Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare i Idrott och Hälsa
Internationella Engelska Skolan Eskilstuna
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Maskiningenjör till MAN Energy Solutions
Academic Work
Är du intresserad av teknik och är utbildad högskoleingenjör? Drivs du av att arbeta i projekt och ha en kommunikativ roll? Vill du få in en fot på ett globalt företag med stora interna utvecklingsmöjligheter? Då kan vi ha den perfekta tjänsten för dig! Läs mer och ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Maskiningenjör till MAN Energy Solutions. MAN Energy Solutions är en världsledande leverantör av stora motorer och system för fartyg och kraftverk samt en ledande leverantör av turbomaskiner.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Förskollärare 100 %
Perstorps kommun
Vill Du arbeta på en plats med optimism, där man satsar och har framåtanda? Där saker och ting händer och där Du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Perstorps kommun något för Dig. Perstorps kommun ligger centralt i norra Skåne och omsluts av en underbar natur som är så påtaglig att Du femhundra meter från stationen befinner Dig i skogsbrynet vid en vacker sjö. Ändå är omvärlden inte långt borta. Du når Malmöregionen på en dryg timme med bil eller tåg, Göteborg på drygt två timmar. Helsingborg och Helsingör ligger inom 40 minuter.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Elevstödjare
Erlaskolan Södra
Lärande behövs mer än någonsin. Vi bestämde oss tidigt för att skapa en stilbildande skola som tar vara på allt det positiva som möjliggörs av ny kunskap och ny teknik. En skola med ambitionen att varje individ ska få chansen att frigöra sin potential och leva välmående i informationssamhället. Vi tror på kraften i att kombinera pedagogik, partnerskap och digitalisering. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker fler engagerade medarbetare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Idrottslärare
Landskrona stad, Utbildningsförvaltningen
Välkommen att arbeta i Landskrona stad på Pilängskolan som idrottslärare. Pilängskolan har verksamhet ifrån förskoleklass till skolår 6 och med ett betydelsefullt fritidshem. Skolan har stora utmaningar som driver oss till ständig utveckling, både i tanke och i handling. Hos oss har vi elever med skiftande bakgrund och med rötter ifrån olika delar av världen. De flesta av våra elever bor tillsammans med sina familjer i närheten av skolan, på Karlslundsområdet! området är inne i en spännande utvecklingsprocess både när det gäller bostäder och utveckling av närmiljön.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018

Elevassistent till elev i årskurs 7 till Önnerödsskolan i Landvetter
Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Önnerödsskolan ligger naturskönt och är samtidigt lättillgänglig, 20 min med direktbuss (Röd Express) från centrala Göteborg.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Trä- och metallslöjdslärare till Sjöviksskolan
Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Sjöviksskolan startades HT 14 och är idag en F- 4 skola men ska slutligen bli en F- 9 skola. Skolan är idag belägen i temporära paviljonger i Årstadal i väntan på att vårt nya skolhus ska bli färdigt. Det nya skolhuset står färdigt till läsåret 19/20 och ligger i nära anslutning till Årstabergs pendelstation. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en trä- och metallslöjdslärare som kan växa tillsammans med oss.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Lärare i modersmål finska
Borås Stad, Centrum för flerspråkigt lärande
Grundskoleförvaltningen Välkommen till en stad som sjuder av liv och en landsbygd som inbjuder till strövtåg och aktiviteter. Vi har ett variationsrikt kulturutbud, ett aktivt föreningsliv och satsar på att bygga bra lek- och aktivitetsplatser http://www.boras.com/sv/. Borås ligger endast 4 mil från Landvetters flygplats och 6 mil från Göteborg, som är den andra största staden i Sverige. Båda är lättillgängliga med kollektivtrafik. Borås ingår i Finskt förvaltningsområde vilket betyder vissa rättigheter till Borås finskspråkiga invånare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Lärare i förskola/Förskollärare Västerås
Förskolan Tuulas Troll AB
Förskollärare eller lärare för yngre ålder sökes Vi söker dig som: Har examen som förskolelärare eller lärare för yngre åldrar. Erfarenhet av arbete i förskola Sätter barnet i fokus och är glad, positiv, flexibel. Är engagerad och ser möjligheter. Kolla gärna hemsidan http://tuulastroll.se/ Om du är intresserad, hör av dig!
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist :

Yrkeslärare till VVS- och fastighetsprogrammet vid Lindholmens Tekniska Gy
Göteborgs stad., Utbildningsförvaltningen
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018