Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teknisk projektledare till Siemens
Skill
Siemens fortsätter att satsa på 3D-printning och nästa steg i utvecklingen är att gå från prototyptillverkning till serieproduktion för ett antal komponenter. Är du duktig på produktionsteknik? Lockas du av en projektledarroll inom ett spännande område som 3D-printning? Då kanske det här är tjänsten för dig! Om företaget Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Underhållsskribent och beredningsingenjör SK60
Saab AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Produktionsingenjör/tekniker/säljingenjör - maskiningenjörsjobb
Industrisupport Värmland AB
Om företaget Uddeholm är en världsledande tillverkare av högpresterande verktygsstål, en produkt med stor efterfrågan världen över. Uddeholm Machining är specialister inom bearbetning och renovering av verktyg tillverkade av verktygsstål. Företagets största produktgrupp utgörs av extruderingsverktyg, med vilka man pressar stål- och aluminiumprofiler. Kunderna finns över hela världen. Det här är ett hightech-företag, vars huvuduppgift är att tillsammans med kund ta fram lösningar som man inte trodde var möjliga.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Produktionsarbetare med produktansvar
Adecco Sweden AB
Nu söker vi en produktionsmedarbetare med produktansvar till vår kund med cykelavstånd från Halmstad city! Vi söker dig som har industribakgrund och kanske industriteknisk utbildning. Känner du igen dig som ansvarstagande och strukturerad? Då har vi kanske tjänsten för dig! Om tjänsten I din roll som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta i en öppen och modern verkstadsmiljö. Du ansvarar för en produkt där du ser till att den följer leveransplanen, allt ifrån mottagning, behandling till leverans.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Driven & kunnig ventilationstekniker för rollen som Fastighetsansvarig på C
Personalpoolen Mellansverige AB
. Castellum är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler. Vi hjälper företag att utvecklas och människor att växa på 20 tillväxtorter i Sverige, Danmark och Finland. Castellum är fastighetsbolaget med morgondagens arbetsplatser i fokus. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Castellum utvecklar hållbara städer och stadsdelar. Vi finns som enda nordiska fastighetsbolag representerat på Dow Jones globala hållbarhetsindex. Vad vi än gör är människan i centrum och fastigheten runtom.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Underhållsansvarig för Värmeverksamheten
Gotlands Energi, Värme
Gotlands Energi AB med tillhörande dotterbolag Gotlands Elnät AB och Gotlands Elförsäljning AB, (GEAB) består av ca. 150 medarbetare som arbetar med elnät, fjärrvärme, elhandel, bredband och liknande energitjänster på Gotland. GEAB ägs till 75% av Vattenfall AB och till 25% av Region Gotland och vi är miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetscertifierade. GEAB strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Product Engineer (Components and Systems)
Blue Eye AB
Blue eye AB is an engineering project solutions company and offers services in product/production development, primarily to the Automotive/Electric/Information Technology/Food & Packaging industry.   Description Blue eye engineering & its client's mission is to inspire the adoption of sustainable energy by creating the most captivating luxury electric vehicles, centered around the human experience. We constantly seek talented, motivated individuals possessing a proven track record of excellence to join our team.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Beredare, Vingåker
VMP Bemanning AB
Om företaget Nammo Koncernen är en nordisk koncern som har ca 2300 anställda och finns representerade i 12 länder världen över med en årlig omsättning på 4,1 MRD NOK. Huvudkontoret Nammo AS ligger i Raufoss, Norge. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och sälj av högteknologiska försvarsprodukter, samt miljövänlig demilitarisering. Nammo Sweden AB finns på 4 orter i Sverige och i Vingåker destruerar vi gammal ammunition. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 28-04-2019

Produktionsberedare/Planerare till Nimbus Boats i Mariestad
Premier Service Sverige AB
Företagsinformation Nimbus Boats Sweden AB är Nordens ledande tillverkare av fritidsbåtar. Företaget har över 300 anställda och omsätter cirka 900 miljoner svenska kronor. Huvudkontoret ligger i Göteborg med bland annat en produktionsenhet i Mariestad. Varumärken inom Nimbus är Nimbus Boats, Paragon Yachts och Alukin. I det nyligen avslutade förvärvet av finska Bella Boats tillfördes varumärkena Bella, Flipper, Aquador och Falcon. Nimbus kärnvärden är: Design, kvalitet, komfort, säkerhet och miljö. Nimbus ägs av investmentbolaget R 12 AB.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Testingenjör sökes till globalt varumärke i Malmö
Poolia Malmö AB
Vi söker just nu en konsult för ett uppdrag som Testingenjör till vår kund i Malmö. Är du en serviceinriktad person som brinner för att arbeta med tekniska frågor och som framförallt vill utvecklas i rollen som ingenjör? Vill du även få chansen att få jobba på ett globalt och välkänt varumärke? Då kan du vara den vi söker! Urval kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Din roll innebär att du ska säkerhetsställa att företagets produkter håller sin standard som är satta och når den kvalitetsnivån som är önskad.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 03-03-2019