Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Administrativ koordinator på folkhögskolan
Folkhögskoleförvaltningen, Fristads folkhögskola
Västra Götalandsregion är huvudman för sex folkhögskolor, Billströmska, Dalsland, Fristad, Grebbestad, Göteborg och Vara. Vi bedriver utbildning och folkbildning genom att deltagare kan läsa allmän kurs för att få behörigheter till högre studier eller profilkurs där de kan fördjupa sig i ett specialområde. Det finns ett trettiotal längre kurser att välja mellan. Deltagare väljer själv hur och vad de vill studera. På flertalet av våra skolor driver vi också olika projekt för bland annat människor som står utanför arbetsmarknaden.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lärare matematik i kombination med biologi/kemi
Uppsala kommun
Sprintgymnasiet Sprintgymnasiet har erfarna och behöriga lärare som jobbar nära och tillsammans med eleverna. Här finns en väl fungerande elevhälsa med specialpedagog, kurator, skolsköterska och studie- och yrkesvägledare. Som språkstöd till eleven erbjuder vi elevstödjare och studiehandledare på olika modersmål. Vill du bli en i vårt team? Då vill vi att du läser vidare! Sprintgymnasiet ansvarar för undervisning av cirka 300 elever på språkintroduktionsprogrammet. Eleverna läser grundskoleämnen och i vissa fall kurser på gymnasienivå.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 18-06-2018

Gymnasielärare, Barn- och fritidsprogrammet, Vuxenutbildning
Strängnäs kommun, Vuxenutbildning
Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Vi är en attraktiv tillväxtkommun med 35 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Musiklärare till LBS Nyköping
LBS - Kreativa Gymnasiet
LBS – Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS – Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-07-2018

Gymnasielärare i svenska till Rudbeckianska gymnasiet
Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Välkommen till Rudbeckianska gymnasiet! Till hösten söker vi en ny kollega som kan undervisa våra elever i svenska och annat ämne. Är det du? Rudbeckianska gymnasiet har varit i centrum för lärande sedan 1623. Vi är Sveriges första gymnasium och grundades för nästan 400 år sedan av biskop Johannes Rudbeckius. Vår historia står sida vid sida med moderna undervisningsmetoder och ett aktivt idrotts- och kulturliv. Vi tror att traditioner och gemensamma aktiviteter skapar trivsel och att denna trivsel skapar goda studieresultat.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lärare på gymnasiesärskola Östra gymnasiet
Huddinge kommun
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I alla våra förskolor och skolor pågår ett arbete med en gemensam pedagogisk plattform. Barn och elever ska mötas av samma syn på pedagogiskt ledarskap och lärande, oavsett hur gamla de är eller var i kommunen de bor.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 05-06-2018

Lärare i historia och samhällskunskap
Gymnasieförvaltningen, Mora gymnasium
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi söker en lärare i historia och samhällskunskap. Du kommer att ingå i ett programarbetslag på något av våra  program.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

Gymnasielärare i matematik och annat ämne
Jönköpings kommun
Sanda Utbildningscentrum Vill du bli vår nya lärare på barn- och fritidsprogrammet på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola? Vilka är vi? Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Gymnasielärare i kemi och annat ämne till Tullängsgymnasiet
Örebro Kommun
Nu söker vi en lärare i kemi, miljö- och energikunskap och ev ytterligare ett ämne till Teknikprogrammets inriktning Samhällsbyggande. Om tjänsten Du kommer att fungera som lärare i kursen Kemi,  Miljö- och energikunskap och vara undervisande lärare i olika projekt på inriktning Samhällsbyggnad på Teknikprogrammet.  Det pedagogiska arbetet handlar mycket om att arbeta i projektform vilket ställer stora krav på socialt samspel, samarbetsförmåga, flexibilitet samt förståelse för olikheter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lärare till Nobelgymnasiet
Karlstads kommun, Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss. Nobelgymnasiet i Karlstad är Värmlands största yrkesskola med 1000 elever fördelade på 6 nationella program och introduktionsprogram.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018