Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Trafiksäkerhetschef Civil Hkpflj
Försvarsmakten
A3 ansvarar för ledning av förbandsproduktionen samt planering och uppföljning av trafik- och marksäkerhetsarbetet inom Hkpflj.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 05-10-2019

Säkerhetssamordnare, Mjölby, Boxholm och Ödeshögs kommun
Mjölby kommun
Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Säkerhetsingenjör
Göteborgs Universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Provningstekniker med inriktning mot flyg
Dekra Industrial AB
Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Vi växer för fullt och söker därför en Provningstekniker med inriktning mot flygindustrin för placering i Norrköping/Linköping. OM TJÄNSTEN Till Norrköping/Linköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt riktas mot flygindustrin och innefatta arbete inom oförstörande provning ute hos kund.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Säkerhetssamordnare till Funktionen för säkerhet
Migrationsverket
Som säkerhetssamordnare kommer du att arbeta i en miljö med internationella kopplingar, externa kontakter, komplexa hotbilder, IT-miljöer och tekniska system med höga krav på säkerhet och tillgänglighet samt projekt som har stor påverkan på Migrationsverkets verksamhet. Vi erbjuder ett stimulerande och ansvarsfullt arbete med stor möjlighet till personlig utveckling. Funktionen för säkerhet ansvarar för säkerhetsfrågor vid Migrationsverket.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Operatör sökes till Falck Räddningskår
Falck Räddningskår AB
Vi hjälper privatpersoner, företag och organisationer att alltid känna i sig i säkra händer med Falck. Vi arbetar med trygghet utifrån ett helhetsperspektiv och erbjuder vägassistans, försäkring och mycket annat. Vi är stolta över byggt upp ett eget rikstäckande bärgarnätverk som sträcker sig längs med hela Sverige. Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Falck Räddningskår? Om rollen Som operatör kommer du att arbeta i en räddningscentral för att hjälpa människor som har olika typer av problem med sitt fordon samt andra objekt.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 02-10-2019

Besiktningsman Göteborg
Scandinavian Internet Group AB
Bergsäker grundades 1972 av Lennart Karlsson och öppnade sitt första kontor i Göteborg. Den ursprungliga affärsidén var kopplad till bergbyggnation och säkring av berg, därav namnet Bergsäker. Idag finns Bergsäker på sju orter i Sverige, antalet anställda är cirka 40 och ambitionen är fortsatt tillväxt. Bergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Trafikinspektör
Trafikverket
Vill du arbeta som trafikinspektör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 09-10-2019

Specialist samhällssäkerhet
Trafikverket
Vill du arbeta som Specialist samhällssäkerhet i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Provningstekniker/Montagekontrollant, kärnkraft
Dekra Industrial AB
Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att vara en global partner for a safe world. Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet.  Vi behöver nu utöka vår organisation i Forsmark med två provningstekniker / montagekontrollanter. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag med hög trivsel, bra lönsamhet och god tillväxt! OM TJÄNSTEN Du kommer arbeta tillsammans med en grupp erfarna personer som har kul och trivs tillsammans, både på jobbet och efter arbetstid.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019