Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare till JENSEN educations vikariepool Stockholm
JENSEN education
Vill du arbeta extra som lärare och få erfarenhet från ett företag med höga ambitioner och som stärvar efter att ligga i framkanten inom skolväsendet? Nu har du möjlighet att bli en del av vår vikariepool i Stockholm! Är du intresserad av att arbeta på komvux/sfi, gymnasiet, grundskolan eller varför inte allihop? Genom att ansöka till Vikariepoolen Stockholm har du möjlighet att får erfarenhet av ett eller flera av våra verksamhetsområden.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Vikariat i engelska för VT 2019 på Thoren Innovation School
Thoren Innovation school
MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta, ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 1 800 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder. ThorenGruppen driver 27 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter. Thoren Innovation School (TIS) är innovationsgymnasiet inom ThorenGruppen. Hos oss hittar du framtidens idéutvecklare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Gymnasielärare Medieproduktion och webbutveckling
Järfälla kommun, Järfälla Gymnasium
Järfälla gymnasium ligger i Jakobsberg och erbjuder studieplatser till ca 1 200 elever. Skolan har ett brett programutbud med såväl studie- som yrkesförberedande program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola. ARBETSUPPGIFTER Teknikprogrammet vid Järfälla gymnasium är under utveckling. Efter att under flera år ha erbjudit och inspirerat elever vid landets kanske bästa robotutbildning på gymnasienivå börjar vi tänka nytt. Vi står inför flera utmaningar, inte minst att TE-programmet kommer att flytta till nybyggda lokaler i Barkarby inom några år.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018

Lärare i svenska och/eller spanska, gymnasiet
Grillska Gymnasiet Stockholm
Stadsmissionens Skolstiftelse är en idéburen organisation utan vinstutdelning som utbildar unga och vuxna i Mälardalen. I stiftelsen finns fem skolformer – Grillska Gymnasiet och Grillska gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi samt yrkeshögskola. Med totalt 2600 studerande är stiftelsen Sveriges största fristående, idéburna skolorganisation. www.stadsmissionen.se/skola Grillska Gymnasiet i Stockholm ligger i trivsamma lokaler i Liljeholmen.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

LÄRARE i trä- och metallslöjd
Eslövs Montessorifriskola
LÄRARE i trä- och metallslöjd sökes till Eslövs Montessorifriskola Arbetsgivare: Eslövs Montessorifriskola Arbetsort: Eslöv Vi söker Dig som är examinerad lärare i trä- och metallslöjd. Du kommer att arbeta med våra elever i åk 3-6 en dag i veckan. Antalet elever per grupp är max 12 och slöjdsalen ligger i Sallerupsskolan i Eslöv. Tillträde: vårterminen 2019 med start 7 januari. Varaktighet: Tillsvidareanställning Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidareanställning ca 15%.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist :

Lärare till NTI Vetenskapsgymnasiet i Gävle
NTI-gymnasiet
NTI Gymnasiet har målsättningen att bli Sveriges ledande gymnasieskolor inom tech, science och IT. Med våra 26 skolor utbildar vi elever för att de ska kunna leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Vår förståelse för teknikens roll i framtiden är vad som förenar och driver oss, och vad NTI Gymnasiet vill uppmuntra hos våra elever, oavsett vad de väljer att göra i framtiden. NTI Gymnasiet är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildare. NTI Vetenskapsgymnasiet slog hösten 2018 upp sina portar i Gävle!
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Lärare, Falkenbergs gymnasieskola
Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Gymnasielärare i ekonomiska kurser
Fria Läroverken i Sverige AB
Fria Läroverken driver gymnasieskolor i Kalmar, Karlshamn, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping samt Ystad. Vi vill vara Sveriges bästa gymnasieskola för att kombinera ambitiösa studier med idrott. Inom koncernen finns även Kronoberg grundskola i Växjö samt en resursskola i Norrköping, KF utbildning. Hösten 2017 startade vi vår första grundskola med internationell inriktning i Norrköping, Nordic International School och från hösten 2018 finns vi även i Karlstad.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Gymnasielärare i tyska och annat ämne
Ljungby kommun, Sunnerbogymnasiet
I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt. I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med? Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Sunnerbogymnasiet är Ljungbys kommunala gymnasieskola med ca 880 gymnasielever och ca 100 lärare, skolan bedriver även vuxenutbildning och SFI med ytterligare ca 500 elever.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Lärare i bild, Kulturskolan
Svedala kommun
Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Mod, engagemang och hållbarhet är värdeord som präglar vår vardag. Vi söker nu en lärare till Kulturskolan som vill vara med i Svedalas arbete för att alla ska lyckas. Uppdrag Kulturskolan i Svedala kommun erbjuder musik, dans och bild. Utbildade lärare ansvarar för undervisningen. Nyckelord i Kulturskolans verksamhet är lust, inspiration och skapande.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 05-01-2019