Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vik. Brevbärare, Sjöbo
PostNord Sverige AB, Bemanning, PostNord Region Syd
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev, tidningar och reklam når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar.  Bli en del av vårt team Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Sjöbo. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam med elcykel, elbil, moped eller bil samt att sortera post. Erfarenhet från kassaarbete är meriterande då tjänsten även innefattar arbete i vårt företagscenter i Sjöbo.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Uniflex söker leveransbevakare till tillverkande industri!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi rekryterar för kunds räkning någon med erfarenhet utav leveransbevakning av transporter! Vår kund är ett stort familjeföretag som levererar plåtprodukter till främst fordonsindustrin. Här ser vi ett välmående företag med framåtanda som gärna investerar i nya projekt! De har en härlig stämning och är ett gott gäng medarbetare. Dina arbetsuppgifter innefattar bokning av transporter, kontakt med kunder och leverantörer, daglig bevakning av leveransplaner. Färdigställa leverans av ordrar enligt plan, samt sköta tullhandlingar, fakturering/avisering.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Trafikledare, järnväg
Trafikverket
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. På Trafikledning jobbar vi i händelsernas centrum dygnet runt med tekniska system och många kontaktytor för att skapa ordning i trafiken. Vi leder och övervakar trafiken på 98 400 km statliga vägar och 12 000 km statliga järnvägar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Extrajobb för studenter på lager i Linköping!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker för kunds räkning lagerpersonal till vår bemanning i Linköping. Tjänsten innebär lagerhantering samt eventuellt truckkörning. Vi söker personal som vill jobba extra, och ett krav för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, i form deltidsarbete på minst 50%, studier eller F-skattsedel. Behovet kan komma att variera men du bör vara tillgänglig för arbete under minst ett par dagar i veckan. Krav för tjänsten är att du har truckkort, helst med A+B behörighet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

C-chaufför till Skellefteå
Wikan Personal
Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Vi söker en c-chaufför till en av våra kunder i Skellefteå. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som chaufför med tillhörande lastning och lossning. Arbetet är variationsrikt och det förekommer en del kundkontakt via telefon och dator.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 22-08-2018

TAXIFÖRARE
DAWNA Taxi
Färdtjänstförare söker, Du som söker måste ha B körkort och TFL "Taxi Förare Legitimation" för att utföra jobbet. Har du frågor angående jobbet går det bra att kontakta Wahid Askari.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 25-09-2018

Lagermedarbetare, vikariat till Dagab inköp & logistik i Jönköping
Dagab Inköp & Logistik AB
ALLMÄN INFORMATION Dagab Inköp & Logistik bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Som lagerarbetare kommer du att arbeta fysiskt i en tempofylld roll och bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum? BLI EN AV OSS Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Test Coordinator/Engineer - Sölvesborg, Sweden
Predire Testcenter AB
Predire Testcenter is a private owned company established in 1995. We are an accredited, full scale test Institute for several business segments such as Automotive, Airspace, Energy, Electronic and Medical industry. Our head office is located in Sölvesborg - Sweden with additional Testcenters located in Olofström - Sweden, Grevenbroich - Germany, Shanghai - China. ARE YOU READY TO BECOME AN EXPERT? Test Coordinator/Engineer - Sölvesborg, Sweden Predire Testcenter continues to grow and therefore we are now searching for a Test Coordinator to be based in Sölvesborg, Sweden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Flyttkarl/Städare till Hässleholm
Flytt och Städfirman i Hässleholm AB
Flytt och städuppgifter till företag i Hässleholm. God fysik krävs. Körkort B är krav. Körkort C är en merit men inget krav.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-09-2018

Huddinge Kebabgross AB söker en lagerarbetare
Huddinge Kebabgross AB
Huddinge Kebabgross är en grossist inom kebab och falafelförsäljning. Vi söker nu en lagerarbetare som kan hjälpa till med att leverera, plocka upp varor och ta emot beställningar. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :