Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Product & Application Engineer
Alfa Laval
Introduction We create better everyday conditions for people. We do this by contributing to a more sustainable future through engineering innovation. We love what we do and we’re good at it. But now we want to be even better! We’re looking for a passionate and enthusiastic Product & Application Engineer for our Key customer sales team in Business Unit Gasketed Plate Heat Exchangers. So, what are you going to do today? Who you are What you do You are a part of the global Key Customer Sales team, a team of business developers and applications experts.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Är du vår nya ortopedingenjör?
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedteknik och sterilteknik
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

ALTEN PHARMA I STOCKHOLM VÄXER
Alten Sverige AB
Är du en person som brinner för att skapa mervärde för människors hälsa och gillar att ständigt utmanas för att utvecklas? Har du en civilingenjörsutbildning inom kemi- eller bioteknik eller en masterexamen i biomedicin, farmaci eller liknande? Har du även en tendens att via ditt engagemang lämna avtryck efter dig? Ta chansen och anslut till vårat Pharma-team i Stockholm! För att lyckas i rollen som konsult är du en analytisk och noggrann person, med ett stort engagemang och ett inre driv av att utvecklas. Du är strukturerad, en teamplayer och har god kommunikationsförmåga.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

PROCESSINGENJÖR INOM LÄKEMEDELSINDUSTRIN
Alten Sverige AB
Vi söker nu att förstärka vårt team med Processingenjörer för hösten för spännande uppdrag hos olika kunder inom Life Science i Stockholmsregionen. Som konsult i vårt Pharma-team får du vara med att utveckla ett snabbt växande område i en internationell miljö! Är du en driven och engagerad person som gillar att arbeta med processtekniska frågor, förbättringsarbete och tycker om att driva dina projekt självständigt för att uppnå uppsatta mål? Som processingenjör kommer du att driva förbättringsprojekt inom olika tillverkningsprocesser och miljöer.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Supportingenjör sökes till Prevas i centrala Malmö!
StudentConsulting
Är du teknikintresserad och brinner för utveckling? Drivs du av att leverera förstklassig service? Vill du få in en fot på ett expansivt företag i Malmö och jobba med en dedikerad supportorganisation? Då kan vi ha tjänsten för dig! Just nu söker vår kund Prevas en supportingenjör till sitt supportteam. I rollen som supportingenjör kommer du att ansvara för att de supportärenden som kommer in till ärendehanteringssystem eller callcenter blir lösta på ett professionellt sätt. Du kommer att ge förstklassig service över både telefon och e-mail så att kunden känner sig trygg med dig som expert.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 06-08-2019

Senior Automationsingenjör sökes till Prevas i Malmö
StudentConsulting
Har du tidigare arbetslivserfarenhet som automationsingenjör från ett kund- eller leverantörsperspektiv? Drivs du av utveckling, teknik och programmering och är du van vid att arbeta i projekt? Då kan vi ha tjänsten för dig! Just nu söker vår kund Prevas en Senior automationsingenjör där arbetsuppgifterna kommer att utföras i projekt. Projekten kommer att utföras i olika branscher så som inom livsmedels-, process- och verkstadsindustrin. De flesta uppdragen är lokaliserade i Skåne regionen, men då Prevas har ett tätt samarbete med övriga kontor finns möjligheten att arbeta på andra orter.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 06-08-2019

Lantmätare till Fastighetsenheten
Naturvårdsverket
Vi söker dig som är lantmätare, samhällsbyggare eller jurist, och som tillsammans med övriga medarbetare vill arbeta med markersättningar och fastighetsförvaltning i Sveriges finaste natur. Naturvårdsverket är en av Sveriges största förvaltare av mark, cirka 1,6 miljoner hektar fördelade på cirka 3 600 fastigheter inom naturreservat och nationalparker. Vi ansvarar för ersättningsfrågor och förvärv i samband med bildande av nya skyddade naturområden. Till marken hör en mängd olika typer av byggnader som brukas eller upplåts till andra. Vi förvaltar även sju statliga byggnadsminnen.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 23-08-2019

Automationsingenjör inom produktion till ÅF i Helsingborg
ÅF AB
Om jobbet If(BoringAtWork() === true) {             BoringAtWork.stop.();             JoinÅF();  }  Tycker du om att få saker att göra som du vill? Vill du automatisera allt du ser? Känner du kanske dessutom att utmaningarna där du är inte är tillräckliga för att stimulera din kreativa och tekniska ådra? Just nu ger vi dig möjligheten att ingå i ett team som jobbar med automation mot våra kunder inom bland annat tillverkningsindustri och process.   Här skapar vi innovation för framtiden!   ÅF har under de senaste åren kontinuerligt stärkt sin kompetens och leveransförmåga inom automation. På A
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Designingenjörer inom konstruktion och produktutveckling till Stockholm
Altran
Altran är ett världsledande konsultbolag och verkar inom bland annat fordonsindustri, telekom, försvar, energi, hälsovård, finansiell och offentlig sektor. Våra konsulter har expertkompetens inom en mängd områden som exempelvis inbyggda system, produktutveckling, mekanik och IT & Digitalisering. Vårt erbjudande Är du attraherad av högteknologi, hög precision och höga värden? Då är Altran Scandinavia det rätta valet för dig. Som konsult på Altran får du chansen att utforska nya och spännande uppdrag inom olika tekniska områden hos ett flertal olika kunder.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Erfaren kravledare till Arcam, Göteborg
Randstad AB
Erfaren kravledare till Arcam, Göteborg Arcam EBM Center of Excellence är en del av GE Additive. Vi utvecklar och bygger system för Additive Manufacturing, även känt som 3D-printing. Vi är experter inom vår högteknologiska bransch, där utveckling, utbildning och kundfokus är viktiga delar för att optimera vår unika EBM-teknologi. Tekniken skapar helt nya designmöjligheter för komplexa komponenter. Vi förändrar världen och du kan vara en del av denna förändring!
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019