Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lagermedarbetare inom kemikaliehantering till Sisource!
Academic Work
Vill du jobba i ett bolag med familjär stämning som ställer krav på kvalitet och noggrannhet? På Sisource erbjuds du en varierad tjänst där du får stora möjligheter att utvecklas inom flertalet områden. Du arbetar dagtid och har även flexibla möjligheter i din roll! OM TJÄNSTEN Sisource är ett bolag som arbetar med chemical managment services, även kallat CMS. De erbjuder skräddarsydda lösningar inom kemikalieprocesser till sina kunder.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 17-12-2019

Studenter sökes för extraarbete inom livsmedelsproduktion
Logent AB
Vi söker dig som studerar på minst 50% och söker ett extraarbete för att dryga ut studentkassan. Det finns goda förbindelser med kollektivtrafiken från Helsingborg. Om tjänsten Tjänsten är ett konsultuppdrag där du arbetar fysiskt i ett kylt livsmedelslager. Arbetsuppgifterna innebär främst plock och pack av livsmedel. Andra arbetsuppgifter som truckkörning och kvalitetskontroller av livsmedel kan ev. förekomma.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Drivna studenter sökes för terminalarbete på TNT Express
StudentConsulting
Vi söker dig som är intresserad av ett utmanande arbete på terminal och som vill bli en del av ett engagerat team. Ta chansen och arbeta på ett internationellt företag med goda möjligheter för vidareutveckling! TNT Express är världens ledande business-to-business-aktör när det gäller expresstransporter. Varje vecka levererar TNT Express 3,5 miljoner paket och dokument, med bil och flyg, till över 200 länder. I rollen som terminalarbetare på TNT Express kommer du att jobba i terminalen med arbetsuppgifter som lastning, lossning och sortering av gods.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Orderplockare till företag i Helsingborg!
Academic Work
Vi har det perfekta jobbet för dig som vill tjäna lite extra pengar innan julledigheten! Tjänsten är som orderplockare på 50 % till vår kund i Helsingborg mellan den 25 november och den 20 december. Arbetet kommer att ske på dagtid, måndag – fredag, och vi förväntar oss att du kan arbeta varje dag mellan 07:00 - 12:00. OM TJÄNSTEN Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Extrajobb på terminal i Uppsala (natt/kväll)
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi extrapersonal till en kund i centrala Uppsala! Arbetsuppgifterna varierar men kommer i första hand innebära in och utleverans, plock och pack, paketsortering, containerlossning samt en hel del tunga lyft. Arbetet innebär även truckkörning. Uppdraget startar omgående och kommer pågå långsiktigt. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51% och som vill arbeta extra 2-5 pass per vecka. Arbetstiderna är förlagda på kvällar och nätter.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Logistikkoordinator inom läkemedelsbranschen
Randstad
Arbetsbeskrivning Logistikkoordinator till kund inom läkemedelsbranschen Känner du dig bekväm i logistikvärlden? Har du kanske startat resan på ett lager och senare även arbetat administrativt inom logistik? Är du dessutom positiv, ”hands on” och flexibel? Sök idag! Vår kund inom läkemedel och Lab services söker en logistikkoordinator som vill vara med på deras nya site. Häng med på resan! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Studerande orderplockare/lagerarbetare sökes till Skånemejeriers kyllager
StudentConsulting
Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extra jobb, som gillar att jobba i högt tempo och vill vara en del av det härliga teamet på Skånemejeriers kyllager. StudentConsulting söker nu studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Skånemejerier är ett företag som satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer här att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som kväll på lagret. Arbetsplatsen kännetecknas av glädje och teamwork. Som orderplockare kommer din främsta uppgift vara att plocka ordrar till Skånemejeriers kunder med hjälp av Pick by Voice.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

EXTRAJOBB Orderplockare/lagerarbetare sökes till Skånemejerier!
StudentConsulting
Är du student och har ett flexibelt schema? Trivs du med fysiska och monotona arbetsuppgifter och känner att du kan avlägga 3-4 dagar i veckan på ett extraarbete? Då är detta jobbet för dig! StudentConsulting söker just nu effektiva orderplockare till Skånemejeriers kyllager! Här gäller det att uppskatta ett arbete som fokuserar på effektivitet, energi och en trivsam arbetsmiljö. Arbetet är stundtals fysiskt krävande, därför är det viktigt att man inte har några problem med tunga lyft.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Orderplockare/lagerarbetare på heltid sökes till välkänt lager i Malmö!
StudentConsulting
Trivs du att jobba i lagermiljö och söker ett heltids jobb? Har du möjlighet att starta omgående? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi heltidsarbetare som vill arbeta som orderplockare hos vår välkända kund med stort lager i Malmö. Vår kund är marknadsledande leverantör av hobbymaterial: klister, pynt och dylikt. Företaget finns i flera länder med huvudkontor i Malmö. Försäljningen av deras ca 10.000 artiklar sker via egna butiker återförsäljare och e-handel. I Norden finns ca 70 butiker bl.a. i Köpenhamn, Oslo, Stockholm och Malmö samt tre i Tyskland.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Lagerarbete start omgående - norr om Ängelholm
Processbemanning AB
Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019