Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lager i Täby söker noggranna studenter med intresse för skönhet!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du noggrann och effektiv med ett stort tålamod och söker en extra tjänst att ha parallelt med studier eller annan huvudsaklig sysselsättning - då är det kanske dig vi söker! Vi söker just nu dig som vill jobba som paketerare hos vår kund i Täby. Företaget är experter inom hudvård och auktoriserade återförsäljare av de varumärken som säljs. Företaget startade 2011 och redan 5 år senare utsågs det till årets E-handel. I rollen som paketerare kommer du att slå in de hudvårdsprodukter som kunderna beställer via näthandeln.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Centrallager i Malmö söker studerande lagerarbetare!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Räcker inte CSN till? Är du sugen på att tjäna lite extrapengar och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi studenter som vill arbeta som lagerarbetare/orderplockare hos vår välkända kund med stort lager i Malmö. Vår kund är marknadsledande leverantör av hobbymaterial. Företaget finns i flera länder med huvudkontor i Malmö. Försäljningen av deras ca 10.000 artiklar sker via egna butiker, återförsäljare och e-handel. I Norden finns ca 70 butiker i bl.a. Köpenhamn, Oslo, Stockholm och Malmö samt tre i Tyskland.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Lagermedarbetare till företag i södra Stockholm!
Performiq AB
Tjänstebeskrivning Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager? Vill du arbeta på ett företag med stora kunder och internationellt samarbete? Då kan du vara den vi söker för rollen som lagerarbetare till ett företag i Norsborg! PerformIQ söker för kunds räkning en lagerarbetare till deras verksamhet. Tjänsten som lagerarbetare innebär arbetsuppgifter så som plock och pack, ompaketering och truckkörning. Tjänsten passar därför dig som är noggrann, pålitlig och hjälper till där det behövs då företaget arbetar som ett team med god sammanhållning mellan kollegor.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Vi söker truckförare för heltidsarbete i Rosersberg!
Performiq AB
Tjänstebeskrivning Söker du ett heltidsarbete och har intresse och tidigare erfarenhet inom lager och logistik? Detta är ett uppdrag som kommer att utföras på ett lager i Rosersberg. För truckföraratjänsten ingår att plocka ordrar med truck. Utöver detta kan andra vanligt förekommande lageruppgifter ingå; tex plockning och packning av gods och varor. Krav på person Vi söker dig som är självgående och arbetsvillig med erfarenhet av lagerarbete. Vi ser gärna att du som söker denna tjänst har minst 3 månaders yrkeserfarenhet av truckkörning, där du gärna fått köra flera olika truckar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Uniflex söker goa lagermedarbetare i Kungsbacka!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker nu duktiga lagerarbetare till kund i Kungsbacka Du blir anställd av Uniflex som inhyrd konsult och du arbetar sedan på uppdrag ute hos Uniflex kund. Du kommer arbeta med orderplock och truckkörning där du blir en viktig lagspelare i företagets verksamhet. Omfattning: Heltid Möjlighet att arbeta på ett välkänt företag med bra arbetsmiljö och härliga kollegor! Personliga egenskaper Vi tror att du är en positiv och hörlig person som gillar att jobba i ett team.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Extrajobb som truckförare i Tumba!
Logent AB
Om tjänsten Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Har jobbat med lager tidigare och gillar att röra på dig? Då ska du söka jobbet som truckförare hos vår kund i Tumba. Som extraarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av plock och pack med hjälp av pick by voice. Du kommer även att få köra mycket truck i form av ledstaplare och skjutstativ. Arbetet sker i ett högt tempo där du kommer arbeta mot uppsatta mål och mot tighta deadlines.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Lagerpersonal till kundföretag i Svenljunga sökes!
Nr.1 Personalpartner AB
Vill du ha ett varierande arbete? Läs vidare här!: Arbetsuppgifter När du arbetar som Lagerpersonal hos vårt kundföretag inom industrisektorn, ingår det plock och pack av olika artiklar i dina arbetsuppgifter. Det kan också komma att ingå diverse monteringsarbete samt truckkörning i tjänsten beroende på hur produktionstopparna ser ut. Arbetet är förlagt till 2-skift, vilket innebär att du kommer att arbeta både tidigt och sent skift. Bakgrund och personliga egenskaper Har du arbetat på ett lager tidigare eller inom industrisektorn sedan innan, är detta en merit men inte ett krav.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Extraarbetare inom lager till kommnade uppdrag
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Som extrajobbare kommer du ingå i en pool med andra personer som t.ex. är studenter, deltidsarbetare eller egenföretagare. Tanken är att du kommer arbeta med plock & pack samt övriga lagerrelaterade arbetsuppgifter. Vi förväntar oss att du arbetar 1-2 gånger i veckan men det kommer finnas möjlighet till fler pass än så. Arbetet är förlagt på dagtid. För att vara aktuell måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning. T.ex.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Packare och truckförare till Swedish Match
Lernia Bemanning AB
Nu söker Lernia efter effektiva packare och truckförare till Swedish Match i Göteborg! Är du en person med positiv inställning och drömmer om att få arbeta hos den största snustillverkaren i Skandinavien? Då har vi kanske jobbet för dig! Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Lernia och är uthyrd konsult till Swedish Match. Välkommen med din ansökan. OM FÖRETAGET Swedish Match är en internationell koncern som i Skandinavien utvecklar, producerar och säljer marknadsledande varumärken som exempelvis General, ETTAN, Göteborgs Rapé, Onico, och Solstickan.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Lager och materialhanterare till AriVislanda AB
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter AriVislanda AB söker en engagerad och serviceinriktad medarbetare till lagret. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara in- och utleveranser till bolaget, lagerhantering och materialförsörjning till produktionen i Vislanda. Du agerar som spindeln i nätet när det kommer till materialflödet i hela kedjan från ankommande gods till färdiga produkter för leverans.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 15-10-2019