Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Klasslärare åk 5 Sigfridsborgsskolan Älta
Nacka kommun, Välfärd skola
Nackas kommunala skolor når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium. Nu har du möjligheten att bli en av oss på Sigfridsborgs skolenhet! Här har vi lyxen att jobba med härliga barn/elever och kompetenta kollegor. Sigfridsborgs skolenhet består av tre förskolor och grundskola F-6 i natursköna Älta.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Viksjöskolan söker bildlärare åk 6-9
Järfälla kommun, Viksjöskolan
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Viksjöskolan är en kommunal 6 – 9 skola med ca 750 elever. På vår skola finns goda resurser som t ex speciallärare, specialpedagog, socialpedagoger, skolpsykolog, kurator, skolsköterska, studie och yrkesvägledare, IT-pedagog och IT-tekniker. Som nyanställd på Viksjöskolan får du en mentor under ditt första läsår.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Lärare Myggenäs skola
Tjörns kommun, Myggenäs skola
Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts. Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur. På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv. ”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 10-09-2018

Modersmålslärare i armeniska/ryska till Modersmålsenheten
Trollhättans Stad
Beskrivning Modersmålsenheten är en stadsövergripande verksamhet organiserad under Elevstöd och modersmål. Vi är ca 50 modersmålslärare och undervisar drygt 2000 elever i grundskolan och drygt 400 barn i modersmålsstöd i förskolan på 29 olika språk. Modersmålsenheten i Trollhättan söker lärare i armeniska med goda kunskaper i ryska. Arbetsuppgifter Arbetet består av modersmålsundervisning utifrån kursplanerna. Det kan också förekomma studiehandledning i tjänsten utifrån behov ute på skolorna.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Lärare grundskolans tidigare år, Bockstensskolan
Varbergs kommun, Bockstensskolan
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 60 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Lärare i svenska som andraspråk åk F-6
Stockholms Stad
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Vår fina skola växer så det knakar. Vi utbildar cirka 700 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi har även en introduktionsgrupp som arbetar intensivt med nybörjarsvenska i årskurs 7-9. Vi har en liten grundsärskola som samarbetar med grundskolan. Vi har många roliga arbetssätt på gång inom t.ex.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018

Lärare i Engelska
Stockholms Stad
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Knutbyskolan är en F-6 skola med fritidshem, fritidsklubb och skolgårdsverksamhet. Vi undervisar genrepedagogiskt, undervisningsmetoden innebär att läraren med hjälp av kunskaper i lingvistik stöttar eleverna att erövra ämnesspråket i skolans alla olika ämnen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Lärare i matematik och NO
Karlsborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Karlsborgs kommun med sina snart 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Lärare spanska åk 6-9, Rutsborgskolan i Bjärred
Lomma kommun, Område Bjärred Norra
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 24 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Allt arbete bedrivs med Lommaborna i fokus. Vår värdegrund utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Genom att leva värdegrunden har vi goda förutsättningar att känna glädje och engagemang för vårt arbete och kommunens invånare. Rutsborgskolan har cirka 450 elever i åk F-9 och våra lokaler är delvis nybyggda och i övrigt uppfräschade.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Hofgårdsskolan söker NO/Ma-lärare
Sävsjö kommun, Barn- & utbildningsförvaltningen
Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö. En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland. Rik på upplevelser, kultur och natur. Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter. Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö! Hofgårdsskolan är en 7-9 skola belägen i Sävsjö tätort. På skolan är det c:a 300 elever och vi är ungefär 50 personer som arbetar här. Skolan har fyra klasser i varje årskurs och upptagningsområdet för skolan är Sävsjö och Vrigstad samt tillhörande landsbygd.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018