Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Slöjdlärare i trä/metall åk 3-6 till nybyggda Prästamosseskolan
Skurups kommun, Prästamosseskolan
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Lärare i Svenska åk 7-9
Internationella Engelska skolan Eskilstuna
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Lärare F-3
Västerviks kommun
Ankarsrums skola I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag. Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor?
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Ambitiös och energifylld lärare mot Åk 1
Utbildningsförvaltningen, Grundskolan, Ribbybergsskolan
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.  Beskrivning av verksamheten Ribbybergsskolan är en F-6 skola med ca 500 elever. Skolan är belägen nära centrum i Västerhaninge med närhet till pendeltåg och bussar. Vår vision är att alla barn är allas ansvar.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Välkommen lärare i franska
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Hos oss får du en omtänksam arbetsgivare, ett stimulerande uppdrag, en coachande chef och en tillsvidareanställning (ferie) på deltid. Om du har fler ämnesbehörigheter kan sysselsättningsgraden utökas, med hänsyn till verksamhetens behov. Allt vi gör på Kollaskolan ska präglas av vår tro på eleven, utgå från ett styrkefokus och det ska synas genom kreativitet, arbetsglädje, och nyfikenhet.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Lärare för yngre åldrar, särskild undervisningsgrupp
Botkyrka kommun, Karsby International School
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Karsby International School söker en engagerad och utbildad grundskollärare för vår särskilda undervisningsgrupp. Karsby International School är en kommunal grundskola (F-9) i Norsborg med härliga elever som behöver Sveriges bästa lärare.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Modersmålslärare i finska
Motala kommun, Enhet Intro-enheten Bryggan
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Rektor till Åvestadal åk 7 -9
Avesta kommun, Bildningsförvaltningen
Det är något speciellt med Avesta! Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med? Åvestadalskolan är en 7 - 9 skola med 5 parallellklasser i varje årskurs. Tidigare har även F - 6 ingått i rektorsområdet.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Rektor Markusskolan
Avesta kommun, Bildningsförvaltningen
Det är något speciellt med Avesta! Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med? Markusskolan är en F-6 skola mitt i Avesta, mitt i världen, där elever från många kulturer möts.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Spansklärare till Vittra Röda Stan
Vittra
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 7600 barn och elever och har cirka 900 medarbetare. Vår undervisning utgår ifrån en helhetssyn på elevens utveckling med tydliga mål inom kunskap, lärande och personlig utveckling.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019