Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Gymnasielärare i matematik och valfritt annat ämne
Nynäshamns kommun
Lära för livet. Livet är att lära mera. Är du vår nya pedagogiska talang som vill bidra till våra elevers kunskaper och nyfikenhet inom matematik och annat ämne? Då vill vi att du söker jobbet hos oss. Välkommen! I Nynäshamns kommun jobbar vi utifrån forskning. För att kunna ge alla elever de bästa förutsättningarna att utvecklas har vi satsat stort på det kollegiala lärandet. Vi är nyfikna och delar kontinuerligt kunskaper och erfarenheter med varandra. Vår storlek underlättar samarbeten mellan andra pedagoger och ledningen, vilket stärker dina möjligheter att göra det bästa för eleverna.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

KLARA gymnasium söker Göteborgs bästa juridiklärare
KLARA Teoretiska Gymnasium
Det första KLARA-gymnasiet startade år 2001 och alltsedan starten har vår vision varit individens ökade möjligheter. På Klara Teoretiska Gymnasium tror vi på en naturlig nyfikenhet, för världen och det globala samhället och att detta är nyckeln till lärande. Vad händer där ute i världen? Nyfikenheten på vad som ska hända är en drivkraft till att lära sig mer. En drivkraft som vi ska väcka, uppmuntra och utveckla hos samtliga elever som i framtiden söker sig till Klara.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

Vikarie till gymnasieskolor i Göteborg
Pedagogpoolen
Pedagogpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag. Sedan 2001 hyr vi ut väl förberedda och engagerade lärarvikarier till förskola och skola samt rekryterar kompetenta lärare och skolledare.Nu söker vi engagerade vikarier för arbete inom grundskola och gymnasium i Göteborgsregionen. Du bestämmer själv när och hur mycket du vill jobba. Din insats gör skillnad!Vi söker dig som har en positiv attityd, är en god förebild och en tydlig ledare. Du är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa på dina vikarieuppdrag.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Lärare i matematik och NO till S:t Eskils gymnasium
Eskilstuna kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
S:t Eskils gymnasium är en skola med mycket karaktär och stolta traditioner. Vi är en modern skola med många spännande utbildningar och internationellt arbete. Skolan ligger mitt i centrala Eskilstuna med bara någon minuts promenad från buss- och tågstation. Vår gymnasieskola är en lagom stor skola med cirka 920 elever, som undervisas och vistas i våra sju olika hus. Husen skapar en känsla av en mindre gymnasieskola, men med den stora skolans alla fördelar!
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Lärare i IDROTT till LBS - Kreativa Gymnasiet
LBS - Kreativa Gymnasiet
LBS – Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS – Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Läs gärna mer på www.lbs.se eller www.academedia.se. LBS – Kreativa gymnasiet i Borås erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 15-09-2019

Eductus söker gymnasielärare i engelska för kurser på distans och flex
Eductus
Sedan starten 1991 har vi utvecklats till ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har ca 500 medarbetare på ett 50 orter runt om i Sverige. Vi erbjuder målinriktade utbildningar som leder till jobb. Eductus är ett bolag med en levande värdegrund, vi är stolta över den och lever efter den - varje dag.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

Lärare i Svenska, Sva och Historia
Thoren Innovation school, Uddevalla
Nu kan du bli en del av Thoren Innovation School, Innovationsgymnasiet som förbereder eleverna för framtidens yrken. Vi vill inte bara hänga med i utvecklingen – vi vill forma den, tillsammans med Sveriges mest innovativa lärare. Thoren Innovation School (TIS) är en del av ThorenGruppen, ett utvecklingsföretag med 31 gymnasieskolor runtom i Sverige.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Lärare i naturkunskap och biologi
Värmdö kommun
Till Värmdö gymnasium vid Gullmarsplan söker vi Lärare i naturkunskap & biologi Värmdö gymnasium, som är en av Stockholms mest attraktiva gymnasieskolor, ligger centralt vid Gullmarsplan i Stockholm. Skolan har ca 1200 elever fördelade på fem högskoleförberedande program: EK, ES, NA, SA och TE. Värmdö kommun är huvudman men våra elever kommer från hela Storstockholm. Verksamheten fokuserar på kunskap och präglas av engagemang, kreativitet och bildning. Alla lärare på skolan är legitimerade. Centralt i skolan finns vårt fina bibliotek.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Lärare i Latin till Katerdralskolan
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 27-07-2019

Lärare i SVE/SVA på gymnasial nivå gärna i kombination med annat ämne
Trelleborgs kommun,
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 04-09-2019