Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare till Nordstjärnan
Umeå kommun, Utbildning, Förskola, Nordstjärnan
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Nordstjärnan är ett unikt samverkanshus. Här finns förutom en kommunal förskola, ett vård- och omsorgsboende och ett produktionskök som levererar mat till kommunala verksamheter.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Utbildad förskollärare till föräldrakooperativet Björnligan
Föräldrakooperativet Björnligan
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Vi söker dig som vill jobba i förskola och/eller skola.
StudentConsulting
Vill du ha ett jobb där du som person kan utvecklas samtidigt som du bidrar till barn och ungdomars lärande? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi Dig som vill jobba som vikarie i Bodens kommun. Vi erbjuder tjänster inom förskola, grundskola och gymnasieskola. Vi erbjuder olika anställningsformer så som extra, deltid och heltid. Arbetstiderna är främst förlagda under dagtid. Inom förskolan finns det även möjlighet att jobba obekväma arbetstider så som kväll, natt och helg. Din profil Har du utbildning eller tidigare erfarenhet från förskola och skola?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

FÖRSKOLLÄRARE til förskolan Regnbågen
Hedemora kommun
Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas. Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Förskollärare till Körsbärets förskola, Förskoleområde 3 i Gislaved
Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Centrum, Gullvivans förskoleområde
Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra. Beskrivning Körsbärets förskola ligger nära skog och består av två avdelningar; Spindeln och Myran. Förskoleområdet består av Körsbärets förskola, Solskenets förskola och Linneans förskola. Vi erbjuder dig en organisation där mångfald och olikheter ses som en styrka.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Förskollärare/grundskollärare till förskoleklass
Markaryds kommun
Markaryds skola F-6 är en skola med ca 400 elever. Skolan byggdes 2014. Den ligger centralt med gångavstånd från tågstationen. Från skolan är det nära till både näringsliv, kultur och natur. Nu söker vi dig, som precis som vi, har ett stort engagemang och vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever.  Hur ser din arbetsdag ut? Ditt arbete genomförs i samarbete med ett arbetslag och där elevens dag ses som en helhet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Grundlärare inriktning fritidshem på Kerstingårdsskolan
Borås Stad
Grundlärare inriktning fritidshem på Kerstingårdsskolan till Grundskoleförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-03-14. (Ref nr 24:2019:59) Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Arbetsplats: Kerstinsgårdskolan i Dalsjöfors ligger i ett lugnt område med närhet till sim- och idrottshall. Det är en liten skola med ca 100 elever i årskurs F-3.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Förskollärare till Juringe Skolas integrerade förskola
Pysslingen Skolor
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Förskollärare och barnskötare till Östersunds Kommun
Östersunds kommun
I Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar cirka 1800 medarbetare inom verksamheterna förskola, öppen förskola, grundskola, grundsärskola, modersmål, elevhälsa, fritidshem, öppen fritidsverksamhet och fritidsgårdar. Förvaltningens idé är "en attraktiv och likvärdig förskola av högsta kvalitet". Som förskollärare eller barnskötare i Östersund arbetar du i en framåtdrivande verksamhet där du har stort inflytande på utvecklingsprocessen mot vår idé. Idén utgår från en helhetssyn på det kompetenta barnet och barns inflytande är synligt i våra lärmiljöer.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Förskollärare till Arealens förskola
Luleå kommun, Buf Verksamhet Förskola
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Arealens förskola ligger i Södra Sunderbyn i villaområdet Hammaren, nära skog och Luleå älven. I förskolans närhet finns busshållplatser med täta bussförbindelser. Vår förskola består av två åldersblandade avdelningar; Kotten och Plupp.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019