Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Uber Taxiförare / Taxichaufför I Handen
Kentrans AB
Kentrans AB söker en ansvarsfull taxiförare. Vi söker hel-/ deltids chaufförer, dag- eller nattchaufförer samt extrachaufförer. Det är ett krav att du har Transportstyrelsens Taxiförarlegitimation (TFL) och att du har ett tryggt och ekonomiskt körsätt. Du behöver ha vana av god service och du har gott uppförande, dina uppgifter är självklart att köra kunder bekväm och säkert till önskad destination, och alltid ha bra kundbemötande. Du har en känsla för renhet, ordning och ansvar. Övriga språkkunskaper är meriterande. Vi ser helst att du är bosatt i Handen med omnejd.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 16-10-2019

Samtransförare - förare med intresse för människor på Samtrans
Samtrans
Samtrans rekryterar: Samtransförare - förare med intresse för människor Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Samtrans är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag, och jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting. Idag har Samtrans cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon.
Skapad : 14-08-2019 Ansökningsfrist : 13-09-2019

Taxiförare/Taxichaufför
Söderby M.F.A AB
Taxichaufför som har taxilegitimation och körkort
Skapad : 14-08-2019 Ansökningsfrist : 13-09-2019

Chaufför
Compass Group
Vårt produktionskök Rotsunda ligger på en vacker plats precis vid en sjö och vi producerar och levererar mat till olika sjukhus. Vi är ett glatt team på ca 25 kollegor och arbetstiderna är dag- och kvällstid måndag till söndag. Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor. Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants.
Skapad : 13-08-2019 Ansökningsfrist : 12-09-2019

Samtransförare - förare med intresse för människor på Samtrans
Samtrans
Samtrans rekryterar: Samtransförare - förare med intresse för människor Samtrans skol- och handikapptransporter Stockholm AB är Sveriges ledande företag när det gäller transporter för personer med särskilda behov. Samtrans är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag, och jobbar framförallt på uppdrag av kommuner och landsting. Idag har Samtrans cirka 175 anslutna åkerier med 750 fordon.
Skapad : 09-08-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Taxiförare till Halmstad
Junuz Saidovic Taxi AB
Taxichaufför sökes Vi är ett taxiföretag i Halmstad som behöver utöka vår personalstyrka. Vi söker dig som tycker att köra bil och är serviceminded och har taxiförarlegitimation. Vår vagnspark består av Mercedesbilar. Omfattningen på tjänsten går att diskutera, om du inte vill jobba heltid. Ansök via mail junuz.saidovic@gmail.com eller kontakta oss på telefon 073-5160240 Välkommen med din ansökan!
Skapad : 08-08-2019 Ansökningsfrist :

Lediga säsongsjobb som chaufför på Bilia i Stockholm!
Manpower AB
Undrar vad du ska göra i höst? Har du kanske planer på att plugga eller resa i vinter och behöver spara ihop de sista slantarna? Då kan detta vara något för dig! Just nu söker vi flera chaufförer till Bilias anläggning i Solna. Trivs du med kundkontakt och känner dig bekväm med att köra manuell bil? Då är du perfekt! Varmt välkommen med din ansökan! Bilia är en av Europas största bilkedjor och en helhetsleverantör inom bilbranschen.
Skapad : 07-08-2019 Ansökningsfrist : 04-09-2019

Taxiförare
Miljötaxi i Karlstad
Sverigetaxi i Karlstad söker förare som har rätt inställning till service och även körsätt .Vi anser det är viktigt att våra förare ha god lokal kännedom och är även angelägna om att ge kunden bästa service. Vi vill på så sätt påvisa våra kunder att vi bryr om våra kunders resande framförallt att vara behjälplig och även utför bekväma körningar. För att tjänstgöra som taxiförare hos oss krävs följande: Taxiförarlegitimation . Giltigt körkort. God lokalkännedom. Goda kunskaper i svenska språket. Hög servicenivå . Jobbtid: Heltid, deltid, extra arbetskraft.
Skapad : 05-08-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Taxichaufför Uber X, XL, internationella transport med fast lön
Göta Transport 24 AB
Taxichaufför med, Uber X,XL, Taxijakt och de internationella transportföretag med fast lön 22000 per månad plus 30% när förare kör över 50000 kr per månad. Göta Transport 24 AB Taxi som utför köruppdrag i Stockholmsregionen och Göteborgsregionen . Våra taxi bilar finns i stan 24 timmar, du bestämmer din arbetstider. Vi behöver också flera natt förare. Taxichaufför med , Uber och taxijakt erbjuder dig garantilön. Göta Transport 24 AB Taxi som utför köruppdrag i Stockholm och Göteborgsregionen. Våra taxi bilar finns i stan 24 timmar, du bestämmer din arbetstider.
Skapad : 05-08-2019 Ansökningsfrist : 04-09-2019

Chaufförer till Skellefteå Taxi
Skellefteå Taxi Åkeri AB
Skellefteå Taxi AB är ett personalägt taxibolag med 29 delägare som totalt har 92 fordon till sitt förfogande. Inom bolaget arbetar cirka 200 personer och verksamhetsområdet är i huvudsak Skellefteå och Norsjö kommuner. Bolaget utför även administrativa och trafikledningstjänster åt externa taxibolag. 10 personer Heltid eller deltid   Vad vi önskar av dig som sökande Du som person behöver ha en hög social kompetens och tycka att det är intressant att möta nya människor, god service skall vara en självklarhet. Lokalkännedom och god kunskap i det svenska språket är en förutsättning.
Skapad : 02-08-2019 Ansökningsfrist : 23-08-2019