Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Besiktningstekniker till Carspect Ringön i Göteborg
Carspect
Vi söker en besiktningstekniker till Carspect Ringön i Göteborg. Arbetsuppgifter Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter. Tillsammans med dina medarbetare ser du till att besiktningsprocessen fungerar. Vem är du Vi söker främst redan certifierade besiktningstekniker. Om du inte redan är certifierad besiktningstekniker erbjuder vi dig betald utbildning med lön under tiden.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Besiktningstekniker till Carspect Gastelyckan i Lund
Carspect
Vi söker en besiktningstekniker till Carspect Gastelyckan i Lund. Arbetsuppgifter Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Kvalitet, risk- och säkerhetsspecialist
Trafikverket
Vill du arbeta som Kvalitet, risk- och säkerhetsspecialist i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

EHS-ingenjör med projektledaregenskaper
ÅF AB
Om jobbet Vi söker nu en EHS-ingenjör med ett stort engagemang i arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor, med ambitionen och viljan att kontinuerligt utvecklas. Det är önskvärt om du har kunskap inom kvalitetssäkring och CE-märkning samt har erfarenhet som Projektledare! Som EHS-ingenjör arbetar du med förebyggande yttre miljö-, arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor samt verkar för en god kultur inom EHS-området.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Tingsryds kommun söker säkerhetssamordnare
Tingsryds kommun, Kommunledningsförvaltning
Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb. Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Provningstekniker
Dekra industrial AB
Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Vi växer för fullt och söker därför en Provningstekniker för placering i Solna.     OM TJÄNSTEN   Till Solna söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta ett brett arbete inom oförstörande provning.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 18-06-2019

Provningstekniker/ingenjör Norrköping/Linköping
Dekra industrial AB
Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Just nu söker vi en Provningstekniker/ingenjör till Norrköping/Linköping.     OM TJÄNSTEN   Till vårt kontor i Norrköping eller Linköping söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta oförstörande provning av konstruktioner/svetsar med t.ex.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Kontrollingenjör
Dekra industrial AB
Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete, kamratanda och integritet är våra ledord. Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en Fältinspektör inom trycksatta anordningar med placering i Stockholm.     OM TJÄNSTEN   Dina arbetsuppgifter kommer omfatta teknisk kontroll av trycksatta anordningar. Våra kunder finns inom petrokemi-, raffinaderi-, kraftvärme- och tillverkningsindustrin samt företag som är kopplade mot denna typ av verksamheter. Du har också möjlighet att utvecklas inom tillverkningskontroll i samband med nytillverkning av utrustning till industrin.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Besiktningstekniker till Carspect i Västervik
Carspect
Vi söker en besiktningstekniker till Carspect Ljungheden i Västervik. Arbetsuppgifter Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Säkerhetshandläggare
Försvarsmakten
Flygstaben är Flygvapnets resurs för att lösa av högre chef ställda uppgifter. Huvuduppgiften är att planera och leda nationella och internationella insatser med Luftstridskrafterna i fred, kris och krig. Detta skall kunna ske året om och dygnet runt. Underrättelsesektionen ansvarar för underrättelse- och säkerhetstjänst i Flygstaben genom att stödja chefen och övriga staben med beslutsunderlag avseende motståndaren och säkerhetshotande verksamhet.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 28-05-2019