Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fenestra Centrum söker lärare i MA, samt gärna NO eller annat ämne
Pysslingen Skolor
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Ingenjör inom maskinteknik eller elektroteknik till Rolls-Royce
Academic Work
Lockas du av att arbeta med hydraulik inom en bredd av marina produkter mot en internationell marknad? Vi söker dig som är nyexaminerad ingenjör som är redo att påbörja din karriär alternativt dig som har mer erfarenhet och är redo förnästa steg i karriären. Rolls-Royce vill satsa på dig som brinner för hydraulik och vill utvecklas i ett globalt företag med spännande marina produkter. Sök redan idag! OM TJÄNSTEN Rolls-Royce tillverkar bland annat motorer för flygplan och drivsystem för fartyg.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Sommarjobb Kolloledare/Lärare i grundskolan år 4-6 sökes till Uddens kollo
UTEPEDAGOGIK SVERIGE AKTIEBOLAG
Din uppgift som kolloledare på Uddens kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 9-12 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär verksamhet dygnet runt för barnen och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med kollegorna och därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En stor del av verksamheten är att möta barnens behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Vik elevassistent för elever m neuropsykiatrisk funktionsnedsättning på IM,
Falköpings kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågor för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping – nu och i framtiden. Falköpings kommun eftersträvar att vara en inkluderande arbetsgivare och värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför våra verksamheter för att skapa en hållbar utveckling. Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Förskollärare till Nordstjärnan
Umeå kommun, Utbildning, Förskola, Nordstjärnan
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Nordstjärnan är ett unikt samverkanshus. Här finns förutom en kommunal förskola, ett vård- och omsorgsboende och ett produktionskök som levererar mat till kommunala verksamheter.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Utbildad förskollärare till föräldrakooperativet Björnligan
Föräldrakooperativet Björnligan
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Vikarie i Lerums förskola och grundskola
StudentConsulting
Är du intresserad av att jobba med barn och ungdomar? Kanske är du ute efter att få en bra merit på CV:t eller kanske till och med knyta relation med framtida arbetsplats genom ett deltidsjobb inom skolans värld? StudentConsulting arbetar tillsammans med Lerum kommuns kommunala förskolor samt grund- och särskolor. Att arbeta i skolor i Lerums kommun innebär att du kommer ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Vi söker dig som vill jobba i förskola och/eller skola.
StudentConsulting
Vill du ha ett jobb där du som person kan utvecklas samtidigt som du bidrar till barn och ungdomars lärande? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi Dig som vill jobba som vikarie i Bodens kommun. Vi erbjuder tjänster inom förskola, grundskola och gymnasieskola. Vi erbjuder olika anställningsformer så som extra, deltid och heltid. Arbetstiderna är främst förlagda under dagtid. Inom förskolan finns det även möjlighet att jobba obekväma arbetstider så som kväll, natt och helg. Din profil Har du utbildning eller tidigare erfarenhet från förskola och skola?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Lärare åk 1-3 Ytterbyskolan
Täby kommun
Ytterbyskolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan ligger centralt i Roslags Näsby, med närhet till Täby centrum och naturområden. Vi söker en lärare till vårt lågstadium. Arbetsuppgifter är undervisning i huvudsak Ma, Sv, No, Tk och Bd i årskurs 2 tillsammans med kollegor i arbetslag 1-3.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Gruppträningsinstruktörer till Nordic Wellness Svedala och Ystad
Nordic Wellness
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 190 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vill du ha världens roligaste extrajobb och tillhöra team Nordic Wellness? Nu letar vi efter entusiasmerande och glädjespridande personer som gillar att undervisa barn.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 29-03-2019