Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sökes: Påhittig och pålitlig vikarie i förskola
People Productions Sweden AB
Jobbet som vikarie innebär att du på kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personal, ofta på kortare uppdrag. Ingen dag är den andra lik vilket gör jobbet både utmanande och utvecklande. I förskolan handlar ditt uppdrag om de allra yngsta barnen mellan 1-5 år. Din uppgift är framförallt att hjälpa till! Med allt mellan himmel och jord. Hur dagarna ser ut varierar.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Barnskötare, Tallbacksgårdens förskola
Sandvikens kommun, Förskola
I Sandvikens kommunala förskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje barn ska känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Vikarierande barnskötare till Segersängs förskola
Nynäshamns kommun, Förskola
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Barnskötare till Sofiero förskola, Laholms kommun, 2 tjänster
Laholms kommun
Vi söker barnskötare till Sofiero förskola inne i Laholm. Vi arbetar mycket med barnens språkutveckling, emotionell och social utveckling samt barnens behov av rörelse. Arbetsplatsen Sofiero förskola är i dagsläget en liten förskola om 1,5 avdelning. 1-2 nya avdelningar öppnas upp i Paviljonger i nära anslutning till den befintliga förskolan. Förskolan kommer att drivas som en gemensam enhet med samanhängande utemiljö. En ny utemiljö anläggs vid Paviljongerna som kopplas samman med den befintliga förskolan.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

BILDA söker vikarier till förskolor i Tumba/Botkyrka!
BILDA personalmäklarna
Om oss BILDA Personalmäklarna är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma längst i branschen och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. Brinner du för att arbeta med barn och utveckla deras olika förmågor? Vi på BILDA har ett ständigt behov av att anställa fler behöriga och obehöriga vikarier. Nu söker vi dig som kan arbeta i Tumba/Botkyrka.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019

Avösare
Enköpings kommun Vård och omsorg
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 19-06-2019

Barnskötare inom familjestödet
Värmdö kommun
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Hos oss får du ett viktigt och givande arbete i en kommun i stark tillväxt. Här arbetar du med naturen inpå knuten samtidigt som du pendlar smidigt från Slussen på cirka 30 minuter, med direktbuss som går var tionde minut. Att stödja och möta familjer i vardagen är grunden i familjestödets uppdrag. Vi tror på människans egen förmåga till förändring och jobbar med att stärka de egna resurserna.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Barnskötare till Hamregårdens förskola
Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Är du redo för att anta nya utmaningar i arbetslivet och samtidigt vara en viktig pusselbit för barns framtid? Nu välkomnar vi på Hamregårdens förskola dig som vill vara med och arbeta för att varje barn ska få de bästa möjliga förutsättningarna, varje dag. Vill du bli vår nya kollega? Hos oss på Hamregårdens förskola är vårt främsta och viktigaste mål att i en trygg miljö skapa goda förutsättningar för lek och lärande för alla barn. Vi är en liten förskola som omges av vackra grönområden och med närhet till Mälaren.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Barnskötare
Västerviks kommun
Resedan I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag. Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Timvikarie till fristående förskola i Malmö
Judiska förskolan Chinuch
Vanligt förekommande arbetsuppgifter för barnskötare på förskola. Som timvikarie kommer du in i verksamheten när ordinarie personal är frånvarande. Du ska kunna överblicka verksamheten och se var du behövs bäst I arbetet möter du barn i åldrarna 1-5 år Du ska vara lyhörd för verksamhetens behov och ha lätt att samarbete. Du ska på ett respektfullt sätt skapa en relation till barnen i samråd med ordinarie personal. Du ska vara flexibel i arbete Vi är en liten fristående förskola med Judisk profil belägen i centrala Malmö
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 28-06-2019