Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
SiS ungdomshem Eknäs söker behandlingsassistenter för tv. anställning.
Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Eknäs i Enköping
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm. SiS ungdomshem Eknäs. Är en arbetsplats med drygt 80 anställda, fördelat på fyra boendeavdelningar, skola och gemensamma funktioner.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 27-01-2019

Barnskötare Förskolan Ljusstaden
Kalmar kommun, Förskolan Ljusstaden
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Personliga assistenter sökes till kvinna i Sundsvall
STIL
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se Kvinnlig konstnär i fyrtioårsåldern söker personliga assistenter.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Barnskötare till förstärkningsgrupp för förskolan
Kalmar kommun, Förskolan Vallmon
Det går bra för Kalmar. Fyra år i rad har Kalmar utsetts till Årets Sommarstad. Vi befinner oss i ett spännande skede med stadsutveckling och vi arbetar intensivt med att utveckla kommunen på bred front. Verksamheten med förstärkningsgrupp för förskolan har funnits i ca 1,5 år och behovet växer. Nu behöver vi utöka vår verksamhet med ytterligare medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en medarbetare som vill vara med och utveckla arbetssättet för att förstärka när ordinarie personal på förskolan är frånvarande.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Personlig assistent till Månkarbo
Särnmark Assistans AB
Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige. Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Behandlare till Beroendecentrum
Mariestads kommun, Individ och familjeomsorg
Att arbeta i Mariestads kommun är att göra skillnad tillsammans med andra och att utvecklas individuellt. Här behövs och uppskattas alla för det de gör både av invånare och av arbetsgivare. Varje anställd i Mariestads kommun är en avgörande del i det viktiga arbetet med att ge service och omsorg till invånarna. Mariestads kommun fokuserar på hälsa, utveckling och delaktighet för sina anställda och ser möjligheterna hos varje person. Tillsammans skapar vi grunden för en god stad och utvecklar samhället till det vi vill att det ska vara.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Stödpedagog på gruppboende Gånglåtsvägen 3
Malmö stad Funktionsstödsförvaltningen, 177 Avd LSS bostäder
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 03-01-2019

Socialsekreterare till enheten försörjningsstöd och integration
Norrtälje Kommun
Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer! Om tjänsten Vi utreder, bedömer och beviljar ekonomiskt bistånd med hjälp av automatiserade processer. Arbetsbeskrivning Du ansvarar för utredningar, bedömningar och beslutsfattande i försörjningsstödsärenden. Detta arbete är i ständig utveckling då vi är bland de första i landet som har infört automatiserad behandling av ansökningar. Kvalifikationer Du är utbildad socionom.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Vill du jobba hos mig? Personlig assistent sökes till tjej i Hästveda
Furuboda Assistans AB
Hej! Jag är en 13-årig tjej boende i Hästveda som just nu letar efter en ny personlig assistent.  Gillar du liksom jag att bada, titta på film, vara ute i naturen och sådana chilla grejer är du kanske rätt person!    Jag har omfattande funktionshinder som gör att jag har ett väldigt stort omvårdnadsbehov. Snacket sköter jag med mitt kroppsspråk och min ögonstyrda dator så du behöver vara lyhörd och ha stort tålamod.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Skolkurator sökes till Elevhälsan Helsingborg stads skolor!
Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Elevhälsan
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019