Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Uniflex söker leveransbevakare till tillverkande industri!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi rekryterar för kunds räkning någon med erfarenhet utav leveransbevakning av transporter! Vår kund är ett stort familjeföretag som levererar plåtprodukter till främst fordonsindustrin. Här ser vi ett välmående företag med framåtanda som gärna investerar i nya projekt! De har en härlig stämning och är ett gott gäng medarbetare. Dina arbetsuppgifter innefattar bokning av transporter, kontakt med kunder och leverantörer, daglig bevakning av leveransplaner. Färdigställa leverans av ordrar enligt plan, samt sköta tullhandlingar, fakturering/avisering.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Lagermedarbetare, vikariat till Dagab inköp & logistik i Jönköping
Dagab Inköp & Logistik AB
ALLMÄN INFORMATION Dagab Inköp & Logistik bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Som lagerarbetare kommer du att arbeta fysiskt i en tempofylld roll och bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum? BLI EN AV OSS Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Huddinge Kebabgross AB söker en lagerarbetare
Huddinge Kebabgross AB
Huddinge Kebabgross är en grossist inom kebab och falafelförsäljning. Vi söker nu en lagerarbetare som kan hjälpa till med att leverera, plocka upp varor och ta emot beställningar. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Extrajobb på terminal i Uppsala (natt/kväll)
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi extrapersonal till en kund i centrala Uppsala Arbetsuppgifterna varierar men kommer i första hand innebära in och utleverans, plock och pack, paketsortering, containerlossning samt en hel del tunga lyft. Arbetet innebär även truckkörning. Uppdraget startar omgående och kommer pågå långsiktigt. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill arbeta extra 2-5 pass per vecka. Arbetstiderna är förlagda på kvällar och nätter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Lagerarbetare med erfarenhet av administrativt arbete!
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Ikett söker nu för kunds räkning en erfaren lagerarbetare till Dalstorp, Arbetsuppgifter: Lagerhantering och truckkörning, packning av ordrar, utlastning, ta emot ankommande gods. I arbetsuppgifterna ingår även en del kontorsarbete så som fakturering, arbeta i datorsystem och pappersarbete. Start omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet då tjänsten är tänkt att övergå till kund. Arbetstider: Dagtid eller 2-skift. Din profil Krav: Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Lagermedarbetare sökes till Järfälla
Palm & Partners Bemanning AB
Vill du arbeta på ett ljust och fint lager i en god arbetsmiljö och med engagerade kollegor? Har du dessutom truckkörkort och vill börja i augusti? Då har vi uppdraget för dig! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag. Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Produktionspersonal
Today Consulting AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker produktionspersonal till vår kund inom livsmedelsbranschen. Arbetet innebär kontroll och paketering utav kylvaror, truckkörning kan förekomma. Arbetstiderna är varierande, både dag och nattpass förekommer. Snabba inhopp förekommer och därför är det viktigt att du är flexibel och alert.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 06-09-2018

Produktionspersonal
Today Consulting AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker produktionspersonal till vår kund inom livsmedelsbranschen. Arbetet innebär kontroll och paketering utav kylvaror, truckkörning kan förekomma. Arbetstiderna är varierande, både dag och nattpass förekommer. Snabba inhopp förekommer och därför är det viktigt att du är flexibel och alert.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 06-09-2018

Pema People söker erfaren Truckförare
Pema People AB
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Insitepart söker lagermedarbetare till DHL i Rosersberg
Stockholm
Om Oss Insitepart AB är en aktör som är specialiserad inom lager, logistik och industri. Vi erbjuder kundanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning, interimslösningar samt juniora och seniora konsulttjänster. Insitepart är ett ungt företag som har lyckats knyta till sig duktiga nyckelpersoner med mångårig erfarenhet och kompetens inom lager, logistik och bemanning. Tjänsten Du kommer att ingå i vårt team direkt hos kunden. Du kommer att jobba med att sortera paket på paketbana men det kan även förekomma andra liknande arbetsuppgifter. Profil Vi söker dig som vill jobba heltid.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018