Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare i fiol till Kulturskolan
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi söker nu en vikarierande lärare i fiol! Arbetsuppgifter Du ingår i ett arbetslag med de andra stråklärarna och ni planerar tillsammans ämnets utveckling och gemensamma aktiviteter. Ni ansvarar också för stråkorkesterverksamheten.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Lärare i bleckblåsinstrument till Kulturskolan
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi söker nu en vikarierande lärare i bleckblås med trombon som huvudinstrument, med undervisning på trombon, tuba och trumpet. Arbetsuppgifter Du ingår i ett arbetslag med de andra blåslärarna och ni planerar tillsammans ämnets utveckling och gemensamma aktiviteter. Ni ansvarar också för blåsorkesterverksamheten.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Lärare i samhällskunskap, religionskunskap och svenska till Realgymnasiet
Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Nyköping
Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker engagerade medarbetare.  Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. Realgymnasiet i Nyköping startade hösten 2007. Här arbetar cirka 15 medarbetare. Cirka 70 elever studerar på skolan.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Lärare årskurs F-6 slöjd/textilslöjd på Byttorpskolan
Borås Stad
Lärare årskurs F-6 slöjd/textilslöjd på Byttorpskolan till Grundskoleförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-06-04. (Ref nr 24:2019:200) Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Arbetsplats: Byttorpskolan är en F-6 skola som strävar efter hög måluppfyllelse, engagerad personal och motiverade elever. Skolan har en varm och generös atmosfär. Här möts människor i olika åldrar och med olika bakgrund i en personlig miljö.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Lärare i Matematik, Fysik och Teknik till Thoren Innovation School
Thoren Innovation school, Stockholm
MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta, ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder. ThorenGruppen driver 27 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter. Thoren Innovation School (TIS) är innovationsgymnasiet inom ThorenGruppen. Hos oss hittar du framtidens idéutvecklare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Lärare i samällskunskap och religion
Stockholms Stad, Thorildsplans gymnasium
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Thorildsplans gymnasium är en modern skola med attraktiva utbildningar, engagerade elever och kompetent personal. På Thorildsplans gymnasium känner eleverna sig trygga och får det stöd och den uppbackning de behöver.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Lärare i specialidrott orientering till Celsiusskolan
Uppsala kommun
Celsiusskolan Har du elitbakgrund inom orientering? Vill du undervisa i specialidrott orientering? Välkommen med din ansökan! Celsiusskolan är en kommunal gymnasieskola med cirka 1000 elever. Vi tillhandahåller utbildningar på de nationella programmen för samhällsvetenskap, naturvetenskap, ekonomi och handel. Vi erbjuder också SPRINT, språkintroduktion för nyanlända. Hos oss kan eleverna kombinera idrottsliga satsningar på elitnivå med studier. Skolans utvecklingsarbete sker i arbets- och ämneslag och vi har ett väl fungerande elevhälsoteam som samverkar med arbetslagen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Gymnasielärare Samhällsvetenskapliga ämnen (vik)
Motala kommun, Enhet Platengymnasiet
Hos oss på Motala kommun har ett bra yrkesliv två sidor - ett spännande jobb, där du kan utvecklas och påverka men också bra livskvalité och en rik fritid. Att välja Motala kommun är att välja en arbetsplats där kompetens, kreativitet och engagemang tas tillvara på bästa sätt. Våra kärnvärden, öppen, stolt och nyskapande sammanfattar hur vi arbetar tillsammans och hur vi möter vår omvärld. Platengymnasiet erbjuder fem nationella program; Ekonomiprogrammet, Humanistiska programmet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Tingsryds kommun söker lärare i Svenska och Engelska
Tingsryds kommun, Bildningsförvaltningen
Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb. Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Matematik och naturkunskapslärare till Törnströmska gymnasiet
Karlskrona kommun
Matematik och naturkunskapslärare till Törnströmska gymnasiet     11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss.     Mer information på: Jobba i skolan.se     Törnströmska gymnasiet är en av Karlskronas fem kommunala ungdomsgymnasieskolor. Skolan ligger i centrala Karlskrona, har ca 70 anställda och närmare 500 elever vid sju nationella gymnasieprogram. Törnströmska gymnasiet har ett modernt och inspirerande arbetsklimat.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019