Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Medarbetare till godsmottagningen hos Coor på Nya Karolinska
Academic Work
Vill du jobba med att leverera service i världsklass till Nya Karolinska i Solna? Nu söker vi en person som kan stötta upp Coors godsmottagning på Nya Karolinska. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en medarbetare till Coor på Nya Karolinska. Uppdraget är ett föräldravikariat från mars till och med september 2018 med chans till förlängning. Coor Service Management ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplatsfastighets- och logistiktjänsterna på det nybyggda universitetssjukhuset.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Är du student och vill arbeta med lager & orderplock i Täby? Se hit!
Academic Work
Vill du varva studierna med ett fysiskt extrajobb? Vi söker nu studenter på eftergymnasial nivå som vill jobba extra på lagret hos vår kund Robota i Täby. Här får du möjligheten att arbeta i vår nystartade studentpool med orderplock & truck - ett perfekt extrajobb vid sidan av studierna! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Robota AB:s räkning flera lagermedarbetare till vår nya studentpool. Robota AB är ett agentur- och grossistföretag med pumpar och VVS-produkter. De representerar ledande tillverkare såsom Ebara, DP-pumps, Pentair och Zenit.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Studerande truckförare till Schneider Electric
Academic Work
Nu söker vi dig som studerar på högskola/universitet och är intresserad av att arbeta extra som lagermedarbetare. Du kommer att arbeta 2 pass/vecka hos en av våra största kunder i Örebro och vara en viktig pusselbit i en omfattande leveranskedja. Låter detta som något för dig? Sök redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Schneider Electrics räkning lagermedarbetare till deras lagerpool. Arbetet är perfekt att kombinera med studierna eftersom du själv kan bestämma vilka vardagar som du är intresserad av att arbeta nästkommande vecka.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Insitepart söker lageradministratör till spännande uppdrag på Torsvik
Jönköping
Insitepart AB är en uppstickare inom bemanning & rekrytering. Idag har vi ca 800 anställda och bedriver verksamheter i Jönköping, Stockholm och Mälardalen. Bolaget har under sina två verksamhetsår nått en omsättning om 200 MSEK. Nyckeln till vår framgång bygger på lång erfarenhet och bred kompetens inom branschen.   Arbetsuppgifter   För uppdrag i Jönköping söker vi nu en lageradministratör. I rollen som lageradministratör kommer du ansvara för orderhantering i sedvanlig lager & logistikmiljö.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Operation Coordinator till Bromma flygplats
Jobzone Stockholm, Lager
Beskrivning Nu söker vi för en kunds räkning en Operation Coordinator. Vår kund är ett av nordens största inom logistik. Kunden har tydliga värderingar och jobbar aktivt med att reducera miljöpåverkan.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 06-04-2018

Träffa 2Complete på Jobbmässan för unga
2Complete Professionals AB
Träffa 2Complete på Jobbmässa för unga 2018! 2Complete är rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang och en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 06-03-2018

Timkonsulter till Förrådet AstraZeneca
Adecco Sweden AB
Avdelningsbeskrivning Inom Sweden Operations finns sju tillverkningsavsnitt, s.k. Process Execution Team (PET). Du kommer arbeta med att stödja dessa samt även våra centrala underhållsfunktioner - ett arbete som är utåtriktat, innefattar mycket dator- och systemhantering samt går i snabb takt. Förrådet Gärtuna söker utökning av timkonsulter med truckkort för att kunna bemanna vid arbetstoppar eller vid sjukdom. Rollbeskrivning Arbetet som förrådsoperatör innebär att du godsmottar, förrådsför, dispenserar och servar tillverkningsavsnitten med produktionsmaterial.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Förrådsman/kvinna tidbegränsad till Servicecenter
Försvarsmakten
Vill du ha ett spännande arbete? Vara med och utveckla och påverka en organisation som arbetar både i fredsorganisation och i krigsorganisation? Vi söker nämligen en ny kollega på befattningen Förrådsman/kvinna på Servicecenter i Karlskrona, och hoppas på att du vill söka till oss. Det övergripande arbetet går ut på att genomföra mottagning, förrådshållning och utlämning av materiell till verksamhet inom Försvarsmakten.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Timkonsulter till Förrådet AstraZeneca
Logent AB Stockholm
Om tjänsten Avdelningsbeskrivning Inom Sweden Operations finns sju tillverkningsavsnitt, s.k. Process Execution Team (PET). Du kommer arbeta med att stödja dessa samt även våra centrala underhållsfunktioner - ett arbete som är utåtriktat, innefattar mycket dator- och systemhantering samt går i snabb takt. Förrådet Gärtuna söker utökning av timkonsulter med truckkort för att kunna bemanna vid arbetstoppar eller vid sjukdom. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Jobba extra på PostNords lager i Örebro
Manpower
Är du ute efter ett roligt och fartfyllt extrajobb? Då ska du titta hit! Just nu söker vi dig som vill jobba extra på helger till PostNords lagerterminal i Örebro. Passa på och sök detta spännande lagerjobb redan idag för din chans till ett kul extrajobb! Hur är det att jobba på lager? Här kommer du att jobba extra på PostNords stora moderna terminal i Örebro. Här är det bra stämning och du jobbar i nära samarbete med dina kollegor. Du tar stort ansvar i att göra ett noggrant jobb varje dag! Detta är ett perfekt jobb för dig som gillar fart och fläkt!
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018