Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
KONSTRUKTÖR MED ERFARENHET AV TUNNPLÅT OCH PLAST TILL ALTEN
Alten Sverige AB
För att passa in som konsult på ALTEN är det viktigt med engagemang och att leverera hög kvalité till våra kunders höga förväntningar. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

CREO-KONSTRUKTÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG!
Alten Sverige AB
Just nu söker vi konstruktörer med erfarenhet från CAD-verktyget CREO. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som vill jobba hos spännande kund med mekanikutveckling utanför fordonsindustrin. Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Konstruktör till Safety Solutions
StudentConsulting
Vi rekryterar nu en konstruktör till vår partner Safety Solutions. Maskiningenjörer - se hit! Safety Solutions Jonsereds har varit med och skrivit historia inom utveckling av fallskydd de senaste 25 åren – nu utvecklar de dagens och morgondagens säkerhetslösningar. Genom att utveckla innovativa, säkra och effektiva produkter, metoder och system inom bl.a.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Provningstekniker Stockholm
Dekra industrial AB
Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Vi växer för fullt och söker därför en Provningstekniker för placering i Solna.   OM TJÄNSTEN Till Solna söker vi en nyfiken och serviceinriktad medarbetare med social kompetens som passar in i vårt team. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta ett brett arbete inom oförstörande provning.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Technical Improvements Coordinator
Dinkel & Friends
Vill du få användning av din tekniska nyfikenhet och kreativitet i en dynamisk organisation? Skulle du vilja projektleda arbete i en miljö med många globala kontaktytor? Envirotainer är världsledande inom aktiva temperaturkontrollerade flygtransporter av läkemedel. Vi utvecklar och producerar aktiva containrar som våra kunder leasar för att transportera läkemedel över hela världen. Vi har mer än 30 års erfarenhet och har under åren skeppat miljontals doser medicin till patienter över hela världen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-10-2018

Mätvärdesoperatör till Tekniska Verken i Linköping
Poolia Linköping AB
Är du en god administratör, som gillar struktur och siffror? Då kan det här uppdraget vara något för dig. Vi söker nu en mätvärdesoperatör till ett stort och spännande företag. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till 2019-12-31 med start omgående. Det är på heltid med placering i Linköping. Intervjuer och urval sker löpande.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Uppdragsledare, konstruktör inom VVS till Bollnäs
ÅF AB
Om jobbet Det är full fart på ÅF och vi står inför nya och spännande uppdrag. Nu söker vi fler engagerade uppdragsledare, konstruktörer som delar våra värderingar och som vill dela med sig av sitt specialistkunnande till kunder och kollegor, för att öka värdet av det vi levererar. Vi söker nu erfarna uppdragsledare och konstruktörer inom VVS! Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka och skapa byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Junior konstruktör, vvs-ingenjör
ÅF AB
Om jobbet ÅF växer med lönsamhet vilket är en bra grund för att våra medarbetare ska trivas. Många tror att ÅF bara är teknik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället. ÅF är företaget som verkar för att göra skillnad – eftersom framtiden alltid kommer att vara ett resultat av vad vi åstadkommer i dag. Det är full fart här på ÅF och vi vinner ständigt nya och spännande uppdrag.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Experienced Battery Development Engineer
AVL Motortestcenter
Are you the right person to join to our e-Mobility journey?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-12-2018

Fastighetstekniker sökes till vår kund i Hallsberg
Manpower
Är du en ambitiös och lösningsorienterad person som gillar problemlösning? Är du dessutom arbetsvillig och driven och gillar att arbeta med VVS-montering och mekaniskmontering? Vår kund i Hallsberg söker nu en fastighetstekniker med start löpande. Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader med chans till övertag. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Vår kund. Vad gör man som fastighetstekniker? Du kommer främst att arbeta med VVS-montage hos företaget.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018