Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare med särskilt utvecklingsuppdrag till Eriksbergs förskola
Herrljunga kommun, Bildningsförvaltningen
Välkommen till Herrljunga kommun - hjärtat av Västra Götaland! Med våra goda pendlingsmöjligheter och vår tydliga och välkomnande VI-känsla är vi kommunen och arbetsgivaren för dig. Hos oss kommer du arbeta med att ge våra invånare en god service och bidra till att nå kommunens mål om långsiktig hållbarhet och att bli 10 000 invånare. Nu finns möjligheten att komma och arbeta hos oss på Eriksbergs förskola som är en del av Ytterby förskoleområde . Förskolan består av två avdelningar med barn 1-5 år och ligger i direkt anslutning till grundskola F-6.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

MA:s Idrottsförskola Piggelin
MA:s Barnkompani AB
Vi söker efter en förskollärare till hösten 2019! Vill du vara med och arbeta på en förskola där rörelse, glädje, engagemang, trygghet och lustfyllt lärande är nyckelord i den pedagogiska verksamheten. Gå in och läs mer på vår hemsida. MA:s Idrottsförskola Piggelin ligger på Hamre i Västerås. Ansökningarna behandlas löpande. Välkommen med din ansökan! För den här tjänsten behöver du ha förskollärarlegitimation. Känner du att du är en person med driv som gillar samspelet med barn, kollegor och föräldrar samt har ett brinnande intresse för barns rörelse- och idrottslek?
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Förskollärare till befintlig och nyöppnad förskola Nygårdsenheten
Borlänge kommun, Bildningssektorn/Förskolor-Grundskolor
Planeten och Kometens förskolor har tillsammans 12 avdelningar och ett väl etablerat samarbete där vi alla arbetar för samma sak -barnens bästa. Nu ska ytterligare en förskola bli en del i vårt team – Satelliten som öppnar i augusti -19. Våra värdeord är Delaktighet – Respekt – Tillit – Nyfikenhet och de genomsyrar verksamheten och pedagogernas förhållningssätt. Vi arbetar undersökande tillsammans med barnen och ett viktigt verktyg i det arbetet är vårt gemensamma tema.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Förskollärare till Fjällklockan - Norra Djurgårdsstaden
Stockholms stad
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Norra Djurgårdsstadens förskolor Förskolan Fjällklockan ligger i miljöstadsdelen Norra Djurgårdsstaden, vår profil är hållbarhet och miljö. Fjällklockan ligger i ett nybyggt hus (2015) med egen gård. Förskolan har fem avdelningar fördelade på två plan.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Förskollärare till Äppelängens förskola
Stockholms stad
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Förskolan Äppelängen ligger i Örbyslott i Älvsjö och ingår i enheten Sjöängens förskolor. Enheten består även av förskolan Sylvester och förskolan Sjöstjärnan. på förskolan arbetar vi tillsamman ca 50% förskollärare och 50% barnskötare under ledning av förskolechef och pedagogisk ledare. Arbetsbeskrivning Att arbeta som förskollärare innebär unika – och betydelsefulla – möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Förskollärare till öppnande av förskolan Äppellunden
Hallsbergs kommun
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare. Vill du vara med och forma verksamheten på vår nybyggda förskola? Nu söker vi dig som vill vara med och öppna Hallsbergs nya förskola på norr, förskolan Äppellunden.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019

Förskollärare till Gånsviks förskola
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Gånsviks förskola ligger i ett villaområde på Härnön. Utevistelse är viktigt för oss och vi nyttjar ofta vår närhet till naturen. Vi har skogen runt knutarna och har byggt ett vindskydd som vi gör utflykter till.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Lärare till förskoleklass
Forshaga kommun, Barn o Utbildningsförvaltn, Skolområde Grossbol
Forshaga kommun, två mil norr om Karlstad, har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Förskollärare till Vattmyra förskolor
Järfälla kommun, Vattmyra förskolor
Berghem, Fyrspannsvägen, Nibble och Vattmyra förskolor samt pedagogisk omsorg i Jakobsberg bildar en enhet, Vattmyra förskolor. Alla fyra förskolor ligger i Jakobsberg och har närheten till skogen vid Järvafältet samt till flera andra skolor, bibliotek, buss och pendeltåg.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Lärare i förskoleklass till Önneredsskolan
Göteborgs Stad , Grundskoleförvaltningen
I Göteborgs grundskoleförvaltning ingår 146 kommunala grundskolor och 41 fristående grundskolor där det går cirka 59000 elever.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019