Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Erfarna truckförare sökes för heltidstjänst
Jobmore Bemanning i Sverige AB
Om tjänsten: Vi söker nu erfarna lagerarbetare med god truckvana för kunds räkning. I din roll som lagerarbete utför du sedvanligt lagerarbete med arbetsuppgifter som plockning, packning, inleveranser, lastning och lossning. För att söka denna tjänst skall du ha dokumenterad utbildning samt erfarenhet av skjutstativkörning och plocktruck. Arbetet är fördelat under hela dagen samt kvällen, så du skall kunna arbeta skiftgång 07.00-16.00 samt 13.00-22.00. Detta är ett uppdrag som är avsett att vara tillsvidare. Då tillsättningen skall ske omgående intervjuar vi kandidater löpande.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Operatörer sökes till välkänt bolag
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

EXTRAJOBB studenter sökes för kommande uppdrag inom lager och produktion!
StudentConsulting
Har du erfarenhet av lager eller produktion? Studerar du och letar efter ett extrajobb för att bredda din erfarenhet och expertis inom lager och logistik? I så fall kan det vara så pass förträffligt att en av våra kommande tjänster passar just dig! StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som specialiserat sig på att ge en språngbräda in i karriären för studenter, akademiker och unga. Våra kunder hör till några av Sveriges största och mest framgångsrika företag, givetvis även de mest spännande.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Lageransvarig Serviceadministratör, Kiruna
Epiroc Sweden AB
Jobbeskrivning Vill du arbeta i ett attraktivt och innovativt företag som Epiroc? Brinner du för service och teknik kombinerat med försäljning? Då är detta tjänsten för dig! Som Lageransvarig Serviceadministratör kommer du att vara en viktig del i vårt arbete kring att ständigt ha nöjda kunder och fungerande processer internt. Ambitionsnivån är hög eftersom våra kunder alltid ska kunna förvänta sig förstklassig service.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Test driver Volvo Cars
Lernia
About the Volvo Cars/Proving Ground Hällered Position: Test driver Hällered Proving Ground Volvo Car Group owns and operates Hällered Proving Ground. The plant is located 15 km from Borås / 70 km outside Gothenburg and shared between Volvo Car Group and AB Volvo. Testing is an important part of Volvo's development. Durability, comfort, performance, reliability and safety are qualities that are constantly tested in our tracks, in which we operate around the clock.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Brevbärare sökes till Köping
CityMail
Är du vår nya kollega? Nu söker vi fler brevbärare till vårt lokalkontor i Köping! Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Brevbärare sökes till Uppsala
CityMail
Är du vår nya kollega? Nu söker vi fler brevbärare till vårt lokalkontor i Uppsala! Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Extraarbete på trevligt lager i Malmö!
Logent AB
Vi söker kvalitetsmedvetna lagerarbetare som kan arbeta extra vid behov. Arbetet är förlagt på dagtid måndag-fredag, 08.45-17.15 eller 13.00-17.15 Om tjänsten Arbetsuppgifterna består av orderplock, truckkörning samt utskick och returerhantering etc. Din profil Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och med känsla för detaljer. Det är även viktigt att du har lätt för att lära och snabbt kan bli självgående. För att trivas i rollen som konsult bör du vara positiv, nyfiken, framåt och även flexibel gällande arbetstider. Vi ser även att du som söker är tillgänglig ca 3 dagar i veckan.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Flexibel och självgående student till vår kund i Falun
Manpower AB
Har du erfarenhet att köra bil med släp? Just nu söker vi inom Manpower en Chaufför för ett uppdrag hos vår kund i Falun. Nu finns chansen att få ett jobb där du får utveckla ditt intresse för service. Vänta inte - sök jobbet redan i dag! Det här är ett konsultuppdrag som startar omgående och varar ca 2 - 3 veckor. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad gör man som Chaufför ? I rollen kommer du främst att transportera besökare med bil med släp.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Truckförare till Södertälje & Strängnäs
Jobzone Södermanland
Truckförare till vår kund inom lager & logistik. Nu är det dags för dig att hoppa in i trucken och skapa framgång för dig själv och hitta dig ett nytt spännande jobb, det kan vi hjälpa dig med. Vi letar efter dig som är utomhusmänniska, lösningsorienterad, vet din väg runt en truck och är ute efter en ny utmaning. Om tjänsten Vår kund i Strängnäs & Södertälje expanderar nu på sin trucksida och behöver hitta rätt medarbetare för att ta sin verksamhet till nästa nivå. Du kommer att ingå i en mindre grupp av logistikarbetare och spendera mycket tid i trucken.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019