Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
CE-chaufförer anlitas löpande
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork har ett löpande behov av erfarna CE-chaufförer till våra kunder i Växjö med omnejd. Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Spolbilschaufför
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker en C eller CE-chaufför som trivs med fysiskt arbete och kundkontakter. Hos vår kund kommer du att vara ansiktet utåt och en medarbetare som ger god service ute på företag.   Om tjänsten Som chaufför är du en viktig länk mot kund när du levererar högklassig service.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Truckförare med erfarenhet av skjutstativ
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Vi söker truckförare med erfarenhet av skjutstativ till vår kund i Markaryd.    Dina arbetsuppgifter Som truckförare hos vår kund ska du ha både fart och förstånd. Din arbetsuppgift är att arbeta med inom lager och in- och utlastning.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

CE-chaufförer anlitas löpande
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork har ett löpande behov av erfarna CE-chaufförer till våra kunder i Jönköping med omnejd. Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Lagermedarbetare inom kemikaliehantering till Sisource!
Academic Work
Vill du jobba i ett bolag med familjär stämning som ställer krav på kvalitet och noggrannhet? På Sisource erbjuds du en varierad tjänst där du får stora möjligheter att utvecklas inom flertalet områden. Du arbetar dagtid och har även flexibla möjligheter i din roll! OM TJÄNSTEN Sisource är ett bolag som arbetar med chemical managment services, även kallat CMS. De erbjuder skräddarsydda lösningar inom kemikalieprocesser till sina kunder.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 17-12-2019

Tankbilschaufförer
SKOGQVIST OLJE & TRANSPORT AKTIEBOLAG
Skogqvist Olje & Transport fortsätter att expandera, därför söker vi tankbilschaufförer för tillsvidareanställning. Engagerade chaufförer är viktigt för att skapa nöjda kunder. Vi erbjuder våra medarbetare villkor enligt gällande kollektivavtal med Transport samt lokala tillägg. Vi upprätthåller dina kompetenser för tankbilstransporter ex. ADR, YKB och tankbilsförarutbildning. Vi kör med moderna fullstora fordon med släp. Arbetsuppgifter Arbetet består i att leverera främst bränslen och även en del spillolja samt vägoljor med våra tankbilar runt hela Norr- och Västerbotten.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Studenter sökes för extraarbete inom livsmedelsproduktion
Logent AB
Vi söker dig som studerar på minst 50% och söker ett extraarbete för att dryga ut studentkassan. Det finns goda förbindelser med kollektivtrafiken från Helsingborg. Om tjänsten Tjänsten är ett konsultuppdrag där du arbetar fysiskt i ett kylt livsmedelslager. Arbetsuppgifterna innebär främst plock och pack av livsmedel. Andra arbetsuppgifter som truckkörning och kvalitetskontroller av livsmedel kan ev. förekomma.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Teamledare chaufförs- och transportgruppen till ISAB i Södertälje
Andara
Till ISAB i Södertälje söker vi en ansvarsfull och engagerad teamledare för chaufförs- och transportgruppen. I rollen som teamledare ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet i din grupp. Gruppen består av erfarna chaufförer och du kommer själv att vara delaktig som chaufför i det dagliga arbetet och gruppens uppdrag. Södertälje Industriservice AB, ISAB, utför förebyggande och avhjälpande underhåll samt reparationer till större verkstadsindustrier. ISAB är beläget i Södertälje sedan 1961 och har hela Mellansverige som arbetsområde.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Drivna studenter sökes för terminalarbete på TNT Express
StudentConsulting
Vi söker dig som är intresserad av ett utmanande arbete på terminal och som vill bli en del av ett engagerat team. Ta chansen och arbeta på ett internationellt företag med goda möjligheter för vidareutveckling! TNT Express är världens ledande business-to-business-aktör när det gäller expresstransporter. Varje vecka levererar TNT Express 3,5 miljoner paket och dokument, med bil och flyg, till över 200 länder. I rollen som terminalarbetare på TNT Express kommer du att jobba i terminalen med arbetsuppgifter som lastning, lossning och sortering av gods.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Orderplockare till företag i Helsingborg!
Academic Work
Vi har det perfekta jobbet för dig som vill tjäna lite extra pengar innan julledigheten! Tjänsten är som orderplockare på 50 % till vår kund i Helsingborg mellan den 25 november och den 20 december. Arbetet kommer att ske på dagtid, måndag – fredag, och vi förväntar oss att du kan arbeta varje dag mellan 07:00 - 12:00. OM TJÄNSTEN Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019