Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personlig assistent till man i Botkyrka kommun
Brukarkooperativet JAG
Hej! Jag är en man på 30 år som nu söker en ny assistent. Jag har en muskelsjukdom som gör att jag har svårt att röra på mig och jag sitter i rullstol. Jag har även en andningsmask som hjälper mig med andningen, vilken kan göra att man inte hör mig så bra, så det är viktigt att du är lyhörd, förstår och lyssnar. Ett krav är således att du som assistent pratar bra svenska. Föredrar icke rökare då jag använder andningsmask. Jag söker dig som vill hjälpa mig med allt som krävs då du kommer att vara mina ben och armar.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Hälsocoach
World Class International Brand Sverige AB
Om tjänsten Hälsocoach/personlig tränare med focus på försäljning och kundservice. Just nu söker vi en ny driven stjärna att ta över rollen som Hälsocoach/personlig tränare på World Class träningscenter i Arvika. Den här befattningen innebär ett övergripande ansvar över hälsorelaterade coachning, gruppass, yoga, personlig träning och kostrådgivning. Meriterande är kunskap och erfarenhet av försäljning, då du kommer arbeta med hälsocoachning, föreläsningar och aktiviteter och möta våra kundföretag. Arbetet kräver stor flexibel och du kommer ha ett tätt samarbete med gymmets centerchef i samtli
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Man i Höllviken söker samhällsintreserad assistent.
Förenade Care
BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN. Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika uppdragsgivare och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner. Kvalifikationer Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Jobba extra som personlig assistent åt en 14-årig flicka i Lund/Kävlinge.
God Assistans i Sverige AB
. Jag är en positiv och rolig tjej på 14 år som behöver en ny assistent i min vardag. Jag älskar hästar, att simträna, musik, att vara utomhus på promenad och i min trädgård, så det är viktigt för mig att du delar mina intressen så vi kan ha kul tillsammans! Jag är aktiv och tycker om att hålla kroppen i rörelse. Då jag älskar att rida och bada så måste man kunna känna sig bekväm med att vara nära en häst samt att kunna arbeta i vattnet tillsammans med mig.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

1 st Personlig Assisent
Orust Kommun
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Aktiv tjej söker assistent, fast tjänst 54%
Preventia Assistans AB
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Jag är en 18- årig tjej med flera funktionsnedsätttningar, bl.a. autism.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Nu söker vi erfaren och engagerad personal till glad kvinna!
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Kurator Slutenvård - Vuxenpsykiatri söder, Kalmar
Psykiatriförvaltningen
Vi erbjuder Är du redo för ett omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik? Där du får möjligheter att arbeta tillsammans med erfarna kollegor i ett välfungerande team där du har ett nära samarbete med övriga teammedlemmar - läkare, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeuter. Du arbetar med bedömning och behandlingsarbete. Du är med och upprättar samlad individuell vårdplan för våra patienter. Som kurator förträder du den psykosociala kompetensen i teamet och är den som håller dig uppdaterad kring aktuell lagstiftning.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Stödpedagog LSS
Höganäs Omsorg AB
Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa? Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har. Inte skrytsamma men stolta, det är höganäsbornas tankar om sin plats. Vi vet att Höganäs är en populär plats att bo, leva och verka på.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 07-08-2019

Personlig Assistent i (Ludvika)
Kompis Assistans EF
Jag är en tjej på 26 år som bor i eget boende och nu söker jag en ny assistent. I min vardag finns mycket rutiner, men även tid för fritidsaktiviteter som jag själv vill välja. Jag gillar att åka fyrhjuling, cykla på min trehjuling, åka på tur i min lilla Merca, åka på utflykt m.m. Jag har en grav utvecklingsstörning med autism och kommunicerar med hjälp av bilder och tecken istället för tal. Jag har inget rörelsehinder.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019