Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
VA-ingenjör
Kungälvs kommun, VA
Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens VA-struktur i Kungälvs kommun. Vi letar efter en driven medarbetare för både stora och små VA-projekt. Du kommer att ingå i en mycket kompetent VA-teknikenhet där samarbete och gemenskap rankas högt. Gruppen består av 14 medarbetare. Kommunens tekniska verksamhet ingår i sektorn Samhälle och utveckling som består av sex enheter; • VA-teknik • VA-drift • Trafik- gata- & park • Byggledning • Entreprenad • Renhållning I VA-teknikenhetens uppdrag ingår bl.a.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Mätartekniker
Göteborgs stad., Kretslopp och vatten
Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart. Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden. ARBETSUPPGIFTER Mätarverkstaden är en del av avdelningen ledningsnät. Enheten hanterar allt praktiskt vad gäller vattenmätare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Student till förpackningsindustrin
Adecco Sweden AB
Har du en flexibel vardag och söker ett givande extraarbete? Vill du arbeta i en internationell miljö på ett ledande förpackningsföretag? Då skall du söka så fort som möjligt! Om tjänsten Vår kund är ett internationellt företag som arbetar inom förpackningsindustrin med säte i Lund. Till vår kunds testverksamhet söker vi nu personal för extraarbete vid behov. Arbetsuppgifterna innebär främst kvalitetstester på förpackningar och material och servicearbete i labb- och industrimiljö men kan komma att utökas med tiden.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Rörläggare med fastighetskompetens
OnePartnerGroup Uddevalla AB
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull med rörläggare till våruppdragsgivares fastighetsverksamhet. Deras driftavdelning växer och därför behöver de dig som vill vara med att utveckla avdelningen framåt. Dina arbetsuppgifter Din roll blir att hjälpa våra grupper av fastighetstekniker med VVS-relaterade ärenden. Våra fastighetstekniker är var och en ansvarig för vår kunds fastigheter. Vi är därmed ansvariga för total teknisk drift. Du kommer att arbeta med avhjälpande underhåll samt utförande av servicebeställningar.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Rörläggare med fastighetskompetens
OnePartnerGroup Uddevalla AB
Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull med rörläggare till våruppdragsgivares fastighetsverksamhet i området kring Uddevalla. Deras driftavdelning växer och därför behöver de dig som vill vara med att utveckla avdelningen framåt. Dina arbetsuppgifter Din roll blir att hjälpa våra grupper av fastighetstekniker med VVS-relaterade ärenden. Våra fastighetstekniker är var och en ansvarig för vår kunds fastigheter. Vi är därmed ansvariga för total teknisk drift. Du kommer att arbeta med avhjälpande underhåll samt utförande av servicebeställningar.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Consilium Marine and Safety söker Junior Projektingenjör
Badenoch & Clark
Consilium Marine & Safety är en av världens ledande leverantörer av produkter och system inom säkerhet och navigation. Vi är ett internationellt företag, verksamma på ett flertal olika marknader, såsom marin, olja och gas, transport och byggnadssektorn. Totalt är vi över 800 anställda på 25 kontor runt om i världen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

TechRoi Fuel Systems AB söker nu en Automationstekniker
Badenoch & Clark
TechRoi Fuel Systems AB söker nu en Automationstekniker till Bengtsfors. Banbrytande och miljövänlig bränslesystemutveckling. Bra för världen, bra för dig! Vi erbjuder dig en roll där du kommer få ta ett stort ansvar, och vara med på en spännande resa som vi står inför. Arbetsuppgifter I rollen som Automationstekniker kommer du att stötta fabrikens olika produktionssystem samt utveckla och konfigurera systemen för bästa funktion för framtida behov.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Produktionsplanerare till FLIR
Academic Work
Söker du en ansvarsfull och varierande roll där du får möjligheten att utvecklas i en omgivning av kunniga och kompetenta kollegor? Vi söker dig med som vill jobba med produktionsplanering, inköp och har stort intresse för teknik! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för FLIR Systems räkning en inköpare/produktionsplanerare till sitt kontor i Täby. Du kommer arbeta nära andra i likanande roller samt rapportera till produktionschefen. Som produktionsplanerare på FLIR samarbetar du nära med kollegorna i produktion för att nå bästa resultat.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Medarbetare till sågverksindustri
Adecco Sweden AB
Har du truckkort eller hjullastarkort? Kanske är du kranförare? Har du dessutom erfarenhet från arbete inom industri? Skicka din ansökan till oss redan idag! Om tjänsten Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande med allt från produktionsarbete på sågverket till att du kommer att få användning av något av dina förarbevis. Du kommer att arbeta skift och nattarbete kommer att förekomma. Du kommer att bli en tillgång i vår resurspool och kommer få inloggning till vår egna bokningsportal där du själv kan styra över din tillgänglighet.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Deltidspersonal till APM Terminals
Adecco Sweden AB
Vi på Adecco söker nu efter deltidspersonal till APM Terminals i Göteborg. Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning? Vi ser att du som söker tjänsten har körkort B, minst ett års arbetslivserfarenhet och trivs med ett mycket fysiskt arbete. Om detta stämmer in kan vi ha den perfekta tjänsten för dig! Om tjänsten Tjänsten som hamnarbetare innebär att du arbetar som surrare, arbetet är främst förlagt under dagtid några dagar i veckan. Detta är en tjänst där du kommer arbeta deltid under våren med goda chanser till sommarjobb på heltid under veckorna 28 till 32.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019