Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Transmission development engineer
Scania
Scania is now undergoing a transformation from being a supplier of trucks, buses and engines to a supplier of complete and sustainable transport solutions. Scania Transmission development is responsible for development of transmissions for heavy vehicles within the Traton Group. On a traditional vehicle we make sure the power from the engine is transferred to the wheels, and for electrified vehicles we are responsible for the design of the electrical motor itself. We are in an exciting phase with a growing customer base and many new products in the pipeline.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Automationsingenjör till Swisslog
PS Partner
We shape the future of intralogistics with robotic, data-driven and flexible automated solutions that achieve exceptional value for our customers. Swisslog helps forward-thinking companies optimize the performance of their warehouses and distribution centers with future-ready automation systems and software. Our integrated offering includes consulting, system design and implementation, and lifetime customer support in more than 50 countries.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-05-2019

Laboratorieingenjör
Region Uppsala
Verksamhetsområde Akademiska laboratoriet Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Ta-plansritare Södertälje
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.  OM TJÄNSTEN Nu söker vi en person med uppgift att upprätta trafikanordningsplaner (TA) till vårt kontor i Södertälje där din huvuduppgift är att skapa en säker arbetsplats för personal och trafikanter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Ta-plansritare Arlandastad
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.  OM TJÄNSTEN Nu söker vi en person med uppgift att upprätta trafikanordningsplaner (TA) till vårt kontor i Arlandastad där din huvuduppgift är att skapa en säker arbetsplats för personal och trafikanter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

TA-plansritare Västberga
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.  OM TJÄNSTEN Nu söker vi en person med uppgift att upprätta trafikanordningsplaner (TA) till vårt kontor i Västberga där din huvuduppgift är att skapa en säker arbetsplats för personal och trafikanter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

TA-konsult Jordbro
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.  OM TJÄNSTEN Nu söker vi en person med uppgift att upprätta trafikanordningsplaner (TA) till vårt kontor i Jordbro där din huvuduppgift är att skapa en säker arbetsplats för personal och trafikanter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Design Engineer - Powertrain Installation in Buses
Scania
Scania is now undergoing a transformation from being a supplier of trucks, buses and engines to a supplier of complete and sustainable transport solutions. We are the team within Scania Bus Development that are responsible for designing the powertrain installation.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Kvällspigga studenter för extraarbete till tryckeriföretag
Adecco Sweden AB
Vill du arbeta vid sidan av dina studier? Är du en driven person som vill arbeta fysiskt? Då har vi extrajobbet för dig med start omgående hos vår kund i Södertälje. Om arbetet Arbetet är förlagt i fabriksmiljö och kännetecknas av ett högt tempo och hög ljudnivå. Här finns en unik möjlighet för dig som är en kvällsmänniska och vill studera på dagtid och arbeta på kvällarna/nätterna då arbetet är förlagt mellan kl.19:45-01:30. Vi ser att du som söker kan arbeta minst ett pass i veckan.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Servicetekniker inriktning Medicinteknik
Försvarsmakten
Har du ett brinnande teknik intresse, gillar att arbeta praktiskt och har en god känsla för service och administration. Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019