Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kontrollant - Retail Knowledge, Gävle
Retail Knowledge Sweden AB
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 20-10-2018

Utbildning till väktare via LORENZ FM
Lorenz Fm Service AB
Hej!    Vi söker servicekompetenta medarbetare för uppdrag i vår resurspool inom SAFE SECURITY STAFF.   Vi tillhandahåller väktare för att lösa bemannings- samt rekryteringsuppdrag för andra bevakningsföretag i vår eller våra kunders uniform.     Ett eget driv, engagemang och ansvarstagande är de egenskaper vi söker hos dig.   Det här är våra krav:   20 år fyllda.   Gymnasiekompetens (eller motsvarande).   Laglydig och drogfri.   Bosatt i Sverige minst fem år.   Behärska svenska språket i tal som skrift.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Väktare sökes
AVARN Security
Vill du jobba på ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygga miljöer för företag, myndigheter och människor? AVARN Security söker nya väktare som ska bidra till konkurrenskraft och livskvalitet, så att samhället kan fungera. Som medarbetare på AVARN Security bidrar du till att förverkliga vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Virda bad & sportcenter söker badpersonal
Alvesta kommun
Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa? I Alvesta finns Virda bad & sportcenter som är en nyrenoverad sim- och sporthall. I anläggningen finns en 25-metersbassäng, en varmvattenbassäng, ett badlekland, bubbelpool, ångbastu, sporthall, gym, bowling och en cafeteria.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Vill du jobba som vikarie på Kungsbackas simhallar?
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Är du lyhörd, ansvarsfull och tycker om varierande arbetsuppgifter? Är du dessutom servicemedveten? Då kan du vara vår nya Badvakt. Vi erbjuder ett roligt och utvecklande arbete på Kungsbackas simhallar. Arbetet och rollen Vi söker timvikarier vid ordinarie personals frånvaro och vid hög arbetsbelastning till Kungsbacka och Fjärås simhall.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Badmästare på Parkbadet, Kultur- och fritidsförvaltningen
Sandvikens kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar bl a för bad, idrott och friluftsliv, kulturskola, bibliotek, museer, evenemang, konsthall, föreningsstöd och kulturhistoriska miljöer. Parkbadet är ett modernt äventyrsbad med attraktioner samt sim- och hoppbassäng. Inom Parkbadet har vi även ett gym och friskvårdslokaler för gruppträning. PERSONALFÖRMÅNER Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling .
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Deltidsbrandman i beredskap sökes i Höörs kommun
Höörs kommun, Räddningstjänst
Välkommen till Höörs kommun! Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. I Höörs kommun finns cirka 100 olika yrken inom bland annat vård, omsorg, skola, barnomsorg, miljö, teknik, ekonomi, kultur och räddningstjänst.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Kriminalvårdsinspektör till Anstalten Asptuna
Kriminalvården, A/H Region Stockholm
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Kriminalvårdare till anstalten Hällby
Kriminalvården, Hällby
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Hällby är en anstalt med 98 platser i säkerhetsklass 1 samt 17 avskidhetsplatser.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Produktionsledare/ASV, tillsvidare, Anstalten Ringsjön
Kriminalvården, Anstalten Ringsjön
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018