Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker en SHE-koordinator till petrokemisk industri!
Devport AB
Till den här tjänsten har vi på DevPort fått förmånen att hjälpa vår kund med en direkt rekrytering, vilket innebär att detta inte är ett konsultuppdrag utan du blir direkt anställd på företaget. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta som SHE-koordinator hos vår kund som är ett företag inom petrokemiindustrin. Avdelningen du kommer att tillhöra stöttar företaget i arbetsmiljö-, miljö-, säkerhets- och kvalitetsfrågor (SHEQ) och du kommer ha stora kommunikationsytor inom bolaget.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Safety & Health coordinator
Epiroc Drilling Tools AB
United. Inspired. Performance unites us, Innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Byggnadsinspektör
Knivsta kommun
I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet? Välkommen till oss! Vi söker nu en byggnadsinspektör till byggenheten, som är en del av kommunens bygg- och miljökontor.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Trafiksäkerhetschef Civil Hkpflj
Försvarsmakten
A3 ansvarar för ledning av förbandsproduktionen samt planering och uppföljning av trafik- och marksäkerhetsarbetet inom Hkpflj.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 05-10-2019

Ordningsvakt till Halloween
AB Gröna Lunds Tivoli
En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har stort fokus på säkerhet och trygghet i parken. På Gröna Lund är sällan den ena dagen den andra lik. Varje år besöker ca 1,5 miljoner människor tivolit och vi har ca 60 konserter varav flertalet världsartister på våra scener.  För att trivas och lyckas i rollen som Ordningsvakt på Gröna Lund så inspireras du av att träffa människor från alla delar av Sverige och världen då våra 1,5 miljoner besökare kommer precis därifrån.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Byggnadsinspektör
Hedemora kommun
Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas. ARBETSUPPGIFTER Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen söker en byggnadsinspektör. Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen hanterar bl.a.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Trafikvakt Stockholm
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland (samt Chevron i England) Ramudden koncernen omsatte 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 1000 anställda.  ARBETSUPPGIFTER Som trafikvakt kommer du arbeta i lag med 2-3 personer med trafikreglering. Arbete med logistik vid bygginfarter är även vanligt förekommande. Arbetet är vissa gånger fysiskt krävande så det krävs att du utan hinder kan lyfta tungt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Säkerhetssamordnare, Mjölby, Boxholm och Ödeshögs kommun
Mjölby kommun
Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Säkerhetsingenjör
Göteborgs Universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Badvärd
Ljungby kommun
Ljungby kommuns värdegrund är vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling. Hos oss är balans i livet viktigt!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019