Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Industribrandman
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Vill du bidra till en trygg och säker arbetsplats?
Prevent Bevakning AB & Prevent Safety Solutions AB
Vill du bidra till en trygg och säker arbetsplats? Prova på yrket som Säkerhetsvakt Prevent är företaget som månar om arbetsplatssäkerhet genom att arbeta förebyggande. Vi är rådgivande till våra kunder inom brand, skydd och bevakning. Vi har pålitliga, trovärdiga och engagerade medarbetare som bidrar med ett stort säkerhetstänk, alltid nära och tillgängliga för att förebygga olyckor, tillbud och incidenter. Om du tycker arbetsplatssäkerhet är lika viktigt som oss har du nu chansen att bli utbildad Säkerhetsvakt och prova på yrket under vårt stora uppdrag i Göteborg under mars och april.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 04-02-2019

Deltidsbrandmän Vaggeryd samt Skillingaryd
Vaggeryds kommun, Räddningstjänsten
Räddningstjänsten har 37 personer anställda. 4 är heltidsanställda och 33 deltidsanställda . I Vaggeryd finns en räddningschef, en ställföreträdande räddningschef/ brandingenjör, en beredskapssamordnare och en styrkeledare på heltid. Den operativa styrkan består av 17 deltidsbrandmän i Vaggeryd och 16 deltidsbrandmän i Skillingaryd, av dessa har 5 deltidsbrandmän alltid beredskapen var tredje vecka på respektive brandstation. Vaggeryds kommuns räddningstjänst är också en del av RäddsamF.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Enhetschef/Räddningschef, Operativ Räddningstjänst
Örnsköldsviks kommun
Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik. Som räddningschef arbetar du utifrån gällande lagstiftning med ett övergripande ansvar för räddningstjänstens operativa verksamhet. Du ansvarar för övergripande planering och samordning med interna och externa verksamheter.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019

Larmoperatör
Kalmar kommun, Kommunledningskontoret
Kalmar är en växande stad med ett modernt universitet. Oavsett var du bor i kommunen har du aldrig långt till rekreation, naturupplevelser och en lång kust. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 26-12-2018

Gruppledare mobila verksamheten city (rond)
Cubsec
Vi söker dig – en ansvarsfull och förtroendeingivande väktare – som vill ta ytterligare ett steg i karriären!  Vi är en platt organisation vilket gör att du har stora möjligheter att påverka verksamheten. Om du har viljan och engagemanget så lovar vi att vara lyhörda för dina idéer. Låter det intressant? Då är det dags att läsa vidare! Vi breddar vår organisation och söker två gruppledare som vill vara en del av vårt team inom den mobila verksamheten i Göteborg. Som ledare hos oss kommer du att ha ett stort inflytande över ditt eget arbete.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Brandman sommarvik, Brandstationen Kungälv, Bohus Räddningstjänstförbund
Kungälvs kommun, Bohus Räddningstjänstförbund/BORF
Bohus Räddningstjänstförbund bildades 1 januari 2013 och består av en heltidsstation i Kungälv och fyra RiB-stationer placerade i Kode, Marstrand, Nol och Surte. I de två medlemskommunerna, Ale och Kungälv, bor sammanlagt drygt 75 000 invånare och kommunerna är i ett expansivt utvecklingsskede. ARBETSUPPGIFTER Brandman i heltidsorganisationen. Tjänstgöringen består av arbete som brandman inom räddningstjänstens avtalsområde.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Signalskyddschef
FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut
FOI, Totalförsvarets forskningsinstitut, är ett av Europas främsta institut för tillämpad forskning inom försvar och säkerhet. FOI är en myndighet under Försvarsdepartementet och vi har till uppgift att bedriva forskning, metod- och teknikutveckling samt utredningsarbete för totalförsvaret och till stöd för nedrustning, icke-spridning och internationell säkerhet. Verksamheten bedrivs på uppdrag av i första hand Regeringskansliet, Försvarsmakten, Försvarets materielverk (FMV) och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 03-01-2019

Airport Officers Flygplatskontroll (extrapersonal) till Luleå Airport
Swedavia AB
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.      Luleå Airport har en betydande roll för norrlandsregionen.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 03-01-2019

Parkeringsvakt Kalmar deltid
Q-park AB
Vi söker en parkeringsvakt till Kalmar för en deltidsanställning på 50%. Arbetstiderna är mellan 07..00 - 23.00 fördelat på alla veckans sju dagar. Tjänsten som parkeringsvakt innebär att vi bevakar våra uppdragsgivares anläggningar. Du måste tycka om att vara utomhus i alla väder, men att även vilja tillbringa en stor del av din arbetstid i våra bilar.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019