Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare Förskolan Uroxen
Lunds kommun, Förskolan Uroxen, Barn- och skolförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Skolområde Centrum Torn omfattar både förskolor och skolor.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Vi söker dig Förskollärare till Förskolan Måsen
Lunds kommun, Förskolan Måsen, Barn- och skolförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats. Vi söker vidare och hoppas att du vill bli vår nästa kollega på förskolan Måsen där barnens bästa är i centrum. Vill Du bli en del av att nystarta och bidra till denna utveckling bland våra yngsta barn på avdelning Gul eller på avdelning Grön med förskolans äldsta barn ska du söka denna tjänsten!
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Förskollärare i förskoleklass på Landamäreskolan
Göteborgs stad., Grundskoleförvaltningen
Göteborgs grundskoleförvaltning omfattar 141 kommunala skolor och 44 fristående skolor med ca 56 000 elever. Omsättningen är ca 7,2 mdkr. Förvaltningen har ca 8 000 medarbetare och chefer som gemensamt utvecklar och förvaltar verksamheten till framtidens skola. Grundskoleförvaltningen har tydligt fokus på att utveckla kultur, förhållningssätt samt styrning- och ledning, för att stödja och skapa bästa möjliga förutsättningar för rektorerna att leda den pedagogiska utvecklingen av skolan.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 26-12-2018

Nyfiken och engagerad förskollärare
Eslövs kommun, Väster förskolor
Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Rektorsområdet Väster består av en förskola som heter Ekebacken. Förskolan är nyöppnad och startade upp i slutet av augusti. Vi arbetar med mycket inspiration från Reggio Emilias filosofi där vi utgår från barnens intressen och erbjuder inspirerande lärmiljöer, både ute och inne, som är ständigt föränderliga. För oss är miljön den tredje pedagogen!
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Förskollärare sökes till Galjonens förskola i Västra hamnen
Malmö stad, N4
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Som medarbetare inom förskolan i Malmö stad får du utvecklas i din yrkesroll och erbjuds tydliga karriärmöjligheter. Vår vision är att skapa barnens bästa förskola, och idag är det hos oss många spännande initiativ, forskningsprojekt och idéer tar fart.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Förskollärare till Rosendalsskolan
Uppsala kommun
Rosendalsskolan Vi söker dig som vill vara med oss och bygga upp en varierad undervisningspedagogik och fritidsverksamhet! Rosendalsskola är under uppbyggnad och växer med en årskurs varje läsår. I år består skolan av fritidshem, en förskoleklass och en årskurs 1. Vi är i dagsläget en liten enhet, men växer allteftersom.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018

Förskollärare
Jönköpings kommun
Anna Dalins fo Arbetsplatsbeskrivning Välkommen till Anna Dalins förskoleområde! Anna Dalins förskoleområde ligger i centrala Huskvarna, förskoleområdet består av Anna Dalins och Viktorias förskolor samt dygnet runt förskola - Törnrosa. Upptagningsområdet för Anna Dalins förskoleområde är i huvudsak Huskvarna centrum och söder. Ett spännande förskoleområde där många kulturer möts och språket är en viktig del i det pedagogiskt arbete. Förskolorna är vacker belägna nära natur och vatten, fräscha lokaler med många möjligheter.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Förskollärare i förskoleklass till Linnéskolan
Hässleholms kommun
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus. Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, särskola och kulturskola. Vi arbetar gemensamt för en lärmiljö där barn, elever och personal lyckas.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Barnskötare till Hagabergsgårdens förskola
Sundbybergs stad
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Här på Hagabergsgårdens förskola arbetar vi åldershomogent vilket innebär att vi strävar efter att pedagogerna följer en barngrupp från att barnen skolas in tills att de avslutar sin tid på förskolan. Förskolan består av fem avdelningar varav en är en utegrupp då barnen fyller fyra år.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Utbildningsvikarier till förskolan i Luleå Kommun
Luleå kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsvikarier till förskolan i Luleå Kommun Är du pensionär eller student som vill ha möjlighet till extrajobb? Under 2019 genomförs en utbildningssatsning inom förskolan.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019