Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
SverigeKids, Studiecoach/läxhjälp sökes till Örebro!
SverigeKids AB
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är som studiecoach. Du som söker får gärna vara student eller lärare och ha tidigare erfarenhet med läxhjälp. Lön mellan 125-130kr/h beroende på din utbildning och erfarenhet.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Barnskötaretill LärKans förskola
Borås Stad
Har du ett genuint intresse för barns lärande och utveckling? Letar du efter ett meningsfullt jobb med utvecklingsmöjligheter? Vi skapar förutsättningar för barnens lust att lära och möjlighet att lyckas. Välkommen att forma framtiden med oss - det livslånga lärandet börjar i förskolan! Förskolans profil: Integrerad hörselverksamhet I hörselverksamheten finns hörande barn, barn med hörselnedsättning och döva barn i en inkluderande verksamhet. Det skapar respekt, solidaritet och delaktighet. Lokalerna är hörselanpassade och utrustade med tekniska hjälpmedel.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

BARNSKÖTARE
Hedemora kommun
Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas. Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1400 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Bolltorps förskola söker Barnskötare 100% TV
Alingsås kommun, Nolby
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Bolltorps förskola ligger mitt i Bolltorps Trädgårdsstad. Vi har lätt att ta oss ut på upptäcksfärd. Skogen ligger alldeles intill husknuten och bussen stannar på gatan utanför vår gård. Hos oss arbetar en positiv och motiverad grupp förskollärare och barnskötare. Vi är medvetna om vårt uppdrag och har stort fokus på att arbeta lösningsfokuserat.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Vik barnskötare kväll/helg
Järfälla kommun, Vattmyra förskolor
Berghem, Fyrspannsvägen, Nibble och Vattmyra förskolor samt pedagogisk omsorg i Jakobsberg bildar en enhet, Vattmyra förskolor. Alla fyra förskolor ligger i Jakobsberg och har närheten till skogen vid Järvafältet samt till flera andra skolor, bibliotek, buss och pendeltåg. Vi har ett stort pedagogiskt utbyte mellan våra förskolor på enheten liksom i andra olika nätverk och gemensam kompetensutveckling inom den kommunala förskoleverksamheten. ARBETSUPPGIFTER Barnskötaren ska arbeta för en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till lek och aktivitet.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Barnskötare till Åkerlyckans förskola, Laholms kommun
Laholms kommun
Barnskötare till Åkerlyckans förskola, Laholms kommun Välkommen att söka tjänst hos oss som barnskötare på Åkerlyckans förskola. I Laholm har vi visionen för förskolan att: "Alla barn får förutsättningar att utvecklas till sitt bästa jag". Vi söker dig som är engagerad och entusiastisk över din roll som barnskötare och vågar prova nya vägar tillsammans med barnen och kollegorna.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Barnskötare, deltid
Lerums kommun, Stenkulan
Nu söker vi dig som är intresserad av en deltidstjänst på 40% som kan kombineras med studier eller annat arbete. Förskolan startade sin verksamhet 2 maj och är inspirerad av Reggio Emilia filosofin. Förskolan har moderna lokaler som är anpassade för vår pedagogiska inriktning med sex åldersindelade avdelningar fördelade på två plan. I anslutning till förskolan har vi fina naturområden och Stenkullens fritidsanläggningar. Innemiljön och utemiljön inspirerar till lek, rörelse och hälsa. De yngsta barnen har en egen utegård och lärmiljö.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Barnskötare till Vintrosa samt Latorp förskola
Örebro Kommun
Vi söker dig som vill arbeta i natursköna Vintrosa eller Latorp och tillsammans med oss och i det egna arbetslaget verka för en förskola för alla.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 21-11-2019

Barnskötare
Barn- och ungdomsförvaltningen, Skola, Marielundsskolan
Haparanda är spännande. Vi har ett unikt samarbete med tvillingstaden Torneå vilket ger oss 32 000 invånare och gränslösa möjligheter. Här möts svenska och finska språken och kulturerna, gränshandeln, älven, havet och en livlig ström av människor. Vi gillar våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att erbjuda friskvårdssatsningar och en rökfri arbetstid. Du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner.     Beskrivning Vi söker just dig som vill arbeta mot målet att bli Norrbottens bästa skola. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Barnskötare till Liljebackens förskola, vikariat
Älmhults kommun, Förskolan
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. Vill du vara med och utveckla vår förskola tillsammans med engagerade pedagoger? Är pedagogisk dokumentation något som du tycker låter spännande?
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019