placeringsort Eskilstuna. Verksamheten är länsövergripande och bedrivs på de tre somatiska sjukhusen samt primärvården. Administrationen sköts huvudsakligen från Mälarsjukhuset i Eskilstuna.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Specialpedagog till Anders Ljungstedts gymnasium
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Personliga tränare och gruppträningsinstruktörer till Segeltorp
Fitness World Segeltorp AB
Fitness World söker personliga tränare och gruppträningsinstruktörer till anläggningen i Segeltorp. Fitness World är träning, energi och glädje. Vi vill vara bäst på det vi gör genom att leverera träningsglädje i världsklass till våra medlemmar. För att vi ska lyckas investerar vi stort engagemang i dig. Vi ser till att du får möjlighet att utveckla dina professionella kunskaper såväl som dina personliga egenskaper. Att vara en del i vårt team, innebär det att du inspirerar människor runt omkring dig till en mer hälsosam livsstil.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Förskollärare till yngre barns avdelningar i Bredäng
Stockholms stad
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Skärholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms stads 14 stadsdelsförvaltningar och omfattar stadsdelarna Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Här arbetar mer än 1000 medarbetare för våra 35.000 invånare. Vi erbjuder en kommunal verksamhet som vi är stolta över och vi har en fantastisk mångfald. Välkommen med ditt unika bidrag! Arbetsplatsbeskrivning Vill du arbeta i ett område där samhällets alla invånare representeras?
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

S:t Persskolan och Katarinaskolan söker grundskollärare till vårterminen
Vadstena kommun, S:t Persskolan
Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till. Vadstena kommun är en av kommunens största arbetsgivare med 600 medarbetare inom ett hundratals yrken.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018