Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Specialist inom informationssäkerhet
Avd Förvaltning, Förvaltningsavdelningen, Enheten Säkerhet
Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 28-08-2019

Specialist inom säkerhetsskydd
Avd Förvaltning, Förvaltningsavdelningen, Enheten Säkerhet
Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 28-08-2019

CYBER SECURITY KONSULTER INOM ARKITEKTUR AV SÄKRA IT-SYSTEM
Combitech AB
Våra affärer inom Cyber Security växer i söder och vi behöver bli fler, delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker! Din roll som Cyber Security konsult Combitech expanderar och vi vill därför bli fler konsulter inom Cyber Security i Malmö som vill arbeta med att bidra till ett tryggare samhälle!
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 27-08-2019

DO söker lokal- och säkerhetssamordnare
Diskrimineringsombudsmannen
Diskrimineringsombudsmannen (DO) söker en engagerad lokal- och säkerhetssamordnare för ett vikariat som vill arbeta för ett samhälle fritt från diskriminering på myndighetens nya infrastrukturenhet. Enheten Infrastrukturenheten ansvarar för att utveckla, kvalitetssäkra och säkerställa väl fungerande administrativa processer inom enhetens ansvarsområden.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 26-08-2019

IAM/Behörighetsstrateg Säkerhetsenheten
Skatteverket
Brinner du för struktur, detaljer och samband? Vill du vara med och vidareutveckla vår behörighetsstruktur för att möjliggöra Skatteverkets digitaliseringsutveckling? Skatteverket har en stor digitaliseringsförflyttning framför sig där du din roll kommer att få vara med och skapa rättssäkra förutsättningar för behörigheter. Om jobbet Du förfinar, vidareutvecklar och implementerar Skatteverkets IAM-strategi i samarbete med hela organisationen och externa samarbetspartners.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

HSE Coordinator to our client Nordex in Uppsala
Poolia Uppsala AB
Would you like to work in an international company with other HSE professionals who have genuine passion for the health & safety issues and the environment we are working? Would you like to work within interesting projects around Sweden and Scandinavia? Our client Nordex is now looking for a HSE Coordinator to join them in Uppsala from where you are supporting the wind turbine installation sites within the Nordic region. This position is a full time job, for a unlimited period and is expected to start as soon as possible.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

IT-säkerhetsspecialist till eHälsomyndigheten
eHälsomyndigheten
Är du IT-säkerhetsspecialist och vill vara med och påverka hälsan för Sveriges invånare? Vill du arbeta i en organisation som hanterar stora mängder känslig information och där informationssäkerhet är ett högprioriterat område? eHälsomyndigheten är en myndighet som producerar moderna IT-tjänster som innehåller säkerhetsskyddsklassad information. Den information myndigheten hanterar behöver skyddas, men även finnas tillgänglig för avsedd användning. Vi söker nu IT-säkerhetsspecialist till enheten för arkitektur och säkerhet.
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Besiktningstekniker Luleå
Försvarsmakten
Har du några års erfarenhet som besiktningstekniker, fordonsmekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att ta ansvar? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Informationssäkerhetssamordnare
Länsstyrelsen i Gotlands län
Länsstyrelsen i Gotlands län söker En informationssäkerhetssamordnare Länsstyrelsen arbetar på regeringens uppdrag och verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Vår breda verksamhet omfattar miljö-, natur-, kulturmiljö-, näringslivs-, samhällsbyggnads, landsbygdsfrågor, social hållbarhet, krisberedskap och civilt försvar.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 20-08-2019

Process Safety Engineer till AkzoNobel
Macavoy
Vill du arbeta med säkerhetsfrågor hos en processindustri som är på en förändringsresa? Vi söker dig som vill och har förmågan att driva arbetet och utbilda kring processäkerhet. Om företaget AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder.
Skapad : 04-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019