Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare till Pålsjö östra förskola
Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Verksamhetsområde 1
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. Pålsjö östra förskola är en av områdets fyra förskolor.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Förskollärare Ringstorps förskola
Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Verksamhetsområde 1
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Vi söker barnskötare till Förskolan Mariatorget
Pysslingen Förskolor
Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 30-03-2018

Förskollärare
Synteleje Förskola
Synteleje är en föräldrakooperativ förskola som ligger i Glemmingebro strax utanför Ystad. Förskolan är belägen i en villa i ett lugnt område mitt i byn.På grund av pensionsavgång söker vi nu en förskollärare. Vi jobbar i hemlik miljö med små barngrupper och hög personaltäthet. Nu söker vi dig som förskollärare med mycket driv som kan ta stort ansvar. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan göra det där lilla extra. Lugn och stabil och kunna se möjligheter i förändringar och i det vara lösningsfokuserad.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Förskolechef
STIFTELSEN NORDENS ARK
Förskolechef söks till Nordens Arks Djur- och skur förskola Nordens Ark är en ideell stiftelse som arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid. Vi bedriver naturvård, uppfödning, forskning och utbildning samt arbetar med att sprida kunskap om biologisk mångfald. Djurparken är öppen årets alla dagar och besöks årligen av ca 120 000 personer. Vår förskola, som är en privat friskola, ligger i den del av parken som vi kallar för Lantgården.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Förskollärare sökes till nybyggda Utforskarna
Pysslingen Förskolor
Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 17-04-2018

Förskollärare till förskolan Grengatan 21A i Vidingsjö
Linköpings kommun
Om Utbildningsförvaltningen Det är våra barn, unga och vuxna som bygger Linköping. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden. För att lyckas med detta behöver vi fler som vill utforma och driva nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar vi för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Här finns gott om utrymme att växa i din yrkesroll.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Förskollärare sökes till ny förskola i centrala Malmö
Malmö stad, N7
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Lindens förskola, tillsammans med förskolorna Boken och Rörsjön, bildar ett attraktivt förskoleområde som ligger i centrala Malmö. Under september 2018 flyttar vi till nybyggda lokaler vid Celsiusgatan och blir Malmös första miljömärkta förskola. Det blir en spännande nystart för oss i många avseenden.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

FÖRSKOLELÄRARE tillsvidareanställning 100 %
Lunds kommun, Förskolan Nyponbacken, Barn- och skolförvaltningen
Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vårt förhållningssätt, lyssna, lära, leda är ett bra verktyg för att utveckla kommunens verksamhet och stärka servicen till medborgarna. Nyponbackens förskola är ligger i ett naturskönt område i Södra Sandby som vi använder oss av i verksamheten.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018

Förskollärare Skansens förskola
Uddevalla kommun, Barn- och utbildning
Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän! Allt fler upptäcker Uddevalla som en attraktiv plats att bo och leva i. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Uddevalla har med sin placering vid hav, skog och fjäll en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Beskrivning Skansens förskola är centralt beläget i Uddevalla med närhet till bl. a. muséet, biblioteket och Skansberget - med härlig natur och utsikt över staden. Förskolan har ca.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018