Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Underållsingejör
Södra Cell Mörrum
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du vara med och utveckla produktionsarbetet i en framgångsrik verksamhet med stark framtidstro?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Join us and become our new Senior Mechanical Engineer
Dinkel & Friends
For over 30 years, Envirotainer has been the global market leader in secure cold chain solutions for the pharmaceutical supply chain. We develop, manufacture and offer leasing of innovative container solutions for pharma products that require a controlled environment. Envirotainer is now looking for a Lead Designer to join the Mechanics & Structures team. You will become a member of a very innovative and inspiring team with mechanical engineers.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 20-08-2018

Produktutvecklare MedTech till ÅF i Göteborg
ÅF AB
Om jobbet Vår verksamhet i Göteborg står inför ett 2018 med många spännande förfrågningar från våra kunder inom MedTech. Vill du arbeta i projekt som hjälper till att höja människors livskvalitet? Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen till oss på ÅF!  Som produktutvecklare/konstruktör kommer du få vara en del i utvecklingen av morgondagens lösningar och innovativa produkter – en chans att vara med och förbättra vår framtid! Du kommer få att arbeta i spännande projekt, både internt och externt, där du i första hand kommer agera projektmedlem, men i vissa fall som delprojekt- alt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-09-2018

Besiktningsingenjör trycksatta anordningar Malmö
Dekra industrial AB
Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Just nu söker vi en Besiktningsingenjör trycksatta anordningar för placering i Malmö.   OM TJÄNSTEN Vi växer och behöver förstärka oss inom besiktning av trycksatta anordningar. Vi ser helst att du är verksam inom tryckbesiktning idag, eller att du har lång erfarenhet från drift av anläggningar där det ingår trycksatta anordningar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

INGENJÖRER TILL TRAINEEPROGRAM MED START I NOVEMBER
Academic Work
Är du utbildad civilingenjör och vill ta nästa steg i karriären? Kanske disputerad inom ett tekniskt område? AWA söker dig som är intresserad av att arbeta i teknikens framkant och är nyfiken på hur saker och ting fungerar. AWA är ett av Europas ledande konsultföretag inom immaterialrätt och söker dig som med tiden vill utvecklas och arbeta som patentkonsult. Vi välkomnar din ansökan redan i dag då vi använder oss av löpande urval! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för AWAs räkning ett flertal civilingenjörer till deras Traineeprogram runt om i Sverige.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Teknikutbildare/utvecklare för Buss
Scania
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Brinner du för utveckla teknik, pedagogik och lärmetoder? Arbetar du inom Produktutveckling eller en serviceorganisation inom området tunga fordon? Då är det dig vi söker! Vi erbjuder - Chansen att jobba på en global arena - Ett spännande och mycket varierat arbete med stora möjligheter till utveckling Scania Academy är en supportfunktion till den globala organisationen inom kompetensutveckling.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Teknisk Projektledare
Avalon Innovation AB
Din utmaning Vi letar nu efter fler tekniska projektledare som vill anknyta sig till vårt fantastiska team i Malmö! Den vi söker kommer projektleda ett team med ett antal resurser inom mekanik, automation, tekniska publikationer eller liknande. Detta utförs antingen internt på vårt kontor eller på plats hos kund och driver projekt i deras regi.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 19-09-2018

Vi söker Civilingenjörer
Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Om tjänsten: Vi söker Civilingenjörer för uppdrag hos vår kund inom fordonsindustrin! Du kanske har mycket eller lite erfarenhet, har jobbat som ingenjör länge eller är nyexaminerad och på jakt efter ditt första jobb som ingenjör. Som person har du en stark personlig drivkraft, är strukturerad och resultatinriktad. Du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta samt innehar förmågan att skapa delaktighet och engagemang. Det är av största vikt att du är kvalitetsmedveten och tycker om att självständigt lösa problem.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Utvecklingsorienterad ingenjör inom underhåll
TNG Group AB
För rekrytering till Quant Service Sweden AB söker vi på TNG Tech en underhållsingenjör med ledaregenskaper. Har du erfarenhet av modernt underhåll och har arbetat med ständiga förbättringar, rotorsak- och livscykelanalyser? Vill du arbeta på ett internationellt företag som är världsledande inom underhåll? Då kan detta vara tjänsten för dig! Till Quant i Örebro söker vi dig som vill ansvara och driva åtgärder samt projekt inom underhåll i tätt samarbete med vår kund och kollegor. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018

Arbetsledare till Zinkgruvan Mining AB
TNG Group AB
För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker vi på TNG en chef till pallbrytningen. Vill du arbeta på ett framgångsrikt och lönsamt företag i en spännande bransch? För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker nu en chef / arbetsledare som är redo att ta nästa steg i sin karriär. I rollen ansvarar du för 14 stycken medarbetare som arbetar med kabelborrning, produktionsborrning, produktionslastning samt bergarbetare rotation. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018