Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Diagnosingenjör / Felsökare
Semcon Sweden AB
Tjänsten som Felsökare / diagnosingenjör har en problemlösande karaktär med ansvar för felsökning och tillämpning av diagnostik hos våra kunder, som ofta är världsledande inom sina industrier. Din uppgift blir att i samarbete med uppdragsgivaren utveckla elektriska felsökningsmetoder och därmed ge förutsättningar till en effektiv reparation och åtgärd av fel. Tjänsten innebär främst arbete i datormiljö, men även direkt på ett fordon. Har du idéer kring hur våra kunder kan ta ytterligare ett steg inom området?
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Summer Internship hos Siemens Building Technologies i Solna/Malmö
Siemens
Är du Student och vill testa på att jobba som ingenjör? Sök då till BT Summer internship 2018, Siemens AB. Hej Student! Vill du testa på att jobba som ingenjör? Just nu söker vi studenter till vårt BT Summer internship 2018. Vårt internship är 10 veckor långt, inklusive 2 veckors semester, med placering i Malmö/Stockholm. Du jobbar i ett team med andra studenter och med projekt som framförallt knyter an till digitalisering. Syftet med vårt summer internship är att du ska lära oss på Siemens hur vi ska jobba i framtiden.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Mekanikkonstruktör för medicintekniska produkter
Alten Sverige AB
Är du en erfaren maskiningenjör med erfarenhet av konstruktion och letar efter nya utmaningar? Vill du vara med och utveckla produkter som kan rädda människors liv? Ta då chansen att ansluta dig till vårt team inom produktutveckling för medicinteknik! Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 25-03-2018

Designer to the Air Inlet & Noise Encapsulation department at Scania
Scania CV AB
Do you want to be a part of a strong team dedicated to developing the powertrain for the future?
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Medicinteknisk ingenjör till Medicinsk teknik
Landstinget Sörmland
Medicinsk Fysik och Teknik, Kullbergska sjukhuset i Katrineholm Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss. Arbetsplats Medicinsk Fysik och Teknik söker en medicinteknisk ingenjör till enheten medicinsk teknik. Tjänstens placering kommer att vara på Kullbergska sjukhuset i Katrineholm. Medicinsk Fysik och Tekniks (MFT:s) vision är ”Säker vård genom driftsäker medicinteknisk utrustning och optimal användning av strålning”. Vår mission är att ge snabb kompetent service och stöd inom medicinsk teknik och strålningsfysik med personligt engagemang.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 08-04-2018

Kvalitetsledare för undervattensprodukter
Saab Dynamics AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en del av Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Postdoctoral position in Matching variable renewables with infrastructure
Chalmers Tekniska Högskola AB
The Department of Space, Earth and Environment contains five divisions, with research and education spanning from global challenges related to sustainability and energy supply to astronomy and space sciences.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Diagnostic System Engineer
CEVT AB, Powertrain Engineering
Developing Cars for a different tomorrow. CEVT is an innovation center for the future cars of the Geely Group with the purpose of being at the forefront of new developments in the automotive industry. The whole industry is now undergoing a transformation with new ways of thinking about the car as a product. CEVT is a fast growing, fast moving and exciting company where no day is like the other – where the challenges of tomorrow is on our working table today. CEVT currently consists of some 2000 people with offices in Gothenburg and Trollhättan in Sweden.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018

Civilingenjör - välkommen till Medicinsk Fysik och Teknik!
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicinsk Fysik och Teknik, MTMRT
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Datasamordnare / CAD specialist med fokus på El
Modis Sweden AB
Till vår kund söker vi nu en Datasamordnare/CAD-specialist med inrikting El.  Kunden har alltid haft ett stort fokus på att skapa en arbetsplats där det finns utrymme för olikheter och mångfald.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018