Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personlig assistent sökes
Lillebo Assistans
Vi söker en personlig assistent åt en glad och trevlig kvinna med MS som behöver assistans i sin vardag. Arbetet är inte fysiskt krävande, då det inte förekommer tunga lyft. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du som personlig assistent ger personlig omvårdnad, stöd och service i eget boende. Lön enligt avtal. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Personlig Assistent till Malmö
A-Bas Malmö HB
Vi söker en assistent åt en 25 år gammal rullstolsburen man. Mannen behöver hjälp med sina grundläggande samt övriga behov. Lyft och förflyttningar förekommer. Ansökan sker enbart via e-post. Märk din ansökan med "30"
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Personlig assistent till Örebro
Marcus Assistans AB
Vi söker personlig assistent till en 30-årig kille i Odensbacken, för tjänstgöring lör - sön var tredje helg. Arbetstid 8-18 båda dagarna enligt fast schema. Är du intresserad finns möjlighet till vikariat även vid storhelger och semestrar. Oscar bor i eget hus ensam och du jobbar själv på dina pass med honom. Han bor i Odensbacken 2,5 mil utanför Örebro.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

20-årig kille i Varberg söker manlig assistent!!!
GIL
Jag är: En skön ,glad, positiv kille på 20 år som behöver stöd och hjälp i livet med olika saker. Bor hemma och är på Daglig Verksamhet dagtid. Jag gillar när det händer saker, är social och har en aktiv fritid. Du är: En kille som är initiativrik, glad och flexibel. Körkort är ett krav och du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du ska gilla allt från gymmet till hästar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Du börjar på timmar som kan övergå till en visstidsanställning på ca 60 % om allt känns bra mellan oss. Kollektivavtal Kommunal-KFO.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Personlig assistent till man i Stocksund
STIL
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se   Se upp alla ni vetgiriga som älskar att arbeta med nya utmaningar! Jag är 40 år, ca 180 cm lång och väger 83 kg.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

37-årig tjej söker ny assistent, Varberg
Brukarkooperativet JAG
Jag är en pigg, social och glad tjej på 37 år som söker en personlig assistent som kan arbeta som vikarie på fast schema 30 tim/v. Mina intressen är bland annat konserter, pyssel, baka och musik. Du som söker är en tjej som både har bil och körkort. Du är till din natur pysslig och tycker om attbaka. Ett stort mått av kreativitet och att du är påhittig är en stor fördel för dig i den här tjänsten. Utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg prioriteras, men stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Personlig assistent till glad 14-årig kille i Tollered!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Personlig assistent till aktiv 14-årig kille i Tollered. Humana söker personlig assistent till vår kund som bor på landet utanför Tollered (Beläget mellan Lerum och Alingsås). Om tjänsten: Vår kund gillar att vara ute och leka, åka på utflykter, simma/bada på både badhus och ute, sitta hemma och skriva vid datorn, lyssna på musik, bowla.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Söker PA som gillar utmaningar
Atlas Assistans AB
Hej du som tycker om att få lite utmaningar! Jag är en kvinnlig fotmålande och skulpterande konstnär som är rullstolsburen och kan inte använda armarna, eftersom jag har en CP skada. När jag inte jobbar med konsten eller har arbetsledaruppgifter för assistansen tränar jag på gym och är ute och promenerar mycket. Du ska vara fysisk ganska stark och ha god balans.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Jag behöver dig som är ordningsam
Furuboda Assistans AB
Vi söker nu personlig assistent till en av våra kunder i Gärsnäs. Kunden är en kvinna som är halvsidesförlamad med afasi. Hon sitter i rullstol och behöver stöd med all förflyttning, hjälpmedel finns. Hon behöver stöttning i sin vardag med personlig omvårdnad och att sköta sitt hem. Vi ser gärna kvinnliga sökande utifrån kundens önskemål, men tidigare erfarenhet från personlig assistans eller relevant utbildning för arbetet prioriteras. Vi ser gärna att du kan komma med förslag på aktiviteter och du behöver vara en ordningsam person.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Kvinnlig personlig assistent sökes till man i Vallentuna
Olivia Personlig Assistans AB
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018