Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi behöver en till assistent till mitt team. Är du av det rätta virket?
ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
Ung kvinna på 40 år boendes i Gröndal söker dig, en uthållig personlig assistent som inte ger upp trots att jag ständigt kommer att testa och pröva ditt tålamod till max.  Jag behöver en assistent som kan jobba självständigt och kan hjälpa mig att hålla ordning och reda i mitt hem, samt assistera mig med att tvätta mina kläder och fixa min mat. Jag har som många andra personer med autism ett oerhört utvecklat sinne för detaljer vilket gör mig petig med kläder, skor, hygien, att saker finns på sin rätta plats osv. Du skall finnas vid min sida i vått och torrt - när jag tappar kontrollen över m
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 16-06-2018

Personlig assistent till 16-årig flicka
DIRIGO ASSISTANS AB
Flickan bor tillsammans med sina föräldrar, syskon och hund i Onsala. Flickan har ett medfött flerfunktionshinder som gör att hon har ett omfattande hjälpbehov och behöver hjälp med allt i hennes vardag såsom exempelvis måltider, hygien, förflyttning (rullstol) e.d. Hon har en utvecklingstörning som gör att hon befinner sig på en tidig nivå. Hon saknar språk så det är viktigt med ett stort tålamod och det tar ett tag innan du kommer att förstå vad flickan vill. Flickan har svårt att ta egna initiativ och kan bara fokusera en liten stund. Flickan tycker om att hitta på olika aktiviteter.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Två deltidstjänster som personlig assistent till 38 årig kvinna
STIL
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se   Jag är en 38 årig kvinna som bor med min man och vår katt i vår enplansvilla 1,5 mil utanför Helsingborg.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 15-08-2018

Assistent till man i Solna
Rehab Station Stockholm AB
Rehab Station Assistans är en del av Rehab Station Stockholm. Vi vänder oss till personer med neurologisk sjukdom eller skada. Vår assistans bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station har fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

SiS ungdomshem Eknäs söker behandlingsassistenter för sem- och timvikariat.
Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Eknäs i Enköping
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver individanpassad tvångsvård och verkställer sluten ungdomsvård. I samverkan med socialtjänsten ger vi ungdomar och klienter med allvarliga och omfattande psykosociala problem bättre förutsättningar för ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet. Vården bedrivs vid flera särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Vill du jobba som assistent hos ung kvinna i Umeå i sommar?
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Jag är en 29-årig kvinna som behöver assistans i min vardag. Både i hemmet och vid aktiviteter. Vem jag söker Nu söker jag två personliga assistenter för sommarvikariat hos mig. Du kommer under sommaren att gå på en fast schemarad på 70% med start v. 29. Det finns goda möjligheter till att vikartiatet övergår till en fast tjänst i höst. Delar du mitt intresse för teknik och matematik så är det en fördel.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Semestervikarier till Attendo Arken HVB
Attendo
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar. Vi söker vikarier för behandlingsarbete med ungdomar under sommaren. Attendo Arken HVB är i behov av 2-3 vikarier under sommaren då våra ordinarie behandlare har semester.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 26-06-2018

Kurator på folkhögskolan
Folkhögskoleförvaltningen, Fristads folkhögskola
Västra Götalandsregion är huvudman för sex folkhögskolor, Billströmska, Dalsland, Fristad, Grebbestad, Göteborg och Vara. Vi bedriver utbildning och folkbildning genom att deltagare kan läsa allmän kurs för att få behörigheter till högre studier eller profilkurs där de kan fördjupa sig i ett specialområde. Det finns ett trettiotal längre kurser att välja mellan. Deltagare väljer själv hur och vad de vill studera. På flertalet av våra skolor driver vi också olika projekt för bland annat människor som står utanför arbetsmarknaden.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Äldrepedagog
Norlandia Care AB
Verksamhetsbeskrivning Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus. Vallgården är ett äldreboende med 30 platser inriktning somatik. Vi söker nu en äldrepedagog till Vallgården. Arbetsuppgifter Som äldrepedagog är du med och planerar aktiviteter utifrån våra boendes önskemål och förmåga.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Personlig assistent på deltid till Simlångsdalen
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi en personlig assistent att arbeta med vår kund som är en tjej i 20-års åldern boende i Simlångsdalen. Tjänsten ligger på 56% och arbetspassen är förlagda på vardagar mellan 6,30-8,30 och 15-17,30. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa vår kund i hennes vardag och med t.ex. personlig omvårdnad, vissa hushållsuppgifter och att aktivera henne i och utanför hemmet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018