Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Samtransförare - förare med intresse för människor på Samtrans
Samtrans
Samtrans rekryterar: Samtransförare - förare med intresse för människor Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Samtrans är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag, och jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting. Idag har Samtrans cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 20-04-2019

Servicereseförare Jönköpings län
Keolis Sverige AB
Till Keolis Serviceresor i Jönköping  söker vi färdtjänstförare med taxilegitimation. Som färdtjänstförare hos Keolis Serviceresor får du ett roligt och omväxlande jobb. Du tycker om att möta människor och ge service. Med dig bakom ratten känner sig våra resenärer trygga och välkomna.    Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Samtransförare på Samtrans
Samtrans
Samtrans rekryterar: Samtransförare Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Samtrans är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag, och jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting. Idag har Samtrans cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 20-04-2019

Taxiförare/Ûber
Nordina Transport Service
Jag söker dig som vill jobba som taxiförare inom Ûber. Du måste ha taxiförarlegitimation. Företaget håller med fordon. Du ska kunna tala svenska
Skapad : 18-03-2019 Ansökningsfrist :

Taxiförare
H.A Gruppen AB
H.A gruppen AB söker nu en taxiförare för anställning på heltid. Din arbetsdag startar i Botbyrka där våra bilar står. Vi söker dig som har taxiförarlegitimation. Välkommen med din ansökan via e-post!
Skapad : 18-03-2019 Ansökningsfrist :

Taxiförare söks till ledig bil i norr om Sthlm,
Larssons Cab AB
Vi är ett Taxi åkeri med anslutning till TaxiKurir i Stockholm och söker nya med arbetare. Sedvanliga arbetsuppgifter inom Taxiyrket samt att vi kör en del färdtjänst kunder, då Taxi kurir har det avtalet.
Skapad : 17-03-2019 Ansökningsfrist : 16-04-2019

Taxiförare till Taxikurir Bil
Larssons Cab AB
Sedvanliga arbetsuppgifter som Taxichaufför. Arbetet är på heltid, schemalagt dag- natt- och helg Vi söker förare för natt eller dag med Taxi-leg. Med Anställning start omgående. Anställningen kommer att vara tillsvidare anställning.
Skapad : 17-03-2019 Ansökningsfrist : 16-04-2019

Taxi Kurir
Larssons Cab AB
Taxi Kurir Du ska köra Taxi dag eller nattetid, garage finns i norr samt på Södermalm med verkstad samt biltvätt, vi har även garage platser i norr. Bilar är av nya karossen Mercedes Benz E 220 kombi. Vi är kopplad till Taxi Kurir. Du skall vara självständig, kunnavara stress tålig och vara tålmodigt. Du skall vara service målmedveten då yrket kräver mycket Service. Du är självständigt då du tillbringar det mesta delen av din arbetstid i bilen så man kan säga att bilen är ditt kontor
Skapad : 17-03-2019 Ansökningsfrist : 16-04-2019

Taxiförare sökes Nattid- TOPCAB
Taxi Passage
Vi söker medarbetare till TOPCAB! Vi söker någon som är intresserad av att jobba nattid på TOPCAB. Vi har i åratal varit Stockholms populäraste firma för taxiresor på kvällar för innerstaden, så det finns alltid gott om jobb. Tjänsten innebär mycket kontakt med andra människor, just TOPCAB är ett premiummärke, och våra kunder tillhör Stockholms topp. Detta betyder att våra förare är bland landets bästa, TOPCABs förare har bra gemenskap och hjälps åt. Vi söker förare med Taxiförarlegitimation (TFL). Krav på B-körkort i minst 2 år. Vi söker dig som är social, trevlig, och utåtriktad.
Skapad : 15-03-2019 Ansökningsfrist : 15-04-2019

Företag söker senior chaufför
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 13-03-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019