Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommarjobb socionom/kolloledare sökes till Uddens kollo
UTEPEDAGOGIK SVERIGE AKTIEBOLAG
Din uppgift som kolloledare på Uddens kollogård är att ansvara för barn i åldrarna 9-12 år samt att planera och leda verksamheten för denna deltagargrupp. Kollo innebär dygnet runt verksamhet för ungdomarna och oss ledare. Som ledare bor och lever du på kollogården tillsammans med barnen. Därför behöver du vara trygg i att vara borta hemifrån i minst 5 veckor. En stor del av verksamheten är att möta deltagarnas behov och kunna vara vägledande i deras beslut. För att kunna bemöta detta anser vi att du som person behöver vara trygg i dig själv, din ledarroll och kunna sätta gränser.
Skapad : 25-05-2019 Ansökningsfrist : 13-06-2019

Stödassistent till LSS gruppbostad
Huddinge kommun
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Vi söker två stödassistenter tilll ett gruppboende inom funktionshinderområdet.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Sökes: Påhittig och pålitlig vikarie i förskola
People Productions Sweden AB
Jobbet som vikarie innebär att du på kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personal, ofta på kortare uppdrag. Ingen dag är den andra lik vilket gör jobbet både utmanande och utvecklande. I förskolan handlar ditt uppdrag om de allra yngsta barnen mellan 1-5 år. Din uppgift är framförallt att hjälpa till! Med allt mellan himmel och jord. Hur dagarna ser ut varierar.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Personlig assistent till 67 årig kvinna i Hemse
Omsorgshuset i Stockholm AB
Jag söker en assistent som skall jobba hos mej. Jag bor i Hemse och behöver hjälp med den dagliga livsföringen och jag har ett stort omvårdnadsbehov Du skall hjälpa mej med vård och omsorg och övrigt som jag behöver hjälp och stöd med. Du skall vara en glad,omtänksam och rar person. Du skall även vara flexibel, både i tanke och handling. DU skall ge mej hjälp och stöd så att min vardag blir som jag vill att den skall vara Omsorgshuset på Gotland verkställer personlig assistans till brukare bosatta på hela ön.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Barnskötare, Tallbacksgårdens förskola
Sandvikens kommun, Förskola
I Sandvikens kommunala förskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje barn ska känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Pers ass. Flexibel timvikare för framtiden, Nacka
Brukarkooperativet JAG
Jag heter Simon, blir 30 år i höst, och bor i Orminge. Jag söker en timvikarie som kan hoppa in på extratid då de ordinarie är lediga, går utbildning eller är sjuka. Eller då jag ska åka på semester! Du ska hjälpa mig med allt i min vardag, så du behöver vara allmänt kunnig för jag vill sköta både mig själv och mitt hem på bästa sätt. Du ska vara en vuxen, snäll, positiv och engagerad person, gärna gilla matlagning, musik och hundar. Inte röka, tack!
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Personlig assistent till kvinna i Helsingborg, timanställning
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Handläggare, ekonomiskt bistånd
Norbergs kommun
Du är välkommen till den lilla kommunen med närhet till det stora. Våra verksamheter speglas av ett stort engagemang bland medarbetarna, korta beslutsvägar och gemenskap. Vill du vara en del av detta är du varmt välkommen. IFO, Individ och familjeomsorgen, i Norbergs kommun består av områdeschef, 1:e socialsekreterare Barn och Unga, 1:e socialsekreterare Vuxen, socialsekreterare, metodstödjare/utvecklare, familjehemssekreterare, familjebehandlare, stödcoach, bistånds ?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 13-06-2019

Stödpedagoger till ett av Sveriges mest individanpassade nybyggda specialbo
Socialförvaltningen, Kumla kommun
Just nu bygger vi ett av Sveriges mest individanpassade specialboende enligt LSS. Boendet öppnar i Oktober 2019. Tio personer med unika och komplexa behov kommer att ha sitt hem i en vacker naturbelägen miljö strax utanför Kumla. Här ska de få möjlighet att utvecklas, nå sina drömmar och kunna delta i samhället på sina egna villkor. Vill du vara med? Här får du chansen att vara med och starta upp en helt ny verksamhet. Tillsammans med dina nya kollegor tar ni fram ett koncept för att skapa hållbara strukturer och arbetssätt samt en trygg arbetsmiljö.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Stödassistent, trädgårdsgruppen
Kristianstads kommun
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019