Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Limousinchaufför
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Trött på att köra vanlig taxi? Vår kund utför exklusiva personresor till och från Stockholms bästa hotell. Vi söker dig med stor servicekänsla och erfarenhet av att köra taxi.
Skapad : 16-06-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Taxichaufför sökes till Orginaltaxi (utbildningsmöjligheter)
Tillväxt Botkyrka
Original Taxi drivs av Adil som började köra Uber-taxi för tre år sedan. Idag har företaget 20 bilar, och satsar på att öka till40 bilar inom 2 år. Bilarna är nya Mercedes Benz med serviceavtal ochallt man behöver för att köra taxi. Just nu söker Originaltaxi ytterligare taxiförare i sin tillväxt resa. Visöker dig med taxiförarlegitimation (TFL) men också dig som är intresserad av att legitimera dig genom utbildning. Om tjänsten Som chaufförhar du tillgång till en bil12 h per dag antingen mellan tiderna 06:00-18:00 eller 18:00-06:00.
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Taxiförare/Taxichaufför
Nino Taxi
NinoTaxi, transportörer åt Växjö Taxi, söker ny medarbetare. Taxilegitimation är ett krav, men även du som håller på att taTaxileg. är välkommen att höra av dig. Schemalagd arbetstid. Arbetet är på dagar och kvällar, nätter och helger kan förekomma. Vi erbjuder en visstidsanställning som kan leda till tillsvidareanställning om vi hittar rätt person.
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Umeå Miljötaxi 12 12 12 - vore det inte kul med OB?
Green Cab Umeå AB
Just nu söker vi taxi förare / chaufförer, både på heltid och deltid!Vårt företag växer och utvecklas med sina medarbetare, hos oss kommer du växa och utvecklas i takt med företaget. Så är du intresserad av ett nytt spännande jobb och tror att du har vad som krävs. Umeå Miljötaxi är alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare.Älskar du att köra bil och ge världsklass service? Är du social och kan vara lite av en amatörpsykolog?Vi har Umeås bästa kunder, vi vill ha fler av Umeås bästa förare.
Skapad : 14-06-2019 Ansökningsfrist : 14-07-2019

Distrubutionsförera till logistikföretag
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Som Distributionsförare kommer du att arbeta med att hämta och leverera gods med budbil.
Skapad : 12-06-2019 Ansökningsfrist : 11-07-2019

Personal Driver for the Ambassador
Embajada Argentina/Argentinas Ambassad
We are looking for a personal driver with a B-Driving license to be the Ambassador's driver. The candidate must have good driver skills. Basic for the application: Have previous experience as a driver as all references will be contacted. Has a valid Swedish B-Driving license. The candidate should have no criminal records. Must be a flexible, respectful, well-adjusted person with good behavior. Especially that speaks English and it is a plus if speaks Spanish or Swedish. The CV can be sent in Swedish, a Personal letter must be in english or spanish.
Skapad : 12-06-2019 Ansökningsfrist :

B-chaufför med VOI scooters
Adecco Sweden AB
Vill du bli en del av ett företag i tillväxtfas? Trivs du med att arbeta både dag som natt? Du har säkerligen stött på VOI´s scootrar innan och nu söker vi dig med hög arbetsmoral som är snabb på fötterna och tycker om fysiskt arbete. Vår kund Wolivar som är en underleverantör till VOI söker nu förstärkning till sitt team i Stockholm.
Skapad : 12-06-2019 Ansökningsfrist : 11-07-2019

Taxichaufför i Arvidsjaur
Transport i Norrland AB
HeltidTillsvidareVanlig anställningVi söker taxichaufför heltids/deltids/extraförare och helg förare. Utgår från Arvidsjaur, dom flesta körningar är i och omkring Arvidsjaur. Behöver ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Samt ha taxiförarlegitimation.Antal jobb: 10
Skapad : 12-06-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Samtransförare - förare med intresse för människor på Samtrans
Samtrans
Samtrans rekryterar: Samtransförare - förare med intresse för människor Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Samtrans är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag, och jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting. Idag har Samtrans cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon.
Skapad : 11-06-2019 Ansökningsfrist : 09-07-2019

Erfaren taxichaufför sökes till sommarstaden Norrtälje
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 10-06-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019