Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi behöver en till assistent till mitt team. Är du av det rätta virket?
ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
Ung kvinna på 40 år boendes i Gröndal söker dig, en uthållig personlig assistent som inte ger upp trots att jag ständigt kommer att testa och pröva ditt tålamod till max.  Jag behöver en assistent som kan jobba självständigt och kan hjälpa mig att hålla ordning och reda i mitt hem, samt assistera mig med att tvätta mina kläder och fixa min mat. Jag har som många andra personer med autism ett oerhört utvecklat sinne för detaljer vilket gör mig petig med kläder, skor, hygien, att saker finns på sin rätta plats osv. Du skall finnas vid min sida i vått och torrt - när jag tappar kontrollen över m
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 16-06-2018

Personlig assistent till 16-årig flicka
DIRIGO ASSISTANS AB
Flickan bor tillsammans med sina föräldrar, syskon och hund i Onsala. Flickan har ett medfött flerfunktionshinder som gör att hon har ett omfattande hjälpbehov och behöver hjälp med allt i hennes vardag såsom exempelvis måltider, hygien, förflyttning (rullstol) e.d. Hon har en utvecklingstörning som gör att hon befinner sig på en tidig nivå. Hon saknar språk så det är viktigt med ett stort tålamod och det tar ett tag innan du kommer att förstå vad flickan vill. Flickan har svårt att ta egna initiativ och kan bara fokusera en liten stund. Flickan tycker om att hitta på olika aktiviteter.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Två deltidstjänster som personlig assistent till 38 årig kvinna
STIL
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se   Jag är en 38 årig kvinna som bor med min man och vår katt i vår enplansvilla 1,5 mil utanför Helsingborg.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 15-08-2018

Assistent till man i Solna
Rehab Station Stockholm AB
Rehab Station Assistans är en del av Rehab Station Stockholm. Vi vänder oss till personer med neurologisk sjukdom eller skada. Vår assistans bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station har fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Vill du jobba som assistent hos ung kvinna i Umeå i sommar?
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Jag är en 29-årig kvinna som behöver assistans i min vardag. Både i hemmet och vid aktiviteter. Vem jag söker Nu söker jag två personliga assistenter för sommarvikariat hos mig. Du kommer under sommaren att gå på en fast schemarad på 70% med start v. 29. Det finns goda möjligheter till att vikartiatet övergår till en fast tjänst i höst. Delar du mitt intresse för teknik och matematik så är det en fördel.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Personlig assistent på deltid till Simlångsdalen
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi en personlig assistent att arbeta med vår kund som är en tjej i 20-års åldern boende i Simlångsdalen. Tjänsten ligger på 56% och arbetspassen är förlagda på vardagar mellan 6,30-8,30 och 15-17,30. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa vår kund i hennes vardag och med t.ex. personlig omvårdnad, vissa hushållsuppgifter och att aktivera henne i och utanför hemmet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Hurtfrisk personlig assistent sökes i västra Göteborg.
GIL
Det är en glad, positiv och charmig 28-årig kille som söker assistent i Askim. Killen är mycket aktiv men tycker även om att lyssna på musik och att gå på teater. Bra om du är intresserad av vegetarisk mat. Du som söker till detta jobb måste tycka om att röra på dig lika mycket som honom, då han sysslar med allt från att dansa Zumba, simma, gå långpromenader till att gymma.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Personlig assistent till kille i Halmstad för deltidstjänst på 45%
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till en av våra kunder i Halmstad till en tjänst på 45%. Arbetstiderna är förlagd i jämna veckor på tisdagar och torsdagar kl. 14,45-21 och på ondagar mellan 14,45-18.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Personlig assistans sökes åt kvinna i Säffle
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

[Rubrik– en tydlig och talande rubrik]
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se   Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Västerås. Kunden är en lekfull pojke med diagnosen autism. Vi söker någon till en schemarad på ca 40%. Om tjänsten: I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa pojken med hans omvårdnad, personlig hygien, hjälp vid måltider samt tillsyn.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018