Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kriminalvårdare till Bevakningscentralen, sommarvikariat!
Kriminalvården, Häktet Göteborg
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Häktet Göteborg är placerat i Kriminalvårdens hus mitt i centrala Göteborg och är ett av landets säkerhetshäkte.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 10-03-2018

Brandingenjör, Vikariat
Boverket, Tekniska egenskaper
Boverket är den nationella myndigheten för samhällsplanering, byggande och boende. Vi har regeringens uppdrag att leda arbetet med ett hållbart samhällsbyggande till nytta för medborgarna. På Boverket arbetar idag 250 personer, bland annat jurister, arkitekter, planerare, ekonomer, civilingenjörer, samhällsvetare och kommunikatörer. Vi har den senaste tiden fått stora regeringsuppdrag inom digitalisering, inomhusmiljö och arkitektur.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Sommarpersonal till Grästorps bad och camping
Grästorps kommun, Teknisk verksamhet
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd. I Grästorp finns energi! Teknisk verksamhet driver Grästorps bad och camping. Vi vill skapa det bästa badet i området både för våra kunder och personal genom att vara en positiv arbetsplats. Teknisk verksamhet är en innovativ och lärande organisation där kollegialt lärande är en viktig framgångsfaktor.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Tillgänglighetsrådgivare
Västerås stad, Stadsbyggnadsförvaltningen
Vill du vara med och göra Västerås mer tillgänglig för alla? Nu har du som är arkitekt eller byggnadsingenjör och som brinner för att stärka tillgängligheten möjlighet att söka tjänsten som tillgänglighetsrådgivare. Västerås växer och vi har flera spännande byggprojekt på gång. Vår vision är en byggd miljö som möjliggör deltagande i samhället på jämlika villkor. Vi menar att det som är nödvändigt för några är bra för alla! Vi söker dig med stort engagemang och intresse för tillgänglighet i byggda miljöer. Som tillgänglighetsrådgivare har du en uppsökande och nätverkande roll.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 25-02-2018

Trygghetsvärdar
Trelleborgs kommun, Räddningstjänsten
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Räddningstjänsten i Trelleborg kännetecknas av hög kompetens, gott samarbete, lojalitet och nöjda medarbetare. Vi är kända för vår goda laganda och positiva arbetsmiljö.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Teknikinformatör till Göteborg
ÅF AB
Om jobbet Som teknikinformatör i vår grupp kommer du jobba med framtagande och utveckling av manualer, kataloger, instruktioner, utbildningsmaterial etc. Vår grupp tillhör ett affärsområde som utför uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher. Detta innebär att vi kan erbjuda dig en stor variation av arbetsuppgifter med möjligheter att jobba inom t.ex. medicinteknik, fordonsindustrin, försvarsindustrin och eller andra intressanta tillverkande industrier av bl.a.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-04-2018

Teknikinformatör
ÅF AB
Om jobbet Som Teknikinformatör i vår grupp kommer du jobba med framtagande och utveckling av manualer, kataloger, instruktioner, utbildningsmaterial etc. Vår grupp tillhör ett affärsområde som utför uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-04-2018

Teknikinformatör till Malmö
ÅF AB
Om jobbet Som teknikinformatör i vår grupp kommer du jobba med framtagande och utveckling av manualer, kataloger, instruktioner, utbildningsmaterial etc. Vår grupp tillhör ett affärsområde som utför uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher. Detta innebär att vi kan erbjuda dig en stor variation av arbetsuppgifter med möjligheter att jobba inom t.ex. medicinteknik, fordonsindustrin, försvarsindustrin och eller andra intressanta tillverkande industrier av bl.a.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-04-2018

Parkeringsvakt för offentligrättslig övervakning till Helsingborg sökes!
Today Consulting AB
Dina arbetsuppgifter Att arbeta som trafikövervakare innebär, att du arbetar med trafiksäkerhet och framkomlighet genom att övervaka parkerade bilar. I ditt arbete möter du många människor, och information till dem är en viktig del av ditt dagliga arbete. Det är därför viktigt, att du har en hög grad av servicekänsla. Arbetstiderna är varierande, även kvällar och helger ingår i tjänsten. Din profil Vi söker dig som vill jobba hos oss vid behov, vardagar, kvällar och helger. Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Polisens regionledningscentral i Malmö söker operatörer
Polismyndigheten, Polisregion Syd
Vill du tillsammans med dina medarbetare arbeta med polismyndighetens viktigaste uppdrag; att skapa trygghet för medborgarna och förtroende för Polisen i samverkan med lokalsamhället? Vi söker nu civila operatörer till regionledningscentralen i Polisregion Syd med placering på Toftanäs i Malmö. Regionledningscentralen (RLC) ansvarar för polisens ingripandeverksamhet i hela regionen och är en sektion vid regionala operativa enheten. Arbetsplatsen består av operatörer, både civila och poliser samt befäl som tjänstgör på Toftanäs i Malmö.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018