Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Komminister Fors och Ragunda församlingar
Fors och Ragunda pastorat
Vi söker komminister till Fors och Ragunda församlingar. Församlingarna ligger i Jämtland, med storslagen natur, strategiskt belägna mitt i Härnösands stift. Här finns bra utbyggd närservice med grundskolor, gymnasium, bank, affärer, jord- och skogsbruk och industrier och möjlighet att leva ett gott liv med närhet till natur och friluftsliv. Större städer finns på en timmes avstånd med bil eller buss men när du väl kommit hit vill du nog inte fara härifrån.   Vi är ett engagerat arbetslag om 11 anställda som ser glädjen i jobbet och är nyfikna på framtiden.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Personlig assistent
Socialförvaltningen
Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten. Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Behandlingsassistent
Sunne kommun, Individstöd
Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Kurator till Introduktionsprogrammen, Komvux och SFI
Kävlinge kommun
Vi bryr oss! Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare. Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Kurator är en del av elevhälsan.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Chefer HVB-verksamheter i Dalarna eller Västmanland
Humana AB
Humanas olika verksamheter inom området Individ och Familj erbjuder behandling och utredning i HVB-hem, stödboende och träningslägenheter, kvalificerad öppenvårds- och familjehemsbehandling, konsulentstöd familjehemsvård samt utbildningar och handledning. Framöver kommer vi att behöva chefer i nya och befintliga HVB-verksamheter för barn och unga i Dalarna och Västmanland och söker efter framtida ledare som vill fortsätta arbeta mot Humanas mål att vara det självklara valet vid HVB-behandling. Vårt dagliga arbete präglas av våra värdeord Glädje, Engagemang och Ansvar.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Barnskötare till Torups förskola
Hylte Kommun
Hylte-lite enklare Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1300 personer på 48 arbetsplatser.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Socionomkonsult till barn- och ungdomsenhet
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker Dig med socionomexamen och som har flera års erfarenhet av utrednings-, uppföljnings- eller mottagningsarbete inom området barn och ungdom. Efter avslutat uppdrag erbjuds du möjligheten till andra spännande uppdrag som anställd konsult hos Vårdlänken Bemanning & Rekrytering. Utbildning i BBIC är ett krav. Det är viktigt för oss att du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer då kunden förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom ett gott handlag med svenska språket såväl i tal som i skrift.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Fritidsledare/barnskötare till Gemöskolan
Älmhults kommun, Chefer UTB
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Gemöskolan är en skola med ca 300 elever. Vi finns i centrala Älmhult med närhet till järnvägsstation och busskommunikationer.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Stödpedagog till Daglig verksamhet LSS
Höganäs Omsorg AB
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som startade 1 april 2017. Vi arbetar för att skapa förutsättningar för invånare i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt. Bolaget verkar inom områdena äldreomsorg, hemsjukvård och LSS.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018

Semestervikarier inom socialpsykiatrin
Sotenäs Kommun, Omsorgsförvaltningen
Sotenäs, havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en lugn kommun. Här genomsyras vårt arbete av vår gemensamma värdegrund: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 01-04-2019