Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Truckförare Trelleborg Mixing Forsheda
Trelleborg Mixing Forsheda AB
Trelleborg Mixing Forsheda AB är en del av Trelleborg Group som är en världsledande industrikoncern. Som arbetsgivare i Forsheda erbjuder vi ett intressant arbete i en utmanande, men samtidigt trygg miljö. Våra kärnvärden och uppförandekoder innebär att vi respekterar och värdesätter individer, lag och ordning. Vi bedriver en ärlig verksamhet, och tar ansvar för våra handlingar. Inom Trelleborg Mixing Forsheda utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vi mycket tekniskt avancerade gummiblandningar. Till vår produktionsanläggning söker vi nu en truckförare.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Vi söker LAGERMEDARBETARE
Workency
Vi sökerdig som är noggrann, effektiv och håller ordning och reda. Eftersom vi lägger stort fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de regler och riktlinjer som finns.Är du en person med hög servicekänsla som bidrar med härlig energi och trivs i en fysisk och tempofylld miljö?
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Vi söker LAGERMEDARBETARE
Workency
Vi sökerdig som är noggrann, effektiv och håller ordning och reda. Eftersom vi lägger stort fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de regler och riktlinjer som finns.Är du en person med hög servicekänsla som bidrar med härlig energi och trivs i en fysisk och tempofylld miljö?
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

2 internservicemedarbetare till stor aktör inom kollektivtrafiken!
Academic Work
Trivs du i en social roll där du inte sitter fastklistrad vid ett skrivbord utan snarare rör dig runt om i Stockholm? Föredrar du varierande arbetsuppgifter där du har mycket kontakt med kollegor från hela världen? Är du tillgänglig omgående eller har ett flexibelt schema som möjliggör heltidsarbete under 3-4 veckor? Sök då tjänsten som internservicemedarbetare redan idag då tjänsten kan tillsättas inom kort! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning 2 nya medarbetare under en kortare period för att sätta grunden för ett framtida kvalitetsarbete.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Studenter sökes till välbetalt lagerarbete på Skånemejerier!
StudentConsulting
StudentConsulting söker just nu erfarna studenter för lagerarbete på Skånemejerier! StudentConsulting söker nu två studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Skånemejerier är ett livsmedelsföretag som producerar och säljer livsmedel. De är ett företag som satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer här att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som natt på lagret.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Truckförare/Orderplockare/Lagerarbetare sökes för jobb på Skånemejerier!
StudentConsulting
Vi söker dig som är en erfaren truckförare och vill jobba extra under studierna och heltid under sommaren. Har du få obligatoriska moment i studierna och vill fylla ut din tid med jobb? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu studerande truckförare för deltidsarbete på Skånemejerier. Skånemejerier är ett företag som ständigt expanderar och producerar allt från mjölk till kvarg. Ett trevligt företag som sätter en trivsam arbetsmiljö i fokus, här kommer du att ingå i en studentpool som blir utbokad vid behov då det ofta är mycket att göra på deras nya Höglager.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Däckmontörer till Euromaster i Linköping!
Academic Work
Trivs du med att arbeta fysiskt? Gillar du att mecka och har du ett intresse för bilar? Euromaster behöver förstärkning av däckmontörer under högsäsongen vilket omfattar ca 1 månad med start 25 mars. Låter detta intressant? Sök då tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker två däckmontörer till Euromaster i Linköping. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Euromaster.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Vill du hjälpa till att förflytta bilar?
Arena Personal Logistik AB
Om tjänsten Vår kund, Bilia, har en intensiv tid framför sig och behöver förstärka upp med några personer som kan hjälpa till med att förflytta personbilar. Bilia är stor inom fordonsbranschen och har en anläggning i Haga Norra (Solna) där du kommer att få arbeta. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att köra ner kundernas bilar från kundtjänsten ner till verkstaden. Detta är ett uppdrag som startar den 18 mars och kommer pågå i ungefär 2 månader.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2019

Är du student och vill jobba extra inom lager?
OnePartnerGroup Helsingborg AB
Nu söker vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som har intresse av en extra inkomst. För att kunna vara aktuell för dessa tjänster krävs att du kan visa upp intyg på en annan sysselsättning. Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 3000 engagerade medarbetare.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Sommarpersonal till vårt lager
Nyhléns Hugosons Chark AB
Nu söker vi semestervikarier! Vi söker nu sommarpersonal till våra produktionsavdelningar och lager/expedition i Luleå och Skellefteå. Arbetet pågår från vecka 25 till och med vecka 33 men kan variera beroende på vilken avdelning man jobbar på. Vi finns på plats på Vi finns på plats på Framtidsmässan i Skellefteå den 28 februari mellan 9-15.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :