Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare till Körfältets Grundsärskola
Östersunds kommun
Tillsvidareanställning på heltid, med tillträde augusti 2018. Körfältsskolan ligger i centrala Östersund. På skolans finns, förutom grundsärskola med ca 45 elever, också två avdelningar förskola och grundskola med ca 130 elever. Du kan läsa mer om oss på Östersunds kommuns hemsida. Arbetsuppgifter: Vi söker en förskollärare som, för närvarande, ska arbeta i en grupp med elever från förskoleklass till åk 3. Arbetet innebär ett mycket nära samarbete med övriga i arbetslaget, både under skol- och fritishemstid.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Förskollärare till förskolan Rinkabyholm
Kalmar kommun, Förskolan Rinkabyholm
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Nyponhusets förskola söker förskollärare
Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Nyponhusets förskola ligger i Johannishus och har tre av delningar 1-5 år. Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Förskollärare till Akalla förskolor
Stockholms stad
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi är öppna, vi är nytänkande och vi visar och skapar tillit. Det är vår gemensamma värdegrund i Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning som inspirerar både vardag och utvecklingsarbete hos oss. Stadsdelsområdet växer och utbyggnaden medför att vi de närmaste åren kontinuerligt öppnar nya förskolor. Rinkeby-Kista har en ung befolkning med bakgrund i många olika kulturer. Här finns utmaningar och möjligheter som kräver att vi ständigt utvecklar förskolans arbete.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Förskollärare, 100%
Strömsunds kommun
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Barn- och utbildnings förvaltningen söker förskollärare till område Strömsund. Vi söker nu dig som med din pedagogiska kunskap och erfarenhet vill bli en viktig del i det gemensamma arbetet att utveckla våra förskolor. I Strömsunds centralort har vi i nuläget sex förskolor.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Förskollärare till Malsta skola
Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 1
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. Lärandeförvaltningen söker nu en förskollärare till förskoleklass till Malsta skola. Malsta skola är en liten F-6 skola med cirka 80 elever och ligger idylliskt på landet drygt 10 km utanför Hudiksvall. På skolan jobbar 10 pedagoger.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Förskollärare, Åre
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Vi välkomnar dig som är legitimerad förskollärare, eller som har sökt legitimation som förskollärare, till Åre kommun och arbete på Totten och Skutans förskola som ligger i Åre by. Totten och Skutan Tottens förskola har tre avdelningar som är åldersindelade.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-08-2018

Förskollärare, Stråvalla förskola
Varbergs kommun, Team Norr
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 63 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Förskollärare till Hasselbackens förskola
Hudiksvalls kommun Förskoleenhet 8
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. Lärandeförvaltningen söker: Förskollärare till Hasselbacken förskola. Hasselbacken är en miljö och Quails certifieradförskola och ligger naturskönt i Sörforsa, cirka 7 km väster om Hudiksvall.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Förskollärare till Edsta förskola
Hudiksvalls kommun Förskoleenhet 8
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018