Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Trafikkoordinator
Trafikverket
Verksamhetsområde Planering svarar för planeringen av trafik och av åtgärder i den statliga infrastrukturen vad gäller väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Här ligger ansvaret för att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås. Vi på Planering är huvudingången till Trafikverket för medborgare, näringsliv, samarbetspartners och avtalskunder. Planerings Regioner har ett ansvar för samordningen mellan regional och lokal samhällsplanering.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 18-06-2018

Lastbilsförare
TP-Frakt AB
Lastbilschaufför
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Lastbilschaufför till Kävlinge
J Sandgren AB
J Sandgren AB i Stora Harrie söker förstärkning. Vi är ett litet och seriöst företag inom åkeri- och maskinstationsverksamhet som har mycket att göra. Därför söker vi nu förstärkning till vårt manskap. Vi jobbar framför allt inom åkeri- anläggnings- och lantbrukssektorn. Du som söker måste ha vana eller intresse av anläggningskörning med lastbil och gärna släp. Det är till våra lastbilar som ingår i verksamheten vi behöver förstärkning varför C-kort och YKB är absoluta krav. Givetvis är det extra meriterande om du har CE-kort men för rätt person kan vi säkert lösa den detaljen framöver.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Chaufför för transport av maskiner sökes i Jönköping
Framtiden AB
Tycker du om att köra på Jönköpings gator och gillar att ha kontakt med människor? Vår kund hyr ut maskiner till byggföretag och behöver en ny chaufför. Låter detta intressant, sök tjänsten idag. Intervjuer sker löpande Dina arbetsuppgifter Som chaufför kommer du köra ut maskiner och verktyg till byggen inom Jönköpingsområdet. Du kommer även hjälpa till på lagret och vara lite alltiallo när det inte finns några körningar på schemat. Det kan vara att t.ex. tvätta maskiner, lagerplock och andra diverse uppgifter. Fokus ligger på leverans och transport av maskiner.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Lagermedarbetare med start juni till Jollyroom
Jollyroom AB
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 1 200 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 40 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lagerarbetare sökes till vår kund i Årsta!
StudentConsulting
Är du social, noggrann och har truckkort A+B? Se hit! Just nu söker vi en lagerarbetare på heltid till vår kund ute i Årsta. Vi söker en person som kan starta igång omgående. Arbetsuppgifterna inkluderar främst att köra motviktstruck och stapeltruck ute på det stora lagret. Kunden är ett relativt litet företag med några få anställda och vill öka på sin personalstyrka ute på lagret. För rätt person finns det möjlighet till avancemang inom bolaget. Din profil Vi söker dig som har truckkort A+B med tidigare erfarenhet av lager/logistikbranschen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Lagermedarbetare sökes för framtida uppdrag!
StudentConsulting
Nu söker Studentconsulting lagermedarbetare för kunds räkning för framtida uppdrag. Är du intresserad av lagerarbete? Se hit! Genom att anmäla ditt intresse hamnar du I vår intressepool. Intressepoolen är en beredskap inför kommande uppdrag hos kund.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

C-chaufförer för sommarjobb med god chans till förlängning sökes!
StudentConsulting
Har du C-kort och vill arbeta för ett av Sveriges största logistikföretag? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning en C-chaufför som kommer att jobba med att leverera post och paket med Linköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag. Uppdraget innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Du kommer att arbeta heltid på oregelbundna tider mellan 03.45-19 enligt ett fastställt schema med uppstart i mitten av juni och över hela sommaren.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

CE-chaufför sökes för sommarjobb på heltid med god chans till förlängning!
StudentConsulting
Har du CE-kort och vill arbeta natt för ett av Sveriges största logistikföretag i sommar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning en CE-chaufför för ett sommaruppdrag med Linköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag. Du kommer att arbeta med körningar av paket och post. Uppdraget kommer att pågå under v. 25-34 och dina arbetstider kommer att vara nattid med varierande arbetstider enligt schema.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

CE-chaufför sökes för v.25-34 på heltid med god chans till förlängning!
StudentConsulting
Har du CE-kort och vill arbeta natt för ett av Sveriges största logistikföretag i sommar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning en CE-chaufför för ett sommaruppdrag med Norrköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag. Du kommer att arbeta med körningar av paket och post. Uppdraget kommer att pågå under v. 25-34 och dina arbetstider kommer att vara nattid med varierande arbetstider enligt schema.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018