Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personlig assistent
Socialförvaltningen
Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten. Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Nu söker vi vikarier till vår glada viljestarka tjej
God Assistans i Sverige AB
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu Glada vikarier, personliga assistenter sökes till vår viljestarka tjej Eija! Om tjänsten: Vi behöver flera assistenter till vår 3-åriga dotter i Sävast, Boden.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018

Timvikarie till glad kille i Sollentuna
Atlas Assistans AB
Jag är en glad kille som nu söker timvikarie att dryga ut min assistentgrupp med. Du bör kunna arbeta dygnspass (10:00-10:00), samt hoppa in med kort varsel. Fördel då om du bor norr om stan. Mina assistenter är mina armar och ben, tänka och prata kan jag göra själv. Politik är ett brinnande intresse i mitt liv. Gillar att äta god mat, både att laga mat hemma och att äta ute. Lyssnar gärna på musik och ser ofta film. Jag gillar att lära mig nya språk. Som assistent hos mig behöver du ha fingertoppskänsla när man ska ta ett steg fram, och när man ska backa.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Personlig assistent till man i Eskilstuna
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Personlig assistent i Kävlinge
Frösunda
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 03-12-2018

Musikälskande 12 åring söker personlig assistent
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker en assistent till en glad musikälskande 12 årig kille som bor i Gnesta med sin familj. Om tjänsten: Kunden har ett stort hjälpbehov men utvecklas för varje dag som går. På grund av hans funktionsnedsättning ser hans vardag inte ut som vanliga 12-åringar. Han matas genom sondslang och har en knapp på magen som han får mat igenom.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Personlig assistent till kvinna i Skövde!
Nordica Assistans
Nordica Assistans är verksamma över hela Sverige och arbetar med personlig assistans. I företaget finns idag ca 700 medarbetare runt om i landet – från Malmö i söder till Luleå i norr. Nordica Assistans är ett ungt och expansivt bolag med stora möjligheter till personlig utveckling. Nordica söker Personliga assistenter till en kvinna i Skövde Om dig Vi söker dig som är lojal, positiv, engagerad och har ett stort tålamod samt brinner för att hjälpa andra människor. Du behärskar det svenska språket och/eller det tyska språket väl i tal.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-12-2018

Personliga assistenter - Marks kommun
Marks kommun, Socialförvaltningen
Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 08-11-2018

Kvinnliga personliga assistenter sökes till man nära Södertälje
Olivia Personlig Assistans AB
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018

Personlig assistent
Strängnäs kommun, Verksamhet inriktning barn
Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Vi är en attraktiv tillväxtkommun med 35 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018