Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Elevassistent/klassresurs
Hallstahammars kommun, Vallbyskolan
Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Vallbyskolan i Kolbäck är en liten F-3 skola med cirka 120 elever och drygt 20 pedagoger. Här möter du utbildad pedagogisk personal som sätter eleven i fokus. Vi söker nu elevassistent/klassresurs till Vallbyskolan i Kolbäck.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 15-11-2019

Elevassistent till Folkasboskolan
Hallsbergs kommun
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare. Vill du vara med och bygga landets bästa skola? Nu söker vi en elevassistent som skall arbeta mot elev på mellanstadiet samt eventuellt arbete på skolans fritidshem. Folkasboskolan är en skola med cirka 380 elever från förskoleklass till skolår 9.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 02-11-2019

lärarassistent
Kunskapsskolan
På Kunskapsgymnasiet erbjuder vi våra elever en utbildning som gör dem redo för livet - inte bara för nästa prov. Kunskap är grunden, men vi tycker dessutom att skolan ska vara en plats för allt det andra som också är viktigt under gymnasietiden. Drömmar, visioner, relationer och vägval till exempel. Vi har engagerade lärare som brinner för att undervisa i sina ämnen. Eftersom vi fokuserar både på djupa ämneskunskaper och strategier för att plugga smart blir våra elever väl förberedda för högskola och universitet.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Elevassistent till Munkegärdeskolan
Kungälvs kommun, Skola Munkegärdeskolan
I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv! Munkegärdeskolan är en 7-9 skola organiserad i 15 klasser fördelat på tre arbetslag. Totalt har vi äran att ansvara för ca 390 elevers lärande och utveckling. Skolans största tillgångar är våra goa elever och den fantastiskt engagerade personal som finns runt omkring dem.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 05-11-2019

Resurspedagog
Emmaboda kommun, Vissefjärda
Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 03-11-2019

Elevassistent på Almby skola träningsskola
Örebro Kommun
Vill du vara med och främja våra elevers utveckling och lärande? Vi söker nu en ny medarbetare till en tjänst som elevassistent i vår grundsärskola.  Om tjänsten Arbetet som elevassistent innebär att hjälpa, stödja och stimulera elever i grundsärskolan inriktning ämnesområde. Du kommer arbeta tillsammans med lärare och vara med i genomförandet av den undervisning som läraren planerat. Du kommer stötta och hjälpa eleven i de olika situationer som uppstår under skoldagen. Vi är en stor skola och för rätt person finns det goda möjligheter till olika typer av karriärtjänster.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 01-11-2019

Elevresurs till träningsskolan, Mörsils skola
Åre kommun
Tillsammans skapar vi en hållbar framtid för alla i storslagen fjällmiljö. Åre är en av Sveriges mest kända turistorter. Vi på Åre kommun skapar förutsättningar för att alla som bor eller vistas här kan förverkliga sina drömmar. Vi ser till att det där självklara fungerar: att våra barn har det bra i skolan, att vägarna är välplogade och att våra äldre har en meningsfull tillvaro. Men vi nöjer oss inte där. Tillsammans tar vi hela tiden nya steg mot en hållbar framtid. Dynamik, service och bemötande är en given del i vår vardag.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 04-11-2019

Mentor/Lärarassistent till Drottning Blankas gymnasieskola i Borås
Drottning Blankas Gymnasieskola
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 25 skolor på 21 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Våra skolor fokuserar på vikten av det mänskliga mötet och förstår innebörden av engagemang på såväl det personliga planet som i mycket större sammanhang. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.   Om tjänsten Att vara mentor på Drottning Blankas gymnasieskola i Borås innebär att man är mentor för cirka 100 elever.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

Elevassisten
Sollentuna kommun
Arbetsuppgifter Kvalifikationer Vi erbjuder   Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 15-11-2019

Lärarassistent
Uppsala kommun
Sverkerskolan Sverkerskolan söker en lärarassistent som har god hand med ungdomar i nedre tonåren! Sverkerskolan är från höstterminen 2019 en skola F-9. Skolan ligger i hjärtat av Luthagen. Lågstadiet är inrymt i två vackra skolbyggnader från början av 1900-talet som är nyrenoverad. Skolan expanderar uppåt i åldrarna i närliggande lokaler. Sverkerskolan har länge varit en stimulerande och utvecklande miljö för elever och personal och har en lång tradition av pedagogisk utveckling och nytänkande. Skolan har genomgående goda resultat och elevernas trivsel är hög.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 26-10-2019