Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Processingenjör, Outokumpu Stainless AB
Addilon AB
Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 40 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com Arbetsuppgifter Som Processingenjör har du till uppgift att utveckla våra tillverkningsprocesser där du ansvarar för att producerad kvantitet och kvalitet överensstämmer med produktionsplaner, tillverkningsföreskrifter och kvalitetsföreskrifter.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Automationsingenjör, Envac Scandinavia AB
Addilon AB
Automationsingenjör Envac är ett av de ledande miljöteknikföretagen i Sverige med mer än 50 års erfarenhet inom automatiserad avfallshantering. Envac uppfann sopsugen, d v s vakuumteknik för avfallshantering, i början av 1960-talet. Idag finns systemet installerat över hela världen – i bostadsområden, affärscentra, stadskärnor, industrikök, sjukhus och flygplatser.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Calculation Engineer FEM - Industry
Semcon Sweden AB
Semcons beräkningsavdelning växer och vi ser ett ökat behov hos våra industrikunder. Vi söker en ingenjör som har FE-nominala kunskaper och minst 2 års arbetslivserfarenhet. Har du bakgrund inom industrin, samt en utbildning inom strukturanalyser? Arbetat med Ansys, Abaqus, Nastran, Hyperworks, Beta eller dylikt? Då behöver vi dig.   Din roll Vi arbetar både in-house och ute hos våra kunder beroende på vad de behöver hjälp med. Uppdragen kan komma att variera i både storlek och innehåll.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Teknikinformatör sökes till Infotiv i Skåne!
StudentConsulting
Har du flerårig erfarenhet som teknikinformatör och är ute efter nästa steg i din karriär? Vill du utvecklas i en konsultroll på ett expansiva Infotiv? Läs då mer nedan! Infotiv förnyar och förstärker organisationer. Infotiv erbjuder konsulter, lösningar och verktyg som hjälper deras kunder att med framgång utveckla och sälja sina produkter. Infotivs åtaganden kännetecknas av hög servicekänsla, snabbhet och leveransprecision.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Senior Projektledare Gripen E
Saab AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Experis söker en senior applikationsingenjör mot motorer
Experis AB
Har du erfarenhet av att jobba som applikationsingenjör, gärna i relation till motoregenskaper? Vill du jobba inom en utvecklande och professionell miljö? Då kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som applikationsingenjör hos vår kund i fordonsbranschen i Eskilstuna. Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 11-03-2019

Produktionsteknik / Logistik - ALTEN
Alten Sverige AB
Funderar du på nästa utmaning? På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos olika företag, där dina önskemål styr din väg fram. Vi har uppdrag inom allt från medicinteknik där en kan vara med och förbättra livskvalitén till uppdrag inom bilindustrin där en kan vara med och bidra i strävan efter mer hållbara transporter.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Projektledare till ALTEN i Jönköping
Alten Sverige AB
På ALTEN i Jönköping är vi idag ett härligt team på 50 glada ingenjörer. Våra kollegor är allt i från nyexade till mycket erfarna och har kompetens inom olika områden såsom teknik & IT. En del arbetar inhouse och hjälper kunden på distans, medan andra är ute på uppdrag hos kund. Projekten kan vara allt från ett par månader långa till att sträcka sig över flera år.  Något som våra konsulter kan intyga om är att det erbjuds en stor variation i uppdragen då vi är aktiva inom 6 olika branscher. Du kanske vill ha större ansvarsområden, byta bransch eller arbetsuppgifter?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 13-03-2019

CAM ENGINEERS
Alten Sverige AB
We are looking for an independent and flexible CAM Engineer with knowledge and experience within CAM engineering and method choices on everything from lathe machines to 5-axis milling machines. Alternatively we are also looking for a CAM Engineering that we can develop by mentorship. That person needs to have a background as a CNC-operator and good knowledge within cutting technology.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 25-03-2019

Provningsingenjör mot fordonsindustrin!
Framtiden AB
Är du en nyfiken, analytisk och kreativ ingenjör med intresse eller grundläggande kunskap av fordonsindustrin? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi söker nu för kunds räkning en provningsingenjör som skall analysera, prova och utvärdera olika typer av miljöer för fordon! Dina arbetsuppgifter Dina uppgifter innebär att du skall prova, analysera och utföra olika typer av klimatsituationer för fordonsdelar för att kunna rapportera handfast information om vad som behövs förbättras/förändras i fordon för att de skall klara av olika typer av klimat.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 25-03-2019