Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Omsorgspedagog till Lantmannagatans LSS-boende, vikariat
Malmö stad Funktionsstödsförvaltningen, 177 Avd LSS bostäder
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Nytt arbete som personlig assistent till våren.
Brukarassistans Sverige AB
Personliga assistenter på fasta rader sökes till social och humoristisk kille på 32 år, boendes i Uppsala. Skratt är en viktig ingrediens i vardagen, då kunden själv är mycket humoristisk och skämtsam. Förutom att gå till sitt arbetet och  är ett socialt liv utanför hemmet viktigt för brukaren, och restaurangbesök eller fika på stan är vanligt förekommande. Därför viktigt att du kan uppmuntra till en aktiv vardag. Vardagen består i övrigt mycket av att hjälpa kunden med personlig hygien, sköta hemmet, kommunicera, äta, klä sig. Likväl som att planera aktiviteter och genomföra dem.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

En 12-årig aktiv tjej i Nacka söker efter en lyhörd och stabil assistent
ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
. Vi söker en  assistent till en 12 årig flicka med CP skada och autism i Stockholmsområdet.  Du kommer att assistera i vardagens alla situationer: kommunicera, äta, hygien, skola, fritidsaktiviteter, familj- och kompishäng. Du möjliggör ett delaktigt, aktivt och givande liv och spelar en viktig roll i flickans och familjens liv. Du är genuint intresserad av att jobba med en ungdom med funktionsvariation och ser möjligheter istället för svårigheter. Som assistent är du trygg, stabil och lyhörd i ditt samarbete med flickan, kollegor och flickans familj.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Personlig assistent timvikarier till 34-årig tjej
Kooperativet Hand i Hand ekonomisk förening
Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland samt Jämtland. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till anställningsfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett av de viktigaste arbetena som finns. Som personlig assistent är du en möjlighet för en annan människa, en möjlighet som innebär att han eller hon kan få leva sitt liv som alla andra.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Barnskötare sökes
Solna Stad
Tillsammans utvecklar vi förskolor där alla barn ska kunna lyckas i sitt tillägnande av nutidens och framtidens viktiga kunskaper. Vår målsättning är att ge alla barn kunskaper som rustar dem för livet. Vi tror att det är mötet mellan barn och personal i förskolan som är det allra mest avgörande för att nå goda resultat.  Om arbetsplatsen Vill du arbeta i vårt förskoleområde? Vi har tre förskolor, Påfågeln, Ängkärr och Västra skogens förskolor, som alla behöver en glad, positiv barnskötare med engagemang och som verkligen vill arbeta i förskolan.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Boendestödjare till Besebäckens särskilda boende
Partille kommun, Psykiska funktionsnedsättningar
Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Besebäckens särskilda boende är ett boende för personer med psykisk funktionsnedsättning. Här bor i dagsläget sju personer och verksamheten utför även stöd till personer i ordinärt boende.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Kurator sökes!
Norrköping
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. Centralt beläget i Drags vackra lokaler i Industrilandskapet har Prolympia i Norrköping sina lokaler, granne med universitetet och ett stenkast från Folkparkens grönska. Här erbjuder vi en fristående grundskola som fokuserar på kunskap, trygghet, idrott och hälsa för elever från årskurs fyra till nio. Personalen är vår viktigaste resurs. Vi värdesätter allas åsikter och hos oss har du som anställd möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Präst till S:t Pers kyrka
Svenska Kyrkan Uppsala
Svenska kyrkan Uppsala är de sex tätortsförsamlingarna i samverkan, och ansvarar också för Uppsala kyrkogårdar. Tillsammans vill vi vara den lokala kyrkan för 180 000 Uppsalabor. 2014 bildade fem av församlingarna Uppsala pastorat, med gemensam styrelse och ledning. Vi söker en komminister till S:t Pers kyrka i Uppsala domkyrkoförsamling. Tjänsten är ett vikariat på heltid från årsskiftet fram till sommaren. S:t Pers kyrka ligger på Kvarngärdet i centrala Uppsala och i kyrkan bedrivs bland annat diakonal verksamhet, öppen förskola, körer, syförening och bibelstudiegrupp.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 28-11-2019

Timvikarier Storsjögårdens HVB
Humana AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Församlingsherde Edsberg och Mosjö-Täby församlingar
Svenska Kyrkan Örebro
Ett pastorat. Åtta unika församlingar. Vårt uppdrag: att göra gott. Vill du vara med och leda arbetet i två församlingar i en levande landsbygd? I Edsberg och Mosjö-Täby församlingar finns medeltida kyrkor, engagerade församlingsbor och berikande samverkan med närsamhället. Nu söker vi en ny församlingsherde! Edsberg och Mosjö-Täby församlingar är två församlingar i sydvästra delarna av Örebro pastorat. Här finns levande landsbygd, medeltida kyrkor och engagerade församlingsbor med plats för gudsmöten i vardag och fest.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019