Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Two Mechanical Engineers
Axis Communications
About Axis Communications Axis offers intelligent security solutions that enable a smarter, safer world. As the market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to customers through a global partner network.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Systemingenjör ILS GRIPEN
FMV
Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Ditt arbete som Systemingenjör ILS GRIPEN utvecklar, anskaffar, vidareutvecklar och vidmakthåller Materielsystemet JAS 39 Gripen över dess livscykel på uppdrag av våra kunder.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Systemingenjör ILS export
FMV
Har du erfarenhet av flygunderhåll eller flygdrift, gärna inom försvarsmakten? Gillar du att ta eget ansvar och arbeta i ett team tillsammans med andra? Då är detta en spännande utmaning för dig!  Vad kan vi erbjuda dig? Inom FMV ansvarar det strategiska programmet GRIPEN för all verksamhet som rör flygmaterielsystem 39, både för försvarsmakten och våra exportkunders räkning. Vi söker nu en systemingenjör för att hantera ILS och driftfrågor i vår exportverksamhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Projektledare flygplan export GRIPEN
FMV
Vad kan vi erbjuda dig? Inom FMV ansvarar det strategiska programmet GRIPEN för all verksamhet som rör flygmaterielsystem 39, både för försvarsmakten och våra exportkunders räkning. Vi söker nu en delprojektledare för att hantera produktfrågor kopplade till Gripensystemet i vår exportverksamhet. Hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta arbetsuppgifter för att bidra till utvecklingen av Gripensystemet för våra exportkunder. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Systemingenjör radar och motmedel GRIPEN
FMV
Har du kunskap om varnar/motmedel? Är du van vid att arbeta med komplicerade, tekniska projekt i en större organisation? Är du strukturerad och trivs med att samarbeta med andra och arbeta i team? Då är detta en spännande utmaning för dig!  Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Systemingenjör sensor och beslutsstöd GRIPEN
FMV
Har du kunskap om sensorer, sensorfusion och beslutstöd? Är du van vid att arbeta med komplicerade, tekniska projekt i en större organisation? Är du strukturerad och trivs med att samarbeta med andra och arbeta i team? Då är detta en spännande utmaning för dig!  Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Projektledare C3 Command, Control and Communication GRIPEN
FMV
Har du några års erfarenhet av projektledning? Är du van att leda komplicerade, tekniska projekt i en större organisation? Är du prestationsorienterad samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt på teknikens framkant med utvecklingen stridsflygsystemet Gripen? Då är detta en spännande utmaning för dig!  Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Teamledare Mekanisk konstruktion
Etteplan
Vi söker efter en positiv, välrenommerad och driven Teamledare till vårt team inom mekanisk konstruktion med stationering i Stockholm. Som teamledare ansvarar du för både affärs- & teamutveckling inom kompetensområdet. I vardagen arbetar du nära kunderna med egna uppdrag samt ansvarar för teamets samlade åtaganden.   Din bakgrund Vi söker dig som själv är eller har varit varit konstruktör (gärna inom fordonsindustrin) i några år men vill gå vidare mot nya spännande utmaningar där du även får ta ett ledaransvar.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Processingenjör
BillerudKorsnäs
BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Supplier Quality Engineer till Inmotion Technologies
Dinkel & Friends
Har du ett starkt intresse för teknik och kvalitet? Tycker du om att arbeta med leverantörskontakter i en global roll? Vill du dessutom arbeta i ett högteknologiskt företag och bidra till att skapa framtidens miljövänliga lösningar inom fordonsbranschen? Då kan det här vara en position för dig. Inmotion hjälper kunder inom industri- och fordonssektorn att elektrifiera sina mobila produkter som t.ex. bussar, gaffeltruckar, grävmaskiner, eller golfbilar. Vi är en världsledande leverantör av de elektriska motorer och den styrelektronik som ingår i många framtida elektriska fordon.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018