Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicetekniker till Comforta
OnePartnerGroup Stockholm AB
Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta som servicetekniker på ett företag som erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter? Då ska du ansöka till tjänsten hos Comforta. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ansökning sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 23-02-2018

Mekanikkonstruktörer till Siwertell
Poolia Malmö AB
På Siwertell i Bjuv strax utanför Helsingborg designas och säljs materialhanteringssystem till kunder i hela världen. Materialet som hanteras och som lastas på och av fartyg är torrbulk, vilket inkluderar t.ex. pellets, cement, kol och spannmål. Vi söker nu flera mekanikkonstruktörer till vår teknikavdelning. Tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. På Teknikavdelningen, som ansvarar för den mekaniska designen för våra lossare, lastare och terminalutrustning, arbetar vi i team.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Konstruktör inom byggnads- och fastighetsautomation
ÅF AB
Om jobbet Inom ÅF är vi närmare 50 erfarna och kompetenta medarbetare som arbetar med projektering av byggnadsautomation. Vi har ett nära samarbete mellan ÅFs olika kompetensområden vilket genererar kraftfulla, utvecklande och unika åtaganden. Vårt team i Stockholm består av ett 10-tal medarbetare och arbetsklimatet präglas av teamwork och framåtanda. Vi arbetar utifrån att vi ska dela med oss av vårt specialistkunnande till kunder och kollegor, för att öka värdet av det vi levererar.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Produktionstekniker till Arvika
Industrisupport Värmland AB
Om kunden För kunds räkning söker vi nu en produktionstekniker som inom ett par veckor kan påbörja ett 6-månaders föräldravikariat. Då vår kund växer kraftigt finns det goda möjligheter till både förlängning och övertagande. Dina arbetsuppgifter Du kommer att ingå i det produktionstekniska teamet som arbetar med att förbättra och kvalitetssäkra processer inom tillverkning och materialförsörjning. Arbetet innebär kartläggning och analysering av flöden och problem i fabriken.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Mekanisk konstruktör
Industrisupport Värmland AB
Om kunden För kunds räkning söker vi nu en mekanisk konstruktör. Dina arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att ingå i tvärfunktionella grupper som tillsammans arbetar med olika investeringsprojekt, där du blir experten inom din disciplin. Det innebär att du gör tekniska inköp av både utrustning och tjänster. Du har övergripande koll och tekniskt ansvar inom Mek och Produktionsteknik. På vägen gör du beräkningar och antaganden som driver projektet framåt. Du utvärderar förslag från leverantörer och optimerar lösningar samt formulerar behov i förfrågningsunderlag.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

1:e Forskningsingenjör i VA-teknik
Luleå tekniska universitet
Forskningsgruppen för Stadens vatten inom ämnet VA-teknik vid institutionen för Samhällsbyggnad och naturresurser, Luleå tekniska universitet, söker en driven och engagerad 1:e forskningsingenjör inom området dagvattenhantering, avloppsrening, och yt/grundvattenmodellering. VA-teknik omfattar hela det urbana vattensystemet (dag-, dricks- samt avloppsvatten) med avseende på insamling, transport och behandling samt organisation/planering. Forskningen vid LTU syftar till en god samhällsekonomi och miljö, klokt resursutnyttjande och medborgarnas säkerhet och hälsa.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Projektingenjör Elkonstruktion till Siemens
Siemens
Projektingenjör Elkonstruktion till Process Industries and Drives till Norrköping eller Solna. Följ med på vår resa in i framtiden! Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Vi söker en teknikintresserad projektingenjör inom hårdvarukonstruktion. Dina arbetsuppgifter? Som projektingenjör kommer du att arbeta med projektleveranser till svensk tillverknings- och processindustri. Branschen står på tröskeln för att ta nästa steg inom digitalisering.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Produktionsplanerare
Thalamus
Din nya tjänst Detta är ett konsultuppdrag med start 1 April t.om sista Augusti med stor chans till förlängning. Huvudsakliga arbetsuppgifter som Produktionsplanerare är att vara länken mellan kund och produktion. Du är personen som tar emot en order från kund och sedan planerar in när fordonet skall repareras, du samordnar med respektive reparatör, väljer spårplatser och sköter all kommunikation mellan produktion och kund. Du deltar i planeringsmöten, håller reda på nyckeltal samt avtalsfrågor.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 17-03-2018

Maskinkonstruktör sökes till teknikföretag utanför Göteborg
Framtiden AB
Vi söker dig som är social och har ett stort intresse för teknik samt vill komma in till ett expansivt bolag i teknikens frontlinje – är det du? Dina arbetsuppgifter Vår kund vill att du vågar se helheten (inom mekanik, el, produktionsmetoder osv) samt att du har ett engagerat sätt att tänka utanför boxen.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Provningstekniker, oförstörande provning
Acoustic Agree AB
Acoustic Agree AB är ett företag som jobbar med oförstörande materialprovning. Metoderna som främst används är okonventionella avancerade olinjära akustiska metoder som vi själva utvecklat. Jobbet är allsidigt och eget ansvarstagande är fördelaktigt. Du kommer att ingå i ett team där din roll är att förbereda mätningar, handha instrumentering och att kalibrera dessa. Tillsammans med provningsingenjör kommer du att förbereda och genomföra provningsuppdrag hos kund eller på egna arbetsplatsen i Ronneby.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2018