Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Deltidsarbeta som pedagogiskt stöd
Academic Work Sweden AB
Academic Work söker tillsammans med Grönlunds dig som är student och söker ett meriterande extrajobb. I rollen som pedagogiskt stöd kommer du arbeta med stödjande insatser till deltagare som går en yrkesförarutbildning. Urval sker löpande så ansök idag. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Grönlunds yrkesutbildningars räkning dig som vill arbeta pedagogiskt med stödjande insatser. Tjänsten är på deltid två till två och en halv dag i veckan och vi ser långsiktigt på samarbetet. Det kommer också finnas chans till heltid under en viss period under sommaren. Detta är ett konsultuppdrag.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Magelungens grundskola Södermalm söker lärare i NO åk 7-9
Magelungen Utveckling AB
Då en av våra lärare gått vidare mot nya utmaningar söker vi en lärare med behörighet i NO och teknik och ett intresse av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Erfarenhet av att ha jobbat med denna elevgrupp ser vi som meriterande. Tjänstens omfattning är ca 30-50% och kommer vara förlagd på Södermalm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att undervisa elever i åk 7-9 i ämnena kemi, biologi, fysik och, teknik. Magelungens grundskola på Södermalm finns på Björngårdsgatan 21. På skolan finns två typer av verksamhet.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Lärare i naturkunskap och biologi till Polhemsgymnasiet
Göteborgs kommun
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 05-10-2019

Musiklärare F-3 till Hagaskolan i Kungsör
Kungsörs kommun
Vill du vara med och ge våra yngsta elever en inblick i musikens magiska värld? Vi har på båda skolorna alldeles nya fullt utrustade lokaler med stora möjligheter till att genomföra shower och musikaler. I Kungsörs kommun arbetar våra pedagoger med stort engagemang för skolutveckling. Pedagogerna uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt. Vi har ett syfte när vi planerar organisation och utvecklingsarbeten på våra skolor.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Förskollärare och barnskötare till ny förskola i Munktellstaden, Eskilstuna
Eskilstuna kommun
I bostadsområdet Munktellstaden i Eskilstuna bygger vi nu en helt ny förskola! Hit söker vi dig som är förskollärare och barnskötare. Vår nya förskola kommer ha namnet Munktellstadens förskola och ligger på Ester Kvarnströms gata 1, med bara tio minuters gångväg från Eskilstuna resecentrum. Förskolan kommer att ingå i förskoleområde Norr, vilket är ett av Eskilstuna kommuns sju förskoleområden. Bostadsområdet Munktellstaden är en modern stadsdel sprungen ur Eskilstunas historiska byggnadsarv.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Projektkoordinator, forskning, 100%
Karlstads Universitet
Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar verksamheten.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Fordonslärare mot vuxenutbildning
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Clockwork Skolrekrytering, av lärare – för lärare! Om företaget Yrkespluggets verksamhet startades 2006 och driver idag skolor i Bromma och Uppsala. Till skolans vuxenutbildning söker vi nu en lärare för utbildningen personbil. Skolorna präglas av ambitiösa elever, kreativ personal och goda kontakter med näringslivet. På skolan används moderna, digitala och pedagogiska verktyg som olika utbildningsappar, där lärarna med smidighet kan samla in uppgifter och ge kontinuerlig feedback och bedömning till eleverna.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Förskollärare sökes till Tallbacken Västra skolområdet
Karlskrona kommun
11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss!     Mer information på: www.karlskrona.se: Jobba i förskolan   Förskollärare till Tallbackens förskola, Västra skolområde    Vi söker tre förskollärare . Förskolan har åldershomogena grupper och fem arbetslag. För att möjliggöra ett mångsidigt och sammanhängande lärande arbetar vi projektinriktat.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Biträdande universitetslektor i tema Teknik och social förändring
Linköpings Universitet
Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss! Institutionen för Tema var först i Sverige att erbjuda en akademisk miljö för tematiskt organiserad, tvärvetenskaplig och samhällsrelevant forskning.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Mellanstadielärare till Bäckseda skola
Vetlanda kommun
Bäckseda skola är en F-6 skola med 290 elever och ett tiotal nationaliteter. Elever och personal med olika ursprung och religion arbetar sida vid sida. Vi tror att det är en av faktorerna som gör Bäckseda skola till en bra arbetsplats, för både barn och vuxna. En plats där vi är toleranta, goda konfliktlösare och bra på att samarbeta. Där vi utbildar framtidens medborgare helt enkelt. Bli en av 2 900 medarbetare i Vetlanda kommun. Tillsammans gör vi skillnad för andra människor, varje dag. Vår kommun växer, både företag och invånare ökar i antal.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019