Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Stockholm söker fler utbildade skyddsvakter med vapen
Nokas Security AB
Arbetstider: 5-2 schema dag och månd -fred Tjänsteställe: Stockholm Varaktighet: Heltid, tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetsuppgifter: Lite varierande beroende på vilket skyddsobjekt det gäller. Bl a bemanna entréreceptioner, säkerställa att inga obehöriga äger tillträde till skyddsobjekten samt viss rondering. Tjänsterna är skyddsvakt med vapen. Mer information fås vid intervjun.  Kvalifikationer: Vi söker dig som har en personlig mognad och som känner sig trygg i rollen som skyddsvakt. Personliga egenskaper är det som avgör den bäst lämpade.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-09-2018

Trafikvakt Stockholm
West Solutions AB
Arbetsbeskrivning Som trafikvakt kommer du arbeta i lag med 2-3 personer med trafikreglering. Arbete med logistik vid bygginfarter är även vanligt förekommande. Vem är du Vi söker dig som är serviceminded och har ett positivt sinne Du har god vana att hantera människor samt är en person med auktoritet. Du erbjuds Ett felxibelt arbete utomhus som utförs på vardagar och nätter. Kvalifikationer Gymnasiekompetens B-körkort Meriterande Du har tidigare erfarenhet med trafikreglering Utbildning, Arbete på väg  Se mer info på www.ramudden.se  Välkommen med din ansökan, urval sker löpande
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Värmlands tingsrätt söker Ordningsvakt/Administratör
Värmlands tingsrätt
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Kriminalvårdare till verksamhetsområde Saltvik (timvikariat)
Kriminalvården, Saltvik
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Polismyndigheten söker arrestantvakter till Utredningsjoursektion 2
Polismyndigheten, Polisregion Väst
Polismyndigheten söker arrestantvakter till Utredningsjoursektion 2, Göteborg Polismyndigheten Den nya Polismyndigheten bildades den 1 januari 2015. Polismyndigheten som ersätter de tidigare 21 fristående polismyndigheterna och rikspolisstyrelsen är en enrådsmyndighet. Det innebär att myndigheten leds av en chef som inför regeringen ensam bär ansvaret för myndighetens verksamhet. Myndigheten består av drygt 29 500 medarbetare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 04-09-2018

Badmästare på Parkbadet
Sandvikens kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar bl a för bad, idrott och friluftsliv. kulturskola, bibliotek, museer, evenemang, konsthall, föreningsstöd och kulturhistoriska miljöer, Parkbadet är ett modernt äventyrsbad med attraktioner samt sim- och hoppbassäng. Inom Parkbadet har vi även ett gym och friskvårdslokaler för gruppträning. PERSONALFÖRMÅNER Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Besiktningstekniker till Carspect i Malmö
Carspect
Vi söker 3- 4 besiktningstekniker till våra stationer i Malmö. Arbetsuppgifter Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Nu söker vi dig som vill arbeta som larmoperatör!
SOS International Swedish Branch AB
Nu söker vi dig som vill ha ett utmanande och meningsfullt arbete. Du trivs med att använda telefon som främsta arbetsredskap och vill bli en del utav SOS International! Om SOS International SOS International hjälper, i samarbete med en rad försäkringsbolag, nordiska resenärer över hela världen. Vi har en larmcentral som är öppen dygnet runt, året om och som snabbt hjälper resenärer om olyckan skulle vara framme.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

SOC Security Lead Consultant
HCL Technologies Sweden AB
HCL is the world's largest entrepreneurship and Infrastructure Services division at HCL has managed IT infrastructure operations for more than 250 customers over the past two decades. HCL is driving value to businesses in Sweden's highly competitive economy by delivering information and communications technologies that are helping them build efficiencies, reach newer markets, and gain a competitive edge. HCL has established offices in the cities of Stockholm, Gothenburg, and Helsingborg to cater to its Swedish customers' business needs.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-10-2018

Arbetsmiljökoordinator R&D, UHC
Scania
Vill du bli en i vårt team? Vår arbetsmiljökoordinator ska gå vidare till nya utmaningar och vi söker nu nästa kollega som ska vara med och ge organisationen det bästa stödet. Inom UHC arbetar vi med att koordinera en säker drift och förvaltning av R&Ds resurser och processer med avseende på säkerhet, brand, yttre miljö, arbetsmiljö, infrastruktur samt lokaler.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018