Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Risk Manager
BillerudKorsnäs
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Säkerhetshandläggare till Malmö
Rekryteringsmyndigheten
Enheten för säkerhet är en av fyra nybildade enheter inom avdelningen för verksamhetsstöd. Enheten ansvarar för myndighetens säkerhet och säkerhetsskydd och består av en chef och fem medarbetare fördelade på orterna Karlstad, Malmö och Stockholm. Vi söker nu en säkerhetshandläggare till Malmö. I rollen som säkerhetshandläggare kommer du att arbeta vid vår prövningsenhet i Malmö med det lokala säkerhetsarbetet och är lokalt ansvarig för säkerhet (brandskydd) och säkerhetsskydd (informationssäkerhet, IT-säkerhet, fysisk säkerhet och personalsäkerhet).
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Fraud Prevention Analyst
Swedbank Group Security and Investigations
I Swedbank strävar vi efter att ta tillvara varje medarbetares individuella förmåga och uppmuntra de personer som söker nya utmaningar inom koncernen. Det spelar ingen roll om ditt mål är att arbeta med rådgivning, produktutveckling eller aktiehandel, i Västerås, Luxemburg eller New York. I slutändan bidrar lust, engagemang och drivkraft hos våra medarbetare till att våra kunder får ett ännu bättre bemötande. Vi söker dig som delar vår vision och våra värderingar: Vision: Vi möjliggör för människor, företag och samhällen att växa: "Swedbank - beyond financial growth".
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Säkerhetssamordnare
Halmstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Kravhanterare till Quality Engineering
ÅF AB
Om jobbet På ÅF Pöyry är det full fart och är det kanske du som vill vara med på vår resa framåt? Vi söker nu en erfaren Kravhanterare till vår sektion Quality Engineering.   Du kan utgå från ett flertal orter; exempelvis från något av våra kontor i Stockholm, Uppsala, Gävle, Västerås eller Falun och behöver vara införstådd med att det kommer krävas en del resor i tjänsten, i Sverige men även utomlands.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Säkerhetshandläggare inriktning fysisk säkerhet
Sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats söker en   Säkerhetshandläggare inriktning fysisk säkerhet   med placering i Norrköping   Enheten för säkerhet och beredskap (ESB) Är en central stabsfunktion som ingår i avdelningen Styrning & Planering. ESB är en styrande och stödjande enhet som arbetar inom flera olika områden exempelvis informationssäkerhet, fysisk säkerhet, säkerhetsskydd, totalförsvar och brandskydd. Uppdraget är i stort att bidra till att Sjöfartsverkets tillgångar får det skydd som behövs samt att säkerställa förmåga till krisledning samt planering inför höjd beredskap.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Besiktningsingenjör trycksatta anordningar
Dekra industrial AB
Vill du göra världen till en säkrare plats? Då har du hittat rätt! Vår vision är nämligen att vara en global partner for a safe world. Genom innovativa tjänster skapar vi trygghet på vägen, i hemmet och på jobbet. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en driven Besiktningsingenjör inom trycksatta anordningar med placering i Sundsvall med omnejd.  OM TJÄNSTEN   I rollen som Besiktningsingenjör kommer du att arbeta med teknisk kontroll av trycksatta anordningar, t.ex.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Besiktningstekniker till Besikta Bilprovning i Tierp
Besikta Bilprovning i Sverige AB
Om Besikta Med 175 besiktningsstationer på 146 orter, och fler på väg att öppna, driver Besikta Bilprovning utvecklingen av förbättrad bilsäkerhet och ett enklare bilägande. Vi erbjuder besiktning av de flesta typer av fordon – hela tiden med utgångspunkten att ge våra kunder en säkrare besiktning genom våra kunniga och kundstödjande tekniker. Vi anpassar och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet– alltid med tillgänglighet och säkerhet i fokus. Läs gärna mer på vår hemsida www.besikta.se. Besikta Bilprovning omsätter ca 600 MSEK och har ca 550 medarbetare.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

HESQ-manager for interim assignment in Göteborg
TNG Group AB
Are you the go-to person when it comes to support and guide companies in HESQ matters? We are now looking for a HESQ-manager (Occupational Safety and Health including Security, Environment, Quality including Chemical Compliance and Process Safety). You will act as a role model for the organization when it comes to HESQ matters, which means you will promote HESQ throughout the organization and ensure use of the standardized tools.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Besiktningstekniker Kristianstad
DEKRA Automotive AB
DEKRA är ledande i världen inom bilbesiktning med verksamhet i ett femtiotal länder över hela världen. Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år. Sedan vi påbörjade vår verksamhet gällande fordonsbesiktning i Sverige 2011 har vi hittills utvecklat drygt 68 besiktningsstationer i Sverige. Vår ambition är att finnas där våra kunder finns och vi strävar alltid efter att vara lättillgängliga och ge en förstklassig service.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019