Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fritidspedagog
Lerums kommun, Lekstorp
Lekstorpsskolan är en F-9-skola där all personal strävar efter att tillsammans med eleverna skapa en lärandemiljö där alla är välkomna och passar in. Skolan har två rektorer. En ansvarig för åk F-4 och en för åk 5-9. Vi söker en fritidspedagog till årskurs 3-4. Du som är utvecklingsbenägen och vill jobba i team, helt i linje med våra styrdokuments intentioner, kommer att känna Dig inspirerad och utmanad på Lekstorpsskolan. Det är i de olika arbetslagen vi tillsammans reflekterar, analyserar, utvärderar och planerar vår verksamhet.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

Lärare i fritidshem/fritidspedagog på Kvarndammskolan
Lessebo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Vi är en växande kommun med ca 8 800 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund. ARBETSUPPGIFTER Arbete som fritidspedagog/lärare i fritidshem på Kvarndammskolan i Hovmantorp.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

Mandaskolans fritidshem söker personal
Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Vill du göra skillnad och vara en förebild för barn och ungdomar? Hos oss på Mandaskolan på Bergnäset får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kompetenta härliga kollegor. Vi arbetar tillsammans över professionerna och är övertygade om att alla barn kan och vill utvecklas.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 03-11-2019

Vallbyskolan söker legitimerad fritidspedagog
Hallstahammars kommun, Vallbyskolan
Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vallbyskolan i Kolbäck är en liten F-3 skola med cirka 120 elever och drygt 20 pedagoger. Här möter du utbildad pedagogisk personal som sätter eleven i fokus. Vi söker nu en legitimerade fritidspedagog. Vi söker dig som vill vara med på elevernas resa mot att alla ska lyckas.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 15-11-2019

Lärare mot fritidshem Enehagens skola
Värnamo kommun
Värnamo kommun mitt i Småland är en tillväxtregion och har ett framgångsrikt näringsliv och en hög sysselsättning. Vi är utsedda till Årets kommun 2016 bland annat tack vare en strategisk satsning på bredbandsutbyggnad och delaktighet. Även goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med 34 400 invånare. Vår vision är: "Värnamo kommun, den mänskliga tillväxtkommunen - 40.000 invånare år 2035". Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 04-11-2019

Lärare fritidshem, 100%, Långavekaskolan
Falkenbergs kommun, Långavekaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 07-11-2019

Fritidspedagog, Rånnums skola
Vänersborgs kommun, Rånnums skola
Rånnums skola som ligger i centrum av Vargön har en fin utemiljö och nyrenoverade ljusa lokaler med musikskolan vägg i vägg. Det är en tvåparallellig skola med ca 280 elever från förskoleklass till år 6 och skolan har tre fritidshem. Här ges möjligheter att arbeta i lugn och ro och i nära kontakt med varandra. Personalen har en bred kompetens och ett utvecklat samarbete i arbetslag. All personal på skolan eftersträvar att eleverna ska mötas av höga förväntningar, att de ska känna gemenskap, trygghet och mötas av en tydlighet.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 05-11-2019

Lärare inriktning fritidshem till Ytterharnäs förskola
Gävle kommun, Solängen rektorsområde
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

Fritidslärare
Resursskolan Magneten
Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker engagerade medarbetare.  Magnetica Education AB är en del av Lärandegruppen i Sverige AB, en av Sveriges största friskolekoncerner.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 14-11-2019

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Duvboskolan
Sundbybergs stad
Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi. Här på Duvboskolan arbetar vi med ständiga förbättringar i vår iver att utveckla skolan och oss själva. Duvboskolan är en populär kommunal F-6 skola med cirka 330 elever. På skolan har vi ett lugnt och behagligt klimat med hög trivsel hos elever, vårdnadshavare och personal. Genom bland annat skolans relativa litenhet har vi ett gott och nära samarbete kollegor emellan. Skolan är organiserad i små självstyrande arbetslag som har i uppgift att samarbeta kring eleverna.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019