Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Supply Chain-/ Logistics Specialist Professional
Poolia Stockholm AB
Vi söker nu en person som kommer arbeta som konsult hos vår kund i Finspång. Uppdraget är som Supply chain- /Logistics specialist och förväntas starta omgående för att fortgå till sista december. Personen vi söker kommer att ingå i en idag liten avdelning som främst ansvarar för Huvudplanering ( Load Planning) där dem i huvudsak planerar på produktnivå. Vidare ansvarar dem för leveranstidsförfrågningar för nyförsäljning av gasturbiner.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Utvecklingsingenjör service
Scania
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi söker dig som vill utveckla smarta servicelösningar för buss Den ökade komplexiteten hos våra bussar ställer stora krav på våra verkstäder. Att stödja dem vid felsöknings- och reparationsarbeten har därför blivit allt viktigare för att säkerställa tillgängligheten och ekonomin för Scanias busskunder. Den ökade komplexiteten hos våra bussar ställer allt högre krav också på den tekniska informationen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Underållsingejör
Södra Cell Mörrum
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du vara med och utveckla produktionsarbetet i en framgångsrik verksamhet med stark framtidstro?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Vill du arbeta med fastighetsskötsel i Tunnelbanan?
MTR Stockholm
MTR har genomgått en positiv förändringsprocess under de senaste åren. Vi fortsätter vår satsning på ständig utveckling och vi är just nu inne i en spännande tillväxtfas. Vi söker nu dig som vill supportera vår verksamhet med fastighetsskötsel och teknisk support av vårt kassasystem. Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? Tycker du om frihet under ansvar?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Mekkonstruktör
Odigo
Odigo söker för kunds räkning en klurig Mekkonstruktörmed fokus på kundorderprojekt. Dina arbetsuppgifter Rollen som konstruktör innebär bl a ansvar för produktförbättringar av redan befintliga produkter och framtagandet av nya produkter samt kundorderprodukter. Du leder konstruktionsprojekt i nära samarbete med produktchefen, marknads- och försäljningsavdelningen samt inköp och produktionsteknik.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Ingenjörer sökes till spännande konsultbolag!
OnePartnerGroup Mälardalen AB
En av OnePartnerGroups väldigt spännande och expansiva kunder har ett löpande behov av duktiga högskole- eller civilingenjörer! Denna arbetsgivare har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. De är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-09-2018

Ingenjörer sökes till spännande konsultbolag!
OnePartnerGroup Mälardalen AB
En av OnePartnerGroups väldigt spännande och expansiva kunder har ett löpande behov av duktiga högskole- eller civilingenjörer! Denna arbetsgivare har röstats fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare fyra år i rad. De är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-09-2018

Produktutvecklare för kosmetik/hudvård sökes till Stockholm
Swemedeq AB
Verksamhetsbeskrivning Cicamed/Swemedeq AB är ett helägt dotterbolag och en del av MFAF Group, en koncern med verksamhet i flera länder i Europa och USA. Swemedeq utvecklar och tillverkar bl.a. Cosmeceuticals och andra produkter i skönhetsbranschen och distribuerar dessa till återförsäljare och distributörer. Bland kunderna finner du apotek, kliniker, hudterapeuter samt även butiker inriktade på hudvård och skönhet. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: - Identifiera nya behov på marknaden, utveckla dessa tillsammans med säljarna.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Vi är på jakt efter en vass demand planner till vår kund i Uppsala!
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Konstruktör till Spirac AB
Poolia Malmö AB
Poolia söker för rekrytering till Spirac i Malmö en projektinriktad och kundorienterad Konstruktör. Du utgår från det svenska huvudkontoret i Malmö (Limhamn). Tjänsten är på heltid och startdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Vill du arbeta i brett inom konstruktion i en framgångsrik och väletablerad koncern? Är du utvecklingsorienterad och ansvarstagande samt vill arbeta nära kunderna och produktionen? Då kan detta vara jobbet som du söker.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018