Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Logistikplanerare med fokus på transport
Academic Work
Söker du din nästa utmaning inom logistik? Har du eftergymnasial utbildning inom transport och logistik, eller kanske tidigare arbetslivserfarenhet inom dessa områden? Då kanske du är den vi söker, vi söker nämligen en logistikplanerare med start omgående! OM TJÄNSTEN Academic Work söker logistikplanerare till en av våra kunder för ett vikariat på heltid med start omgående. Idag sitter cirka 40 personer på kontoret i Göteborg. Just nu ligger kontoret i Gårda men det kommer snart att flytta in i nyrenoverade lokaler i Hisingsbacka.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Processingenjör, Outokumpu Stainless AB
Addilon AB
Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 40 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com Arbetsuppgifter Som Processingenjör har du till uppgift att utveckla våra tillverkningsprocesser där du ansvarar för att producerad kvantitet och kvalitet överensstämmer med produktionsplaner, tillverkningsföreskrifter och kvalitetsföreskrifter.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Vik. Driftchef Logistik, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen
Addilon AB
Har du tidigare erfarenhet från logistik- eller avfallshanteringsbranschen och söker nya utmaningar? Vill du arbeta i en koordinerande roll i en verksamhet som bidrar till ett mer miljömedvetet och hållbart samhälle? Trivs du där du får använda din relationsskapande förmåga för att lyckas? Vi söker nu en driftchef till FTI, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen som verkar i återvinningsbranschen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Automationsingenjör, Envac Scandinavia AB
Addilon AB
Automationsingenjör Envac är ett av de ledande miljöteknikföretagen i Sverige med mer än 50 års erfarenhet inom automatiserad avfallshantering. Envac uppfann sopsugen, d v s vakuumteknik för avfallshantering, i början av 1960-talet. Idag finns systemet installerat över hela världen – i bostadsområden, affärscentra, stadskärnor, industrikök, sjukhus och flygplatser.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Senior FPGA Designer
It-Service Nordic AB
We are looking for someone who has below skills: • Large FPGA • RTL design (VHDL) • High-speed transceivers • Backend (timing and Place & Route) We are looking for someone who has experience in writing design using VHDL(Old existing code will be in VHDL may need updates to SV) or System Verilog. The work mainly involves the development of RTL design on FPGA which can be used for 5G development. It's completely research-oriented work where the team will be involved in the implementation of protocols used in 5G first on the FPGA and then on ASIC. As we are looking for someone who has experien
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Specialist Elkraftsystem
Trafikverket
Vill du arbeta som Specialist elkraftsystem i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Ingenjör - Teknisk Support Eftermarknad
Pon Equipment AB
Ingenjör - Teknisk Support Eftermarknad    - Är du en problemlösande tekniker?  - Brinner du för detaljer och gillar att se helheten?  - Vill du jobba med ett av världens starkaste varumärke Caterpillar?  Då har vi det rätta jobbet för dig! Hos oss får du möjligheten att komma in i en bred roll på ett företag som ständigt arbetar för att utveckla både sig själv och sina medarbetare. Du kommer att ingå i ett team med ingenjörer som supporterar dig i din uppgift med att lösa tekniska problem för produkter ute i fält.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Business Process Specialist till världsledande företag inom IT & Teknologi
Market Partner Scandinavia AB
Together with Market Partner, leading companies within the IT and Telecom industries get access to the most skilled technology-, sales- and marketing professionals. Market Partner Scandinavia is trusted advisor to some of the most well-known brands in the Nordics and the world.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Serviceingenjör
Saab AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en del av Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Elkonstruktör
Saab AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en del av Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019