Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommarvik. Terminalarbetare, Sundsvall
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Väst
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Sundsvall. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till kväll.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Brevbärare sökes till Johanneshov
CityMail
Är du vår nya kollega? Nu söker vi fler brevbärare till vårt lokalkontor i Johanneshov! Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 27-07-2019

TMA-bils chaufför extrajobb Örebro
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.   Arbetsuppgifter Som medarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar. Du kör TMA-bil vid våra leveranser och utställningar av material och övriga skyddsanordningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Depåmedarbetare till vårt team i Örnsköldsvik
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramuddenkoncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 1000 anställda. Vad gör man hos Ramudden? När du arbetar i ett team på Ramudden så kommer du ha en mångsidig tjänst med olika problem att lösa och uppgifter att utföra. Du får vara en del av ett team och tillsammans för ni depåns utveckling framåt, du är med och bygger upp vår verksamhet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Depåmedarbetare Södertälje
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramuddenkoncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda. Vi söker en person till vår depå i Södertälje. ARBETSUPPGIFTER Som medarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar. Du levererar material efter beställning, transporterar detta till arbetsplatserna och etablerar skyltar, barriärer och övriga skyddsanordningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Arbetsledare till Ramuddens depå i Örnsköldsvik
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 1000 anställda.  OM TJÄNSTEN Du kommer arbeta som arbetsledare på vår nyöppnade depå i Örnsköldsvik vilket ställer lite extra krav på driv och engagemang på dig som arbetsledare. Tillsammans med dina kollegor hjälper du kunden med de trafiklösningar de behöver via personliga möten och telefon/mail.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Depåmedarbetare Karlstad
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.  Vi söker nu en erfaren person till vår depå i Karlstad. ARBETSUPPGIFTER Som medarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Lagerarbetare/Gårdskarl till Arlanda Stad
Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen söker dig som vill jobba som lagerarbetare/gårdskarl ute hos vår kund i Arlanda Stad Vi söker dig som vill vara en del i vårt team. Det är ett flexibelt och varierande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att arbeta hos en av Rekryteringsgruppens kunder inom affärsområdet Lager/Industri. Arbetet kräver att du klarar av att arbetai ett högt tempo och det är därför av största vikt att man kan hantera stress på ett bra sätt. Du kommer ansvara för lagret och se till att gården fungerar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

CHAUFFÖRER med C- kort
AMBITIÖS
Vi söker Chaufförer med C-kort för uthyrning vid behov olika periodereller direkta rekryteringar på heltid tillsvidaretill kundföretag i distriktenMälardalen, Närke och Stor-Stockholm. Vi ser framför oss att du är en rutinerad, noggrann, serviceinriktad ochtrevlig arbetskamrat. Har god fysik för att klara stundtals tungt arbete.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Chaufförer sökes till Borlänge!
StudentConsulting
Efter närmare 20 års erfarenhet av transportbranschen, har vi återigen fått äran att tillsätta chaufförer inför sommaren 2019. Har du ett C kort i bakfickan, hög servicekänsla och ett glatt humör? Då har vi uppdraget för dig! Studentconsulting arbetar brett och inom många olika branscher, där vi erbjuder er roliga och varierande arbeten. Vi fungerar lite som en språngbräda ut i arbetslivet, där vi matchar rätt kandidat med rätt tjänst.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019