Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Barnskötare, Sunnerby förskola
Nynäshamns kommun, Sorunda
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Socialpedagog
Nyköpings kommun - Division Social Omsorg, Forsgränd
Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu 1-2 socialpedagoger till området funktionsnedsättning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Jobbchansen: Barnskötare/timvikarier sökes
Norrtälje kommun, Norrtälje västra förskoleområde
Välkommen till Jobbchansen på Arbetsförmedlingen Roslagen, kontor Norrtälje den 24 augusti!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Personlig assistent sökes
Lillebo Assistans
Vi söker en personlig assistent åt en glad och trevlig kvinna med MS som behöver assistans i sin vardag. Arbetet är inte fysiskt krävande, då det inte förekommer tunga lyft. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du som personlig assistent ger personlig omvårdnad, stöd och service i eget boende. Lön enligt avtal. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Personlig Assistent till Malmö
A-Bas Malmö HB
Vi söker en assistent åt en 25 år gammal rullstolsburen man. Mannen behöver hjälp med sina grundläggande samt övriga behov. Lyft och förflyttningar förekommer. Ansökan sker enbart via e-post. Märk din ansökan med "30"
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Personlig assistent till Örebro
Marcus Assistans AB
Vi söker personlig assistent till en 30-årig kille i Odensbacken, för tjänstgöring lör - sön var tredje helg. Arbetstid 8-18 båda dagarna enligt fast schema. Är du intresserad finns möjlighet till vikariat även vid storhelger och semestrar. Oscar bor i eget hus ensam och du jobbar själv på dina pass med honom. Han bor i Odensbacken 2,5 mil utanför Örebro.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

20-årig kille i Varberg söker manlig assistent!!!
GIL
Jag är: En skön ,glad, positiv kille på 20 år som behöver stöd och hjälp i livet med olika saker. Bor hemma och är på Daglig Verksamhet dagtid. Jag gillar när det händer saker, är social och har en aktiv fritid. Du är: En kille som är initiativrik, glad och flexibel. Körkort är ett krav och du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du ska gilla allt från gymmet till hästar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Du börjar på timmar som kan övergå till en visstidsanställning på ca 60 % om allt känns bra mellan oss. Kollektivavtal Kommunal-KFO.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Barnskötare, Brunnsberg I Ur och Skur förskola
Varbergs kommun, Team Centrum
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 60 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Barnskötare till Backens förskola
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Vill du ha ett meningsfullt arbete och känna att du gör skillnad? Vi söker nu en barnskötare till Backens förskola. Välkommen till Sveriges högst belägna förskola, som ligger i anslutning till Bergaskolan. Förskolan ligger vackert till i närheten av en varierande och utmanande natur!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Vik. Pedagog till Johanneskyrkan och Mariakyrkan
Svenska Kyrkan Växjö
Svenska kyrkan i Växjö har ca 56 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Vi vill vara en kyrka där alla kan hitta en självklar plats. Vi finns mitt i vår samtid, med altaret i centrum och portarna öppna mot människor och samhälle. Vi söker dig som helhjärtat vill medverka till fördjupning och utveckling av vårt arbete. Centrumområdet av Växjö pastorat söker nu en pedagog till Johanneskyrkan och Mariakyrkan.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 23-08-2018