Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fenestra Centrum söker lärare i MA, samt gärna NO eller annat ämne
Pysslingen Skolor
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Sommarjobb Kolloledare/Lärare i grundskolan år 4-6 sökes till Uddens kollo
UTEPEDAGOGIK SVERIGE AKTIEBOLAG
Din uppgift som kolloledare på Uddens kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 9-12 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär verksamhet dygnet runt för barnen och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med kollegorna och därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En stor del av verksamheten är att möta barnens behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Vikarie i Lerums förskola och grundskola
StudentConsulting
Är du intresserad av att jobba med barn och ungdomar? Kanske är du ute efter att få en bra merit på CV:t eller kanske till och med knyta relation med framtida arbetsplats genom ett deltidsjobb inom skolans värld? StudentConsulting arbetar tillsammans med Lerum kommuns kommunala förskolor samt grund- och särskolor. Att arbeta i skolor i Lerums kommun innebär att du kommer ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Lärare åk 1-3 Ytterbyskolan
Täby kommun
Ytterbyskolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan ligger centralt i Roslags Näsby, med närhet till Täby centrum och naturområden. Vi söker en lärare till vårt lågstadium. Arbetsuppgifter är undervisning i huvudsak Ma, Sv, No, Tk och Bd i årskurs 2 tillsammans med kollegor i arbetslag 1-3.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Matte NO lärare till Käppala skola
Lidingö stad
Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.  I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.  Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt. Käppala är en framgångsrik och fin F-9 skola mellan hav och himmel på sydöstra Lidingö med ca 600 underbara elever och 80 fantastiska kollegor.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Örbyskolan söker lärare i musik, åk 1-9
Stockholms Stad
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2019

Modersmålslärare i teckenspråk till Grundskolan
Nyköpings kommun - Division Barn, Utbildning & Kultur
I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 13-03-2019

Lärare till Finnbacksskolan
Lycksele Kommun
Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Lärare Eng/Sv Vifolkaskolan 7-9
Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Lärare matematik och biologi Bor skola
Värnamo kommun
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar förskola, grundskola, kulturskola, gymnasie, vux och särskola Tillsammans är vi ca 1300 anställda. Välkommen att söka tjänsten på Bor skola. Bor skola är en 7-9 skola med ca 200 elever. Skolan har stora ljusa lokaler och just nu gör man även om i utemiljön kring skolan.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019