Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Magelungens grundskola Södermalm söker lärare i NO åk 7-9
Magelungen Utveckling AB
Då en av våra lärare gått vidare mot nya utmaningar söker vi en lärare med behörighet i NO och teknik och ett intresse av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Erfarenhet av att ha jobbat med denna elevgrupp ser vi som meriterande. Tjänstens omfattning är ca 30-50% och kommer vara förlagd på Södermalm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att undervisa elever i åk 7-9 i ämnena kemi, biologi, fysik och, teknik. Magelungens grundskola på Södermalm finns på Björngårdsgatan 21. På skolan finns två typer av verksamhet.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Musiklärare F-3 till Hagaskolan i Kungsör
Kungsörs kommun
Vill du vara med och ge våra yngsta elever en inblick i musikens magiska värld? Vi har på båda skolorna alldeles nya fullt utrustade lokaler med stora möjligheter till att genomföra shower och musikaler. I Kungsörs kommun arbetar våra pedagoger med stort engagemang för skolutveckling. Pedagogerna uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt. Vi har ett syfte när vi planerar organisation och utvecklingsarbeten på våra skolor.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Mellanstadielärare till Bäckseda skola
Vetlanda kommun
Bäckseda skola är en F-6 skola med 290 elever och ett tiotal nationaliteter. Elever och personal med olika ursprung och religion arbetar sida vid sida. Vi tror att det är en av faktorerna som gör Bäckseda skola till en bra arbetsplats, för både barn och vuxna. En plats där vi är toleranta, goda konfliktlösare och bra på att samarbeta. Där vi utbildar framtidens medborgare helt enkelt. Bli en av 2 900 medarbetare i Vetlanda kommun. Tillsammans gör vi skillnad för andra människor, varje dag. Vår kommun växer, både företag och invånare ökar i antal.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Grundskollärare åk 4-6 till Gemöskolan
Älmhults kommun
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Gemöskolan är en tvåparallellig skola där du jobbar i årskurslag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Lärare svenska och engelska i åk 7-9
Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22800 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se/ Ekeby- och Vallaskolan 7-9 ligger i centrala Sala intill stadsparken och Kristina kyrka. De senaste åren har vi arbetat med att lägga större fokus på utbildning/lärande och måluppfyllelse. Vi strävar hela tiden efter att förbättras samtidigt som vi stannar upp, tittar bakåt och ser den framgång vi når längs vägen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Klasslärare i åk 4 till Slagstaskolan
Eskilstuna kommun
Slagstaskolan är en F-6 skola med cirka 70 anställda och ungefär 530 elever. Skolan är belägen fem kilometer nordväst om Eskilstuna centrum på vägen mot Torshälla. Slagstaområdet är ett bostadsområde med blandad bebyggelse av flerfamiljshus, radhus och villor. Slagstaskolan arbetar åldershomogent och har 3 parallella klasser ända upp till årskurs 6. Vi har ett stort elevhälsoteam på skolan med speciallärare, specialpedagog, socialpedagog, skolsköterska, kurator och skolpsykolog. Skolan är idag utrustad med nybyggda fräscha lokaler, har en välutrustad skolgård och ligger nära naturen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Lärare Matematik
Västerviks kommun
Ellen Keyskolan I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag. Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Lärare till Pettersbergsskolan
Västerås kommun
Vi letar efter en ny kollega till de lägre åren på Pettersbergsskolan! Är du den vi letar efter? Pettersbergsskolan är en grundskola med barn från förskoleklass till år 9. Vi har idag omkring 560 elever och ca 80 medarbetare och är en skola som är två- till treparallellig. Vi har även flera förberedelseklasser/grupper och ett fritidshem med två avdelningar. Vår skola är en bra väg in i framtiden. Hela skolorganisationen arbetar för att hjälpa till och bidra med lösningar så att våra elever får ett bra bemötande och goda förutsättningar för ett gott framtida liv.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Lärare till Kullaviksskolan 4-6 i Kungsbacka
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Är du en lärare som är mån om framtiden? Drivs du av samarbete och vågar tänka nytt? Vill du bli en ledstjärna tillsammans med oss? Forskning visar att lärarens förmåga att inspirera och lära ut är helt avgörande för elevernas motivation och utveckling. Om Kullaviksskolan Kullaviksskolan ligger längst norrut i Kungsbacka kommun och tillhör pedagogiskt område Norr.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 01-10-2019

Lärare åk 5 till Kviingeskolan
Östra Göinge kommun
Östra Göinge kommun med ca 15 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner, där visionen om att alla invånare ska känna stolthet över sin plats ständigt gör sig påmind. Kviingeskolan är en liten och härlig F-6 skola som är belägen centralt i Hanaskogs by.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 15-10-2019