Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Depåmedarbetare till vårt team i Örnsköldsvik
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramuddenkoncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 1000 anställda. Vad gör man hos Ramudden? När du arbetar i ett team på Ramudden så kommer du ha en mångsidig tjänst med olika problem att lösa och uppgifter att utföra. Du får vara en del av ett team och tillsammans för ni depåns utveckling framåt, du är med och bygger upp vår verksamhet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Depåmedarbetare Södertälje
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramuddenkoncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda. Vi söker en person till vår depå i Södertälje. ARBETSUPPGIFTER Som medarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar. Du levererar material efter beställning, transporterar detta till arbetsplatserna och etablerar skyltar, barriärer och övriga skyddsanordningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Depåmedarbetare Karlstad
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.  Vi söker nu en erfaren person till vår depå i Karlstad. ARBETSUPPGIFTER Som medarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Lagerarbetare/Gårdskarl till Arlanda Stad
Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen söker dig som vill jobba som lagerarbetare/gårdskarl ute hos vår kund i Arlanda Stad Vi söker dig som vill vara en del i vårt team. Det är ett flexibelt och varierande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att arbeta hos en av Rekryteringsgruppens kunder inom affärsområdet Lager/Industri. Arbetet kräver att du klarar av att arbetai ett högt tempo och det är därför av största vikt att man kan hantera stress på ett bra sätt. Du kommer ansvara för lagret och se till att gården fungerar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

Extrajobb som B-chaufför hos kund i Knivsta!
Intern Stockholm
Om tjänsten Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Vi söker nu dig som har B-körkort och vill jobba extra på söndagar till onsdagar som budbilsförare. Du utgår från Knvista och kör inom Storstockholm och Uppsala. Viktigt är att du kan jobba minst 2-3 gånger i veckan och är tillgänglig de ovannämnda dagarna. Din arbetsdag hos vår kund kan komma att variera. En arbetsdag kan exempelvis bestå av lastning och packning av bil innan avfärd. Vidare handlar arbetet om att köra ut företagets produkter till deras kunder.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Extrajobb i sortering 05.15-08.45 på Arlanda
Palm & Partners Bemanning AB
Ingress om kunden Söker du ett extraarbete vid sidan av dina studier eller ditt huvudsakliga arbete? Vill du arbeta i högt tempo och i team? Då har vi tjänsten för dig! Ingress om Palm Partner Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Aditro Logistics söker studender till kund Jordbro
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Terminalarbetare till Jönköping
Bring Express Sverige AB
Har du öga för detaljer och trivs som del av ett team? Nu söker vi kvällspigga terminalarbetare som är redo att vinna kundens hjärta tillsammans med oss! Om jobbet I den här tjänsten jobbar du främst runt vår sorteringsanläggning. Beroende på din bakgrund och erfarenhet kan det dock på sikt bli aktuellt att utför även andra arbetsuppgifter som förekommer på vår terminal, så som lastning/lossning av trailers, kontroll av gods, lastsäkring och truckkörning. Du blir en del av ett gäng engagerade och kompetenta medarbetare från en mängd olika kulturer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Lagerarbetare/orderplockare sökes för omgående start!
Söder & Co Göteborg AB
Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Om företaget Vi söker till vår kund i Mölndal två stycken lagerarbetare. Arbetstider kl8-17 måndag - fredag.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

BSH Home Appliances i Nykvarn söker Lagerarbetare
BSH Home Appliances AB
Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till vårt team! BSH Home Appliances AB ingår i BSH Home Appliances Group. Med våra produkter med märken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau, samt våra regionala och lokala märken, gör vi livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på runt 13.1 miljarder euro under 2016 och mer än 58,300 anställda. Vi inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla produkter samt en god arbetsmiljö. Ta ett steg vidare i din karriär – tänk framåt med oss.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019