Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Deltidsanställd brandman/kvinna Ekshärad
Hagfors kommun
ARBETSPLATS EKSHÄRADS RÄDDNINGSSTATION    ARBETSUPPGIFTER   Brandman inom Räddningstjänst arbetsområde och i övrigt fullgöra i de skyldigheter som är förenade av tjänsten.    KVALIFIKATIONER  Bostad så belägen att inställelse kan ske enligt i räddningstjänstplanen angiven anspänningstid (7 min).  God fysik. Körkort med förarbehörighet lägst B, simkunnighet, svenska i tal och skrift är ett krav. Sjukvårdsutbildning och körkort med C- behörighet är en merit. Sökanden skall vara villig att genomgå lämplighetstest och läkarundersökning.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Brandman (RIB)
Osby kommun, Kommunstyrelseförvaltning
Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer som gör det lätt att pendla. Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker! Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb! I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Torshälla behöver dig! Som deltidsbrandman gör du vardagen tryggare i din h
Eskilstuna kommun, Miljö- och räddningstjänstförvaltningen
Räddningstjänstens organisation består av huvudstation i centrala Eskilstuna, deltidstationer i Torshälla och Västermo samt brandvärn i Näshulta och Ärla. Torshällastationen har också en viktig roll vid stora bränder och olyckor i hela kommunen, där de kallas in som förstärkning. ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av att göra en samhällsinsats och vill ha en meningsfull fritid? Vill du utvecklas och få mer variation i livet, samtidigt som du gör en stor nytta? Då är du välkommen att söka till oss!
Skapad : 14-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Räddningstjänsten Östra Götaland söker brandmän
Räddning
Vill du vara med och skapa en säkrare vardag för dina medmänniskor? Hos oss får du ett jobb där du träffar många människor, vuxna som barn. I många fall har du möjlighet att göra verklig skillnad och vara till stor hjälp, både för företag och enskilda människor. Räddningstjänsten Östra Götaland är ett kommunalförbund som har fem medlemmar: Linköpings, Norrköpings, Söderköpings, Valdemarsviks och Åtvidabergs kommuner. Vi har cirka 450 medarbetare. De vanligaste yrkena hos oss är brandman, brandingenjör och räddningsperson i beredskap, RIB (deltidsbrandman).
Skapad : 13-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Brandmän/kvinnor deltid ref nr 19/69
Smedjebackens kommun
Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning.
Skapad : 07-05-2019 Ansökningsfrist : 07-07-2019

Deltidsbrandman
Sotenäs Kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av vår gemensamma värdegrund: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn.
Skapad : 02-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Brandinspektör
Arvidsjaurs kommun
Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor. Räddningstjänsten i Arvidsjaur kommun består av två brandstationer och ett räddningsvärn.
Skapad : 26-04-2019 Ansökningsfrist : 30-05-2019

Ställföreträdande insatschef till heltidskåren på Räddningstjänsten
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Kiruna kommun är den nordligaste och största kommunen i Sverige till ytan med ca 23 000 innevånare, vi har både gruvnäring och rymdforskning inom kommunen. Sveriges högsta berg Kebnekaise finns inom kommunen. Kiruna är i en samhällsomvandling, en hel stad skall flyttas på grund av gruvnäringen.
Skapad : 23-04-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Deltidsbrandmän Vaggeryd samt Skillingaryd
Vaggeryds kommun, Räddningstjänsten
Räddningstjänsten har 37 personer anställda. 4 är heltidsanställda och 33 deltidsanställda . I Vaggeryd finns en räddningschef, en ställföreträdande räddningschef/ brandingenjör, en beredskapssamordnare och en styrkeledare på heltid. Den operativa styrkan består av 17 deltidsbrandmän i Vaggeryd och 16 deltidsbrandmän i Skillingaryd, av dessa har 5 deltidsbrandmän alltid beredskapen var tredje vecka på respektive brandstation. Vaggeryds kommuns räddningstjänst är också en del av RäddsamF.
Skapad : 16-04-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Brandmän till flera orter i kommunen
Skellefteå kommun, samhällsbyggnad
Kärt barn har många namn: deltidsbrandman, räddningspersonal i beredskap (RIB) eller kort och gott brandman. Hädanefter kommer vi använda benämningen brandman för samtliga brandmän inom vår organisation. I dag jobbar ungefär 150 personer som brandmän på våra RIBstationer (räddningspersonal i beredskap) runt om i kommunen. Men vi behöver bli fler - kvinnor och män med olika bakgrund. Vi söker därför brandmän till RIBstationerna i Fällfors, Byske, Jörn, Boliden, Skelleftehamn, Bureå, Lövånger, Burträsk och Bygdsiljum. Kanske kommer just du att förstärka någon av våra kårer inom kort?
Skapad : 28-03-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019