Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fågelforsskolan söker lärare i trä- och metallslöjd
Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet. Som medarbetare i Vaggeryds kommun spelar du en viktig roll i kommunens utveckling, här finns plats för dig som vill göra skillnad. Fågelforsskolan 7-9 är en skola med cirka 240 härliga elever med tre klasser i varje årskurs.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Textilslöjd- och spanskalärare till Söderhamns kommun
Söderhamns kommun
Stentägtskolan Vi söker en legitimerad textilslöjd- och spanskalärare till Stentägtskolan Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens uppdrag. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i samverkan med arbetskamrater.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Grundskollärare SvA/Speciallärare
Barn- och utbildningsförvaltningen, Västerskolan
Vad erbjuder vi? Hos oss på Västerskolan får du möjligheten att arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor. Vi har höga förväntningar på våra elever som har en aktiv och medveten roll i sin egen kunskapsutveckling för att kunna utvecklas utifrån sina förutsättningar och mål. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i svenska som andraspråk. En del av tjänsten är ett specialläraruppdrag med stödundervisning. Du ansvarar för planering, utvärdering och dokumentation samt övriga uppgifter som ingår i läraryrket.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Lärare 4-6 till Tallbodaskolorna.
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Lärare i förberedelseklass på Paulinska skolan i Strängnäs
Strängnäs kommun, Paulinska skolan
Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 36 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Musik- och bildlärare till Söderhamns kommun
Söderhamns kommun
Stentägtskolan Vi söker en legitimerad musik- och bildlärare till Stentägtskolan med omfattning 50% Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en musik- och bildlärare till Stentägskolan. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens uppdrag. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i samverkan med arbetskamrater.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Vikariat lärare svenska åk 6-9 till Anders-Olofskolan, Hammarstrand
Ragunda kommun
Ragunda kommun är belägen i den östra delen av Jämtland - mellan hav och fjäll, mittemellan Östersund och Sundsvall. Landskapet är slående vackert med djupa dalar, höga berg och öppna landskap. Vildhussens verk med Döda fallet samt den thailändska paviljongen i Utanede är några av våra kända turistattraktioner. I kommunen bor ungefär 5 500 personer, koncentrerade kring tre tätorter. Avståndet till beslutsfattare och samhällsservice är kort och köer drabbar oss sällan. Kommunen är själv en av de största arbetsgivarna med ca 500 arbetstillfällen.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Lärare i Sv/So Härryda
Lärarpartner
Din profil Vi tror även att du som söker jobbet: - är bra på att förhålla sig till nya situationer - brinner för Sv/So samt att utbilda barn och ungdom - är tydlig och strukturerad i klassrummet samtidigt som du är ödmjuk För att få jobba hos Lärarpartner måste du även kunna uppvisa, vid anställning, ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen: 2010:800. Dina arbetsuppgifter Du kommer att undervisa elever i Sv/so. När du arbetar som vikarie hos lärarpartner så ersätter du skolans ordinarie personal vid dess frånvaro.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 20-04-2020

Lärare i Hemkunskap Härryda
Lärarpartner
Din profil Vi tror även att du som söker jobbet: - är bra på att förhålla sig till nya situationer - brinner för hemkunskap samt att utbilda barn och ungdom - är tydlig och strukturerad i klassrummet samtidigt som du är ödmjuk För att få jobba hos Lärarpartner måste du även kunna uppvisa, vid anställning, ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen: 2010:800. Dina arbetsuppgifter Du kommer att undervisa elever i hemkunskap. När du arbetar som vikarie hos lärarpartner så ersätter du skolans ordinarie personal vid dess frånvaro.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 17-01-2020

Grundlärare F-3, Bolidenskolan
Skellefteå kommun, skolkontoret
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Bolidenskolan är en F-9 skola tre mil väster om Skellefteå. Skolan är nyrenoverad och har 248 elever F-6 och 146 elever 7-9. Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Här kan du läsa mer om Bolidenskolan. http://www.skelleftea.se/bolidenskolan Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019