Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vik barnskötare till Ängstugan/ Grottan /Tallbacken
Stockholms kommun
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Spånga-Tensta stadsdelsområde är beläget i den nordvästra delen av Stockholm. Inom området finns Järvafältet, ett grönområde med unika kultur- och naturvärden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Barnskötare till Puoltikasvaara
Gällivare kommun
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Barnskötare sökes till Möllebackens förskola
Malmö kommun
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på http://www.malmo.se/förskolekarriär. Är du en barnskötare som vill arbeta målinriktat för att skapa barnens bästa förskola — en förskola att längta till?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Barnskötare sökes till S:t Gertruds förskola
Malmö kommun
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Är du en barnskötare som vill arbeta målinriktat för att skapa barnens bästa förskola — en förskola att längta till? Där du tillsammans med dina kollegor skapar en trygg form med inspirerande innehåll, där alla är lika viktiga.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Barnskötare till Älmsta
Norrtälje kommun
Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!   Om tjänsten Barnskötare med vilja, driv och ambitioner sökes till Väddö förskoleområde! Här får du möjlighet att utveckla verksamheten, prova teorier och idéer tillsammans med likasinnade kollegor. Du får äta pedagogisk lunch, har möjlighet till enskild PUT, fortbildning och stora möjligheter till kollegialt lärande.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Vikarierande barnskötare till Vitsippans förskola
Danderyds kommun
Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Barnskötare sökes till Almängens förskola
Malmö kommun
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på http://www.malmo.se/förskolekarriär. Välkommen till oss på Almängen! Almängens förskola är en nybyggd förskola som stod klart våren 2017.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Timvikarier till skolor/förskolor
Lejonet & Partners AB
Lejonet och Partners AB erbjuder genom sitt unika utbud av tjänster kommuner och företag möjlighet att spara pengar, men också att utverka bästa möjliga verksamhet till högsta möjliga kvalité. Vår personal är välkända i kommuner, landsting och det privata näringslivet. Lejonet och Partners AB är leverantör till många svenska kommuner men även till Sveriges största privata utbildningsbolag. Rekrytering - Personalförsörjning - Karriärändring - Verksamhetsledning - Organisation Lejonet & Partners är ett konsult- och bemanningsföretag med inriktning mot den offentliga sektorn.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Vikarier/ barnskötare/ pedagoger till förskola/ skola på Värmdö
Performiq AB
Tjänstebeskrivning Vi söker dig som vill arbeta heltid eller vill ha ett roligt och utvecklande extraarbete. Som person är du ansvarsfull, engagerad och trivs i en lekfull miljö. Vi samarbetar med skolor och förskolor på Värmdö och det finns stora möjligheter till längre vikariat. I vår pool får du möjlighet att arbeta som barnskötare, fritidsledare/lärare och elevassistent samt att skapa dig såväl erfarenhet som nya kontakter. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst men har alla gemensamt den nära kontakten med barn, pedagoger och föräldrar. Ingen arbetsdag är den andra lik.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Vikarier/ barnskötare/ pedagoger till förskola/ skola i Botkyrka kommun
Performiq AB
Tjänstebeskrivning Vi söker dig som vill arbeta heltid eller vill ha ett roligt och utvecklande extraarbete. Som person är du ansvarsfull, engagerad och trivs i en lekfull miljö. Vi samarbetar med en mängd skolor och förskolor i Botkyrka kommun och det finns stora möjligheter till längre vikariat. I vår pool får du möjlighet att arbeta som barnskötare, fritidsledare/lärare och elevassistent samt att skapa dig såväl erfarenhet som nya kontakter. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst men har alla gemensamt den nära kontakten med barn, pedagoger och föräldrar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019