Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Junior konstruktör, vvs-ingenjör
ÅF AB
Om jobbet ÅF växer med lönsamhet vilket är en bra grund för att våra medarbetare ska trivas. Många tror att ÅF bara är teknik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället. ÅF är företaget som verkar för att göra skillnad – eftersom framtiden alltid kommer att vara ett resultat av vad vi åstadkommer i dag. Det är full fart här på ÅF och vi vinner ständigt nya och spännande uppdrag.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

FMV söker ingenjör inom Undervattensvapen
FMV
Är du en driven ingenjör som vill vara med och bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare? Har du erfarenhet inom exempelvis skeppsbyggnad, farkostteknik, maskinsystem eller energisystem? Om du dessutom har god samarbetsförmåga och drivs av en roll som innebär många kontaktytor både internt och externt kan det vara dig vi söker! Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Production Technician /Produktionstekniker
Westermo Network Technologies AB
Westermo Network Technologies AB, is a leading supplier of Industrial Data Communications equipment to the World market. Sales are conducted through our offices in key markets in Europe, North America and Asia, as well as through distributors and OEM customers worldwide. Development and manufacturing takes place in Sweden. Westermo was founded in 1975 and has a turnover in excess of 450 MSEK. The company is a wholly owned subsidiary of Beijer Electronics AB. Welcome to a rapidly growing international company, thriving at the forefront of cutting edge technology.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Operativ Teamledare
Adecco Sweden AB
Vill du ta nästa kliv i din karriär som teamledare? Har du erfarenhet av automatpressning?  Då ska du söka tjänsten som operativ teamledare till Svängsta Komponent & Verktygs AB Om tjänsten Vi söker en operativ teamledare med minst tre års erfarenhet av automatpressning, verktygsuppsättning och verktygsunderhåll. Du har även erfarenhet av ritningsläsning och enklare mätteknik. Kunskaper från avsyning, kvalitetskontroller samt ledarerfarenhet är ett plus. Du kommer delta i produktionsarbetet och övriga förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Kvalitetsingenjör till Nolato Meditor - Torekov
Processbemanning AB
Om Nolato Meditor:  Nolato MediTor är ett välkänt företag i branschen och samarbetar sedan lång tid med ledande Life Science bolag över hela världen. Företaget ligger i vackra Torekov i nordvästra Skåne och ingår i affärsområde Medical Solutions. Nolato MediTor befinner sig i ett expansivt skede med många nya affärer på väg in. De utvecklar och tillverkar medicintekniska produkter inom medicinteknik och läkemedel.  I produktionen tillverkar och vidareförädlar de de flesta polymera material, som silikon, plast, TPE, syntet och naturlatex.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Utvecklingsingenjör, Älmhult
Technogarden
Introduktion ELME Spreader AB grundades för 40 år sedan och är idag en av världens ledande tillverkare av lyftaggregat för containerhantering. Huvudkontoret med utveckling, konstruktion och tillverkning finns i Älmhult. Allt under ett tak! Försäljning sker dels från Älmhult och dels genom agenter och återförsäljare i Europa, Asien, Sydamerika och Afrika och dels genom egna bolag i USA och Kina. Elme Spreader AB omsätter 350 MSEK med200 anställda och har en exportandel på ca 90 %.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Maskiningenjör
Unik Resurs i Sverige AB
Tollo Linear ingår i Fortive koncernen. Fortive Business System ger en grund för kvalitetssäkring och processtyrning för våra 25.000 medarbetare runt om i världen, som betjänar kunder i mer än 125 länder. Tollo Linear finns på Öllsjö industriområde utanför Kristianstad och har idag drygt 130 anställda. Tollo Linear utvecklar, tillverkar och säljer linjärenheter och ställdon bl. a under varumärket Thomson. Linjärenheter används för automatisering materialhantering och robotteknik. Viktiga kunder är bil- och förpacknings och tillverkningsindustrin över hela världen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Mekanisk konstruktör till Vivex!
Academic Work
Har du ett brinnande intresse för CAD och vill få värdefull arbetslivserfarenhet vid sidan av dina studier? Vi söker nu en person som vill jobba med att utforma ritningar i SolidWorks som sedan ska användas i metallindustrin! Låter det intressant? Sök nu då vi jobbar med löpande urval. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Vivex räkning en Mekanisk konstruktör på deltid. Vivex tillverkar reningsverk som används i industrier som tillverkar produkter av metall.
Skapad : 13-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Processtekniker med Lean bakgrund
Speed Group
Vill du arbeta som processtekniker i ett stort globalt tillverkningsföretag som levererar avancerad teknik och kvalitetsprodukter? Då har vi uppdraget för dig! Om uppdraget Som processtekniker hos vår kund kommer du att ansvara för processtekniska förändringar och förbättringar i fabrik med ett genomgående LEAN-tänkt.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Automationstekniker
Swede Electronics AB
Automationstekniker Swede Electronics AB, Vansbro Som Automationstekniker hos Swede Electronics kommer du att ha en bred och stimulerande roll som både innefattar arbete med att automatisera delar av vår tillverkning och kontroll och uppföljning av våra processer. Du kommer arbeta i vårt team i Vansbro där vi har vår tillverkning av batteriladdare. Arbetet innebär att du mestadels jobbar självständigt, men också tillsammans i produktionsteamet. Du har hög analytiskförmåga och får i den här rollen möjligheten att självständigt driva dina ärenden från början till slut.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018