Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Grundskoleförvaltningen söker en Säkerhetssamordnare
Göteborgs stad., Grundskoleförvaltningen
Göteborgs grundskoleförvaltning omfattar 141 kommunala skolor och 44 fristående skolor med ca 56 000 elever. Omsättningen är ca 7,2 mdkr. Förvaltningen har ca 8 000 medarbetare och chefer som gemensamt utvecklar och förvaltar verksamheten till framtidens skola. Grundskoleförvaltningen har tydligt fokus på att utveckla kultur, förhållningssätt samt styrning- och ledning, för att stödja och skapa bästa möjliga förutsättningar för rektorerna att leda den pedagogiska utvecklingen av skolan.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Bygglovhandläggare till Nyköpings Kommun
Nyköpings kommun, Samhällsbyggnad
Nyköpings kommun har som mål att växa med 700 nya medborgare per år. Att växa innebär en rad spännande möjligheter men också nya utmaningar. Inte minst för att vi vill bevara det som gör Nyköping till en plats vi älskar. Att kunna ge utrymme för fler och ändå behålla småstadskänslan kräver att vi utvecklar staden varsamt. Vi på Samhällsbyggnad har som uppdrag att säkra att tillväxten sker på ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart sätt. Vi ser till att det finns lämplig mark för bostäder, företag och verksamheter samt platser för rekreation.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Bygglovshandläggare
Hässleholms kommun
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 17-02-2019

Bygglovshandläggare sökes till Höörs kommun
Höörs kommun, Miljö- och byggmyndighet
Välkommen till Höörs kommun! Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 500 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit. I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna. Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens.
Skapad : 16-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Bygglovskoordinator
Hedemora kommun
Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas. Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1400 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken.
Skapad : 16-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Brandingenjör till Göteborg Landvetter Airport
Swedavia AB
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.    Avdelning Infrastruktur ansvarar för att underhålla och utveckla flygplatsens infrastruktur.
Skapad : 15-01-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Brandingenjör/Brandinspektör
Gällivare kommun
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt.
Skapad : 09-01-2019 Ansökningsfrist : 04-02-2019

Brandkonsult
SÖDERTÖRNS BRANDTJÄNST AKTIEBOLAG
Vi söker en driven och självgående brandkonsult. I rollen som brandkonsult får du chansen nyttja dina expertkunskaper för att på bästa sätt tillgodose kundens önskemål samtidigt som du bidrar till ett säkrare samhälle. Vi tror att du har en brandingenjörsexamen och viss erfarenhet som konsult eller från räddningstjänst för att lyckas i detta jobb. Om du är vår nya brandkonsult klicka på knappen ”Ansök här” nedan. Som brandkonsult kommer du att vara vår expert på Brand & Risk i Stockholm. I ett litet bolag är vi en sammansvetsad grupp på 12 personer med en god variation av ålder.
Skapad : 09-01-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Räddningstjänsten söker brandingenjör/-inspektör till Oskarshamn
Oskarshamns kommun, Räddningstjänsten
Varmt välkommen till Oskarshamns kommun! Vi är så glada att du har planer på att börja jobba hos oss. Här ger vi våra medarbetare möjlighet att utvecklas med en framtidstro och en Vi-känsla. Platsen Oskarshamns kommun är en varm oas i havsnära miljö med 32 mil kust och över 5000 öar. Vårt näringsliv är spännande, energiskt och det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med nu och i framtiden. Här är det nära till allt och lätt att leva ett gott liv. Oskarshamns räddningstjänst består av två heltidsstationer, två deltidstationer och ett brandvärn.
Skapad : 08-01-2019 Ansökningsfrist : 08-02-2019

Bygglovsarkitekt till bygglovsenheten (vikariat)
Härryda kommun, Verksamheten för Plan och bygglov
Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun är mitt i en snabb utveckling med ett stort bostadsbyggande och stark företagsutveckling. Härryda kommun är en attraktiv boplats i Göteborgsregionen.
Skapad : 08-01-2019 Ansökningsfrist : 21-01-2019